ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα 15 - 07-2010 *

Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα 15 - 07-2010 :


** Ο Σαμαράς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Κακλαμάνη

Αναφερόμενος στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως διαπίστωσε και πάλι τη σοβαρότητα, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία με την οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας.

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε, ουσιαστικά, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς.Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τα προγράμματα του Κέντρου, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει δωρεάν σίτιση σε περισσότερους από 4.000 συμπολίτες μας, ενώ επισκέφθηκε και το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε, πως η κρίση χτυπά τους φτωχότερους Έλληνες και εξήρε το έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου. Αναφερόμενος στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως διαπίστωσε και πάλι τη σοβαρότητα, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία του κ. Κακλαμάνη, με την οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας.«Σε αυτή την προσπάθεια, θα έχετε τη συνεργασία της ΝΔ και πιστεύω πως θα μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι, συνεχίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια», τόνισε ο κ. Σαμαράς.Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε, πως το κοινωνικό έργο του δήμου είναι, ουσιαστικά, η υλοποίηση στην πράξη της βασικής αξίας, του κοινωνικού φιλελευθερισμού που πρεσβεύει η ΝΔ, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τον Αντώνη Σαμαρά, να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε όλοι οι πολίτες, οι πολιτικοί φορείς, οι κοινωνικοί φορείς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να φτιάξουν ένα δείκτη κοινωνικής προστασίας και ας μη χρειαστεί, όπως υπογράμμισε. «Με τρομάζει η ιδέα πως μπορεί να έρθουν δύσκολες μέρες», είπε ο κ. Κακλαμάνης. -


~ ** « Δημιουργία

***Ο / Η Nadia σας έστειλε ένα μήνυμα .

Νάντια Γιαννακοπούλου15 Ιουλίου 2010 στις 3:29 π.μ.
( χωρίς θέμα )
Ευχαριστω πολύ για το προσθέσω ! Επειδή αυτό υπόψη fb το μου εχει γεμισει θα χαρώ να γίνουμε φίλοι στο fb δεύτερο λογαριασμό μου το Νάντια Γιαννακοπούλου Β ! ευχαριστω .. v


***Στόχος η ταχεία απονομή δικαιοσύνης :

Πακέτο μέτρων με στόχο την επιτάχυνση στην ποινική και διοικητική δικαιοσύνη ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Χάρης Καστανίδης . Εισάγεται για πρώτη φορά η διαμεσολάβηση στις αστικές και εμπορικές υποθέσεις του ιδιωτικού τομέα .
Μέτρα για την επιτάχυνση της ποινικής και διοικητικής Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης , παρουσία του υφυπουργού Απόστολου Κατσιφάρα και του γενικού γραμματέα Γιώργου Δημήτραινα .

Το πρώτο μέτρο που ανακοίνωσε ο υπουργός είναι η εισαγωγή για πρώτη φορά στην Ελλάδα του θεσμού της διαμεσολάβησης στις αστικές και εμπορικές υποθέσεις του ιδιωτικού τομέα που θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση του φόρτου εργασίας των δικαστηρίων .

Η διαμεσολάβηση είναι εναλλακτικός τρόπος επίλυσης των ιδιωτικών διαφορών , καθώς τα δύο μέρη αναζητούν συμβιβαστική λύση μέσω του διαμεσολαβητή , ο οποίος θα είναι δικηγόρος . Στα πλεονεκτήματα της διαμεσολάβησης , όπως ανέφερε ο κ . Καστανίδης , περιλαμβάνονται η αποσυμφόρηση δικαστηρίων και η επίλυση των διαφορών ταχύτερα και οικονομικότερα .

Το δεύτερο μέτρο που ανακοινώθηκε είναι η εισαγωγή του θεσμού της « ποινικής συνδιαλλαγής » που αφορά τα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας ή της περιουσίας , τα οποία τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος , αλλά τελούνται χωρίς βία ( υπεξαίρεση , τοκογλυφία , κ.λπ ) .

Αναλυτικότερα , στις περιπτώσεις, που ασκηθεί ποινική δίωξη για τα εν λόγω αυτά αδικήματα , ο εισαγγελέας ξεκινά διαδικασία αποζημίωσης των θυμάτων από τον κατηγορούμενο με τελικό σκοπό τον συμβιβασμό . Η υπόθεση δεν θα οδηγηθεί στο ακροατήριο , όσον εφ ' ο δράστης ικανοποιήσει πλήρως το θύμα με αποζημίωση και εντόκως .

Το τρίτο μέτρο επιτάχυνσης απονομής της Δικαιοσύνης αφορά τη διοικητική Δικαιοσύνη . Ειδικότερα , στο Συμβούλιο της Επικρατείας εισάγεται « φίλτρο διαλογής » για τις υποθέσεις που υπάγονται σε αυτό , κατόπιν αναιρέσεων ή εφέσεων από τα διοικητικά δικαστήρια . Ομάδα δικαστών του ΣτΕ θα εξετάζει τις υποθέσεις των αναιρέσεων που θα εισάγονται στο Συμβούλιο . Επιπλέον , δίνεται η δυνατότητα σε υποθέσεις μείζονος σημασίας ή υποθέσεις γενικότερου ενδιαφέροντος , οι οποίες αφορούν μεγάλο αριθμό πολιτών , να εισάγονται απευθείας σε πρώτο και τελευταίο βαθμό στο ΣτΕ , με πρωτοβουλία των διαδίκων όσο και των ίδιων των δικαστών του ΣτΕ .

Παράλληλα , καθιερώνεται ο θεσμός « της πρότυπης δίκης » στα διοικητικά δικαστήρια . Σύμφωνα με τον θεσμό αυτό , οι υποθέσεις που έχουν μείζονα σπουδαιότητα ή αφορούν μεγάλο αριθμό εκκρεμών δικών ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων μπορούν να εκδικάζονται εντός διμήνου κατά προτίμηση , ύστερα από αίτημα των διευθυνόντων τα δικαστήρια , των δικηγορικών συλλόγων ή του υπουργού Οικονομικών .

Ο κ . Καστανίδης χαρακτήρισε τα μέτρα « ριζοσπαστικά » και επισήμανε ότι θα υπάρξει και δεύτερη δέσμη μέτρων για την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης .-

**** ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΣ . { Άγιος Ισαάκ ο Σύρος } .-


*** Έκτη 6η νίκη για την Εθνική νέων Ελλάδας στο Μπάσκετ ! επί της Σερβίας με 63-62 .-

*** Μπέσα Τυράνων Αλβανίας - Ολυμπιακός Πειραιώς 0-5 , ( 0-2) , τα γκόλ: στο 19 ΄ 31΄ Όσκαρ , 46΄Ντουντού , 70΄& 83΄Ντιόγκο , Πέμπτη , 15-07-2010. - Ο πρώτος αγώνας για τα προκρειματικά του Τσάμπιονς Λη .-
Επαναληπτικός Πε, 22-07-2010.-

* & **** ΤΑΟΥΡΑΣ ( Κάουνα ) Λιθουανίας - ΑΠΟΕΛ Κύπρου 0-3 .- Ο πρώτος αγώνας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λη .- Πέμπτη, 15-07-2010 .-

& * * ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΥΠΡΟΥ - Σίμπενικ Κροατρίας 0-2 Πέμπτη 15-07-2010 .-

**** Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των Επαγγελματικών Λυκείων:

Στα Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας αναρτήθηκαν το Σάββατο οι καταστάσεις των μαθητών που συμμετείχαν στις πανελλαδικές . Οι υποψήφιοι θα μπορούν από Δευτέρα να πληροφορούνται και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας .
Αναρτήθηκαν το Σάββατο 10 Ιουλίου στα Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας οι ονομαστικές καταστάσεις των μαθητών που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις .

Οι υποψήφιοι θα μπορούν , από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010, μετά τις 12.00 να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων , όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας , Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ . Ιωάννη Πανάρετου .

Οι υποψήφιοι θα πρέπει απλά να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τα τέσσερα αρχικά των ονομαστικών τους στοιχείων ( Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - Μητρώνυμο ) με κεφαλαίους Ελληνικούς χαρακτήρες .

Για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην επιτροπή που εδρεύει στην Διεύθυνση ή στο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο οποίο υπάγεται το Λύκειο , από το οποίο αποφοίτησε ο ενδιαφερόμενος ή στο οποίο κατέθεσε φέτος την αίτηση για συμμετοχή του στις εξετάσεις .

Το ίδιο χρονικό διάστημα θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους και οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου προηγούμενου έτους ή άλλου τύπου Λυκείου που διαγωνίστηκαν στα μαθήματα της Γ τάξης ημερησίου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ ( ΟΜΑΔΑ Β ) σε πανελλαδικό επίπεδο τα έτη 2008 ή 2009 και θέλουν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων ( χωρίς εξετάσεις ) . ΣΧΕΤΙΚΟ LINK: Υπουργείο Παιδείας , Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων .-

**** Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ . - ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ , ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ? ; { Άγιος Μακάριος ο Αιγύπτιος } .-

****Συνελήφθη εκ νέου ο προστατευόμενος του Γ . Κεφαλογιάννη

Τετάρτη , 14 Ιουλίου 2010,

Σταυριανή Καραμανίδη

Η είδηση δεν είναι ότι στην Ιεράπετρα Κρήτης εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης. Είδηση αποτελεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη , ήταν ο προστατευόμενος του πρώην συμβούλου του πρωθυπουργού . Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο καταδικάστηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης , διότι παρενέβη στο έργο της Αστυνομίας . Τότε τον συνέλαβαν για χασισοκαλλιέργεια , αλλά ο σύμβουλος του πρωθυπουργού τον υπερασπίστηκε , ζητώντας από τους αστυνομικούς να κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τον άνθρωπο που έπιασαν . Σήμερα , ο προστατευόμενος , όπως αποδεικνύεται , συνεχίζει ακάθεκτος την αγροτική του ενασχόληση .

Ο Κωνσταντίνος Βασσάλος είναι 31 ετών. Συνελήφθη με την κατηγορία ότι κατέχει φυτεία 200 δενδρυλλίων , που εντοπίστηκε στην τοποθεσία Κεφάλα του Δήμου Ιεράπετρας . Στις αρχές της εβδομάδας , με μια μικτή συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση , οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν δίπλα σε θερμοκήπιο τη φυτεία κάνναβης και να συλλάβουν - εκτός από έναν 33χρονο Αλβανό , ο οποίος φρόντιζε τη φυτεία - κι έναν ακόμη άνδρα ελληνικής καταγωγής . Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βασσάλο , μόνιμο κάτοικο Ρεθύμνου , ο οποίος έχει , ήδη , βεβαρημένο παρελθόν και « λερωμένο » ποινικό μητρώο , καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές .

Το βεβαρημένο παρελθόν του ανθρώπου - κλειδί

Μια παρόμοια ιστορία είχε γραφτεί στα αστυνομικά δελτία το Σεπτέμβριο του 2003. Στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου , άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου , μετά από παρακολούθηση δύο ημερών , είχαν καταφέρει να εντοπίσουν ένα νεαρό καλλιεργητή μιας ακόμη φυτείας κάνναβης . Ποιο είναι το κοινό σημείο ? Ο χασισοκαλλιεργητής του 2003 και ο χασισοκαλλιεργητής του 2010 είναι το ίδιο πρόσωπο . Από εκείνη τη στιγμή , αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι για τις παρεμβάσεις του συμβούλου του Κώστα Καραμανλή και επί σειρά ετών υπουργού της ΝΔ . Στον ιδιοκτήτη της φυτείας είχαν τότε ασκηθεί κατηγορίες και η δικαιοσύνη τον είχε κρίνει ένοχο . Η υπόθεση θα έκλεινε εκεί , ως μια συνηθισμένη καταδίκη , αν , σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά , ένας συνδικαλιστής αστυνομικός δεν είχε καταγγείλει δημόσια πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο της Αστυνομίας . Η καταγγελία που έσκασε σαν βόμβα , τον Ιανουάριο του 2006, έκανε λόγο για δύο αστυνομικούς που δέχτηκαν πιέσεις από τον Γιάννη Κεφαλογιάννη να αλλάξουν τις αρχικές τους καταθέσεις , που ήταν εις βάρος του κατηγορούμενου χασισοκαλλιεργητή και να καταθέσουν ευνοϊκά για εκείνον .

Ακολούθησαν επώνυμες καταθέσεις τριών αστυνομικών, οι οποίοι περιέγραψαν : « Δέχθηκα τηλεφώνημα στο κινητό μου από τον Αρκάδιο Σπανουδάκη και μου είπε να περάσω από το γραφείο του κυρίου Κεφαλογιάννη . Την άλλη ημέρα , 10 π.μ. περίπου , πήγα στο γραφείο του κ . Κεφαλογιάννη , όπως μου είχε ζητήσει . Πριν μπω στο γραφείο , από την τζαμένια πόρτα , είδα ότι μέσα βρισκόταν ο κατηγορούμενος Κωνσταντίνος Βασσάλος , ο αδελφός του και ο Αρκάδιος Σπανουδάκης . Εξέφρασα την απορία και τη δυσαρέσκειά μου , γιατί με έφεραν σε εκείνο τον χώρο με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο , που αύριο θα πήγαινα στο Δικαστήριο σαν μάρτυρας κατηγορίας . Ο Σπανουδάκης μου απάντησε : « Δυο λεπτά να μας δεχθεί ο υπουργός » . Στη συνέχεια , μπήκαμε στο γραφείο του κ . Κεφαλογιάννη . Εκείνος , απευθυνόμενος σε μένα , μου είπε : « Για την υπόθεση των Δαφνέδων είναι εδώ ο Κωνσταντίνος Βασσάλος και εσύ και ο συνάδελφός σου κάνατε λάθος και δεν είναι το πρόσωπο που διέφυγε από τη φυτεία » . Εγώ απάντησα : « Μα υπουργέ μου , τον είδα καλά και είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο . Εκείνος μου ανταπάντησε ότι είναι μικρός ο κατηγορούμενος και να τον βοηθήσουμε , αν έχει κάνει λάθος . Εγώ αντέδρασα , έδειξα μια δυσφορία , αλλά δεν πρόλαβα να πω τίποτα , γιατί ο ίδιος συνέχισε , λέγοντάς μου να αφήσω μια αμφιβολία ενώπιον του ανακριτή και ότι δεν είμαι σίγουρος 100% και ας τον κρίνει το δικαστήριο ».

Και ερχόμαστε ξανά στο παρόν . Ο ίδιος άνθρωπος , ο χασισοκαλλιεργητής Κωνσταντίνος Βασσάλος για τον οποίο ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ζητούσε πιεστικά να αλλάξουν οι καταθέσεις των αστυνομικών , τάζοντας , μάλιστα , και διορισμούς συγγενών τους , ο άνθρωπος για τον οποίο εγγυόταν τη φερεγγυότητά του , σήμερα οδηγείται και πάλι στον εισαγγελέα με την ίδια ακριβώς κατηγορία .

Ο σύμβουλος πρωθυπουργού και η καταδίκη για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία

Πολλοί θα θυμούνται ότι τελικά , το 2008, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης , ο άνθρωπος που κάποτε « έλυνε και έδενε » στο Ρέθυμνο και στο τότε πρωθυπουργικό γραφείο , δικάστηκε και καταδικάστηκε . Ο άλλοτε πανίσχυρος Γιάννης Κεφαλογιάννης κατηγορήθηκε για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία , του χασισοκαλλιεργητή - και προτροπή σε ψευδορκία αστυνομικών υπαλλήλων και παραιτήθηκε από τη θέση του συμβούλου πρωθυπουργού , στις 23 Σεπτεμβρίου .

Τις πομπές του Γ . Κεφαλογιάννη είχε αποκαλύψει ο « Κίτρινος Τύπος »

Η απόπειρα συγκάλυψης δεν ήταν η πρώτη για τον πρώην σύμβουλο του Κ . Καραμανλή . Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή « Κίτρινος Τύπος » , ο Σάββας Κεφαλογιάννης , ξάδελφος του Γιάννη Κεφαλογιάννη , νοίκιαζε το 2005 ένα χωράφι , όπου εντοπίστηκαν 800 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης .

Στην υπόθεση χρησιμοποιήθηκε ως εξιλαστήριο θύμα ένας χρήστης ναρκωτικών, ενώ ο Σάββας Κεφαλογιάννης , όχι μόνο δεν κατηγορήθηκε , αλλά και η κατάθεσή του - μυστηριωδώς - εξαφανίστηκε από τη δικογραφία .

Στα βίντεο που ακολουθούν, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής « Κίτρινος Τύπος » μιλούν με τους δικηγόρους που χειρίστηκαν τότε την υπόθεση . Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής , είχαν δηλώσει ότι η κατάθεση του Σάββα Κεφαλογιάννη δε βρέθηκε στη δικογραφία , παρά το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια του αγροτεμαχίου είχε καταθέσει ότι ο Σ . Κεφαλογιάννης ήταν ο ενοικιαστής .
Ο « Κίτρινος Τύπος » είχε εντοπίσει και την ίδια την ιδιοκτήτρια του αγροτεμαχίου , όπου βρέθηκε η φυτεία . « Ο Σάββας Κεφαλογιάννης οπλοφορούσε , με απειλούσε και , παρά τις μηνύσεις μου , δεν αποδέσμευε το χωράφι . Πιστεύω ότι επιχειρείται συγκάλυψη , επειδή είναι ξάδελφος του πρώην υπουργού » , ανέφερε .-

****Πέμπτη , 15 Ιουλίου 2010

Ξεπούλησαν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στους Τούρκους και τώρα παρακολουθούν σιωπηρά ...
Τουρκικό « γλέντι » πάνω απο το Αγαθονήσι παρακολούθησε το Υπουργείο Άμυνας !

Το Τουρκικό Πίρι Ρέϊς " διέγραψε " απο την Ελληνική επικράτεια το Καστελλόριζο!

Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έσπευσε να κάνει καθησυχαστικές δηλώσεις στην Ελληνική τηλεόραση δηλώνοντας οτι η Ελλάδα παρακολουθεί σιωπηρά τις Τουρκικές κινήσεις και η Άγκυρα απάντησε με 6 Τουρκικά μαχητικά που περικύκλωσαν το Αγαθονήσι τέσσερα απο τα οποία " ξήρισαν » στην κυριολεξία την παραλία του νησιού τρομοκρατώντας του λουόμενους ....
Αφορμή για τις καθησυχαστικές δηλώσεις Βενιζέλου αποτέλεσε η εξόρμιση του Τουρκικού πλοίου Πίρι Ρέϊς για υποθαλάσσιες έρευνες πετρελαίου μέσα στην Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ( ΑΟΖ ) , και εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην θαλάσσια περιοχή νοτίως της Ρόδου και του Καστελόριζου , αλλά και εντός της Κυπριακής ΑΟΖ , οπού ξεκίνησε η Τουρκία με επίσημη ανακοίνωση του Τουρκικού υπουργείου Εξωτερκών .
Οι Τούρκοι μετέτραψαν όλα τα Πρωτόκολλα που κατα καιρούς έχουν υπογραφεί με την Ελλάδα σε ... μπακαλόχαρτα
Η συγκεκριμένη Τουρκική κίνηση παραβιάζει όλα τα Πρωτόκολλα ( Καραμανλή - Ετζεβίτι , 1976 Βέρνη , Παπούλια - Γιλμάζ , 1987) αφού πλέον η Άγκυρα ουσιαστικά διαγράφει απο το χάρτη της Ελληνικής Επικράτειας το Καστελλόριζο !
Αν συνεχίσει το « Πίρι Ρέϊς " να προχωρήσει ανενόχλητο σε έρευνες στο βυθό προς εντοπισμό πετρελαϊκών κοιτασμάτων εντός της ελληνικής ΑΟΖ ( εντός των νοητών θαλασσίων ορίων του FIR Αθηνών ) και εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας , τότε απεμπολούμε στην πράξη οικονομικά δικαιώματα αλλά πρακτικά και δικαιώματα ελέγχου σε ολόκληρη της ανατολική Μεσόγειο .
Ήδη από χθες το « Πίρι Ρέϊς " βρίσκεται στην δεσμευμένη περιοχή και έχει ξεκινήσει έρευνες . Απέπλευσε από το λιμάνι του Κας , πέρασε μέσα από την Ελληνική ΑΟΖ και τώρα βρίσκεται σε μία περιοχή μεταξύ Ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ , η οποία θεωρείται « πετρελαιοφόρος " περιοχή .
Οι έρευνες του Τουρκικού σκάφους όπως η Άγκυρα πλέον απαιτεί θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου ενώ από Ελληνικής πλευράς το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί σιωπηρά την υπόθεση ενώ σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει δήθεν οτι αντιδρά ( για να χορταίνουν οι Έλληνες ) ετοιμάζεται να προβεί στο συνηθισμένο πλέον διάβημα προς την Άγκυρα.Αξίζει να σημειωθεί οτι το " Πίρι Ρέϊς " συνοδεύεται για λόγους ασφαλείας από σκάφος του Τουρκικού Ναυτικού , ενώ στην περιοχή θα περιπολεί και ένα Τουρκικό υποβρύχιο .
Η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει μία Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ( ΑΟΖ ) στη Μεσόγειο , όπως ακριβώς έκανε στη Μαύρη Θάλασσα .
Στη περίπτωση της Μεσογείου προσπαθεί να αποκόψει την Ελλάδα από τη Κύπρο .
Την τελευταία διετία , περιφρονώντας επιδεικτικά το Δίκαιο της Θάλασσας η Άγκυρα , υποστηρίζει στα σοβαρά ότι Κρήτη και Δωδεκάνησα δεν έχουν ΑΟΖ και η " νότια " Κύπρος έχει κάποια περιορισμένα δικαιώματα ΑΟΖ .
Αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι να αποκτήσουν με το ζόρι θαλάσσια σύνορα με την Αίγυπτο ! Το σχέδιο χαλάει η υπάρξη του Καστελλόριζου .
Οι Τούρκοι έχουν έρθει σε επαφές με την Αίγυπτο, η οποία αφού κανείς από την Ελλάδα δεν την ενοχλεί ... , εμφανίζεται θετική στις προτάσεις της Άγκυρας να αφήσουν εκτός ΑΟΖ το Καστελλόριζο και να καταργήσουν τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδος - Κύπρου .
Η Ελλάδα είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την Αίγυπτο για την οριοθέτηση ΑΟΖ , αλλά δεν αντέδρασε , όταν οι Αιγύπτιοι μας ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν συνομιλίες με την Τουρκία , με την οποία επαναλαμβάνουμε δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα !
Και καλά οι Αιγύπτιοι , μπορεί για δικούς τους λόγους να υποστηρίζουν ότι θέλουν και να μιλάνε με όποιον θέλουν .
Η Ελλάδα , γιατί δεν έχει ήδη προχωρήσει σε καθορισμό της ΑΟΖ με την Κύπρο , ενέργεια που θα ακύρωνε κάθε παραλογισμό των Τούρκων , πριν κάν εκδηλωθεί . Η Λευκωσία το είχε ζητήσει από την Αθήνα , η οποία περιέργως αδιαφόρησε και εξακολουθεί να αδιαφορεί .
Τώρα όλοι δηλώνουν υποτίθεται , κατάσταση συναγερμού για το τι θα κάνει και που θα πάει το Πίρι Ρέϊς . Για ακόμη μια φορά θεατές των εξελίξεων , χωρίς αντανακλαστικά κι απ ότι φαίνεται χωρίς σχεδιασμό , πολιτική και στόχο .
Το μόνο σίγουρο είναι πλέον οτι όσο η Ελληνική πολιτική ηγεσία σιωπά και συναινεί στην Τουρκική επιθετικότητα , τόσο αποδεικνύεται και στους πιό αφελείς Έλληνες οτι τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος έχουν ξεπουληθεί σε μυστικές συμφωνίες σιωπηρής συναίνεσης .
Τα επαναλαμβανόμενα διαβήματα διαμαρτυρίας και η Ελλάδα σε ρόλο παρατηρητή δεν πείθουν πια τον Ελληνικό λαό και ας μην υπολογίζουν κάποιοι " εθνοσωτήρες " οτι " κατόπιν εορτής " θα στήσουν κάποια παπατζοεξεταστική επιτροπή " διαφάνειας " για να παριστάνουν οτι δήθεν θα ψάχνουν για το ποιοί ξεπούλησαν τη χώρα .


**** Έλεγχος για τα δάνεια της Marfin στη μονή Βατοπεδίου μετά από αίτημα του

Δημήτρη Τσιρώνη

Την διεξαγωγή ελέγχου στις δανειακές συμβάσεις που έχει συνάψει η μονή Βατοπεδίου με την τράπεζα Marfin θα πραγματοποιήσει η Τράπεζα της Ελλάδος ( ΤτΕ ) και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έπειτα από αίτημα του Ηπειρώτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , Δημήτρη Τσιρώνη.Ακόμη στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές προς το υπουργείο Οικονομικών για να καθοριστεί το ύψος της ζημιάς που υπέστη το δημόσιο από την ανταλλαγή ακινήτων και προς την ΤτΕ για να ζητηθούν στοιχεία από το άνοιγμα των λογαριασμών των εμπλεκομένων προσώπων . Να σημειωθεί πως έπειτα από την άσκηση αγωγής από το δημόσιο προς τη μονή Βατοπεδίου , το γραφείο ενημέρωσης της έβγαλε ανακοίνωση που κάνει λόγο για νομικούς ακροβατισμούς του δημοσίου που δεν υπηρετούν το εθνικό συμφέρον (!!!) και στην οποία αναφέρεται επίσης , πως η μονή θα δώσει σκληρή μάχη για την δικαίωση της στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια !
Αναρτήθηκε από epirusgate

****Δυσοίωνες προβλέψεις για την αγορά:

Περισσότερες από 16.000 εμπορικές επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο από την αρχή του χρόνου και εκτιμάται ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα κλείσουν συνολικά 60.000, ενώ 110.000 εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους , σύμφωνα με το ΕΒΕΑ.
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του ΕΒΕΑ για τις επιπτώσεις των οικονομικών μέτρων στην αγορά .

Περισσότερες από 16.000 εμπορικές επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο από την αρχή του χρόνου και εκτιμάται ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα κλείσουν συνολικά 60.000, ενώ 110.000 εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους .

Έως και 25% υπολογίζεται η πτώση του τζίρου. « Ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων έχει πέσει ανάλογα με την κατηγορία από το 5% στα τρόφιμα έως 25% στα ρούχα και τα παπούτσια » , λέει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ . Μίχαλος .

Το 70% των μικρομεσαίων επιχειρηματιών δηλώνουν ότι δεν έχουν κέρδη και το 40% ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους . Παράλληλα , μεγάλη είναι η πτώση και στις παραγγελίες των βιοτεχνιών και των μικρών μεταποιητικών επιχειρήσεων , ενώ όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών , Π . Ραβάνης , κυμαίνεται μεταξύ 30% και 35% .

Σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ . Κων Μίχαλος ανέφερε μεταξύ άλλων για την πορεία της επιχειρηματικής δραστηριότητας : « Η εξάντληση των τελευταίων αποθεμάτων ρευστότητας , που διαθέτουν οι επιχειρήσεις , με μοναδικό στόχο να διατηρήσουν τη δραστηριότητά τους αποτελεί το πιο ανησυχητικό σημάδι για την πορεία της ελληνικής αγοράς .

Όταν το ζητούμενο είναι οι πρόσθετοι ρυθμοί ανάπτυξης για να εξέλθουμε από την κρίση , οι επιχειρήσεις της χώρας υφίστανται τόσο ασφυκτικές πιέσεις , ώστε να υποχρεώνονται να διαθέσουν τα ταμειακά τους αποθέματα και τις οικονομίες ετών για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις » .

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα διαψεύσουμε τις εκτιμήσεις, γι αυτό και συμφωνήσαμε για μισθολογικές αυξήσεις στον κλάδο του εμπορίου » δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου , Βασίλης Κορκίδης . « Στρατηγική μας είναι να έχουμε χαμηλές τιμές όλο το χρόνο και εκπτώσεις , ακόμη και κάτω του κόστους , ενώ ανάσα αναμένεται να μας δώσουν τα προγράμματα χρηματοδότησης μέσω του ΤΕΜΠΜΕ » , πρόσθεσε .

«Σήμα κινδύνου » για τη βιοτεχνία

«Σήμα κινδύνου » για το μέλλον της βιοτεχνικής επιχειρηματικότητας εκπέμπει η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι σύμφωνα με τα στοιχεία από το μητρώο του ΒΕΑ κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2010 ιδρύθηκαν 789 επιχειρήσεις ενώ διέκοψε την λειτουργία σχεδόν διπλάσιος αριθμός επιχειρήσεων ( 1448 ) .

« Είναι απαραίτητο να συγκρατηθεί αυτή η καθοδική πορεία, γιατί η συρρίκνωση του δυναμικού της Ελληνικής Βιοτεχνίας , θα έχει σοβαρές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία , που θα φανούν πολλαπλασιαστικά και διαχρονικά » , αναφέρει το επιμελητήριο .

Το ΒΕΑ καταλήγει ότι χρειάζονται άμεσα μέτρα ενίσχυσης της αγοράς και της πραγματικής οικονομίας και στήριξης της βιοτεχνικής επιχείρησης . « Οι πολιτικές όμως που ακολουθούνται μέχρι σήμερα , οδήγησαν στο αντίθετο αποτέλεσμα γεγονός που αποδεικνύεται από τους πιο αριθμούς » .

****~** http://www.youtube.com/watch?v=1dvqxiWJLLY , ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ


~ ** http://www.balleto.gr/homepage/index.html?gclid=CNCWz46B8qICFcPozAodE2Ru3Q


~ **



~ ** « Δημιουργία


~ ** ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ :


**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/01-07-2010.html , Πέμπτη , 01 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 07.01.2010 .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/02-07-2010.html , Παρασκευή , 02 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 02.07.2010 .-

~ ** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο , 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03/07/2010

~ ** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο , 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03/07/2010

~ *** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/arfara-messinias-04-07-2010.html , Κυριακή , 04 Ιουλίου 2010 Αρφαρά ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ * Μας φράγουν και σας τα γράφουμε 07/04/2010

~ ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/ , Δευτέρα , 05 Ιουλίου 2010
Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Δευ.05 - 07-2010

~ *** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html , Δευτέρα , 05 Ιουλίου 2010, Νέα - Παράξενα , Υγεία , μας γράγουν και τα γράφουμε * 05/07/2010 ,

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010.html , Δευτέρα , 05 Ιουλίου 2010

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html?spref=bl *** Νέα - Παράξενα , Υγεία , μας γράγουν και τα γρά ...

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Τετάρτη , 07 Ιουλίου 2010 Η λειτουργία του Κ. Υ. Μελιγαλά από 3/4/1989 έως και σήμερα

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/07-07-2010.html , Τετάρτη , 07 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 07.07.2010 .-

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/enh-08-07-2010.html , Πέμπτη , 08 Ιουλίου 2010 ENHΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 07/08/2010

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΑΠΟ 3/4/1989 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ... 2010: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

~ *** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Παρασκευή , 09 Ιουλίου 2010 Διαβάζοντας μαθαίνουμε

*** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα , 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 07/12/2010 , υγεία και άλλα .-

**** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/13-14-07-2010.html , Τρίτη , 13 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Τρίτη , 13 και 14 - 07-2010

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα , 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 07/12/2010 , υγεία και άλλα .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010-341989.html , Τρίτη , 13 Ιουλίου 2010

**** http://arfara-messinias-stamos-2010/

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/14-15-07-2010.html , Τετάρτη , 14 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 14 και 15 -07-2010.-

~ *** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/15-07-2010.html , Τετάρτη , 14 Ιουλίου 2010, Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα 15 - 07-2010

***** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

***Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο loggiapsy σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Κι εγώ φίλε μου ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο : http://www.sync.gr/loggiapsy/

**** [ υποστροφή ] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Δικός σου!
Από :
blowback@yahoogroups.com εκ μέρους achillesfaliriotis (achillesfaliriotis@yahoo.com)
Εστάλη :
Τετάρτη , 14 Ιουλίου 2010 1:30:09 μμ
Προς :
blowback@yahoogroups.com

Vatmonger Eurokleptocrats να αναγνωρίσει ότι Τέταρτο Ράιχ ( ΕΕ) προς Τρίτου Κόσμου είναι μια εκδήλωση φιλανθρωπίας τέταρτου Ράιχ ! Σε ποιον vatbuster Βασίλης Venitis απαντήσεις : Δεν είναι δικά σας για να δώσει ! Antivenitist Eurokleptocrats δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο πονάει όταν ένας φτωχός vatstruck Ελληνίδα μητέρα, οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο και οι ζωοτροφές που τα παιδιά της μαθαίνει ότι ο ΦΠΑ χρήματα που πληρώνει πηγαίνει σε motherfucker κλεπτών cacodemon του Τρίτου Κόσμου ! χήρα του Αραφάτ κληρονόμησε από δύο δισεκατομμύρια ευρώ ? που είναι τέταρτη Ράιχ ενίσχυσης χρήματα Γιασέρ Αραφάτ έκλεψε από τον παλαιστινιακό λαό ! Τα περισσότερα χρήματα Τέταρτο Ράιχ βοήθεια βρίσκει τον τρόπο του στις μυστικές offshore λογαριασμούς των κλεπτών και των γύρων των τρομοκρατών . Αυτό είναι Euromalevolence , καθαρή και απλή ! Allons enfants de la Patrie ! Τέταρτο Ράιχ , ως ο μεγαλύτερος δωρητής προς την Παλαιστινιακή Αρχή , έχει έναν πιο σημαντικό ρόλο να παίξει τώρα παρά ποτέ , παλαιστίνιος πρωθυπουργός Σαλάμ Φαγιάντ δήλωσε Επιτροπή Προϋπολογισμών ευρωβουλευτές την Τρίτη . Οι ευρωβουλευτές τόνισαν ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να συμβάλει , επίσης, χρήσιμες εμπειρίες , καθώς και money.MEPs συμφωνήθηκε με τον κ. Φαγιάντ σχετικά με την ανάγκη να σταματήσει τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τη Γάζα , αλλά ζήτησε από λεπτομερείς ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον της περιοχής και το ρόλο των κοινοτικών ενισχύσεων . "Η ΕΕ έχει πολύ ευνοϊκό για εμάς , τόσο σε πολυμερές επίπεδο - μέσω της Επιτροπής - και σε διμερές επίπεδο - από τις δυνατότητες των μεμονωμένων χωρών " , δήλωσε ο κ. Φαγιάντ στο άνοιγμα speech.EP του στη Μέση Ανατολή Εργασίας προεδρία ομάδας κ. Hans- Gert Pöttering (ΕΛΚ , DE) , ήταν η πρώτη να υπογραμμίσει το Κοινοβούλιο ισχυρή στήριξη για τον τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας , αλλά έθεσε επίσης ορισμένες ανησυχίες : «Όταν η ανοιχτή σημεία διέλευσης των συνόρων , πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν τα όπλα που θα μπορούσαν να απειλήσουν το Ισραήλ εισέλθει . Όσον αφορά τη σύγκρουση μεταξύ της Χαμάς και της Φατάχ , πώς είστε , Πρωθυπουργός , θα διασφαλίσει ότι θα υπάρξει ειρήνη μεταξύ των δύο κλάσματα ; "" Η αποτυχία μας δεν είναι η συνέπεια του πολιτικού πλουραλισμού , αλλά να μην έχουν αυτή την πολυφωνία με υπεύθυνο τρόπο " , απάντησε ο κ. Φαγιάντ , προσθέτοντας ότι ελπίζει η λύση θα μπορούσε να βρεθεί στη συνεχιζόμενη διαδικασία συμφιλίωσης υπό την ηγεσία από την Αίγυπτο . "Πώς θα πρέπει η Ε.Ε. να διαπραγματευτεί με τη Χαμάς ; " , ρώτησε Helga Trüpel ( ΠΡΣ / ΕΕΣ , DE) . " Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πραγματικά λάθος να λέμε « Δεν μιλώ για " τα άτομα αυτά » , απάντησε ο κ. Φαγιάντ . " Μέχρι στιγμής, η ΕΕ έχει διαθέσει δισεκατομμύρια ευρώ προς την Παλαιστινιακή Αρχή - όπου κάνει αυτήν την στάση σε σύγκριση με αμερικανική βοήθεια ; Αισθανόμαστε ότι είμαστε πληρώνουν για τις πολιτικές του άλλου » , δήλωσε ο Miguel Portas (GUE / NGL , PT) . « Το ένα λέει συχνά ότι, στην Παλαιστίνη , η ΕΕ είναι οικονομικός γίγαντας , αλλά πολιτικός νάνος . Πώς σας , κύριε Πρωθυπουργέ , ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ενισχύσει τον πολιτικό του ρόλο μας; " , πρόσθεσε Göran Färm ( Σ & Δ , SE ) . "Το ΕΕ αποτελεί ήδη ένα αποτελεσματικό παίκτη " , απάντησε ο κ. Φαγιάντ , επισημαίνοντας ότι η ΕΕ , τη στιγμή που υπάρχει συναίνεση , μπορεί να διαδραματίσει καίριο ρόλο στη διαμόρφωση της Μέσης Ανατολής " Κουαρτέτου " (Ηνωμένα Έθνη , ΗΠΑ , ΕΕ και Ρωσία) και προσθέτοντας ότι η Τετραμερής υιοθέτησε πρόσφατα μια θέση πολύ κοντά στην προηγούμενη γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου . "Πιστεύω ότι η ΕΕ είναι σε πολύ καλύτερη θέση όταν πρόκειται να γίνει σημαντικός παίκτης από ό, τι σε οποιαδήποτε στιγμή πριν », είπε said.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ είναι ένα προπύργιο της ελευθερίας και της Graecoroman πολιτισμού, οικονομικό θαύμα , και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Το Ισραήλ είναι η μοναδική ελεύθερη χώρα σε μια περιοχή που κυριαρχείται από αραβικές μοναρχίες , theocracies και δικτατορίες . Είναι μόνο οι πολίτες του Ισραήλ , οι Άραβες και τους Εβραίους όσο , οι οποίοι απολαμβάνουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους , να επικρίνουν την κυβέρνησή τους , να διαμορφώσουν τα πολιτικά κόμματα , να δημοσιεύουν ιδιωτικές εφημερίδες , για τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών . Όταν ισλαμιστές αρνούνται τις βασικότερες ελευθερίες για τους δικούς τους ανθρώπους , είναι αισχρό για αυτούς να ξεκινήσουν υποστηρίζοντας ότι το Ισραήλ παραβιάζει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων . Όλες οι μουσουλμάνοι οι οποίοι πραγματικά ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει , ως πρωταρχική του ενέργεια τους , επιχειρούν να εκδιώξουν own δεσποτικούς κυβερνήτες τους και να υιοθετήσουν το είδος της ελεύθερης κοινωνίας που χαρακτηρίζει Israel.Fourth χώρες Ράιχ καθώς συμμετέχουν κατά το ένα τρίτο της συνολικής οικονομικής ενίσχυσης προς την Παλαιστινιακή Αρχή. Ένα άλλο ένα τρίτο προέρχεται από τις αραβικές χώρες και το υπόλοιπο από τις ΗΠΑ , τη Νορβηγία και άλλες πηγές. Οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος μεμονωμένος χορηγός , σημείωσε ο κ. Fayyad.Marielle De Sarnez ( ΦΙΛ, FR ) , ένα μέλος της αντιπροσωπείας του Κοινοβουλίου στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη , στο τέλος του Μαΐου , είπε ότι είχε χτυπηθεί από την εξέλιξη στη Ραμάλα , σε σύγκριση σε λίγα χρόνια . " Είναι αυτή η αύξηση οφείλεται στην ξένη βοήθεια ή για άλλους λόγους ; " αυτή asked.Most ανάπτυξη έχει προέλθει από οικονομικά κίνητρα , απάντησε ο κ. Φαγιάντ , προσθέτοντας ότι η κυβέρνησή του εργάζεται σκληρά για την μείωση της εξάρτησής της από την εξωτερική βοήθεια . " Εάν οι εμπορικές εμπορεύματα είχαν τη δυνατότητα να περάσουν τα σύνορα , τα εισοδήματα μας θα αυξηθεί κατά 25%, γεγονός που θα σήμαινε ότι η εξάρτησή μας από την εξωτερική χρηματοδότηση θα μπορούσε να μειωθεί κατά 25 % », είπε διαπραγματεύσεις said.In για τον προϋπολογισμό Τέταρτο Ράιχ για το 2011 , οι βουλευτές είχαν νωρίτερα δήλωσε ότι είναι " εξαιρετικά ανήσυχοι " από την προτεινόμενη μείωση της Επιτροπής, του 32 % κατά τη διάρκεια της οικονομικής βοήθειας προς την Παλαιστίνη , την ειρηνευτική διαδικασία και την UNRWA . Lajos Bokros (ECR , HU ), ήθελε να μάθει περισσότερα για τη μη χρηματοοικονομικών αναγκών του παλαιστινιακού του. " Ποια είναι η στήριξη χρειάζεστε; Θα πρέπει , για παράδειγμα, την τεχνογνωσία μας , σε τομείς όπως το πώς να καταπολεμήσει τη διαφθορά ; » , ρώτησε . "Έχουμε επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ , συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου . Η εμπειρία που έχετε είναι εξαιρετικά πολύτιμη " , απάντησε ο κ. Φαγιάντ . "Μπορούμε να σας προσφέρουμε περισσότερα από χρήματα . Κοίτα μας ! Όλοι προέρχονται από χώρες που ήταν σε πόλεμο με το άλλο. Σήμερα μπορούμε να συνεργαστούν έτσι. Αυτό που κάναμε θα μπορούσε επίσης να σας κάνουμε, μπορούμε μόνο να χρησιμεύσουν ως παράδειγμα . Θα χρειαστεί να το κάνει ο τρόπος σας, αλλά είναι περισσότερο από πρόθυμοι να σας βοηθήσουν " , είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμών κ. Alain Lamassoure (ΕΛΚ , FR) . Η συνάντηση οργανώθηκε από τον Επιτροπή Προϋπολογισμών, αλλά και συμμετείχαν βουλευτές από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης επιτροπές . Ακολούθησε επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΕΚ στην περιοχή στο πλαίσιο των προσπαθειών της May.Charlemagne να αναστήσει τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είχε καταφέρει επί μία χιλιετία αργότερα από την multipronged armadas του Eurokleptocrats σταθερά υποδουλώσει την Ευρώπη. Venitis μούσες από τον Καρλομάγνο να τσαρλατάνος ! Μπαρόζο δεν είναι ο Καρλομάγνος , αλλά τσαρλατάνος ! Δεν μπορεί να σταματήσει Graecokleptocracy . χαμόγελο Μπαρόζο έχει γίνει λεπτή και ανήμπορος . Από καιρό σε καιρό , χάνει τη συνήθη σταθερή χαμόγελό του , και ένα γκρίζο πέπλο φαίνεται να κατέβει στο πρόσωπό τσιγγάνων του. Έχει συχνά εφιάλτες του Graecokleptocrats ληστεύουν το τέταρτο Ράιχ Ταμείο Συνοχής , τα ταμεία συνταξιοδότησης των φτωχών Ελλήνων εργαζομένων , και το ελληνικό δημόσιο ταμείο. Αυτές είναι δύσκολες στιγμές για το τέταρτο Ράιχ . Μπαρόζο και το περπάτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ ) , γνωστός και ως Ελντοράντο του Πόρνες , είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη εμπειρία . Μπαρόζο έχει μετατραπεί σε μια κωμικοτραγική εικόνα , που δεν μπορούν να ελέγξουν την Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης . Μάλλον κανείς θεωρεί ιδιαίτερα του κ. Barroso , άλλο ένα φιάσκο που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τους Graecokleptocrats , που παίρνουν εκατομμύρια ευρώ - ανταποδόσεις κάθε μέρα και επιδρομή τα αυγά φωλιά όλων των Ελλήνων . Venitis υπενθυμίζει σε όλους τους Ευρωπαίους επικρίνουν σήμερα Barroso για να είναι πολύ μαλακό για Graecokleptocrats . Τέταρτο Ράιχ είναι εκμετάλλευση προς Μπαρόζο για λόγους ευκολίας και επειδή η αναζήτηση για μια εναλλακτική λύση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη εξάπλωση του καρκίνου του socialism.A ενιαίας έκφρασης του Ronald Reagan , ο Μέγας Communicator , αλλάξει ριζικά τον κόσμο! Ώρα Ρίγκαν για την επιλογή ομιλία το 1964, είναι το ιστορικό γεγονός ότι ξεκίνησε θαυμάσια πολιτική σταδιοδρομία του. Έξυπνες λέξεις είναι πιο αποτελεσματική από έξυπνες βόμβες . Για διασκέπτομαι σας , πάρτε μια δυναμική ομιλητή, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει τους ανθρώπους σου και τον κόσμο σας . Επωφεληθείτε από τις καλύτερες ελευθεριακό ρήτορας της εποχής μας , ο Βασίλειος Venitis . Όπως πολλές ενώσεις, σχολές , ομάδες της βιομηχανίας, οι εταιρείες , έχουν ανακαλύψει pullpeddlers , rabblerousers , και πολλά gluckskinds , ομιλίες από τον Βασίλη Venitis προσθέσετε απεριόριστα στη διαχρονική αξία ενός συνεδρίου . Basil Venitis δεν επαναλαμβάνει ό, τι μπορείτε να μάθετε από τακτικές πηγές, αλλά εκτείνεται φαντασία σας σε νέους ορίζοντες . Venitis εκτενώς για τα θέματα της πολιτικής και το Παγκόσμιο Φορολογική εξέγερση . Είναι συχνά ένα μέρος της διαδικασίας , που εργάζονται για τη διαμόρφωση και την άμεση κρίσιμα στοιχεία της ελευθεριακής θέματα. Ομιλίες από τους Βασίλη Venitis μπορέσει το κοινό να μάθει πραγματικά , και να παρέχουν συναρπαστικές , προκλητικές ιδέες venitist και ανάλυση με τεμαχισμό του δικαιώματος μέσω του πολιτικού φρασεολογία και να πάρει την ουσία του θέματος . Δεν είναι να απορεί κανείς που ο Βασίλειος Venitis είναι η πιο συχνά σε πράξεις στο Διαδίκτυο και είναι τόσο συχνά καλείται να παρουσιάσει venitism και να αποσαφηνίσει τα θέματα για το κοινό. Τα πολλά πλεονεκτήματα της χρήσης Βασίλη Venitis περιλαμβάνουν : Αξία * . Μία ομιλία του Βασίλη Venitis θα τιμηθεί από το λαό σου για πάντα , καθοδηγώντας τους στο σταυροδρόμι της ζωής τους και την οργάνωσή σας , αυξάνοντας την αποδοτικότητά τους , και τη βελτίωση της καλής θέλησης του οργανισμού σας . * Access . Κατά τον προγραμματισμό Βασίλειος Venitis για τον οργανισμό σας , εργάζεστε άμεσα με Venitis σε venitis@gmail.com να δημιουργήσουν μια ομιλία που ταιριάζει ακριβείς ανάγκες σας . Venitis συνεργάζεται με τις οργανώσεις για να εξασφαλίσουν ότι ομιλίες του παρέχει τη μέγιστη τιμή , και μοιράζεται την προσήλωσή τους στο πρόγραμμα κάνοντας τους μια τεράστια επιτυχία . * Δημοσιότητα . Η ανακοίνωση του Βασίλη Venitis , ηγέτης του παγκόσμιου φόρου Επανάσταση και venitism , μιλώντας στο συνέδριο σας θα εμφανιστεί στα περισσότερα blogs και ομάδες Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο . * Insight . Δεδομένης μεγάλη εμπειρία Venitis στο μιλώντας σε όλο τον κόσμο , και με την απαράμιλλη γνώση της πολιτική, την οικονομία , τη χρηματοδότηση, επιστήμες , φιλοσοφία , και πνευματικότητα , μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε την ιδανική θεματικό τομέα για την ομάδα σας .* Μετασχηματισμού . Οι δικοί σου θα μετατραπεί σε σοκ και δέος σε ένα νέο επίπεδο των γνώσεων , τη στάση, το κλίμα και την οργανωτική .* Revampia . Ο οργανισμός σας θα είναι ανανεωμένο με νέα ψυχή , το όραμα, τις αξίες και .* Προσιτότητα . Το κόστος των Venitis μιλούν είναι 5.000 ευρώ συν τα έξοδα ταξιδιού από την Αθήνα .
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα ( 2 )
Πρόσφατη δραστηριότητα :
Νέα Μέλη 75
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

**** [ globaltaxrevolt ] DIAPERED Zombies
Από :
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους godofallonline (godofallonline@yahoo.com)
Εστάλη :
Τετάρτη , 14 Ιουλίου 2010 11:13:53 πμ
Προς :
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Assemblée Nationale της Γαλλίας ενέκρινε την απαγόρευση της μπούρκα και niqab , τα οποία φορούν οι μουσουλμάνες γυναίκες . Υπήρχαν 335 ψήφους για το νομοσχέδιο και μόνο μία κατά. Με πέντε εκατομμύρια μουσουλμάνους, η Γαλλία είναι η πατρίδα κοινότητα μεγαλύτερο της Ευρώπης μουσουλμανική . Εάν ο λογαριασμός έχει υπογραφεί σε νόμο, φορώντας την μπούρκα ή το niqab θα τιμωρούνται με πρόστιμο 150 ευρώ ($ 189) . Ο νόμος πρέπει ακόμη να εγκριθεί από Άνω Βουλή της Γαλλίας , της Γερουσίας , τον Σεπτέμβριο. Τότε θα πρέπει να πάει στο συμβούλιο συνταγματικό της Γαλλίας για την αναθεώρηση . Η Γαλλία είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα να κινηθεί προς την απαγόρευση του πλήρους προσώπου πέπλα μετά την Κάτω Βουλή του Βελγίου το κοινοβούλιο ψήφισε τον Απρίλιο για την απαγόρευση όλων των ειδών ένδυσης που καλύπτει ή μερικώς καλύπτει τις face.Basil Venitis σημειώνει ότι diapered Rubenesques , η Ισλαμική ζόμπι , δείτε τα μισογυνία του Ισλάμ . Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να ανεχθούν την μπούρκα , ένα εξωτερικό ένδυμα που καλύπτει μια γυναίκα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα μόνο με μια οθόνη των ματιών για να κοιτάξετε μέσα , καθώς και η niqab , παρόμοιο με μπούρκα , αλλά με μια σχισμή για τα μάτια αντί των ματιών , όπως καταπιεστική για τις γυναίκες. Η μπούρκα και niqab κατάσχουν την ύπαρξη μιας γυναίκας , και είναι ένα σημάδι της δουλείας και εξευτελισμό . Αυτούς που τις φορούν είναι τα θύματα , zombified από Islamofascists . ΕΕ ευνοεί την απαγόρευση αυτών των φέρετρα για τις βασικές ελευθερίες των γυναικών. Η μπούρκα και niqab αποτελούν απόδειξη της παρουσίας των μουσουλμάνων φονταμενταλιστών σχετικά με την τέταρτη έδαφος του Ράιχ και της πολιτικοποίησης των Islam.Venitis επισημαίνει ότι ninja , μια γυναίκα φοράει μπούρκα ή niqab , είναι σε μια κατάσταση αφόρητη απομόνωση, τον αποκλεισμό , και ταπείνωση . ίδια η ύπαρξή της είναι άρνηση . Η θέα αυτών των ζόμπι είναι απαράδεκτο , όταν έρχεται σε μας από το Ιράν , το Αφγανιστάν , την Τουρκία, ή τις αραβικές χώρες . Είναι εντελώς απαράδεκτο επί του εδάφους του τέταρτου Ράιχ . Zombie σάλτσα είναι ζήτημα ελευθερίας και της αξιοπρέπειας των γυναικών . Ο αριθμός των νίντζα αυξάνεται εκθετικά . Ακόμη και αν δεν είναι νίντζα τζιχαντιστών , που μισούν τη Δύση, φτύνουν τη kuffars , τους άπιστους , αλλά να επωφεληθείτε από όλες τις τέταρτου Ράιχ κοινωνικών υπηρεσιών αντί των εγκαθίστανται σε εκτάσεις μουσουλμανική , όπως υπαγορεύεται από το δόγμα τους . διπροσωπία Ευρωπαίοι τους μπερδεύει . Venitis ισχυρίζεται ότι πέπλο και η μαντίλα δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Τέταρτο Ράιχ ( ΕΕ ) , επειδή είναι σύμβολα της υποτέλειας , καταπίεσης των γυναικών , αγένεια , και μια όλο και διαιρείται Τέταρτο Ράιχ . Πέπλο και μαντίλα κάνουν τις γυναίκες αόρατο , transfoms γυναίκες να zombies , την ακύρωση συμμετοχής των δικαιωμάτων των γυναικών , των γυναικών σημαία ως κακό temptresses , καταπιέζουν τις γυναίκες με βαρβαρότητα , είναι τα σήματα της μισογύνης Ισλάμ , οι πάροχοι κινητών στις φυλακές , και αποτελούν απειλή για την ασφάλεια . Κεμάλ και ο Στάλιν είναι οι μόνοι σύγχρονες ηγεμόνων, οι οποίοι έχουν υποτάξει μαχόμενη πολιτικό Ισλάμ, παρουσίασε τις γυναίκες , και να ελέγχονται οι μουλάδες . Αλλά αγριότητα τους θα ήταν αδύνατη σήμερα . Αν υπάρχει μια μέση οδός μεταξύ αυτών καταστολή και την επιστροφή της Τουρκίας στο μουσουλμανικό παρελθόν της, κανείς δεν έχει βρει μέχρι τώρα. Αν το κάνουν , ενδέχεται να είναι ασύμβατες με τον 21ο αιώνα την πίστη στην καλοσύνη της δημοκρατίας και της ιερότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θηλυκό βομβιστές αυτοκτονίας συνήθως είναι μαύρα χήρες , η ισλαμιστική γυναίκες των οποίων οι σύζυγοι ή οι γιοι έχουν σκοτωθεί από τις δυνάμεις άπιστος . Κοινωνία των πολιτών φοβάται τώρα ένα κύμα μαύρου χήρες . Οι γυναίκες μαχητές έχουν συμμετάσχει σε πολλές επιθέσεις κατά τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένης της πολιορκίας του 2002 ένα θέατρο της Μόσχας , ο Φεβρουάριος του 2004 βομβιστική επίθεση στο μετρό της Μόσχας το οποίο σκοτώθηκαν 39 άτομα, καθώς και Μάρτιος 2010 βομβιστική επίθεση στο μετρό της Μόσχας που σκότωσε 40 άτομα. Πολλές από τις γυναίκες προσλαμβάνονται παρά τη θέλησή τους . Μόνο ένας στους 10 μαύρο χήρες πράξεις από πεποίθηση . Οι άλλοι έτσι σε έναν ρόλο . Ισλαμιστές οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να δική τους γνώμη και δεν μπορούν να αρνηθούν να υπακούσουν εντολές . Η πατριαρχική κοινωνία τους αντιμετωπίζει μόνο ως ανανεώσιμη πηγή. Mutaween οι θρησκευτικές οργανώσεις - αστυνόμευσης με την αναγνώριση από την κυβέρνηση και την υποστήριξη που επιβάλει το νόμο της Σαρία . Mutaween αποτελείται από μυριάδες αξιωματικών εκτός από μυριάδες εθελοντές. Έχουν την εξουσία να συλλάβει ξένους άνδρες και γυναίκες που αλιεύονται κοινωνικοποίηση , όποιος ασχολείται με την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά ή την πορνεία , για την επιβολή ισλαμικού φόρεμα - κώδικες, και να αποθηκεύουν το κλείσιμο κατά τη διάρκεια προσευχής . Θα επιβάλουν μουσουλμανικές διατροφικές νόμοι , να απαγορεύουν την κατανάλωση ή την πώληση οινοπνευματωδών ποτών και χοιρινό , καθώς και κατάσχεση απαγορευμένων προϊόντων, των καταναλωτών και των μέσων ενημέρωσης ως un - ισλαμική, όπως CDs / DVDs από διάφορες δυτικές μουσικά συγκροτήματα , τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες . Επιπλέον , εμποδίζουν ενεργά την πρακτική ή προσηλυτισμό των άλλων religions.Mutaween χρήσης μαστίγωμα για να τιμωρήσει τους παραβάτες , απαγόρευση του Αγίου Βαλεντίνου δώρα ημέρας , ιερείς σύλληψη λέγοντας μάζας , και στελεχώνονται από πρώην φυλακισμένους των οποίων το μόνο προσόν δουλειά ήταν ότι είχαν απομνημονεύσει Κοράνι προκειμένου να μειώσουν την ποινή τους . Που εμποδίζουν τις γυναίκες από τη διαφυγή καύση κτίρια, αν οι γυναίκες δεν φορούν burqas , και δεν συνοδεύονται από άρρενα κηδεμόνα ? πολλές γυναίκες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα. Οι γυναίκες που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό κάηκαν μέχρι θανάτου μετά από τη γλώσσα τους κοπεί . Μία ομιλία του Ronald Reagan , ο Μέγας Communicator , άλλαξε δραστικά τον κόσμο! Ώρα Ρίγκαν για την επιλογή ομιλία το 1964, είναι το ιστορικό γεγονός ότι ξεκίνησε θαυμάσια πολιτική σταδιοδρομία του. Έξυπνες λέξεις είναι πιο αποτελεσματική από έξυπνες βόμβες . Για διασκέπτομαι σας , πάρτε μια δυναμική ομιλητή, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει τους ανθρώπους σου και τον κόσμο σας . Επωφεληθείτε από τις καλύτερες ελευθεριακό ρήτορας της εποχής μας , ο Βασίλειος Venitis . Όπως πολλές ενώσεις, σχολές , ομάδες της βιομηχανίας, οι εταιρείες , έχουν ανακαλύψει pullpeddlers , rabblerousers , και πολλά gluckskinds , ομιλίες από τον Βασίλη Venitis προσθέσετε απεριόριστα στη διαχρονική αξία ενός συνεδρίου . Basil Venitis δεν επαναλαμβάνει ό, τι μπορείτε να μάθετε από τακτικές πηγές, αλλά εκτείνεται φαντασία σας σε νέους ορίζοντες . Venitis εκτενώς για τα θέματα της πολιτικής και το Παγκόσμιο Φορολογική εξέγερση . Είναι συχνά ένα μέρος της διαδικασίας , που εργάζονται για τη διαμόρφωση και την άμεση κρίσιμα στοιχεία της ελευθεριακής θέματα. Ομιλίες από τους Βασίλη Venitis μπορέσει το κοινό να μάθει πραγματικά , και να παρέχουν συναρπαστικές , προκλητικές ιδέες venitist και ανάλυση με τεμαχισμό του δικαιώματος μέσω του πολιτικού φρασεολογία και να πάρει την ουσία του θέματος . Δεν είναι να απορεί κανείς που ο Βασίλειος Venitis είναι η πιο συχνά σε πράξεις στο Διαδίκτυο και είναι τόσο συχνά καλείται να παρουσιάσει venitism και να αποσαφηνίσει τα θέματα για το κοινό. Τα πολλά πλεονεκτήματα της χρήσης Βασίλη Venitis περιλαμβάνουν : Αξία * . Μία ομιλία του Βασίλη Venitis θα τιμηθεί από το λαό σου για πάντα , καθοδηγώντας τους στο σταυροδρόμι της ζωής τους και την οργάνωσή σας , αυξάνοντας την αποδοτικότητά τους , και τη βελτίωση της καλής θέλησης του οργανισμού σας . * Access . Κατά τον προγραμματισμό Βασίλειος Venitis για τον οργανισμό σας , εργάζεστε άμεσα με Venitis σε venitis@gmail.com να δημιουργήσουν μια ομιλία που ταιριάζει ακριβείς ανάγκες σας . Venitis συνεργάζεται με τις οργανώσεις για να εξασφαλίσουν ότι ομιλίες του παρέχει τη μέγιστη τιμή , και μοιράζεται την προσήλωσή τους στο πρόγραμμα κάνοντας τους μια τεράστια επιτυχία . * Δημοσιότητα . Η ανακοίνωση του Βασίλη Venitis , ηγέτης του παγκόσμιου φόρου Επανάσταση και venitism , μιλώντας στο συνέδριο σας θα εμφανιστεί στα περισσότερα blogs και ομάδες Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο . * Insight . Δεδομένης μεγάλη εμπειρία Venitis στο μιλώντας σε όλο τον κόσμο , και με την απαράμιλλη γνώση της πολιτική, την οικονομία , τη χρηματοδότηση, επιστήμες , φιλοσοφία , και πνευματικότητα , μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε την ιδανική θεματικό τομέα για την ομάδα σας .* Μετασχηματισμού . Οι δικοί σου θα μετατραπεί σε σοκ και δέος σε ένα νέο επίπεδο των γνώσεων , τη στάση, το κλίμα και την οργανωτική .* Revampia . Ο οργανισμός σας θα είναι ανανεωμένο με νέα ψυχή , το όραμα, τις αξίες και .* Προσιτότητα . Το κόστος των Venitis μιλούν είναι 5.000 ευρώ συν τα έξοδα ταξιδιού από την Αθήνα .
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα ( 1 )
Πρόσφατη δραστηριότητα :
Νέα Μέλη 76
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

**** [ capitalistsforever ] Συγκεντρωτισμό της εξουσίας
Από :
capitalistsforever@yahoogroups.com εκ μέρους ronpaul.congress (mailto:ronpaul.congress@yahoo.com)
Εστάλη :
Τετάρτη , 14 Ιουλίου 2010 10:24:28 πμ
Προς :
capitalistsforever@yahoogroups.com

Βασιλικός Venitis , έναν Αθηναίο ρήτορα , επισημαίνει η δέκατη τροποποίηση είχε ως στόχο να επιβεβαιώσει την αντίληψη των ανθρώπων κατά τον χρόνο του Συντάγματος εγκρίθηκε , που δεν τις εξουσίες που χορηγούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αποκλειστικά για τα κράτη ή με το λαό . Θα προστεθεί τίποτα για το μέσο , όπως είχε αρχικά ratified.The ιδρυτές είχαν σοβαρούς λόγους να πένα της δέκατης τροπολογία . Το ζήτημα της εξουσίας , και ιδιαίτερα το μεγάλο δυναμικό για μια μάχη εξουσίας μεταξύ των ομοσπονδιακών και των κυβερνήσεων των κρατών , ήταν εξαιρετικά σημαντικό να ιδρυτές της Αμερικής . Που χαίρουν εμπιστοσύνης βαθιά κυβερνητικής εξουσίας , και στόχος τους ήταν να αποφευχθεί η αύξηση του είδους της κυβέρνησης ότι η βρετανική έχει ασκήσει κατά τη διάρκεια των colonies.Venitist Brian Roberts τονίζει ότι στο επίκεντρο της κρίσης του Κόλπου των ΗΠΑ είναι η συνεργασία της κυβέρνησης και την εξουσία των εταιρειών . Από πολλές απόψεις , αυτό collboration οδήγησε σε μια κατάσταση όπου τα μέσα παραγωγής έχουν ιδιόκτητη από την BP ? αλλά σημαντικές πτυχές της επιχείρησης ελέγχονταν από άστοχες πρόβλημα regulation.This κυβέρνηση πηγαίνει πίσω στη νομοθεσία που υπογράφηκε στο νόμο από τον Πρόεδρο Κλίντον , αλλά ψηφίστηκε από το Δημοκρατικός συνέδριο . Η νομοθεσία περιόρισε το παθητικό της καταστροφής που σχετίζονται με γεώτρηση και $ 75 εκατ. ευρώ, ενώ δίνει την εξουσία να καθορίζουν τοποθεσίες τρυπάνι για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση . Για τη βιομηχανία πετρελαίου, αυτή ήταν μια απίστευτη συμφωνία , δεδομένου ότι τους έδωσε την ελευθερία να πραγματοποιεί γεωτρήσεις οπουδήποτε γνωρίζοντας ότι την ανώτατη φορολογική επιβάρυνση θα είναι περιορισμένες. Ήταν πάρα πολλά για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση , διότι θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν πίεση περιβαλλοντολόγο να κρατήσει πετρελαιοπηγές μακριά από αμερικανικές ακτές . Ήταν μια φρικτή συμφωνία για το " εμείς οι άνθρωποι »και δηλώνει επειδή γεωτρήσεις σε μεγάλα βάθη αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο και συνεπώς κάθε ζημία θα είναι εν τέλει σε βάρος των φορολογουμένων ( μείον $ 75 εκατομμύρια) . Roberts σημειώνει η σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των κρατών και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι ενσωματώνεται στην μάχη μεταξύ κυβερνήτης της Λουιζιάνας , Bobby Jindal και Ομπάμα . Αρχικά , η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παρέλειψε να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να περιορίσει τη ζημία ή να καθαρίσει τις μαζικές ποσότητες πετρελαίου συγκέντρωση στο κόλπο . Ως απάντηση σε αυτή την αδράνεια , η Jindal τέθηκε το αίτημα για την προστασία των ακτών με βραχιόνων . Τα αιτήματα αυτά αγνοήθηκαν . Πρόσφατα, η κατάσταση άρχισε ενεργειών που έχουν δρομολογηθεί τα πλοία που διαμορφώνεται για την εξαγωγή πετρελαίου από το νερό. Ταχέως , του Λιμενικού Σώματος ζήτησε από τα πλοία αυτά « να σταματήσει και να απέχουν " οι προσπάθειες καθαρισμού που βασίζεται σε ένα τύμπανο επάνω τεχνική λεπτομέρεια που αφορούν τη ζωή regulation.Over σακάκι τη διάρκεια της κρίσης , η ομοσπονδιακή απάντηση έχει μετατοπιστεί από την απάθεια των κρατικών αναγκών στις οριστικές απόφραξη του κάθε κράτους προσπαθεί να καθαρίσει . Υπάρχουν δύο πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα από απισχνασμένα ακτή του κόλπου. Πρώτον, θα οδηγείτε μια συναισθηματική αντίδραση από το κοινό που θα μπορούσαν να διοχετευθούν για να βοηθήσει με το πέρασμα του νομοσχεδίου αλλαγής του κλίματος. Δεύτερον, οι οικονομίες των χωρών του Κόλπου θα υποστούν immeasurably.Knowing αυτό , γιατί θα ήταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αισθάνεται την ανάγκη να εμποδίσουν τις προσπάθειες καθαρισμού ; Το μόνο λογικό συμπέρασμα , δεδομένης της σιωπής από το Λευκό Οίκο για το θέμα αυτό , είναι ότι ο Πρόεδρος είναι πιο ενδιαφέρονται να πωλήσουν την αλλαγή του κλίματος και την περαιτέρω συγκέντρωση εξουσίας από βοηθώντας με εκκαθάρισης. Πιθανό η ζημία στις οικονομίες κατάσταση αντιπροσωπεύει μια " νίκη " για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και εγώ , επειδή αυτή την περιοχή είναι συνήθως μικρότερη τάση να επιλέγουν δουλεία σε μια κεντρική εξουσία σε freedom.Roberts ισχυρίζεται δεν μπορείτε να έχετε μια σε μεγάλο βαθμό ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τη διατήρηση των αλυσίδων για την κυβέρνηση για την προστασία της ελευθερίας και της ελευθερίας. Ως κυβέρνηση διευρύνεται , η ελευθερία και η ελευθερία του ατόμου από την ανάγκη συρρίκνωσης . Σαν περισσότερη δύναμη είναι συγκεντρωτικό , η φωνή της απόμακρης ατόμων γίνεται όλο και λιγότερο με επιρροή μέχρι οι ίδιοι οι άνθρωποι δεν έχουν φωνή , την αναγκαστική μόνο duties.The περιστατικό κόλπο περιλαμβάνει πολυάριθμες συγκρούσεις με το κράτος δικαίου , κανένας τόσο σαφής όσο οριστική κλοπή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της ιδιωτικής ιδιοκτησίας ιδιωτικής εταιρείας, χωρίς νόμιμη διαδικασία . Το πέμπτο τροπολογία αναφέρει συγκεκριμένα : " ούτε θα ιδιωτική περιουσία πρέπει να ληφθούν για δημόσια χρήση , χωρίς δίκαιη αποζημίωση . " Το Γραφείο του Προέδρου σαφώς αναγκάσθηκε BP προς εξαφάνιση 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων ταμείο μαύρα για χρήση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση . Τώρα , δεν είμαι με το επιχείρημα ότι η BP δεν θα πρέπει να παθητικό ? Δεν υποστηρίζω ότι η δύναμη του δικαίου δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση αποζημίωσης των θυμάτων ? Είμαι ωστόσο , έντονα υποστηρίζοντας ότι η Συνταγματική περιορισμοί σχετικά με την εκτελεστική εξουσία να οριστεί upheld.Once , είναι αντισυνταγματικός προηγούμενα χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά , γι 'αυτό πρέπει πάντα να αμφισβητηθεί , ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρίσης , θα ήθελα να πω ιδίως σε περιόδους κρίσης , διότι η συναισθηματική αντίδραση είναι πολύ ισχυρή . Εξετάστε την κατάχρηση αυτής της νέας προηγούμενο όταν χτυπήσει η καταστροφή σε περιορισμένη έκταση προκαλώντας υλικές ζημιές . Θα ήταν νόμιμο για τον Πρόεδρο για να αναγκάσει την εταιρεία να δημιουργήσει 100 εκατομμύρια δολάρια ταμείο μαύρα χωρίς νόμιμη διαδικασία ; Ποιος καθορίζει το ποσό; Θα το ποσό είναι το ίδιο για έναν ανεμόμυλο ή ηλιακή κατασκευαστής πάνελ , καθώς θα είναι μία εταιρεία πετρελαιοειδών ; Θα ήταν μια αποτυχία στο αποτέλεσμα του Τέξας με την ίδια ποινή που η βλάβη του Ιλινόις ; Roberts επισημαίνει την απάντηση στα ερωτήματα αυτά θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από το οποίο κατέχει την εκτελεστική εξουσία . Με άλλα λόγια , αυτό γίνεται ένα σύστημα που διέπεται από τους άνδρες , όχι νόμους. Όταν κίνητρο μιας κυβέρνησης είναι συνεχώς σε σύγκρουση με ανάγκες των ανθρώπων και η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να θεσπίσει νομοθεσία και τις επιβλαβείς αψηφούν τη συνταγματικά όρια της εξουσίας στη συνέχεια, την ελευθερία και την ελευθερία του γενικού πληθυσμού απειλείται . Η κρίση του Κόλπου αποτελεί ένα ισχυρό παράδειγμα για την προθυμία της κεντρικής κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες κατασκευή και την προπαγάνδα για να καταστρέψει τη ζωή στην αμείλικτη επιδίωξη του power.Obama , ο μεγάλος centralizer , δήλωσε πρόσφατα ότι έψαχνε για το δικαίωμα να εκδιώξουν τον κώλο . Με αυτό το πλέον διάσημο δήλωση ήλπιζε να εκτρέψει την προσοχή του κοινού από τις αποτυχίες της κεντρικής εξουσίας και να αρχίσει να ορίσετε ένα κοινό αίσθημα εναντίον της πετρελαϊκής βιομηχανίας και για εκτεταμένη ρύθμιση και τη φορολογία . Άλλες πρόσφατες ομοσπονδιακές ενέργειες και δηλώσεις που καθιστούν οδυνηρά προφανές ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μηδενικό ενδιαφέρον για την υποστήριξη κάθε σχέδιο για τον καθαρισμό του κόλπου σε εύθετο χρόνο . Δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερο ? κώλο σου είναι αυτός ότι ο Ομπάμα προσπαθεί να κλωτσήσει . Λοιπόν, τι μπορεί να γίνει ; αποκέντρωση της εξουσίας είναι αναγκαία η διατήρηση της κυβέρνησης ότι μπορεί να αναγκαστούν να διατηρήσουν ένα κίνητρο περισσότερο σε απευθείας σύνδεση με τις ανάγκες των πολιτών. Αποκέντρωση που βασίζονται στο Σύνταγμα μας σημαίνει ότι η εξουσία δεν απαριθμούνται ρητά από το Σύνταγμα , πρέπει να απελευθερωθεί και να τοποθετηθεί ξανά στα χέρια των κυβερνήσεων του κράτους και του λαού . Μετά από 100 χρόνια αγνοεί αυτή η κατανομή της εξουσίας , είμαστε αντιμέτωποι με ένα δύσκολο έργο ? αλλά η χώρα μας δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι η γη των ελεύθερων χωρίς decentralization.There είναι πολλά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποκέντρωση ? από την καταπολέμηση της νομοθεσία σε ομοσπονδιακό επίπεδο ? να χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις κρατικό επίπεδο για την εξουδετέρωση νόμους που αναφέρει κρίνουν αντισυνταγματικό ? της πλήρους απόσχισης. Η πρώτη επιλογή ήταν μια απόλυτη αποτυχία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ομοσπονδιακή εκπρόσωποι ήταν σε θέση και απρόθυμοι να σεβαστούν αυτές τις απαριθμούνται δύναμη και έχουμε δει την κεντρική κυβέρνηση φυτρώνουν σε μαζική άλματα και bounds.Roberts υποστηρίζει ότι , αντί να αναζητούν στην Ουάσιγκτον , πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό που οι κυβερνήσεις μας κράτος μπορεί να κάνει. Αυτό μας αφήνει με την ακύρωση και την απόσχιση ως τις επιλογές για τη διατήρηση της ελευθερίας . Αν δεν είστε ακόμη πεπεισμένοι ότι η συγκέντρωση της εξουσίας είναι κακό πράγμα , κοιτάξτε στα βιβλία ιστορίας σας ? αποτυγχάνει πάντα και σχεδόν πάντα αποτυγχάνει πολύ badly.Basil Venitis , twitter.com / Venitis , σημειώνει ακύρωση αποτελεί το νόμιμο δικαίωμα ενός κράτους για να αποτρέψουν τον ομοσπονδιακό νόμο που το κράτος αυτό θεωρείται αντισυνταγματική. Τα κυρίαρχα κράτη έχουν συσταθεί στην Ένωση , όσο και ως δημιουργοί του συμπαγούς κατέχουν τελική αρχή σχετικά με τα όρια της εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Τα κράτη μέλη και όχι στην Ομοσπονδιακή Bench είναι οι τελικοί διερμηνείς της εκτάσεως της εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Ακύρωση δίνει ένα μέλος δούλος του τέταρτου Ράιχ το δικαίωμα να κηρύξει άκυρη κάθε νόμο που ψήφισε η Eldorado του Πόρνες (EP ) , γνωστός και ως Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , την οποία το κράτος θεωρεί απαράδεκτη και αντισυνταγματική. Venitis επισημαίνει όρκο Rahm Emanuel ότι η κυβέρνηση Obama δεν θα αφήσει μια σοβαρή κρίση να πάει με τα απόβλητα είναι σε πλήρη εξέλιξη στην εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού . Κλοτσιές και ουρλιάζοντας , η Ευρώπη συνειδητοποιεί την τρέλα του κράτους πρόνοιας και να κάνει τα πρώτα μικρά βήματα για την επιστροφή στη δημοσιονομική λογική . Αλίμονο , Planetarch Obama και το Κογκρέσο φαίνονται περισσότερο διατεθειμένοι να επαναλάβουν τα λάθη της Ευρώπης από το να μάθουμε από them. ενιαίο ομιλία του Ronald Reagan , ο Μέγας Communicator , αλλάξει ριζικά τον κόσμο! Ώρα Ρίγκαν για την επιλογή ομιλία το 1964, είναι το ιστορικό γεγονός ότι ξεκίνησε θαυμάσια πολιτική σταδιοδρομία του. Έξυπνες λέξεις είναι πιο αποτελεσματική από έξυπνες βόμβες . Για διασκέπτομαι σας , πάρτε μια δυναμική ομιλητή, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει τους ανθρώπους σου και τον κόσμο σας . Επωφεληθείτε από τις καλύτερες ελευθεριακό ρήτορας της εποχής μας , ο Βασίλειος Venitis . Όπως πολλές ενώσεις, σχολές , ομάδες της βιομηχανίας, οι εταιρείες , έχουν ανακαλύψει pullpeddlers , rabblerousers , και πολλά gluckskinds , ομιλίες από τον Βασίλη Venitis προσθέσετε απεριόριστα στη διαχρονική αξία ενός συνεδρίου . Basil Venitis δεν επαναλαμβάνει ό, τι μπορείτε να μάθετε από τακτικές πηγές, αλλά εκτείνεται φαντασία σας σε νέους ορίζοντες . Venitis εκτενώς για τα θέματα της πολιτικής και το Παγκόσμιο Φορολογική εξέγερση . Είναι συχνά ένα μέρος της διαδικασίας , που εργάζονται για τη διαμόρφωση και την άμεση κρίσιμα στοιχεία της ελευθεριακής θέματα. Ομιλίες από τους Βασίλη Venitis μπορέσει το κοινό να μάθει πραγματικά , και να παρέχουν συναρπαστικές , προκλητικές ιδέες venitist και ανάλυση με τεμαχισμό του δικαιώματος μέσω του πολιτικού φρασεολογία και να πάρει την ουσία του θέματος . Δεν είναι να απορεί κανείς που ο Βασίλειος Venitis είναι η πιο συχνά σε πράξεις στο Διαδίκτυο και είναι τόσο συχνά καλείται να παρουσιάσει venitism και να αποσαφηνίσει τα θέματα για το κοινό. Τα πολλά πλεονεκτήματα της χρήσης Βασίλη Venitis περιλαμβάνουν : Αξία * . Μία ομιλία του Βασίλη Venitis θα τιμηθεί από το λαό σου για πάντα , καθοδηγώντας τους στο σταυροδρόμι της ζωής τους και την οργάνωσή σας , αυξάνοντας την αποδοτικότητά τους , και τη βελτίωση της καλής θέλησης του οργανισμού σας . * Access . Κατά τον προγραμματισμό Βασίλειος Venitis για τον οργανισμό σας , εργάζεστε άμεσα με Venitis σε venitis@gmail.com να δημιουργήσουν μια ομιλία που ταιριάζει ακριβείς ανάγκες σας . Venitis συνεργάζεται με τις οργανώσεις για να εξασφαλίσουν ότι ομιλίες του παρέχει τη μέγιστη τιμή , και μοιράζεται την προσήλωσή τους στο πρόγραμμα κάνοντας τους μια τεράστια επιτυχία . * Δημοσιότητα . Η ανακοίνωση του Βασίλη Venitis , ηγέτης του παγκόσμιου φόρου Επανάσταση και venitism , μιλώντας στο συνέδριο σας θα εμφανιστεί στα περισσότερα blogs και ομάδες Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο . * Insight . Δεδομένης μεγάλη εμπειρία Venitis στο μιλώντας σε όλο τον κόσμο , και με την απαράμιλλη γνώση της πολιτική, την οικονομία , τη χρηματοδότηση, επιστήμες , φιλοσοφία , και πνευματικότητα , μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε την ιδανική θεματικό τομέα για την ομάδα σας .* Μετασχηματισμού . Οι δικοί σου θα μετατραπεί σε σοκ και δέος σε ένα νέο επίπεδο των γνώσεων , τη στάση, το κλίμα και την οργανωτική .* Revampia . Ο οργανισμός σας θα είναι ανανεωμένο με νέα ψυχή , το όραμα, τις αξίες και .* Προσιτότητα . Το κόστος των Venitis μιλούν είναι 5.000 ευρώ συν τα έξοδα ταξιδιού από την Αθήνα .
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα ( 1 )
Πρόσφατη δραστηριότητα :
Νέα Μέλη 73
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

**** [ Αθηναίους ] SCAREMONGERS
Από :
athenians@yahoogroups.com εκ μέρους giorgos.papas (mailto:giorgos.papas@yahoo.com)
Εστάλη :
Τετάρτη , 14 Ιουλίου 2010 10:02:52 πμ
Προς :
athenians@yahoogroups.com

Venitist Brian Roberts επισημαίνει το νομοσχέδιο κλίμα είναι σχετικά με τον έλεγχο της βιομηχανίας πετρελαίου, μεμονωμένες οικονομίες της κρατικής και της ατομικής ελευθερίας σας σχετικά με τη χρήση της ενέργειας και της απασχόλησης . Πριν από ένα χρόνο , η ψευδοεπιστήμης της υπερθέρμανσης του πλανήτη ήταν το pseudocrisis που θα χρησιμοποιηθούν για να απαιτούν δράση και διέλευση ενός νομοσχεδίου του κλίματος. Ευτυχώς, το κύρος της υπερθέρμανσης του πλανήτη ως επιστήμη ήταν μοιραία σε κίνδυνο , διότι οι εξέχοντες επιστήμονες του πεδίου αποδείχθηκε ότι έχουν παραποιηθεί τα στοιχεία που αποτέλεσαν το θεμέλιο της πρακτικής . Ελπίζοντας να γυρίσει σελίδα και να συγκεντρώνουν , ο Ομπάμα επιχειρεί να ανακατευθύνει δίκαιος θυμός κατά την κρίση στον Κόλπο και στη μετατροπή της σε κάτι που δεν είναι , ένα κλίμα crisis.Basil Venitis , twitter.com / Venitis , έχει αποδείξει ότι η αλλαγή του κλίματος είναι heliogenic όχι , ανθρωπογενή . Παρ 'όλα αυτά , κλεπτών carbonmonger , χρησιμοποιώντας λέξεις εντυπωσιασμού όπως το αποτύπωμα άνθρακα και την καθαρή ενέργεια , οι αυξανόμενες ένα σοσιαλιστικό κίνημα που δεν θα ωφελήσει ουσιαστικά τη Γαία , αλλά θα κάνουν τη ζωή μας μίζερη , μεταδίδεται από το καρκίνο του σοσιαλισμού . Διακυμάνσεις θερμοκρασίας οφείλονται μόνο στη Sun κύκλους , αλλά χρησιμοποιούνται ως antivenitist μέσο, δεν είναι ένα πραγματικό αντικείμενο ενδιαφέροντος για τους σοσιαλιστές που παραλλαγής του περιβάλλοντος παιχνιδιού . Στην ομιλία οβάλ γραφείο του σχετικά με τη διαρροή , δήλωσε την πρόθεση του Ομπάμα ήταν να περάσει ένα νομοσχέδιο του κλίματος. Προφανώς , η κρίση στον Κόλπο είναι απλά η δικαιολογία για να συγκεντρώσει εξουσία περνώντας ένα νομοσχέδιο που θα οργή σε ολόκληρη την οικονομία ? θανάτωση θέσεις εργασίας και bankrupting κρατών. Υπάρχει αδιαμφισβήτητη απόδειξη της αναπόφευκτης αποτυχίας στα αποτελέσματα των άλλων χωρών . Η Ισπανία , η " πράσινη " οικονομία της πρωτοπόρου στο χώρο , είναι μόνο ένα βήμα πίσω από την Ελλάδα , ως μέλος της ΕΕ σε πτώχευση και η μεγάλη άκουσμα "πράσινη" οικονομία έχει καταραμένοι της χώρας με μόνο μία νέα "πράσινη" θέση απασχόλησης που δημιουργείται για κάθε δύο " πραγματικές "θέσεις εργασίας χάνονται . σημεία Venitis έξω Climategate άρχισε τον Νοέμβριο του 2009, με τη διαρροή στο Διαδίκτυο χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων εγγράφων hacked από το Πανεπιστήμιο του Κλιματικές Έρευνας East Anglia της Μονάδας ( CRU ) . Το e-mail αποδείχθηκε ότι οι επιστήμονες του κλίματος χειρισμούς δεδομένα , αποκρύψει επιστημονικές πληροφορίες , και προσπάθησε να αποτρέψει αποκλίνουσες επιστημονικές ανακοινώσεις από το να δημοσιεύονται. Ένας συνασπισμός των συμφερόντων προώθησε το μύθο του φαινομένου του θερμοκηπίου ? επιστήμονες χρειάζονται κεφάλαια , τα μέσα ενημέρωσης μια ιστορία , πράσινο απροσδόκητα κέρδη των επιχειρήσεων, και κλεπτών αιτία να παρουσιάζονται ως ο Μωυσής . Μια άλλη πρόσκληση για συγκεντρωτισμό συνέβη όταν Obama προσπάθησε να γελοιοποιήσει υποστηρικτές του Συντάγματος. Ο χλεύασε : Μερικά από τα ίδια παιδιά που έχουν hollering και λένε « κάνουμε κάτι », είναι τα ίδια παιδιά που , μόλις δύο ή τρεις μήνες πριν, ήταν γεγονός που υποδηλώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει αυτόν τον τρόπο much.Roberts υποστηρίζει το " λαοί "είναι σωστό . Υπάρχει μια απλή απάντηση εδώ για όποιον ακόμα και με τις πιο βασική κατανόηση του Συντάγματος θα πρέπει να κατανοήσουν ? πρώτον, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ορισμένες αρμοδιότητες που απαριθμούνται ότι οι " λαοί " έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν την προσοχή ? και, δεύτερον, για κάθε άλλη ευθύνη του " λαοί " έχουν καθήκον να αναγκάσουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να υποχωρήσει . Η feds έχουν σφετεριστεί την ευθύνη της τη φροντίδα των καταστροφών, όπως στην κρίση του Κόλπου . Δεδομένου ότι δεν είναι οι Ομοσπονδιακοί ενθουσιασμένος με την ευθύνη , αλλά ακόμα σαν να σε μετρητά από κράτη και ιδιώτες για να χρηματοδοτήσει τις οργανώσεις όπως η FEMA και την ΥΠΠ , ίσως το πρόβλημα είναι η συγκέντρωση της εξουσίας itself.Obama συνέχισε : Μερικοί από τους ίδιους τους ανθρώπους που λένε οι πρόεδρος πρέπει να παίξει ηγετικό ρόλο και να επιλύσει αυτό το πρόβλημα είναι μερικοί από τους ίδιους λαούς που , μόλις πριν από λίγους μήνες , έλεγαν αυτός ο τύπος προσπαθεί να μηχανικός εξαγοράς της κοινωνίας μας μέσα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση που πρόκειται να περιορίσει freedoms.Again μας , το « λαοί » έχουν δίκιο . Roberts όπως σημειώνει στην ομοσπονδιακή απάντηση στην κρίση του κόλπου, η άπληστη επιθυμία να συγκεντρώσει ατού εξουσία την ανάγκη καθαρισμού και επισκευής του κόλπου . Ιστορικά, αυτό το ίχνος της κατάχρησης εξουσίας είναι σαφές. Η κυβέρνηση Obama επιλέγει πάντα τους ενοποιημένους εξουσία επί της ατομικής ελευθερίας ή τις πραγματικές ανάγκες του λαού ? αν υγειονομική περίθαλψη είναι , το διαδίκτυο , την αυτοκινητοβιομηχανία , τον χρηματοπιστωτικό κλάδο , την οικονομία , και το χειρότερο από όλα το θεμέλιο των ελευθεριών μας , το Σύνταγμα . Οι περισσότερες βιομηχανίες έχουν άμεσα και επηρεάζονται αρνητικά από Obama και αντι -αμερικανική πολιτική του ? και ο σεβασμός για το αμερικανικό Σύνταγμα απλώς δεν exist.Venitis ισχυρίζεται ότι scaremongers κλίμα ζητούν για μια άνευ προηγουμένου σοσιαλιστικού τον έλεγχο της ζωής μας . Σοσιαλισμός καμουφλάρονται ως την οικολογία ! Εκείνοι που δέχονται την κινδυνολογία ενόψει της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής είναι μαριονέτες της antivenitist pullpeddlers , σοσιαλιστική κλεπτών , οι παραγωγοί των πράσινων τεχνολογιών , γεωργικές επιχειρήσεις που παράγουν αιθανόλη και εμπορικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα δικαιώματα εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα . φοβία του κλίματος είναι η κύρια απειλή για την ελευθερία και την ευημερία που αντιμετωπίζουμε σήμερα . Venitis μούσες ότι κλεπτών πώληση αδειών ρύπανσης στη βιομηχανία, μας υπενθυμίζει η Καθολική Εκκλησία που πωλούν συγχωροχάρτια για τους αμαρτωλούς ! Cap-and- Trade εξαπλώνεται ο καρκίνος του σοσιαλισμού και, συνεπώς, καταστέλλουν την καινοτομία . Γνωρίζουμε επίσης ότι οι ισχυρές οικονομίες καινοτομούν καλύτερα από αδυνάτων , αλλά καπάκι και το εμπόριο αποδυναμώνει οικονομίες. Η Κίνα εκπέμπει περισσότερο άνθρακα από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες . Είναι τα επίπεδα αύξησης των εκπομπών της σε πολύ ταχύτερους ρυθμούς , και δεν έχει καμία πρόθεση να περικοπές . Ινδία και άλλες ταχέως αναπτυσσόμενες χώρες έχουν καταστήσει σαφές ότι , επίσης, δεν έχουν κανένα σχέδιο για να επιβραδύνουν την οικονομική τους ανάπτυξη με άνθρακα- κοπής οικονομίες measures.Venitist καινοτομούν καλύτερα από antivenitist αυτά , ειδικά για κάτι όπως η ενέργεια , όπου οι επενδύσεις που συχνά βρεθεί τα δισεκατομμύρια δολάρια και τα κέρδη έχουν παίξει έξω εδώ και δεκαετίες . Αλλά το καπάκι και το εμπόριο προσθέτει ένα σημαντικό στοιχείο της antivenitism , με άγρια ταλάντευση στην τιμή των δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα , και οι ενεργειακές εταιρείες ενδιαφέρονται λιγότερο για μακροπρόθεσμη επένδυση και ενδιαφέρονται περισσότερο για τα βραχυπρόθεσμα τυχερών παιχνιδιών του συστήματος. Γι ' Παγκόσμιο Φορολογικές Revolt αγώνες καπάκι και το εμπόριο. Cap-and- Εμπορίου δεν καπάκι του περιβάλλοντος αμαρτία , αλλά απλώς εμπορεύεται μόνος-εξυπηρετώντας σοσιαλιστικής ατζέντας για την οικονομική εξαθλίωση . Περιβαλλοντικής υγείας και της μακροζωίας είναι ένα προσκύνημα στο venitism . Αυτό το ιερό , απαλλαγμένες από τον ζυγό της υπερβολικής ρύθμισης , προστατεύει και επιβραβεύει την καλή οικονόμος της διατήρησης. Ένα κλίμα αριστείας τροφοδοτεί την οικονομία , προάγει venitist πολιτικές οι οποίες διασφαλίζουν το περιβάλλον αθανασία , και διώκει όσους κατάχρηση των φυσικών πόρων μας . Βασιλικός Venitis , έναν Αθηναίο ρήτορα , ισχυρίζεται ότι η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη είναι το πιο hot φάρσα ποτέ διαπράττονται σε παγκόσμια κλίμακα . Αντί να είναι δύσπιστοι όσον αφορά την ικανότητα venitism να ποιμένας καλή ενέργεια και περιβαλλοντική πολιτική , εμείς θα πρέπει να προστατεύει τα κοπάδια μας από τις υποσχέσεις της ψευδούς κερδών των antivenitist pseudoprophets . scaremongers κλίματος θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία και την ευημερία του homo sapiens . Βασιλικός Venitis , έναν Αθηναίο ρήτορα , δηλώνει κυβέρνηση είναι ο μεγαλύτερος ρυπαίνων . Αυτό ρυπαίνων παίρνει κυριολεκτικά μακριά με τη δολοφονία της εξαιτίας της ασυλίας . Θα πρέπει να κάνουμε κυβέρνηση ως υπεύθυνη για τις δράσεις του, όπως όλοι οι άλλοι αναμένεται να είναι . Venitists προστασία του περιβάλλοντος από την πρώτη κατάργηση της ασυλίας . Στρέφοντας την κυβέρνηση για την προστασία του περιβάλλοντος , έχουμε τοποθετηθεί η αλεπού που είναι επιφορτισμένες με την κότα σπίτι ! Οι κυβερνήσεις του ελέγχου πάνω από το 40 % της μάζας της γης . Δυστυχώς, η διαχείριση της κυβέρνησης επί γης μας καταστρέφει σταδιακά it. ενιαίο ομιλία του Ronald Reagan , ο Μέγας Communicator , αλλάξει ριζικά τον κόσμο! Ώρα Ρίγκαν για την επιλογή ομιλία το 1964, είναι το ιστορικό γεγονός ότι ξεκίνησε θαυμάσια πολιτική σταδιοδρομία του. Έξυπνες λέξεις είναι πιο αποτελεσματική από έξυπνες βόμβες . Για διασκέπτομαι σας , πάρτε μια δυναμική ομιλητή, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει τους ανθρώπους σου και τον κόσμο σας . Επωφεληθείτε από τις καλύτερες ελευθεριακό ρήτορας της εποχής μας , ο Βασίλειος Venitis . Όπως πολλές ενώσεις, σχολές , ομάδες της βιομηχανίας, οι εταιρείες , έχουν ανακαλύψει pullpeddlers , rabblerousers , και πολλά gluckskinds , ομιλίες από τον Βασίλη Venitis προσθέσετε απεριόριστα στη διαχρονική αξία ενός συνεδρίου . Basil Venitis δεν επαναλαμβάνει ό, τι μπορείτε να μάθετε από τακτικές πηγές, αλλά εκτείνεται φαντασία σας σε νέους ορίζοντες . Venitis εκτενώς για τα θέματα της πολιτικής και το Παγκόσμιο Φορολογική εξέγερση . Είναι συχνά ένα μέρος της διαδικασίας , που εργάζονται για τη διαμόρφωση και την άμεση κρίσιμα στοιχεία της ελευθεριακής θέματα. Ομιλίες από τους Βασίλη Venitis μπορέσει το κοινό να μάθει πραγματικά , και να παρέχουν συναρπαστικές , προκλητικές ιδέες venitist και ανάλυση με τεμαχισμό του δικαιώματος μέσω του πολιτικού φρασεολογία και να πάρει την ουσία του θέματος . Δεν είναι να απορεί κανείς που ο Βασίλειος Venitis είναι η πιο συχνά σε πράξεις στο Διαδίκτυο και είναι τόσο συχνά καλείται να παρουσιάσει venitism και να αποσαφηνίσει τα θέματα για το κοινό. Τα πολλά πλεονεκτήματα της χρήσης Βασίλη Venitis περιλαμβάνουν : Αξία * . Μία ομιλία του Βασίλη Venitis θα τιμηθεί από το λαό σου για πάντα , καθοδηγώντας τους στο σταυροδρόμι της ζωής τους και την οργάνωσή σας , αυξάνοντας την αποδοτικότητά τους , και τη βελτίωση της καλής θέλησης του οργανισμού σας . * Access . Κατά τον προγραμματισμό Βασίλειος Venitis για τον οργανισμό σας , εργάζεστε άμεσα με Venitis σε venitis@gmail.com να δημιουργήσουν μια ομιλία που ταιριάζει ακριβείς ανάγκες σας . Venitis συνεργάζεται με τις οργανώσεις για να εξασφαλίσουν ότι ομιλίες του παρέχει τη μέγιστη τιμή , και μοιράζεται την προσήλωσή τους στο πρόγραμμα κάνοντας τους μια τεράστια επιτυχία . * Δημοσιότητα . Η ανακοίνωση του Βασίλη Venitis , ηγέτης του παγκόσμιου φόρου Επανάσταση και venitism , μιλώντας στο συνέδριο σας θα εμφανιστεί στα περισσότερα blogs και ομάδες Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο . * Insight . Δεδομένης μεγάλη εμπειρία Venitis στο μιλώντας σε όλο τον κόσμο , και με την απαράμιλλη γνώση της πολιτική, την οικονομία , τη χρηματοδότηση, επιστήμες , φιλοσοφία , και πνευματικότητα , μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε την ιδανική θεματικό τομέα για την ομάδα σας .* Μετασχηματισμού . Οι δικοί σου θα μετατραπεί σε σοκ και δέος σε ένα νέο επίπεδο των γνώσεων , τη στάση, το κλίμα και την οργανωτική .* Revampia . Ο οργανισμός σας θα είναι ανανεωμένο με νέα ψυχή , το όραμα, τις αξίες και .* Προσιτότητα . Το κόστος των Venitis μιλούν είναι 5.000 ευρώ συν τα έξοδα ταξιδιού από την Αθήνα .
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα ( 1 )
Πρόσφατη δραστηριότητα :
Νέα Μέλη 78
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

**** Μπάρμπι Άιρες AcevedoBuenos , Αργεντινή Επιβεβαιώστε την φιλία
Δες το προφίλ

**** Ο / Η Τάσος Βύρωνα έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΕΛΤΙΟ 11 ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ ... ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.

Τάσος Βύρωνα14 του Ιουλίου, 2010 στις 1:27 am
Θέμα : Ο Κωνσταντόπουλος του Ειδικού Δικαστηρίου , πρόεδρος τ
Ένας από τους πρωτοπόρους του « αντιρατσισμού » του εθνομηδενισμού της καταπάτησης των εργατικών δικαιωμάτων και της εθνικής αξιοπρέπειας ... Μετά από αγρανάπαυση μερικών χρόνων ... η παράγκα αποφάσισε να τον « αποκαταστήσει » ... Ο καλός ο εργοδότης δεν αφήνει ποτέ άνεργο ένα « δικό του παιδί » http : / / www.facebook.com/l/46d45dfaqxrU3ARUG-RLTb1v9EA ? eglimatikotita.blogspot.com / ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα που για προέδρους είχε μόνο Παναθηναϊκούς ... Κωνσταντόπουλος , Αλαβάνος , Τσίπρας.Ο Βαρδινογιάννης ξεχρέωσε με αυτή του την κίνηση , τις σχέσεις που έχει το κεφάλαιο με την δήθεν αριστερά και την δήθεν πρόοδο.Αργότερα θα δώσει σίγουρα δουλειά και στον Τσίπρα ... Πολλές φιλίες βλέπω από τους « επαναστάτες του λαού » με το κεφάλαιο.Τώρα που τους χρειάζονται δίνουν δυναμικό παρών και είναι μπροστάρηδες για τα « αφεντικά » τους.Ανέλαβε την πιο « καυτή πατάτα » που υπήρχε στον αθλητικό χώρο ο Κωνσταντόπουλος.Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ... 1) ότι είναι φανατικός Παναθηναϊκός ( που δεν το νομίζω ) 2) Ότι είναι « κομμάντο » για τις δύσκολες αποστολές της οικογένειας Βαρδινογιάννη ( και όχι μόνο ) . Διαλέγετε και παίρνετε.Εμένα πάντως στο φτωχό μου το μυαλό δεν μου κολλάει ο Κωνσταντόπουλος για πρόεδρος του ΠΑΟ.Εκτός κι αν κάποιοι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ θέλουν να κάνουν « πόλεμο » , και χρειάζονται ένα πρόεδρο που έχει διατελέσει εισαγγελέας στο ειδικό δικαστήριο , ενάντια σε Λούβαρη , Α. Παπανδρέου κλπ κλπ.Έχει άριστες γνώσεις στα νομικά και έχει την ευχέρεια του λόγου ( λαοπλάνος ) .. Πιστεύω πως μόνο τυχαία δεν είναι η « πρόσληψη του " από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.Αναμένουμε μεγάλες μάχες στο παρασκήνιο και ο Κωνσταντόπουλος το μόνο που μπορεί να του προσάψει κάποιος " παρασκηνιακός τύπος " είναι ότι δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο . ( Έχει όμως με τους ξυλοδαρμούς ? ) Γιατί κατά τα άλλα δεν έχει δώσει δικαιώματα για να του προσάψει κάποιος κάτι , για την ηθική και την ακεραιότητα του.Οι σχέσεις του με τον Βαρδινογιάννη δεν είναι κάτι το οποίο με εκπλήσσει , άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αριστεροί της Εκάλης δεν κάνουν παρέα με τον κάθε τυχάρπαστο .. Το θέμα δεν είναι μόνο αθλητικό και δείχνει τι παίζετε στο πολιτικό παρασκήνιο.Την ώρα που κάποιοι φωνάζουν στις ομιλίες τους κατά του κεφαλαίου , είναι κολλητοί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη ... Τυχαίο ? Δεν νομίζω ... ΥΓ δελτιο11 . Αναβλήθηκε η εκλογή του νέου προέδρου της Superleague με ψήφους 8-5 , καθώς κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα ( 12/07 ) , δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μια συναινετική λύση . Εμφανώς ενοχλημένος αποχώρησε από την διαδικασία ο Τζίγκερ . Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν , εάν θα βγει ο Κανελλόπουλος Πρόεδρος , είπε : « Αυτό θα γίνει αφού τον στηρίζουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός » ! Και όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι « ποιος Παναθηναϊκός » , ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε : « Ο άλλος » , αφήνοντας αιχμές για παρέμβαση του Νίκου Πατέρα υπέρ του Θανάση Κανελλόπουλου του Ολυμπιακού Βόλου . http://www.facebook.com/l/46d455I4LvZUzeW9WxjKdaqY_yw ? www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=69264&cid=24Απλά προσθέτουμε ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αν . Κανελλόπουλος , που ανέλαβε την έρευνα , για τα " στημένα " παιχνίδια ποδοσφαίρου , (29-4-2010) , και στα οποία εμπλέκεται ο Ολυμπιακού Βόλου , είναι αδελφός του Θανάση.Όπως το είπε ο Ρακιντζής : « Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις , τις οποίες δεν μπορώ να εξηγήσω παρόλη την πείρα μου » . Η πολιτική και κοινωνική απάτη παντού και σ ' όλες τις μορφές .

**** Για να hamomilaki - Save παιδιών μας
Από :
noreply + feedproxy@google.com εκ μέρους Για hamomilaki ( hamomilaki@yahoo.gr )
Εστάλη :
Τετάρτη , 14 Ιουλίου 2010 1:23:02 πμ
Προς :
stamoskal@windowslive.com
Για να hamomilaki - Save παιδιών μας

Οι « Πυξ Λαξ » και πάλι μαζί ! - ola mou ΜΟΝΑΞΙΑ
Η πορνοποίηση μιας γενιάς
Εθισμένοι στο πορνό και τον τζόγο !
Οι « Πυξ Λαξ » και πάλι μαζί ! - ola mou ΜΟΝΑΞΙΑ
Καταχωρήθηκε: 13 Ιουλίου, 2010 14:04 PDT
Αφιερωμένο στους Ενωμένους Bloggers που είναι τώρα στον αέρα Μπορεί οι παλιές αγάπες να πάνε στον παράδεισο , όμως δεν ξεχνιούνται ποτέ , αυτές ακόμα κι αν δεν συζητάμε γι ' . Έτσι και το ...[[ Αυτό είναι μια περίληψη μόνο περιεχόμενο . Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου για την πλήρη συνδέσεις, άλλο περιεχόμενο , και πολλά άλλα! ] ]

Αυτό περιλαμβάνει μια απόσπαση ήχου / βίντεο / αρχείων πολυμέσων φωτογραφία : Λήψη Τώρα
Η πορνοποίηση μιας γενιάς
Καταχωρήθηκε: 13 Ιουλίου, 2010 11:28 πμ PDT
Σε μία αγορά που πουλάει ψηλοτάκουνες γόβες για μωρά και τάνγκα για προέφηβες , δεν χρειάζεται να είναι κανείς μεγαλοφυΐα για να δει πως το σεξ - για να μην πούμε το πορνό - εισβάλει στις ζωές ...[[ Αυτό είναι μια περίληψη μόνο περιεχόμενο . Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου για την πλήρη συνδέσεις, άλλο περιεχόμενο , και πολλά άλλα! ] ]

Εθισμένοι στο πορνό και τον τζόγο !
Καταχωρήθηκε: 13 Ιουλίου, 2010 11:01 π.μ. PDT
Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι ειδικοί για τις δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να έχει για τα παιδιά και ειδικά για τους εφήβους η ανεξέλεγκτη χρήση του Διαδικτύου . Σύμφωνα με τελευταία έρευνα ,...[[ Αυτό είναι μια περίληψη μόνο περιεχόμενο . Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου για την πλήρη συνδέσεις, άλλο περιεχόμενο , και πολλά άλλα! ] ]

****Ο / Η Σόνη Ηλιάδη έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ .

Σόνη Ηλιάδη1 Ιανουαρίου του 1970 στις 2:00 π.μ.
( χωρίς θέμα )

****Ο Δημήτρης σας προσκαλεί στην εκδήλωση " Συζήτηση του βιβλίου « Walden » του Ντέιβιντ Henri Thoreaux " την Πέμπτη , 15 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Leda Mala - Κολωνία , 3 και άλλοι φίλοι . Εκδήλωση : Συζήτηση του βιβλίου « Walden » του Ντέιβιντ Henri Thoreaux'Ωρα Έναρξης : Πέμπτη , 15 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. Ώρα Λήξης : Πέμπτη , 15 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ. Τοποθεσία : Bliss Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή ( RSVP ) , ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο : την Πέμπτη , 15 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Leda Mala - Κολωνία , 3 και άλλοι φίλοι . Εκδήλωση : Συζήτηση του βιβλίου « Walden » του Ντέιβιντ Henri Thoreaux'Ωρα Έναρξης : Πέμπτη , 15 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. Ώρα Λήξης : Πέμπτη , 15 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ. Τοποθεσία : Bliss Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή ( RSVP ) , ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο :http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=135335883164222&mid=2a6c62cG56358b7cG200e6c7G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε , Η Ομάδα του Facebook

**** Ο Εξάντας σε επανάληψη - Αλλαγές
Από :
Εξάντας Ντοκιμαντέρ Series ( exandas@smallplanet.gr )
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα .Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη :
Τρίτη , 13 Ιουλίου 2010 11:11:25 μμ
Προς :
stamoskal@windowslive.com
Σε έκτακτες αλλαγές προχώρησε η ΝΕΤ στις προγραμματισμένες επαναληπτικές προβολές του Εξάντα . Υπενθυμίζουμε ότι τα ντοκιμαντέρ προβάλλονται στις 11 το πρωί , τις καθημερινές , μέχρι και τις 30 Ιουλίου . Το νέο πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής :
13/7/2010 : ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΥΤΤΑΡΟ 13/7/2010 : ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΥΤΤΑΡΟ
14/7/2010 : ΔΕΛΤΑ - ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
15/7/2010 : 49 ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ
16/7/2010 : ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΦΟΥΡ
19/7/2010 : ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΑΝ ΚΟΥΑΝ -
20/7/2010 : Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
21/7/2010 : ΠΑΡΙΣΙ 2005
22/7/2010 : Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ
26/7/2010 : ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ
27/7/2010 : ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ
28/7/2010 : ΣΚΛΑΒΟΙ
29/7/2010 : ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΥΤΤΑΡΟ
30/7/2010 : ΟΤΑΝ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

****Ο / Η Ιθύνων Νους έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.

Ιθύνων Νους13, Ιουλίου 2010 στις 10:32 μ.μ.
Θέμα : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

http://www.facebook.com/l/20e4cx8i5pDr36_7C_48FapKybw; http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_9084.html.-

****Η Μαρία σας προσκαλεί στην εκδήλωση " ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ TORONTO LIVE SHOW 2010 " την Παρασκευή , 12 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. Εκδήλωση : ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ TORONTO LIVE 2010 SHOW'Ωρα Έναρξης : Παρασκευή , 12 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. Ώρα Λήξης : Παρασκευή , 12 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. Τοποθεσία : ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ CRYSTAL αίθουσα δεξιώσεων Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή ( RSVP ) , ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο :: ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ TORONTO LIVE 2010 SHOW'Ωρα Έναρξης : Παρασκευή , 12 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. Ώρα Λήξης : Παρασκευή , 12 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. Τοποθεσία : ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ CRYSTAL αίθουσα δεξιώσεων Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή ( RSVP ) , ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο :http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=136133756410148&mid=2a6bb1bG3dd6e022G16b2151G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε , Η Ομάδα του Facebook

*** Ο Γιώργος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G LIVE @ EXPLOZE BAR CAFE " την Σάββατο , 17 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. Ξένια Zerkidi καλείται επίσης . Εκδήλωση : 3G LIVE @ EXPLOZE CAFE BAR'Ωρα Έναρξης : Σάββατο , 17 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. Ώρα Λήξης : Κυριακή , 18 Ιουλίου στις 5:30 π.μ. Τοποθεσία : Λ. Βεΐκου 87 ΓΑΛΑΤΣΙ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή ( RSVP ) , ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο :" την Σάββατο , 17 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. Ξένια Zerkidi καλείται επίσης . Εκδήλωση : 3G LIVE @ EXPLOZE CAFE BAR'Ωρα Έναρξης : Σάββατο , 17 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. Ώρα Λήξης : Κυριακή , 18 Ιουλίου στις 5:30 π.μ. Τοποθεσία : Λ. Βεΐκου 87 ΓΑΛΑΤΣΙ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή ( RSVP ) , ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο :http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=102455796474419&mid=2a7c6b6G56358b7cG2018076G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε , Η Ομάδα του Facebook

****Hi! Nancy Soterano έχει σχολιάσει μια φωτογραφία . " Muchas felicidades para todos los Españoles " Για να δείτε , κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :. " Muchas felicidades para todos los Españoles " Για να δείτε , κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :http://www.sonico.com/login.php?etid=-bytt6&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7reJwZYHXTLoyxQOzcfYLa8.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjbpAR4kklmWE2J5MTPQpOWR%2BH%2B5WTY%2FadpooM7v%2FO0kD9Qvq3SKTDO388xW1RmsRmU3wYMuGKzLZIMwYpd83vwq Sonico.com ----------------------------------------------- Εξοικονομήστε έως και 95% για τις εθνικές και διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις . Από 5 δολάρια το δωρεάν σε www.sonico.com/free-5usd-calling-card * Μπορείτε να καλέσετε από το κινητό σας

**** Hi! Maria Jose Aguilar has commented on a photo. " Nancy Muchas gracias por la parte que μου toca ! " Για να δείτε , κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :. " Nancy Muchas gracias por la parte que μου toca ! " Για να δείτε , κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :http://www.sonico.com/login.php?etid=-bytt6&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7reJwZYHXTLoqY7rGTubjE8.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjbpAR4kklmWE2J5MTPQpOWR%2BH%2B5WTY%2FadpooM7v%2FO0kD9Qvq3SKTDO388xW1RmsRmU3wYMuGKzLZIMwYpd83vwq Sonico.com

****Hi! Norma Esther Capogrosso σχολίασε μια φωτογραφία . " JA .. JA ... UDS Tienen QUE HACERLE ΟΗΕ Monumento AL PULPO PAUL . EL EQUIPO ESPAÑOL DE LOS MEJORES . mejor DICHO ΕΛ. mejor . FELICITACIONES Orquidea . ΟΗΕ ABRAZO . " Για να δείτε , κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :http://www.sonico.com/login.php?etid=-bytt6&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7reJwZYHXTLoFhJCJyl5n1w.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjbpAR4kklmWE2J5MTPQpOWR%2BH%2B5WTY%2FadpooM7v%2FO0kD9Qvq3SKTDO388xW1RmsRmU3wYMuGKzLZIMwYpd83vwq Sonico.com

****Ο/Η Dina ❼ Gianakakos σχολίασε την φωτογραφία σας. «Diladi Stamati ... gia mena pou eime Olympiakara tipota??????????????? » Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30964850&id=1037492258&mid=2a7d53dG3dd6e022G16ba9acG9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**** Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ .- ( Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος) .-

**** Hi! Mercedes Juez Rodriguez has commented on a photo. "MUY BUENO EL PULPITO....UN POCO VICIOSILLO JAJAJAJAJ.....GRACIAS MARIA...BESOSS" To see it, click on the following link:http://www.sonico.com/login.php?etid=-bytt6&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7sv4JbDeOKv3qkU5tETa3Vk.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjbpAR4kklmWE2J5MTPQpOWR%2BH%2B5WTY%2FadpooM7v%2FO0kD9Qvq3SKTDO388xW1RmsRmU3wYMuGKzLZIMwYpd83vwq Sonico.com -----------------------------------------------Save up to 95% on national and international phone calls. USD 5 for free at www.sonico.com/free-5usd-calling-card * You can call from your mobile

****Hi! Maria Nieves Ramos Tacoronte has commented on a photo. "ati cielo ati gracias si un poquiti pero bueno no es tan malo como lo piensas me encanta una serbecita de bes en cuamdo y fumo jajajjaja y es sierto lo que te estoy diciemdo besotes mi niña" To see it, click on the following link:http://www.sonico.com/login.php?etid=-bytt6&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7sv4JbDeOKv3KWGNuswqaS0.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjbpAR4kklmWE2J5MTPQpOWR%2BH%2B5WTY%2FadpooM7v%2FO0kD9Qvq3SKTDO388xW1RmsRmU3wYMuGKzLZIMwYpd83vwq Sonico.com -----------------------------------------------Save up to 95% on national and international phone calls. USD 5 for free at www.sonico.com/free-5usd-calling-card * You can call from your mobile

****Hi! Graciela Valverde has commented on a photo. "guapa se lo merecen disfruten con todo cariño" To see it, click on the following link:http://www.sonico.com/login.php?etid=-bytt6&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7sv4JbDeOKv3HvnT_fs1Xtw.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjbpAR4kklmWE2J5MTPQpOWR%2BH%2B5WTY%2FadpooM7v%2FO0kD9Qvq3SKTDO388xW1RmsRmU3wYMuGKzLZIMwYpd83vwq Sonico.com

****Ο/Η Nicholas Skopelitis έστειλε μήνυμα στα μέλη του AGAINST SEAN PAUL PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS.

Nicholas SkopelitisJuly 14, 2010 at 8:40pm
Θέμα: Please use as Letter Sample to send Ms. Lewis
Dear Ms. Lewis,My name is Nicholas Skopelitis. I am writing to you so that Mr. Sean Paul cancels his trip to Northern Cyprus. This is because Northern Cyprus is illegaly being occupied by Turkish Armed Forces for thirty-six (36) years now, which infringes upon the human rights of the citizens of Cyprus. If Mr. Sean Paul performs in the northern occupied part of Cyprus it will be bad for his image, showing the his fans and the world that he aknowledges and accepts the illegal occupation of Northern Cyprus.If Mr. Sean Paul would like, he could perform in the free part of Cyprus so that he could peacfully urge the Turkish Armed Forces to withdraw their troops. Cyprus is the last divided European Country.Thank you for taking the time to read this letter.Nicholas

**** Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikJuly 14, 2010 at 7:43pm
Θέμα: MOYSIKA NEA GIA TOYS PYX LAX
Οι Πυξ - Λαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΑ ΣΤΟ BLOG MAS) -->

http://www.facebook.com/l/6eaf4jMam4nEd4OZ_RdQ0CqnV9A;radiomusicrock.blogspot.com ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

****Ο Η-Συντροφιά σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Κωνσταντίνου Κουγιουμτζή" την Τετάρτη, 21 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Νιους ❷❹ Τζι Αρ, Έλλη Καρνέζη και 19 άλλοι φίλοι. Εκδήλωση: Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Κωνσταντίνου Κουγιουμτζή'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 21 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Τετάρτη, 21 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ. Τοποθεσία: Πλαζ Αρετσούς Καλαμαριά Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=135021339862403&mid=2a7ebd2G3dd6e022G16bb893G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

****Η Frida σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Constantinos Christoforou Live @ Pure Club Skiathos" την Παρασκευή, 16 Ιουλίου στις 11:30 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Germoukaki Kalliopi, Petroula Petru και 3 άλλοι φίλοι. Εκδήλωση: Constantinos Christoforou Live @ Pure Club Skiathos'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 16 Ιουλίου στις 11:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 17 Ιουλίου στις 3:30 π.μ. Τοποθεσία: Paraliaki odos - Ammoudia Skiathou Skíathos, Greece Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=139923796033022&mid=2a7e419G56358b7cG201981aG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**** ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΦΤΩΧΕΙΑ , ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ , ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ .- ( Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος ).-

****Έχεις νέους επισκέπτες στο Badoo!1 επιπλέον άτομο επισκέφτηκαν το προφίλ σου, επειδή τράβηξες την προσοχή τους:
Δες το προφίλ και τις φωτογραφίες της!Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&g=50Να περνάς καλά!Η Ομάδα του Badoo

****
Ο/Η Ioanna Baltsaki έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/group.php?gid=25186548870.

Ioanna BaltsakiJuly 14, 2010 at 6:46pm
(χωρίς θέμα)
Δείτε τη μορφή των εξωγήινων, όπως τους φαντάζεται ο Στήβεν Χώκινγκ! http://www.facebook.com/l/d26c2gT16lcIbbuoZYFXLWIw5Qg;www.e-magazino.gr/?p=7100 Διατροφή, το έγκλημα της εποχής http://www.facebook.com/l/d26c2XhGwvs4UjhhawTCQTFxTyA;www.e-magazino.gr/?p=7108 Τέλος και στις επιδοτήσεις ενοικίου; http://www.facebook.com/l/d26c2FVS7xgtaEc7OUpBab4kE6w;www.e-magazino.gr/?p=7115 Σκέψεις με…μέτρο http://www.facebook.com/l/d26c2ba8W4hB6UW0wLgvVVLjoRQ;www.e-magazino.gr/?p=7121 Ξεκίνησαν σήμερα οι εκπτώσεις http://www.facebook.com/l/d26c2qXv3JlUHQHcB8vIEHkZ-9w;www.e-magazino.gr/?p=7133

****ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ :

Κάτι τρέχει με την Ορθοδοξία
Ελληνική Μυθολογία: Οδυσσέας και Πηνελόπη GREEK MYTHOLOGY: Ulysses & Penelope
Ματαιώθηκε η κατασκήνωση για τα παιδιά των αποδήμων
Κάτι τρέχει με την Ορθοδοξία
Posted: 14 Jul 2010 10:56 AM PDT
Σήμερα έγιναν δυο ανακοινώσεις: α) Στην νοτιοδυτική Ουκρανία ανακάλυψαν ένα μοναστήρι - σπήλαιο, του ενδέκατου αιώνα ανακάλυψαν σήμερα στην περιοχή Μουκέσαβο νοτιοδυτικά της Ουκρανίας. Σύμφωνα με...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Ελληνική Μυθολογία: Οδυσσέας και Πηνελόπη GREEK MYTHOLOGY: Ulysses & Penelope
Posted: 14 Jul 2010 09:34 AM PDT
Η Πηνελόπη, γνωστή ηρωίδα από την Οδύσσεια του Ομήρου, ήταν κόρη του βασιλιά των Αμυκλών Ικαρίου και της Περίβοιας. Waterhouse J.W., Η Πηνελόπη υφαίνοντας Το όνομά της είναι ακόμη και...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Ματαιώθηκε η κατασκήνωση για τα παιδιά των αποδήμων
Posted: 14 Jul 2010 05:28 AM PDT
Μακριά από το χαμομηλάκι ο λαϊκισμός,αλλά, όταν υπάρχουν αυτά:17.000 ευρώ την ημέρα για ΡΟΖ τηλέφωνα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Ξόδευαν δημόσιο χρήμα εις υγείαν της Siemens! πώς να...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

**** Ο/Η Dina ❼ Gianakakos σχολίασε την φωτογραφία σας. «Ok Stamati .... kai ego nomiza oti me ksexases!!!!!!!!!! Filakia polla!!!!» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30964850&id=1037492258&mid=2a83460G3dd6e022G16bea57G9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**** New updates in your account!‏
Από:
Stamatios Skoulikas (noticias@sonicomail.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 3:00:37 πμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)
Stamatios, enter your Sonico account now »
Photo updates
see all »

orquideaMaria Nieves Ramos Tacoronte

Fotos de carteleraMaria Nieves Ramos Tacoronte

ORQUIDEAMaria Nieves Ramos Tacoronte

Friend requests and suggestions
see all »

Barby Acevedo

Accept friend

Cida Elias Dos Santos

Accept friend

Sami Rachid

Accept friend

Alexandro Hernandez

Accept friend

Younes Kald

Accept friend

Stratos Stampoylis

Add friend

Public pages

Share your passion, become a fan of your favorite public pages and learn the latests news

Shakira
Become a fan

Yuri
Become a fan

Pitbull
Become a fan

Madonna
Become a fan

Coldplay
Become a fan

U2
Become a fan

Sonico in your web

Stamatios Skoulikas
Sonico Widgets
Share your profile in your web through Sonico's widgets, buttons and links
Create your widget

Share you world in Sonico , Thanks! Sonico Team .-

****O aniversário do(a) ONLY RENT A CAR EMLAK&İNŞAAT é daqui a dois dias! Recebeste esta notificação porque já és membro do Netlog.A tua conta na Netlog: http://pt.netlog.com/go/mailurl/-YT0wMzE0NzA3MzFiNzNmMWM4OTgwNjU0MTVjOGM3NjZhMiZtPTQ5NTcwMDMzNSZsPTYmZ209MyZ1PSUyRnNrb3VsaWthc3N0YW1hdGlvcw__Atenção! Os links das notificações só são válidos por um mês nos e-mails. -

****Ο/Η Stephanos Mytilineos Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του Blog ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

Stephanos Mytilineos ΑJuly 15, 2010 at 5:02am
Θέμα: Άγριο κράξιμο σε Υφυπουργό...
Δυσάρεστη ήταν χτες το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων: Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση της κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της. Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο...Η συνέχεια του δημοσιεύματος, εδώ: http://www.facebook.com/l/4cc67qB2bmPDlX_NxosMsm-u3ag;blogpress-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_15.html .-


**** Κανέλη (και πάλι), Καραμανλής, Μπακογιάννη...
Tο sync.gr την εβδομάδα που πέρασε‏
Από:
SYNC Team (sync@sync.gr)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 8:00:51 πμ
Προς:
stamos01 (snstam@gmail.com)
Στείλε το σε φίλο Έλα στο website μας

Δεν εμφανίζεται σωστά το μήνυμα?Πάτησε εδώ.
8 Ιουλίου 2010, Η εβδομάδα στα Ελληνικά blogs.
41 νέα "κατοχυρωμένα" blogsΌλο και περισσότεροι bloggers κάθε εβδομάδα κατοχυρώνουν το blog τους στο sync.gr δηλώνοντας παρών στη μεγαλύτερη μπλογκοκοινότητα της Ελλάδας! Έχουμε 41 νέα κατοχυρωμένα blogs τις τελευταίες 7 ημέρες.Αν έχεις κι εσύ blog που δεν το έχεις συνδέσει με το λογαριασμό σου στο sync, κάνε το τώρα ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.
Top 10
Top 10 blogs1. Troktiko (1109)2. TVXS.gr (638)3. ANTI Weblog (557)4. taxalia (470)5. PRESS-GR (409)6. Newstime.gr (398)7. Ελληνικό Καφενείο (340)8. Olympia.gr (328)9. Imdymedia (328)10. fimotro (316)Δες την πλήρη λίστα με τα Top 100 των Ελληνικών blogs
Μην ξεχάσεις!
The Blogger's Manual

Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή δωρεάν τώρα στο νέο Newsletter του sync.gr. Ένας οδηγός επιτυχίας για τους bloggers. Εγγραφή εδώ.
Share this

Δημοφιλές video της εβδομάδας #1
Λιάνα Κανέλλη έξω από τα δόντια στη βουλήΔημιουργεί ρεκόρ ενσωμάτωσης (embedding) στα Ελληνικά blogs η ομιλία της Λ. Κανέλλη στη Βουλή για το ασφαλιστικό. Έφτασε αισίως τα 144 blogs μέχρι τώρα. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.
Δημοφιλές video της εβδομάδας #2
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ: ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ!Ένα δεύτερο video που συνεχίζει να παίζεται πολύ στα blogs, αυτό που εμφανίζει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν το μνημόνιο και το ασφαλιστικό, ως καταζητούμενους. Έφτασε στα 95 blogs μέχρι τώρα. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
Δημοφιλές video της εβδομάδας #3
ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ - 07 Ιουλ 2010H ομιλία της Σοφίας Σακοράφα στη Βουλή για το ασφαλιστικό. Σε 45 blogs μέχρι τώρα. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
Δημοφιλές video της εβδομάδας #4
Δημοσίευμα-σοκ για τον Κ. ΚαραμανλήTo Γαλλικό περιοδικό Marianne δημοσιεύει άρθρο στο οποίο ο Κ. Καραμανλής χαρακτηρίζεται ως ανίκανος και ως ο "πρωτεργάτης της ελληνικής τραγωδίας. Το έπαιξαν 35 blogs μέχρι τώρα.. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
Δημοφιλές video της εβδομάδας #4
Πολιτική παρέμβαση Ντόρας ΜπακογιάννηTo video της Ντόρας Μπακογιάννη με το οποίο αναγγέλει τη δημιουργία του νέου της πολιτικού forum. Το έπαιξαν 31 blogs μέχρι τώρα.. Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν
http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/InboxLight.aspx?n=549477686# sync@sync.gr

**** Freitas Filho has posted a video on your wall Video: Não Quero Mais O Seu Amor
Play video »

***** New updates in your account!‏
Από:
Stamatios Skoulikas (noticias@sonicomail.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 8:29:25 πμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (snstam@gmail.com)
Stamatios, enter your Sonico account now »
Friend requests and suggestions
see all »

Hamomilaki Nobilis

Accept friend

Public pages

Share your passion, become a fan of your favorite public pages and learn the latests news

Madonna
Become a fan

Coldplay
Become a fan

Yuri
Become a fan

Shakira
Become a fan

U2
Become a fan

Pitbull
Become a fan

Sonico in your web

Stamatios Skoulikas
Sonico Widgets
Share your profile in your web through Sonico's widgets, buttons and links
Create your widget

Share you world in Sonico

****
[crystalclearforum] Laissez-nous faire! Let us do! Let us alone!‏
Από:
crystalclearforum@yahoogroups.com εκ μέρους ronpaul.congress (ronpaul.congress@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 8:51:14 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

The United States is the 8th freest economy in the 2010 Index of Economic Freedom. Its score is 2.7 points lower than last year, reflecting notable decreases in financial freedom, monetary freedom, and property rights. Economic freedom has declined in seven of the 10 categories measured in the Index. Overall, the U.S. suffered the largest decline in economic freedom among the world's 20 largest economies. The United States has fallen to 2nd place in the North America region, trailing Canada.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Rahm Emanuel's vow that the Obama Administration won't let a serious crisis to go to waste is in full swing to spread the cancer of socialism. Kicking and screaming, Europe is realizing the folly of the welfare state and taking the first small steps to return to fiscal sanity. Alas, Planetarch Obama and Congress seem more inclined to repeat Europe's mistakes than to learn from them. Laissez-nous faire! Let us do! Let us alone!The U.S. government's intrusive responses to the financial and economic crisis that began in 2008 have significantly undermined economic freedom and long-term prospects for economic growth. Uncertainties caused by ongoing regulatory changes and politically influenced spending have discouraged entrepreneurship and job creation, slowing recovery. Leadership in free trade has been undercut by "Buy American" provisions in stimulus legislation and failure to pursue previously agreed free trade agreements(FTAs) with Panama, Colombia, and South Korea.Meanwhile, tax rates are increasingly uncompetitive, and massive stimulus spending is creating unprecedented deficits. Bailouts of financial and automotive firms have generated concerns about property rights. The health care law is adding billions of dollars to the nation's medical bill, as well as federal and state deficits, while fundamentally altering the structure of employment compensation.Basil Venitis asserts that taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies. For each percent of lower taxes, the economy grows by at least four percent more, and the government gets more revenue. Raising tax rates is masochism. Smart stimulus is to cut tax rates. Stupidus stimulus is to increase spending, which stimulates the cancer of socialism! The U.S. Constitution was established, in the words of its Preamble, to secure the Blessings of Liberty to ourselves and our Posterity. That liberty is under assault today, and the threat, now as at the time of the Declaration of Independence, comes from a government that has become destructive of Life, Liberty, and the pursuit of Happiness.Reclaiming their heritage of economic freedom will not be an easy task for Americans. Action is needed in every area to challenge politically powerful special interests. Politics as usual will not suffice. Indeed, it is politics as usual that has gotten us off track, with government encroaching daily into areas that Americans have traditionally regarded as private.Venitis, an Athenian orator, points out the Tea Party movement is made up of average Americans who are sick to death of politicians regulating, taxing, controlling, and limiting individual choice. 85% of Americans don't trust the federal government. As Ronald Reagan famously put it, the nine most terrifying words in the English language are: I'm from the government and I'm here to help. America needs venitism now! If not now, when? The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 72
Visit Your Group

****
[fireflyflash] MERKEL IN RUSSIA WITH LOVE, BRINGING GOOD THINGS TO OUR LIVES!‏
Από:
fireflyflash@yahoogroups.com εκ μέρους dimitri.medvedev (dimitri.medvedev@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 9:10:27 πμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

Europeans have lost their taste for blood. The attempt to transform NATO from a defensive alliance into an instrument of power projection, is merely another doomed attempt to reignite Europe's martial spirit. It ain't going to happen. Europeans now are interested only in trade and peace.German Chancellor Angela Merkel has arrived in Russia for two days of trade talks with me. The talks, which include ministers from their respective governments, will focus on economic cooperation. Accompanying Merkel on her trip is a delegation of 25 business leaders, including the heads German companies like Siemens, Volkswagen, Airbus, BASF, Metro and Commerzbank.In Russia, Merkel and Peter Loescher, CEO of engineering giant Siemens, the most corrupt company on Earth, are to sign a 2.2-billion-euro ($2.8 billion) deal to supply 200 trains to Russia's RJD railway company's regional network. It's the second such contract this year for Siemens, and the company has also signed on to provide 54 trains for the 2014 Winter Olympic Games in Sochi, Russia.Germany is Russia's main economic partner and the two countries did 47 billion euros worth of trade in 2008. German exports to Russia were up by more than 200 percent between 2000 and 2009 but have fallen in the last few years. Industrial leaders in Germany are hoping Merkel will push Medvedev to revamp Russia's economy.Every company has a small proportion of defective products, what statisticians call the four-sigma deviation. Germany never sends four-sigma to Russia, but only to Greece! Basil Venitis muses the German euphemism for kickbacks is nuetzliche aufwendungen(NA), useful payments. Corruption scandals at Siemens, MAN, Daimler, and Ferrostaal show that German companies owe some of their success abroad to NA. Germany is the world champion in bribery! NA has transformed Greece to the dumping place of Germany. German companies sell their defective equipment to Greece at double prices of their perfect equipment! Yes, at double prices Greece buys submarines that bend, airplanes that cannot balance, helicopters that fall down, security systems that do not work at all, and useless machines rusting in warehouses! Yes, Greece pays gold for garbage, thanks to NA! Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007. Venitis points out Merkel does not use high-flying rhetoric or emotive outbursts to work up the crowd. She simply lays out in calm, measured, perhaps even dull terms, her party's platform. There is little to be heard of a grand plan for a shining future. This is pragmatic stuff, which is always what Merkel has been concerned with. She is not a big visionary. She likes to solve the problems of today and not think about visions of the future. Merkel has learned a lot in terms of body language. She flirts, throws glances and can unsettle even the most powerful statesman with her impish smile. At a gala evening she can be the impressive political diva who's not afraid to show cleavage. Venitis muses that Merkel's cleavage is Germany's weapon of mass distraction! During state ceremonies she's the queen of lions in a boring trouser suit striding energetically along military formations. Her countenance can be strict and rebuking. And she often deliberately neutralizes her femininity with those famous Angela Merkel button jackets. Chancellor Merkel has described the intense market pressures of the past few months as a poker game between investors and politicians. Whoever flinched first, she said, would lose. the pastor's daughter from East Germany who resists quick aid packages. She blames the crisis on a lack of fiscal discipline on Europe's periphery and wants a radical strengthening of EU budget rules as well as changes to the Lisbon Treaty to prevent profligacy and kleptocracy.Basil Venitis, an Athenian orator, notes that in December 2005, when former German Chancellor Gerhard Schroeder accepted a position at Russian gas company Gazprom shortly after stepping down from his government position, venitists called it a sellout move. Schroeder's support, while still in office, of the controversial Nord Stream pipeline project and Schroeder's move to Gazprom should raise questions in German voters' minds about the real reasons Schroeder was so keen to see this pipeline project launched. Many have wondered why Germany chose to go along with this project. Schroeder realized that he was, in effect, creating his own future place of employment!Merkel will also meet Putin and Sechin. Venitis points out Igor Sechin, a former Soviet military interpreter, is the leader of the siloviki clan of nationalist, ex-military and security service officers fighting to maintain a big state role in the Russian economy. Sechin is now a deputy prime minister overseeing Russia's vast energy and metals sectors, the world's biggest, and oligarchs snap to attention in his presence.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 72
Visit Your Group

**** Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisJuly 15, 2010 at 9:50am
Θέμα: Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΒΟΗΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ
http://www.facebook.com/group.php?gid=71605671345&v=photos#!/photo.php?pid=1542039&op=1&o=global&view=global&subj=71605671345&id=1279860909 .-

**** How high can you score?‏
Από:
Flixster (updates@flixster.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 11:48:56 πμ
Προς:
gay Stamoskal (stamoskal@windowslive.com)
If you can't see this email, please click here
Top quizzes on Flixster this week. Try to get the high score!

What is the movie?
Taken 6,293 times
Try the quiz >>

The Actor Test
Taken 8,929 times
Try the quiz >>

Name the Animation Movies
Taken 8,566 times
Try the quiz >>

Name The Cartoon Character
Taken 15,043 times
Try the quiz >>

Seasons & Holidays in Horror Film Titles
Taken 2,238 times
Try the quiz >>

Twilight Again-Questions From Few Of Them
Taken 1,021 times
Try the quiz >>

"Back To The Future"
Taken 1,886 times
Try the quiz >>

Friday the 13h: Jason's Machete Game
Taken 418 times
Try the quiz >>

What is the real name ?
Taken 788 times
Try the quiz >>

Horror Films Based on Short Stories
Taken 595 times
Try the quiz >>


****
[kitchencabinetforum] GLOBAL CULTURE CLASH‏
Από:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com εκ μέρους ronpaul.congress (ronpaul.congress@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 12:33:39 μμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

Basil Venitis points out there is a global culture clash. The primary axis of conflict in the post-Cold War world is along cultural lines. There is an increase in ideologically fueled violence around the globe. The mutual suspicion, fear, and misunderstanding between Islamic and Western societies has been increasing since the beginning of the new millennium, specifically after the September 11 terrorist attacks of 2001. Israel is on the front line of the war against terrorist Islam and fights every day for its existence amidst a sea of hostility. The Israelis are engaged in a long-term war against vicious enemies and are a vital component of a global war the free world is waging against Islam. The defeat of Islam is in the fundamental interest of the West. USA and Fourth Reich(EU) must oppose any attempt by the Universal Nudnik(UN) to undermine Israel's sovereignty and its right to defend itself.EU assistance is being used to fund hate education in Gaza and the West Bank. EU-funded textbooks promote martyrdom and, further, that EU aid for essential services had freed up resources for Hamas to enhance its military capability. Even with special mechanisms designed to target aid directly to Palestinians, there is still great risk in providing large amounts of international aid to Gaza. Syria is manufacturing Iranian M-600 missiles for Hezbollah. Israeli Prime Minister Netanyahu is calling Iran the ultimate terrorist threat and saying it was a mistake to think Iran's nuclear ambitions could be contained. Israel is now fully capable of attacking Iran as it has deployed many new systems including US-built long-range strike aircraft and armed drones. Venitist Paul Rogers warns the potential for an Israeli military strike on Iran over its nuclear programme has grown sharply, but its consequences would be devastating and would lead to a long war. An Israeli strike would:* Be focused not only on destroying military real estate – nuclear and missile targets - but also would hit factories and research centres, and even university laboratories, in order to do as much damage as possible to the Iranian expertise that underpins the programme.* Would not be limited to remote bases but would involve the direct bombing of targets in Tehran. It would probably include attempts to kill those technocrats who manage Iran's nuclear and missile programmes.* Be widely viewed across the Middle East as having been undertaken with the knowledge, approval and assistance of the United States, even if carried out solely by Israel.Rogers points out there would be many civilian casualties, both directly among people working on Iran's nuclear and missile programmes, but also their families as their living quarters were hit, and secretaries, cleaners, labourers and other staff in factories, research stations and university departments. While much damage would be done to Iran's nuclear and missile programmes, it would increase Iranian political unity, making the Ahmadinejad regime more stable. Iran might not respond with military action immediately, but its greatest priority would be to move as fast as possible to developing nuclear weapons and long-range missiles.Westen policies in the region and Washington's militaristic rhetoric have fanned the flames of Islamic fundamentalism. The 1979 Islamic Revolution, was primarily motivated by anti-Western and anti-imperialist sentiments that arose because of Western support for the shah. Saber-rattling over the nuclear issue worries and offends even pro-democratic Iranians. The mullahs use indiscreet comments from American officials as a pretext to smear the opposition as CIA stooges and to justify crackdowns. Patience and a low American profile is a better approach. It is appropriate to criticize the Iranian government's human-rights abuses, but even that needs to be done carefully. And such efforts should never be linked to calls for regime change. Most young Iranians prefer a modern, secular lifestyle and pursue one to the extent they can get away with, much to the clerical leadership's frustration. The religious hierarchy now seems to regard all of Iran's colleges as untrustworthy secular bastions.Basil Venitis asserts that Israel is a bastion of freedom and Graecoroman culture, an economic miracle, and a leader in science and technology. Israel is the only free country in a region dominated by Arab monarchies, theocracies and dictatorships. It is only the citizens of Israel, Arabs and Jews alike, who enjoy the right to express their views, to criticize their government, to form political parties, to publish private newspapers, to hold free elections. When Islamists deny the most basic freedoms to their own people, it is obscene for them to start claiming that Israel is violating the Palestinians' rights. All Muslims who are genuinely concerned with human rights should, as their very first action, seek to oust their own despotic rulers and adopt the type of free society that characterizes Israel.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 73
Visit Your Group

****Ο/Η Booknighter Booknights έστειλε μήνυμα στα μέλη του Booknights.

Booknighter BooknightsJuly 15, 2010 at 1:11pm
Θέμα: Νέο αγαπημένο βιβλίο
Zητήσαμε από την αγαπητή συγγραφέα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ να προτείνει στο αναγνωστικό κοινό του http://www.facebook.com/l/4cc676n3IshY09JIv6acidNXr_A;booknights.gr ένα βιβλίο που ξεχώρισε και την ενθουσίασε. Σας παραθέτουμε το κείμενο : http://www.facebook.com/l/4cc67814ulJIZqUD-MOsu0xVmxA;www.booknights.gr/?p=571

****Ο/Η Nikolakis Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL MUSIC LEZAS NIKOLAKIS.

Nikolakis LezasJuly 15, 2010 at 1:32pm
Θέμα: geia souu :) gia des edw :P
http://www.facebook.com/l/4cc67MW1XtxMYeVas7g6C6eX1YA;lezasmusic.blogspot.com/ ginete meloi sto neo ananeomeno istologio mas,,,na mathenete mousika nea kai ekdiloseis kai na vlepete new video mas pou de tha anevenoun facebook pros to paron :))))

&**** Hi! Oscar Hugo Gonzalez has commented on a photo. "GENIAL AMIGA MARIA NIEVES Y QUE VIVA ESPAÑA, OS LO MERECEIS POR SER EL MEJOR EQUIPO DE SUDAFRICA 2010 DE OSKY" To see it, click on the following link:http://www.sonico.com/login.php?etid=-bytt7&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7mRhCsZWhYR8dub_pyNp2g0.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjbpAR4kklmWE2J5MTPQpOWR%2BH%2B5WTY%2FadpooM7v%2FO0kD9Qvq3SKTDO388xW1RmsRmU3wYMuGKzLZIMwYpd83vwq Sonico.com

****
[speakoutforum] CHURCH MISOGYNY‏
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 4:02:00 μμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

This Thursday, the Vatican codified the attempted ordination of a woman to the priesthood as one of the most serious crimes against Church law! Basil Venitis asserts that Magdalene, Jesus's wife, is the most important person of Christianity. She was the smartest and best apostle. She was the only apostle who could understand Jesus completely, and that's why all other twelve apostles were jealous of her. Magdalene is the first bishop of Christianity. Nevertheless, misogynist gay bishops of the Catholic Church and the Orthodox Church defamed Magdalene in order to restrict hierarchs to males, transforming church leadership to a gay club. The Unholy See also made sweeping revisions to its laws on sexual abuse of children by priests in its latest attempt to tackle a scandal that has shaken churches around the world. Under the revisions, the statute of limitations for sexual abuse cases was increased to 20 years after the victim's 18th birthday from 10 years under the old rules, meaning victims will be able to file charges until they are 38 years old. This is significant because many people who were abused by priests as children do not find the courage or legal and moral support to come forward until they are well into adulthood.The changes are an update to a document known as a Motu Proprio, of his own accord, issued by the late Pope John Paul in 2001 to deal with various grave crimes against Church law. While the changes involve Church law, existing Vatican guidance to bishops that they should report sexual abusers to civil authorities remained in effect. In other changes, sexual abuse by a priest of a mentally handicapped adult will be treated as if the handicapped person were a minor and could lead to dismissal from the priesthood.Basil Venitis, an Athenian orator, asserts clergy are abusing the faithful on a consistent basis. In various dioceses across the world, church leaders are going great lengths to avoid making amends with the same victims of abuse they claimed to be trying to make peace with. Facing waves of lawsuits by now-adult victims, churches react more like a big business than a sacred institution. Wealthy dioceses have claimed to be broke and taken the drastic act of filing for bankruptcy. Only when forced to open their ledgers in bankruptcy proceedings does it become clear that several of these dioceses were actually flush with assets that it could have made available to victims seeking restitution.Richard Dawkins and Christopher Hitchens plan a legal ambush to have Pope, the Unholy Father, arrested for crimes against humanity. They have asked a distinguished group of human rights lawyers headed by Geoffrey Robertson to produce a case for charging Pope Benedict XVI over the cover up of sexual abuse in the Catholic Church. The Pope does not enjoy diplomatic immunity, because the Unholy See is recognized by the United Nations only as an observer State, not a regular State. Church's Augean stables need to be comprehensively cleaned up now. In June 326, Great Constantine had his eldest son Crispus, by Minervina, put to death by cold poison. In July, Constantine had his wife, the Empress Fausta, killed at the behest of his mother, Helena. Fausta was left to die in an overheated bath. Nevertheless, Constantine and Helen, the most sinister apes of planet Earth, are the most popular saints of the Church of Greece, the most corrupt Church on Earth! Venitis notes this sinister Church is established by the stupid constitution as the official religion of Greece, the most corrupt country on Earth! The clergy's salaries are being paid by the stupid government. All students in primary and secondary schools in Greece are required to be brainwashed with religulous propaganda. Liaisons between the sinister church and stupid government are handled by the stupid Ministry of Education. There is even a religulous party in the Greek Parliament for stupid citizens, which gets 6% of the popular vote!Mount Athos in Northern Greece is known as the Autonomous Monastic State of the Holy Mountain. This religulous World Heritage Site is home to twenty Orthodox wealthy monasteries and forms a self-governed monastic State within the sovereignty of Greece. Venitis points out Mount Athos, considered the foremost Academy of Homosexuality, got involved in myriad financial scandals in cahoots with the government of Greece, the most corrupt government on Earth. The Vatopaidi Monastery, built during the second half of the 10th century, is considered the richest and the most corrupt monastery on Earth, infamous for grabbing lands! Renown Arianna Huffington once sent her billionaire hubby to visit Mount Athos, and he came back an elightened gay! The most corrupt bishop on Earth was Archbishop Christodoulos of Athens, aka ayatollah Christollah, godfather of Chrysopege mafia, archbigot of Balkans, master of perjury, trial-fixer, chauvinist, antisemite, racist, grand robber, nymphomaniac gay, Vesuvius of vanity. Christollah's civil name was Christos Paraskevaidis. Christollah walked on dead bodies to reach the ivory throne, and he led a skulk of crucifoxes to devour the flock of faithful sheep. Christollah organized myriad scandals, manipulated Greek justice, manipulated the election of the Patriarch of Jerusalem, tried to manipulate Greek politics, and tried to impose the religion specification on IDs. Christollah asked students whether they wanted to be minced meat or meat, explaining that foreigners want to turn Greeks into the meat-grinder, while meat is a solid thing! Christollah frequently criticized the principles and values of what he characterized the atheist Enlightenment, and which he contrasted to Christian values! Chrysopege means Golden Fountain, but angry Greeks spell it Chrysopyge, which means Golden Buttocks! Bishop Kallinikos was the founder of Chrysopege and the spiritual father of Cristollah. Kallinikos tried to rape a cantor, chasing him around the Holy Table in the Piraeus Cathedral! Bishop Panteleimon of Attica was withdrawn from duties for sex orgies with young men and embezzlement of five million euros. In the wake of suggestions by fellow members of the unholy synod that he resign, Panteleimon's reaction was very revealing: If I speak, there will be an earthquake. I'll take many with me to my grave, including Christollah and Chrysopege! Bishop Chrysostomos of Zakynthos predicted that a tsunami was coming and it would reach Christollah himself.After the September 11, 2001 attacks on the World Trade Center, Greeks were shocked to hear Christollah attribute the attacks to despondent men who acted out of despair caused by the injustices of the Great Powers! In 2004 he criticized globalization as a bulldozer that is out to demolish everything, on account of those who want to rule the world without resistance or obstacles! In 2003, he fell out with Ecumenical Patriarch Bartholomew of Istanbul, and Christollah' name was stricken off the Diptych of the Orthodox Church as a punishment. Christollah died of AIDS on January 17, 2008.Churches already struggling to cope with myriad sex abuse scandals, have been hit by revelations of billion-euro thefts, opaque accounting, and Byzantine extravagance. While the grassroots faithful are being forced to make cutbacks, most bishops enjoy the trappings of the church huge wealth.In many places, this blatant disparity, along with reports of mismanagement, misappropriation and pomposity have prompted the faithful to challenge church officials. They are accusing many bishops of just covering up the problem, as they did in the sex abuse scandal. Bishops are determined not to allow anyone to see behind the curtain into their parallel world of bulging bank accounts and hidden assets, which, in some cases, have buttressed their power for centuries. The church true assets, like cockroaches, remain in the shadows.Church assets, accumulated over the centuries, are invested in many areas, including real estate, banks, academies, breweries, vineyards, media companies, and hospitals. Churches also derive income from stock holdings, foundations, and bequests. As a rule, all of this money flows into the accounts of the bishop's See. Only a bishop and his closest associates are familiar with this shadow budget, which tax authorities are not required to review. The public budgets of dioceses consist of far less than their total finances.This complicated web is handled with such secrecy that not even the financial department heads of all dioceses openly discuss their finances with one another. Seemingly Byzantine structures make these finances even more difficult to fathom. Depending on the diocese, the administrators of the church's funds can be members of a church tax council, a diocesan tax panel, a financial board or an administrative board. Sometimes assets are also spun off into foundations.Governments pay substantial sums of money for the maintenance and constant renovation of cathedrals and other church buildings. Most governments pay the salaries of religion teachers and in some countries, such as Greece, governments pay the salaries of all clergy. Substantial subsidies are paid for church conferences, church libraries, pastors who minister to police officers, inmates of prisons and psychiatric institutions, and the military. Some huge benefits towns make to their bishop, are based on century-old entitlements that politicians have never reviewed. Churches likes to point out how much they do for the poor and the weak, and to promote social cohesion, but governments foot the bill for many of these activities.Stung by myriad charges of clergy sexual abuse, corruption, robberies, orgies, and coverup that reach the pope, patriarchs, and archbishops, churches face a crisis of empty pews and empty coffers. Churches need to address their own failures, acknowledge their own guilt, ask for forgiveness, and heal as a family. Those leaving Christianity outnumber converts by four-to-one. In 1966, John Lennon claimed the Beatles were more popular than Jesus. Lennon said: Christianity will go. It will vanish and shrink. I needn't argue with that; I'm right and I will be proved right. We're more popular than Jesus now; I don't know which will go first, rock and roll or Christianity. Jesus was all right, but his disciples were thick and ordinary. It's them twisting it that ruins it for me.Lennon uttered those wise words at the height of Beatlemania. The British Invasion happened to also coincide with the decline of Christianity, especially in England, and especially amongst the younger generations. The mass hysteria of Beatlemania was analogous to religious ecstasy. Many fans truly saw the Beatles as musical messiahs. John, Paul, George, and Ringo reported that fans would bring sick people to their concerts, in the belief that the band had a divine healing presence.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 80
Visit Your Group

****Ο/Η Skopelitis Kostas έστειλε μήνυμα στα μέλη του SOCIAL cafe & SOCIAL de luxe.

Skopelitis KostasJuly 15, 2010 at 4:03pm
Θέμα: every thursday saxophone live at social!!!
saxophono kai autin tin pempti sto social!be thereee.!

****Η Eleni δημοσίευσε κάτι στον Τοίχο σας και έγραψε: "Tο ταξιδι ξεκινα ...στα Τιρανα με καυσωνα !!! Oνειρο τους να φορέσουν τα κοντομάνικα στην Ευρώπη. πήγαν κατευθείανστα μαγιώ... μπικίνι! LOL Kalhspera Stamati mou apo to Chicago!!!!!!" Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο της Eleni, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1037492258&v=wall&story_fbid=1404170457766&mid=2a90d11G3dd6e022G16c4ed8G1&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**** Ο/Η Δημήτρης Τ. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Συνεχίζουμε να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημήτρης Τ.January 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

**** Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]‏
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 8:46:57 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο billysss σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - fιλε σταματημπηκα στο blog σου και εγινα και αναγνωστης σου! μπες και εσυ στο δικο μου και γινε και εσυ αναγνωστης!!! http://www.newz-gr.blogspot.com/ ευχαριστω!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/billysss/

****Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]‏
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 10:02:49 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η globus σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Νάσαι καλά Στάμο μου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/globus/

****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου