ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Το κανάλι της ενημέρωσης Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28 Σεπτεμβρίου  2013  :*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και   πολλά  Άλλα :

*** Μπαράζ συλλήψεων πρωτοκλασάτων στελεχών της Χρυσής Αυγής - Συνολικά 34 εντάλματα σύλληψης                     
  Βίντεο : ΝΕΔΑΣ καταράκτες περιοχή Πλατάνια 2013: http://youtu.be/gorUzXqFQYY ,
Μεγάλη επιχείρηση έχει ξεκινήσει από το πρωί από την αντιτρομοκρατική σε όλη την Αθήνα. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συλλήψεις ενώ μεταξύ των συλληφθέντων σύμφωνα με το Mega είναι και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί για 34 στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Ανάμεσα τους βρίσκονται και 6 βουλευτές. Οι 4 έχουν ήδη συλληφθεί  , οι Νίκος Μιχαλολιάκος , Ηλίας Κασιδιάρης ,Ηλίας Παναγιώταρος και ο Γιάννης Λαγός ενώ αναζητούνται οι Μίχος και Παπάς.   
9:40
10 έχουν φτάσει μέχρι τώρα οι συλλήψεις ενώ είναι σίγουρο ότι στη λίστα με τους 34 είναι ένας ακόμα Βουλευτής της ΧΑ

*** Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος - Κασιδιάρης - Λαγός - Παναγιώταρος
Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος - Κασιδιάρης - Λαγός - Παναγιώταρος
Συνελήφθησαν ακόμη 10 στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης - Καταζητείται ο βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος - Έχουν εκδοθεί 36 εντάλματα σύλληψης για μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής .-
* Συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές Ηλίας  Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Λαγός, καθώς και ο «πυρηνάρχης» της ΤΟ της ΧΑ στη Νίκαια Κ.Πατέλης, ο οποίος συνομίλησε με τον Γ.Ρουπακιά πριν και μετά τη δολοφονία Φύσσα. Κατά πληροφορίες, έχουν εκδοθεί 38 εντάλματα σύλληψης βουλευτών και μελών της ΧΑ, από τα οποία έχουν εκτελεστεί τα δέκα. Έρευνα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ζητεί ο Άρειος Πάγος.
 
***  Τι προβλέπεται για τις έδρες της Χρυσής Αυγής μετά τις συλλήψεις
Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός
Αθήνα     ,    Διατηρούν τη βουλευτική ιδιότητα ακόμη και μετά τη σύλληψή τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τη βουλευτική ιδιότητα χάνει βουλευτής μόνο αν υπάρξει απόφαση της Δικαιοσύνης για στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Αυτό ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα.
Για το σενάριο της παραίτησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, ο Κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι κάθε βουλευτής μπορεί οποτεδήποτε να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα με γραπτή δήλωση στον πρόεδρο της Βουλής.
Η πλήρωση των βουλευτικών εδρών που χηρεύουν γίνεται σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία. Τη θέση των παραιτηθέντων βουλευτών καταλαμβάνουν οι αναπληρωματικοί τους εκτός και αν δηλώσουν γραπτώς ότι δεν επιθυμούν τη βουλευτική ιδιότητα. Σε περίπτωση που παραιτηθούν όλοι οι επιλαχόντες βουλευτές του κόμαμτος γίνονται εκλογές στις αντίστοιχες εκλογικές περιφέρειες.
Newsroom ΔΟΛ
 
***  Στη Βουλή τη Δευτέρα η ρύθμιση για αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων
Στη Βουλή τη Δευτέρα η ρύθμιση για αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων
Νομοθετική ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα.
Η απόφαση ελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, Γ.Μιχελάκη, του υπουργού Δικαιοσύνης, Χ.Αθανασίου, του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Ν.Δένδια και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μ.Βορίδη.
Με βάση τη ρύθμιση αναμένεται να αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ενός κόμματος σε περίπτωση αμετάκλητης παραπομπής ενώπιον δικαστηρίου του αρχηγού του ή κρίσιμου αριθμού (περισσοτέρων του ενός δεκάτου του συνολικού αριθμού) βουλευτών ή μελών του κεντρικού οργάνου διοίκησής του, για αδικήματα που αφορούν αξιόποινες πράξεις εγκληματικών οργανώσεων ή για κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.  Newsroom ΔΟΛ
 
***  Σύκο, το φρούτο που ξεκινά από τη Μεσσηνία και κατακτά τις αγορές του κόσμου         
            Ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα της Μεσσηνίας είναι το σύκο, η καλλιέργεια του οποίου κατά το παρελθόν είχε γνωρίσει μεγάλες δόξες, αφού η παραγωγή του ξεπερνούσε τους 10.000 τόνους. Πλέον, όμως, με το ζόρι φτάνει τους 3.000.
Εμείς βρεθήκαμε στην Agrexpo, που αυτή την περίοδο ασχολείται με την εξαγωγή σύκων, και μιλήσαμε με τον Γιώργο Γκούμα, αλλά και το συνεχιστή του Πάνο Γκούμα, για το προϊόν και γενικότερα τις εξαγωγές μεσσηνιακών προϊόντων.
-Πώς εξελίσσεται η φετινή παραγωγή σύκων;
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 50% της παραγωγής, η οποία είναι ποιοτικά καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Όσον αφορά στην ποσότητα, κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα, δηλαδή θα αγγίξει περίπου τους 2.800 τόνους.
Η δε ζήτηση από τις αγορές της Αμερικής και του Καναδά για σύκα ποιοτικής κατηγορίας Α παρουσιάζει άνοδο, σε αντίθεση με την παραγωγή, που έχει μειωθεί δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες. Αντίθετα, στα σύκα μικρότερου μεγέθους, ποιότητα Γ, η ζήτηση μειώνεται χρόνο με το χρόνο, καθώς οι Τούρκοι προσφέρουν στην Ευρώπη καλύτερης ποιότητας σύκα σε πολύ πιο ανταγωνιστικές τιμές.
-Ποιες είναι οι αγορές που προτιμούν τα ξερά σύκα;
Η εταιρεία μας είναι πρώτη στις εξαγωγές στον Καναδά και τη Β. Αμερική, ενώ επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της, όπως στη δυτική ακτή της Αμερικής (Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες). Στην Ευρώπη, εξάγουμε τα ξερά σύκα, κυρίως, σε Αυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Τσεχία και Πολωνία.
Αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον για το προϊόν σε ασιατικές αγορές, όπως αυτή της Κίνας, και στόχος μας είναι να το αξιοποιήσουμε άμεσα.
-Η Μεσσηνία φημιζόταν για τα σύκα. Ποια είναι η κατάσταση πλέον;
Πρέπει να αναλογιστεί κανείς ότι πριν από 25 χρόνια η παραγωγή ξερών σύκων στην περιοχή ξεπερνούσε τους 10.000 τόνους και τώρα μετά βίας πλησιάζει τους 3.000. Κύριος λόγος για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη είναι η αφαίρεση των συκεώνων από τους παραγωγούς τις τελευταίες δύο δεκαετίες, καθώς τους αντικαθιστούσαν με ελαιόδεντρα. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν πολύ λίγες συκιές στην περιοχή μας, εκ των οποίων πολλές είναι «γερασμένες».
Η μόνη ελπιδοφόρα κίνηση είναι να ανανεωθούν οι συκεώνες με τη φύτευση νέων δέντρων, ώστε να πετύχουμε αύξηση της παραγωγής και των εξαγωγών σε ακόρεστες ακόμη αγορές.
-Πόσο εύκολο είναι, κατά τη δική σας άποψη, να μπουν τα ξερά σύκα σε νέες αγορές;

Η είσοδος ενός προϊόντος σε μια νέα αγορά είναι και θα είναι δύσκολη. Η εταιρεία μας το πετυχαίνει, κυρίως, με τη συνεχή παρουσία της σε εκθέσεις τροφίμων στο εξωτερικό, την ηλεκτρονική προώθηση των προϊόντων, τη δημιουργία νέων συσκευασιών και τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και ασφάλειας του προϊόντος.
Κατά την άποψή μου, απαιτείται συλλογική προσπάθεια από τους ανθρώπους και φορείς της περιοχής μας που έχουμε άμεση σχέση με το προϊόν. Οι κύριοι ανταγωνιστές μας είναι οι Τούρκοι (που ξεπερνούν τους 40.000 τόνους σε παραγωγή) και όχι εμείς οι ίδιοι.
-Γενικότερα, η παραγωγή αγροτικών προϊόντων στη Μεσσηνία αναπτύσσεται ή φθίνει;
Γενικότερα τις τελευταίες δεκαετίες βλέπουμε πως ολοένα και λιγότεροι άνθρωποι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, με αποτέλεσμα η παραγωγή των αγροτικών προϊόντων να φθίνει στη Μεσσηνία, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Τα τελευταία μόνο δύο χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης κυρίως, παρατηρείται ενασχόληση αρκετών νέων ανθρώπων με την καλλιέργεια, δίνοντας έτσι νέες ελπίδες για τον πρωτογενή τομέα και την τοπική οικονομία.
Στον τομέα αυτό, η εταιρεία μας έχει πρόγραμμα υποστήριξης νέων αγροτών (τεχνογνωσία, χρηματοδότηση, προώθηση κ.ά.) που δρουν σε μικρές ή και σε μεγαλύτερες ομάδες, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένη διαχείριση των προϊόντων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, βοηθώντας στη μεγιστοποίηση του κλήρου και στη μείωση του μέσου όρου ηλικίας των καλλιεργητών.
Στόχος μας είναι ένα σύγχρονο μοντέλο συμβολαιακής γεωργίας, που θα παρέχει τη δυνατότητα εξασφάλισης τιμής στον παραγωγό, με αποτέλεσμα τη συνεπή παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας στις κατάλληλες ποσότητες στους πελάτες μας – εισαγωγείς από το εξωτερικό.
-Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει επηρεάσει τις εξαγωγές;
Η εταιρεία μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα βιωσιμότητας, όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα, δεδομένου ότι είναι σταθερά κερδοφόρα και χρηματοδοτείται με ίδια κεφάλαια. Οι εξαγωγές μας παρουσιάζουν μια σταθερή και ανοδική πορεία.
Ωστόσο, η οικονομική κρίση εμποδίζει τις εξαγωγές να αναπτυχθούν. Παράγοντες όπως η υψηλή φορολογία, η έλλειψη χρηματοδότησης από τις τράπεζες, η αβεβαιότητα και η αστάθεια του πολιτικού και οικονομικού περιβάλλοντος «βάζουν φρένο» στις επιχειρήσεις και δεν τις αφήνουν να επεκταθούν.
-Τι άλλα προϊόντα διαθέτει η εταιρεία σας;
Η εταιρεία μας διαθέτει τυποποιημένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτα με την ονομασία «Φάρις» και το εξάγει σε Αμερική, Καναδά και Ευρώπη.
Η Agrexpo ασχολείται, επίσης, με την τυποποίηση και εξαγωγή της φρέσκιας πατάτας και των καρπουζιών από περιοχές των Νομών Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας και Αρκαδίας στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.
 Η ταυτότητα της Agrexpo
Η επιχείρηση ασχολείται με τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, έχοντας ως έδρα την Καλαμάτα, με έτος ίδρυσης το 1999, και αποτελεί συνέχεια αντίστοιχης επιχείρησης της οικογένειας Γκούμα που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1962.
Ο κύκλος εργασιών της κατά μέσο όρο είναι 5 εκατομμύρια ευρώ, ενισχύοντας έτσι και την τοπική οικονομία.
Τα προϊόντα που εξάγει, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, συσκευάζονται και τυποποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Καλαμάτα.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία τριών γενεών, συνδυάζοντάς τη με την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών και προϊόντων της. Για αυτό το λόγο έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 22000:2005. Απασχολεί εποχιακά 40 με 120 εργαζόμενους και τεχνικούς συμβούλους. Στόχος της είναι η διαχρονικότητα συνεργασίας με τους παραδοσιακούς πελάτες της, η εύρεση νέων και η διατήρηση του σημαντικού μεριδίου που κατέχει ήδη στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
 
    
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
 
***  Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία         
           Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από προχθές το βράδυ, έως χθες το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και του Μελιγαλά Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια είκοσι τρία άτομα, εκ των οποίων εκατόν είκοσι πέντε ημεδαποί και ενενήντα οκτώ αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν δεκαεπτά οχήματα.
  Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εξήντα έξι άτομα, από τα οποία τριάντα επτά ήταν ημεδαποί και είκοσι εννέα ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι άτομα.
  Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
   Έξι ημεδαποί, για βεγγαλικά.
  • Ένας ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Τρεις ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Δύο ημεδαποί, για παραβίαση σφραγίδων Αρχής.
  • Οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
 Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά, είκοσι τρεις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δεκαπέντε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτοβολίδες.
  Επιπρόσθετα, μετά από αστυνομική διερεύνηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών ΡΟΜΑ, ιδιοκτητών και κατόχων οχημάτων, τα οποία είχαν κατασχεθεί και όπως προέκυψε έχουν παραποιημένα-τροποποιημένα τα στοιχεία κυκλοφορίας τους. Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.
  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
  Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

***  Έφυγε  η Πόλυ Πάνου  : Βίντεο , :
ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ φεύγοντας  26- 09 -2013 : http://youtu.be/K4oVqRSZD78  ,
***  Καλός ο καιρός το σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα
   Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Καλαμάτα σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 29/9, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με αύξηση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

*** Θα ηχήσουν οι σειρήνες πολέμου και στην Καλαμάτα

Ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού της Πολιτικής Άμυνας σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Τακτικής Ασκήσεως Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων». Στις 11.00 το πρωί, θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης για 60 δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης). Στις 11.05, θα σημάνει η λήξη του συναγερμού για 60 δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης). Επισημαίνεται πως η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού της Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ή σύγχυσης. -

***  Μόνο τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ συνεχίζουν την κατάληψη          
          Ολοένα και μειώνεται ο αριθμός των σχολείων που τελούν υπό κατάληψη στην Καλαμάτα. Οι καταλήψεις σταματούν και σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δόθηκαν χθες από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, χθες ήταν υπό κατάληψη μόνο τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ που συστεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα της οδού Κρήτης.
Έτσι, τα συγκεκριμένα σχολεία είναι και τα μοναδικά που έως το τέλος της εβδομάδας δε λειτουργούσαν, μετά την αναστολή της κατάληψης στα 3ο και 6ο Γενικά Λύκεια και στο 4ο ΕΠΑΛ.  
 
***  «Βράδυ Σαββάτου» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (βίντεο)          
   Στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Τριφυλίας «Τρενοτεχνείον», του Νίκου Καλογερόπουλου, στην Κυπαρισσία, θα εμφανιστεί απόψε ο 40 χρόνια έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου!
Μια μεγάλη γιορτή που θα συνοψίσει τις σημαντικότερες στιγμές μιας μουσικής πορείας. Μια σαραντάχρονη διαδρομή γεμάτη χιλιάδες πωλήσεις δίσκων, σπουδαίες συνεργασίες, άπειρες συναυλίες και εκατοντάδες ρεφρέν.
Η συναυλία θα έχει έντονο συγκινησιακό χαρακτήρα, με προβολή σπάνιου οπτικού υλικού από την πορεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τραγούδια που σημάδεψαν τόσο διαφορετικές γενιές ακροατών. Άλλωστε, η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ευτύχησε να συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς μέσα σε αυτές τις δεκαετίες. Οι συνεργασίες του με τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Νικόλα Άσιμο και Θάνο Μικρούτσικο έδωσαν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές. Τραγούδησε ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Άλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης, αλλά και σπουδαίους στιχουργούς, όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου, μεταξύ πολλών άλλων, επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στο λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου –απλά Βασίλης για τους φίλους του - δεν έκανε ούτε μια φορά έκπτωση στο έργο του και στις επιλογές του για χάρη οποιαδήποτε σίγουρης επιτυχίας, αλλά ακολουθούσε πάντα το βαθύ καλλιτεχνικό του ένστικτο και την ανάγκη του για επικοινωνία με τους δικούς του όρους.
Αυτή η συνέπεια και η ειλικρίνεια είναι που του χάρισαν αυτή τη σημαντική πορεία και οδήγησαν στη φετινή γιορτή των σαράντα χρόνων στο τραγούδι, που ξεκίνησε πριν από πολλούς μήνες με συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Με την αποψινή συναυλία, στις 9.00 μ.μ., στο «Τρενοτεχνείον» Κυπαρισσίας, ολοκληρώνει το μεγάλο του μουσικό ταξίδι στη χώρα και έχει ήδη προγραμματιστεί η επόμενη συναυλία σε αυτό το μεγάλο τουρ, που θα συνεχιστεί και το χειμώνα, για τις 19 0κτωβρίου στη Νέα Υόρκη!
Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
Του Ηλία Γιαννόπουλου
Video: 


***  Μαζεύει τα οφειλόμενα από τους επαγγελματίες o Δήμος αλαμάτας                                              
Στη λήψη απόφασης για ρύθμιση οφειλών έτους 2013, από τους καταστηματάρχες που κάνουν χρήση χερσαίου χώρου εντός της ζώνης λιμένα Καλαμάτας, οδηγήθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση η Δημοτική Λιμενική Επιτροπή. Η διαδικασία περιλαμβάνει εφαρμογή του νόμου, αλλά και ρύθμιση σε καταστηματάρχες που οφείλουν υπερβολικά ποσά. Να υπενθυμίσουμε ότι, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, να εφαρμοστεί η νομιμότητα σε κάθε κατεύθυνση -και στους επαγγελματίες του λιμανιού και της παραλιακής ζώνης που δεν πληρώνουν τα τέλη κοινόχρηστων χώρων- ζήτησε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Π. Νίκας. Επιπλέον, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με ομάδα επαγγελματιών, τόνισε: «Συνεννοηθήκαμε απολύτως», επισημαίνοντας πως υπάρχει συμφωνία Δήμου και επαγγελματιών στο δίπτυχο: καταβολή των τελών από τους επαγγελματίες, εκτέλεση έργων και παρεμβάσεων από το Δήμο. Ο δήμαρχος τόνισε πως τα προβλήματα σχετικά με την καταβολή των οφειλόμενων τελών εκ μέρους των επαγγελματιών λύθηκαν και θα αρχίσει η εισροή χρημάτων προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Ανέφερε ακόμη πως τα τέλη αυτά είναι ανταποδοτικά και οι επαγγελματίες θα πρέπει να δουν αντίκρισμα για όσα καταβάλλουν, γι’ αυτό και ο Δήμος δεσμεύεται ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα έχει αλλάξει η όψη και του λιμανιού και της παραθαλάσσιας ζώνης. Α.Π. - 

*** «Εξαφανίστηκε» επαγγελματικό αλιευτικό από το λιμάνι Κυπαρισσίας         
            Του Ηλία Γιαννόπουλου
 Πρωτοφανής, για τα χρονικά της ευρύτερης περιοχής αλλά και ευρύτερα, είναι η «εξαφάνιση» επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους από το λιμάνι της Κυπαρισσίας, όπου ήταν ελλιμενισμένο.
Η κλοπή, επειδή ουσιαστικά περί κλοπής φέρεται να πρόκειται, εικάζεται πως συνέβη τη νύχτα της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης, καθώς τότε διαπιστώθηκε ότι είχε «εξαφανιστεί».
Το επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος, μήκους περίπου 10 – 12 μέτρων, με το όνομα «Γρηγόριος», ανήκει σε επαγγελματία αλιέα από τον Κακόβατο της Ηλείας, ο οποίος, όπως και άλλοι επαγγελματίες αλιείς, το «δένει», μετά την ψαριά στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», το πρωί της Τετάρτης επαγγελματίας αλιέας που πήγε στο λιμάνι για το σκάφος του, δίπλα στο οποίο ήταν «δεμένο» το σκάφος του συναδέλφου του από τον Κακόβατο, είδε ότι δεν ήταν εκεί. Επικοινώνησε με άλλον επαγγελματία αλιέα για να τον ρωτήσει μήπως ξέρει αν ο συνάδελφός τους έχει βγει στα ανοιχτά στη θαλάσσια περιοχή της Ηλείας για ψάρεμα, αλλά εκείνος του απάντησε πως δε γνωρίζει. Επικοινώνησαν, ακολούθως, με τον επαγγελματία αλιέα, ο οποίος πληροφορήθηκε για την «εξαφάνιση» του σκάφους από τους συναδέλφους του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή και δηλώθηκε το συμβάν, ενώ στις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου Πελάγους, και όχι μόνο, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το σκάφος να εκλάπη για να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως μέσο μεταφοράς λαθρομεταναστών.
Σημειώνεται πως, κατά το πρόσφατο παρελθόν, άγνωστοι είχαν προκαλέσει ζημιές σε αλιευτικά σκάφη και βάρκες, ενώ είχαν κλέψει μηχανές και άλλα εργαλεία και είδη αλιείας, αλλά ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως θα σημειωθεί και κλοπή σκάφους και, μάλιστα, επαγγελματικού!

*** Εξάγουμε 50% λιγότερο ελαιόλαδο στη Βρετανία από ό,τι η… Γερμανία!         
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Γερμανία, μια χώρα με μηδενική παραγωγή ελαιολάδου, εξάγει προς τη Μεγάλη Βρετανία τη διπλάσια ποσότητα ελαιολάδου από εκείνη που στέλνει η Ελλάδα. Επίσης, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πόρταλ Fortunegreece.com, το Βέλγιο εξάγει επτά φορές περισσότερο ελαιόλαδο στη Γαλλία από ό,τι η Ελλάδα.
Νέα έρευνα του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο δείχνει ότι το 2012 η Ελλάδα εξήγαγε στη Μ. Βρετανία 1.262,3 τόνους ελαιόλαδο, όταν η Γερμανία, με μηδενική παραγωγή, στο ίδιο διάστημα εξήγαγε τη διπλάσια ποσότητα, δηλαδή 2.557 τόνους!
Φυσικά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δε γίνεται λόγος σύγκρισης με Ισπανία και Ιταλία, καθώς από τους 37.203,5 τόνους που ήταν το σύνολο των βρετανικών εισαγωγών ελαιολάδου, περίπου οι 31.000 τόνοι προέρχονται από τις δύο αυτές χώρες. Η χώρα που βρίσκεται πιο κοντά στην Ελλάδα σε επίπεδο εξαγωγών είναι το γνωστό, από την περίπτωση της Γαλλίας, Βέλγιο, το οποίο διαθέτει στη βρετανική αγορά 1.122 τόνους ελαιολάδου.
Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι η Ελλάδα παρουσιάζει σταθερά πτωτική πορεία εξαγωγών τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο προϊόν. Το μερίδιο αγοράς του ελληνικού ελαιολάδου στη Βρετανία από 5,88%, κατ’ όγκο, το 2008, συρρικνώθηκε στο 3,39% το 2011, κι αυτό σε μία αγορά που χρόνο με το χρόνο καταναλώνει περισσότερο ελαιόλαδο.
  28 εκατ. λίτρα
Σύμφωνα με την έρευνα, στο Ηνωμένο Βασίλειο καταναλώνονται ετησίως 28 εκατομμύρια λίτρα ελαιολάδου, όλα προερχόμενα από εισαγωγές, ενώ οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 150 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (στοιχεία 2008). Το ποσό αυτό είναι διπλάσιο του δαπανηθέντος το 2000 και σημαντικά υψηλότερο των 90 εκατομμυρίων λιρών που δαπανήθηκαν το 2008 για τα υπόλοιπα φυτικά έλαια, πλην ελαιολάδου. Τα μισά περίπου βρετανικά νοικοκυριά χρησιμοποιούν ελαιόλαδο σήμερα, ποσοστό το οποίο ανερχόταν στο 31% το 2001. - 

*** Επανέναρξη και για την Ολυμπία Οδό υποσχέθηκε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης …αλλά κουβέντα για τη Μεσσηνία         
          
Για έναρξη σύντομα μιας νέας προσπάθειας κατασκευής της Ολυμπίας Οδού έκανε λόγο στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ., Ιωάννη Λαμπρόπουλου, για τον αυτοκινητόδρομο «Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα».
Ο υπουργός επισήμανε για άλλη μια φορά ότι τα μεγάλα έργα σταμάτησαν το 2010 και το 2011 λόγω της αδυναμίας δανεισμού τους, αλλά και λόγω αδυναμίας ρευστότητας, παρατηρώντας ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρισκόμαστε τώρα μπροστά σε μια νέα απόφαση, προκειμένου να γίνει επανεκκίνηση.
  Απάντηση υπουργού
Κατά τον κ. Χρυσοχοΐδη, υπάρχουν πολλά προβλήματα για τα οποία ευθύνεται και το Δημόσιο, τα οποία έχουν να κάνουν με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, με την έλλειψη δανειοθαλάμων, με τις καθυστερήσεις στις απαλλοτριώσεις, αλλά και με τη μελετητική ανωριμότητα που έχουν έργα και τα χρηματοδοτικά προβλήματα από την πλευρά των επιχειρήσεων και των τραπεζών.
«Αυτό που έχει σημασία είναι τι θα γίνει αύριο. Σε σχέση με τον άξονα αυτό, αύριο ξεκινά μια προσπάθεια κατασκευής του δρόμου. Πολύ σύντομα θα τη συζητήσουμε στη Βουλή. Δε θέλω να προσδιορίσω τον ακριβή χρόνο ούτε να προβώ σε ανακοινώσεις. Θέλω, όμως, σε αυτή την αίθουσα να σας πω ότι γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια σε πολλά πεδία: στο τραπεζικό πεδίο, στο πεδίο των διαπραγματεύσεων με τους παραχωρησιούχους και τους κατασκευαστές, στο ευρωπαϊκό πεδίο και συγκεκριμένα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπου δίνεται μια πραγματικά μεγάλη μάχη, προκειμένου να καταλήξουμε στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ολομέλειας των Επιτρόπων, οι οποίοι θα δώσουν το πράσινο φως για την επανέναρξη των έργων.
Έχει αποφασιστεί το έργο Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος να γίνει τμηματικά, διότι υπάρχουν και χρηματοδοτικά αλλά και περιβαλλοντικά και τεχνικά προβλήματα.
Σημασία έχει ότι σύντομα στην αίθουσα αυτή θα συζητήσουμε για όλες αυτές τις μεγάλες εθνικές αναπτυξιακές επιλογές, έτσι ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να ξαναρχίσουν τα έργα αυτά», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός.
  Είναι μελετητικά ώριμο
Στη δευτερολογία του, ο κ. Λαμπρόπουλος επισήμανε ότι το τμήμα από Καλό Νερό μέχρι την Τσακώνα είναι μελετητικά ώριμο και έχουν εγκριθεί όλες οι αδειοδοτήσεις, ενώ έχουν γίνει και οι απαλλοτριώσεις. «Γιατί δεν ξεκίνησαν το έργο; Δεν ήθελαν οι τραπεζίτες να φτιάξουν το έργο. Ήθελαν να σταματήσουν στην Πάτρα, γιατί δε θα κέρδιζαν. Άλλαξαν οι προϋποθέσεις. Πρέπει να υποχρεωθούν, όμως, πάση θυσία.  Αναφέρατε και δώσατε ελπίδα ότι ο δρόμος θα φτάσει μέχρι τον Πύργο. Δεν πρέπει να σταματήσει ο δρόμος στον Πύργο. Δεν πρέπει η Μεσσηνία να μείνει έξω από αυτό το μεγάλο οδικό άξονα. Δεν πρέπει να μείνουν απέξω το λιμάνι της Καλαμάτας και το λιμάνι της Πάτρας, που είναι είσοδος-έξοδος προς την Ευρώπη», υπογράμμισε ο κ. Λαμπρόπουλος.  - 

***

*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ   ενημέρωση :

*** «Ντου» της Αστυνομίας στους «Bulldogs»
         Χωρίς άδεια υπήρχε η πληροφορία ότι λειτουργούσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας «Bulldogs», με αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί να κάνουν έλεγχο στα γραφεία τους στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας και συγκεκριμένα στα «Παπλωματάδικα». Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας πήγαν στα γραφεία του Συνδέσμου και σε έρευνα βρήκαν σε φοριαμό γραφείου 6 φωτοβολίδες χειρός. Εκείνη τη στιγμή στα γραφεία βρίσκονταν 6 μέλη του συνδέσμου, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και συγκεκριμένα ένας 15χρονος, ένας 24χρονος, ένας 21χρονος, ένας 24χρονος, ένας 32χρονος και ένας 19χρονος. Οι 6 συνελήφθησαν, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. - 
 
 ***  Με αλλαγές στην 11άδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κόρινθο η «Μαύρη Θύελλα»         
     Νίκη και μόνο νίκη, είναι το σύνθημα που υπάρχει στο μυαλό όλων στην Καλαμάτα εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Κόρινθο για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί κανονικά στο Στάδιο της Παραλίας (4.30 μ.μ.). Φυσικά, ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και οι ποδοσφαιριστές δε λειτουργούν με συνθήματα, αλλά με σκυμμένο το κεφάλι όλη την εβδομάδα προσπάθησαν να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα, ώστε να εκμηδενίσουν εκπλήξεις τύπου Βάρδας…
Χθες διεξήχθη και το καθιερωμένο δίτερμα, μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι προθέσεις του κ. Κακαλέτρη όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει αύριο.
Αναμένονται λοιπόν δύο αλλαγές στην 11άδα, με τον Αλιού που ξεπέρασε τον τραυματισμό του να παίρνει τη θέση του Σκαρλάτου και τον Γιάννη Καλογερόπουλο να ξεκινά πιθανότατα αντί του Τσόπελα.
Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η «πρόβλεψη» τότε η Μαύρη Θύελλα θα παραταχθεί κόντρα στην Κόρινθο με τον Κολοβούρη κάτω από τα δοκάρια, τους Καντούτση-Αλιού σε ρόλο κεντρικών αμυντικών και τους Ι. Καλογερόπουλο, Τριανταφυλλάκη στα άκρα, τους Τσιμικλή-Ρήγα στόπερ και πλάγια τους Πούτση-Καραχάλιο, με προωθημένους τους Καλαντζή-Αθανασόπουλο.
Η Καλαμάτα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με χαλάρωμα σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι και εν συνεχεία αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η αποστολή.
Χ.Ε.

*** Απόψε στις 8 το πρώτο φιλικό με την ΕΑ Πατρών για την Καλαμάτα '80         
    Η ανδρική ομάδα του Α.Ο. Καλαμάτας ‘80 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στην Α2 εθνική κατηγορία θα συμμετάσχει σήμερα και αύριο σε τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών στο κλειστό Γυμναστήριο της Ε.Α.Π. (Ηπείρου & Φαβιέρου 8, Πάτρα) στη μνήμη του παράγοντα και ακούραστου εργάτη του αχαϊκού συλλόγου «Κώτσου Σφαέλλου», για τη 60χρονη προσφορά του.
Στο τουρνουά εκτός από την Ε.Α.Π. και τον Α.Ο. Καλαμάτα ‘80 θα συμμετάσχουν οι ομάδες Α.Ε.Π. Ολύμπιας και Α.Σ.Π. Ερμής.
Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι:
Σήμερα
17:30 Ερμής Πατρών - Ολυμπιάδα Πατρών
20:00 Ε.Α.Π. - Α.Ο. Καλαμάτα 80
Αύριο
17:00 Μικρός Τελικός
19:30 Τελικός
Στο τέλος θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες στις συμμετέχοντες ομάδες και θα βραβευθούν αθλητές.
Στην αποστολή της καλαματιανής ομάδας που προπονεί ο Παναγιώτης Ντάκουρης περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι αθλητές: Δήμος Μπουσούνης, Σπύρος Αποστολόπουλος, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Στέφανος Μάνα, Νίκος Γιατράκος, Νίκος Μανιατέας, Φρίξος Κωτσάκης, Γιάννης Βραχνάς, Μάριος Περπινάκης, Διαμαντής Εξαρχέας, Μάριος Σπάλλας και Παναγιώτης Κακαλέτρης.
  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ «ΠΑΜΕ ΒΟΛΕΪ» ΣΕ ΤΕΝΤΑ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ
Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές

 Οι εγγραφές στα τμήμα ακαδημιών Βόλεϊ «Πάμε Βόλεϊ», το οποίο επεκτείνεται και μεγαλώνει, συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κλειστό Παραλίας και στο Γήπεδο «Τέντα» κάθε Σάββατο και Κυριακή από 09:00 – 13:00, καθώς επίσης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πολυκλαδικού κάθε Σάββατο και Κυριακή από 09:00 – 11:00.
Στις ακαδημίες συμμετέχουν παιδιά από 5 – 14 ετών.
Κατά την εγγραφή υπάρχει ενημέρωση για το αναλυτικό πακέτο παροχών του «Πάμε Βόλεϊ» στο οποίο συμπράττουν Καλαμάτα ’80, ΓΕΜ και Μεσσηνιακός και μεταξύ άλλων προβλέπει τη δωρεάν παροχή αθλητικού εξοπλισμού.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα ακόλουθα τηλέφωνα:
Δροσινός Χρήστος-Έφορος ακαδημιών τηλ. 6975853358, Σουρή Γωγώ-Προπονήτρια τηλ. 6946666681, Δημητρακόπουλος Χρήστος-Προπονητής τηλ. 6944223801 και Αγγελής Γιώργος τηλ. 6937363034.  - 
Βίντεο :
Σταρ  μπάσκετ και  καλάθια : http://youtu.be/aaHsFnNqcl8 ,

 Ο Ολυμπιακός πάει «πλατεία» και η Βέροια φιλοξενεί τον Εργοτέλη
*** Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, της Σούπερ Λίγκας  στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 - 09 -2013 :
 ~  Βέροια - Εργοτέλης  0-1 , (0-0) .- ^
Τα  γκόλ  : 51΄ πεν.  Χαντί , .-

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας (Βεργόνης), Αμαραντίδης, Όστοϊτς (Ντα  Κόστας), Τραπ, Ζεζίνιο (Μπαργκάν) , Καλτσάς, Ναμπουχάνε, Μρντάκοβιτς.
Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης, Καρντόζο (Πελέ) , Ρομάνο (Μπουχαλάκης), Χαντί, Μπαμ Μπαμ(Μπαντιμπαγκά) , Αναστασάκος.
Το  Βίντεο  του  αγώνα :
ΒΕΡΟΙΑ  -  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  0 -1  28- 09- 2013 δηλώσεις γκόλ : http://youtu.be/J1tC4zemABQ ,
 
 ~   Πανιώνιος - Ολυμπιακός  0-2 , (0-0) .- ^
Τα  γκόλ  : 61΄Βάϊς , 75΄ Σαβιόλα , .-
Διαιτητής  : Βοσκάκης ,  ΚΑΚΩΣ..
Πανιώνιος:Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης(Ριβέρο), Μενδρινός(Λάσνικ), Ντούνης, Καλτσάς, Γιάννου(Καπάνταης), Αραβίδης.
Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Παπαδόπουλος, Πάνος, Ριβέρο, Λάζνικ, Καμπάνταης, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο (Εντιγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Κάμπελ(Σέποβιτς), Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις, Σαβιόλα(Ντεμίνγκεζ), Ολαϊτάν
Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Εντιγκά, Παπαδόπουλος, Μετζανί, Ντομίνγκεζ, Σέποβιτς

Βίντεο  από αγώνα :
ΟΣΦΠ -  Πανιώνιος  0- 2 28- 09- 2013 δηλώσεις  γκόλ : http://youtu.be/1aAGMHdNfFc ,
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 0-9 -2013:
16:00 (Κ. Βικελίδης) Αρης - Παναιτωλικός NS2
18:15 (Γ. Καμάρας) Απόλλων - Λεβαδειακός NS3
18:15 (Θ. Βαρδινογιάννης) ΟΦΗ - ΠΑΟΚ NS2
18:15 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη NS4
20:30 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός - Αστ.Τρίπολης NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ17:00 (Περιβολίων) Πλατανιάς - Πανθρακικός NS2
19:30 (ΟΑΚΑ) Καλλονή - Ατρόμητος NS1

 ***  Football League - 2ος Ομιλος - Ποδόσφαιρο 1η αγωνιστική :
29/09/2013 Τύρναβος Βατανιακός -
29/09/2013 Εθνικός Γαζώρου Ακαδημία Πλαταμώνα -
29/09/2013 Δόξα Δράμας Νίκη Βόλου -
30/09/2013 ΑΟ Κασσιόπη Αναγέννηση Γιαννιτσών -
30/09/2013 Πιερικός Απόλλων Καλαμαριάς -
30/09/2013 Καβάλα Ηρακλής -
02/10/2013 Αναγέννηση Καρδίτσας Ζάκυνθος -

***  Γ΄ εθνική  :
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Εθνικός Σαγέϊκων – ΑΕ Καραϊσκάκης, Δημοτικό Κάτω Αχαΐας/Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Αδαμόπουλος, Τσαλικόγλου (Μεσσηνίας)
Μαύρη Θύελλα– ΠΑΣ Κόρινθος, Δημοτικό Παραλίας/Παπαδόπουλος, Παπαδήμας, Τσιρίνης (Αχαϊας)
Άρης Αιτωλικού – Παναργειακός, Δημοτικό Αιτωλικού/Μαραντώνατος, Πήττας, Οικονόμου (Ηλείας)
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Ερμιονίδας, Δημοτικό Στάδιο Βάρδας/Διώτης, Κακατσίδης, Αντωνόπουλος (Αιτ/νίας)
Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο – Αχαϊκή, Δημοτικό Αμαλιάδας/Νίκας, Λάμιας, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
Ατρόμητος Αχαϊας – Δόξα Ν. Μανωλάδας, Γήπεδο Παναχαϊκής/Βεργέτης, Χαραλαμπόπουλος, Δημογέροντας (Αρκαδίας)
Πανναυπλιακός – Μεσσηνιακός, ΔΑΚ Ναυπλίου/Μιχελής, Χαλβατζάκος, Τζιλίρης (Πειραιά)
Παναρκαδικός – ΑΕ Μεσολογγίου, Γήπεδο Παναρκαδικού/Κακρίδης, Μπέτσογλου, Παπανικολάου (Κορινθίας)

***

 
 ~  ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :

*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/01-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  01  Σεπτεμβρίου  2013.-                                                                                                               ~    http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/02-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου  2013.-
 
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/31-08-02-09-2013-02-2013.html , Αθλητικό  τριήμερο 31-08 έως  02-09-2013 Δευτέρα  02-Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τρίτη  03  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαδρομές Ελλάδα - Βουλγαρία - Ρουμανία μέσα από  φωτογραφίες και Βίντεο 2013 .-
 ~   http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03 - Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ   Τρίτη   03  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ εικόνες  Βίντεο Διαδρομές ιστορικές  αναφορές  ενημερώσεις Ανέκδοτα  , Τετάρτη  04  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τετάρτη  04   Σεπτεμβρίου  2013.-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/09/05-2013.html  ΣΟΦΙΑ –ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  05  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/09/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  05  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/06-2013.html  ,Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  06  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/09/09-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  09 Σεπτεβρίου 2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/09-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ καί Γράφοντας Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/78-9-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ  τριήμερο 7,8 καί  9  Σεπτεμβρίου  2013, Δευτέρα 09- Σεπτεβμρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  11  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/12-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  12  Σεπτεμβρίου  2013.-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/12-2013.html , Όμορφα λόγια  ν΄  αγαπιόμαστε Πέμπτη 12  Σεπτεμβρίου  2013.-
 ~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/09/14-2013.html ,video -παρουσιάσεις Βουλγαρία -Ρουμανία  2013 , .. Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  14  Σεπτεμβρίου  2013
  
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/09/15-2013.html , Το  αγιάζι   της  ενημέρωσης  Κυριακή  15  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/14-15-16-2013.html , Αθλητικό  τριήμερο  14 , 15 καί 16 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/09/16-2013.html , Το  αγιάζι της  ενημέρωσης  Δευτέρα  16 Σεπτεμβρίου  2013 , ΟΛΑ  ΟΣΑ  ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ στον εορτασμό επαιτείου γεγονότων  ΠΗΓΑΔΑΣ  Μελιγαλά.-
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/16-2013.html ,  Το αγιάζι   της   ενημέρωσης  Δευτέρα  16  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/17-2013.html ,   Όμορφα  και  ωραία  Νέα και  Άλλα  πολλά  Τρίτη  17  Σεπτεμβρίου  2013.-
~  
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/18-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  18  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/19-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  19  Σεπτεμβρίου  2013  , Με … Ειδήσεις , Διάφορα όμορφα  και  ωραία , Σχόλια , Θέσεις  Αντιθέσεις , Παραλειπόμενα , Όλα  για την Υγεία ....
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/20-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  20  Σεπτεμβρίου  2013 , Με  ειδήσεις , όμορφα και  ωραία , παράξενα , σχόλια ,  Υγεία  γιά όλους κ.π.α.  ενδιαφέροντα σημαντικά  καί  ασήμαντα.-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/09/21-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  21  Σεπτεμβρίου  2013., .. Με  ειδήσεις  , όμορφα και  ωραία ,Σχόλια , Θέσεις Αντιθέσεις , Παράξενα , όλα  γιά την Υγεία  κ.π.α.  σημαντικά  ή  Ασήματα ...πιθανά  καί  Απίθανα ...με  πολλά τοπικά ενδιαφέροντα ...
  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/22-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  22 Σεπτεμβρίου  2013 , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  21  Σεπτεμβρίου  2013., .. Με  ειδήσεις  , όμορφα και  ωραία ,Αθλητική  ενημέρωση , Σχόλια , Θέσεις Αντιθέσεις , Παράξενα , όλα  γιά την Υγεία  κ.π.α.  σημαντικά  ή  Ασήματα ...πιθανά  καί  Απίθανα ...με  πολλά τοπικά ενδιαφέροντα ...     
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/21-22-23-2013.html , Αθλητικό τριήμερο 21 , 22 καί 23 Σεπτεμβρίου 2013, Δευτέρα  23  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/09/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~   http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/09/23-09-2013.html , Επιλέγοντας Διαλέγοντας  Γράφοντας Δευτέρα 23-09-2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/09/23-2014.html  , Διαλέγω  και  Γράφω  Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/09/24-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/24-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/09/25-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.-

~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 .-


~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.- 
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , Διαλέγω Επιλέγω  Γράφω  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013  .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013  .- 
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013 , Βρίσκω ,  Επιλέγω , Διαλέγω  ...Γράφω.-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/28-2013.html  ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28 Σεπτεμβρίου  2013 .-


~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/28-2013.html  ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28 Σεπτεμβρίου  2013 .-
 


 

 ** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
~*
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
   ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html  , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-


~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2723   video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =       1207   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =           1205   video.-
                                                                 Σύνολο  :  5129     βίντεο ανηρτημένα .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου