ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ άλλα πολλά *

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ άλλα πολλά :


ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ …ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :




· Εργαστήρι αξιοποίησης και ανακύκλωσης παλαιών ρούχων Και για παιδιά άνω των 12 ετών


· Ωραίοι Έλληνες: Πανώρια Αϊβαλιώτη, η Ψωροκώσταινα


· Φτιάξτε μόνοι σας τις πιο όμορφες λαμπάδες με βοηθούς τα χαμομηλάκια σας!!


Εργαστήρι αξιοποίησης και ανακύκλωσης παλαιών ρούχων Και για παιδιά άνω των 12 ετών
Posted: 25 Mar 2010 01:28 PM PDT

27 Μαρτίου 2010
ώρα 4-8 μ.μ.
Έχετε ποτέ σκεφτεί πώς μπορείτε να… συμπεριφερθείτε στα παλιά ρούχα, εκείνα που δεν μπορούν πια να φορεθούν; Και τι θα λέγατε αν με κάποιες «καλλιτεχνικές» μετατροπές μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως τσάντες, γάντια, έργα τέχνης, καλύμματα και ένα σωρό άλλα!
Σ’ αυτό το εργαστήριο βρίσκουμε τρόπους αξιοποίησης του παλιού αγαπημένου μας τζιν, παλιών τριμμένων αλλά αγαπημένων μακό, ρούχων που δεν μπορούμε να φορέσουμε πια αλλά τ’ αγαπάμε πολύ για να τα δούμε να καταλήγουν στα σκουπίδια.Πάρτε μαζί σας ένα-δύο παλιά αγαπημένα ρούχα κι ελάτε να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο! Όλα τα υπόλοιπα υλικά – κλωστές, βελόνες, κορδέλες, κουμπιά, κορδόνια, φερμουάρ κλπ – παρέχονται από το χώρο.
Λόγω της φύσης του εργαστηρίου και των υλικών είναι ευπρόσδεκτα παιδιά μεγαλύτερα, από 12 ετών.
Το εργαστήριο διαρκεί 4 ώρες και δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να περάσουν ένα δημιουργικό απόγευμα με το παιδί τους. Παράλληλα βοηθά το παιδί να σκεφτεί με τρόπο εναλλακτικό και το αφυπνίζει στην έννοια της ανακύκλωσης και φροντίδας του περιβάλλοντος.
Σάββατο 27/3ώρα 4-8 μ.μ.
Το εργαστήριο παρουσιάζει η Μαρία Σβορώνου. Ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο τα τελευταία 7 χρόνια και με τις τέχνες και κατασκευές από πολύ νωρίτερα. Ειδικεύεται στις κατασκευές και ανακατασκευές – ρούχο, κόσμημα, διακοσμητικά, χρηστικά αντικείμενα, κατασκευασμένα από παλιά ή φαινομενικά μη-χρησιμοποιήσιμα πράγματα.
Πού: Πολυχώρος Spring People,Αγαθάρχου 12 Ψυρρή http://www.springpeople.gr/ πληροφορίες στα τηλ. 210 3252034/ 6977131112 ή στο springpeople@gmail.com Κόστος συμμετοχής: €30 (απαραίτητη η προ-εγγραφή – κατάθεση σε λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς 5019.040638.131. ή στη γραμματεία του Πολυχώρου 16.00-21.00)Ευπρόσδεκτα παιδιά από 12 ετών και πάνω – ισχύει έκπτωση 30%infokids
http://www.hamomilaki.gr/


Ωραίοι Έλληνες: Πανώρια Αϊβαλιώτη, η Ψωροκώσταινα

Posted: 25 Mar 2010 11:14 AM PDT
Aφιέρωσε τη ζωή της στην υπηρεσία της πατρίδος, βοηθώντας τα ορφανά που άφησαν πίσω τους οι επιδρομές του Ιμπραήμ. Η Πανώρια Αϊβαλιώτη έζησε στο Ναύπλιο στις αρχές του 19ου αιώνα. Αγαπήθηκε πολύ από τον απλό κόσμο, αλλά 170 χρόνια αργότερα την ξέρουμε μόνο ως Ψωροκώσταινα

Ζήτησε και πήρε υπό την προστασία της παιδιά ορφανά. Για να τα θρέψει περνούσε από σπίτι σε σπίτι και ζητιάνευε.
Ναύπλιο, 1824.
Μόνη, άγνωστη και άνεργη, η Πανώρια Αϊβαλιώτη βγάζει το ψωμί της πότε κάνοντας τον αχθοφόρο και πότε τη ζητιάνα. Παρά τα προβλήματά της, ζητά και παίρνει υπό την προστασία της δεκάδες ορφανά παιδιά που άφηνε στο πέρασμά του ο Ιμπραήμ. Για να τα θρέψει περνούσε από σπίτι σε σπίτι και ζητιάνευε. Είχε παραμελήσει σε τέτοιο βαθμό τον εαυτό της, που τα αλητάκια της παραλίας την πείραζαν και τη φώναζαν Ψωροκώσταινα

Πέθανε σχετικά νέα. Και όμως σχεδόν 170 χρόνια μετά εξακολουθεί να συμβολίζει τη φτώχεια και την αθλιότητα και ποτέ τον ηρωισμό και τον αλτρουισμό που την διέκρινε. Χλευάστηκε όσο κανένας η Πανώρια Αϊβαλιώτη, η οποία έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα ως Ψωροκώσταινα.
Οι Βαυαροί του Όθωνα όταν δεν είχαν χρήματα έλεγαν «τι περιμένεις από την Ψωροκώσταινα». Οι δε αγωνιστές της Επανάστασης του 1821 όταν ήθελαν να μειώσουν τη μισητή αντιβασιλεία την αποκαλούσαν με τη σειρά τους Ψωροκώσταινα.

Οι σύγχρονοι Έλληνες πολιτικοί πολλές φορές παρομοίαζαν την Ελλάδα με την Ψωροκώσταινα, άλλοτε για να απορρίψουν οικονομικά αιτήματα ή να δικαιολογήσουν υποχωρήσεις έναντι των ξένων και άλλοτε για να δείξουν ότι η εποχή της ζητιανιάς και της σφαλιάρας έχει περάσει οριστικά. Και η μία και η άλλη άποψη αδικεί την Πανώρια, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στην υπηρεσία της πατρίδος, βοηθώντας τα ορφανά που άφησαν πίσω τους οι επιδρομές του Ιμπραήμ. Και ενώ μέχρι τον θάνατό της ήταν γνωστή ως Ψωροκώσταινα στους «μοσχόμαγκες του λιμανιού», πέρασε στην ιστορία με αυτό το παρατσούκλι κατά την επιλογή του Όθωνα ως βασιλέα της Ελλάδος.

Ήταν το 1832. Η Ελλάδα περίμενε τον Όθωνα και τους Βαυαρούς αντιβασιλείς.
Πριν από την άφιξη η κατάσταση για το νέο κράτος ήταν τραγική. Τα ταμεία άδεια. Οι πληγές πολλές. Πείνα και δυστυχία παντού. Η δολοφονία του Καποδίστρια είχε βυθίσει τη χώρα στο χάος. Πολλοί αγωνιστές Ρουμελιώτες είχαν εγκλωβιστεί στο Ναύπλιο περιμένοντας τους μισθούς τους.
Μη έχοντας τι άλλο να κάνουν για να πληρωθούν, όρμησαν στην παράγκα που είχε στηθεί για Βουλευτήριο, για τις εργασίες της Δ ΄Εθνοσυνέλευσης η οποία θα επικύρωνε την εκλογή (επιλογή) του Όθωνα για βασιλιά. Με φωνές και απειλές συνέλαβαν τους προύχοντες και τους οδήγησαν στην Άρια ως ομήρους ζητώντας «για λύτρα» τους μισθούς τους. Η κυβέρνηση δεν είχε τη δυνατότητα να τους εξοφλήσει και τότε οι προύχοντες (έπειτα από 20 ημέρες ομηρείας) αποφάσισαν να πληρώσουν από την στέπη τους 100.000 γρόσια και έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη δημόσια βιβλιοθήκη του Ναυπλίου και τα οποία είχε συγκεντρώσει ο Γιάννης Μακρής, τότε αγωνιστές και προύχοντες ονόμασαν την κυβέρνηση Ψωροκώσταινα.

Λίγο αργότερα όταν ανέλαβαν την εξουσία οι Βαυαροί και διέλυσαν τα άτακτα στρατιωτικά τμήματα των αγωνιστών της Επανάστασης του 1821 η φράση «Τι να περιμένει κανείς από την Ψωροκώσταινα» πέρασε στην ιστορία.
Οι αγωνιστές αποκαλούσαν την αντιβασιλεία ειρωνικά Ψωροκώσταινα και οι Βαυαροί από την πλευρά τους όταν ήθελαν να απαντήσουν σε όσους ζητούσαν τη βοήθεια του κράτους για να συντηρηθούν έλεγαν περιφρονητικά: «Όλοι από την Ψωροκώσταινα ζητούν να ζήσουν». Το «παρατσούκλι» το οποίο απέδιδε με μοναδική ευστοχία την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας από τότε και έως τις ημέρες μας αναφέρεται συχνά.

Ηρωική μορφή της Επανάστασης:
Μπορεί σήμερα η λέξη Ψωροκώσταινα να χρησιμοποιείται ειρωνικά και να έχει καταγραφεί στην ιστορία ως συνώνυμο της ζητιανιάς και της ανέχειας, ωστόσο η ίδια η γυναίκα που ονομάστηκε περιπαικτικά έτσι, ήταν μια ηρωική μορφή του Ναυπλίου τα χρόνια της Επανάστασης.
Η γυναίκα-σύμβολο ήταν η Πανώρια, σύζυγος του Κώστα Αϊβαλιώτη, η οποία καταγόταν από τις Κυδωνίες της Μικράς Ασίας. Μετά την καταστροφή των Κυδωνιών από τους Τούρκους η Πανώρια αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον τόπο γέννησής της και να εγκατασταθεί στο Ναύπλιο. Στην αρχή όλα πάνε καλά, αφού ζει από τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει στον δάσκαλο και φιλόσοφο Βενιαμίν Λέσβιο.

Ο Λέσβιος πέθανε από τύφο τον Αύγουστο του 1824. Από τότε για την Πανώρια άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Μόνη και άγνωστη, βγάζει το ψωμί της πότε κάνοντας τον αχθοφόρο και πότε τη ζητιάνα.

Την περίοδο εκείνη η Επανάσταση δοκιμαζόταν από την επέλαση του Ιμπραήμ, ο οποίος εκτός από τις άλλες καταστροφές άφηνε στο πέρασμά του και εκατοντάδες ορφανά που συγκεντρώνονταν στο Ναύπλιο. Παρά τα προβλήματά της, η Πανώρια ζήτησε και πήρε υπό την προστασία της παιδιά ορφανά. Για να τα θρέψει περνούσε από σπίτι σε σπίτι και ζητιάνευε. Είχε παραμελήσει σε τέτοιο βαθμό τον εαυτό της, που τα αλητάκια της παραλίας την πείραζαν και την φώναζαν Ψωροκώσταινα.

Όταν ο Καποδίστριας ίδρυσε στο Ναύπλιο το πρώτο ορφανοτροφείο, η Πανώρια ζήτησε και προσελήφθη στο ίδρυμα για να πλένει τα ρούχα των παιδιών, χωρίς καμία αμοιβή. Και εκεί που άρχισε να χαίρεται για τα «παιδιά της» που είχαν βρει ρούχα και φαγητό, λίγους μήνες μετά τη λειτουργία του ιδρύματος η Πανώρια πέθανε. Οι επίσημοι δεν την τίμησαν. Την τίμησαν όμως με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά του ορφανοτροφείου, τα οποία μέσα σε λυγμούς την συνόδευσαν ώς την τελευταία της κατοικία.

Από τότε δεν σταμάτησαν ποτέ οι αναφορές στην Πανώρια, την Ψωροκώσταινα. Μάλιστα το 1942, κατά τη συνεδρίαση της πρώτης Βουλής κάποιος βουλευτής χαρακτήρισε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα. Όλοι είχαν αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό. Έναν χαρακτηρισμό τον οποίο έχουν αποδεχθεί και οι σημερινοί πολιτικοί, υιοθετώντας μια φράση την οποία χρησιμοποιούσαν περιφρονητικά για την Ελλάδα οι Βαυαροί και περιφρονητικά για τον Όθωνα και την αντιβασιλεία οι βετεράνοι αγωνιστές του 1821.

Όταν συνάντησε τον Καποδίστρια
Για το πώς η Ψωροκώσταινα έγινε «σύμβολο» υπάρχει και μια άλλη εκδοχή, η οποία μάλλον οφείλεται στην αγάπη που έτρεφε ο απλός κόσμος για την Πανώρια. Σύμφωνα με αυτήν, η Ψωροκώσταινα, όπως την έλεγαν λόγω της φτώχειας της, ήταν σύζυγος αγωνιστή.
Δεν είχε καμία βοήθεια από πουθενά και ζητιάνευε στους δρόμους του Ναυπλίου. Κάποια στιγμή την είδε ο Καποδίστριας και της έδωσε κάτι. Τότε εκείνη, κατανοώντας το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας, έδωσε στον κυβερνήτη όσα χρήματα είχε συγκεντρώσει.
Ο Καποδίστριας συγκινήθηκε από τη χειρονομία και έδωσε εντολή να συνταξιοδοτηθεί.

ΠΑΝΟΣ ΜΠΑΙΛΗΣ (ΤΑ ΝΕΑ , 10-08-2002)
JotD
http://www.hamomilaki.gr/


Φτιάξτε μόνοι σας τις πιο όμορφες λαμπάδες με βοηθούς τα χαμομηλάκια σας!!

Posted: 25 Mar 2010 08:22 AM PDT
Θέλετε να πειραματιστείτε φτιάχνοντας τις δικές σας λαμπάδες; Γιατί όχι; Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά.
Πρώτον, θα έχετε λαμπάδες μοναδικές, που δεν θα μοιάζουν με καμία άλλη.
Θα είναι χειροποίητες, θα χρησιμοποιήσετε ό,τι διακοσμητικά ταιριάζουν στο στυλ σας και την προσωπικότητά σας και, τέλος, όταν θα τις κρατάτε έτοιμες στα χέρια σας, θα νιώσετε μια τεράστια χαρά. Φανταστείτε δε τη χαρά των παιδιών, τα οποία θα είναι ούτως ή άλλως οι πολύτιμοι βοηθοί σας.
Εμείς ζητήσαμε από την ταλαντούχα φίλη μας Ρούλα Φουρναράκη να μας δείξει βήμα-βήμα πώς θα φτιάξουμε μόνοι μας τις λαμπάδες των ονείρων μας. Και η Ρούλα ως καλλιτεχνική φύση που είναι μας δείχνει πώς θα επιμεληθούμε τις λαμπάδες μας.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Υλικά
1 ΛαμπάδαΚορδέλεςΣπάγκοςΔιακοσμητικό που θέλουμεΨαλίδιΚόλλα ΡευστήΧάντρες

Εκτέλεση


1. Ξεκινάμε, αρχίζοντας να τυλίγουμε τον σπάγκο μας γύρω από τη λαμπάδα μας. Μπορούμε να κάνουμε σχέδια, αφήνοντας κάποια κενά ή χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα σπάγκου.Προσοχή, να ξεκινήσουμε το σχέδιο όχι πολύ ψηλά στο φιτίλι, γιατί όταν την Ανάσταση θα κάψουμε την λαμπάδα μας, υπάρχει κίνδυνος φωτιάς.
2. Σταθεροποιούμε τις άκρες του σπάγκου μας κολλώντας με την κόλλα μας πάνω στον σπάγκο πάλι και όχι πάνω στο κερί διότι δεν θα κολλήσει. Κρατάμε λίγο και περιμένουμε να στεγνώσει
3. Παίρνουμε το διακοσμητικό μας (εδώ έχω χρησιμοποιήσει ένα ξύλινο κοριτσάκι από μια μπομπονιέρα) και το δένουμε όπου μπορούμε, κάνοντας ένα κόμπο.



4. Το δένουμε γύρω γύρω από τη λαμπάδα μας κάνοντας ένα κόμπο ή φιογκάκι και σταθεροποιούμε με λίγη κόλλα.
5. Αν θέλουμε προσθέτουμε και άλλες κορδέλες.
6. Κόβουμε στις άκρες τις κορδέλες αν είναι πολύ μακριές.



7. Αν θέλουμε κρεμάμε απ’ τις κορδέλες άλλα διακοσμητικά της αρεσκείας μας. Π.χ. χάντρες. Εγώ εδώ κρέμασα κάτι τσοχάκια.Η Λαμπάδα μας είναι έτοιμη!
Καλή Ανάσταση!!
infokids
δείτε ακόμη:
Λαμπάδα Πασχαλινή - Πώς να τη στολίσετε"Πότε θα έρθει η νονά;"
http://www.hamomilaki.gr/


** Ο Λαγωνικος έγινε θαυμαστής της σελίδας ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΩ στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FTA-PATHE-SOU-CHRISTE-MOU-PROSKYNO%2F350201407453&mid=215fad0G3dd6e022G1283cb3G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


** Ο Γιάννης έγινε θαυμαστής της σελίδας Γιάννης Κ. Ιωάννου / Yannis K. Ioannou στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FGiannes-K-Ioannou-Yannis-K-Ioannou%2F131218925575&mid=2163f42G3dd6e022G128558fG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


**Ο/Η Stelios Savourdos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.


Stelios SavourdosMarch 25, 2010 at 10:27pm
Θέμα: Βρέθηκε το...μπακίρι.
Δηλαδή τώρα να χαρώ που βρήκαν οι τράπεζες να δανειστούν φτηνά ;;;Διότι όλη αυτή η κινητικότητα, οι προσπάθειες, το άγχος, οι δηλώσεις, αυτόν τον σκοπό είχαν. Αυτός είναι ο λόγος που τους βάζουν να κυβερνούν (εδώ και αλλού). Να αγοράζουν χρήμα σε καλή τιμή, για την εξυπηρέτηση του συστήματος.Τα άλλα περί λαού http://www.facebook.com/l/5099e; κ.λ.π. είναι...μπούρδες.


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1285239449154&mid=216491fG56358b7cG1acd012G0&n_m=stamoskal@windowslive.com



**Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisMarch 25, 2010 at 11:06pm
Θέμα: -SOS- ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ -SOS-
ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ !!!!

ΜΕΡΟΣ 1
http://www.facebook.com/l/283e2;www.youtube.com/watch?v=bUNhtPAtMBg&feature=related

ΜΕΡΟΣ2
http://www.facebook.com/l/283e2;www..youtube.com/watch?v=fzNBleP9C9U&feature=related
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1377218639863&mid=216534eG3dd6e022G1285989G0&n_m=snstam@gmail.com


** eurofreedom] SCIENCE AND STATE‏
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους pres.vaclavklaus (pres.vaclavklaus@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010 10:06:00 πμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Ayn Rand(1905-1982), forerunner of venitism, pointed out that since the only proper purpose of government is the protection of individual rights, it is improper for the government to be involved in scientific research — whether by financing it or by overseeing and regulating it.Basil Venitis points out Climategate has shown that science and state should separate. Science is increasingly being manipulated by those who try to use it to justify political choices based on their ethical preferences and who are willing to suppress evidence of conflict between those preferences and the underlying reality. this problem is clearly seen in two policy domains, health care and climate policy. When we abandon the values and practices of science, or pervert them to support a predetermined agenda, we elevate appearances and subordinate facts.A free society requires a total separation of science and state. All scientific and technological research should be privately conducted and privately financed. There should be no government research laboratories or government scientific agencies. This, of course, would be in radical contrast to the state of affairs today, in which basic research is predominantly funded by government and overseen by the government agencies administering the funds (NIH, NSF, NASA, NOAA, etc. ad infinitum).The fundamental evil of government grants is the fact that men are forced to pay for the support of ideas diametrically opposed to their own. This is a profound violation of an individual's integrity and conscience. It is viciously wrong to take the money of rational men for the support of B. F. Skinner — or vice versa. The Constitution forbids a governmental establishment of religion, properly regarding it as a violation of individual rights. Since a man's beliefs are protected from the intrusion of force, the same principle should protect his reasoned convictions and forbid governmental establishments in the field of thought.Rand asserts that in order to survive, man has to discover and produce everything he needs, which means that he has to alter his background and adapt it to his needs. Nature has not equipped him for adapting himself to his background in the manner of animals. From the most primitive cultures to the most advanced civilizations, man has had to manufacture things; his well-being depends on his success at production. The lowest human tribe cannot survive without that alleged source of pollution: fire. It is not merely symbolic that fire was the property of the gods which Prometheus brought to man. The ecologists are the new vultures swarming to extinguish that fire.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, has proven that climate change is heliogenic, not anthropogenic. Nevertheless, carbonmonger kleptocrats, using buzzwords like carbon footprint and clean energy, are growing a socialist movement that won't actually benefit Gaia, but will make our lives miserable, spread by the cancer of socialism. Temperature fluctuations are only due to Sun cycles, but are used as an antivenitist instrument, not a real object of interest for socialists who camouflage the environmental game. Climate scaremongers ask for an unprecedented socialistic control of our lives. Socialism camouflaged as environmentalism! Those who accept the alarmist view of anthropogenic climate change are marionettes of antivenitist pullpeddlers, socialist kleptocrats, producers of green technologies, agribusiness producing ethanol, and trading firms dealing in carbon emission rights. Climate scare is the main threat to freedom and prosperity we are facing today. Venitis muses that kleptocrats selling pollution permits to industry reminds us of the Catholic Church selling indulgences to sinners! Cap-and-Trade spreads the cancer of socialism and thus stifles innovation. We also know that strong economies innovate better than weak ones, but cap and trade weakens economies. Venitist economies innovate better than antivenitist ones, especially for something like energy where the investments often run into the billions of dollars and the payoffs play out over decades. But cap and trade adds a significant element of antivenitism, with wild swings in the price of carbon allowances, and energy companies less interested in long-term investment and more interested in short-term gaming of the system. That's why Global Tax Revolt(globaltaxrevolt@aol.com) fights cap and trade.Cap-and-Trade does not cap environmental sin but merely trades a self-serving socialist agenda for economic misery. Environmental health and longevity has a shrine in venitism. This shrine, free from the yoke of excessive regulation, protects and rewards the good steward of conservation. It nurtures the economy, promotes venitist policies that ensure environmental immortality, and persecutes those who abuse our natural resources.Basil Venitis asserts that anthropogenic global warming is the hottest hoax ever perpetrated on a global scale. Rather than being wary of venitism's ability to shepherd good energy and environmental policy, we should protect our flocks from promises of false profits made by antivenitist pseudoprophets. Climate scaremongers endanger the freedom and prosperity of homo sapiens.Government is the greatest polluter. This polluter literally gets away with murder because of sovereign immunity. We should make government as responsible for its actions as everyone else is expected to be. Venitists protect the environment by first abolishing sovereign immunity. By turning to government for environmental protection, we've placed the fox in charge of the hen house! Governments control over 40% of land mass. Unfortunately, government's stewardship over our land is gradually destroying it. Starve the beast and join the Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)



**Ο/Η Nikos Katselis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Byzantine Music - ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Nikos KatselisMarch 25, 2010 at 12:12pm
Θέμα: Ο Γιώργος Δεμελής ανέβασε ενα απόσπασμα...
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=1411321763854&ref=nf

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1308057315791&mid=215c596G3dd6e022G1281f75G0&n_m=snstam@gmail.com
Stamatios Koulikas would like to be your friend on Sonico‏
Από:
Stamatios Koulikas (no-reply@sonico.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 11:20:34 μμ
Προς:
snstam@(gmail.com snstam@gmail.com) Hi snstam@gmail.com ,
Stamatios Koulikas would like to be your friend on Sonico.
To accept the invitation, click on the following link:
http://www.sonico.com/invitacion.php?etid=10&s_id=60333557&r_m=snstam@gmail.com&r_n=snstam@gmail.com
Sonico.com


** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_26.html , Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

** http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-

** http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-

**Ο/Η Tülay Birgül έστειλε μήνυμα στα μέλη του Msnde Kim Engellemiş Görmek İsteyenler Gelsin.
Tülay BirgülMarch 25, 2010 at 11:49am
Θέμα: Olay ! Olay ! Olay !
http://www.facebook.com/l/49256;www.definegizemi.com/forum/viewtopic.php?f=126&t=15137süper bilgi para bu tümülüslerde !

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1235084808209&mid=215c036G3dd6e022G1281bf6G0&n_m=snstam@gmail.com

Hi Stamatios,Totaj Dashnor confirmed your friendship on Sonico.
Private message
Suggest friends
View private profile

Featured games view 174
BloonsStrategy and Skills
Crazy DropStrategy and Skills
PowerballsSports
Ultimate Blast BilliardsSports


** Ο Λαγωνικος έγινε θαυμαστής της σελίδας ΛΑΓΩΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΚΟΟΛ στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FLAGONIKOS-SYMBOULOS-EXARTEMENON-APO-ALKOOL%2F314097208703&mid=215d682G3dd6e022G1282b40G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


** Ο/Η Antonios Kalatzakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕLΕΥΘΕRΙΑ..FREEDOM.

Antonios KalatzakisMarch 25, 2010 at 1:46pm
Θέμα: Χρόνια Πολλά
http://www.facebook.com/group.php?gid=79144496724#!/photo.php?pid=3592620&id=535704165

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1154990575199&mid=215dbb2G3dd6e022G1282e25G0&n_m=snstam@gmail.com

** http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .- http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOS .-

http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .-

**Γεια σου Stamatios
Η Giwta σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Giwta Larisa
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Giwta που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Η-Συντροφιά του ΠεριβάλλοντοςΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitris DeeJay NikolaidisΠροσθέστε ως Φίλο

Vanessa SiomouΠροσθέστε ως Φίλο

Giota Anastasiadou AΠροσθέστε ως Φίλο

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣΠροσθέστε ως Φίλο

Ioannis DivramisΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Giwta:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Giwta ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000486501678&mid=2161b4fG3dd6e022G1284a2fG1b&n_m=snstam@gmail.com
Otan 2 an8rwpoi agapiountai pragmatika i istoria tous dn teleiwnei pote..!!
MILA MAS K MHN MAS AGAPAS...:(
http://www.facebook.com/pages/MARIA-ELENH-LYKOUREZOU-XRHSTOS-KOSTIS-FLASH-960-FM-9-12-TO-BRADI/99302714457
Mary Karapanagiotou




**/Η Nikolakis Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL...tsiftetelia LEZASSSSSSSSS.

Nikolakis LezasMarch 26, 2010 at 1:02am
Θέμα: LIVE PARTY STO SUMVOLO CLUB !!!
SIMERA MIA DYNATI LIVE EMFANISI STO SYMVOLO CLUB ,,,,,KSANA NA TA SPASOUME OLA ME LEZA----KAPSALAKI----AGGELO PLAVOUKO TI NEA MAS FWNI KAI VASILAKI XRISAFI,,,,,,!!!!SAS PERIMENOUME OLOUS NA GNWRISTOUME KAI NA TA SPASOUME....KAI ERXETE META KAI LIVE STO PREMIERA ,,,GIA TRELES KATASTASIS perikleous kai artemidos ston agio ierotheo

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1247278666362&mid=2167144G3dd6e022G1286006G0&n_m=snstam@gmail.com

** Μηχανήματα Βιοντίζελ
Αυτόματα μηχανήματα μετατροπής λαδιού σε βιοντίζελ
http://www.oilconvert.com/
45% Οικονομία Ρεύματος
Για τα σπίτια,γραφεία,επιχειρήσεις Κερδίστε εκατοντάδες ευρώ μόνο εδώ
http://www.energyeconomy.gr/
Ανακύκλωση Χαρτιού Βήχος
Τα χαρτιά δεν είναι σκουπίδια! Μάθετε σήμερα πώς τα ανακυκλώνουμε
http://www.veco.gr/
PC για Gaming
Δυνατό Quest PC για Gamers με επεξεργαστή Intel® Core™ i5-650!
http://www.you.gr/ .-

**http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk , http://niannap.slide.com/ , http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .- http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/, .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου