ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 3/02/2012

Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης  , Παρασκευή 3/02/2012 :
Σήμερα εορτάζουν : Συμεών , Άννης και  Σταματίου του νεομάρτυρα !
*  ** ΣΟΚ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! 01/02/2012
http://youtu.be/BXI-LIRPFd4  ,

* Ευρώπη  και ΕΥΡΏ  τη παθένουν ........
*** Γενική επίθεση εναντίον της χώρας μας κήρυξαν οι ..."πεφωτισμένοι" χρησιμοποιώντας σαν αιχμή του δόρατος το ΔΝΤ, την ΕΕ και τους ντόπιους εφιάλτες, δωσίλογους και γερμανοτσολιάδες.
~ Θέλουν να ισοπεδώσουν προς τα κάτω την βάρβαρη φτωχοποίηση του λαού, ασκώντας εκβιαστική και κατοχική συμπεριφορά.
~ Μειώνουν τα εισοδήματα και αυξάνουν τους φόρους, ενώ ξέρουν ότι αυτή η πολιτική οδηγεί -μόνο- στην εξαθλίωση των Ελλήνων, ενισχύοντας τους (όχι και τόσο φιλικούς) γείτονες μας.
~ Οι Έλληνες που στα γονίδια τους κατείχαν πάντοτε την αρετή της αντίστασης απέναντι σε κάθε εισβολέα, θα ...πέσουν τώρα χωρίς μάχη ;;;
*** "Ἄν ὁ Θεός δεῖ ὅτι ὑποτάχθηκε σ' Αὐτόν ὁ νοῦς μέ ὅλες του τίς δυνάμεις καί δέν ἔχει ἄλλη βοήθεια παρά Αὐτόν μόνο, τότε τόν ἐνδυναμώνει καί λέει: «Μή φοβᾶσαι, παιδί μου Ἰακώβ, ὀλιγάριθμε Ἰσραήλ»(3). Καί πάλι λέει: «Μή φοβᾶσαι, γιατί σέ λύτρωσα. Σοῦ ἔδωσα τό ὄνομά μου, σύ εἶσαι δικός μου. Καί ἄν περνᾶς ἀπό νερό, εἶμαι μαζί σου, ποτάμια ὁλόκληρα δέν θά σέ παρασύρουν, κι ἄν περάσεις ἀνάμεσα ἀπό φωτιά δέ θά καεῖς καί ἡ φλόγα δέν θά σέ κατακάψει, γιατί ἐγώ εἶμαι ὁ Κύριος ὁ Θεός σου, ὁ ἅγιος τοῦ Ἰσραήλ, πού σέ σώζω» ~ Ἅγιος Ἠσαΐας ὁ Ἀναχωρητής Καλή κ άγια ημέρα σε ολους σας!!!!!!!"

** Φαγητό γλέντι και χωρός Παρασκευή 3/02/2012 : ~ Από τη γιορτή του Σταματάκου τζούνιορ που μαζί με τον παπού του σήμερα γιορτάζουν , Τραπέζι , φαγητό , τραγούδι και χορός σε κοντινούς συγκενείς και φίλους στο κουτούκι ταβέρνα -κέντρο Κώστα Κ. στο Αριοχώρι Αρφαρών ....   !!!
 http://www.youtube.com/watch?v=aU7CVIxdKIU  ,





* ** Anonymous - Message To Greece

~ Η επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε γύρω στις 6 το πρωί, προκαλώντας συναγερμό στις διωκτικές αρχές. Στο υπουργείο βρίσκεται κλιμάκιο αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.
 * Anonymous. «Η δικαιοσύνη έρχεται» έγραψαν στην πρώτη σελίδα του site, ενώ ανέβασαν και ηχογραφημένο μήνυμα στο οποίο ανέφεραν: «Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε.
 * Και καταλήγει το μήνυμα: «Είμαστε οι Ανώνυμοι…. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε… έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».
 * Οι Anonymous ανέφεραν ότι το χτύπημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης είναι «μόνο η αρχή» και έδωσαν διορία δύο εβδομάδων» στην Ελλάδα να εγκαταλείψει τη συνθήκη ΑCTA, προειδοποιώντας με νέες επιθέσεις ακόμα και σε μέσα ενημέρωσης.
*** ** "Ένα μεγάλο εμπόδιο για τη διάρκεια ζωής της κοινότητας είναι η τάση για εξιδανίκευση της. Αν ο στόχος είναι η δημιουργία μίας ουτοπικής παραδείσιας κατάστασης συλλογικότητας τότε η απογοήτευση καραδοκεί, γιατί πάντα η πραγματικότητα απέχει του ιδεώδους. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να είναι κανείς προσγειωμένος στο ότι θα υπάρξουν και προβλήματα που θα ζητούν επίλυση και συγκρούσεις ανάμεσα σε όλα τα άλλα θετικά. Από τη στιγμή που βρίσκεται ένας αριθμός ανθρώπων που καλούνται να συνυπάρξουν θα δημιουργηθούν φαινόμενα κοινωνικά τα οποία τα συναντάμε και σε άλλου είδους κοινωνίες. Για κάθε πρόβλημα όμως υπάρχουν λύσεις και πρέπει όλα τα μέλη της κοινότητας συνειδητά να προσπαθούν να δρουν δημιουργικά για το κοινό όραμα. Το οποίο και αυτό χρειάζεται συνεχώς να επικοινωνείται και να συνδιαμορφώνεται." Από Δήμητρα Σταύρου
** ** Προετοιμαστείτε , κάτι κακό μας ετοιμάζουν τα καθάρματα και θα είναι ξαφνικό για να μην προλάβουμε να αντιδράσουμε...
 ~  όποιος μιλήσει πεθαίνει ...
 * Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή απλά θέλουν να μας τρομοκρατήσουν ... καλού κακού προετοιμαστείτε ...
 * Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το άμεσο μέλλον!
 * Το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.....
 * Όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan and Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του νορβηγού πολιτικού, -ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα-, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μύνημα του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα.
 ~ Διαβάστε το γράμμα του πολιτικού:
 * Είμαι Νορβηγός πολιτικός. Θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με πολύ δύσκολα πράγματα που θα συμβούν από το 2008 μέχρι το 2012.
 * Η νορβηγική κυβέρνηση κατασκευάζει ολοένα και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτήθηκε, είπε απλά ότι είναι για την προστασία του λαού της Νορβηγίας. Όταν θέλησα να μάθω, πότε πρόκειται να τελειώσουν τα έργα, απάντησαν "πριν από το 2011".
 ~ Το Ισραήλ κάνει το ίδιο όπως επίσης και πολλές άλλες χώρες.
 * Η απόδειξη ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια βρίσκεται στις φωτογραφίες που σας έχω στείλει, τη δική μου και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών με τους οποίους συναντιέμαι και είμαι εξοικιωμένος. Όλοι τους γνωρίζουν για τα παραπάνω, αλλά δεν θέλουν να θορυβήσουν το λαό ή να προκαλέσουν μαζικό πανικό....
 * Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες, και ούτω καθεξής.
 * Οσο για μένα, γνωρίζω ήδη πως πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στην περιοχή της Mosjøen, όπου έχουμε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί είμαστε χωρισμένοι σε τομείς: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Τα διακριτικά του νορβηγικού στρατιού έχουν ήδη δοθεί και τα στρατόπεδα έχουν κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.
 * Δεν πρόκειται να δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια στους ανθρώπους που πρόκειται να μείνουν στην επιφάνεια και θα πεθάνουν μαζί με τους άλλους . Το σχέδιο είναι να υπάρχει ασφάλεια για 2.000.000 Νορβηγούς, ενώ οι υπόλοιποι θα πεθάνουν. Αυτό σημαίνει ότι 2.600.000 άνθρωποι θα αφεθούνστο σκοτάδι δίχως να γνωρίζουν τι να κάνουν .
 * Όλοι οι τομείς και οι "κιβωτοί" είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με σήραγγες και διαθέτουν αυτοκινητάμαξες (railcars), με τις οποίες μπορεί να πάει κανείς από τη μία στην άλλη "κιβωτό". Είναι έτσι ώστε να υπάρχει επαφή μεταξύ τους. Μόνο οι μεγάλες πόρτες τους χωρίζουν, ώστε οι τομείς σε κάθε περίπτωση να μην βρίσκονται σε κίνδυνο.
 * Είμαι πολύ λυπημένος. Συχνά κλαίω μαζί με άλλους που γνωρίζουν το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί θα το μάθουν πολύ αργά, και τότε όλα θα έχουν τελειώσει για αυτούς. Η κυβέρνηση λέει ψέματα στον κόσμο από το 1983 μέχρι σήμερα. Όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί στη Νορβηγία το γνωρίζουν αυτό, αλλά λίγοι θα το πουν στον λαό και το κοινό - επειδή φοβούνται την περίπτωση, μήπως χάσουν επίσης τις αυτοκινητάμαξες NOAH 12 που θα τους μεταφέρουν στους χώρους της κιβωτού όπου θα είναι ασφαλείς.
 * Εάν μιλήσουν σε κανέναν, θα είναι σίγουρα νεκροί. Αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι πλέον για τον εαυτό μου. Η ανθρωπότητα πρέπει να επιζήσει, όπως πρέπει να επιβιώσουν και τα άλλα έμβια όντα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.
 * Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και λένε μόνο ότι πρόκειται να συμβεί. Απευθυνόμενος σε όσους μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους, τους λέω να προσπαθήσουν να φτάσουν σε υψηλότερα (υψομετρικά) μέρη και να βρουν εκεί ψηλά σπηλιές, όπου μπορούν να έχουν έναν χώρο αποθήκευσης τροφίμων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με κονσερβοποιημένα τρόφιμα και νερό για να αντέξουν για λίγο. Συνειστώνται χάπια για την ακτινοβολία και ειδικές στολές (biosuits), εάν ο προϋπολογισμός σας σας το επιτρέπει.
 * Για τελευταία φορά λέω, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους ... αλλά ο Θεός δεν θα μας βοηθήσει, το ξέρω. Μόνο ο καθένας ατομικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξυπνήστε, σας παρακαλώ ...!
 * Θα μπορούσα να γράψω χρησιμοποιώντας άλλο όνομα, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα πια. Όταν γνωρίζει κανείς ορισμένα πράγματα, γίνεται ανίκητος -και τίποτε δεν μπορεί να τον βλάψει όταν γνωρίζει ότι το τέλος έρχεται σύντομα.
 * Σας διαβεβαιώνω 100% ότι θα συμβούν τα γεγονότα. Υπάρχουν τέσσερα χρόνια περιθώριο για να προετοιμαστεί κανείς για το φινάλε (endgame). Πάρτε όπλα, δημιουργήστε ομάδες επιβίωσης και φροντήστε για ένα μέρος/χώρο όπου μπορείτε να είστε ασφαλείς με τροφή για ένα χρόνο.
 * Ρωτήστε με οτιδήποτε σχετικά με τη σύνδεση που έχει η Νορβηγία με όλα αυτά και θα απαντήσω, όσο το γνωρίζω. Και κοιτάξτε γύρω σας: κατασκευάζουν παντού υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Ανοίξτε τα μάτια σας. Ζητήστε από τις κυβερνήσεις να σας πουν τι χτίζουν. Θα σας πουν "Α, είναι απλώς για την αποθήκευση τροφίμων", και άλλα τέτοια. Σας τυφλώνουν με όλα αυτά τα ψέματα.
 * Τα σημάδια ξένης (εξωγήινης? ) παρουσίας υπάρχουν επίσης και βλέπω συχνά στην ελίτ νορβηγών πολιτικών, πως δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Είναι σαν να ελέγχονται σε κάθε σκέψη και σε κάθε λόγο τους. Είναι σαν να τους λένε να κάνουν πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Μου είναι σαφές ποιοί είναι, και ποιοι δεν είναι. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους και στο μυαλό τους.
 * Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) το 2012 είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο στρατός θα "αναλάβει" τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag.
 * Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για την Benazir Bhutto στο δικτυακό σας τόπο. Ο θάνατος της ήταν τραγικός. Έχω συναντήσει τη Benazir, όπως βλέπετε. Θα δείτε επίσης από τις φωτογραφίες πως έχω συναντηθεί με μια σειρά από άλλους αξιοσημείωτους πολιτικούς και ηγέτες του κόσμου.
 * Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.
 * Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλής με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση όλων των -πολλών- προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.
* Βέβαια ο βουλευτής αυτός "πέθανε ξαφνικά" από ανακοπή καρδιάς τον Απρίλιο του 2010 ... τυχαίο ; Δεν νομίζω !
 * Τις πληροφορίες στο παραπάνω γράμμα ήρθε να επιβεβαιώσει αργότερα και δεύτερος Νορβηγός. ( εδώ)
~ Τώρα κάντε μια σύνδεση με αυτό :
* Όπως αναφέρουν ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία εσπευσμένα ζητήθηκαν 1500 σπόροι πατατας ( από διαφορετικές ποικιλίες )απο Αγρότες του Περού και οι οποίοι απέστειλαν άμεσα στο «θησαυροφυλάκιο της ημέρας της καταστροφής» που βρίσκεται στον αρκτικό κύκλο,προκειμένου να να διαφυλαχθεί το μέλλον των συγκεκριμένων ποικιλιών.
 * Η εσπευμένη αυτή ενέργεια έχει υποψιάσει τους διεθνής κύκλους οτι οποίοι τις ημέρες αυτές αναζητούν τους λόγους και τα αίτια αυτής της ενέργειας. "Ε'ιμαστε μπροστά σε κάτι σημαντικό ..." αναφέρουν, που λίγοι γνωρίζουν!!!
* Προετοιμαστείτε , κάτι κακό μας ετοιμάζουν τα καθάρματα και θα είναι ξαφνικό για να μην προλάβουμε να αντιδράσουμε .
 * Αν δεν γνωρίζετε , ψάξτε στο διαδύκτιο για οδηγίες επιβίωσης ... δεν έχετε να χάσετε τίποτα .
* Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
 ** "ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ"
 ~ Την ιστορία της Ισλανδίας τη γνώριζα από διάφορα ντοκυμαντέρ, απλώς το e-mail με έκανε να συνηδειτοποιήσω για τη μη ενημέρωση μιας τόσο σημαντικής είδησης σχεδόν από όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τιςμεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχανδημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακήςοικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος.Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια;Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα,σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν καικηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας.Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ. Βρετανία και τηνΟλλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οιισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ καιανακοινώνει οτι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΟΧΙ στην πληρωμή με 93%των ψήφων.H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οισυλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγήκαι όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει τονέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι.Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναιενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενηαναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτησηολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ? Φυσικά ΟΧΙ!Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ"
Για τους δύσπιστους (και καλά κάνετε!)
Άρθρο στη Αγγλική Guardian τον Ιούνιοhttp://links.causes.com/s/clAzjS.
Άρθρο στην Wikipedia με όλο το ιστορικό http://links.causes.com/s/clAzkh  
Το site της Ισλανδίας μέσω του οποίου έγινε το crowdsourcing και φτιάχτηκε το νέο σύνταγμα της χώραςhttp://links.causes.com/s/clAzjM
Χρησιμοποιήθηκαν επίσης Facebookhttp://links.causes.com/s/clAzjE
Twitter http://links.causes.com/s/clAzjA  


*** «Θερίζει» την Ευρώπη η κακοκαιρία

* Η κακοκαιρία που πλήττει περιοχές της Ευρώπης τις τελευταίες ημέρες έχει προκάλεσει τον θάνατο πολλών ανθρώπων. Η Ουκρανία και η Πολωνία είναι οι πλέον πληγείσες χώρες με 138 νεκρούς. Έξι νέοι θάνατοι στη Βουλγαρία, θύματα και στην Ιταλία.

*** Καλούνται να συναποφασίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

* Καθοριστικό για την ελληνική υπόθεση είναι το επόμενο τριήμερο. Οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν- όποιες κι αν είναι- θα καθορίσουν την πορεία τής οικονομίας, αλλά και τη ζωή των πολιτών για πολλά χρόνια. Μέγα αγκάθι τα μέτρα που αξιώνει η τρόικα.

*** Παρουσίαση της κίνησης Ε.ΛΑ.Δ.Α

* Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος και ο Γιώργος Κασιμάτης παρουσίασαν την Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (Ε.ΛΑ.Δ.Α), (Ε.ΛΑ.Δ.Α), μια κίνηση που, όπως είπαν οι ίδιοι, αποσκοπεί στη συγκρότηση ενός μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου.

*** Στα 2,88 δισ. ευρώ η φαρμακευτική δαπάνη το 2012

* Να συμβάλλουν στην προσπάθεια για το "πάγωμα" της φαρμακευτικής δαπάνης στα 2,88 δισεκατομμύρια ευρώ το 2012, ποσό που αποφασίστηκε με την τρόικα, κάλεσε την Πέμπτη τους γιατρους ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

** Απορρίφθηκε το αίτημα για γερμανικές αποζημιώσεις

* Απορρίφθηκε από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το αίτημα για γερμανικές αποζημιώσεις, για την τραγωδία του Διστόμου. Η απόφαση ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, αφού προηγήθηκε η απόφαση των ιταλικών δικαστηρίων.

***   Τρίτη  3 Φεβρουαρίου του 2011 , έγραφε το πρωτοισέλιδο της τοπικής εφημερίδας "Θάρρος" Καλαμάτας ... !!!!!!!!!

*** Γυφτιά…!!! Έκλεψε όλο το αλάτι που άφησε ο Δήμος Τρίπολης για τους πολίτες

* Ο Δήμος Τρίπολης πήγε και άφησε σακουλάκια αλάτι, μπροστά από το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου και στην Πλατεία Άρεως, με το σκεπτικό, ότι αν κάποιος χρειάζεται να πάει να προμηθευτεί και να ρίξει μπροστά από το σπίτι ή μπροστά από το κατάστημά του. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν έχουν φιλότιμο… Στο άκουσμα αυτής της [...]

*** ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ χθές Πέμπτη 02-02-2012 :
Βασίλισσα του χιονιού η Τρίπολη Αρκαδίας στρην Πελοπόννηση !
~ Από χθες το απόγευμα η Τρίπολη ντύθηκε στα λευκά με το χιόνι να πέφτει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας μέχρι και σήμερα το πρωί.http://youtu.be/37dh1lYlF9M ,







*** Ομιλία της Laura Marcus στο Ναύπλιο

 *** Επαναλειτουργεί και πάλι ο Παιδικός Σταθμός Γυθείου.

* Επαναλειτουργεί και πάλι ο Παιδικός Σταθμός Γυθείου. Η νέα Δημοτική Αρχή σε σύντομο χρονικό διάστημα, ξεπέρασε όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια που υπήρχαν και είχαν οδηγήσει στην αναστολή λειτουργίας του για τέσσερα χρόνια. Έτσι εδώ και λίγες ημέρες, σε έναν καινούργιο χώρο, δίπλα στο Εθνικό Στάδιο Γυθείου, ο οποίος και ανταποκρίνεται στα σύγχρονα παιδαγωγικά [...]

*** «Προγραμματισμός εκδηλώσεων για το έτος Βρεττάκου»

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη κ. Αδαμαντίας Τζανετέα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην ΠΕ Λακωνίας με θέμα «Προγραμματισμός εκδηλώσεων για το έτος Νικηφόρου Βρεττάκου» Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης κ. Τζωρτζάκης , ο Αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Παναγιωτακάκος , η κ. Ελένη Τζανετάκου Δ/ντρια Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, η Δ/ντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης [...]

*** Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας απο τον Εμπορικό Σπάρτης

* Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης υπενθυμίζει στα μέλη του ότι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 6:30μμ.  στα γραφεία του Συλλόγου θα διεξαχθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

***  “Όταν η εξουσία αδικεί ο λαός ξεσηκώνεται”.. της Μπέσσυς Πλέτσα

* Όταν η εξουσία αδικεί ο λαός ξεσηκώνεται .Θεωρώ ότι η προσπάθεια κύκλων να θυσιάσουν ένα από τα ομορφότερα κομμάτια της Μεσσηνίας στο βωμό του κέρδους θα πρέπει να βρει αντιμέτωπους όλους τους Μεσσήνιους. Σε μια Μεσσηνία που τη χαρακτηρίζουν δυο κομμάτια της ανάπτυξης της «τουρισμός και αγροτική παραγωγή» δεν επιτρέπεται να μπαίνει σφήνα μια τέτοια [...]

*** Ούτε ο Γιώργος… διάβασε το Μνημόνιο

* Γράφει το statesmen.gr Να αναγνωρίσει κανείς στον Γιώργο Παπανδρέου τη συγκινησιακή φόρτιση ενός ηγέτη που δεν τον θέλει το ίδιο το κόμμα του. Να αναγνωρίσουμε επίσης ότι έχασε μέσα σε μερικούς μήνες την πρωθυπουργία και την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, σε ένα ιδιότυπο, προσωπικό-πολιτικό… PSI. Και φυσικά, το μέλλον που παραμένει εκεί, μέσω της προεδρίας της [...]

*** ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ: Υπουργός του ΠΑΣΟΚ άφησε έγκυο βουλευτή της Ν.Δ.;

* Γράφει το tsantiri.gr Χαμός γίνεται από εχθές το βράδυ στο διαδίκτυο με «είδηση» που διαδίδεται ταχέως και αναφέρει ότι κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ άφησε έγκυο βουλευτή της Ν.Δ. Μέχρι αυτή τη στιγμή κανένας από τους δύο δεν κατονομάζεται, ωστόσο τα δημοσιεύματα είναι… «φωτογραφικά». Η πρώτη δημοσίευση έγινε εχθές, 2 Φεβρουαρίου, από το vimaonline:

*** 8 στους 10 Έλληνες : “ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία ο Παπανδρέου”!

* Aπό το : newsbomb.gr Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι ρίψασπις. Είναι ο άνθρωπος που ξεπούλησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Είναι αυτός που αποδέχθηκε άνευ όρων τους τις εντολές των ξένων. Αυτά ακριβώς πιστεύουν οι Ελληνες. Αυτά καταγράφονται σε… μεγάλη δημοσκόπηση που διενήργησε η alco αποκλειστικά για λογαριασμό του newsbomb.gr. Συγκεκριμένα, 8 στους 10 συμπολίτες μας απάντησαν [...]

*** Παπαδήμος σε αρχηγούς.. «Θα παραιτηθώ αν δεν συμφωνήστε»

Αποφασισμένος να φτάσει ακόμη και στην παραίτησή του είναι ο Παπαδήμος που αναμένεται να θέσει τους πολιτικούς αρχηγούς προ των ευθυνών τους ζητώντας συμφωνία για τα μέτρα. Διαφορετικά ο Παπαδήμος δηλώνει σε συνομιλητές του διατεθειμένος να αποχωρήσει … πρώτα απ’ όλους. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ανάλογα από το κλίμα που θα διαμορφωθεί στη συνάντηση με [...]

***  «Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς»

Γράφει το enikos.gr «Είμαι κάθετα αντίθετος και δεν πρόκειται να ψηφίσω, δεν πάει να το πει και ο… γκράν Πάπας, αν υπάρχει μείωση συντάξεων και μισθών. Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς. Δεν πρόκειται να ψηφίσω πράγματα που είναι ενάντια της εθνικής κυριαρχίας. Θα τα δω και ανάλογα θα πράξω», διεμήνυσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της [...]

** ** Σταμάτιος γιορτάζει 3/2/2012 : http://www.youtube.com/watch?v=zwOZFVCCXcE  ,




***
*** 500.000 αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι

Ρεπορτάζ : Xρήστος Κολώνας (από το Έθνος) Περισσότεροι από 500.000 καταναλωτές έχουν περάσει και το όριο των 80 ημερών για την αποπληρωμή τους, με αποτέλεσμα και βάσει του νόμου να πρέπει να αποκοπεί η παροχή ηλεκτροδότησής τους Τροπολογία «ανάσα» για το χαράτσι στα ακίνητα, που… θα αυξάνει την προθεσμία πληρωμής στις 120 από 80 μέρες, ετοιμάζει το υπουργείο [...]

*** Σταματινού στο τραπέζι Μ.Μ. 2012 : http://www.youtube.com/watch?v=D9PGaIWDvlk  ,




* ** Στο Τραπέζι του Μαρίνου μετά τον εκκλησιασμό στην Παναγία Υπαπαντη του Σταματινού 2/02/2012  :
http://www.youtube.com/watch?v=HwTzNwNKFEQ  ,
 

 
 
 
 *** ANAΡΤΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 :

  ~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/02/1-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερότητας στην ενημέρωση , Η Ελληνική γλώσσα , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/02/2012.html  , Ελλαδα - Ευρώπη και Ελευθερία 2012 , Tετάρτη 01/02/2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/02/1-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012.-
** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/  , Παναγία Υπαπαντη Σωτήρα στην Καλαμάτα 2/02/2012 .- http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/02/2-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης 2 Φεβρουαρίου 2012 .-
** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/2-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης , Πεμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 .-
** Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης  , Παρασκευή 3/02/2012 :
  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/3022012.html .-
**
** Ο ΠΕΝΤΑΔΑΧΤΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ..

* Σε λιγο θα ειμαστε εμεις η μειονοτητα κ οι μουλαδες θα κανουν κουμαντο.. ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!!!  * Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ θα κυματίζει αιώνια ψηλά.Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.Καλά θα κάνουμε όμως πρώτα από όλα να προσέξουμε τους μογγόλους-προδότες που είναι μέσα στη χώρα μας και που κάθε μέρα απαξιώνουν την χώρα μας όλο κ...αι πιο πολύ..Και είναι πολλοί όλοι αυτοί..Πολιτικοί Δημοσιογράφοι,Καλλιτέχνες..Οι Μογγόλοι της απέναντι χωματερής βρωμάνε λιγότερο απο τα σκατά που μας πνίγουν κάθε μέρα στην ίδια μας την χώρα..ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!!ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
 * ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ !
 * ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !
 * ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!!Δείτε περισσότερα .-

** Φαγητό - τραγούδι - Χορός - Διασκέδαση ..... όλα για τον εορτάζοντα Σταματάκο τον Τζούνιορ !! Τον κάπετ  σαλιέγκο ... το αλούτερο ήσυχο και ζωηρό .. !! Όλα στα Βίντεο που ακολουθούν :
**017 Χορός τραγούδι διασκέδαση 3/2/2011 : http://www.youtube.com/watch?v=k43i82f4kyA  ,




**013 Γιορτάζει ο Σταματάκος μας 3/2/2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=XyP9p9vhDV0  ,



** 014 Τραπέζι από Σταματάκο 3/2/2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=fKTAj8JCJlI  ,



** 024 ΟΣταμάτης γιορτάζει 3-2-2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=6WOpFUHnCxg  ,



** 019 Χορός ,Διασκέδαση 3/02/2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=yU3Ikeb-Ziw  ,



** 021 Τραγούδι και χορός Σταμάτιος 2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=IgwcqwE0KrQ   ,



  ** Χορός φαγητό διασκέδαση 3/02/2012 :


http://www.youtube.com/watch?v=pQCDuXAw6yk  ,.



** Χορός ξεφάντωμα για εορτάζοντα 2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=Dv34d2xtVh4  ,



**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου