ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Tο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013

Tο  αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  04 Φεβρουαρίου  2013  :

Το  ποντικάκι  κοντά στην ενημέρωση ! :
 
*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :

***   Στην τελική ευθεία το πρώτο Καλαματιανό καρναβάλι  :
  
*  Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση για την οργάνωση του 1ου Καλαματιανού καρναβαλιού με κεντρικό θέμα την σύσταση καρναβαλικής επιτροπής η οποία ουσιαστικά θα αναλάβει όλη την οργάνωση αυτού του εγχειρήματος.
Επίσης κατά την διάρκεια της ενημέρωσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 πληρώματα και υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει κατά πολύ.

*** Τζαβάρας: Ολική αποκατάσταση και όχι μερεμέτια στο κάστρο της Κορώνης :
    * Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Τζαβάρας επισκέφτηκε την Κορώνη, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013 τηρώντας τη δέσμευση του, ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών με το Δήμαρχο Πύλου –Νέστορος στην Αθήνα.
 Στην ευρεία σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα της Κορώνης, ο κ. Τζαβάρας μαζί με κλιμάκιο επιστημονικών συνεργατών του Υπουργείου και παρουσία των προϊσταμένων των υπευθύνων υπηρεσιών συζήτησαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της μακροχρόνιας διάβρωσης που υφίσταται το Κάστρο της Κορώνης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Κώστας Τζαβάρας, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης, ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο Βουλευτής κ. Θανάσης Πετράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς, η Προϊσταμένη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων κ. Αγελική Σίμωσι, η Προϊσταμένη της 26ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Ευαγγελία Μηλίτση, ο κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, τοπικοί παράγοντες και μηχανικοί των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, του Υπουργείου και των Εφορειών.
 Ύστερα από εκτενή συζήτηση για τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου των συχνών κατολισθήσεων στους αναλημματικούς τοίχους των προμαχώνων στις πλευρές που βρέχονται από τη θάλασσα, ζητήθηκε από τον Υπουργό να προταθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες άμεσες και βιώσιμες λύσεις. Τονίζοντας την ανάγκη να ληφθούν μέτρα τα οποία θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα συνολικά, λόγω της ιδιαιτερότητας του μνημείου και της μεγάλης πολιτιστικής του αξίας, οι Εφορείες Εναλίων και Βυζαντινών Αρχαιοτήτων θα ετοιμάσουν μελέτες, οι οποίες θα αποτυπώνουν το μέγεθος του προβλήματος. Όπως τόνισε ο κ. Τζαβάρας οι διαδικασίες θα πρέπει να είναι σύντομες και για το λόγο αυτό συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του την ερχόμενη Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013. Στη συνάντηση αυτή θα τεθούν επί χάρτου, με τις εκθέσεις τις οποίες θα προσκομίσουν οι Εφορείες, οι λύσεις οι οποίες θα κριθούν καταλληλότερες ώστε να αποφευχθεί αρχικά ο κίνδυνος μεγαλύτερων αλλοιώσεων στο μνημείο. Αφού θα αξιολογηθούν οι προτάσεις θα προχωρήσουν σε ολική αποκατάσταση του κάστρου.
 Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Καφαντάρης δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος σε συνεργασία με το Μανιατάκειο Ίδρυμα θα αναλάβουν το κόστος της απαιτούμενης μελέτης αποτύπωσης για ολοκληρωμένη και συντονισμένη παρέμβαση.
 Ο κ. Τζαβάρας συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο και όλου τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησε αυτοψία επί τόπου, προκειμένου να έχει ιδία εκτίμηση του προβλήματος.
 Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Κάστρο της Μεθώνης, το Καποδιστριακό Αλληλοδιδακτικό Σχολείο της Μεθώνης και το ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κάστρο της Πύλου προκειμένου να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης και ανάδειξης των μνημείων.

*** Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στα Β.Προάστια :
  *  Διαμέρισμα που σχετίζεται με τους συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στα βόρεια προάστια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το διαμέρισμα είναι στην περιοχή του Αμαρουσίου και εκτιμάται ότι πρόκειται για κρησφύγετο της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
'Εως αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί κάτι μέχρι στιγμής. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία.
 Πληροφορίες ανέφεραν ότι η Αντιτρομοκρατική έφθασε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, μετά από τηλεφώνημα που έγινε, έπειτα από τη δημοσίευση των στοιχείων των κατηγορουμένων.
Παράλληλα η Αντιτρομοκρατική αναζητεί τα ορμητήρια των «Πυρήνων» στη Βόρεια Ελλάδα, χρησιμοποιώντας και τις πλαστές ταυτότητες που είχαν δύο εκ των συλληφθέντων, εκτιμώντας ότι με τα στοιχεία αυτά θα έχουν ενοικιασθεί σπίτια.
Σε ό,τι αφορά τους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, την Κυριακή η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ταυτοποίησε τα αποτυπώματα του 20χρονου με αποτυπώματα που βρέθηκαν σε σταθερά και κινητά αντικείμενα σε δύο διαμερίσματα, που χρησιμοποιούσε ως γιάφκες η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», στην Καλλιθέα και το Βόλο.
Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας την Δευτέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 20χρονος ήταν φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του από τον Επ.Κορκονέα.
Εν τω μεταξύ, σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο τη Δευτέρα παραπέμφθηκαν ο 25χρονος και ο 22χρονος εις βάρος των οποίων εκτελέστηκαν τα εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στους «Πυρήνες». Οι δύο κατηγορούνται για τα παγιδευμένα δέματα που έστελνε η οργάνωση.
Σάλος με τις καταγγελίες για βασανισμό των συλληφθέντων
Η οικογένεια του 24χρονου καταγγέλλει βασανισμό του από τις αστυνομικές αρχές στην Κοζάνη και η δικηγόρος του υπέβαλε αίτημα μεταφοράς του σε νοσοκομείο, προκειμένου να τεθεί άμεσα υπό ιατρική παρακολούθηση.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, ο 24χρονος ξυλοκοπήθηκε επί ώρες στα κρατητήρια της Κοζάνης, ενώ ήταν δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και με δεμένα τα μάτια. Κατά τις ίδιες καταγγελίες, ο 24χρονος παρουσιάζει αιματουρία και έντονες ζαλάδες.
Όπως δήλωσε η μητέρα του 24χρονου, που εργάζεται στο ΕΚΑΒ, ο γιός της τής είπε ότι ανάλογη κακοποίηση υπέστησαν και οι άλλοι τρεις κρατούμενοι. Όπως ανέφερε, οι τέσσερις δεν χτυπήθηκαν στη συμπλοκή με την αστυνομία, κατά τη σύλληψή τους, αλλά μέσα στα κρατητήρια της αστυνομίας.
Παράλληλα, γιατρός - μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), που βρέθηκε έξω από τη ΓΑΔΑ, έχοντας δει τις φωτογραφίες των συλληφθέντων, δήλωσε ότι χρήζουν ιατρικών εξετάσεων, σημειώνοντας ότι για όποιο άτομο υπάρχει και η παραμικρή ένδειξη κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης υπάρχει υποχρέωση υποβολής του σε αξονική τομογραφία.
Παρέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση των εμφανών σημαδιών κακοποίησης των συλληφθέντων ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ούτε η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης ούτε η όποια ανακριτική σκοπιμότητα μπορούν να δικαιολογήσουν βασανισμούς συλληφθέντων».
Απαντώντας, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ουσιαστικά κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για στοχοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. Τόνισε, δε, ότι όποιος έχει στοιχεία για βασανισμούς να τα καταθέσει στη Δικαιοσύνη, ενώ επέμεινε στην εκδοχή του «τραυματισμού τρομοκρατών κατά τη συμπλοκή και αντίστασή τους» στην Κοζάνη.
Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή της η ΓΑΔΠ Δυτικής Μακεδονίας αναφέρει ότι κατά τη σύλληψη οι αστυνομικοί άσκησαν την απολύτως αναγκαία βία.
Αίτημα για έρευνα και εξηγήσεις για τα παραμορφωμένα πρόσωπα των συλληφθέντων διατύπωσε η ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται. -  Newsroom ΔΟΛ

***  Νέο πρόγραμμα στο Κοινωνικό Ιατρείο :
  * Το νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα λειτουργίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλαμάτας
 Ώρες λειτουργίας:
Γραμματεία: Δευτέρα έως και Παρασκευή
πρωί 9:00 έως και 13:00
 Το απόγευμα ώρες λειτουργίας των ιατρείων
Παθολογικό Ιατρείο:
Δευτέρα πρωί 9:30 με 13:00
Δευτέρα απόγευμα 14:30 με 16:30
Τρίτη απόγευμα 16:00 με 19:00
Τετάρτη πρωί 9:30 με 13:00
Τετάρτη απόγευμα 17:00 με 19:00
και 19:00 με 21:00
Παρασκευή πρωί 9:30 με 13:00
 Παιδιατρικό Ιατρείο:
Τετάρτη 17:00 με 19:00
Παρασκευή 8:30 με 10:30
 Οδοντιατρείο:
Δευτέρα 15:00 με 17:00
Δευτέρα 17:00 με 19:00, μόνο για παιδιά
Τρίτη απόγευμα 18:00 με 20:30
Τετάρτη απόγευμα 17:00 με 19:00
 Φαρμακείο: ώρες λειτουργίας των Ιατρείων
Υπέρηχοι: κατόπιν ραντεβού
 Οι εξωτερικοί ιατροί, συνεργάτες του Δικτύου Αλληλεγγύης, δέχονται με ραντεβού που προγραμματίζονται από το Κοινωνικό Ιατρείο.
 
***  Τα κίνητρά μου είναι πολιτικά, δηλώνει ο 20χρονος της Κοζάνης  :
  * *  Σε δήλωση, μέσω του συνηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση, προχώρησε τη Δευτέρα ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός, ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για τις ληστείες στον Βελβεντό Κοζάνης.
Ο νεαρός, ο οποίος ερευνάται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», δηλώνει ότι θεωρεί τον εαυτό του «αιχμάλωτο πολέμου», πως τα κίνητρά του «ήταν πολιτικά» και ότι «δεν θα υποβάλλω μήνυση στους αστυνομικούς που με χτύπησαν».
Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
«Τα κίνητρά μου ήταν πολιτικά. Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα. Δεν θα υποβάλλω μήνυση στους αστυνομικούς που με χτύπησαν. Επιθυμώ η κακοποίησή μου να ευαισθητοποιήσει τις συνειδήσεις των πολιτών. Αποδέχομαι την ληστεία και τίποτε άλλο. Θα ακολουθήσει πολιτική μου δήλωση, γιατί μόνο εγώ εκφράζω τον εαυτό μου και κανένας άλλος».
Newsroom ΔΟΛ
 
***  Βγήκαν όπλα για κτηματικές διαφορές ;
  *  * Στην Πιλαλίστρα χθές 3 άτομα έφθασαν στο σημείο να βγάλουν όπλα ώστε να λύσουν τις κτηματικές τους διαφορές.
Πιο συγκεκριμένα η Αστυνομία αναφέρει ότι:
Την 2-2-2013/13.50 στην Πιλαλίστρα Μεσσηνίας, συνελήφθησαν άτομα, ηλικίας 67, 26 και 56 ετών, αντίστοιχα, γιατί λόγω κτηματικών διαφορών, ο μεν 67χρονος τους πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, οι δε έτεροι τον απείλησαν και εξύβρισαν.

***
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ  γιά  σήμερα  Δευτέρα 04/02/2013 :
20η Αγωνιστική
02/02/2013 ΑΕΚ Πανιώνιος 1 - 0
02/02/2013 Ξάνθη Πλατανιάς Χανίων 2 - 0
02/02/2013 Αστέρας Τρίπολης Παναθηναϊκός 2 - 2
03/02/2013 ΟΦΗ Κέρκυρα 2 - 0
03/02/2013 Βέροια Πανθρακικός 2 - 0
03/02/2013 Ολυμπιακός Ατρόμητος 2 - 3
03/02/2013 Αρης ΠΑΟΚ 2 - 2
04/02/2013Λεβαδειακός ΠΑΣ Γιάννινα -
 
Για  την Β΄ εθνική  στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο :    
 
19η Αγωνιστική
01/02/2013 Αναγέννηση Γιαννιτσών Ηρακλής 0 - 0
03/02/2013 Αναγέννηση Επανωμής Καλλονή 2 - 1
03/02/2013 Πανσερραϊκός Καβάλα 2 - 1
03/02/2013 Ηρακλής Ψαχνών Εθνικός Γαζώρου 1 - 0
03/02/2013 Ολυμπιακός Βόλου Πιερικός 4 - 1
03/02/2013 Δόξα Δράμας Νίκη Βόλου 1 - 1
03/02/2013 Λάρισα Φωκικός 5 - 0
03/02/2013 Καλλιθέα Βύζας Μεγάρων 0 - 0
03/02/2013 Εργοτέλης Παναχαϊκή 1 - 0
03/02/2013 Απόλλων Σμύρνης Παναιτωλικός 0 - 2
 
Για  την Γ΄ εθνική  1ος  Όμιλός -Νότιος  στο Ελληνικό ποδόσφαιρο :
11η Αγωνιστική
23/01/2013 Αχαρναϊκός Παναιγιάλειος 1 - 1
23/01/2013 Ρούβας Χανιά 1 - 2
23/01/2013 ΑΟ Γλυφάδα Αστέρας Μαγούλας 3 - 3
23/01/2013 Πανηλειακός Εθνικός Αστέρας 3 - 0
23/01/2013 Επισκοπή Προοδευτική 1 - 0
28/01/2013 Καλαμάτα Φωστήρας 1 - 0
12η Αγωνιστική
10/02/2013 Καλαμάτα Αχαρναϊκός -
10/02/2013 Φωστήρας Ρούβας -
10/02/2013 Κόρινθος Επισκοπή -
10/02/2013 Χανιά Πανηλειακός -
10/02/2013 Προοδευτική Αστέρας Μαγούλας -
10/02/2013 Εθνικός Αστέρας ΑΟ Γλυφάδα 0 - 3
΄2ος  Όμιλος - Βόρειος :
11η Αγωνιστική
23/01/2013 Απόλλων Καλαμαριάς Βατανιακός 1 - 2
23/01/2013 ΑΟ Κασσιόπη Αναγέννηση Καρδίτσας 3 - 0
23/01/2013 Εθνικός Σιδηροκάστρου Ζάκυνθος 3 - 0
23/01/2013 Τύρναβος Τηλυκράτης Λευκάδας 2 - 1
23/01/2013 Ακαδημία Πλαταμώνα Οδυσσέας Κορδελιού 2 - 2
23/01/2013 Δόξα Κρανούλας Οικονόμος 3 - 0
12η Αγωνιστική
10/02/2013 Δόξα Κρανούλας Βατανιακός -
10/02/2013 Απόλλων Καλαμαριάς ΑΟ Κασσιόπη -
10/02/2013 Αναγέννηση Καρδίτσας Τύρναβος -
10/02/2013 Ζάκυνθος Ακαδημία Πλαταμώνα -
10/02/2013 Τηλυκράτης Λευκάδας Οδυσσέας Κορδελιού -
10/02/2013 Οικονόμος Εθνικός Σιδηροκάστρου 0 - 3
 
Για  την Σούπερ Λίγκα  στο Ελληνικό ποδόσφαιρο :


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  -  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    1-1 , (0-0) .-
Τα  γκόλ : 56΄Τζημόπουλος , 66΄ Ζησόπουλος ,

Τα  γκόλ καί  φάσεις σε Βίντεο : http://youtu.be/Uz7zspMdObA  ,



http://youtu.be/rmT5ngRBJcw,  Το γκόλ της ισοφάρισης :



*** http://youtu.be/Sjk6YcKJ8dU  , Τα γκόλ και  Δηλώσεις : http://youtu.be/Sjk6YcKJ8dU  ,



***  Για  το  πρωτάθλημα  Α1  στο  Ελληνικό Μπάσκετ :


15η Αγωνιστική
02/02/2013 Κολοσσός Ηλυσιακός 71 - 63
02/02/2013 Περιστέρι Πανιώνιος 69 - 91
02/02/2013 ΚΑΟ Δράμας Απόλλων Πατρών 88 - 101
02/02/2013 Καβάλα Πανελευσινιακός 68 - 66
02/02/2013 Αρης ΑΓΟΡ 71 - 73
03/02/2013 Ικαρος Καλλιθέας ΠΑΟΚ 80 - 85
04/02/2013ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός -

*** Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για το σημερινό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο πρόεδρος των «πρασίνων» πήρε την απόφαση να συνοδέψει την αποστολή της ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι. Ετσι θα είναι στο πούλμαν του Παναθηναϊκού που θα μεταβεί από το ξενοδοχείο στο ΣΕΦ και το πιο πιθανό είναι καθίσει στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη απόφαση είχε λάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και στα περσινά πλέι οφ, αλλά τελικά δεν είχε πάει στο ΣΕΦ, καθώς υπήρχε διαφωνία με τον Ολυμπιακό για το που θα κάτσει.-


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   72 - 67  , (38-33) .- ^
Tα δεκάλεπτα : 20-22 , 38-33, 58-52,
 Λο, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης και Πάουελ (Σλούκας , Άντιτς , Χάϊνς , Σερμαντίνη,   ,  ) η πρώτη πεντάδα του Ολυμπιακού,

Oύκιτς, Διαμαντίδης, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε {Ξανθόπουλος ,Καπόνο ,Μπράμος , Τσαρτσαρής ,Λάσμε, Σόφο ,Μπανκς ,    }για τον Παναθηναϊκό ,



**Τα δεκάλεπτα: 20-22, 38-33, 58-52, 72-67
Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Χάινς 6 (6 ριμπάουντ), Λο 12 (1), Άντιτς 2, Σπανούλης 11 (7 ασίστ), Περπέρογλου 10 (2), Σερμαντίνι 2, Σλούκας 4, Μαυροειδής, Πάουελ 5 (3 κοψίματα), Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 11 (6 ριμπάουντ), Παπανικολάου 9 (2)
Παναθηναϊκός (Αργύρης Πεδουλάκης):
Σχορτσανίτης 14, Μπράμος, Ματσιούλις 4, Καπόνο 3 (1), Ούκιτς 4, Λάσμε 11, Τσαρτσαρής 5, Διαμαντίδης 17 (6 ασίστ), Γκιστ 3, Μπανκς 2, Ξανθόπουλος 4, Σκορδίλης
 
 
***VIDEO : Δύο αξιοθαύμαστα στο Μεσσηνιακο ποδόσφαιρο :
Γκόλ από τερματοφύλακα Εθνικού Μελιγαλά Χριστόπουλο καί παραδοχή αυθόρμητη ποδοσφαιριστού Νο 9 (μπλέ κάρτα) ,γιά επίτευξη τέρματος με το χέρι στο ερασιτεχνικό ΕΠΣΜεσσηνίας !! Αξίζει βραύβευση του ποδοσφαιριστή από ΕΠΟ , ΕΠΣΜεσσηνίας , και FIFA !!!!!
http://youtu.be/0GaPpSB8nzA ,



***  ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0 .- Δείτε το Βίντεο !
http://youtu.be/kh0txMNS4_A .,



 *** Α.Ο. Ασπρόχωμα – A.Π.Σ. Αστέρας Αρφαρών: - διακοπή του αγώνα 
από τον απαράδεκτη σε διαιτησία Κυριακόπουλο με τις άνευ λόγου αποβολές έξι (6) ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα !! Οι παίκτες που αποβλήθηκαν από το Ασπροχώμα οι Μουράτι, Κονταξής, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος, Φουρναράκος, και Κόκκαλης και για τον Αστέρα Αρφαρών τους: Μπούρας, Κάρτσωνας, Ματθαίος, Λυμπερόπουλος, Γιαννακούντζος και Καπόγλης.-
ΝΤΡΟΠΗ σας  κ. Κυριακόπουλε που συμμετέχεται στην διάλυση υγειών Αθλητικών Σωματείων , μη δυνάμενος να προστατεύσεις το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρι , συνέπεια προκλητικών και επιθετικών ποδοσφαιριστών (τσιγκάνων) της ομάδας του ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ ! {με απαράδεκτες λεκτικές εκφράσεις ...σε ένταση} ΕΙΔΩΜΕΝ , Τι θα πράξη η ΕΠΣΜεσσηνίας ....... γιά την προστασία του Ποδοσφαίρου που παράγοντες αιμορραγούν γιά την διατήρηση αυτών των Σωματείων!!! Τι έπραξαν οι παράγοντες του Ασπροχώματος γιά τους μενόμενους και επιτιθέμενους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου Α.Ο. Ασπροχώματος ; ???? Γνωρίζουν άραγε τι εκφράσεις που εκτόξευσαν αυτοί οι Αθλητές ; ? Κύριε  Λ. Σπάλα τι κάνατε γιά την απομάκρυνση και παρεμπόδιση των ποδοσφαιριστών σας , στην όλη  εμπλοκή  των απαράδεκτων και καταδικαστέων επεισοδίων ;?
Διαιτητές : Κυριακόπουλος, Κασκάνης, Γιαννέας .- Ο παρατηρητής τι έχει να μας πεί ;
Ακολουθούν σχετικά Βίντεο : http://youtu.be/SQ0QMeOiD_8 , = Θλυβερά Επεισόδια στο  90 + λεπτα  του ποδοσφαιρικού αγώνα !! Μιά λέξη  ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!



 * * *   http://youtu.be/yGxtKOm_7l4 ,  Θέσεις  - Τοποθετήσεις Λάκη  Σπάλα (προπονητής Α.0. Ασπροχώματος στο Best-TV ):



Κύριε  Σπάλλα , όλοι  καταδικάζουμε  τα ενεπίτρεπτα  γεγονότα , Τί  κάνατε  εσείς όταν οι  δικοί σας ποδοσφαιριστές μενόμενοι (ΣΑΝ ΤΑΎΡΟΙ) επιτίθοντο αδιακρίτως , σε ότι κι΄αν είχε ( κακώς -)κάκιστα   προηγηθεί ;???  Ακούσατε ??? ,... σας είπαν τα λεχθέντα ? κατά  την διάρκεια  της έναρξης (κακώς) των επεισοδίων ; ??? Ερωτήματα μπορούν να τεθούν πάρα πολλά  σε όλους  γιά όλα και  γιά όλους ?????? που παρεβρέθηκαν  κ.λ.π. κ.λ.π. ...........

*** Η  Εφημερίδα "Θάρρος"  Μεσσηνίας  έγραψε :
Νέα απίστευτα επεισόδια στο τοπικό ...Διακόπηκε το Ασπρόχωμα-Αστέρας Αρφαρών
* Νέο κρούσμα βίας μετά τα όσα συνέβησαν στους Γαργαλιάνους και την Καλαμάτα πριν 2 εβδομάδες είχαμε εχθές για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Στην αναμέτρηση Ασπρόχωμα- Αστέρα Αρφαρών στο γήπεδο του Κορδία και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 για τους γηπεδούχους ...στο 85ο λεπτό διαπληκτίστηκαν ποδοσφαιριστές των Αρφαρών με τον προπονητή του Ασπροχώματος και πρώην άσσο της Μαύρης Θύελλας Λάκη Σπάλλα. Η σύρραξη γενικεύτηκε με αποτέλεσμα το γήπεδο του Κορδία να μετατραπεί σε αρένα και οι πάγκοι των δυο ομάδων να το μετατρέψουν ρε ρινγκ!
Οι άνθρωποι του Αστέρα Αρφαρών υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκε από ...σιδερογροθιά!!! ο προπονητής των τερματοφυλάκων της ομάδας του ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο Καλαματιανός διαιτητής της αναμέτρησης μοίρασε 12 κόκκινες κάρτες , 6 σε κάθε ομάδα και αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι ... Που την τύχη του θα καθορίσει η απόφαση των οργάνων της ΕΠΣΜ.
Οι παίκτες που αποβλήθηκαν από τοΑσπροχώμα οι Μουράτι, Κονταξής, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος, Φουρναράκος, και Κόκκαλης και για τον Αστέρα Αρφαρών τους: Μπούρας, Κάρτσωνας, Ματθαίος, Λυμπερόπουλος, Γιαννακούντζος και Καπόγλης.
Σίγουρα θα πρέπει να μας ανησυχήσουν τα τελευταία κρούσματα βίας που δεν τιμούν το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.-

***  http://youtu.be/YH5BQ6Rd7FE  .,
Φάσεις από αγώνα ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ -ΑΡΦΑΡΑ 1-0  ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΉ ΣΤΟ 90 + ΄ , 2/2/2013 :



*** http://youtu.be/p_lIPPHK8G8 , ΚΟΠΗ  πίτας από Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ : Άλλα  Παρασκευή να λέγοντε ...κι΄ άλλα το Σαββάτο  να  βλέπουμε ...:


 
http://youtu.be/O-4OCyt49pU  , = To παιδί γράφει - αντιγράφει και μιμείται ....: ΔΕΙΤΕ :



* ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ΄ ΟΜΩΣ  ΑΛΗΘΙΝΟ  :   http://youtu.be/OnI-32wHKGA  ,
 


*** Ξέφυγε από κάθε όριο η κατάσταση – ‘’Δολοφονικά’’ χτυπήματα στα γήπεδα της Μεσσηνίας : 
Ξέφυγε από κάθε όριο η κατάσταση – ‘’Δολοφονικά’’ χτυπήματα στα γήπεδα της Μεσσηνίας
Τείνει να πάρει, όχι απλά ανησυχητικές, αλλά και τραγικές διαστάσεις η έκρηξη βίας στα γήπεδα της Μεσσηνίας. Τα ματς στις τοπικές κατηγορίες μυρίζουν... μπαρούτι και τα όσα έγιναν και αυτό το σαββατοκύριακο, αποδεικνύουν πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Τα όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο το βράδυ στον Κορδία ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής πόσο μάλλον ποδοσφαίρου και μάλιστα εντός αγωνιστικού χώρου, με έναν ασταμάτητο ξυλοδαρμό και με ανθρώπους να οδηγούνται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Απίστευτες εικόνες  με όλα να ξεκινούν λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης Ασπρόχωμα – Αρφαρά και αρχικά τους πάγκους και στην συνέχεια τους ποδοσφαιριστές και θερμόαιμους οπαδούς πρωταγωνιστές στην... πυγμαχία που ακολούθησε μέσα στο γήπεδο. Οι εικόνες σκληρές με άγριο ξύλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων του Αστέρα Αρφαρών να πέφτει κάτω μετά από ένα σοβαρό χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο.
Όλα αυτά όπως αναφέραμε συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για μιά ακόμη αγωνιστική και η... απειλή της επανάληψης επεισοδίων από τους ανοιχτούς λογαριασμούς που αφήνονται εντός και εκτός γηπέδων συνεχίζει να παραμένει.- From :  www.best-tv.gr .-

 
Video από τον πρώτο αγώναστο  Αρφαρά  4η αγωνιστική Α΄γύρου :

Τα  γκόλ στο 2-1  του πρώτου αγώνα :
** http://www.youtube.com/watch?v=95R-HmKIvJM&feature=share&list=UUIX9lXDf9rfsOug7WebSe9w 

 ** http://www.youtube.com/watch?v=yk_x2bc900M&feature=share&list=UUIX9lXDf9rfsOug7WebSe9w

** http://www.youtube.com/watch?v=WCkJdw7KeBE&feature=share&list=UUIX9lXDf9rfsOug7WebSe9w 


* ~**** From my video-box 2010-2012, Stamatios N. Skoulikas .- :
ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ …..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ … :  
 1 ~  http://www.youtube.com/stamos01  =   2276 video. -      A.  snstam@gmail.com  .-  
  2 ~ http://www.youtube.com/stamatios01 , =                        655 video.-   b. stamoskal@windowslive.com .-
  3 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal   , =                  685   video.-      c. vlasiskal@gmail.com .-   
ΣΥΝΟΛΟΝ :                                              3616   αναρτήσεις  Βίντεο .-   


*** ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2013  :

~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/01/29.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 .-

~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/to-30-2013.html , To αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 : Μιά ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα μέσα στο χειμώνα (Αλκυονίδες μέρες ) .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html , Ανέκδοτα διδάγματα των Αρχαίων Ελλήνων Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 , Φιλοσοφια καί .... διάλογοι  .-

~**  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/t-31-2013.html  , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 .-

~**

 

*** 
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ   2013   :
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/1-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2013 ,  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γιά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !! Μαζί με την Καλημέρα μας ! .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/01-2013.html , Υγεία γιά όλους μας 01 Φεβρουαρίου 2013 , ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ γιά Όλους μας.-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-02-2013.html , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/02-03-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σ/Κ 02 καί 03 Φεβρουαρίου 2013 :.-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/03-2013.html , Κυριακάτικη ενημέρωση 03 Φεβρουαρίου 2013.-
~**  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-04-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου