ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

  Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 :
Στο αγιάζι της ενημέρωσής  μας .....
~
Παναγία Μολυβδοσκέπαστη Κόνιτσας  
Αγία Παρασκευή (εργαστήριο αγιογραφίας) στο Βίκο /
Ζαγοροχώρια στο Μονοδένδρι  
Το γεφύρι στην Κόνιτσα
Ο Γέροντας σε μια νέα γυναίκα είπε. Εσύ για την αγάπη που έδειξες στην κατάκοιτη μητέρα σου έκανες πολύ καλά. Ο Θεός Σου τα συγχώρησε όλα.Όσιος Γεώργιος Καρσλίδης
~ 24 Ιανουαρίου
Ιερομάρτυρος Βαβύλα του εν Σικελία (1) (γ’ αι.). Τιμοθέου και Αγαπίου. Νεοφύτου του Εγκλείστου και Φίλωνος επισκόπου Καρπασίας, των θαυματουργών.Μαρτύρων Θεοδοτίωνος, Παύλου και Παυσιρίου, Βαρσίμου, Ελλαδίου του κομενταρησίου. Ερμογένους και Μάμαντος. Οσίων Ζωσιμά και Μακεδονίου του «κριθοφάγου». Ξένης (2) (†ε΄αι.), Ερμογένους και Φιλήμονος επισκόπου Καρπάθου. Φιλιππικού του πρεσβυτέρου και Χρυσοπλόκης. Των επτά Οσίων της Μονής Φιλοθέου, Φιλόθεου πρωτίστου δομήτορος αυτής, Θεοδοσίου ηγουμένου και μητροπολίτου Τραπεζούντας, Διονυσίου και Συμεώνος, Δομετίου του ησυχαστού, Δαμιανού και ιερομάρτυρος Κοσμά του ισαποστόλου.
(1) Καταγόταν πιθανώς από την Αντιόχεια και έλαβε από τους ενάρετους γονείς του τη χριστιανική ανατροφή και παιδεία. Μετά το θάνατό τους μοίρασε τα υπάρχοντά του στους πτωχούς και αδυνάτους και αποσύρθηκε σε κάποιο ησυχαστήριο με δύο μαθητές του, τον Αγάπιο και τον Τιμόθεο. Ύστερα από πολλή πίεση χειροτονήθηκε ιερέας. Σε κάποιο ιεραποστολικό του ταξίδι στην Σικελία, ο εκεί διοικητής, αφού μάταια προσπάθησε να αποσπάσει από την πίστη τον άγιο και τους μαθητές του, τους υπέβαλλε σε φριχτά βασανιστήρια τα οποία αποδείχθηκαν αδύνατα να κάμψουν το αγωνιστικό τους φρόνημα και τη πίστη τους. Στο τέλος τους κατέσφαξε με μαχαίρια και έριξε τα σώματά τους στη φωτιά.
(2)Ονομαζόταν στην αρχή Ευσεβεία και καταγόταν από τη Ρώμη. Αρνούμενη τη πίεση των γονιών της να νυμφευθεί άνδρα της επιλογής τους, κατέφυγε κρυφά στην Αλεξάνδρεια όπου μετονομάσθηκε Ξένη για να χαθούν τα ίχνη της. Πήγε αρχικά στην Κω και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στα Μύλασσα της Καρίας. Εκεί, μαζί με δύο υπηρέτριές της που της είχαν μείνει πιστές, έκτισε ναό στο όνομα του αγίου πρωτομάρτυρα Στεφάνου και ησυχαστικά κελιά. Πολύ γρήγορα η φήμη της και η ενάρετη και ασκητική ζωή που διήγε έφεραν κοντά της νέες κοπέλες που ποθούσαν το βίο της άσκησης και της προσευχής, ενώ το μοναστήρι έγινε περίφημο πνευματικό κέντρο, όπου καθημερινά συνέρεαν πολλές πονεμένες γυναίκες για να πάρουν τις συμβουλές και να ζητήσουν τις προσευχές της αγίας. Η αγιοσύνη της αναγνωρίσθηκε και κατά τη διάρκεια του ενταφιασμού του σεπτού της σκηνώματος, όταν εμφανίσθηκε στον ουρανό σταυρός σχηματισμένος από αστέρια. ~
Σήμερα 24/01/2017 εορτάζουν:
Οσίες Ξένη και οι δύο θεραπαινίδες της, Άγιοι Βαβύλας ο εν Σικελία και Αγάπιος και Τιμόθεος οι μαθητές του, Όσιος Νεόφυτος ο έγκλειστος που ασκήτευσε στην Κύπρο, Όσιος Φίλων ο Θαυματουργός Επίσκοπος Καρπασίας της Κύπρου
~   Ἦχος γ’. Θείας πίστεως.
~    Ξένην ἤνυσας, ζωὴν ἐν κόσμῳ, ξένην ἔσχηκας, προσηγορίαν, ὑπεμφαίνουσαν τὴ κλήσει τὸν τρόπον σου, σὺ γὰρ νυμφίον λιποῦσα τὸν πρόσκαιρον, τῷ ἀθανάτῳ ὁσίως νενύμφευσαι. Ξένη ἔνδοξε, Χριστὸν τὸν Θεὸν ἱκέτευε, δωρήσασθαι ἠμὶν τὸ μέγα ἔλεος.
~*  Απολυτίκιο Αγ. Ξένης - 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:  https://youtu.be/lMATyoXM0bY  .-

~


***  Ο καιρός! Ραγδαία επιδείνωση με καταιγίδες και χιόνια

~  ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 24-01-2017
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ ΕΩΣ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ - ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ - ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ). ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -04 (ΜΕΙΟΝ 4) ΕΩΣ 08 BAΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
 ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ - ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ - ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 02 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
 ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ - ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
 ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΕΩΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
 ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΠΙΘΑΝΟΝ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
 ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ - ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΕΩΣ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -03 (ΜΕΙΟΝ 3) ΕΩΣ 07 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

*** ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ!  ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την ΕΛΙΑ! Σκοτεινό Σχέδιο...

~  O γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιώργος Λεκκάκης παραθέτει τις απόψεις του για την Ελλάδα , την παράδοση, τη φύση και το περιβάλλον μέσα από άρθρο του στην Kontranews. Το άρθρο προκαλεί αναστάτωση και απαιτεί από τους Έλληνες εγρήγορση καθώς, σύμφωνα με το άρθρο υπάρχει μεθόδευση για αλλαγή των ελαιοδέντρων της χώρας μας από υβριδικά. Στην ουσία ο κος Λεκκάκης κάνει λόγο για προσπάθεια να γίνει το ίδιο που έγινε και με το σιτάρι. Πάμε να δούμε τι γράφει ο κος Λεκκάκης.
Υπάρχει λύση για τη σωτηρία των ελαιώνων;
Γράφει ο Γιώργος Λεκκάκης
Εαν πραγματικά θέλουμε να σωθούν τα ελαιόδενδρα, οι ελιές και το, ζωτικό για εμάς, ελαιόλαδό μας, με το πρόβλημα του «βακτηρίου» (που «ξαφνικά» «προέκυψε» κι αυτό, μέσ’ στην κρίση), ίσως, μια λύση είναι η αντιμετώπιση του με ζεόλιθο σε συνδυασμό και με ενεργούς μικρο-οργανισμούς (*) μαζί… Και όχι μόνον!
Στο τέλος – τέλος, εάν κάποιοι αμφιβάλουν, τι έχουν να χάσουν; Αφού εν τέλει θα τους επιβάλουν να κόψουν τα «άρρωστα ελαιόδενδρα», θα τα δυσφημίσουν ως άρρωστα (οι άρρωστοι), και θα πείσουν τον κόσμο πως πρέπει να θανατωθούν, όπως οι «τρελλές αγελάδες» και τα «τρελλά κοτόπουλα»… Οι τρελλοί τα βλέπουν όλα τρελλά… Κι όλα αυτά με την βούλα κάποιων «επιστημόνων»…
Στην θέση των πανάρχαιων ελληνικών ελαιόδενδρων (μόνο στην Κρήτη υπάρχουν περισσότερα απο 100 ελαιόδενδρα, που ζουν από την μινωική εποχή και είναι ακόμα ενεργά και παράγουν και προσφέρουν στην τοπική εθνική οικονομία!) θα φυτευθούν κάτι ξερακιανά υβρίδια κακομοίρικων ελιών, άσχετα με την ελληνική φύση, το ελληνικό χώμα, τον Έλληνα… Και θα επιδοτείται και θα έχει πρόσβαση στα ελαιοτριβεία μόνον όποιος θα έχει υβριδιακές ελιές! Και τότε θ’ αρχίσει το «αντάρτικο της ελιάς»! Ένα αντάρτικο, πολύ χειρότερο απ’ αυτό που βίωσαν οι Γερναμοί ναζί στην Ελλάδα επι Κατοχής! Και επειδή το θυμούνται καλά, τους το ξανα- υπενθυμίζω… κι αυτών, και όλων των συν-εμπνευστών αυτού του σχεδίου…
Εγώ πιστέυω ότι, αυτό το κτύπημα στα ελαιόδενδρα και το ελαιόλαδο είναι εσκεμμένο. Θέλουν να μας πιούν το λάδι στην κυριολεξία πια! Θα πρέπει να το σταματήσουμε με κάθε τρόπο! Και οι επιστήμονες, και οι καθηγητές, να σταθούν στο ύψος τους, κάποτε, επιτέλους!
Τέλος, πρέπει να βρούμε και να επαναφέρουμε τους παλαιούς σπόρους.
Οι καινούργιοι είναι υβρίδια και, τελικά, ύβρις. Και αν δεν βρούμε τους παλαιούς, μπορούμε να τους επαναφέρουμε στην πρωταρχική τους μορφή…
(*) Για τους ενεργειακούς μικροοργανισμούς μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα βιβλία και τις έρευνες του Ιάπωνα καθηγητή Φυτοκομίας στο Κολλέγιο Γεωργίας (Πανεπιστήμιο του Ρίουκους), Teruo Higa. Αλλά και τον δικό μας, κ. Θ. Θωμίδη, του Α.Π.Θ. Φυσικά το (εγ)κατεστημένο θα πέσει πάνω τους να τους φάει – γνωστός καννίβαλος! Όμως οφείλουμε να δώσουμε στην εναλλακτική επιστήμη την ευκαιρία να αποδείξει αυτά που ισχυρίζεται. Για το καλό της φύσεως, δηλ. της ανθρωπότητας, δηλ. του πλανήτη Γη, του σπιτιού μας…

***  Εν αναμονή του νέου αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας 
Αν και οι κρίσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας το Σάββατο ξεκίνησαν με… φούρια και την Κυριακή έφτασαν κιόλας στους ταξίαρχους, χθες με το ζόρι ανακοινώθηκαν αργά το απόγευμα οι κρίσεις των αστυνομικών διευθυντών, αν και οι πληροφορίες ήθελαν να έχουν ολοκληρωθεί από νωρίς το μεσημέρι.
Οι πληροφορίες ανάφεραν ότι οι κρίσεις συνεχίζονταν με τους αστυνομικούς υποδιευθυντές, τα αποτελέσματα των οποίων αφορούν άμεσα και τη Μεσσηνία, για την πλήρωση της κενής θέσης του αστυνομικού διευθυντή, είτε από ταξίαρχο είτε από αστυνομικό διευθυντή.
Με τις κρίσεις του Σαββατοκύριακου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του υποστράτηγου ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Σταύρος Τουφεξής, ενώ προήχθη στο βαθμό του υποστράτηγου ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου Διαμαντής Μητρόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.
Τη θέση του στην Πελοπόννησο κατέλαβε ο μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής Αρκαδίας, Δημήτρης Τριγώνης, που προήχθη στο βαθμό του υποστράτηγου.

***  Βγήκαν… (αποφασισμένοι να μείνουν) στους δρόμους οι αγρότες της Μεσσηνίας 
 
Η χθεσινή αποτελεί μέρα ορόσημο για τους αγρότες, αφού από καιρό είχαν ενημερώσει ότι στις 23 Ιανουαρίου θα βγουν στους δρόμους όλης της χώρας. Έτσι, λοιπόν, χθες είχαμε και τις πρώτες κινητοποιήσεις/ συγκεντρώσεις στη Μεσσηνία, κινητοποιήσεις που θα ενταθούν, όπως δηλώνουν οι αγρότες.
Μία από αυτές πραγματοποιήθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό Μεσσήνης, όπου αγρότες της περιοχής έφτασαν εκεί προκειμένου να ενημερωθούν, αλλά και να αποφασίσουν για τη συνέχεια των φετινών τους αγώνων, σε συνεννόηση με το Συντονιστικό όλης της Ελλάδας.
Κύρια προβλήματα και φέτος είναι το φορολογικό, το ασφαλιστικό, καθώς και οι δασικοί χάρτες που αναρτήθηκαν πριν από μερικές ημέρες και, όπως λένε, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα και σε αυτούς.

Ο γραμματέας του Αγροτοκτηντροφικού Συλλόγου Μεσσήνης, Σπύρος Νικολόπουλος, δήλωσε ότι ο σύλλογος της Μεσσήνης ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Πανελλαδικού των μπλόκων και η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συγκέντρωση ήταν η πρώτη.
Επίσης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους αγρότες της Μεσσηνίας να πλαισιώσουν τους συλλόγους τους και να κατέβουν στο δρόμο.
Σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν, ο γραμματέας ανέφερε ότι είναι πολλά, αλλά κυριότερα είναι το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Αυτό που ζητούν από την κυβέρνηση είναι να κάνει ένα βήμα πίσω, ενώ κατεβαίνουν στους δρόμους, αφού, όπως είπε, μόνο έτσι μπορούν να κερδίσουν κάτι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, ανέφερε ότι η χθεσινή συγκέντρωση είναι προϊόν μιας απόφασης που πάρθηκε μαζικά, ενώ το ίδιο έγινε και στου Χανδρινού (τρακτέρ βγήκαν στον κεντρικό δρόμο), αφού αυτές οι συγκεντρώσεις αποτελούν αποφάσεις της Ομοσπονδίας της Πελοποννήσου. Συγκεντρώσεις που, όπως είπε, έχουν ως στόχο την ενημέρωση των αγροτών, ενώ από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν προσυγκεντρώσεις. Κατά τις επόμενες ημέρες δε, θα αποφασιστεί και το πού θα στηθεί το μπλόκο της Μεσσηνίας. Ένα μπλόκο στο οποίο θα υπάρχει κοινή δράση, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Συλλόγου.
Οι λόγοι που κατεβάζουν τους αγρότες στο δρόμο, εξήγησε, είναι διαχρονικοί και ειδικότερα το ασφαλιστικό και το φορολογικό, μέτρα δυσβάστακτα όπως τόνισε.
Όσο για τη διάρκεια των αγώνων τους, όλο αυτό θα τραβήξει όσο πάει, αφού είναι ένας αγώνας χωρίς τέλος.
  Β. Αποστόλου: Είμαι στη διάθεση των αγροτών για όλα τα ζητήματα
Στο μεταξύ, στη διάθεση των αγροτών για να συζητηθούν όλα τα ζητήματα είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, σύμφωνα με δήλωσή του. «Είναι δικαίωμά τους και οι φετινές κινητοποιήσεις. Σεβόμαστε τον αγώνα τους, δε θα τους αντιμετωπίσουμε με μεθόδους που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν από άλλες κυβερνήσεις» δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος πάντως πρόσθεσε: «Πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους ότι υπάρχει και μια ελληνική κοινωνία που έχει βιώσει πιο δύσκολες καταστάσεις από ό,τι οι ίδιοι».
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9Fm» είπε: «Είμαι εδώ, ή στο υπουργείο, ή όπου θέλουν να συζητήσουμε» είπε.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της αύξησης του φόρου στο κρασί και τον ΕΝΦΙΑ, που έχει επιβληθεί στις σταυλικές εγκαταστάσεις, σημείωσε: «Είναι δεσμεύσεις προς τους θεσμούς κι ακόμα δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση. Αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι, δε σημαίνει ότι μέσα στο 2017 δε θα τα επανεξετάσουμε».
«Το θέμα για το κρασί δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, αντίθετα παρατηρήθηκαν πολλά φαινόμενα παραοικονομίας. Για τις σταυλικές εγκαταστάσεις και τον ΕΝΦΙΑ, πράγματι δεν είναι περιουσιακό στοιχείο. Όλα αυτά θα τα δούμε» επανέλαβε ο κ. Αποστόλου.
Σχετικά με το αφορολόγητο των 8.500-9000 ευρώ, σημείωσε ότι πρόκειται για το καθαρό εισόδημα που προκύπτει μετά την αφαίρεση όλων των δαπανών και πρόσθεσε ότι αυτό το αφορολόγητο δεν το έχουν πολλοί στην ελληνική κοινωνία.
Για τα τεκμήρια των 12.000, είπε ότι αφορά ελάχιστες περιπτώσεις, ενώ προανήγγειλε τη μείωση κατά 30% του τεκμηρίου για τα ορεινά ακίνητα. Είπε ακόμη ότι στο τεκμήριο αυτοκινήτου δε συμπεριλαμβάνεται το αγροτικό όχημα.
Των Παναγιώτη Μπαμπαρούτση
Αντώνη Πετρογιάννη
---------------------------------------------------
 ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Η ενότητα και η μαζικότητα προϋπόθεση για δυναμικές κινητοποιήσεις
«Ζεσταίνονται» για κινητοποιήσεις και οι αγρότες της Τριφυλίας, ωστόσο για να βγουν τα τρακτέρ στους δρόμους και να γίνουν δυναμικές κινητοποιήσεις όρος απαράβατος είναι η ενότητα των δυνάμεών τους και η μαζικότητα της συμμετοχής.
Τα αλλεπάλληλα μέτρα τα οποία τους επιβάλλει αυταρχικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις της, αλλά ακόμα και με διαβεβαιώσεις που μέχρι πρότινος δίδονταν στους αγρότες από τον υπουργό Αγροτική Ανάπτυξης, έχουν ξεχειλίσει τον αγροτικό κόσμο από οργή και αγανάκτηση.
Η φοροεπιδρομή και η λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων δεν αντέχεται, λένε. Όπως αγωνίζονται για το βιος τους, έτσι αγωνίζονται και για τα δίκαιά τους. Όμως, επειδή και στο αγροτικό κίνημα παρατηρούνται διασπαστικές και διχαστικές κινήσεις, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν ούτε σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού ούτε σε κινητοποιήσεις για εκτόνωση με πολυκερματισμένες δυνάμεις. Μπροστάρης στους αγώνες, κάθε μορφής, είναι ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνους.
Χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων, για να συζητήσουν για δράσεις αντίδρασης και κινητοποίησης του αγροτικού κόσμου, ώστε σε ανοιχτή γενική συνέλευση όλοι μαζί να αποφασίσουν εάν θα βγάλουν τα τρακτέρ σε πλατείες και δρόμους, εάν θα στήσουν μπλόκο και τι, τελικά, θα κάνουν.
Του Ηλία Γιαννόπουλου 

***  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία της ΑΝΕΡΓΙΑΣ και η ΚΟΡΟΪΔΙΑ της κυβέρνησης...

~  Αισιόδοξη εμφανίστηκε η κυβέρνηση αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η ανεργία στη χώρα μας παρουσίασε μείωση τον Οκτώβριο 2016.
Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι άλλη και είναι ακόμα πιο τραγική απ'ότι φανταζόμασταν.
Τα πραγματικά στοιχεία της ανεργίας σοκάρουν, αφού, σύμφωνα με την κυβέρνηση, εργαζόμενος θεωρείται ακόμα και αυτός που έχει εργαστεί μόνο μία ημέρα μέσα σε ένα μήνα, αφού υπάρχουν συμβάσεις που αναγκάζουν τον εκάστοτε υπάλληλο να δέχεται να εργάζεται για 24 ώρες μόνο, σε διάστημα 30 ημερών.
Επιπλέον, τα voucher που κυκλοφορούν από τον ΟΑΕΔ, ναι μεν παρέχουν εργασιακή απασχόληση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά δεν δίνουν κανένα εργασιακό δικαίωμα και συνήθως οι μισθοί πληρώνονται μετά το πέρας της σύμβασης. Στην ουσία μιλάμε για μια ανακύκλωση της ανεργίας.
Σε αυτά έρχονται να προστεθούν και οι άνεργοι που δεν έχουν κανένα επίδομα από τον ΟΑΕΔ, με μόνο το 10% των ανέργων να λαμβάνει χρηματική στήριξη.
Ακόμα, έχουν αυξηθεί τα ποσοστά των ανέργων που είναι πάνω από 50 ετών, οι οποίοι έχουν λιγότερες πιθανότητες να εισέλθουν ξανά στην αγορά εργασίας.

***  Περίεργος «τραυματισμός» 54χρονου 
Ένας άνδρας 54 ετών βρέθηκε τραυματισμένος και αιμόφυρτος στις 4.00 περίπου το απόγευμα της Κυριακής στην είσοδο του λατομείου Φιλιατρών, και η Αστυνομία ερευνά για να ρίξει φως στην «περίεργη» αυτή υπόθεση.
Σύμφωνα με το Filiatra Νews, ο άνδρας εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι αιμόφυρτος φέροντας πολλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι, μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο, στην είσοδο του λατομείου Φιλιατρών. Το χώμα ήταν γεμάτο με αίματα, ενώ αίματα υπήρχαν και στην καγκελένια πόρτα εισόδου του λατομείου. Ο 54χρονος άνδρας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από εκεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπαιδική Κλινική.
Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, που μοιάζει να είναι πολύ σοβαρή. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι γύρω στις 12.00 το μεσημέρι βοσκός τον είδε στο σημείο, ενώ έπειτα από ώρες είδε το αγροτικό αυτοκίνητο να είναι στο ίδιο σημείο, μπροστά στην πόρτα του λατομείου. Πλησίασε για να δει και βρήκε τον άνδρα αιμόφυρτο.
Μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το πρωί το χώρο ήλεγξε η Σήμανση.
Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ. Φιλιατρών. 

***  ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΦΑΓΑΝ τα ΣΚΟΠΙΑ! «Εγκαταλείψτε το 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ'»...

~  Ο Ρόσεν Πλεβνέλιεφ, o Βούλγαρος Πρόεδρος τόνισε πως τα Σκόπια δεν θα μπορούν να εισέλθουν στην ΕΕ με τον ‘Μακεδονισμό’ ως ιδεολογία, όπως μεταδίδει το βουλγαρικό πρακτορείο Fokus.
Τα Σκόπια πρέπει να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά όχι ο μακεδονισμός, διότι είναι μια ιδεολογία που δεν είναι μόνο αντι-βουλγαρική, αλλά αντιδημοκρατική και φασιστική, δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξή του ως πρόεδρος.
Όπως μάλιστα μεταφράζει, το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλγαρίας Γκεόργκι Παρβάνοφ ήταν πολύ υπερήφανος για τις ατελείωτες συναντήσεις και τις επισκέψεις του στα Σκόπια, ωστόσο από την πρώτη μέρα, υπήρξαν ατέλειωτες προκλήσεις κατά της Βουλγαρίας.
«Απίστευτες βλασφημίες μέρα και νύχτα στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης.»
«Χιλιάδες προκλήσεις σε όλους τους διεθνούς οργανισμούς και τις διεθνείς διασκέψεις για τη Βουλγαρία.»
«Ναι, έχω αλλάξει την πολιτική μου σε σχέση με την Ψευδομακεδονία, και δεν θα είναι πλέον ‘ρομαντική’ αλλά ρεαλιστική», είπε ο Πλεβνέλιεφ.
 Ανέφερε, ακόμη, ότι τις θέσεις του τις προώθησε στην ΕΕ. «Έχω επισημάνει το πρόβλημα. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τώρα είναι εύκολο. Οι πρόεδροι όλης της Ευρώπης γνωρίζουν τα επιχειρήματά μου, τα επεσήμανα και αποδείχθηκαν σωστά. Θα ήθελα να πω ότι είναι ένα θέμα που πραγματικά υποστηρίζει και ο νυν υπουργός Εξωτερικών και ο νέος πρόεδρος Ράντεφ», είπε.
Τέλος κατέληξε λέγοντας πως «Ναι, τα Σκόπια πρέπει να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το υποστηρίζει η Βουλγαρία, αλλά όχι ο μακεδονισμός. Ο μακεδονισμός είναι μια ιδεολογία που δεν είναι μόνο αντι-βουλγαρική, αλλά και αντιδημοκρατική. Είναι μια ιδεολογία συνολικής χειραγώγησης της ιστορίας. Είναι μια ιδεολογία που δημιουργεί εντάσεις, εντάσεις μεταξύ των μελλοντικών γενεών. Ειλικρινά θέλω τα παιδιά μου και τα παιδιά των αδελφών μας από την άλλη πλευρά, των Σκοπίων, να είναι αδέλφια και φίλοι και να έχουν ειρήνη, αλλά με την χειραγώγηση της ιστορίας δεν μπορεί να υπάρξει αδελφοσύνη και ειρήνη. Μια μπερδεμένη ιστορία που για τη Βουλγαρία είναι φασιστική, και δεν μπορεί να προχωρήσει», σύμφωνα με το πρακτορείο ‘Fokus’ και όπως μεταφράζει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

*** 15χρονος δολοφόνησε 6χρονο στην Κομοτηνή 
Ομολόγησε ο 15χρονος που προσήχθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του εξάχρονου αγοριού που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής, στον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού της Κομοτηνής.
Ο 15χρονος που είναι επίσης Ρομά και κωφάλαλος, όπως και το θύμα, συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν το κίνητρο του δράστη.
Το σώμα του 6χρονου δεν φέρει εμφανή τραύματα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κομοτηνής, που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του εξάχρονου προήλθε από ασφυξία.
Ο 6χρονος αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από τον πατέρα του.
Ο φερόμενος ως δράστης είχε κρύψει το παιδί στην αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο.
Newsroom ΔΟΛ

***   24.251 θέσεις εργασίες σε όλους τους Δήμους της χώρας- Οι ωφελούμενοι και τα δικαιολογητικά 
Στη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017).
  Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινάει την Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται - αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο - στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).
Οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέξουν μία (1) μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι και μέχρι τρεις (3) Επιβλέποντες Φορείς.
  Όπως και στην Δημόσια Πρόσκληση Ν10/2016, όσοι κατοικούν σε Δήμους με υψηλή ανεργία πριμοδοτούνται και με το κριτήριο της εντοπιότητας.
Επιπρόσθετα, η δράση στοχεύει διττά αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και κατάρτιση.
Αναφορικά με τη συμβουλευτική, στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. (ΚΠΑ2) θα προσφέρονται δύο υποχρεωτικές συνεδρίες (συμβουλευτικών υπηρεσιών) στους ωφελούμενους, κατά την είσοδο και την έξοδο τους στην πράξη. Η δράση της κατάρτισης θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγών κατάρτισης (voucher) στο σύνολο των ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι θα εργάζονται στη θέση για την οποία έχουν επιλεχθεί και μία ημέρα της εβδομάδας θα συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης. Η κατάρτιση θα ξεκινήσει μετά τον 2ο μήνα του προγράμματος. Στην περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν επιλέξει να παρακολουθήσει το παραπάνω πρόγραμμα Κατάρτισης, θα εργάζεται και τις πέντε (5) ημέρες της εβδομάδας.
Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μία από τις παρακάτω κατηγορίες:
1.     εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
2.     εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
3.     εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
4.     άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους
5.     εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών
6.     εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ
7.     εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης»  (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος».
  Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ  μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (03-02-2017), έχουν μόνο οι δυνητικά ωφελούμενοι α) άνεργοι μονογονεϊκών οικογενειών, β) άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κανονικοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ και γ) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ.
Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), και συγκεκριμένα από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ- Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.
Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα εξής εννέα (9) αντικειμενικά κριτήρια μοριοδότησης:
1) Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 60 μήνες.
2) Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες.
3) Την αναπηρία του υποψήφιου ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω.
4) Το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό.
5) Την ηλικία.
6) Τον αριθμό των ανήλικων τέκνων.
7) Τον αριθμό του προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ (ανηλίκων ή /και ενηλίκων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.
8) Την εντοπιότητα με βάση την έδρα της μόνιμης κατοικίας του ωφελούμενου.
9) Το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».
Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.
Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων προέρχονται από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ και αντλούνται αυτεπάγγελτα την ΓΓΠΣ και την ΗΔΙΚΑ ΑΕ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr).

***  Οι τοποθετήσεις - μετακινήσεις Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας
Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, τοποθετήθηκαν - μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

·      ΚΟΚΚΙΝΗΣ Νικόλαος, από Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων/Α.Ε.Α. στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, ως Διευθυντής.
·      ΒΟΛΥΡΑΚΗΣ Στυλιανός, στο Επιτελικό Γραφείο Αρχηγού, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΚΡΙΚΑΣ Δημήτριος, στην Υπηρεσία Προστασίας Προέδρου Δημοκρατίας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Αχιλλέας, από Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α. στον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος.
·      ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ Αθανάσιος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
·      ΤΗΛΕΛΗΣ Γεώργιος, στο Γραφείο Προϊσταμένου Επιτελείου/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί.
·      ΤΖΟΥΜΑΪΛΗΣ Θεολόγος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χρήστος, στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΚΑΪΠΑΚΗΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ Δημήτριος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ Παναγιώτης, στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
·      ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Μιλτιάδης, από Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στη Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης, ως Βοηθός.
·      ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ Παναγιώτης, από Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης / Α.Ε.Α. στο Γραφείο Προϊσταμένου Επιτελείου/Α.Ε.Α., συνεχιζομένης αποσπάσεώς του στην Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων/Υπουργείου Εσωτερικών.
·      ΜΑΝΙΑΤΗΣ Αναστάσιος, από Διεύθυνση Οικονομικών/Α.Ε.Α. στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διοικητής.
·      ΒΟΓΛΗΣ Ευάγγελος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου, ως Βοηθός.
·      ΚΟΥΜΠΟΥΛΑΣ Παναγιώτης, στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΜΑΡΟΥΔΑΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΨΩΜΑΣ Γεώργιος, από Γ.Α.Δ. Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ως Διευθυντής.
·      ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, στην Υπηρεσία Ασφάλειας Βουλής των Ελλήνων, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΚΑΛΥΒΑΣ Κωνσταντίνος, στη Γ.Α.Δ. Αττικής, όπου υπηρετεί, ως Βοηθός.
·      ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ Γεώργιος, από Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων /Α.Ε.Α. στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
·      ΚΑΣΤΑΝΗΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής όπου υπηρετεί, ως Βοηθός.
·      ΧΑΡΩΝΗ Παναγιώτα, στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας, όπου υπηρετεί.
·      ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ Κωνσταντίνος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ Αβραάμ, από Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως Διευθυντής.
·      ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΟΣΤΑΔΗΜΗΤΡΗΣ Νικόλαος, από Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ως Βοηθός.
·      ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, από Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης/Α.Ε.Α. στον Κλάδο Τάξης/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος.
·      ΠΑΠΑΔΕΑΣ Ευστράτιος, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗΣ Γεώργιος, από Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ν/Α Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ν/Α Αττικής, ως Διευθυντής.
·      ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Βασίλειος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΑΓΑΚΟΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Νοτίου Αιγαίου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
·      ΦΟΥΤΑΚΗΣ Αριστείδης, από Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, ως Διευθυντής.
·      ΞΑΝΘΑΚΗΣ Ηλίας, στη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Νικόλαος, από Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης, ως Βοηθός.
·      ΓΚΡΑΝΑΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΝΤΕΛΗΣ Στυλιανός, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΣΑΝΙΔΑΣ Παρασκευάς, από Γ.Α.Δ. Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, ως Υποδιευθυντής.
·      ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, στη Διεύθυνση Οικονομικών/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ Παναγιώτης, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ Γεώργιος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, ως Διευθυντής.
·      ΛΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί.
·      ΡΟΥΤΖΑΚΗΣ Αντώνιος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Ιωάννης, από Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας, ως Διευθυντής.
·      ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής, λήγουσας αποσπάσεώς του στη Γραμματεία Πειθαρχικών Συμβουλίων/Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης.
·      ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΤΖΕΦΕΡΗΣ Πέτρος, από Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών/Α.Ε.Α. στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής, λήγουσας αποσπάσεώς του στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων.
·      ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ Αθανάσιος, στη Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΣΙΟΡΕΝΤΑΣ Δημήτριος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Νικόλαος, από ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Ελλάδος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, ως Διευθυντής.
·      ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ Ηλίας, από Υπηρεσία Προστασίας Αλλοδαπών Αξιωματούχων και Ευπαθών Στόχων στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων.
·      ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΣ Γεώργιος, από Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου στην Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ως Διευθυντής.
·      ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗΣ Ιωσήφ, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΦΕΥΓΑΣ Θωμάς, από Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος/Α.Ε.Α. στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ως Διευθυντής.
·      ΚΟΤΛΙΔΑΣ Χρήστος, από Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας/Α.Ε.Α. στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
·      ΣΔΟΥΚΟΣ Μιχαήλ, στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ Κωνσταντίνος, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      ΓΚΑΡΙΛΑΣ Ελευθέριος, από Γ.Α.Δ. Αττικής/Επιτελείο στη Γ.Α.Δ. Αττικής/Υποδιεύθυνση Διοικητικών Εξετάσεων.
·      [ΥΓ] ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗΣ Αντώνιος, στη Διεύθυνση Υγειονομικού/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Υποδιευθυντής.
·      [ΥΓ] ΜΠΑΔΕΚΑΣ Αθανάσιος, στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
·      [ΥΓ] ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Υγειονομικού/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί.
·      [ΥΓ] ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Στέφανος, στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, όπου υπηρετεί.
·      [ΥΓ] ΒΥΝΑΚΟΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Υγειονομικού/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί.
·      [Ε.Κ.] ΠΟΛΛΑΤΟΥ Ιωάννα, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί.

*** Καλαματιανό Καρναβάλι: Έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες στολές των πληρωμάτων 
 
 
 
 
Όσο πλησιάζουμε στη 10η Φεβρουαρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης, όλο και πιο έντονο είναι το άρωμα του καρναβαλιού στην πόλη της Καλαμάτας.
Χθες, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου, στήθηκε μια μικρή γιορτή, που σηματοδότησε την έναρξη του εκθετηρίου στο χώρο. Στόχος της έκθεσης είναι να μπορέσει ο κόσμος να δει τις στολές των γκρουπ και, αν κάποιος επιθυμεί, να βρει στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να συμμετάσχει σε ένα από αυτά.
Να σημειωθεί ότι φέτος η παρουσία όλων των στολών στο χώρο είναι υποχρεωτική, κάτι που προφανώς γίνεται, αφού τα προηγούμενα χρόνια είχε παρατηρηθεί πολλά γκρουπ να μη συμμετέχουν στο εκθετήριο.
Επίσης, μεγάλο βάρος επιχειρούν να ρίξουν τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής και στη συμμετοχή των πληρωμάτων στα παιχνίδια, καθώς και στις τελετές έναρξης και λήξης.
Ένα από τα στοιχήματα που θα επιδιώξουν να κερδίσουν είναι η συμμετοχή των πληρωμάτων σε αυτά, όπως και η μεγαλύτερη παραμονή του κόσμου στη λήξη των παρελάσεων.
  Συνοπτικά οι φετινές κύριες εκδηλώσεις
10 Φεβρουαρίου- Τελετή έναρξης στην κεντρική πλατεία με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και συναυλία με τους "Walkman The Band"
18 Φεβρουαρίου- Νυχτερινή παρέλαση στους δρόμους της Καλαμάτας με τερματισμό στην κεντρική πλατεία- Παρουσιαστής θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Συναυλία με το συγκρότημα «48 Ώρες»
20 Φεβρουαρίου- Deja vu, ένας διαγωνισμός μίμησης και μεταμφίεσης στο Πνευματικό Κέντρο
25 Φεβρουαρίου-  Ο τελικός των παιχνιδιών, που θα συνεχιστεί με Disco Party στο ξενοδοχείο Elite
26 Φεβρουαρίου- Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία. Παρουσιαστής θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου
3 Μαρτίου- Απονομή βραβείων στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Καρναβαλικής Επιτροπής στο Πνευματικό Κέντρο (τηλ 2721 40 30 20), καθώς και στην ιστοσελίδα kalamatianokarnavali.gr
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

***  Τρεις δράστες «βλέπει» το «Protothema» για τη φωτιά στο «Please don't tell» 
Έντονα και την… Αθήνα φαίνεται να απασχολεί η υπόθεση της φωτιάς που κατέστρεψε μετά τα Θεοφάνεια το κλαμπ «Please don't tell» στην οδό Ύδρας στην Καλαμάτα, αφού με τις εξελίξεις ασχολήθηκε την Κυριακή το Protothema.gr
Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε, υλικό από κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχει καταγράψει τους εμπρηστές και έχει εξακριβωθεί με ποιον τρόπο προκάλεσαν την πυρκαγιά.
Ειδικότερα, το δημοσίευμα ανέφερε: «Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο κλαμπ “Please don't tell” στο κέντρο της Καλαμάτας, οι άνδρες του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για εμπρησμό τον οποίο προκάλεσαν δύο συγκεκριμένα πρόσωπα κατ’ εντολή ενός τρίτου!
Υλικό από κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχει καταγράψει τους εμπρηστές, ενώ έχει εξακριβωθεί και με ποιον τρόπο προκάλεσαν την πυρκαγιά. Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τους υπευθύνους, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η προανάκριση για να σχηματιστεί η δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει γύρω στις 8.00 το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, όταν το κλαμπ δε λειτουργούσε. Τα εύφλεκτα υλικά στο εσωτερικό του τροφοδότησαν τις φλόγες που απλώθηκαν απ’ άκρη σ’ άκρη και ο καπνός σκέπασε τα παρακείμενα κτήρια, προκαλώντας δυσκολίες στην αναπνοή των ενοίκων. Τελικά, τη φωτιά έσβησαν έπειτα από πολύωρη μάχη ένδεκα άνδρες της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα».

***  ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ! «Απελάστε τους μετανάστες»...

~   Το είπε και το έκανε. Ο Λευκός Οίκος διεμήνυσε πως οι παράνομοι μετανάστες (χωρίς χαρτιά είπαν χαρκατηριστικά) που έχουν ποινικό μητρώο ή εκκρεμούν σε βάρος τους ποινικές διώξεις θα είναι οι πρώτοι που θα μπουν στο στόχαστρο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Μετανάστευσης για απέλαση, όπως ακριβώς είχε προεκλογικά υποσχεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Αυτοί που ενδέχεται να εγκληματήσουν ή το έχουν κάνει ήδη», όσοι έχουν ποινικό μητρώο, ή «υπάρχει ανοικτός φάκελος της δικαιοσύνης σε βάρος τους» είναι «αυτοί στους οποίους θα επικεντρωθούμε», ανέφερε ο Σον Σπάισερ, ο νέος εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
Κατόπιν «υπάρχει μια ολόκληρη σειρά προσώπων που θα πρέπει να ταυτοποιήσουμε, αυτοί που έχουν παραμείνει (στη χώρα) μετά τη λήξη της βίζας τους, αυτοί που έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα», συνέχισε ο ίδιος. «Προς το παρόν, θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτούς που έχουν διαπράξει εγκλήματα στη χώρα μας», επέμεινε.
Θυμίζουμε πως προεκλογικά ο Ντόναλντ Τραμπ είχε απειλήσει περίπου 11 εκατ παράνομους μετανάστες πως θα απελαθούν, στοχοποιώντας κυρίως τους Ισπανόφωνους.  Αργότερα, δεσμεύθηκε ότι θα απελαθούν κατά προτεραιότητα τα κακοποιά στοιχεία, ήτοι από «δύο ως τρία εκατομμύρια» άνθρωποι.
Οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών φοβούνται ότι ο νέος ρεπουμπλικάνος πρόεδρος θα ακυρώσει ένα πρόγραμμα που έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση του δημοκρατικού προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα, του λεγόμενου DACA, μετά τον Ιούνιο του 2012, χάρη στο οποίο 750.000 παράτυποι μετανάστες ηλικίας κάτω των 16 ετών όταν εισήλθαν στην αμερικανική επικράτεια εξασφάλισαν άδειες παραμονής και εργασίας.

*** Επιβεβαίωση VoiceNews !  ΠΑΝΙΚΟΣ στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ τελειώνουν την ΕΕ...

~   Άσκοπες χαρακτήρισε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας ο Γάλλος Φρανσουά Φιγιόν, υποψήφιος για την Προεδρία της χώρας στις εκλογές που έρχονται. Μάλιστα ο κος Φιγιόν προειδοποίησε πως υπάρχει ο κίνδυνος να σφυρηλατήσουν οι ΗΠΑ και οι Ρώσοι δεσμούς που θα αποκλείσουν την ΕΕ.

Φυσικά ο κος Φιγιόν είπε πως θα χρειαστεί η Ρωσία να κάνει μία κίνηση καλής θέλησης, ειδικότερα στο θέμα της Ουκρανίας. «Είμαι πεπεισμένος πως οι οικονομικές κυρώσεις είναι τελείως αναποτελεσματικές», δήλωσε ο Φιγιόν προς δημοσιογράφους αφού συναντήθηκε στο Βερολίνο με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. «Πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο για να μιλήσουμε».
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν θέλω ο (αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ) Τραμπ να μιλήσει με τη Ρωσία σε βάρος μας. Θα ήταν ζημιά για την Ευρώπη αν ο Τραμπ μας παρέκαμπτε, κάτι το οποίο δεν είναι αδιανόητο».
Εμείς πάντως το γράφουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ακόμα και χθες (δείτε το άρθρο μας ΕΔΩ) αναφέραμε πως οι Βρυξέλλες βρίσκονται σε δεινή θέση. Φαίνεται όμως πως οι Ευρωπαίοι Ηγέτες ήταν τόσο βαθιά νυχτωμένοι που δεν είχαν προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο νίκης του Τραμπ. αυτό λέγεται χαμηλού επιπέδου πολιτική και διπλωματία.

***  Επαναβεβαίωσαν το «όχι στο λιγνιτωρυχείο» στο Δ.Σ. Τριφυλίας 
Το «όχι στο λιγνιτωρυχείο» επαναβεβαίωσε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Το θέμα έθεσε στο Σώμα, προ ημερήσιας διάταξης, ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, μιας και το φάκελος της επένδυσης έχει περάσει όλα τα στάδια γνωμοδοτήσεων και εγκρίσεων από φορείς και υπηρεσίες κρατικές και βρίσκεται στο ΥΠΕΚΑ για έγκριση.
Ο κ. Κατσίβελας είπε ότι θέτει το θέμα ώστε το Σώμα να επιβεβαιώσει την απόφαση που έχει ήδη πάρει και τάσσεται κατά του λιγνιτωρυχείου. Ο ίδιος σημείωσε ότι αυτό που προκαλεί απογοήτευση είναι ότι απ’ το ίδιο υπουργείο, το ΥΠΕΚΑ, οι πολίτες της Δ.Ε. Κυπαρισσίας έχουν στηθεί στον τοίχο, αναφέροντας συμπληρωματικά το θέμα του Κυπαρισσιακού κόλπου. Το ΥΠΕΚΑ, είπε, έρχεται να φορτώσει στην περιοχή μια επένδυση ξεπερασμένη και τόνισε πως η συγκεκριμένη επένδυση δεν είναι προς όφελος της περιοχής, με την έννοια του δημόσιου συμφέροντος και την προοπτική ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθης Ανδρινόπουλος, ανέφερε πως το Σώμα πρέπει να επαναβεβαιώσει την προηγούμενη απόφασή του και να κάνει ενέργειες για να σταματήσει το θέμα.
Ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας, Νώντας Βουδούρης, έκανε λόγο για πληγή και καταστροφή οικολογική, που υποβαθμίζει το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, ενώ ανέφερε ότι δεν είναι μόνο τα 268 στρ γης, αλλά είναι ολόκληρη η περιοχή λιγνιτική από τις Ράχες μέχρι το Κάστρο της Κυπαρισσίας, 5.000 στρ., ζητώντας η απόφαση να μη μείνει κενό γράμμα. Επίσης, ο δήμαρχος να κλείσει ένα ραντεβού με τον αρμόδιο υφυπουργό και να πάει μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων να του μεταφέρουν την αντίδραση και άρνηση της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου. Για κίνδυνο της δημόσιας υγείας έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούλης, ενώ η πρόεδρος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας, Σταματία Αλεξοπούλου, ανέφερε πως η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου είναι αρνητική και εμμένουν σε αυτή.
Ο επενδυτής Μιχάλης Καραπάτης τόνισε ότι από τη δεκαετία του ’80, που έβγαζε κάρβουνο στην περιοχή, ποτέ δε δημιουργήθηκε πρόβλημα και σημείωσε πως τώρα είναι έτοιμος για παραγωγή οργανικών λιπασμάτων από κλαριά, φύκια κ.τ.λ. Η δε μελέτη έχει όλες τις εγκρίσεις που απαιτούνται, ενώ ανέφερε ότι με εξόρυξη 40.000 τόνων και 10 χρόνια λειτουργίας, είναι 25 εκατομμύρια ευρώ έσοδα που «θα πέσουν» στην περιοχή. Επίσης, εκεί θα εργάζονται 18 υπάλληλοι, ενώ καμία ζημιά δε θα γίνεται στο περιβάλλον, αφού αμέσως θα γίνεται αποκατάσταση. Χαρακτήρισε, δε, το λιγνιτωρυχείο ως «κοινωφελές έργο».
Του Ηλία Γιαννόπουλου 

***  Ομορφιές και χαμόγελα στην πίτα των γυναικών της Κυπαρισσίας 
Πλημμύρισε όμορφες γυναικείες παρουσίες και χαμόγελα η αίθουσα εκδηλώσεων του «Εν Πλω» στην Κυπαρισσία, το απόγευμα της Κυριακής, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας «ΓΑΙΑ»!
Γυναίκες κάθε ηλικίας συναντήθηκαν στην δική τους εορταστική εκδήλωση για το νέο έτος και πέρασαν όμορφα και ξέγνοιαστα το απόγευμά τους, με χαλαρή κουβέντα και αστείρευτο κέφι, απολαμβάνοντας τα γλυκίσματα που είχαν ετοιμάσει και τους προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου με καφέ, αναψυκτικό και ποτό.
Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ρίτσα Αριδά, καλωσόρισε τις γυναίκες και τις ευχαρίστησε για τη συμμετοχή στην εκδήλωση δίδοντας τις ευχές της για το νέο έτος, ενώ η Φωφώ Γαλάνη αναφέρθηκε στις δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου, καθώς και στις εκλογές που θα διεξαχθούν για νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Να σημειωθεί πως οι λαχταριστές πίτες ήταν προσφορά της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστική «Δρούλια» στην Κυπαρισσία!
του Ηλία Γιαννόπουλου

***  ΣΤΟΙΧΕΙΑ που ΣΟΚΑΡΟΥΝ για τους 'ΦΤΩΧΟΥΣ' ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!Εσύ Έλληνα ΠΛΗΡΩΝΕ το ΣΥΡΙΖΑ...

~  Βρε βρε καλώς τα, τα αριστερά παιδιά… οφείλουμε να ομολογήσουμε πως όταν συγκεντρώσαμε τα στοιχεία ακόμα κι εμείς εκπλαγήκαμε από τον πλούτο που έχουν συγκεντρώσει οι Αριστεροί κυβερνώντες μας. Δείτε τη λίστα για αρχή, φροντίστε να κάθεστε όμως.

Πάντως μία στενοχώρια την έχουμε. Σκεφτείτε τι ΕΝΦΙΑ θα πληρώνουν όλοι αυτοί….

***  OI HΠΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ το ΤΕΛΟΣ του ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Μπροστάρης το Ισραήλ...

~ Το Ινστιτούτο IMC των ΗΠΑ, το οποίο εκτός από κυβερνητικό, απηχεί και τις απόψεις των μυστικών υπηρεσιών των Αμερικανών εξέδωσε έκθεση που αναφέρει πως «αυξάνεται και μετατρέπεται σε ένα ανεξάρτητο και πολυδιάστατο ζήτημα  εξωτερικής πολιτικής από τις  αντιδημοκρατικές  παρορμήσεις του προέδρου Ερντογάν, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα, απειλώντας την δομή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη,  και  αποτελώντας παράλληλα  μεγάλη απειλή για τη συνοχή της συνεργασίας  ΝΑΤΟ-ΕΕ».
Συνεχίζει δε και αναφέρει πως « Ιράν, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία και Τουρκία ανταγωνίζονται στην περιοχή, ποιος θα προκαλέσει μεγαλύτερη  αστάθεια, αλλά επίκειται και μία σφοδρή σύγκρουση μεταξύ τους, η οποία εκπορεύεται  από  μια σειρά από προβλήματα, και εσωτερικές δυσκολίες που επηρεάζουν  τις δικές τους περιφερειακές φιλοδοξίες.
Πιο συγκεκριμένα Ιράν και Ισραήλ βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης με την Τουρκία και το IMC προβλέπει ότι η κύρια αιτία της σύγκρουσης θα είναι οι Κούρδοι , ενώ « Αίγυπτος,  Ιορδανία,  Λίβανος και  Τυνησία, θα δουν  επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών με ταυτόχρονη  αύξηση του κινδύνου αστάθειας .
Η έκθεση αποτελείται από 235 σελίδες με δεκάδες συνημμένα και αναφέρει ότι η μεσαία τάξη   στην Τουρκία, έχει επεκταθεί οικονομικά κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας αναζητώντας εναγωνίως  περισσότερη ευημερία.
Οι «εθνικιστές και μερικές θρησκευτικές οργανώσεις » όμως,  με έμφαση στο «σκληρό» τον  εθνικισμό, που είναι στενός συγγενής του λαϊκισμού, ελέγχουν την πολιτική ζωή σε  Τουρκία,  Κίνα, και Ρωσία, έχοντας και τον πολιτικό έλεγχο των εγχώριων πολιτικών εναλλακτικών λύσεων .
«Συντηρητικές θρησκευτικές ομάδες μουσουλμάνων , μέλη της αδελφότητας των Σιιτών  και σουνιτών είναι οι πρωταρχικές  εναλλακτικές πολιτικές λύσεις για αποτελεσματικές κυβερνήσεις στην περιοχή.
Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί το κομμάτι της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας. Αν συνυπολογίσουμε την εκπεφρασμένη θέληση του Ντόναλντ Τραμπ για μεταφορά της Πρεσβείας ων ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στα Ιεροσόλυμα, δηλαδή πλήρη στοίχιση των ΗΠΑ πίσω από το Ισραήλ, καταλαβαίνουμε πως τα οι σχέσεις Αμερικής και Τουρκίας θα συνεχίσουν να διανύουν ‘Ψυχροπολεμική’ περίοδο.

***  ~VIDEO από τελετή  ορκωμοσίας και παρέλασης στην Ουάσιγκτον του 45ου Προέδρου των Η.Π.Α.  ΤΡΑΜΠ στην 58η ορκωμοσία Προέδρων
~* Ο  ΤΡΑΜΠ πριν ορκισθεί πρόεδρος ΗΠΑ  12/ 01/2017:
~* TRAMP  05 Παρέλαση λεωφόρου προς Λευκό Οίκο από Καπιτώλιο  Ουάσιγκτον 20/01/2017 :
 https://youtu.be/uuC1dMDqY9I  .-
~*TRAMB  14 Παρέλαση και ορκωμοσία προέδρου  προς Λευκό  Οίκο 20/1/2017  : https://youtu.be/w4__W4nWw8g .-
~* Ο  44ο  πρόεδρος ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα  μετά από 8 χρόνια αφήνει το Λευκό οίκο 20/01/2017 : https://youtu.be/dJnp8wSqrY8 .-
~* Ορκομωσία 45ου  προέδρου ΗΠΑ (Donald Tramp ) ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ  20/01/2017:
https://youtu.be/seZd1n-eGn0 .-
~*TRAMP  03 Παρέλαση ορκωμοσίας προς Λευκό Οίκο 20/1/2017: https://youtu.be/0zYDk36dTtk .-
~*ΤΡΑΜΠ από Ν Υ  στην Ουάσιγκτον 20/01/ 2017:
https://youtu.be/9PiSml0PJac .-
~* TRAMP  02  παρέλαση  ορκωμοσίας από Καπιτώλιο 20-01-2017:  https://youtu.be/cEWYHF2J0Ag .,.-  
~*TRAMP 13 από παρέλαση ορκωμοσίας  Ουάσιγκτον 20/1/2017:
  https://youtu.be/hsXEN0gjtI0  ..-
~*Τελετουργικό ορκωμοσίας ΤΡΑΜΠ  20/01/2017:
 https://youtu.be/xX7Z21Uj9xw .-

*** ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ ετοιμάζει ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ στον Σκάι συνέντευξη-αποκάλυψη...

~ Σήμερα Τρίτη 23/01/2017 ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος την ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα εμφανιστεί στην τηλεόραση του Σκάι και την εκπομπή ‘ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ’ με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, λίγο στη 13,00 το μεσημέρι (1 μμ).
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ θα μιλήσει για το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, που ήδη έχουν αρχίσει να το αντιγράφουν αλλά και για τις κινήσεις που γίνονται στην Παγκόσμια Γεωστρατηγική Σκακιέρα και αφορούν τα Εθνικά Θέματα της Ελλάδας.
Συντονιστείτε όλοι αύριο στον Σκάι στη 1 το μεσημέρι…

***  ΕΤΟΙΜΟ και το ΑΡΓΟΣ! Περιμένει τον Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ στις 27 Ιανουαρίου...

~  Η ενημέρωση των Ελλήνων συνεχίζεται και το νέο έτος.
Ακούραστος ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, συνεχίζει τις περιοδείες του στην Ελλάδα με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τη ΛΥΣΗ που προτείνει στα προβλήματα της χώρας.
Στις 27 Ιανουαρίου θα μιλήσει στο Άργος στις 5,30 μμ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος (Αγ. Κωνσταντίνου 29). 
Στην ομιλία του ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, θα μιλήσει για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα, την αύξηση του πλούτου, τα Εθνικά Θέματα, την απεμπλοκή από το άρμα της Δύσης, που δεν προσφέρει τα αναμενόμενα στην Ελλάδα. Θα μιλήσει επίσης για τη φοροκαταιγίδα που έχει πλήξει τους Έλληνες. Οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών προσπαθούν να αυξήσουν τα κρατικά έσοδα με τον παράλογο και εκ προοιμίου αποτυχημένο τρόπο της υπερφορολόγησης των πολιτών και της επιβολής φόρων στους ήδη υπάρχοντες φόρους! Η υπερφορολόγηση, η διόγκωση των οφειλών των πολιτών στο κράτος, τα μηδενικά έσοδα στα κρατικά ταμεία και η επιβολή νέων φόρων, οδηγούν την ελληνική οικονομία σε βαθιά ύφεση! Παράλληλα, οι πολίτες γίνονται κάθε χρόνο όλο και πιο φτωχοί και ο ιδιωτικός τομέας που ήταν η «ατμομηχανή» της οικονομίας και τροφοδοτούσε τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία, έχει πλέον διαλυθεί! Το άδικο φορολογικό σύστημα και η επιβολή στους πολίτες φόρων που δεν μπορούν να αποδώσουν, οδηγεί αναπόφευκτα στη φοροδιαφυγή.
O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ όμως δε σταματά εδώ.
Τέλος στις 29 Ιανουαρίου θα μιλήσει στη Λάρισα στο ξενοδοχείο Μetropol ( Ρούσβελτ 14) στις 6,00 μμ.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ θα παρουσιάσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, την απάντηση στην κρίσιμη περίοδο που ζούμε…
Να είστε ΟΛΟΙ εκεί...
Βίντεο :  ~ Ο  Κυριάκος  Βελόπουλος στον ΣΚΑΪ 2 :
https://youtu.be/7lw36BlKu54 .-

***  ΓΕΛΑΕΙ ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ με το ΣΥΡΙΖΑ!ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ από τα Lidl όταν πάνε στο USA...

~  Αμ έχουν ένα σωρό ακίνητα (το γράψαμε ΕΔΩ), το παίζουν κι επαναστάτες. Όταν όμως είναι να επισκεφτείς το αφεντικό σου, φοράς τα καλά σου. Έτσι και οι Συριζαίοι, όταν επισκέπτονται το USA βάζουν γραβάτες και τιμούν το πρωτόκολλο. Πώς το έπαθαν αυτό; ε δε θες να δυσαρεστήσεις  αυτόν που σου δίνει εντολές. Δεν μας πιστεύετε; ;αποκλείεται οι αριστεροί επαναστάτες (βλέπε επίσκεψη Τσίπρα στην Κούβα) να ‘πρόδωσαν’ έτσι την επικοινωνιακή πολιτική τους; Δείτε καλύτερα…


*** ΟΜΟΡΦΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ  Βίντεο  :
1~ Σύγχρονος χορός 23-01-2017:
https://youtu.be/gxCszjw_DnI .-
~ FREE STYLΕ χορός   23-01-2017  23-01-2017 :
https://youtu.be/vwgfVkZZS3o .-
~ Ποντιακό τραγούδι 23-01-2017:
https://youtu.be/N_0nQkGNk9E .-
~Φάν του Μάϊκ Τζάκσον  23-01-2017:
 https://youtu.be/3Q8u2uVkW8Y .-
5~Έντεχνο λαϊκό με  Ιφιγένεια Κ. Πολυχρόνη  23/01/2017:
https://youtu.be/3ppAN_bLrM4 .-
~*ΤΟ ΚΥΜΑ  23/01/2017 :
https://youtu.be/Uqkd5IbY8lc .- 
~* ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΘΗΤΗ  13-01-2017:
https://youtu.be/D5POqL1eJEQ   .-
8~*ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ  2017: https://youtu.be/sS9L10pfrdo .-

*** Αθλητική ενημέρωση :


***  ΔΕΥΤΕΡΑ 23/1/2017   ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ    0-1 , (0-1) .- ^

Τα γκολ :  31' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΒΑΤΣ!  Κεφαλιά του Αθανασιάδη από σέντρα του Μάτος, εκπληκτική επέμβαση του Πασχαλάκη, αλλά ο Λέοβατς παίρνει το ριμπάουντ και σε κενή εστία ανοίγει το σκορ ,.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Γκράνας, με βοηθούς τους Γεώργιο Καλφόγλου και Αντώνη Πυλαρινό, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.
Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης - Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας - Καρανίκας, Κούτρης, Λίλα, Γιάκος, Κοζορώνης - Ακόστα, Μαμπουλού .-
Στον πάγκο είναι οι: Περιστερίδης, Μπέριος, Ναδάλες, Κόντε, Μπουκουβάλας, Βιδάλ και Νικολιάς.
ΠΑΟΚ: Γλύκος - Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο - Μάτος, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος - Μυστακίδης, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο είναι οι: Μπρκιτς, Κίτσιου, Κάνιας, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Περέιρα και Κουλούρης. .-
~*  14' Κίτρινη κάρτα στον Σάκχοφ για φάουλ στον Γιάκο. , 30' Κίτρινη κάρτα στον Λίλα που καθυστέρησε την εκτέλεση φάουλ από τον Κάμπος. , 45' Κίτρινη κάρτα στον Μαλεζά για παρατεταμένο κράτημα στον Μαμπουλού , 68' Κίτρινη κάρτα στον Μυστακίδη, που φλέρταρε ώρα με την τιμωρία ,79' Κίτρινες σε Βαρέλα και Κόντε που τα λένε για την προηγούμενη φάση , 88' Κίτρινη κάρτα στον Χαρίση , 93' Κίτρινη κάρτα στον Ακόστα ,   .-
~**  55' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Εκτός ο Γιάκος, μέσα ο Κόντε , 66' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Εκτός ο Καρανίκας, μέσα ο Βιντάλ , 71' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Μυστακίδης, μέσα ο Χαρίσης ,82' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Μέσα ο Μπέριος, έξω ο Μαμπουλού. Σε θέση φορ ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ , 89' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα ο Κουλούρης, έξω ο Κάμπος , Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτος ο Τσίμιροτ. μέσα ο Κάνιας .-
VIDEO :
~*ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 0-1   το γκολ 17η αγων  23/01/2017:

***  Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων  για το Κύπελλο Ελλάδας :

ΤΡΙΤΗ 24-01-2017 :
 Ξάνθη-ΟΦΗ  1-0 .- ^
Το  γκολ : 40΄ αυτογκόλ ο Μητρόπουλος
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Ζίφκοβιτς, Παπαγεωργίου (61' Γουάλας), Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές (61' Βασιλακάκης), Σολτάνι, Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά
ΟΦΗ (Μηνάς Πίτσος): Δαύκος, Παντίδος, Νάστος, Μάνος, Πάγκαλος, Βρεττός, Κομεσίδης, Χίσι, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος

ΤΕΤΑΡΤΗ  25/01/2017 :
  Λεβαδειακός-ΑΕΚ 
 Λαμία-Ατρόμητος
  Αστέρας Τρίπολης-Τρίκαλα
19:30 Άρης-Ολυμπιακός ("Κλ. Βικελίδης")
ΠΕΜΠΤΗ  26-01-2017 :
17:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (Γηπ. Τούμπας) (2-0)
ΤΕΤΑΡΤΗ (01/02/2017)
15:00 Κισσαμικός-Παναθηναϊκός (Δημ. Γήπεδο Περιβολίων) (0-3)
 
*** Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης και της 20ης αγωνιστικής της Euroleague:

19η αγωνιστική
Τρίτη, 24/1 /2017

Ούνιξ Καζάν (Ρωσία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)   81-86 .- ^

Γαλατασαράι (Τουρκία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)  102-63 .-^
Τα δεκάλεπτα: 20-16, 52-39, 72-52, 102-63
Γαλατασαράι (Αταμάν): Μίτσοβ 16 (3), Φιτιπάλντο 8, Τάιους 18, Σιλμπ 10 (1), Πλάις 16, Ντέι 5 (1), Γκιουλέρ 8 (1τρ, 12ασ), Ντίμπλερ 21 (6), Κοσκάλ
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπαγκάτσκις): Γκάουντλοκ 22 (4), Ραντ 4, Σίλεϊ, Σμιθ 6, Μέκελ 4, Πνίνι 4, Οχαγιόν 2, Ουίμς 12, Λάντεσμπεργκ, Αλεξάντερ, Άιβερσον 8 .-

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)  79-74 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 20-20, 38-45, 57-61, 79-74
Ζαλγκίρις Κάουνας (Γιασικεβίτσιους): Πάνγκος 21 (5), Λεκαβίτσιους 2, Βέστερμαν 10, Σεϊμπούτις, Μότουμ 9 (1), Γιανκούνας 11 (1), Μιλάκνις 5 (1), Λίμα 12, Καβαλιάουσκας, Ουλανόβας 9
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 11 (1), Ντ. Κουλάγκιν 5 (1), Όγκουστιν 15, Φριντζόν, Τζάκσον 8 (1), Βοροντσέβιτς 9 (2), Χίγκινς 11, Κριάπα 9 (1), Κουρμπάνοφ, Χάινς 6

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)  71-65 .- ^
Τα  δεκάλεπτα : 15-13 ,(36-29) , 54-46 , 71-65 .- ^
 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ράντοβιτς (Κροατία), Μόγκουλκοτς (Τουρκία), Πατέρνικο (Ιταλία)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10 (3), Νίκολς, Ρίβερς 13 (3), Τζέιμς 10, Φώτσης, Παππάς 2, Φελντέιν 8 (2), Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 7, Τζεντίλε 2, Μπουρούσης 14 (1), Καλάθης 5 (1).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ράις 12 (2), Ντόελμαν 11 (1), Κλαβέρ 5 (1), Ναβάρο 5, Φαβεράνι 10, Βεζένκοφ 8 (2), Πένο, Ερικσον, Κοπόνεν 10 (2), Ρένφροε, Περπέρογλου, Τόμιτς 4.
Video :
~*Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα  71-65 2ο δεκάλεπτο  36-26  19η αγων  24/01/2017: https://youtu.be/zoFNPhSDnis .-
~ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ  71-65  19η αγωνισ  24/01/2017:
https://youtu.be/N25ogEsu00Y .-
~*ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  71-65  1ο  δεκάλεπτο  15-13  19η αγωνισ  24/01/2017: https://youtu.be/pkqxZJ5iESw .-
~*ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ  71-65  Ημίχρονο 36-29  19η αγων   24/01/2017: https://youtu.be/0Fs2c8axcsg .-
~ Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 71-65  19η αγων   24/01/2017:
https://youtu.be/MmuuuQ7ET3Y .-


Μπασκόνια (Ισπανία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 49-70 .-  σε εξέλιξη

*** ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 14-5 33
~       Ολυμπιακός 13-5 31 *
~       Ρεάλ Μαδρίτης 13-5 31 *
Φενερμπαχτσέ 12-7
31
----------------------------------
Μπασκόνια 11-8 30
Παναθηναϊκός 11-8 30
Ερυθρός Αστέρας 11-8 30
~   Νταρουσάφακα 10-8 28 *
---------------------------------
Μπαρτσελόνα 8-11 27
~  Αναντολού Εφές 8-10 25  *
Ούνιξ Καζάν 7-12 26 
Ζαλγκίρις 7-12 26
 Μπάμπεργκ 7-11 25  *
Μακάμπι Τελ Αβίβ 6-13 25
Γαλατασαράι 6-13 25
Αρμάνι Μιλάνο 5-13 23 *


Τετάρτη, 25/1/2017
Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Νταρουσάφακα (Τουρκία)
Μπάμπεργκ (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 21:45

20η αγωνιστική
 Πέμπτη, 26/1/2017 :
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 20:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Ούνιξ Καζάν (Ρωσία)

Παρασκευή, 27/1/2017 :
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)
Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μπασκόνια (Ισπανία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) 21:00
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)

***  «Κούπα» μέσα στην Τουρκία για τους «μπέμπηδες» του Γεωργόπουλου 
Στην κορυφή του 18ου τουρνουά Aegean Cup 2017 ανέβηκε η Εθνική Παίδων, η οποία στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε 4-5 στα πέναλτι της διοργανώτριας Τουρκίας και κατέκτησε το τρόπαιο. Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για το συγκρότημα που προπονεί ο Καλαματιανός Βασίλης Γεωργόπουλος και αποτελεί δικαίωση της δουλειάς και των ικανοτήτων του.
Ο τελικός (21/1) είχε λήξει ισόπαλος 0-0, ενώ είχε προηγηθεί για την ελληνική ομάδα ένα εντυπωσιακό σερί νικών, με το ευρύ 4-1 επί του Μαυροβουνίου στον ημιτελικό, με 1-0 επί του Κοσόβου και με το ίδιο σκορ στην πρεμιέρα της 16ης Ιανουαρίου κόντρα στην Ουκρανία.
Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Κουσάντασι.

*** Στο  κύπελλο    Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον ΠΑΟ με ανατροπή και περιμένει στον τελικό...
Λιγκ Καπ: Με ΠΑΟΚ ή Ηρακλή :
~* Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη και προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου (28/1), όπου σε έδρα που θα επιλέξει ο ίδιος θα αντιμετωπίσει το νικητή του αυριανού ημιτελικού, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, διεκδικώντας το τέταρτο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στις ισάριθμες παρουσίες του στον τελικό της διοργάνωσης.
Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-23, 25-8, 25-21) σε 112'
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόσκαν): Νταφ 9 (3/6 επ, 6 μπλοκ), Στιβαχτής 1 (μπλοκ), Κοκκινάκης 16 (12/22 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 61% υπ - 39% άριστες), Άθος Κόστα 6 (4/5 επ, 2 μπλοκ), Αγκάμεζ 25 (18/30 επ, 4 άσσοι, 3 μπλοκ), Τσούπκοβιτς 12 (8/21 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ, 30% υπ - 10% άριστες) / Στεφάνου (λ, 44% υπ - 30% άριστες), Σουλτανόπουλος, Φράγκος (67% υπ - 33% άριστες), Ρουμελιωτάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Μελγκαρέχο 8 (8/25 επ, 53% υπ - 37% άριστες), Τσίροβιτς 13 (11/22 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 52% υπ - 44% άριστες), Γκονζάλες 23 (19/30 επ, 4 άσσοι), Ρανγκέλ 11 (3/9 επ, 1 άσσος, 7 μπλοκ), Πανταλέων 3 (2/7 επ, 1 μπλοκ) / Δαρίδης (λ, 36% υπ - 27% άριστες), Χαραλαμπίδης 3 (3/6 επ), Μπέλος 1 (1/1 επ), Ανδρεόπουλος, Δημητριάδης.

*** Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων Champions League  :
ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ - ΠΑΟΚ  54-84  .- ^
Βίντεο : Ventspils v PAOK - Highlights - Basketball Champions League ,  https://youtu.be/3DRWghGV_sM  .-
Δεκάλεπτα: 16-26, 31-45, 41-64,  54-84 .- ^
Διαιτητές: Σαχίν (Ιταλός), Μάριτσιτς (Σέρβος), Νέντοβιτς (Σλοβένος)
ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ (Γκιντς Φόγκελς): Λεϊμάνις 4, Ντιν 4, Γιάκοβιτς 2, Ζίεντινς 3 (1), Ζελιόνις 3, Γιανισένοκς 12 (3), Ατε, Σκέλε 2, Γκούλμπις 8 (2), Ζάκις 8 (1), Κάμπελ 7.
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 13 (1), Κόνιαρης 10 (2), Τσόχλας 3 (1), Μαργαρίτης 9, ΜακΦάντεν 10 (2), Μιλιένοβιτς 3, Γλυνιαδάκης 8, Καραμανώλης 2, Σάιμπερτ 14 (2), Πέινερς, 5 (1) Κλάντον 7.  -

***


ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ :
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS ΆΒΒΑΤΟ 31 Δεκεμβρίου 2016 :
 http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/12/arfara-news-31-2016.html .- 
 ~ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  31 Δεκεμβρίου 2016-01 Ιανουαρίου 2017 :   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/12/31-2016-01-2017-2016-15-28122016-78-80.html  .-  
***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ  2017 :
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS Κυριακή 01  Ιανουαρίου  2017 :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-01-2017.html .- 
~*  ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ Κυριακή 01 Ιανουαρίου  2017  :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/01/01-2017.html .-                        
~ * Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Δευτέρα  02  Ιανουαρίου  2017  :
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2017/01/news-02-2017-2.html .-  
~* ΥΓΕΙΑ για  ΟΛΟΥΣ  μας  Δευτέρα  02  Ιανουαρίου  2017  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2017/01/02-2017.html  .- 
~ * Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  Τρίτη  03 Ιανουαρίου  2017
:  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-03-2017.html  .-    

~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Τετάρτη  04 Ιανουαρίου  2017  *:   
 http://stamos-dynami.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-04-2017-4.html .-  
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Πέμπτη  05  Ιανουαρίου  2017 : 
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/01/news-05-2017.html  .-
~  Η  Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2017  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-06-2017.html .-
 
~  Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS Σάββατο 07 Ιανουαρίου  2017  :
 http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-07-2017.html .-
~ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 07  και 08 Ιανουαρίου 2017 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/01/07-08-2017-2-super-league-712017-1-0.html .-   
~ Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Κυριακή 08  Ιανουαρίου 2017:  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-08-2017.html .-               
 ~   Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS 2 στο αγιάζει της ενημέρωσης .Κυριακή  08  Ιανουαρίου  2017 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-2.html .- 
 ~  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Τετάρτη 11 Ιανουαρίου  2017 : 
 http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-11-2017-5-10012017.html  .-
~ Εφημερίδα μας ARFARA NEWS  Πέμπτη 12 Ιανουαρίου  2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης Στο αγιάζι της ενημέρωσης  μας ...
 :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/01/news-12-2017.html  .-

~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Παρασκευή 13  Ιανουαρίου  2017  : 
 http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/01/news-13-2017-12.html .- 
~   Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Σάββατο 14  Ιανουαρίου 2017 :Στο  αγιάζι της ενημέρωσής  μας ...: http://snsarfara.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-14-2017.html .-   
~   Αθλητικό Σαββατοκύριακο 14 και 15  Ιανουαρίου 2017
:    http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/01/14-15-2017-11-14012017.html
  .- ~ H Εφημερίδας μας  ARFARA NEWS Κυριακή 15  Ιανουαρίου 2017 : Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας  ....  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/01/h-arfara-news-15-2017.html .-

~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Δευτέρα 16  Ιανουαρίου  2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας  ....   : 
 http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2017/01/news-16-2017.html  .-

 ~Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Τρίτη  17 Ιανουαρίου 2017  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης  .../:  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2017/01/news-17-2017.html .-
 ~***  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  Τρίτη 17 Ιανουαρίου  2017 
   :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/01/17-2017.html .- 
~
Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Πέμπτη  19 Ιανουαρίου  2017  :Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας ....   : 
  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-19-2017.html .-
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 :
Στο αγιάζι της ενημέρωσης ....
  :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-21-2017.html  .-

~  Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS  Κυριακή 22 Ιανουαρίου  2017  : Στο  αγιάζι της ενημέρωσής μας  ....
 :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-22-2017-arfara-news-22-2017.html .- 
~ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  21 και 22 Ιανουαρίου 2017
 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/01/21-22-2017-k-17-21-01-2017-1-1-0-0.html .-
~  Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS Δευτέρα 23  Ιανουαρίου  2017 : Στο αγιάζι της ενημέρωσής μας  ....
:  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/01/news-23-2017.html . - ~ Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 :
Στο αγιάζι της ενημέρωσής  μας ..... :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2017/01/news-24-2017.html .-
***BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:   1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   5111   video.  -    Σταματης Σκουλικας  

2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3380   video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =    3379  video. - https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                  11.860  βίντεο   .-  
~ https://www.facebook.com/groups/1758656167707813/1761788260727937/?notif_t=like&notif_id=1476255372769279  ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ 
 ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 1206/. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .- https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1.206 .-            https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.617   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  55 .-            Σταμάτιος Σκούλικας  .-

https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  529 . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .         *** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-    ~**   https://www.facebook.com/profile.php?id=100012336616922&pnref=lhc.unseen    ,  ΠΛΑΤΥ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                                                 
*** http://www.messinia.net.gr/index.php/ekdiloseis/item/1328 , .=  http://www.messinia.net.gr / .-  .- www.erroso.gr , .-  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
   STAMOS -ARFARA -GREECE ,
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr .-  ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,
http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
stamos-dynami  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias  ,
Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias 2  ,
http://arfara-messinias-stamos-2010 .--
~  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου