ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα

Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα :

`** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :


· ** Μελβούρνη: 50χρονος γνώρισε 15χρονη στο Διαδίκτυο και την σκότωσε

· Καταργήστε τα κερδοσκοπικά σεμινάρια της ντροπής και “της αρπαχτής” στην ειδική αγωγή!

· Απόψε, ο Ακάθιστος Ύμνος...


Μελβούρνη: 50χρονος γνώρισε 15χρονη στο Διαδίκτυο και την σκότωσε
Posted: 19 Mar 2010 02:14 PM PDT


Man and teen charged with murder of girl, 15


Murdered ... images of Carly Ryan from her web site.
Πατέρας και γιος χρησιμοποίησαν ψευδή ονόματα για να παραπλανήσουν την 15χρονη Κάρλι.
Ένας άνδρας από τη Μελβούρνη ομολόγησε τελικά ότι δολοφόνησε-και μάλιστα με φρικτό τρόπο- μια έφηβη από την Αδελαΐδα, την οποία είχε γνωρίσει στο Διαδίκτυο.Ο 50χρονος υποστήριζε έως σήμερα ότι ήταν αθώος, αλλά τελικά «έσπασε» στο δικαστήριο και ομολόγησε πως κτύπησε πολλές φορές το άτυχο κορίτσι, μέσα στη θάλασσα και όταν το σώμα της ήταν κάτω από το νερό, κάθισε πάνω της μέχρι να βεβαιωθεί ότι αυτή ξεψύχησε.Ο εισαγγελέας υποστήριξε πως η ομολογία του δράστη, που είναι και πατέρας τριών παιδιών, ήρθε πολύ αργά για να του αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό.Το θύμα ήταν μόνο 15 χρονών και, όπως πολλοί νέοι στην ηλικία της, αναζητούσε μέσω του Διαδικτύου να κάνει γνωριμίες και να βρει τον έρωτα της ζωής της. Πρόκειται για την Κάρλι Ράιαν από την Αδελαΐδα, η οποία είχε γοητευτεί από την κουλτούρα των emo, που θέλει τους πιστούς της να ντύνονται με μαύρα ρούχα, να βάζουν σκουλαρίκια στο πρόσωπο, να αφήνουν τα μαλλιά τους να πέφτουν στη μια άκρη του μετώπου και λοιπά.Μέσω των ιστοσελίδων του Διαδικτύου που χρησιμοποιούν οι emo για να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, η 15χρονη Κάρλι γνώρισε έναν 19χρονο, πίσω από τον οποίο όμως, κρυβόταν και ο 50χρονος πατέρας του.Πατέρας και γιος, που έμεναν στη Βικτώρια, είχαν αποκρύψει τα πραγματικά τους ονόματα και χρησιμοποιούσαν ψεύτικα, μόνο και μόνο για να γνωρίσουν άτομα που τους ενδιέφεραν μέσω του Διαδικτύου.Λίγο καιρό μετά τη γνωριμία, τον Φεβρουάριο του 2007, η 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε δολοφονημένη στην παραλία Πορτ Έλιοτ (Port Elliot) της Νότιας Αυστραλίας, που βρίσκεται 85 χιλιόμετρα νότια της Αδελαΐϊδας.Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης, όλα ξεκίνησαν όταν πατέρας και γιος είδαν τη φωτογραφία της Κάρλι στην ιστοσελίδα του Διαδικτύου και αποφάνθηκαν ότι ήταν «πολύ ωραία».Αμέσως άρχισαν να αλληλογραφούν μαζί της και όπως εκμυστηρεύτηκε η μαθήτρια σε φίλες της ήταν τρελά ερωτευμένη με τον 50χρονο.Πριν από τα γενέθλιά της, μάλιστα, ο 50χρονος δολοφόνος, που είχε δώσει στον εαυτό του το όνομα Σίαϊν, πήγε με την 15χρονη στα μαγαζιά και της ψώνισε δώρα, μεταξύ των οποίων και εσώρουχα. Σύμφωνα, μάλιστα, με την εξομολόγηση της μαθήτριας στη μητέρα της, ο 50χρονος την θώπευε σεξουαλικά.Στο πάρτι των γενεθλίων ο πατέρας τής είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και την αγαπάει και ότι ποτέ δεν θα άφηνε κανέναν να της κάνει κακό.Η τελευταία φορά που η 15χρονη συναντήθηκε με τον πατέρα και τον γιο ήταν στην παραλία, όπου και βρέθηκε την επόμενη μέρα το πρωί από κάποιον περαστικό νεκρή.Δίωξη για τη δολοφονία ασκήθηκε και στον γιο ο οποίος αθωώθηκε. Η ποινή του 50χρονου θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

kathimerini
πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.hamomilaki.gr


Καταργήστε τα κερδοσκοπικά σεμινάρια της ντροπής και “της αρπαχτής” στην ειδική αγωγή!
Posted: 19 Mar 2010 11:11 AM PDT

... το υπουργείο παιδείας αναγνωρίζει οποιαδήποτε πανεπιστημιακά σεμινάρια ειδικής αγωγής 400 ωρών ως προσόν διορισμού εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής.
Η κατάργηση των σεμιναρίων ειδικής αγωγής που υλοποιούνται από πανεπιστημιακά τμήματα ή πανεπιστημιακούς συχνά άσχετους με το αντικείμενο και χρεώνουν άνεργους εκπαιδευτικούς με ποσά της τάξεως των 2000 – 3000 € , ήταν δέσμευση προεκλογική της παρούσης κυβέρνησης.
Η δέσμευση – δυστυχώς – δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί. Κλείνει σχεδόν μισό χρόνο θητείας η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και το “πάρτυ” που είχε ξεκινήσει από τα τέλη του 2008 καλά κρατεί ...
Το αίτημα για την κατάργηση των σεμιναρίων “της αρπαχτής” που πληγώνουν βάναυσα τον ήδη ταλαιπωρημένο στην χώρα μας ευαίσθητο χώρο της ειδικής αγωγής/εκπαίδευσης, συνυπογράφεται πλέον από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, φοιτητές, αναπηρικό κίνημα, ακόμα και κάποιοι που είχαν μετάσχει στα σεμινάρια, αναγνωρίζουν πλέον ότι η “μεθοδολογία των ταχύρρυθμων σεμιναρίων” που εκμεταλλεύονται κερδοσκοπικά την αγωνία ανέργων εκπαιδευτικών για ευκαιρίες διορισμού πρέπει να λάβει τέλος.
Για την ιστορία, η πρώτη έγγραφη καταγγελία πιστώνεται στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης του πανεπιστημίου Πατρών, σε εποχές που οι λοιποί φορείς παρακολουθούσαν ελαφρώς μουδιασμένοι έως και άναυδοι την άλωση της ειδικής αγωγής από κάθε είδους επιτηδείους.
Τώρα πλέον που οι γλώσσες λύθηκαν και οι καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη, έχει αξία να υπενθυμίσουμε τα βασικά σημεία της καταγγελίας των “πρωτοπόρων” της Πάτρας που δημοσιοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2009. Τα σημεία αυτά κατά γράμμα αποτελούν τον πυρήνα των καταγγελιών και του σήμερα. Έγραφαν λοιπόν τότε οι του πανεπιστημίου Πατρών προφητικά :
Η νομιμοποίηση και θεσμοθέτηση των καθαρά κερδοσκοπικών σεμιναρίων έγινε με αποκλειστική ευθύνη του υπουργείου παιδείας, το οποίο αντί των σεμιναρίων ΕΠΕΑΕΚ που αναγνώριζε με τον προηγούμενο νόμο 2817/2000, με το νέο νόμο 3699/08 περί ειδικής αγωγής (άρθρο 22) αναγνωρίζει οποιαδήποτε πανεπιστημιακά σεμινάρια ειδικής αγωγής 400 ωρών ως προσόν διορισμού εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής.
Με τον τρόπο αυτό το ΥΠΕΠΘ :
α) εμπορευματοποιεί το έργο των δημοσίων πανεπιστημίων
β) ιδιωτικοποιεί μέρος του εκπαιδευτικού έργου των δημοσίων πανεπιστημίων
γ) αφήνει ανεξέλεγκτους τους κερδοσκόπους
δ) δημιουργεί μια γενιά ανειδίκευτων εκπαιδευτικών με αμφιβόλου ποιότητας κατάρτιση, εμποδίζοντας τους πραγματικά ειδικευμένους να καταλάβουν μια θέση ανάλογη των προσόντων τους και να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της ειδικής αγωγής στην Ελλάδα
ε) δημιουργεί συνθήκες ανισότητας και εκμετάλλευσης των ανέργων εκπαιδευτικών και των με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών.
Αυτά τα προφητικά έλεγε Φεβρουάριο του 2009 η Γ.Σ. του παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης Πατρών, και κατέληγε αξιώνοντας :
Από την τότε ηγεσία του ΥΠΕΠΘ να αποσύρει το άρθρο 22 του 3699/08. Από τις διοικήσεις των πανεπιστημίων να αποφανθούν για τη νομιμότητα διεξαγωγής αυτών των σεμιναρίων με δίδακτρα στο πλαίσιο της δημόσιας και δωρεάν (υποτίθεται) εκπαίδευσης που παρέχεται από τα ΑΕΙ . Από τους εκπαιδευτικούς και τους φορείς τους να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη αυτή κερδοσκοπία που στρέφεται και σε βάρος τους ως καταρτισμένων επιστημόνων. Από όλους τους αρμόδιους της ειδικής αγωγής φορείς να καταγγείλουν την ιδιωτικοποίηση και υποβάθμισή της.
Λιγότερο ή περισσότερο, οι αποδέκτες των αξιώσεων που τον Φεβρουάριο του 2009 πρόβαλλε δημόσια το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Πατρών, έχουν σήμερα ανταποκριθεί. Όλοι πλην του πρώτου αποδέκτη, δηλαδή του αρμόδιου υπουργείου παιδείας.
Του διαχρονικού όπως δυστυχώς αποδεικνύεται ουραγού, σε ότι αφορά την προσπάθεια για σύγχρονες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα με αναπηρία και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιά τούτης εδώ της χώρας...
enet
http://www.hamomilaki.gr/

Απόψε, ο Ακάθιστος Ύμνος...
Posted: 19 Mar 2010 06:03 AM PDT
Ο Ακάθιστος ύμνος θεωρείται ως ένα αριστούργημα της βυζαντινής υμνογραφίας.
Είναι γραμμένος πάνω στους κανόνες της ομοτονίας, ισοσυλλαβίας και εν μέρει της ομοιοκαταληξίας.
Η γλώσσα του είναι σοβαρή και ποιητική και πλουτίζεται από κοσμητικά επίθετα και πολλά σχήματα λόγου (αντιθέσεις, μεταφορές, κλπ).


Φορητή εικόνα της Παναγίας της Βλαχερνιώτισσας, που μετέφεραν οι Σταυροφόροι στον Άγιο Μάρκο της Βενετίας το 1204
Το θέμα του είναι η εξύμνηση της ενανθρώπισης του Θεού μέσω της Θεοτόκου, πράγμα που γίνεται με πολλές εκφράσεις χαράς και αγαλλίασης, οι οποίες του προσδίδουν θριαμβευτικό τόνο.

Αφιερώστε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να θαυμάσετε δυο αριστουργήματα του Βυζαντίου, άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους, τον Ακάθιστο Ύμνο και την Αγιά Σοφιά.
anemo-milos
http://www.hamomilaki.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now


*** Τα εισαγόμενα προϊόντα έχουν κατακλύσει την Ελληνική αγορά, ενώ συρρικνώνεται συνεχώς η δύναμη των Ελληνικών προϊόντων. Οι μεγάλες πολυεθνικές και οι Ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες πλημμυρίζουν την εγχώρια αγορά με ξένα προϊόντα, εκτοπίζοντας τα παραδοσιακά δικά μας και απειλούν την επιβίωση των μικρών παραγωγικών επιχειρήσεων της χώρας μας.

Η ανωτερότητα των Ελληνικών προϊόντων σε θέματα ποιότητας είναι αναμφισβήτητη και τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης, βάσει και των πολλών διακρίσεων σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις. Ωστόσο, ο αγώνας θεωρείται άνισος και μαζί με τις πιέσεις που δέχονται οι μικροί παραγωγοί, από την ολοένα και αυξανόμενη παρουσία των μεγάλων πολυεθνικών, τα Ελληνικά προϊόντα καθίστανται πλέον ως «είδη προς εξαφάνιση».

Θα αντιδράσει κάποιος υποστηρίζοντας ότι τα εισαγόμενα είναι φθηνότερα. Και αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, σαφώς και θα έχει δίκιο. Όμως, Έλληνες, σκεφτείτε, κάθε φορά που αγοράζετε φρούτα από την Αίγυπτο, λαχανικά από την Τουρκία, γαλακτοκομικά από τη Βουλγαρία ή απ’ όπου αλλού, στερείτε όχι μόνο από τον Έλληνα παραγωγό το εισόδημά του, αλλά στην ουσία μεσολαβείτε στη μεταφορά κεφαλαίων στις μητρικές εταιρείες που βρίσκονται εκτός Ελλάδος.

Σκεφτείτε, πως κάθε φορά που αποφεύγετε να αγοράσετε ένα Ελληνικό προϊόν, επειδή κοστίζει 0,10€ ή 0,50€ ή ακόμη και 1,00€ παραπάνω, στην ουσία ενισχύετε την εταιρεία της αλλοδαπής και στερείτε από τον Έλληνα παραγωγό ένα εισόδημα, το οποίο κι αυτός με τη σειρά του, θα μπορούσε να το ξοδέψει, αγοράζοντας τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες.

Αυτή η ομάδα δε δημιουργήθηκε για να εναντιωθεί στις πολυεθνικές ή στις ξένες αγορές.
Αυτή η ομάδα έχει ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον Έλληνα καταναλωτή να εξορθολογίσει, κατά κάποιον τρόπο, την αγοραστική του συμπεριφορά, ώστε να προτιμά τα προϊόντα Ελληνικής προέλευσης και με τον τρόπο αυτό να συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση της οικονομίας της χώρας μας.

Βοηθούμε την Ελλάδα, ενισχύουμε την Πατρίδα μας, συμμετέχουμε ενεργά και

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!!



** Ο/Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.


** Αργύριος ΜαρινάκηςMarch 19, 2010 at 8:55pm
Θέμα: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ!!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ*!!!)Προωθησατε στα μελη του γκρουπ τα παρακατω!Θα ειστε ενημεροι πως κινδυνευει η ακαδημια πλατωνος απο προδοτες πολιτικους και καρχαριοεπειχειρηματιες.Η αντιδραση κατοικων - συλλογων και ελληνων τους τελευταιους μηνες ειχαν σαν αποτελεσμα το παγωμα της εναρξης του σχεδιου για ισοπεδωση του αρχαιολογικου χωρου της ακαδημιας του πλατωνα στον κολωνο. Ο Μπομπολας και αλλοι καρχαριες διεκδικουν την γη του Πλατωνα για να δημιουργησουν εμπορικο κεντρο σε σημαντικο μερος της ακαδημιας, ενω το υπολοιπο θα γινει παρκο θαβοντας τον αρχαιολογικο αυτον χωρο τεραστιας σημασιας.Θελουν να εξαφανησουν την ακαδημια του πλατωνα, που ειχαν παραμελησει τοσα χρονια!Εν οψει οικονομικης κρισης και πανικου, ο Μπομπολας πηρε το πρασινο φως απο την υπουργο και ετοιμαζει να μπει στον αρχαιολογικο χωρο, παρα τις αντιδρασεις των κατοικων και διαφορων συλλογων οπως προανεφερα, οι οποιοι μεσα απο συνελευσεις απεριψαν το σχεδιο της πολιτειας που τασσεται υπερ των συμφεροντων (οπως παντοτε).ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ... ΟΛΟΙ στην Ακαδημια Πλατωνος... στο Άγαλμα του στην πλατεια Μεταξυ των οδων ΠΛΑΤΩΝΟΣ-ΕΥΚΛΕΙΔΟΥ-ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ....Ολοι μαζι θα αντιδρασουμε στην ισοπεδωση της Ακαδημιας... την ισοπεδωση των αξιων και των ιερων μας... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ τα συμφεροντα να αφανισουν μια ακαδημια που λειτουργησε σχεδων Χίλια χρονια ,και που προσεφερε φως και σοφια στον αρχαιο κοσμο...Εχουμε υποχρεωση σαν άνθρωποι σαν έλληνες και σαν πολιτες του κοσμου να διαφυλαξουμε την κληρονομια τετοιων προσωπικοτητων , γιναντων του πνευματος και της φιλοσοφιας, ειδικοτερα οταν προκειται για τους προγονους μας.Ενημερωστε όσους ξερετε και προωθηστε το!!!Δεν θα αφησουμε προδοτες πολιτικους που μας εχουν καταστρεψει , να κλεινουν συμφωνίες με μεγαλοεπιχειρηματιες και να ρημαζουν τα ιερα μας!Ο φασισμος τους δεν θα περασει!Ειναι επιτακτικη η αναγκη να κινητοποιηθουμε ωστε να αποφευχθεί η τσιμεντοποιηση της ακαδημιας! Προωθηστε το οπου μπορειτε!(http://www.facebook.com/l/7a8b8;http://www.facebook.com/l/defc7;akadimia-platonos.blogspot.com/)


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1382150761822&mid=20e4570G3dd6e022G124fdb9G0&n_m=snstam@gmail.com


** Stelios SavourdosMarch 19, 2010 at 11:41pm
Θέμα: Τα επακόλουθα της ανοησίας του Μάαστριχτ.
Αυτό δεν είναι Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλλον κάτι προς... ξεφτισμένη κουρελού θυμίζει. Άλλα λέει ο ένας, διαφορετικά τα καταλαβαίνει ο άλλος και πάει λέγοντας. Αποτέλεσμα των λανθασμένων επιλογών του Μάαστριχτ και της απερίσκεπτης νομισματικής ένωσης. Χωρίς πολιτική και κοινωνική σύγκλιση σε κανένα επίπεδο.


**Aystralos Anagnostoudis
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Aystralos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Kostas Tournas C'Προσθέστε ως Φίλο

Natasa KourtiΠροσθέστε ως Φίλο

Antennafm ThessalonikiΠροσθέστε ως Φίλο

Stella StellitsaΠροσθέστε ως Φίλο

Lilian-Evaggelia Kaplanidou AΠροσθέστε ως Φίλο

Markos LostreΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook



**


** Ο/Η Vasilis Mitropoulos A έστειλε μήνυμα στα μέλη του VASILIS MITROPOULOS FANS.


Vasilis Mitropoulos AMarch 19, 2010 at 12:02pm
Θέμα: FILARAKIA MOU SAS PERIMENOOOOOOOOOOOOOO
TRAGOUDAO STO ALEXANDER AXARNON 125 ME BASO XATZH B.XARALAMPOUS MARIA ROUSOU -BALENDINA-TA TRAGOUDIA MOU -TO KORITSI MOU TA SPAEI-ALO ALO SOU TILEFONO-TIS 8ELO KAI TIS DYO-EISAI OMORFH POLU-MOU EKANE KALO AYTOS O XORISMOS- 8A SE TIMORISO MONH 8A S AFHSO-KOUTSI KOUTSI-AGAPH MOU KLAIS


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1374098722009&mid=20dc9baG3dd6e022G124cbc3G0&n_m=snstam@gmail.com
Find people from your Gmail address book on Facebook!


** Ο Nikos σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ NOVA ENTΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ FACEBOOK!!!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=349972745919&mid=20dccaaG3dd6e022G124cd76G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

Barequip

Imiskoumbria

Patrick Dempsey Greece

Δωρεάν ασύρματο internet! (Δοκιμάστε το και θα εντυπωσιαστείτε)

sex sokolata tsigaro ..den kovontai ...


** Kostoulas VassilisMarch 19, 2010 at 12:15pm
Θέμα: 121 βίντεο της ομάδας (υπενθύμιση)
Για τα καινούργια μέλη της ομάδας και για υπενθύμιση των παλαιοτέρων παραθέτω τον κατάλογο με τις 121 ομιλίες του αρχιμανδρίτου Γεωργίου Καψάνη ηγουμένου της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους, πάνω σε διάφορα ψυχωφελή θέματα.-http://www.facebook.com/topic.php?uid=71605671345&topic=13020 Καλή ακρόαση !!!


** Γεια σου Stamatios,Κάποιος άλλος είδε πρόσφατα το προφίλ σου στο Zoosk μία φορά! Δες πόσοι/ες από τους θαυμαστές/θαυμάστριές σου φλέρταραν μαζί σου.


** Ο Λαγωνικος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=105170855460&mid=20ded2eG3dd6e022G124ddd0G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


** Ο Λαγωνικος έγινε θαυμαστής της σελίδας " ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ" ΑΞΑΧΣΤΟΣ. ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ. στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2F-NIKOS-XYLOURES-AXACHSTOS-TES-KRETES-TO-KAMARI%2F106707139353817&mid=20df7f6G3dd6e022G124e35eG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


** Ο/Η Giannis Zan Trapalis έστειλε μήνυμα στα μέλη του DJ ZAN 91 FUN CLUB!!


Giannis Zan TrapalisMarch 19, 2010 at 2:14pm
Θέμα: Lady Gaga ft Beyonce "Telephone" UK Promo CD
http://www.facebook.com/l/d67ba;www.multiupload.com/4JZ6BV69AC


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1367660307516&mid=20df8e2G3dd6e022G124e3c5G0&n_m=snstam@gmail.com


** Ειρηνική Διαμαρτυρία την Κυριακή 21 Μαρτίου έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.‏
Από:
alkis (anemos521@gmail.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 1:01:30 πμ
Προς:
EPANASTATO (epanastato@googlegroups.com )http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/03/21_19.html
--
Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα EPANASTATO των Ομάδων Google.
Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com.
Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτήν την ομάδα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com.
Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el.- ** **
Ο/Η Nikos Katselis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Byzantine Music - ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ.


Nikos KatselisMarch 19, 2010 at 3:41pm
Θέμα: Radio Spot
http://www.facebook.com/l/defc7;soundcloud.com/byzantine-music/radio-spot-cd infoεκδοσεις ΣΑΙΤΗΣ tel. (0030) 210-3476090e-mail info@saiti.gr


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1187247096351&mid=20e1cb7G3dd6e022G124f05fG0&n_m=snstam@gmail.com


** Ο George σας έχει προσκαλέσει στη σημερινή εκδήλωση "3G karaoke nights @ ΤΖΟΤΖΟ cafe bar".
Εκδήλωση: 3G karaoke nights @ ΤΖΟΤΖΟ cafe bar
'Ωρα Έναρξης: Σήμερα, 20 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Αύριο, 21 Μαρτίου στις 5:00 π.μ.
Τοποθεσία: G.PAPANDREOU 87 GOUDI
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=375732381363&mid=20e7bc2G56358b7cG1a883b2G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Despina Kalpenidou έστειλε μήνυμα στα μέλη του Θέατρο Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ.

Despina KalpenidouMarch 20, 2010 at 2:31am
Θέμα: ΑΧΤΑΡΜΙΞ 3 στο KID & FAMILY art festival
To Θέατρο Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ συμμετέχει στο KID & FAMILY art festival Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τέχνης για το παιδί και την οικογένεια«ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100 Μετρό Κεραμεικός 19-21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010http://www.facebook.com/l/db8a5;www.kidsfestival.grμε την μουσικοθεατρική παράσταση ‘ΑΧΤΑΡΜΙΞ 3’ -Όλα Εδώ Πληγώνονται!την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 19:30 στην σκηνή 1 (αίθουσα του θρόνου)Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ’ ΤΟΥ ΜΑΡΙΒΩ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ(ΠΕΜΠΤΗ 25, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26, ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 9.00Μ.Μ) Κρατήσεις: Θέατρο Τέχνης «ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ» τηλ: 2310-229.249Χριστοπούλου 12, 546 35 (κάθετος στην Ιασωνίδου), Θεσσαλονίκηhttp://www.facebook.com/event.php?eid=282320559763&ref=mf ,


** Δημήτρης Τ.March 20, 2010 at 3:05am
Θέμα: Αλληλογραφία του καπετάν Ζαχαριά
“[..]..ειμή να τα πληρώνουνε οι ραγιάδες και σεις που τρώτε τους πτωχούς ως εκεί που τα δίδετε των μπουλουμπασήδων..”.Το χειρόγραφο που αναφέρεται στο Ζαχαριά βρήκε και δημοσίευσε ο Δ. Γρ. Καμπόυρογλους, βρίσκεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη, φάκελος χειρογράφων αριθμός 2133, αριθμός εγγράφου 5062.Σύνδεσμος: http://www.facebook.com/l/db8a5;eranistis2.wordpress.com/2010/03/20/%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/ .-


** Έχω μια νέα διεύθυνση email στο Yahoo!‏
Από:
hamomilaki@yahoo.gr
Εστάλη:
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 1:13:56 μμ
Προς:
Γεια σου, ήθελα να σου πω ότι έχω μια ολοκαίνουργια διεύθυνση email στο Yahoo!, την hamomilaki@yahoo.gr . Ενημέρωσε το βιβλίο διευθύνσεών σου και στο εξής μπορείς να μου στέλνεις email σε αυτή τη διεύθυνση. Ευχαριστώ!
hamomilaki Nobilis ** Η Tülay σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Msnde Kim Engellemiş Görmek İsteyenler Gelsin".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=259147403529&mid=20eafb1G56358b7cG1a89415G6&n_m=stamoskal%40windowslive.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook


** [Φάντασμα των Εξαρχείων] Ποιός με θέλει για τον Ραδιοφωνικό του Σταθμό;‏
Από:
Robert Kristian Alm (paladinheart83@hotmail.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 1:41:34 μμ
Προς:


Σήμερα Θα βάλω μια προσωπική μου Αγγελία.Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω καθημερινή μεσημεριανή Ραδιοφωνική Εκπομπή. Η εκπομπή θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, και θα συνοδεύεται με ήχους Ροκ, και Έντεχνης Ελληνικής και ξένης σκηνής.Για να μην ξεκινήσω ακόμα έναν Ιντερνετικό Ραδιοφωνικό Σταθμό, που θα πρέπει μετά να τον κλείνω θα ήθελα όποιος ενδιαφέρεται να με καλέσει ως εκφωνητή στο δικό του διαδικτυακό Ραδιόφωνο.Με εκτίμηση.Χρήστος.Φάντασμα των Εξαρχείων (ExarchiasGhost@gmail.com)Για το: --Ανάρτηση Από τον/την Φάντασμα Των Εξαρχείων. στο Φάντασμα των Εξαρχείων


** Selvi Ali20 Mart 2010, 14:38
(χωρίς θέμα)
selam ismim selvi seninle tanismak istiyorum ve bir adim atiyorum ben ciddi uyumlu yerine gore konusmasini davranmasini bilen biriyim ve bana uyan olgun ciddi birii ile mutlu saygili sevgi icinde beraber omrumu paylasabilicem bir erkekle tanismak ve mutlu bir yuva kurmak istiyorum sende ciddi dusunuyorsan bana 00359889842175 ulasabilirsin simdilik selamlar selvi ararsan memnun olurum


** Ο/Η Despina Kalpenidou έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΟ MARI OSANAI.
Despina KalpenidouMarch 20, 2010 at 5:28am
Θέμα: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Θα πραγματοποιηθούν δύο σεμινάρια με την Mari Osanai στο χώρο του Θεάτρου Τέχνης «Ακτίς Αελίου» , Χριστοπούλου 12 (κάθετος Ιασωνίδου), Θεσσαλονίκη. Α TMHMA σε δύο κύκλους: 1ος κύκλος (12 ώρες σε 4 ημέρες): Δύο Σαββατοκύριακα (8,9,15,16 Μαΐου). Ώρες: 2-5 μ.μ.Κόστος σεμιναρίου για τον πρώτο κύκλο (12 ώρες): 130 ευρώ2ος κύκλος συνέχεια του 1ου κύκλου (12 ώρες σε 4 ημέρες): Δύο Σαββατοκύριακα (22,23,29,30 Μαΐου). Ώρες: 2-5 μ.μ. Κόστος σεμιναρίου για τους δύο κύκλους (24 ώρες): 240 ευρώ Β TMHMA (8ώρες σε 2 ημέρες): Δευτέρα και Τρίτη (10,11 Μαΐου. Ώρες: 6-10 μ.μ.)Κόστος σεμιναρίου (8 ώρες): 100 ευρώΤο σεμινάριο δεν απευθύνεται μόνο σε χορευτές ή ηθοποιούς αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν με ένα διαφορετικό τρόπο το σώμα τους. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 20 Απριλίου.Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 229249 ή στο 6979474084 (Υπεύθυνη Ιωάννα Κατσαρού)


**New Talk Message from hamomilaki N‏
Από:
Flixster (updates@flixster.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 1:51:09 μμ
Προς:
Stamoskal Stamoskal (stamoskal@windowslive.com )

Hey Stamoskal,hamomilaki N just posted a new talk message to your profile.Click below to view your message:http://www.flixster.com/user/stamoskal?em.id=1959616750&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNjk2OTA1ODIyODg7NDRiNzM2YTdhYzllOTI4OTI2MTNmNjhlMjAzNzdjZWI%3D#c=activities&m=email&s=talk_notifTo view hamomilaki N's profile click here:http://www.flixster.com/user/hamomilaki?em.id=1959616750&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNjk2OTA1ODIyODg7NDRiNzM2YTdhYzllOTI4OTI2MTNmNjhlMjAzNzdjZWI%3D#c=activities&m=email&s=talk_notifWe'll talk later,Flixster New! Get Flixster for iPhone, MySpace and Facebook.


*** hamomilaki N has accepted your Flixster friend request‏
Από:
Flixster (invites@flixster.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 1:50:51 μμ
Προς:
Stamoskal Stamoskal (stamoskal@windowslive.com )

Hey Stamoskal,hamomilaki N has accepted your friend request. He/She must love you very much. Awwwwww.You can view hamomilaki N's profile and latest ratings here:http://www.flixster.com/user/hamomilaki?em.id=1959616731&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNjk2OTA1ODIxNTk7YmIyMWY3NTk1ZDVhNzZlOWQxMWI0Y2ExZDhkNThkNDI%3D#c=activities&m=email&s=friend_acceptWe'll talk later,Flixster


** Λιουδακης ΣτελιοςMarch 20, 2010 at 6:00am
(χωρίς θέμα)
φιλοι της ομαδας και του λαικου τραγουδιου,απολαυστε σημερα στις οκτω και για δυο ωρες την εκπομπη λαικο τραγουδι με τις αξεχαστες και εν ενεργεια φωνες του δυσκολου αυτου ειδος τραγουδιου!τραγουδιστες-ες,οπου ο καθενας εχει αφησει το δικο του στιγμα στις τεραστιες λεωφορους του καθαροαιμου λαικου τραγουδιου!!!!καλως να ορισετε και καλη ακροαση!!!


** Novidades Netlog: 4 membros da Netlog querem ser teus amigos‏
Από:
Netlog (noreply@netlogmail.com)

Εστάλη:
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 3:08:02 μμ

Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)



Novidades Netlog: 4 membros da Netlog querem ser teus amigos


Olá stamatios,
Recebeste este e-mail porque és membro da NetlogA tua conta na Netlog: http://pt.netlog.com/mailurl/-YT02NzY2NTIxZDA5ODU5NWM5MzBmMWM0NThmNzJmM2IzYyZyPTUyNzg0NzE3JnY9MiZ0PTEmbT0zNzY3MjU5NDEmbD0zJnU9JTJGc2tvdWxpa2Fzc3RhbWF0aW9z
5 notificações por ler
4 membros da Netlog querem ser teus amigos(as).
Status
Ainda não tens uma imagem de perfil. Adiciona uma imagem de perfil!
Publica uma imagem
Escreve uma mensagem de blog
Faz um Shout para os teus amigos
Membros da Netlog que talvez conheças

manuela sadem adicionar como amigo

tanzhibin tan adicionar como amigo

Ricardo Enir adicionar como amigo
Encontra mais amigos...
Vídeos populares

O Piratão Desastrado - The Disaster Pirate
Visto 4 930 vezes

NO ESCRITÓRIO
Visto 1 872 vezes

Olha a cobra
Visto 1 771 vezes

N.S.. 1.4.9.
Visto 1 335 vezes
Mais vídeos...
a Equipa da Netlog

Para a homepage Para o meu perfil


A tua conta Netlog: http://pt.netlog.com/mailurl/-YT02NzY2NTIxZDA5ODU5NWM5MzBmMWM0NThmNzJmM2IzYyZyPTUyNzg0NzE3JnY9MiZ0PTEmbT0zNzY3MjU5NDEmbD0yNyZ1PSUyRnNrb3VsaWthc3N0YW1hdGlvcw__Se não queres receber mais e-mails da Netlog, clica aqui. If you no longer want to receive these e-mails from Netlog, click here.
Netlog NV/SA. E. Braunplein 18 B-9000 Gent Belgium BE0859635972. abuse-pt@netlog.com




** Nikolakis LezasMarch 20, 2010 at 6:09am
Θέμα: NEW YMNOS ZENITH CLUB AGRINIO LEZAS-SKORPIDEAS
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1323947993220&ref=mf


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1400574775340&mid=20ec7ebG3dd6e022G12523d1G0&n_m=snstam@gmail.com



** Γεια σου Stamatios
Katerina Varia σας πρόσθεσε σαν φίλο/φίλη στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι γνωρίζετε τον/την Katerina ώστε να μπορείτε να είστε φίλοι στο Facebook.

Katerina Varia
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

**Stelios SavourdosMarch 20, 2010 at 10:02am
Θέμα: Οι φόροι και οι...υπηρέτες του κεφαλαίου.
Βγάζει φόρους η original δεξιά (ΝΔ) τους ξαναβάζει
η σοσιαλιστική δεξιά (ΠΑΣΟΚ).
Οι πρώτοι για να επιδείξουν φιλολαϊκό profile (που δεν έχουν)
Οι δεύτεροι για να υπηρετήσουν συμφέροντα της πλουτοκρατίας
(πρώτος διδάξας ο Φον Σημίτεν).-

** Αργύριος ΜαρινάκηςMarch 20, 2010 at 10:29am
Θέμα: ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
... :-)]

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:

1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολλάρια (δείτε το γιατί στο 4)

2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μιά άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.

3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους

4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιάς χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολλάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολλάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.

5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους

6. Συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με Τουρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. ¨ολοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιό εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισρροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.

7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.

8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.

9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Motherfucker.
Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.
Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Άλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο...

Αντε παλι εγω μας εσωσα!!!


** Giannis Zan TrapalisMarch 20, 2010 at 10:33am
Θέμα: ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2010!!!! GERMANY
Lena Meyer-Landrut - Satellite (Single) http://www.facebook.com/l/defc7;www.multiupload.com/3F94P6A3QW

** Δημήτριος ΜητρόπουλοςMarch 20, 2010 at 12:10pm
Θέμα: Δημιουργήστε την δική σας επιχείρηση !!!
Αν χρειάζεστε ένα συμπληρωματικό εισόδημα, αν ψάχνετε μία επαγγελματική ευκαιρία, άν είστε δραστήριοι και διδάξιμοι, αν θέλετε οικονομική ανεξαρτησία και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς και τις οικογένειες σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

http://www.facebook.com/#!/group.php?v=info&ref=ts&gid=306538452033


** Hey Stamoskal,

Vekidis, S just sent you a new friend request.

Click below to view your message and reply:
http://www.flixster.com/invite/pending?em.id=1961138204

We'll talk later,
Flixster


**ERepublik GreeceMarch 20, 2010 at 1:32pm
Θέμα: Hey
Ela paizo ena paixnidei pou legete eRepublik einai para poli efkolo kai kalo . Kane to join me to link http://www.facebook.com/l/db8a5;www.erepublik.com/en/referrer/Greekdude829 H Ellada xriazete neos paixtes mesa sto paixnidei so ela. :)

Edw einai kai ena video gia na se bohthisei http://www.facebook.com/l/db8a5;www.youtube.com/watch?v=zqaAAYHd_yk .-


**** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html , Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_20.html , Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_16.html , Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010 Βλέπουμε ότι μας γράφουν οι Άλλοι *

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html , Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση *

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου