ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το κανάλι της ενημέρωσης Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  19  Σεπτεμβρίου  2013 :
Ειδήσεις , Διάφορα όμορφα  και  ωραία , Σχόλια , Θέσεις  Αντιθέσεις , Παραλειπόμενα , Όλα  για την Υγεία ....

ΝΑΥΠΛΙΟ  , Άγιος Σπυρίδωνας




"Ἡ ἀγάπη πρὸς τὸν ἀδελφὸ σὲ προετοιμάζει νὰ ἀγαπήσεις περισσότερο τὸν Θεό. Τὸ μυστικό, λοιπόν, τῆς ἀγάπης πρὸς τὸν Θεὸ εἶναι ἡ ἀγάπη πρὸς τὸν ἀδελφό. Γιατί, ἂν δὲν ἀγαπᾷς τὸν ἀδελφό σου ποῦ τὸν βλέπεις, πῶς εἶναι δυνατόν ν᾿ ἀγαπᾷς τὸν Θεὸ ποὺ δὲν Τὸν βλέπεις; «Ὁ γὰρ μὴ ἀγαπῶν τὸν ἀδελφὸ αὐτοῦ, ὃν ἐώρακε, τὸν Θεόν, ὃν οὐχ ἑώρακε, πῶς δύναται ἀγαπᾶν;» Γράφει: Συμεὼν ὁ Νέος Θεολόγος - Τὸ μυστικὸ τῆς ἀγάπης πρὸς τὸν Θεόν(μεταφρασμένο καὶ ἐμπλουτισμένο ἀπὸ τὸν Γέροντα Πορφύριο)"

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα :
 *** «Οι πολιτικοί σκέφτονται τις επόμενες εκλογές. Οι ηγέτες σκέφτονται τις επόμενες γεννιές>>
Général De Gaulle

*O  ΣΟΚΡΑΤΗΣ  436πχ. -438πχ  έλεγε  : " Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ  , ΔΙΟΤΙ  , ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ  ΙΣΟΤΗΤΑΣ , ΔΙΟΤΙ  ΕΜΑΘΕ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΙΑ  ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ , ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ , ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ , ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝΙΑ " .-


***  Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για νεοεισαχθέντες σπουδαστές στην Σπουδαστική Εστία                                             
Να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά καλούνται οι νεοεισαχθέντες σπουδαστές και σπουδάστριες του ΤΕΙ Πελοποννήσου που επιθυμούν να διαμείνουν στη Σπουδαστική Εστία κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Η υποβολή των δικαιολογητικών στο Γραφείο του Τμήματος Σπουδαστικής Μέριμνας (αριθ. 90Α) του ΤΕΙ Πελοποννήσου θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στη 1.00 μετά το μεσημέρι. Πληροφορίες παρέχονται τόσο από τη Σπουδαστική Εστία (κ. Γαλιώτο, τηλ. 2721080978) όσο και από τη Σπουδαστική Λέσχη (κα Αλεξοπούλου, τηλ. 2721045290). - 

***Εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα στους δρόμους της Καλαμάτας (φωτογραφίες και βίντεο)         
    
Στους δρόμους της Καλαμάτας διαδήλωσαν χθες την αντίθεσή τους στις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ της Μεσσηνίας, τη ΔΕΗ και το Νοσοκομείο Καλαμάτας, το διοικητικό προσωπικό του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθώς και μέλη πολιτικών κομμάτων.
Η συμμετοχή στη συγκέντρωση που είχε προηγουμένως πραγματοποιηθεί στην είσοδο του Διοικητηρίου Καλαμάτας ήταν πολύ μικρή, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των υπαλλήλων που υπηρετούν στο κτήριο, γεγονός που αναγνώρισαν στις σύντομες ομιλίες τους τόσο η πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Νικολίνα Λέκκα, όσο και ο πρόεδρος της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, Βασ. Γεωργιόπουλος.
Μεταξύ άλλων, η κα Λέκκα ανέφερε πως οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα πρέπει να δώσουν τον αγώνα τους καθώς οι ημέρες είναι δύσκολες και οι απολύσεις βρίσκονται προ των πυλών. Μίλησε για τις απεργίες των εκπαιδευτικών που είναι σε εξέλιξη, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευχή να εξαπλωθεί αυτή η διαμαρτυρία και σημείωσε πως το κοινωνικό κράτος καταρρέει.
Όπως είπε, το 2014 θα υπάρξουν περισσότερες από 15.000 απολύσεις και το 2015 θα ανέλθουν σε 150.000, σημειώνοντας πως «κανείς μας δεν αισθάνεται προστατευμένος», ενώ καταλήγοντας εξέφρασε την ελπίδα για μεγαλύτερη συμμετοχή.
Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιόπουλος ανέφερε πως οι απολύσεις είναι προ των πυλών και συμπλήρωσε ότι 33 εκπαιδευτικοί που έφτιαξαν τη ζωή τους στη Μεσσηνία, αναγκάζονται να μετακομίσουν σε άλλο νομό, μετά από 10-15 χρόνια υπηρεσίας. Κι αν, όπως είπε, δεν μπορούν να υπάρξουν αντίστοιχες μετακινήσεις των συζύγων, χωρίζουν οικογένειες, ενώ την ίδια ώρα θα βρεθούν στη Μεσσηνία 11 εκπαιδευτικοί.
Σε άλλο σημείο ζήτησε να δοθούν αγώνες για να υπάρξουν επιτυχίες στις κινητοποιήσεις, προτρέποντας όλους όσοι εργάζονταν να εγκαταλείψουν την εργασία τους, να δηλώσουν πως απεργούν και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
 Πορεία και συνθήματα
Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Καλαμάτας, που κατέληξε στα «Ψαράκια». Οι συγκεντρωμένοι, φώναζαν συνεχώς συνθήματα, όπως «Σήμερα το μάθημα αρχίζει από Α: Αντίσταση, Αγώνας, Αξιοπρέπεια», «Ψωμί, Παιδεία. Ελευθερία κάτω τα χέρια από την Παιδεία», «Η νέα γενιά έχει ιδανικά, έξω οι φασίστες από τα σχολειά», «Τα ΜΜΕ σκοτώνουν κουλτούρα και Παιδεία, κλείστε την TV κι ελάτε στην πορεία», «Ελλάς Ελλήνων Απολυμένων, κάτω η κυβέρνηση των ξεπουλημένων», «Εμπρός, λαέ, ξεσηκωμός παντού, να διώξουμε κυβέρνηση, Ε.Ε. και ΔουΝουΤου», «Το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς, αυτός που πλεονάζει, είναι ο Σαμαράς».
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Υψηλή η συμμετοχή των εργαζομένων στο Δήμο Καλαμάτας
Σε υψηλό ποσοστό (74,32%) ανήλθε η συμμετοχή των υπαλλήλων του Δήμου Καλαμάτας στη χθεσινή απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενώ οι υπάλληλοι των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου του Δήμου δεν έλαβαν μέρος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, στον κεντρικό Δήμο επί συνόλου 440 υπαλλήλων (περιλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ) έκαναν απεργία οι 327, ενώ 26 άτομα ήταν προσωπικό ασφαλείας. Το απεργιακό ποσοστό ανέχεται σε 74,32%.
Στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), όπως είναι ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, υπηρετούν 56 υπάλληλοι και δεν εργάστηκαν οι 13, ήτοι ποσοστό συμμετοχής 23,21%.   Α.Π.
   Video: 

 



*** Αντιφασιστική πορεία στην Καλαμάτα για τη δολοφονία του Π. Φύσσα (βίντεο & φωτό)         
   

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η Αντιφασιστική Πορεία στην Καλαμάτα με μεγάλη συμμετοχή από το κόσμο .  

 
 
 
 
 
  

Ωρα 20:53
Ένταση αυτή τη στιγμή στην αντιφασιστική πορεία , όταν έφθασαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής , στο μπαλκόνι βγήκαν 15 μέλη του συνδέσμου. Εκεί κάποιοι πέταξαν αντικείμενα ενώ μέλος της Χρυσής Αυγής βιντεοσκοπούσε τους διαδηλωτές. Με τη παρέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν. Αυτή τη στιγμή η πορεία έχει σταματήσει έξω από το Δημαρχείο της Καλαμάτας.
Δείτε το βίντεο ! 

Αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του άτυχου 34χρονου Παύλου Φύσσα από νεοναζί στο Κερατσίνι ,πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας από τοπικούς φορείς αλλά και απλούς πολίτες.
Στο σημείο φθάνουν όλο και περισσότεροι πολίτες της Καλαμάτας
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαφωνίες για τη διαδρομή που θα έχει η πορεία στο κέντρο της Καλαμάτας και για το αν πρέπει ή οχι να περάσει κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Ξεκινά πορεία αυτή τη στιγμή από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς και από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με κατεύθυνση τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Καλαμάτας , χωρίς να ακολουθήσουν μέλη άλλων κομμάτων και συνδικάτων.
Τελικά όλοι ακολούθησαν τη πορεία παρά τις αρχικές διαφωνίες.
Σημαντικά επεισόδεια αυτή τη στιγμή σε Κερατσίνι , Πάτρα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη , δείτε εδώ 
Συνεχής Ενημέρωση 
Video: 

 

 

 

 


 *** Δούναι και… λαβείν μεταξύ Δήμου και επαγγελματιών στο λιμάνι της Καλαμάτας         
           Δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για σειρά έργων μέχρι τέλος του 2013
  «Με τους επαγγελματίες συνεννοηθήκαμε απολύτως», επισήμανε χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας, μιλώντας στους δημοσιογράφους σε αίθουσα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κι επισημαίνοντας πως υπάρχει συμφωνία Δήμου και επαγγελματιών στο δίπτυχο: καταβολή των τελών από τους επαγγελματίες, εκτέλεση έργων και παρεμβάσεων από το Δήμο Καλαμάτας.
Ο δήμαρχος τόνισε πως τα προβλήματα σχετικά με την καταβολή των οφειλόμενων τελών εκ μέρους των επαγγελματιών λύθηκαν και από τις προσεχείς ημέρες θα αρχίσει η εισροή χρημάτων προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Ανέφερε ακόμη πως τα τέλη αυτά είναι ανταποδοτικά και οι επαγγελματίες θα πρέπει να δουν αντίκρισμα για όσα καταβάλλουν, γι’ αυτό και ο Δήμος δεσμεύεται ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα έχει αλλάξει η όψη και του λιμανιού και της παραθαλάσσιας ζώνης.
Ενέργειες και παρεμβάσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο Δήμος μέσω του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κατά τους προσεχείς 3 – 4 μήνες, μέχρι το τέλος του 2013, είναι οι εξής: Να φωτισθεί το λιμάνι, να φωτισθεί ο αντιβραχίονας (χιλιόμετρο), να δοθεί μέριμνα στην καθαριότητα των χώρων του λιμανιού και της παραλιακής ζώνης, να υπάρξει εργολαβία για το πράσινο και τις δενδροφυτεύσεις, περιλαμβανομένου του Πάρκου Λιμενικού, πλακόστρωση του πεζοδρομίου από τη Φαρών μέχρι την Τσαμαδού και μετεγκατάσταση του αγάλματος του Αφανούς Ναύτη στην προκυμαία, για την ανάδειξή του.
Ο δήμαρχος ανέφερε επιπλέον ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου θα διενεργηθεί δημοπρασία για τα κατασχεθέντα πλοία που βρίσκονται επί πολλά χρόνια στο λιμάνι της Καλαμάτας, έχοντας προκαλέσει αισθητικά και περιβαλλοντικά προβλήματα.
Μετά από πρόσκληση του κ. Νίκα, οι επαγγελματίες δεσμεύθηκαν να καταθέσουν προτάσεις προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για τα θέματα του λιμένος και της παραθαλάσσιας ζώνης.
Σημειώνεται ότι για τα ζητήματα αυτά έγιναν χθες δύο συσκέψεις, μία με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται από την Τσαμαδού μέχρι το «Πανελλήνιο» και έτερη με εκείνους από το «Πανελλήνιο» μέχρι το «Βυθό».
Πριν από τις συσκέψεις με τους επαγγελματίες, έγινε σύσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας και της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, για συντονισμό των ενεργειών τους όσον αφορά στο λιμάνι και την παραλιακή ζώνη. Α.Π.

***  Η πορεία του ΠΑΜΕ στους δρόμους της Καλαμάτας με στάση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (βίντεο)         
   Φωνάζοντας συνθήματα με τα οποία διαφωνούσαν με τις ενέργειες και τις πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε., αλλά και άλλα με τα οποία καταδίκαζαν τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, μέλη και φίλοι του ΠΑΜΕ συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε χθες από την πλατεία 23ης Μαρτίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.
Είχε προηγηθεί συγκέντρωσή τους στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου χαιρέτισε ο Κώστας Πετρόπουλος εκ μέρους της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ), ενώ ομιλητής ήταν ο γιατρός Γ. Φερεντίνος από το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Οι συγκεντρωμένοι σταμάτησαν στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στο ύψος των γραφείων της Χρυσής Αυγής, όπου φώναξαν συνθήματα εναντίον της.
Video: 


*** Την Καλαμάτα δηλώνει τόπο καταγωγής του στο facebook ο 45χρόνος που σκότωσε τον Π. Φύσσα Τελευταία 
 
Τόπο καταγωγής την Καλαμάτα έχει στο facebook ο 45χρόνος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον Παύλο Φύσσα. Δείτε εδώ το profile { https://www.facebook.com/profile.php?id=100000977512414&sk=about }  Επίσης σύμφωνα με ανάρτηση του iefimerida, ο δράστης φαίνεται στις φωτογραφίες στην κατασκήνωση που πραγματοποίησαν μέλη της Χρυσής Αυγής στους καταρράκτες του Νέδα, τον περασμένο Αύγουστο. - 
Οταν ο δολοφόνος του 34χρονου πήγαινε στην κατασκηνώση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα [εικόνες]
Οταν ο δολοφόνος του 34χρονου πήγαινε στην κατασκηνώση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα [εικόνες]
Πηγή: Οταν ο δολοφόνος του 34χρονου πήγαινε στην κατασκηνώση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/122511#ixzz2fLmGbUTz
 ~* Ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα υποστήριξε χθες πως επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα, χωρίς ωστόσο να είναι μέλος της, βέβαια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει περήφανος φορώντας μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής σε κατασκήνωση του κόμματος στη Νέδα. Τη φωτογραφία τη δημοσίευσε το ΕΘΝΟΣ.
Σε ό,τι αφορά το περιστατικό της αποτρόπαιας δολοφονίας σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή έδρασε «ψυχρά». Μπήκε ανάποδα στο δρόμο, έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του 34χρονος Παύλου Φύσσα.




 *** Κλοπή στην αποθήκη της ΕΑΣ Μεσσήνης
Ένα μοτέρ και κάποια ακόμη αντικείμενα από σίδερο κλάπηκαν προχθές το βράδυ από την αποθήκη της ΕΑΣ Μεσσηνίας στη Μεσσήνη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κώστα Κατσούλη, οι δράστες έσπασαν την πόρτα του ισογείου, από όπου ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, όμως επειδή εκεί δεν ήταν εύκολο να μπουν στο χώρο που ήθελαν, στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα στον τοίχο, από τον οποίο πέρασαν στην αίθουσα που βρίσκονταν τα πράγματα. Το συμβάν αναφέρθηκε στην Αστυνομία, η οποία έχει αναλάβει και την υπόθεση. -

*** Ολοκληρώνεται η παρέμβαση στη Φαρών μεταξύ Κρήτης και Ναυαρίνου         
            ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
 Φθινοπωρινές ασφαλτοστρώσεις εξήγγειλε ο κ. Νίκας
 Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Μέχρι σήμερα ακούγαμε από τη Δημοτική Αρχή για εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε προβληματικούς δρόμους της Καλαμάτας, αλλά έργο δε φαινόταν να υλοποιείται.
Χθες, ο δήμαρχος Παν. Νίκας δεσμεύτηκε σε δηλώσεις του ότι ξεπεράστηκαν όλα τα διαδικαστικά και γραφειοκρατικά προβλήματα, με αποτέλεσμα στο τέλος του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου να ξεκινήσει να πέφτει άσφαλτος σε δρόμους της Καλαμάτας.
Βέβαια, δεν έλαβε υπόψη του τις καιρικές συνθήκες, αφού στην καρδιά περίπου του φθινοπώρου οι βροχοπτώσεις (τροχοπέδη στην ομαλή εξέλιξη του έργου) είναι σύνηθες φαινόμενο, αλλά αυτό δε φαίνεται να μειώνει στο ελάχιστο την αισιοδοξία του δημάρχου.
Η πρώτη παρέμβαση θα ξεκινήσει από την οδό Βασιλίσσης Όλγας και θα συνεχιστεί σε τμήματα της οδού Λακωνικής, στην Αρτέμιδος, στις εισόδους της πόλης της Καλαμάτας, στη Βασιλέως Γεωργίου και αλλού.
Για το θέμα της αμφίδρομης κίνησης από Αριστομένους προς Φαρών, μέσω της Βασιλέως Γεωργίου, ο κ. Νίκας σημείωσε ότι μελετάται από ειδικούς επιστήμονες και μόλις υπάρξει οριστική έκθεση θα προχωρήσει. «Θα γίνει η παρέμβαση, αλλά θέλει χρόνο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ανακοίνωσε ότι μέχρι το προσεχές Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η παρέμβαση στην οδό Φαρών, μεταξύ της Ναυαρίνου και της Κρήτης, για την ταπείνωση της στάθμης της οδού και την εκ νέου ασφαλτόστρωσή της, με προσαρμογή στην οδό Ναυαρίνου. Η ασφαλτόστρωση εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή.
Όπως σχολίασε, η παρέμβαση που γίνεται στη Φαρών θα βοηθήσει κυκλοφοριακά και τη Ναυαρίνου, αφού πολλοί οδηγοί θα προτιμούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους ψηλότερα και να πηγαίνουν στα καταστήματα της παραλιακής οδού με τα πόδια, μέσω του διευρυμένου δυτικού πεζοδρομίου.

***   Κατσίβελα για Μπόζο «Η παραίτησή του είναι η σημαντικότερη, ίσως και η μόνη προσφορά του»    
Του Ηλία Γιαννόπουλου
 «Η παραίτησή του από τη θέση “ευθύνης” του – του διοικητή – είναι η σημαντικότερη, ίσως και η μόνη προσφορά του στις υγειονομικές μονάδες της περιοχής» αναφέρει σε χθεσινή γραπτή δήλωσή του για τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Πάνο Μπόζο, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων - Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Κατσίβελας.
  Άμεση και σε έντονο ύφος, με δηκτικό τρόπο και απαξιωτικό τόνο, είναι η απάντηση του Τάκη Κατσίβελα στην επίθεση που του εξαπέλυσε προ ημερών με δηλώσεις του ο τελών υπό παραίτηση αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Πάνος Μπόζος!
Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις που έκανε ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Κυπαρισσία, ο κ. Κατσίβελας άφησε σαφείς μομφές σε βάρος της διοίκησης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, επειδή δε μερίμνησε και δεν είχε λάβει πρόνοια για ενίσχυσή του με προσωπικό το 2013, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μέσα στο ’13 δεν είχαμε τις δυνατότητες, λόγω της πρόνοιας που ΔΕΝ είχε λάβει το ίδιο το νοσοκομείο, ώστε να έχουμε καλύψει τις θέσεις για το 2013».
Τη Δευτέρα, ο κ. Μπόζος απάντησε στις δηλώσεις αυτές, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στο διοικητή της 6ης ΥΠΕ, και σε προσωπικό, μάλιστα, επίπεδο. Αφού είπε πως η διοίκηση του νοσοκομείου έκανε τεράστιο αγώνα για να το κρατήσει όρθιο με αιτήματα, σε δραματικούς τόνους, για ενίσχυση με προσωπικό, στα οποία η 6η ΥΠΕ και ο κ. Κατσίβελας δεν έδιναν καμία απάντηση, εξαπέλυσε βολές σε βάρος του κ. Κατσίβελα, αναφέροντας: «Ας αποφασίσει ο κ. Κατσίβελας τι είναι. Πολιτευτής ή διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. Ό,τι όμως και αν αποφασίσει, ας έχει οδηγό την αλήθεια και μόνο αυτή. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».
Χθες, απάντησε στον κ. Μπόζο ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ουσιαστικά διαψεύδοντας ισχυρισμούς και αναφορές του πρώτου, λέγοντας πως τα πραγματικά γεγονότα αναιρούν τις απόψεις του κ. Μπόζου, σημειώνοντας ότι ουδέποτε ζήτησε τροποποίηση ή αύξηση του προϋπολογισμού του νοσοκομείου και εμμένοντας (στην αρχική του δήλωση) και επαναλαμβάνοντας πως τη δυνατότητα του νοσοκομείου για ενίσχυση το 2013 με επικουρικούς γιατρούς αποστέρησε ο κ. Μπόζος. Ακόμη, απαντά αναλυτικά σχετικά με το Κ.Υ. Γαργαλιάνων, που είχε αναφέρει ο κ. Μπόζος. Επιφυλάσσεται, επίσης, για δημόσιο διάλογο στο άμεσο μέλλον, αφού, όπως αναφέρει, δεν επιθυμεί να τον κάνει αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο για την αξιολόγηση των νοσοκομειακών μονάδων του νομού, που μπορεί να καταστεί επιβλαβής (σ.σ. ο δημόσιος διάλογος) για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Αναλυτικά η απάντηση του κ. Κατσίβελα έχει ως εξής: «Ενημερώθηκα για τις απόψεις του κ. Μπόζου, τις οποίες δυστυχώς για αυτόν τα πραγματικά γεγονότα αναιρούν. Δε θα ήθελα, αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο δια την αξιολόγηση των νοσοκομειακών δομών του νομού μας, να κάνω ένα δημόσιο διάλογο μαζί του, που μπορεί να καταστεί επιβλαβής για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. Επιφυλάσσομαι αυτό να γίνει στο άμεσο μέλλον. Το μόνο που θέλω να επισημάνω, προς το παρόν, είναι ότι ουδέποτε ζήτησε ούτε τροποποίηση ούτε αύξηση προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και, βεβαίως, ο κ. Μπόζος γνώριζε ότι η μόνη δυνατότητα που υπήρχε για το 2013, για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού, ήταν με τους επικουρικούς γιατρούς, την οποία και αποστέρησε.
Όσον αφορά στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων, όφειλε να πει ότι οι δύο γενικοί γιατροί, που προσφέρουν υπηρεσίες, βεβαίως και δεν είναι εκεί κατόπιν δικής του αποφάσεως και υπογραφής. Όφειλε να ξέρει την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και γιατροί “επί θητεία” στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων, αλλά και άλλων περιοχών της Μεσσηνίας, που δεν προέβλεπε το ισχύον προεδρικό διάταγμα, γεγονός που θα καταστήσει πιο εύκολη την τοποθέτηση γιατρών, καταργώντας μια αδικία χρόνων. Βεβαίως αυτό δεν έγινε κατόπιν ενεργειών του. Και βεβαίως δεν είχα αξίωση να ξέρει τον αγώνα δρόμου που γίνεται για να ενταχθεί η “κτηριακή αναδιαμόρφωση και αναβάθμιση” του ΚΥ Γαργαλιάνων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, για το οποίο παντελώς αδιαφόρησε.
Για όσα αναφέρεται προσωπικά σε μένα, βεβαίως και δεν προτίθεμαι να τον ακολουθήσω στον ηθικό κατήφορο που διατρέχει. Σίγουρα, όμως, η παραίτησή του από τη θέση “ευθύνης” του –του διοικητή - είναι η σημαντικότερη, ίσως και η μόνη προσφορά του στις υγειονομικές μονάδες της περιοχής».

***   Όταν ο δολοφόνος του Κερατσινίου μοίραζε τρόφιμα με τη Χρυσή Αυγή (βίντεο)         
  
Συμμετείχε ενεργά στα συσσίτια του κόμματος που ήταν μόνο για Έλληνες
 Το γύρω του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δράστης της δολοφονίας στο Κερατσίνι να συμμετέχει ενεργά στα συσσίτια... μόνο για Έλληνες. Ο Γιώργος Ρουπακιάς εμφανίζεται να βοηθάει σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια φορώντας μπλούζα με το λογότυπο της οργάνωσης.στην πλάτη.
Ο δράστης είχε παραδεχθεί σε φίλους του πως συμμετείχε στη διανομή τροφίμων της «Χρυσής Αυγής» αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης και έπαιρνε λίγα χρήματα. Ωστόσο από τη Χρυσή Αυγή επιμένουν πως ο 45χρονος δεν είναι μέλος της οργάνωσης.
πηγή: parapolitika.gr
Video: 


***  H συνέντευξη Τύπου του Σαββίδη για ΠΑΟΚ
Live streaming η συνέντευξη Τύπου του Σαββίδη για ΠΑΟΚ


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )     -  Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα για την αναγέννηση του συλλόγου και τις ευεργετικές του κοινωνικές δράσεις παρουσιάζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, λίγο πριν από την βραδινή (22:05, ΑΝΤ1) πρεμιέρα της ομάδας στο Europa League κόντρα στην Σαχτέρ Καραγκαντί.
Το επίσημο κανάλι της ομάδας, PAOK TV, θα μεταδώσει μέσω live streaming, ζωντανά τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο «Μακεδονία Palace» στις 18:00. Λίγο αργότερα, ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τους Καζάκους στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και ψάχνει το πρώτο «τρίποντο».
Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η προβολή του βίντεο...


 *** Με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, αρχίζει την Πέμπτη η φάση των ομίλων στο Europa League με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην Τούμπα, όπου στο πλαίσιο του 12ου ομίλου, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σαχτέρ Καραγκάντι από το Καζακστάν, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.
Ο Χούουμπ Στέφενς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα απέναντι στους Καζάκους, που θα παίξουν για δύο αποτελέσματα. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μακάμπι Χάιφα θα φιλοξενήσει την Αλκμααρ, σε μία αναμέτρηση χωρίς ασφαλείς προβλέψεις.
Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια» Βαλένθια-Σουόνσι (1ος όμιλος), Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γουίγκαν (4ος), Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μπορντό, Μακάμπι Τελ Αβίβ-ΑΠΟΕΛ (6ος), Μπέτις-Λιόν (9ος) και Απόλλων Λεμεσού-Τραμπζονσπόρ (10ος), ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Βαλένθια - Σουόνσι  0-3
Σεν Γκάλεν - Κούμπαν Κράσνονταρ  2-0

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ράζγκραντ  1-2
Αϊτχόφεν- Λουντουγκόρετς Ραζγκάντ  0-2

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Σάλτσμπουργκ - Έλφσμποργκ 4-0
Σταντάρ Λιέγης - Έσμπιεργκ  1-2

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Γουίγκαν  0-0
Μάριμπορ - Ρούμπιν Καζάν  2-5

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Φιορεντίνα - Πάσος Φερέιρα 3-0
Παντούρι Τίργκου Ζίου - Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ  0-1

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Μπορντό  3-0
Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΠΟΕΛ  0-0

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντιναμό Κιέβου - Γκενκ 0-1
Τουν - Ραπίντ Βιένης 1-0

8ος ΟΜΙΛΟ
ΣΦράιμπουργκ - Σλόβαν Λίμπερετς 2-2
Εστορίλ - Σεβίλη  1-2

9ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπέτις - Λιόν  0-0
Γκιμαράες - Ριέκα  4-0

10ος ΟΜΙΛΟΣ
Απόλλων Λεμεσού - Τραμπζονσπόρ 1-2
Λάτσιο - Λέγκια Βαρσοβίας 1-0 

11ος ΟΜΙΛΟΣ
Σερίφ Τιράσπολ - Ανζί Μαχάτσκαλα 0-0
Τότεναμ - Τρόμσο  3-0

12ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ - Σαχτέρ Καραγκάντι  2-1
Μακάμπι Χάιφα - Αλκμάαρ  1-2

*
ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ  πρεμιέρα  ομίλων  2013-2014 :
** ΟΣΦΠ - Π Σ ΖΕΡΜΕΝ  1- 4  17/09/2013:   http://youtu.be/JM2WqZsd-D4  ,
~* ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ  18-09- 2013 Α΄ημιχρονο : http://youtu.be/SJKGj8YENhg ,
~** Ατλέτικο Μαν  -  ΖΕΝΙΤ  1ο γκολ  1 – 0 : http://youtu.be/MMm-kT1L_u4 ,
~* 1ο Ημίχρονο αποτελέσματα 18 -09- 2013: http://youtu.be/FGb6bn-0I38  ,
~* ΤΣΕΛΣΙ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ  1ο  γκόλ ημιχρ  1- 0 : http://youtu.be/TYd42kmPTZc ,
~* ΑΤΛΙΤΙΚΟ ΖΕΝΙΤ Ημίχρονο 18- 9- 2013: http://youtu.be/Fg3avU2RMGc
 , ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -  ΑΓΙΑΞ  4-  0  http://youtu.be/I3yasfQYnXE
~*** ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΖΕΝΙΤ 3- 1   http://youtu.be/b4Ow2nEplIs
~  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΞΙΑΞ 4- 0 γκόλ φάσεις : http://youtu.be/Svt9ILqPfDI
~ ΜΙΛΑΝ  - ΣΕΛΤΙΚ  2- 0  γκόλ φάσεις:  http://youtu.be/JKZm-PDF5bA
~ ΜΑΡΣΕΪG -  ΑΡΣΕΝΑΛ 0 - 2 Φάσεις γκόλ  http://youtu.be/Ekr5IOnSwPc
~ ΣΑΛΚΕ    - ΣΤΕΑΟΥΑ   3- 0  ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΌΛ:  http://youtu.be/YS8c1zn4ge0
~ ΑΤΛΕΤΙΚΟ  - ΖΕΝΙΤ  3 – 1 : http://youtu.be/72oZ9dSg93w ,
~ ΤΣΕΛΣΙ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ  1- 2 : http://youtu.be/Wiszlk6KY3o ,
~ ΜΙΛΑΝ - ΣΕΛΤΙΚ  1- 0 : http://youtu.be/e1Aps76Mokk ,
~ ΤΣΕΛΣΙ -ΒΑΣΙΛΕΙΑ  1- 2 : http://youtu.be/jVEIagbfsYs ,
~ ΣΑΛΚΕ- ΣΤΕΑΟΥΑ 3- 0 : http://youtu.be/LMG3QE5o0mg ,
~ ΜΙΛΑΝ - ΣΕΛΤΙΚ  2- 0 : http://youtu.be/k0UWYjeskCw ,
~ ΝΑΠΟΛΙ  - ΝΤΟΡΤΜΟΥΤ 1 – 2 : http://youtu.be/1HpJCWOKoSs ,
~ ΜΑΡΣΕ¨Γ  - ΑΡΣΕΝΑΛ 1 – 2 : http://youtu.be/4-3y4efmbyk ,
247 http://www.youtube.com/watch?v=eNL_ZGK4Z9k&feature=share&list=UUH-bFcKV_OQutlCG6sjpOig , + = ΓΑΛΑΤΑ Σ. -ΡΕΑΛ Μ.  1-6 .-
259 http://www.youtube.com/watch?v=8L1UL-c9EpI&feature=share&list=UUH-bFcKV_OQutlCG6sjpOig = ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑ¨- ΠΕΑΛ Μαδρίτης 1-6 .-  250 http://www.youtube.com/watch?v=yAf-rnGXkFo&feature=share&list=UUH-bFcKV_OQutlCG6sjpOig = ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  1-1   ~*

 ~  ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :




 
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/01-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  01  Σεπτεμβρίου  2013.-                                                                                                               ~    http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/02-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου  2013.-
 
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/31-08-02-09-2013-02-2013.html , Αθλητικό  τριήμερο 31-08 έως  02-09-2013 Δευτέρα  02-Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τρίτη  03  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαδρομές Ελλάδα - Βουλγαρία - Ρουμανία μέσα από  φωτογραφίες και Βίντεο 2013 .-
 ~   http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03 - Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/03-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ   Τρίτη   03  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ εικόνες  Βίντεο Διαδρομές ιστορικές  αναφορές  ενημερώσεις Ανέκδοτα  , Τετάρτη  04  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τετάρτη  04   Σεπτεμβρίου  2013.-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/09/05-2013.html  ΣΟΦΙΑ –ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  05  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/09/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  05  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/06-2013.html  ,Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  06  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/09/09-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  09 Σεπτεβρίου 2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/09-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ καί Γράφοντας Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/78-9-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ  τριήμερο 7,8 καί  9  Σεπτεμβρίου  2013, Δευτέρα 09- Σεπτεβμρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  11  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/12-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  12  Σεπτεμβρίου  2013.-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/12-2013.html , Όμορφα λόγια  ν΄  αγαπιόμαστε Πέμπτη 12  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/09/14-2013.html ,video -παρουσιάσεις Βουλγαρία -Ρουμανία  2013 , .. Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  14  Σεπτεμβρίου  2013
 
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/09/15-2013.html , Το  αγιάζι   της  ενημέρωσης  Κυριακή  15  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/09/14-15-16-2013.html , Αθλητικό  τριήμερο  14 , 15 καί 16 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/09/16-2013.html , Το  αγιάζι της  ενημέρωσης  Δευτέρα  16 Σεπτεμβρίου  2013 , ΟΛΑ  ΟΣΑ  ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ στον εορτασμό επαιτείου γεγονότων  ΠΗΓΑΔΑΣ  Μελιγαλά.-
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/16-2013.html ,  Το αγιάζι   της   ενημέρωσης  Δευτέρα  16  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/17-2013.html ,   Όμορφα  και  ωραία  Νέα και  Άλλα  πολλά  Τρίτη  17  Σεπτεμβρίου  2013.-
~  
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/18-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  18  Σεπτεμβρίου  2013 .-

~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/19-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  19  Σεπτεμβρίου  2013  , Με … Ειδήσεις , Διάφορα όμορφα  και  ωραία , Σχόλια , Θέσεις  Αντιθέσεις , Παραλειπόμενα , Όλα  για την Υγεία ....
~
 




 ** * ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
~*
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
   ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html  , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-




~ * ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ .... !! : ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ... :
*** www.blogtv.gr   , www.tometopo.gr  , www.antarsya.gr  , www.expresss.gr  , www.zougla.gr  , www.cybc.com.gr  ,  www.enikos.gr  , www.pospert.gr , www.iatro.gr , www.news.gr  , www.planetgreece.gr , www.piazzadelpo.gr , www.anexartiti.gr , www.aixmi.gr , www.lifo.gr , www.pospertnews.gr , www.atita.gr , www.nocomments.gr , www.tometopo.gr , www.veetle.com , www.news247.gr , www.apela.gr , www.koutipandoraw.gr , www.thepressproject.gr , www.ebu.ch , www.inthecity.gr , www.readio.gr , www.24h.com.cy ,  www.tvx.gr , www.antassya.gr , www.apela.gr , www.in.gr .-



**   ~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,     =2700  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =1201 video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =     1188  video.-
                                             ***Σύνολο  :  5089  βίντεο ανηρτημένα .-


*** ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ....   :
~** https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,
** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias = facebook ΑΡΦΑΡΑ -ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2013 .-      
*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/
~ * http://snsarfara.blogspot.com  ,  =
~ *  STAMOS -ARFARA -GREECE
~ * http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com ,  
~ * http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com , * http://www.fifa.com/ , ,   ~  http://www.epo.gr ,
 ~*  http://www.defencenet.gr/defence/index.php ,* http: //kalutero.com/ ,
~* http://platykalamatasmessinias.blogspot.com/ , * http://www.opap.gr/ ,
~* http://arxaiaithomi.gr/ ,   * http://lyrasi.blogspot.com/ ,
~* http://valirsa-messinias.blogs.gr/ , * http://eklisval.blogspot.com/ ,
~* http://dimmerop.blogspot.com/ , * http://vlasiosarfara.blogspot.com/ ,
~~~ http://www.xo.gr/dir-az/E/Ekklisies-Monastiria-Mitropoleis/?gclid=CPbd-bGKqLACFUxlfAodO2VCaw&ef_id=Ja1PxhvWet0AAFai:20120530130838:s ,
~** http://periferiako.com/   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑΣ .  http://www.my.live.com ,
~** http://livebet.com , http://www.fromsport.com  ,  http://www.sport-fm.gr ,
* http://twitter.com/stamos01/ ,
~* http://www.agioritikovima.gr/ , * http://disval.blogspot.com/ ,
~* http://meropitopik.blogspot.com/ , * http://ithominews.blogspot.com/ ,
~* http://www.mountathos.gr/ , * http://www.mmess.gr/ ,Ι.Μ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  
~** http://www.facebook.com/home.php?=home#!/profile.php?id=1446349692 , 475. -  www.epsm.gr  ΕΠΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣ = www.epsmes.gr 
~** http://lykeiomeligala.blogspot.com/ ,ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.-
 ~** http://www.inathos.gr/athos/el/ ,ΑΘΩΣ-ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
~ * http://www.fromsport.com/ ,   ΣΠΟΡ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ κ.λ.π.
~** http://www.agion-oros.eu/athos/el/VisitMonastery.html , ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
~** www.mixanitouxronou.gr , Η  μηχανή  του  χρόνου   
~** www.chiospress.gr  ,  ΧΙΟΣ ΠΡΕΣΣ             
~ www.emessinia.gr  ,  ΔΗΜΟΣ  ΜΕΣΣΗΝΗΣ
~* www.diasnews.com , ΔΙΑΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
~* www.marathoupoli.com.gr  , ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ
~* www.kefalinou.blogspot.com ,  ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ
~* www.mani.org.gr  , ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ
~* www.tripilis.gr   , ΤΡΙΠΙΛΑ
~* www.pera.gr  , ΠΕΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
~* www.lefktro.gov.gr  ,ΛΕΥΚΤΡΟ
~* www.romiosini.org.gr , ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ
~*  http://www.discover-peloponnisos.gr/Default.aspx?id=1038&nt=19&lang=1  , ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ .-
~**   ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.387085438017518.85142.308862112506518&type=1 , ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΑΣΠΡΟΜΑΤΡΕΣ ).
~*** www.ert-archives.gr ,

***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου