ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Από όσα μας λένε γράφοντας *

Από όσα μας λένε γράφοντας :





**

Σταμάτη,
Στις 14 Ιανουαρίου ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε την, φτωχότερη χώρα του πλανήτη, Αϊτή άφησε πίσω του χιλιάδες θύματα και ανυπολόγιστες ζημιές. Οι εικόνες που έρχονται απο την περιοχή δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.Οι νεκροί έχουν, ήδη, ξεπεράσει τους 75.000, περίπου 3.000.000 κάτοικοι έχουν μείνει άστεγοι ενώ τα νοσοκομεία της χώρας δεν είναι αρκετά για να περιθάλψουν τους πληγέντες.

Φωτογραφία από Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε δηλώσει απο την πρώτη στιγμή ότι η Ελλάδα θα αποστείλει την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στην Αϊτή, τονίζοντας ότι, "Πολλές φορές, οι εξελίξεις έρχονται να μας θυμίσουν ότι σε αυτό τον κόσμο δεν ζούμε μόνοι μας. Μπορεί να έχουμε τα προβλήματά μας, να καταναλώνουμε και μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας για να τα λύσουμε, αλλά δεν ξεχνάμε.Δεν πρέπει και δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας σε πολλές περιοχές, που περνούν δύσκολες στιγμές και οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι, να προσφέρουμε και εμείς τη δική μας βοήθεια. Διότι σε δύσκολες στιγμές για μας, έχουν και αυτοί δείξει τη δική τους αλληλεγγύη προς την Ελλάδα. Αυτό το τονίζω. "Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη βοήθειας αποστέλλοντας ειδική ομάδα γιατρών και διασωστών, φαρμακευτικό υλικό αλλά και χρήματα μέσα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων. Συμβάλλουμε όλοι μας, στην παγκόσμια προσπάθεια για αποστολή τροφίμων και φαρμάκων στον λαό της Αϊτής καταθέτοντας ένα μικρό ή μεγαλύτερο ποσό. Για τον σκοπό αυτό έχει ανοίξει λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος με αριθμό 2341131478 καθώς και διατραπεζικός λογαριασμός με χρήση του ΙΒΑΝ GR8701000230000002341131478.Προώθησε το δελτίο αυτό σε όποιον γνωστό σου, θεωρείς, ότι τον ενδιαφέρει. Αναδημοσίευσε το ή τοποθέτησε ένα από τα banner της προσπάθειας στην πλαϊνή μπάρα του blog σου.pasok webteam, η ομάδα διαχείρισης του pasok.gr
Χρησιμοι συνδεσμοι:
Ενημέρωση μέσω κελάδημαΗ επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο facebookΤο κανάλι μας στο youtube
γινε μελος η φιλος του πασοκ
Έλα μαζί μας, σε μία συνεχή προσπάθεια εμβάθυνσης της συμμετοχικής δημοκρατίας στο κίνημα και την χώρα μας. Γράψου μέλος ή φίλος.
Οικονομικη στηριξη
Πλήρωσε την συνδρομή σου στο κίνημα, ηλεκτρονικά, μέσα απο το site μας
Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις εγγραφεί στη λίστα "Γενική Ενημέρωση". Το email αυτό είναι μέρος μαζικής αποστολής ενημέρωσης. Απεγγραφή απο αυτή την λίστα Προώθησέ το σε ένα φίλο Διόρθωσε τα στοιχεία σου E-mail επικοινωνίας: mazi@pasok.gr

** Αϊτή: Υποστήριξη σας σε δράση!
Από:
Αιτίες (apps + ys == 02sy@facebookappmail.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 3:32:59 πμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)
Βοήθεια Αϊτή Now! ΔΕΛΤΙΟ
Posted by Φίλοι του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση! Βοήθεια η αιτία:
Διάβασα αυτό
Αγαπητέ Υποστηρικτές Αιτία,
Αυτό που βλέπω από πρώτο χέρι στην Αϊτή είναι πέρα από κάθε φαντασία, πέρα από ό, τι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν ενδεχομένως να συλλάβει από την τηλεόραση. Το επίπεδο του ανθρώπινου πόνου είναι τόσο βαθύ και τόσο διαδεδομένη. Νομίζω ότι κάθε οικογένεια στην Αϊτή είναι θρηνεί επειδή κάποιος που γνωρίζουν, είτε ένα μέλος της οικογένειας ή ένας στενός φίλος, έχει πληγεί από αυτήν την τραγωδία.
Δεδομένου ότι ο σεισμός έπληξε πριν από μία εβδομάδα, των Ηνωμένων Εθνών Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) οι ομάδες έχουν καταφέρει να πάρει όλο και πιο απελπισμένα-χρειάζονται τρόφιμα από τον πληθυσμό της Αϊτής. Εργαζόμαστε όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός των έτοιμων προς κατανάλωση γεύματα (μέχρι στιγμής 200.000), τη διανομή και άλλων βασικών αγαθών, όπως ταμπλέτες καθαρισμού του νερού από την ανθρωπιστική τους εταίρους μας.
Πιο έμπειρους ανθρώπους μας βρίσκονται επί τόπου, παρέχοντας ζωτική υποστήριξη συντονισμού για το βουνό των αγαθών ανακούφιση streaming στην οδική, θαλάσσια και εναέρια. Και είμαι περήφανος να πω έκτακτης ανάγκης ειδικών μας οι τηλεπικοινωνίες έχουν κατορθώσει να αποκαταστήσουν συνδέσεις τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το σύνολο της ανθρωπιστικής κοινότητας, τις υπηρεσίες που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την επιχείρηση ανακούφισης και την ασφάλεια των εργαζομένων στην ανθρωπιστική βοήθεια.
Η βοήθειά σας εξακολουθεί να είναι κρίσιμη για την επιτυχία μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει τις προσπάθειες του ΠΕΠ:
· Δωρεά σε μία από τις αιτίες Facebook μας
· Καλέστε 1-866-929-1694 να δωρίσει πάνω από το τηλέφωνο
· Κείμενο φίλους να δώσουν 90999 για 5 δολάρια με το κινητό σας τηλέφωνο
Καθώς αντιμετωπίζουμε άλλη μια μέρα γεμάτη προκλήσεις, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για τη βοήθεια για την υποστήριξη σανίδα σωτηρίας μας για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που αγωνίζονται να επιβιώσουν. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό, τι μπορούμε. Και με τη βοήθειά σας, μπορούμε να το κάνουμε.
Φιλικά,
Pedro MedranoRegional διευθυντής της Λατινικής Αμερικής και της CaribbeanWorld Τροφίμων Programon λογαριασμό των Φίλων του ΠΕΠ
P.S. - Συντονιστείτε στο Late Show με David Letterman απόψε στις 11:35 μ.μ. ET / PT για τα ΠΕΠ επικεφαλής εκπρόσωπος Μπετίνα Luescher, ο οποίος θα δώσει την τελευταία ενημέρωση σχετικά με τη ζωή του ΠΕΠ για την εξοικονόμηση των προσπαθειών στην Αϊτή!

Go to Αιτία Προσκαλέστε τους φίλους
Σας αποστέλλουμε αυτό το email γιατί είστε μέλος του αιτία Βοήθεια Αϊτή τώρα!. Για να διαγραφείτε, εγκαταλείψουν την αιτία Αιτίες Privacy Policy Αιτίες Διεύθυνση: PO Box 492, Berkeley, CA 94708 United States Συμβουλή: Προσθέστε "no-reply@causes.com" στην ατζέντα σας για να σιγουρευτείτε ότι δεν χάνετε τις ευκαιρίες για να αλλάξει τον κόσμο.


Βοήθεια Αϊτή Now! ΔΕΛΤΙΟ
Posted by Kayzad Namdarian
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση! Βοήθεια η αιτία:

Βοήθεια Αϊτή Τώρα! Κείμενο "ΑΪΤΗ" με 90999 για να δωρίσει $ 10 (μόνο ΗΠΑ)
Δείτε Δελτίου για την Facebook Αφήστε ένα σχόλιο Go to Αιτία Προσκαλέστε τους φίλους
Σας αποστέλλουμε αυτό το email γιατί είστε μέλος του αιτία Βοήθεια Αϊτή τώρα!. Για να διαγραφείτε, εγκαταλείψουν την αιτία Αιτίες Privacy Policy Αιτίες Διεύθυνση: PO Box 492, Berkeley, CA 94708 United States Συμβουλή: Προσθέστε "no-reply@causes.com" στην ατζέντα σας για να σιγουρευτείτε ότι δεν χάνετε τις ευκαιρίες για να αλλάξει τον κόσμο.

**Σταμάτης Δωρεάν υπηρεσίες πριμοδότηση για 1 μήνα
Από:
Viadeo (info@mailviadeo.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 5:48:44 πμ
Προς:
snstam@gmail.com
Καλώς προσφορά: 1 μήνα δωρεάν συμμετοχή Premium
Αγαπητέ Σταμάτη, ελπίζω να έχουν απολαμβάνοντας τα οφέλη της ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες πρόσθετου τέλους Viadeo του. Σε 7 ημέρες λογαριασμός σας θα επιστρέψει στις βασικές υπηρεσίες. Όπως συμβαίνει αυτό, θα ήθελα να σας προσφέρουμε 1 μήνα δωρεάν συμμετοχή πριμοδότησης εάν επιλέξετε να υπογράψουν-up για 12 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι 13 μηνών:
· Δυνατότητες αναζήτησης και την προβολή πλήρους προφίλ μελών
· Μάθετε που εξέτασε το προφίλ σας
Unlimited · συνδέσεις και επικοινωνιών
· Δημιουργία φόρουμ και διαφημίσεις
· Post και τη διαχείριση γεγονότων
Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για την προσφορά ευπρόσδεκτη
Σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σας,
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Wayne Gibbins Επικεφαλής του Marketing, UK & Ireland

**
**Αναστασία Παυλίδου σχολίασε σύνδεσμό του ...
Από:
Facebook (κοινοποίηση + anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010 9:25:32 μμ
Προς:
Σταμάτιος Ν. Skoulikas (snstam@gmail.com) Η Αναστασία Παυλίδου σχολίασε στον σύνδεσμό της.
«Καλησπέρα Σταμάτη .....»
Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτό το σύνδεσμο.
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/;% 2Fprofile.php & v = feed & story_fbid = 262678437270 & id = 100000306461120 & mid = 1c155d2G3dd6e022Gf1d177G13
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** [euroliberty] PATHEMATA MATHEMATA
Από:
euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 2:54:45 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Όταν venitist Alfred Scharinger ακούσει Πρόεδρος Ομπάμα ανακοινώνει ότι το καθολικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης θα εξοικονομήσει χρήματα Αμερικανοί, ήξερε ότι έπρεπε να μιλάει. Scharinger έχει τη σοφία, τη γνώση και την εμπειρία για να μιλήσω για αυτό το αμφιλεγόμενο θέμα. Είναι επιτακτική ανάγκη οι Αμερικανοί να ενημερώνεται από ένα ανεξάρτητο πρόσωπο που δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν? Κάποιον που έχει πράγματι εργασθεί σε μια κυβέρνηση, διαχείριση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, όπως είναι το τι θα μπορούσε σύντομα να επιβληθεί Αμερικανούς. Εδώ είναι η αλήθεια των έσω »για το τι συμβαίνει με κάθε γραφειοκρατία της κυβέρνησης. Scharinger πέρασε έξι χρόνια που εργάζεται για το Krankenkasse, ένα αυστριακό κράτος που λειτουργούν με το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο ήταν αρκετά γι 'αυτόν να λαχταρούν την ελευθερία, ακόμη και με τις αβεβαιότητες και τους κινδύνους που έρχονται με ελεύθερη επιλογή. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του, υπήρχαν περίπου 900.000 κατόχων ασφαλιστηρίων συμβολαίων και περίπου 600 υπάλληλοι της κυβέρνησης. Μετά την άφιξή του στις ΗΠΑ ως νόμιμος μετανάστης, Scharinger πήγε να εργαστεί για ένα μικρό γραφείο ασφάλισης πώλησης Υγεία, Ζωή, και απώλειας εισοδήματος των πολιτικών. Μια μέρα το αφεντικό του τον κάλεσε να επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Scharinger αναμένεται ένα τεράστιο κτίριο, όπως αυτή στην Αυστρία. Scharinger δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν σταμάτησε μπροστά σε ένα ζευγάρι των bungalows και το αφεντικό είπε "αυτό είναι." Scharinger γνώριζε ότι η εταιρεία του είχε περίπου 800.000 κατόχων ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Ήταν αυτό δυνατό - 70 εργαζομένων του ιδιωτικού κάνουν την ίδια εργασία με 600 δημόσια γραμματέων στην Αυστρία; Απλά από την τύχη, Scharinger είχε φέρει μία από τις απαιτήσεις του πελάτη του τις μορφές με τις ελπίδες της επίσπευση αυτό, και έδωσε σε έναν από τους δικαστικούς υπαλλήλους σε διαδικασία. Δύο ώρες αργότερα, ο ίδιος υπάλληλος του έδωσε έναν έλεγχο. Scharinger σχεδόν λιποθύμησε! Θα πρέπει να χρειάστηκαν τουλάχιστον πέντε ημέρες και τρεις υπογραφές για να πάρει τον έλεγχο από το Krankenkasse. Όταν Scharinger εγκαταλείψει το σχολείο πήρε μια θέση εργασίας με την αυστριακή κυβέρνηση, επειδή ο πατέρας του ήξερε κάποιος υψηλής επάνω στη γραφειοκρατία. Scharinger έπρεπε να μοιραστούν ένα γραφείο με ένα άλλο εργαζόμενο και τη βοήθειά της με την καθημερινή του φορτίου της. Scharinger ήταν πρόθυμοι να εργαστούν, και έσκαψαν το δικαίωμα, αλλά κατά 11 AM mate του γραφείου του είπε να επιβραδύνει διότι είχαν ήδη επεξεργασία όλων των εντύπων για εκείνη την ημέρα. Αυτό συνεχίστηκε για περισσότερο από ένα χρόνο. Scharinger πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του περιαγωγής του κτιρίου, κουτσομπολιά και κοιμούνται στο δωμάτιο αρχείο. Δεδομένου Scharinger ήταν Ορκωτός Λογιστής, προήχθη τελικά να Revisor. Κάθε μέρα Scharinger θα πέσει σε κάποια εταιρία για αιφνιδιαστικά για να βεβαιωθείτε ότι κάθε εργαζόμενος έχει ασφαλιστική κάλυψη. Ακόμη και αν ένα άτομο μόνο εργάστηκε για μια ημέρα, η γραφειοκρατία και η επίσημη αίτηση έπρεπε να αποσταλεί in. Βαριά πρόστιμα που περίμεναν για το δράστη. Οχι, αυτό δεν ήταν η IRS, αυτό ήταν βασικό κυβέρνησής σας-run ασφάλισης. Κάθε χρόνο τα συνδικάτα θα ονειρεύομαι περισσότερα προνόμια για τα μέλη τους. Πρώτη πήραν πληρώνουν ένα επιπλέον μήνα το Δεκέμβριο, και το επόμενο έτος άλλη μία τον Ιούλιο, ώστε κάθε χρόνο Scharinger πήρε 14 μηνιαίες paychecks. Ένα χρόνο Scharinger πήρε 15 paychecks επειδή τα συνδικάτα που διοργανώνονται για μια πολιτική που τους καταβάλλεται μπροστά από το χρόνο. Φυσικά είχαν να εμφανιστούν για εργασία σε 7:00 π.μ. κάθε μέρα, αλλά στη συνέχεια, στις 1:00 μ.μ. είχαν γίνει. Χρειάστηκε πολλή φαντασία για να καλύψουν το κενό ώρες! Παρ 'όλα αυτά αδράνειας χρόνο στα χέρια τους, δεν ήταν πολύ πριν είχαν πάρει αυτόματα θητεία και δεν θα μπορούσε ποτέ να τροφοδοτούνται δεν έχει σημασία τι. Scharinger αδελφός του που ζει ακόμα στην Αυστρία ήταν μια μεγάλη βολή στο τέλος της αυστριακής σιδηροδρομικό σύστημα, αλλά αναγκάστηκε στη συνταξιοδότηση σε ηλικία 55 ετών για να δημιουργηθεί χώρος για τους νεότερους λαούς, και, υποτίθεται, για να εξοικονομήσει χρήματα. Παίρνει το 90% του πρώην μισθού, καθώς και απεριόριστη δωρεάν ταξίδια πρώτη τάξη για όλη την οικογένεια του, οπουδήποτε στην Ευρώπη. Σύνταξη του είναι διπλάσια από πληρώνουν αντικατάστασή του, μέχρι τώρα είναι το κόστος της κυβέρνησης κατά 50% περισσότερο από ό, τι πριν. Κάθε τρεις μήνες να αυστριακή γιατροί αμείβονται για κάθε ασθενή που αντιμετωπίζονται, αλλά τα χρήματα είναι το ίδιο αν τον αντιμετωπίσει μία ή 20 φορές. Οι γιατροί δεν επιτρέπεται να κάνει σημαντικές αποφάσεις. Αντ 'αυτού, επικαλούνται οι ασθενείς στην Chef Arzt (Chief Γιατρός). Αυτό γραφειοκράτης έχει τη δύναμη να πει εάν είστε άρρωστος αρκετά για να πάρει θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή και την αποζημίωση για την απώλεια εισοδήματος. Και κοιτάξετε καλύτερα το μέρος της αδιαθεσίας, λόγω εφαρμογής είχαν lucking γύρω γωνίες κατασκοπεία για εσάς. Όλες οι primars είχε άλλη αρχηγός, η leitende Chef Arzt. Το άτομο αυτό ήταν η απόλυτη εξουσία επί της ζωής και του θανάτου. Οι άνθρωποι θα τρέμουν από φόβο, όταν πήρε μια επιστολή από το primär. Θα έκοψε το εισόδημά μου μακριά; Θα έχει απαγορεύσει χειρουργική μου, ακόμη και αν ο γιατρός μου μου είπε ότι ήταν απαραίτητο; Θα πάρω το νέο φάρμακο; Θα προσπαθήσουν και να σώσει το πόδι μου, ή απλώς να το κόψω; Φυσικά, ακόμη και η απόφασή του υπόκειται σε αναθεώρηση από ένα υψηλότερο επίπεδο, η primarius όλων primars. Όταν η μητέρα Scharinger είχε να δει το γιατρό της, θα συσκευασία ενός γεύμα και να στέκονται έξω από το γραφείο του γιατρού από την αυγή μέχρι που έφτασε περίπου 9:00 π.μ.. Δεν είχε σημασία όταν έφτασε? Υπήρχε ήδη μια γραμμή. Η αίθουσα αναμονής συσκευάστηκε πάντα και πολλές φορές καθόταν στο γραφείο όλη την ημέρα. Τελικά, Scharinger ανακαλύψει έναν γρηγορότερο τρόπο για τη μητέρα του για να δείτε το γιατρό. Όταν Scharinger προσχώρησαν σε μια τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, ένα μέλος της ομάδας που έτυχε να είναι ο γιατρός είπε ότι υπάρχει άλλος είσοδος στο γραφείο του, προορίζεται για την VIPs και φίλους. Δεν ήταν δίκαιο για τους άλλους, αλλά θα λυθεί Scharinger της μητέρας καιρό περιμένει. Χρόνια αργότερα, τη δεκαετία του 1990, κατά τη διάρκεια μιας από τις επισκέψεις Scharinger στην Αυστρία, ο αδελφός του, τον πήρε μαζί του όταν επισκέφθηκε την κυβέρνηση οδοντιατρική κλινική. Μικρή είχε αλλάξει. Η Zahn Arzt, το οποίο μεταφράζεται σε δοντιών Γιατρός, ήταν φίλος του αδερφού Scharinger του. Κλήθηκαν να περιμένουν μέσα στο εργαστήριο και, φυσικά, Scharinger θα μπορούσε να δει μια ντουζίνα άνθρωποι έξω από συνεδρίαση σε έναν πάγκο. Ένα-ένα τα οδοντίατρος θα τους θέσει υπό, σακί γύρω από το στόμα τους λίγο, και λένε, "θα πρέπει να τραβηχτεί. Πήρε τότε μια σύριγγα γεμάτη με Novocain, έσπρωξε τη βελόνα επάνω στην κόλλα, χωρίς καμία προετοιμασία ή προ-numbing, στη συνέχεια, έστειλε ο ασθενής να περιμένει έξω. Δεν άνθρωποι αναρωτιούνται πάει σε ιδιωτικό οδοντίατρο εάν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά! Πολλές υπηρεσίες ότι οι Αμερικανοί θεωρούν πρότυπο δεν ήταν διαθέσιμα μέσω του Krankenkasse. Για στεφάνες, γέφυρες ή καλώς προσαρμοσμένο οδοντοστοιχίες, θα έπρεπε να πληρώσει από την τσέπη σας. Τα περισσότερα φάρμακα, εκτός από την ασπιρίνη, δεν καλύφθηκε. Νοσοκομεία είχε 10 με 20 κρεβάτια σε ένα δωμάτιο με ένα ή δύο νοσηλευτές που συμμετέχουν. Αν αυτό ήταν απαράδεκτο, υπήρχαν πάντα ιδιωτικό και ημι-ιδιωτικούς χώρους που διατίθενται για την καταβολή τους ασθενείς. Αλλά ποιος θα μπορούσε να πληρώσει για τέτοιες πολυτέλειες, όταν η αυστριακή κυβέρνηση χρειάστηκε περισσότερο από το 50% των paycheck σας; Στη συνέχεια, και πάλι, αν ήξερε το σωστό γιατρό, ο οποίος ήταν φιλική με ένα από τα primars, ίσως να αποστέλλεται σε ένα από τα πολλά Kuranstalt (ΖΕΠ) για περίοδο τριών έως τεσσάρων εβδομάδων με πλήρεις αποδοχές. Η freebies δεν θα μπορούσε να διαρκέσει για πάντα. Τελικά κατέστη σαφές ότι τα χρήματα που αφαιρούνται από paychecks πολίτη παρέλειψε να καλύψουν τα γενικά της κυβέρνησης. Η προφανής λύση ήταν η εισαγωγή του ΦΠΑ. Ξεκίνησε στο 8% και η τελευταία φορά Scharinger που ελέγχθηκαν, ήταν πάνω από 20%. Η κυβέρνηση ήταν έξυπνος, θα το έκρυψε στην τιμή που πληρώνεται. Όταν αγοράζετε αγαθά ή υπηρεσίες στην Ευρώπη, η τιμή που έχει αποσπασθεί περιλαμβάνει ΦΠΑ. Έως τώρα, οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει καιρό γιατί οι τιμές της βενζίνης είναι τόσο υψηλές. Γι 'αυτό κοστίζει πάνω από 2,00 δολάρια ενός λίτρου, η οποία βγαίνει σε πάνω από 7,50 δολάρια το γαλόνι. Και σκεφτήκατε τρία δολάρια ήταν υψηλό! Το ίδιο ισχύει και στον Καναδά, όπου Scharinger έζησε για έξι χρόνια - 2,00 δολάρια για ένα λίτρο βενζίνης. Έχετε ποτέ προσπαθήσει να αγοράσει τσιγάρα ή ποτό στον Καναδά; Τα καταστήματα είναι κυβέρνηση-run, έτσι ώστε μπουκάλι της Smirnoff που θα πωλήσει για 17,00 δολάρια στις ΗΠΑ έρχεται σε 40,00 δολάρια ή περισσότερο. Και όμως ορισμένα έθνη προσπαθούν να υιοθετήσουν το καναδικό σύστημα. Τώρα, πώς είναι ότι για την ειρωνεία; Δεν έχουν αλλάξει πολλά στην Αυστρία από το Scharinger αριστερά για να αναζητήσει την ελευθερία για τον ίδιο και την οικογένειά του. Οι ιστορίες τρόμου σχετικά με το σύστημα υγείας της Αυστρίας δεν έχουν εκλείψει. Scharinger έχει επισκεφθεί την πατρίδα του, πολλές φορές και αυτός είναι ακόμη σε επαφή με κάποιους φίλους. Ένας από αυτούς είναι σήμερα ο ηγετικός Primarius στην Άνω Αυστρία. Αυτός προσπάθησε να μεταρρυθμίσει το σύστημα για χρόνια, αλλά πέρυσι είπε ότι είχε παραιτηθεί και ήταν ακριβώς εκεί για να πάρετε paycheck του και να συνταξιοδοτηθούν. Δεν είναι δυνατή η καταπολέμηση της διαιώνισης γραφειοκρατικό σύστημα. Γι 'αυτό είναι επιτακτική ανάγκη οι Αμερικανοί εμποδίζουν αυτή την παρωδία από συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι περισσότεροι από τους φίλους σχολείο Scharinger έχουν προ πολλού πεθάνει, εκτός από δύο που ζουν στις ΗΠΑ. Scharinger φίλος του πέθανε στον Καναδά, ενώ περιμένουν δύο χρόνια σε μια επιχείρηση παράκαμψης καρδιά. Πώς και γιατί οι περισσότεροι από τους φίλους Scharinger στην Ευρώπη έχασαν τη ζωή είναι μια ιστορία από μόνη της, αλλά σίγουρα το σύστημα έχει πολλά να κάνει με αυτό. Τα τελευταία 2 χρόνια Scharinger δαπανάται μέσα και έξω από τα νοσοκομεία και πέρασε 6 χειρουργικές επεμβάσεις. Scharinger να πω μόνο δεν υπάρχει καμία μέριμνα για την υγεία ωραιότερο από εδώ στις παλιές καλές ΗΠΑ. Ασφαλισμένο ή δεν πρώτοι που λαμβάνουν φροντίδα από σας και στη συνέχεια να κάνουν τις δημοσιονομικές ρυθμίσεις. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που έχει συσταθεί για να δώσει ένα χέρι βοήθειας. Αν οι άνθρωποι πεθαίνουν στο δρόμο, όπως ισχυρίζεται Χάρι Ριντ, γιατί είναι ο καθένας προσπαθεί να πάρει από το άγκιστρο ή απατεώνας; Scharinger ίδιος ερωτά γιατί είναι ακόμα ζωντανός; Και η απάντηση που θεωρεί ότι είναι Scharinger έχει τουλάχιστον ένα ακόμη έργο να κάνουμε σε αυτή τη γη, να κάνει όσο το δυνατόν επίγνωση του τι έρχεται. Καταπολέμηση με όλες τις δυνάμεις σας για να κρατήσετε το μόνο υγιής χώρα σε αυτόν τον κόσμο από το να αναρροφάται από την ιδεολογία του σε λίγες ανενημέρωτο, άστοχες ψυχές! Αποφύγετε την πάση θυσία! Σχεδόν κάθε Ευρωπαίος ηγέτης του 1930, υποσχέθηκε περισσότερη ελευθερία, ευημερία, ισότητα για όλους, ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο για όλους, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, κλπ., κλπ. Scharinger ξέρει, αυτός ήταν εκεί. Scharinger είδε και άκουσε τις επευφημίες πλήθη και χαμογελαστά πρόσωπα? Μόνο λίγα χρόνια αργότερα είδε τα δάκρυα, ο θρήνος και απελπισία. Αλλά δεν θα υπάρχει ελεύθερη, δημοκρατική Ευρώπη, εάν δεν ήταν για τους πολίτες των παλιών καλών ΗΠΑ υψώνονται, θυσιάζοντας πάνω από 500.000 ζωές για να απελευθερωθούν οι χώρες από την τυραννία. Δεν υπάρχει άλλη χώρα ή που θα μπορούσε να σώσει τον κόσμο από τη δικτατορία. Κυβέρνηση εξαγορά της ζωής μας δεν έρχεται μια μέρα στην άλλη, αυτό διαρρέει στο εξαπλώνεται και όπως ο καρκίνος δεν μπορείτε να συνειδητοποιούν. Ποτέ δεν θα σταματήσει, αλλά θα καθιερώσει τις ίδιες ιδέες ξανά και ξανά με διαφορετικά ονόματα και μορφές. Πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση και να ξεχάσουμε κόμμα και τη φυλή ή το χρώμα των διαφορών. Scharinger ευχαριστώ Θεός ζούσε στην Αμερική κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ασθένειάς του. Scharinger είχε τα καλύτερα γιατρούς και νοσοκομεία στον κόσμο, η οποία του επέτρεψε να ζήσει αρκετά για να μιλήσει για τις εμπειρίες του παρελθόντος στην Αμερική. Όταν Scharinger συγκρίνει την περίθαλψη που ελήφθησαν στην Ευρώπη, με ό, τι είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, θα τον οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: κυβέρνηση-run ασφάλιση δεν μπορεί ποτέ, ποτέ να είναι τόσο καλός ή κόστους, όπως αυτή που προβλέπεται από τον ιδιωτικό τομέα. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι Obama είναι ένα δόλωμα & καλλιτέχνης διακόπτη! Το δόλωμα των Obamacare είναι ασφάλισης υγείας, ο διακόπτης είναι κοινωνικοποιηθεί φάρμακο. Obama έχει ανακαλύψει κάθε λογής πράγματα εκεί που δεν έχουν τίποτα να κάνουν ό, τι με την ασφάλιση τους ανασφάλιστους, και πάντα να κάνει με τη λήψη ιατρικών αποφάσεων από τα χέρια των γιατρών και των ασθενών τους, καθώς και η μεταφορά τους σε Amerikleptocrats.Venitis επισημαίνει Mustang Ranch, η πιο κερδοφόρα πορνείο στην Αμερική, πήγε κοιλιά μετά ο θείος Σαμ ανέλαβε. Κυβέρνηση πρέπει να θέσει τους ανθρώπους πίσω σε επιβάρυνση της υγείας με την επέκταση των πιστώσεων φόρου της υγειονομικής περίθαλψης και τις εκπτώσεις, αύξηση της πρόσβασης στην υγεία των λογαριασμών Ταμιευτηρίου, με σεβασμό της ιδιωτικής ζωής και του ιατρού-ασθενούς. Πολιτικοποίηση και bureaucratizing των αυξήσεων του κόστους υγειονομικής περίθαλψης και μειώνει quality.Greeks, ληστείας υπό την απειλή όπλου από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από καθεστώτα, απάτη, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι 10% της καταπέσει ποινής. Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία! Allons enfants de la Grèce! Σημεία Venitis έξω Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρος Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5.000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγορίου. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου! Allons enfants de la Grece!

** Γεια σου Σταμάτιος
Ο πολιτιστικος συλλογος Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αλέξανδρος σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον πολιτιστικος συλλογος Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ για να γίνετε φίλοι στο Facebook.


πολιτιστικος συλλογος Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αλέξανδρος
Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε τον πολιτιστικος συλλογος Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ως φίλο σας:
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1c2634eG3dd6e022Gf28dfbG2
Αυτό το μήνυμα απευθυνόταν στον / στην snstam@gmail.com. Θέλετε να ελέγχετε ποια e-mail θα λαμβάνετε από το Facebook? Μεταβείτε στο: http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications=1&md=ZnJpZW5kO2Zyb209MTAwMDAwNDkwMDUwMjQ1O3RvPTEwMzc0OTIyNTg = Τα γραφεία του Facebook βρίσκονται στη διεύθυνση: 1601 S. California Ave. , Palo Alto, CA 94304.

** Γειά σου stamos1-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο amazona1 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Φίλε ΣταμάτηΣου έχω ένα μήνυμα αν σ'ενδιαφέρει μπορείς να στείλεις απαντητική στο email που ακολουθεί γιατί έχουν ανταποκριθεί πολλοί και το ωργανώνουμε.ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ή ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ Πάει πολύς καιρός που κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, με αυτάτα άσχημα που συμβαίνουν με προτεραιότητα στη χώρα μαςαλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.Επειδή γνωρίζω πόση ασχήμια έχει αυτό που λέγεται "πολιτική" και μη μου πείτε ότι δεν το βλέπετε κι εσείς, είπα να κρατηθώσε απόσταση γιατί ταυτόχρονα είναι κι επικίνδυνο.Όμως μπούχτησα και είπα φτάνει "Μέχρις εδώ και μη παρέκει" Γιατί δεν μπορώ να βλέπω και να αισθάνομαι τον πόνο τόσων ανθρώπων και να μένω αμέτοχος. Είπα λοιπόν στον εαυτό μου "Το λέει η ψυχή σου ή Είσαι Χέστης?" Λοιπόν το λέει η ψυχή μου, δεν είμαι χέστης και επιλέγω το ξεβόλεμα και τα δύσκολα. Να βοηθήσω πρώτα τον εαυτό μου ώστε να μη γίνω χέστης και δεύτερο να βοηθήσω κι άλλους για να γίνουμε πολλοί .. Ελληνάρα μου Σε προκαλώ Το λέει η ψυχή σου ή Είσαι Χέστης: Εχεις όλο το δικαίωμα να φοβάσαι αλλά αν θέλεις ποτέ κάτι να κερδίσεις τότε θα επιλέξεις το ρίσκο και το ξεβόλεμα.Από την άλλη μεριά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στη ζωή μας αν δεν αλλάξουμε τις σκέψεις μας και δεν μασήσουμε το φόβο μας .. Εχω ένα όνειρο θέλεις να το μοιραστούμε? Εχεις Ψυχή? Ονειρεύομαι να γίνουμε πραγματικά ο «κυρίαρχος λαός» όπως μας αναφέρουν επίμονα οι βουλευτές μας και σαν κυρίαρχοι να επιβάλουμε και όχι να εκλιπαρούμε για τη δίκαιη και ισόνομη μεταχείρηση όλων των Ελλήνων πολιτών.Τα όνειρα όμως για να γίνουν πραγματικότητα χρειάζονταιΕπιθυμία, Πίστη, Προσδοκία και Δράση. Το μόνο που χρειάζεται σαν αρχή είναι να γίνει μια στρατολόγηση. Ο καθένας μας θα στέλνει μηνύματα στους φίλους του. Μόλις συγκεντρωθούμε οι πρώτοι 100 θα ξεκινήσουμε με ένα σύλλογο τότε θα δοθεί και το επόμενοΒήμα του σχεδίου γιατί χωρίς σχέδιο δεν πάς πουθενά.Το e-mail μου http://www.dinosidees @ gmail.com / ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΣΟΥ ΨΥΧΗ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ .- ΕΛΑ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/amazona1/

** Ο Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη. -------------------- Θέμα: Η Αποφαση στη ΔΙΚΗ για τον ΝΤΟΥΖΟΝ Ο δολοφονος του ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ στη ΜΥΚΟΝΟ καταδικαστηκε σε ..... http://www.facebook.com/l/ce468? news24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1153712417570 & mid = 1c24e76G3dd6e022Gf27c89G0

** Ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Διαβάζω και εγώ ... http://www.facebook.com/l/ce468? News24.gr. -------------------- Θέμα: Δημοσιογράφος έπιασε τα .....@του Μπέκαμ Για να δει αν ειναι Τοοοοοοοοοσο μεγαλα Δειτε το VIDEO http://www.facebook.com/l/ce468? news24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1336549974671 & mid = 1c26fabG3dd6e022Gf29bb2G0

** Ο Κώστας έγινε θαυμαστής της σελίδας ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ... Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages 2FNIKOLAKES%-O-ΠΑΙΔΙΚΟΣ-MAS-EROAS 2F255528565670% & mid = 1c2485bG56358b7cG16913e6G4c & bcode = ApnZg Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** [speakoutforum] OBAMA'S πρώτη χρονιά είναι ΕΝΑΤΗ Μπους ΕΤΟΣ!
Από:
speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 2:15:07 μμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Όσοι αναγνωρίζουν το πρώτο έτος του Ομπάμα ως ουσιαστικά μια επέκταση της κυβέρνησης Μπους εξακολουθεί συχνά υπολείπονται των αναγνωρίζοντας το θεμελιώδες ζήτημα εδώ: Αυτή έμελλε να είναι πρακτικά. Τα δύο κόμματα εξουσίας χέρι μακριά ο ένας στον άλλο, αλλά οι βασικές πολιτικές πραγματικότητες παραμένουν στη θέση τους. Caroll Quigley, ο λαμπρός ιστορικός της εγκατάστασης, έγραψε στην τραγωδία και την ελπίδα: Το επιχείρημα ότι τα δύο μέρη θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν σε αντίθεση ιδεώδη και τις πολιτικές, ένα, ίσως, από τα δεξιά και το άλλο της Αριστεράς, είναι μια ανόητη ιδέα αποδεκτή μόνο σε η δογματικός και ακαδημαϊκή στοχαστές. Αντ 'αυτού, τα δύο μέρη θα πρέπει να είναι σχεδόν πανομοιότυπες, ούτως ώστε ο αμερικανικός λαός μπορεί να «ρίξουν το κατεργάρηδες out» σε κάθε εκλογή δεν οδηγεί σε καμία βαθιά ή ακραίες αλλαγές στην πολιτική. Κάθε μέρος στο γραφείο γίνεται σε χρόνο διεφθαρμένη, κουρασμένος, unenterprising, και vigorless. Τότε θα πρέπει να μπορεί να το αντικαταστήσει, κάθε τέσσερα χρόνια, εάν χρειάζεται, από το άλλο μέρος, το οποίο θα είναι κανένα από αυτά δεν πράγματα, αλλά θα εξακολουθεί να συνεχίσει, με νέο σφρίγος, περίπου τα ίδια βασικά policies.Venitist Anthony Γρηγόριος επισημαίνει ότι, ανεξάρτητα από το Ειδικότερα ιδεολογική σύνθεση του Δημοκρατικού Κόμματος είναι υποθετικά - ενεργό ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο, εθνικό προνόμιο να είναι πάνω από την υπέρτατη αρχή των διαφόρων κρατών, κεντρικό οικονομικό σχεδιασμό, ένα φιλανθρωπικό, παρά την αυστηρή, την ανάγνωση του Συντάγματος - δεν υπήρξε ποτέ κανένα λόγο ότι αυτή η φιλοσοφική μήτρα όταν συνδυάζεται με το φοβερό και πάντα διαφθείρει δύναμη της Ουάσινγκτον θα αποφέρει τίποτα άλλο από μια κατά προσέγγιση συνέχιση και την επικύρωση των ετών Μπους, με κάποιες διακοσμητικές αλλαγές στην ουσία εδώ και there.Basil Venitis σημειώσεις ότι οι δύο Ομπάμα και Μπους έχουν συγχωρούνται τρομοκρατικές Τουρκία. Αλλά Turcoterrorists πούστη σπέρνουν τον όλεθρο στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος. Επιπλέον, η Τουρκία έχει δηλώσει casus belli κατά Τέταρτη Ράιχ. Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη τέταρτο Ράιχ! Αν αυτό δεν είναι αστείο, τι είναι; Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ! Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), εντός δύο αιώνες! Παράνομη μετανάστευση και οι στατιστικές δείχνουν ποσοστό γεννήσεων αυτό είναι δυνατό. Μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο των δύο και ένα ελληνικό μέσο όρο του ενός. Υπάρχουν πέντε εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη Γαλλία, τέσσερα εκατομμύρια στη Γερμανία, τρία εκατομμύρια στη Βρετανία, ένα εκατομμύριο στο Βέλγιο, ένα εκατομμύριο στην Ολλανδία, ένα εκατομμύριο, στην Ιταλία, μισό εκατομμύριο στην Ισπανία, το μισό εκατομμύριο στην Αυστρία, και το μισό εκατομμύριο σε Greece.Anthony Γρηγόριος σημειώνει η απάντηση στο πρόβλημα του Ομπάμα είναι η ίδια όπως ήταν το πρόβλημα Μπους, το πρόβλημα Κλίντον, και το πρόβλημα με κάθε πρόεδρο, ο οποίος υπερέβη ορίων του, διεξήγαγε πολέμους αντισυνταγματική, αρνήθηκε λόγω διαδικασία σε υπόπτους, παραβίασε την τέταρτη τροποποίηση και πέρασε τόσο πολύ ώστε να εξετάσουμε τον προκάτοχό του, σαν τσιγκούνης - φιλοσοφική επανάσταση. Μέχρι να τον αμερικανικό λαό εξαρτά από τα επιχειρήματα για μια υγιή τα χρήματα, τις ελεύθερες αγορές, περιορίζεται κυβέρνησης, του κράτους δικαίου και της ειρήνης στις διεθνείς υποθέσεις, θα συνεχίσουν να εκλέγουν τους προέδρους των οποίων οι διακρίσεις επισκιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις ομοιότητες τους με τους άνδρες που αντικαθιστούν. Η ελπίδα για πραγματική αλλαγή θα είναι διακεκομμένες, όπως ακριβώς ήταν όταν ο Μπους ξεκίνησε μια προεδρία του αντισυνταγματική πολιτικών τρόμου, ερέθισμα, bailouts, και την τεράστια επέκταση του Medicare και άλλα εγχώρια προγράμματα. Ακριβώς όπως είναι τώρα για τόσους πολλούς υποστηρικτές Ομπάμα, οι οποίοι έχουν δει τους πράκτορα της ελπίδας και της αλλαγής συνεχίσουν στο δρόμο που ορίζονται από τον προκάτοχό του, με εξαίρεση ορισμένα διακοσμητικά στοιχεία και η μεγαλύτερη ρητορική έμφαση στην κοινωνική και οικονομική προγράμματα regulation.If το τελευταίο επιφανειακή σκέψεις είναι αρκετά για να ξεγελάσουν όσους νόμιζαν ότι είχαν απορρίψει την Bush-McCain πλατφόρμα από το τράβηγμα του μοχλού για την Δημοκρατικών το 2008, το μόνο που μπορεί να βρίσκονται reelecting Μπους κατά μια τέταρτη θητεία το 2012. Αν η συντηρητική αντίπαλοι του Ομπάμα δεν θα μπορούν να βρουν μια πιο συνεπή προσήλωση στην ελευθερία και την κυβέρνηση έντονα συγκρατημένη, τόσο σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, το μόνο που θα μπορούσε να λάβει το Λευκό Οίκο το 2012, μόνο για να βρουν οι ίδιοι είχαν μόλις επανεξελέγη Ομπάμα σε όλους τους τρόπους που το θέμα -- - ένα πρόσωπο με ένα διαφορετικό όνομα αλλά με τις περισσότερες από τις καταστροφικές αδυναμίες της που διέπει το βρίσκουν τόσο εύκολα στον σημερινό ένοικο του Οβάλ Office.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι τα δύο μεγάλα κόμματα σε όλες τις χώρες να ανταποδόσεις τους από τη βιομηχανία άμυνας. Στρατιωτικών προμηθειών είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από πάνω προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από την υπεράσπιση, με λίγους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγάπη αυτό το σύστημα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και δεν θέλουν να αλλάξει. Πόλεμο και την προετοιμασία για πόλεμο συστηματική διαφθορά σε όλα τα μέρη για την κατάσταση-ιδιωτικές συναλλαγές κατά την οποία η κυβέρνηση αποκτά το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο τραμπούκο 10% σε κλεπτών για στρατιωτικά συμφέροντα purchases.Business επιδιώξει να κάμψει τις αποφάσεις του κράτους υπέρ τους διαφθείρει με επίσημη απόφαση-κατασκευαστές με δωροδοκίες, όπως δώρα, δάνεια, διασκέδαση, μεταφορά, διαμονή, πόρνες, εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά προσωπικές επενδυτικές ευκαιρίες, υπερβολικά γενναιόδωρες αμοιβές μιλώντας, και τις υποσχέσεις της μελλοντικής απασχόλησης ή αιγίδα διαβούλευση για κλεπτών ή kith και τους συγγενείς, εισφορές εκστρατεία, τη χορηγία των πολιτικών συγκέντρωση κεφαλαίων εκδηλώσεων, καθώς και δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή άλλες αιτίες ευνοημένο από κλεπτών. Κλεπτών με τη σειρά τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες με την αποτελεσματική τους μετατρέπεται σε συνωμότες και οι δικαιούχοι των πιο θεμελιωδών δραστηριότητας kleptocrtas », λεηλατούν τη γενική public.Participants στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) είναι συνήθως ευθύνονται για την κακοδιαχείριση, δεν είναι σπάνια κατηγορούνται για τα απόβλητα , την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και από καιρό σε καιρό μερικά από αυτά είναι τα οποία κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα. Όλες αυτές οι ενέργειες ανούσιος, ωστόσο, θεωρούνται συνήθως ως εκτροπές, misfeasances που πρέπει να διορθωθούν ή να malfeasances να τιμωρηθούν διατηρώντας το βασικό σύστημα του κράτους-ιδιωτικού τομέα στην παραγωγή στρατιωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Οι εν λόγω αδικήματα είναι σε εκφράσεις πραγματικότητα μιας εκ βάθρων, εγγενή σαπίλα σε ολόκληρο το setup.The αποτυχία των πολέμων της Αμερικής έχει την πολύ ελευθεριών ζήτησαν να διατηρηθεί. Προπαγάνδα, ψέματα, μύθοι και Αμερική οδήγησε σε πολλούς πολέμους. Venitists Όπως γνωρίζετε, ο πόλεμος έχει πάντα την υγεία του κράτους. Είναι σαφές ότι οι πόλεμοι, ζεστό και κρύο, ήταν υπεύθυνη για την τεράστια τους φόρους, τα ελλείμματα, και κυβερνητικές δαπάνες που έχουν δημιουργήσει kleptocracy αγαπημένη από την κοινωνική και οικονομική μηχανικούς σχεδιαστές της γραφειοκρατίας. Αν ξένων πόλεμοι έχουν επικεφαλής αποτυχία της Αμερικής, μεγάλη επιτυχία της έχει την ιστορική της ειρήνης και των ελευθεριών, των ατομικών ελευθεριών και την ευθύνη, την οποία πρέπει τώρα να επιστρέψουν. Είναι μια πραγματική τραγωδία για να πεθάνει δεν είναι τίποτα, αλλά θα πρέπει να τιμήσει τους Αμερικανούς που βγαίνουν κάθε μέρα και τον τόπο τους σε κίνδυνο με την πεποίθηση ότι το κάνουν για να υπερασπιστούν το έθνος τους και τον τρόπο ζωής. Η πραγματική τραγωδία είναι ότι κλεπτών, ο οποίος είναι διαζευγμένος εντελώς από την ταλαιπωρία και τον πόνο των πραγματικών ανθρώπων και των οικογενειών τους που προκλήθηκαν από τις συνεχείς πολεμικές επιχειρήσεις, δεν έχουν το θάρρος να τραβάτε την πρίζα και για ολόκληρο το ψεύτικο επιχείρηση παρεμβατισμού και την οικοδόμηση του έθνους. Η αλλαγή ενός planetarch πολεμοχαρής για άλλη οδηγεί nowhere.Like αρχαία Ρώμη, η Αμερική είναι επιβαρύνονται με μια αυτοκρατορία που υπονομεύει μοιραία κυβέρνησή της. Τα στολίδια της αυτοκρατορίας είναι πολλές: η βάναυση πόλεμος της επιλογής στο Ιράκ και άλλες ξένες παρεμβάσεις που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες? Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος? Τις εκατοντάδες των υπερπόντιων αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων πλήρη swaggering των στρατιωτών που φιλονικία και μερικές φορές βιασμός. Στο σπίτι, η ανάπτυξη μιας αυτοκρατορικής προεδρίας, με τη CIA, όπως ιδιωτικό στρατό του, κατέληξε σε θέρετρο κλεπτών 'στο ένταλμα υποκλοπές, τα βασανιστήρια, ένα γκουλάγκ των μυστικών φυλακών της CIA και αντισυνταγματικά arrogation της δικτατορικής εξουσίας, ενώ μια διεφθαρμένη τόξα Κογκρέσο, όπως η ρωμαϊκή Γερουσία να Καίσαρα. Τιμωρία αργαλειούς, καθώς η αμερικανική οικονομία, που εξαρτώνται από μια διογκωμένη στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) και τον εξωτερικό δανεισμό, ίλιγγος προς πτώχευση, ίσως μια στρατιωτική δημοκρατία coup.Every είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos , busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs των κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism πρέπει να αντικαταστήσει τη δημοκρατία. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες.

** Ο Σπύρος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "KARDU Ellinadiko CLUB". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=49996732241&mid=1c23db7G56358b7cG1690b47G6 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Ο Γιάννης Κόκκινος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Club FACES. -------------------- Θέμα: Παρασκευή PARTY @ CLUB FACES FACES Club - ποιότητα CLUBBING εμπειρία, γιατί σας αξίζει "Περισσότερες από μια βραδινή έξοδο ..." Guest DJ CHRISTOPHER C T.70005787-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1206047676255 & mid = 1c2771dG3dd6e022Gf2a3f2G0

** Ο Σπύρος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "dj ΣΤΕΛΙΟΣ ........... o dj pou theloume oloi na akoume ....". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=298510627597&mid=1c2399bG56358b7cG16907d7G6 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Re: Προσωπική πρόσκληση από Σταμάτης Skoulikas
Από:
Το Facebook Team (προσφυγές + y6oud15@support.facebook.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 1:01:49 μμ
Προς:
snstam@gmail.com Γεια σου,

Τα συστήματά μας δείχνουν ότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση είναι εγγράφως από αυτή δεν συνδέεται με ένα λογαριασμό που έχει προειδοποιηθεί ή άτομα με ειδικές ανάγκες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να μας το e-απευθείας από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τον εν λόγω λογαριασμό, προκειμένου για μας για να σας βοηθήσει.

Να είστε βέβαιος να παρέχει το πλήρες όνομά σας και μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζετε στην απάντησή σας, και να περιλαμβάνει όλες της προηγούμενης αλληλογραφίας μας για να μπορέσουμε να παραπέμψει στην αρχική ερώτηση. Αν είστε σε θέση να στείλει ένα μήνυμα από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, παρακαλούμε λίστα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην απάντησή σας και εμείς θα εξετάσει το θέμα περαιτέρω.

Αν γράφετε για λογαριασμό ενός φίλου, ρωτήστε το φίλο σας να γράψετε απευθείας σε εμάς, έτσι ώστε να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά τους για λόγους ασφάλειας.

Αν η ερώτησή σας δεν έχει σχέση με μια προειδοποίηση ή άτομα με ειδικές ανάγκες ", παρακαλούμε επισκεφτείτε το Κέντρο Βοήθειας στο http://www.facebook.com/help.php

Ευχαριστώ,

Το Facebook Team

** Ο Νικολάκης Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL ... LEZASSSSSSSSS τσιφτετέλια. Θέμα: ΔΥΤΙΚΑ PROASTEIA .... Polu ΜΠΡΟΣΤΑ "ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ LIVE ΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ - ΛΕΖΑ - ΚΑΨΑΛΑΚΗ σε μια νυχτα αφιερωμενη μονο στην διασκεδαση!! ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! Περικλεους κ Αρτεμιδος 23, Αγ. Ιεροθεος, Περιστερι στο Αποθεματικό 6956019684 "Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1234077937388 & mid = 1c2246cG3dd6e022Gf25ff0G0

** [kitchencabinetforum] ΕΝΑ ΕΤΟΣ OBAMANOMICS
Από:
eurokitchencabinet (eurokitchencabinet@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 10:45:23 πμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

Venitist Anthony σημεία Γρηγόριος ότι μέτρια Αμερικανοί τείνουν να εμπιστεύονται Δημοκρατικοί στις εσωτερικές υποθέσεις και Ρεπουμπλικάνοι σε θέματα εθνικής ασφάλειας. Η οικονομική κατάρρευση του 2008 έπαιξε στα χέρια των Δημοκρατών που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την κρίση ως δικαιολογία για την επέκταση ισχύος της κυβέρνησης και την εφαρμογή των πολιτικών που από καιρό ζητούσε - όπως και 9 / 11 ήταν το είδος της εξωτερικής πολιτικής κρίσης που διαμόρφωσε η τέλεια καταιγίδα για Ρεπουμπλικανικού interventionism.Indeed, στην εγχώρια σκηνή υπήρξε η πιο πραγματική αλλαγή, τουλάχιστον επιφανειακά. Οι περισσότερες από τις συζητήσεις κατά το περασμένο έτος αφορούσαν την εσωτερική πολιτική. Η γεύση του κεντρικού σχεδιασμού που θα μπορούσαμε να περιμένουμε πάντα υπό Obama είναι ένα μείγμα από κέντρο-αριστερά κεϋνσιανισμός, εταιρική σοσιαλισμό με ισότητα καπλαμά, και η μηχανή-πραγματισμό της πολιτικής του Σικάγο από την καριέρα του από όπου ξεκίνησε. Anthony Γρηγόριος ισχυρίζεται ότι ελευθεριακοί, περιορισμένη-συντηρητικοί κυβέρνηση και αντι-φιλελεύθερους συντεχνιακές πρέπει πραγματικά να συμφωνήσουν σε ένα πράγμα: την οικονομική πολιτική του Ομπάμα ήταν μια καταστροφή και προδοσία σε σχεδόν κάθε τρόπο. Θα μπορούσαμε να πούμε, θα υπάρχει ως επί το πλείστον είναι η συνέχεια όταν Ομπάμα διάλεξε Timothy Geithner, ο οποίος είχε στην οικεία Μπους-Paulson bailouts Wall Street, ως υπουργός Οικονομίας του. Από τότε την υποψηφιότητα του Ομπάμα του Bernanke για να εξυπηρετήσει έναν άλλο όρο ως πρόεδρος Fed, ελάχιστα έχει για οποιονδήποτε επιθυμεί πραγματική "αλλαγή" για να celebrate.First, ένα σημείωμα σχετικά με το στυλ του Ομπάμα διακυβέρνησης. Ένα προϊόν της προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό και νεανικό πολιτικό κίνημα, Ομπάμα υποσχέθηκε επανειλημμένα τη διαφάνεια, τη διαφάνεια, διαφάνεια. Είπε ότι οι συζητήσεις με τα ναρκωτικά και οι ασφαλιστικές εταιρείες θα είναι σε C-SPAN. Είπε ότι όλα τα μη νομοθεσία έκτακτης ανάγκης θα είναι σε απευθείας σύνδεση για πέντε ημέρες για το κοινό να διαβάσει πριν από την ψηφοφορία. Έχει σπασμένα αυτές promises.The πρώτο νομοσχέδιο Ομπάμα υπογράφηκε ποτέ, η Lilly Ledbetter "Ίση αμοιβή για ίση εργασία» του νόμου, δεν τέθηκε σε απευθείας σύνδεση, όπως είχε υποσχεθεί. Δεν ήταν το νομοσχέδιο ερέθισμα. Και δεν έχουν όλες οι συνομιλίες της υγειονομικής περίθαλψης έχει την C-Span, όπως ο ίδιος επανειλημμένα υποσχεθεί. Είναι επίσης δύσκολο να βρούμε μια δικαιολογία για τους οποίους ιστοσελίδα του Ομπάμα έδειξε ότι όταν όλα τα χρήματα κίνητρο έπρεπε να είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας που απαριθμούνται 440 Κογκρέσου περιοχές που δεν υπάρχουν ακόμη. Αυτό είναι το είδος του λάθους που είναι είτε το προϊόν της εν λόγω ξεδιάντροπη ύβρις, είτε λόγω ανικανότητας, ότι κάνει ακόμα και τον πιο κυνικό αντίπαλο της διαφθοράς κυβέρνησης το μηδέν και το κεφάλι laugh.Now του, στην περίπτωση του νομοσχεδίου ερέθισμα, Ομπάμα είχε αξίωση ήταν έκτακτης ανάγκης. Το κόστος της αδράνειας είναι υπερβολικά μεγάλη για να καθυστερήσει η λήψη μέτρων. "Σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, μόνο η κυβέρνηση μπορεί να δώσει βραχυπρόθεσμα ώθηση για να μας άρει από μια ύφεση αυτή τη βαθιά και σοβαρά." Είπε επίσης, «Για κάθε μέρα περιμένουμε το σημείο ή τα δάχτυλά μας ή να σύρετε τα πόδια μας, περισσότερο Αμερικανοί θα χάσουν τις δουλειές τους. Περισσότερα οικογένειες θα χάσουν τις αποταμιεύσεις τους." Αλλά venitis έχει αποδείξει ότι για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! Και πώς το έργο έξω; Ακόμη και πριν από Barack Obama πήρε τον όρκο του γραφείου, οικονομικών συμβούλων του αναμένεται ότι αν δεν εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων των κρατικών δαπανών, η οικονομία των ΗΠΑ θα μπορούσε να χάσει ένα 3 million κατά 4 εκατομμύρια θέσεις εργασίας πάνω από 3,1 εκατομμύρια το χαμένο το 2008. Αποδεικνύεται ήταν αισιόδοξοι. Ακόμη και με τα 787 δισεκατομμύρια δολάρια πακέτο κινήτρων που Ομπάμα που υπεγράφη τον Φεβρουάριο, ήταν πάνω από 4 εκατομμύρια θέσεις εργασίας χάθηκαν το 2009, η χειρότερη χρονιά για τις απώλειες θέσεων εργασίας από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Το ποσοστό ανεργίας αναμένεται ότι οι σύμβουλοι που θα κορυφωθεί στο 8%, ξεπέρασε το 10%. Στα αρχικά στάδια, Ομπάμα μας έδωσε την bailouts auto Μπους ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είχε αυτός συνέχισε να υπηρετεί στο γραφείο, καταστρατήγηση του πτωχευτικού δικαίου, πληγώνει τους πιστωτές και, κατ 'ουσίαν εθνικοποίηση της βιομηχανίας αυτοκινήτων. Τώρα το Υπουργείο Οικονομικών μας λέει αυτά τα "δάνεια" είναι "εξαιρετικά απίθανο να ανακτηθεί." Σχετικά με αυτό, φυσικά, ήταν η κεϋνσιανή και Rooseveltian "Cash για Clunkers" πρόγραμμα, ένα τρελό σχέδιο επιδότησης σύμφωνα με την οποία τα αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να είχαν πωληθεί σε ανθρώπους που πραγματικά θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει καταστράφηκαν χονδρικής σε αντάλλαγμα για ένα κουπόνι για να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Πολλά από αυτά τα νέα αυτοκίνητα ξένες εισαγωγές, ακόμη και αν το πρόγραμμα υποτίθεται ότι θα ενισχύσει τη βιομηχανία αυτοκινήτων της Αμερικής. Αλλά σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα αυτό που έκανε ήταν να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο, είτε λίγο νωρίτερα ή αργότερα από ό, τι θα είχαν ούτως ή άλλως. Το μόνο απτό αποτέλεσμα είναι οι αμερικανικές εξαπατάται από τους φορολογούμενους και την πολύ καλή αυτοκίνητα destroyed.Anthony Γρηγόριος επισημαίνει ότι όσον αφορά πεπαλαιωμένος δαπανών πηγαίνει, Obama είναι βασιλιάς. Την περασμένη άνοιξη, Ομπάμα αποκαλυπτήρια ενός ακαταμέτρητος 3,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων του προϋπολογισμού με 1,2 τρισεκατομμύρια δολαρίων ελλείμματος. Το έλλειμμα είναι πλέον σχεδόν τόσο μεγάλη όσο το σύνολο του προϋπολογισμού ήταν ο Μπιλ Κλίντον, όταν ανέλαβε καθήκοντα το 1992. Σε πραγματικές δολάρια, θα πρέπει να πάμε πίσω στο ύψος του πολέμου στο Βιετνάμ, και οι ΗΠΑ δεν ήταν ακόμη δαπάνες όσο και οι ΗΠΑ είναι σήμερα δανεισμού. Συζήτηση για το τρομακτικό. Την άποψη της γενικής γεύση της εσωτερικής πολιτικής του Ομπάμα, είναι σε γενικές γραμμές την ίδια την κοινωνική πρόνοια συντεχνιακό κράτος έχουμε γίνει όλοι πάρα πολύ εξοικειωμένοι με. Αυτοί οι προοδευτικοί που σκέφτονται ο πρόεδρος είναι αντιπαράθεσης με τα συμφέροντα των εταιρειών θα έχει ως εξής Ματ Taibbi για να μάθετε τα πάντα για το πώς Ομπάμα έχει λάβει μόνο την Wall Street-Ουάσιγκτον περιστρεφόμενης πόρτας και να διευρυνθεί it.There είναι μια νέα έμφαση στη ρύθμιση και παρεμβατισμού ότι δεν πήραμε από Μπους, αλλά η αλλαγή έχει κυρίως ρητορικό. Η φύση συντεχνιακές της μικτής οικονομίας της Αμερικής μπορούν να εμφανίζονται σε Obamacare - όπου οι ασφαλιστικές εταιρείες θα έχουν μια δεσμευμένη αγορά, χάρη στην «ατομική εντολή" ο εν λόγω υποψήφιος Ομπάμα υποστήριξε ότι αντιτίθεται - καθώς και στο καπάκι και το εμπόριο, η οποία θα δημιουργήσει χρηματιστήριο βασικών προϊόντων στην δικαίωμα να ρυπαίνουν (και αν υποτεθεί ότι το έχετε λάβει η διοίκηση σε λόγο του ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένας ρύπος). Μιλώντας για την υγειονομική περίθαλψη, η παρεμβατική πεδίο εφαρμογής του νομοσχεδίου του Ομπάμα είναι εξαιρετικά ανησυχητική. Με αναγκάζει τους ανθρώπους να αγοράζουν ασφάλιση, η κυβέρνηση σύντομα θα ξεκινήσουν μια σχεδόν άνευ προηγουμένου και αντισυνταγματική εισβολή στην προσωπική μας ζωή. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το συντεχνιακό του προηγούμενου προέδρου, FDA του Ομπάμα έχει αντιταχθεί με επιτυχία την επανεισαγωγή των φθηνών φαρμάκων, τα οποία υποστηρίζονται Ομπάμα μια φορά, και του Υπουργείου Γεωργίας αποτελεί συνέχεια της εταιρικής-πρόνοιας και των καρτέλ των επιδοτήσεων στη γεωργία που έχουμε δει κατά χρόνια. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι Obama είναι ένα δόλωμα & καλλιτέχνης διακόπτη! Το δόλωμα των Obamacare είναι ασφάλισης υγείας, ο διακόπτης είναι κοινωνικοποιηθεί φάρμακο. Obama έχει ανακαλύψει κάθε λογής πράγματα εκεί που δεν έχουν τίποτα να κάνουν ό, τι με την ασφάλιση τους ανασφάλιστους, και πάντα να κάνει με τη λήψη ιατρικών αποφάσεων από τα χέρια των γιατρών και των ασθενών τους, καθώς και η μεταφορά τους σε Amerikleptocrats.Overall, υπήρξε μια απότομη επιτάχυνση της επέμβασης στο σπίτι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Υγεία του Ομπάμα περίθαλψη σχεδίου αντιπροσωπεύει αύξηση της φορολογίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν θα επιβάλει στην μεσαία τάξη. Αυτή η διοίκηση έχει απαγορεύσει αρωματικά τσιγάρα, εισέβαλε στην αίθουσα συνεδριάσεων του εταιρικού, επεκτάθηκε στον προϋπολογισμό, τραχυμένου μέχρι το ΥΠΠ και ρυθμιστικούς οργανισμούς, πίεσε για την "ουδετερότητα του δικτύου" πολιτική που θα το χέρι του Διαδικτύου πάνω από την FCC, καθώς και για on.Venitis και ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές.
** Βασίλης Venitis υπενθυμίζει ότι ζούμε τις τελευταίες ημέρες της αμερικανικής αυτοκρατορίας. Όπως αρχαία Ρώμη, η Αμερική είναι επιβαρύνονται με μια αυτοκρατορία που υπονομεύει μοιραία κυβέρνησή της. Τα στολίδια της αυτοκρατορίας είναι πολλές: η βάναυση πόλεμος της επιλογής στο Ιράκ και άλλες ξένες παρεμβάσεις που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες? Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος? Τις εκατοντάδες των υπερπόντιων αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων πλήρη swaggering των στρατιωτών που φιλονικία και μερικές φορές βιασμός. Στο σπίτι, η ανάπτυξη μιας αυτοκρατορικής προεδρίας, με τη CIA, όπως ιδιωτικό στρατό του, κατέληξε σε θέρετρο κλεπτών 'στο ένταλμα υποκλοπές, τα βασανιστήρια, ένα γκουλάγκ των μυστικών φυλακών της CIA και αντισυνταγματικά arrogation της δικτατορικής εξουσίας, ενώ μια διεφθαρμένη τόξα Κογκρέσο, όπως η ρωμαϊκή Γερουσία να Καίσαρα. Τιμωρία αργαλειούς, καθώς η αμερικανική οικονομία, που εξαρτώνται από μια διογκωμένη στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα kleptocrat (MIKC) και τον εξωτερικό δανεισμό, ίλιγγος προς πτώχευση, ίσως μια στρατιωτική coup.Obama είπε Αμερική θα ήταν, τέλος, γρήγορα και με ασφάλεια να αποσυρθεί από το Ιράκ, και ακόμη και δικαστικά για τις εγχώριες ανάγκες με τις οικονομίες. Αλλά κατέστη σαφές από τον Φεβρουάριο του ομιλία στο Camp Lejeune ότι η προσέγγιση του θα είναι περισσότερο ή λιγότερο αυτό που θα περίμενε κανείς από μία τρίτη θητεία Μπους - μετά την προσέγγιση των σημείων αναφοράς το καθεστώς των δυνάμεών συμφωνίας, ότι ο Μπους ο ίδιος είχε προσχωρήσει στα τέλη του 2008 . Εν τω μεταξύ, ο Ομπάμα δεν έδωσε καμία αναφορά του Βατικανού μεγέθους πρεσβεία, την προστασία της δύναμης, στρατιωτικοί, στρατεύματα χρεώνονται με την εκπαίδευση των ιρακινών στρατιωτικών ή μη τι υποτίθεται ότι στρατεύματα καταπολέμηση πραγματικά σημαίνει. Όλα αυτά σημαίνουν οι ΗΠΑ θα μπορούσαν πράγματι να παραμείνει εκεί περισσότερο από ό, τι ο Μπους είχε υποσχεθεί, και θα μπορούσε να οδηγήσει σε κλιμάκωση άλλο σε αυτό το θέατρο του πολέμου. Πάνω από εκατό χιλιάδες αμερικανικά στρατεύματα παραμένουν στο Ιράκ. Εκατόν σαράντα πέντε έχουν πεθάνει εκεί από Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά του. Venitist Anthony σημεία Γρηγόριος ότι στο Αφγανιστάν, η κατάσταση έχει γίνει πολύ χειρότερη από ό, τι θα μπορούσαμε να έχουμε μάλλον περίμενε από άλλο ένα έτος του Μπους. Αυτό είναι όλο, διότι, με τραγικό τρόπο, Obama τήρησε την υπόσχεσή του: Ανακοίνωσε το Νοέμβριο την ανάπτυξη περίπου 30.000 επιπλέον στρατιώτες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό μέχρι και περίπου τρεις φορές αυτό που ήταν όταν ανέλαβε καθήκοντα. 2009 έγινε η χειρότερη χρονιά για το λαό του Αφγανιστάν από το 2001 - περισσότερες επιθέσεις των μεγάλων δικαιωμάτων των παιδιών και τα πιο θανάτους αμάχων από την εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών βομβαρδισμών που είναι ώριμα με το σκάνδαλο και να μπορεί να συνεισφέρει μόνο η απειλή της τρομοκρατίας. Ως διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, ο Ομπάμα επέλεξε Γενική Stanley McChrystal, ο οποίος έγινε ο στόχος της διαμάχης κατά τα έτη Μπους για την δρακόντεια διαχείριση των κέντρων κράτησης, το κλείδωμα του Ερυθρού Σταυρού από αυτά τα στρατόπεδα, καθώς και για τη συμμετοχή του στην κάλυψη μέχρι το αλήθεια για το θάνατο του Πατ Τίλμαν. Περιττό να πούμε, όταν McChrystal αντικρουστεί δημοσίως εκτίμηση του προέδρου του ό, τι ήταν αναγκαίο για τη νίκη, ήταν να μην τροφοδοτούνται για ανυποταξία. Ομπάμα και οι Δημοκρατικοί επέκρινε πάντα Μπους και οι Ρεπουμπλικανοί για "παραμελεί" Αφγανιστάν. Η επιμέλεια Δημοκρατών »έχει γίνει με επιτυχία το Αφγανιστάν πολύ θανατηφόρα θέση από ό, τι στο Ιράκ κατά το τελευταίο έτος. Περίπου 300 έχουν πεθάνει εκεί από τότε που ανέλαβε Ομπάμα office.Anthony σημειώνει Γρηγόριος όλα αυτά είναι, υποτίθεται, για να λάβει τις περίπου 100 μέλη της αλ-Κάιντα που ζουν στο Αφγανιστάν και να σταματήσει ένα κάπως μεγαλύτερο αριθμό στο Πακιστάν από την αποσταθεροποίηση της χώρας. Για να σταματήσετε τον εχθρό στο Πακιστάν, ο Ομπάμα έχει κλιμακωθεί δραματικά κηφήνας απεργίες, δρομολογώντας τις περισσότερες από 40 φορές, σκοτώνοντας αμάχους πολύ περισσότερο από ό, τι μαχητές και της μετατόπισης όσο δύο εκατομμύρια Πακιστανών από την κοιλάδα Σουάτ σε μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις των προσφύγων από τη Ρουάντα. Ομπάμα μας διαβεβαιώνει ότι δεν χρειάζεται πραγματικά εισβάλλουν και καταλαμβάνουν το Πακιστάν, δεδομένου ότι είναι σύμμαχος των ΗΠΑ, αλλά αυτή η πολιτική της pseudostability δικαιολογεί υποτίθεται ότι ολόκληρο το σχέδιο των ΗΠΑ και στα δύο έθνη. Anthony σημεία Γρηγόριος τις στρατιωτικές εκδρομές - που οι Δημοκρατικοί που χρησιμοποιούνται για να καταδικάσουν ως «μονομέρεια», όταν ο Μπους έκανε - mount από έθνος σε έθνος. Τον Νοέμβριο του ομιλία του στο West Point αναγγέλλοντας την κλιμάκωση στο Αφγανιστάν, ο Ομπάμα υποσχέθηκε μεγαλύτερη παρέμβαση στη Σομαλία και την Υεμένη. Είχε ήδη βομβαρδιστεί και ακόμη και με μια μικρή δύναμη εισέβαλε στη Σομαλία, και υπό τον όρο περίπου ογδόντα τόνους όπλων στην κυβέρνηση της Σομαλίας, μεγάλο μέρος των οποίων καταλήγει στα χέρια των ανταρτών. Διοίκηση του απείλησε να εισβάλει Eritria τον Απρίλιο. Στο επόμενο μήνα, τουλάχιστον δεκάδες άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στην Υεμένη από πυραύλους cruise του Ομπάμα, η οποία ήταν αμέσως μετά που παρέθεσε η βομβαρδιστικό Χριστούγεννα εσώρουχα ως έμπνευση για απόπειρα πράξη του, η υποστροφή. Αν και διπλωματικό ύφος του απέναντι στο Ιράν σηματοδοτεί μια βελτίωση σε σχέση με επιθετικότητα του Μπους, είναι επίσης λιγότερο συνεκτική, που προέρχονται από μια διοίκηση που ισχυρίζεται ότι το Ιράν ήταν "αλιεύθηκε" με μια πυρηνική εγκατάσταση που το ίδιο το Ιράν είχε ανακοινώσει, και στο πλαίσιο των δικαιωμάτων της, στο Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας Οργανισμού και ότι δεν ήταν nuclearized κατά τη στιγμή της αυτή η υποτιθέμενη αποκάλυψη. Obama έχει εγκρίνει σκληρές κυρώσεις στο Ιράν, ένα κλασικό πράξη του πολέμου με άλλα μέσα, τα οποία θα πλήξει μόνο το ιρανικό λαό και να ενισχύσει τους μουλάδες. Αν και οι ισχυρισμοί ότι το Ιράν παρεμβαίνει στα πεδία των μαχών του Ιράκ και του Αφγανιστάν εναντίον των δυνάμεων του στελέχους της αξιοπιστίας μας, τον Οκτώβριο, μια τρομοκρατική συνδέεται με Jundallah - την Αλ-Κάιντα-συνδεδεμένες εχθρός της ιρανικής κυβέρνησης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κατά πάσα πιθανότητα την πλάτη συγκαλυμμένα -- - προέβη σε επίθεση αυτοκτονίας που σκότωσε 31 άτομα. Ομπάμα υποστήριξε επίσης αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας, ένα δισεκατομμύριο δολάρια συν-στην εξωτερική βοήθεια για το Μεξικό, ώστε να μπορεί να πατάξει για τα ναρκωτικά, και 108 δισεκατομμύρια δολάρια σε εγγυήσεις δανείων προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Αυτό το τελευταίο κομμάτι των δαπανών, παρεμπιπτόντως, είχε συμπεριληφθεί σε ένα πόλεμο συμπληρωματικό νομοσχέδιο το οποίο εγκρίθηκε τον Ιούνιο. Εκτός από τα 108 δισεκατομμύρια δολάρια για το ΔΝΤ ήταν εκτός προϋπολογισμού 106 δισεκατομμύρια δολαρίων για το Αφγανιστάν και τις δαπάνες του πολέμου στο Ιράκ, 660 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια για τη Γάζα, $ 555 εκατ. ευρώ για το Ισραήλ, 310 εκατομμύρια δολάρια για την Αίγυπτο, 300 εκατομμύρια δολάρια για την Ιορδανία, 420 εκατομμύρια δολάρια για το Μεξικό και 889 δολαρίων εκατ. ευρώ για ειρηνευτικές αποστολές. Αυτό το συμπληρωματικό νομοσχέδιο είχε ζητηθεί από τον άνθρωπο που είπε τον περασμένο Φεβρουάριο: Ο προϋπολογισμός αυτός κοιτάζει μπροστά και δέκα χρόνια και τους λογαριασμούς για τις δαπάνες που έμεινε έξω βάσει των παλαιών κανόνων - και για πρώτη φορά, που περιλαμβάνει το πλήρες κόστος των εχθροπραξιών στο Ιράκ και το Αφγανιστάν . Επτά χρόνια, έχουμε ένα έθνος σε πόλεμο. Δεν θα έχουμε κρύψει price.Anthony Γρηγορίου του μουσών Πρόεδρο, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης έχει προωθήσει τη μεγαλύτερη "άμυνα" προϋπολογισμούς από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, και απλώς ζήτησε συνολικά 708 δισεκατομμύρια $ Υπουργείο Άμυνας του προϋπολογισμού για το επόμενο έτος. Ωστόσο, εμφανίζει ως αποδεκτή Ομπάμα Turcoterrorists. Motherfucker Turcoterrorists σπέρνουν τον όλεθρο στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος. Επιπλέον, η Τουρκία έχει δηλώσει casus belli κατά Τέταρτη Ράιχ. Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη τέταρτο Ράιχ! Αν αυτό δεν είναι αστείο, τι είναι; Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ! Σε μερικούς σημαντικούς τρόπους, γενικά υπόσχεση του Ομπάμα για την αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής ήταν πάντα σε ένταση με ειδική εκστρατεία του όρκους. Στο βαθμό που αυτό έχει αλλάξει, έχει σχεδόν όλα άλλαξαν προς το χειρότερο - πιο παρέμβαση, πια πόλεμος, πιο ξένη βοήθεια, περισσότερο βομβιστικές επιθέσεις. Αλλά η τροχιά είναι περίπου όμοια με τον τρόπο που ήταν υπό Μπους. Τι άλλο θα περιμένουμε από τον πρόεδρο ο οποίος θέτει McChrystal στο τέλος του Αφγανιστάν, που διορίζονται John Brennan, άλλο σύμβουλο Μπους έχει στενό δεσμό με την «προαγωγή της ανάκρισης του Μπους" πολιτική, στη θέση του Αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας για Εσωτερικής Ασφάλειας, και διατηρούνται Ρόμπερτ Γκέιτς ως η υπουργός Άμυνας, κατά την ανάληψη των καθηκόντων της για μια εκστρατεία της ελπίδας και της αλλαγής;

** Obama και Ελληνική Αμερική: Ένα έτος σε reviewFor άμεση κυκλοφορία: 20 Ιανουαρίου του 2010 Επικοινωνία: Ιωάννης Fidanakis, New Jersey, Tel. 1-973-464-0211 NEW YORK-Η Ελληνική Ένωση Αμερικής (HLA) απελευθερώνει έγγραφο σχετικά με τη θέση του πρώτου έτους του Ομπάμα στη θέση τους ως Αμερικανός πρόεδρος. * Γράφει ο Ιωάννης Fidanakis αυτό έγκαιρη ανάλυση δεσμούς σε πραγματική απομαγνητοφώνηση WHITE HOUSE, συναφή άρθρα ειδήσεων και σχολίων σχετικά με τα θέματα Ελληνική Εθνική, και παρέχει ένα μύθο busting εκθέτουν την λεγόμενη ελληνική "λόμπι" σχέση με τον κ. Ομπάμα που βασίζονται στις πρόσφατες "Ελληνικά Νέα" συνεντεύξεις του Πέτρου ή Πανίκος Παπανικολάου της Κύπρος Ομοσπονδίας Αμερικής, Φίλιπ Κρίστοφερ της ΠΣΕΚΑ, και ο φίλος του Ομπάμα του Ιλινόις μέλος Ταμίας Αλέξης Γιαννούλιας: (Παρακαλούμε να διανείμετε τις παρακάτω σύνδεσμο για να "Obama και Ελληνική Αμερική: Ένα έτος σε επανεξέταση") http://enocism.blogspot.com/2010/01/obama-and-hellenic-america-year-in.html

* Ιωάννης Fidanakis είναι Grad Φοιτητών και Ελληνο-Αμερικανική Ε.Τ.Α.. Ήταν ο νεότερος εκλέγεται πρόεδρος της Panthracian Ένωσης Αμερικής «Ορφέας» που υπηρετούν ως πρόεδρος από τον Νοέμβριο του 2007 μέχρι το Νοέμβριο του 2009. Ως Πρόεδρος της Ένωσης Panthracian ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση την πρώτη Επέτειος Γενοκτονίας του Ελληνισμού εκτός των Ηνωμένων Εθνών στις 6 Απριλίου, 2009. Σήμερα είναι η Panthracian Εκπρόσωπο για την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, όπου είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ένα μέλος της Ελληνικής Ένωσης της Αμερικής, HLA και Κύπρος Action Network of America, CANA που έχει χαρακτηριστεί ως προσκεκλημένος ομιλητής σε διάφορες συγκεντρώσεις σε επίπεδο βάσης, διαλέξεις, και οι λειτουργίες πάνω και κάτω την αμερικανική Ανατολική Ακτή. Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί πολλές φορές σε ελληνο-αμερικανικές εφημερίδες από το Σικάγο στη Νέα Υόρκη, καθώς και για την παγκόσμια Politician.com. Διάφορα άρθρα του έχουν αναδημοσιεύθηκε σε πολλά blogs και ιστοσελίδες, όπως η Σπάρτη: Εφημερίδα της Αρχαίας Σπάρτης και της Ελληνικής Ιστορίας. Ιωάννης έχει B.A. Πολιτικών Επιστημών? με συγκέντρωση στη διεθνή πολιτική και ένα μικρό στην Ιστορία. Ασκεί τη στιγμή του Μάστερ στη Δημόσια Πολιτική. ####_________________ Εγγραφή στο E-κατάλογο στον παγκόσμιο ιστό σε http://www.hellenicleagueofamericahla.org/ Η Ελληνική Ένωση της Αμερικής (HLA) είναι μια συνεργατική και συλλογική προσπάθεια από Έλληνες, Phil Έλληνες και η Ελληνική ενθουσιώδες που έρχονται μαζί για την Ελληνική Αιτία. Να προστεθεί σε Δράση HLA Προειδοποίησης λίστα διανομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή να εισαγάγουν HLA σε ένα φίλο ή συνάδελφο, παρακαλούμε να διαβιβάσει το σχετικό όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το θέμα τίτλο "Add e-mail στη λίστα διανομής HLA", για να hla@hellenicleagueofamericahla.org Σας παροτρύνουμε να διαβιβάσει την παρούσα συναγερμού δράση σε πέντε ή περισσότερα άτομα που ενδέχεται να έχουν συμφέρον να e-διανομές μας ή στην αποστολή του HLA. Μπορείτε να δημοσιεύσετε το άρθρο HLA, δελτία τύπου ή συναγερμού δράσης για το Διαδίκτυο όσο εσείς πιστωτικές HLA και τον συγγραφέα (-ων).

** [Crystalclearforum] ΠΡΩΤΗ του Ομπάμα ΕΤΟΣ
Από:
crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 9:45:16 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Πρώτο έτος του Ομπάμα ήταν μια πλήρης αποτυχία. «Η δημοκρατία μπήκε στο Δυτικό κόσμο με το ποσό των γλυκιά, απαλή μουσική," έγραψε HL Menken όπως το άνοιγμα των σημειώσεων του για τη δημοκρατία. Με την ανάβαση της rabblerouser Barack Obama, η μουσική ήταν θριαμβευτική και δυνατά, σαγηνευτική ολόκληρο το κέντρο-αριστερά μέσα εγκατάστασης, της νεολαίας του έθνους, την επίσημη counterculture, οι λεγεώνες των επαγγελματικών victimologists, το mainstream αντιπολεμικό κίνημα, η αστική γραφειοκρατία, το νομικό επάγγελμα , τα συνδικάτα, πιο παραδοσιακά Δημοκρατών και των νέων και παλαιών μελών των αμερικανικών πανεπιστημίων. Βασίλης Venitis επισημαίνει ότι κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.Venitist Anthony σημεία Γρηγόριος ότι τη μερίδα του λέοντος από πιστούς υποστηρικτές του Ομπάμα, αναρρίχησή του στο θρόνο φέρουν κάτι σχεδόν εξίσου σημαντικό με την είσοδο της ίδιας της δημοκρατίας πάνω στα Δυτικά σκηνή. Είναι σηματοδότησε ένα σημείο καμπής για μια μέρα να αναφέρονται σε συνοπτικό κατάλογο των αμερικανικών νίκες για τον σύγχρονο κόσμο - ορόσημο για να εμφανιστεί σε χρονικά όρια που χαρακτηρίζει τη χειραφέτηση Διακήρυξη, δικαιώματος ψήφου των γυναικών και η μετακίνηση αστικών δικαιωμάτων. Εν τω μεταξύ, αν και στο λογαριασμό Mencken εκεί ήταν, στην αρχή, δεν σκληρή bawling κάτω από τη δημοκρατία, όταν έκανε την εμφάνισή της, Ομπάμα αντιμετωπίστηκε έγκαιρα από έντονες διαμαρτυρίες από ένα μεγάλο μέρος της βάσης του δικαιώματος, πολλά από τα οποία είχε υποστηρίξει ο Μπους μέχρι το λυκόφως του του δική της βασιλείας της εξουσίας και οι οποίοι συμφώνησαν με τους υποστηρικτές του Ομπάμα ότι ο άνθρωπος αντιπροσώπευε μια μεγάλη στροφή στην αμερικανική διακυβέρνηση, μόνο διαφωνούν για το αν αυτό ήταν δραματική μεταμόρφωση ενός που θα εορταστεί και όχι φόβος. Anthony Γρηγόριος σημειώνει ότι ένα έτος έχει περάσει από την δυσφημιστεί και κουτσός-πάπια προεδρία Μπους έδωσε τη θέση της στην ελπίδα και την αλλαγή της διοίκησης Obama. Για τους πρώτους μήνες ζευγάρι πέρυσι, η κριτική του Ομπάμα είχε θεωρηθεί πρόωρη. Έπρεπε να του δώσει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας για την υποχρεωτική αν και αυθαίρετη 100 ημέρες. Κατά την περίοδο που πέρασε, Ομπάμα ήταν προστατευμένος από την κριτική με το επιχείρημα ότι ο προκάτοχός του είχε κάνει ένα τέτοιο καταστροφικό χάος της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής ότι η νέα πρόεδρος θα χρειαστεί ακόμη περισσότερο χρόνο πριν αυτός θα μπορούσε να αξιολογείται δίκαια. Αυτή η απομόνωση από την κριτική που έκανε τελικά να υποχωρήσει, και λίγοι σήμερα έχουν το θράσος να επιμένουν ότι έχουμε καθυστερήσει έλεγχο μας μέχρις ότου ο Πρόεδρος επανεκλέγεται στην 2012.A θεμελιώδες στοιχείο για μια ουσιαστική κριτική του πρώτου έτους του Ομπάμα πρέπει να λαμβάνει υπόψη το κατά πόσον οι πολιτικές του έχουν καταφέρει με δική τους όρους του. Έχει εκπροσώπησε την ελπίδα και την αλλαγή που υποσχέθηκε, ότι έγινε η πολεμική κραυγή των δεκάδων εκατομμυρίων και σάρωσε το διαδίκτυο στο youtube βίντεο ανάδειξη καλλιτέχνες και προσωπικότητες σε μια υπομνήματος και την πρόβλεψη ότι η Αμερική θα εγκαινιάσει τη μεταρρύθμιση της πολιτικής ζωής; Πρέπει να θυμόμαστε γιατί οι Ρεπουμπλικανοί είχαν ηττηθεί τόσο απερίφραστα το Νοέμβριο του 2008. McCain θεωρήθηκε ως συνέχεια της κληρονομιάς Μπους, για την οποία είχε πολλές συντηρητικοί από εκείνη τη στιγμή γίνονται ορατά σε δύσκολη θέση. Καθ 'όλη τη φαινομενικά ατελείωτη σεζόν εκστρατεία, όλο το δρόμο μέχρι το φθινόπωρο του, Τζον Μακέιν έτρεξε σε μια πλατφόρμα από την διαμονή τους στο πλαίσιο της εξωτερικής πολιτικής και είναι πιο μεταρρυθμιστή από Μπους στην εγχώρια σκηνή, ενώ κατά κάποιο τρόπο είναι ταυτόχρονα πιο συντηρητικές φορολογικά έτσι ώστε να προσφέρουν μια ουσιαστική εναλλακτική λύση για την εικαζόμενη Democrats.The γνώσεις και την πείρα που ασκήθηκε από τους Ρεπουμπλικανούς στη σφαίρα της εθνικής ασφάλειας είχε υποστεί λόγω της ευρείας δημόσιας κούραση για το Ιράκ, δεκάδες σκάνδαλα που αφορούν την εκτελεστική εξουσία Ρεπουμπλικάνων που γίνονται πρωτοσέλιδα για περίπου τέσσερα χρόνια στερεών , και ένα αυξανόμενο αίσθημα ότι ο Μπους και κατά συνέπεια McCain επέδειξε γελοίες ύβρη για την προβολή της αμερικανικής ισχύος που βλάπτει την εικόνα της χώρας και δεν μας κρατούν το λιγότερο λίγο ασφαλέστερο. Φυσικά, η παρουσία venitist Ron Paul για την ΔΑΠ πρωτογενές στάδιο, με την παρουσίαση μιας πραγματικά διαμετρικά αντίθετη εναλλακτική λύση, κατέδειξε τα όρια της κατάσχεσης μονότονο των Ρεπουμπλικανών για την εξωτερική πολιτική status quo. Τρέξιμο για την υποτιθέμενη επιτυχία της αύξησης του Ιράκ είχε κάνει καλύτερα από ό, τι θα έπρεπε. Με την παραλαβή του McCain της Sarah Palin το τρέξιμο mate του, φάνηκε για μια εβδομάδα για να έχει μια πραγματική ευκαιρία στη νίκη. Η επιλογή είχαν εξασφαλίσει το Ρεπουμπλικανικό λαϊκό και ένα μεγάλο μέρος της μέσης Αμερικής, ενώ τον τεμαχισμό τους σε κυριαρχία των Δημοκρατικών μεταξύ ανεξάρτητων-minded γυναίκες. Στη συνέχεια, όμως μέσα σε αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την οικονομική και αγορές ενυπόθηκων δανείων, Μακέιν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε πολλά για venitism και όμως είχε την τόλμη να αμφισβητήσει Ron Paul για να διαβάσετε Άνταμ Σμιθ, μίλησε η φράση ότι οι κλειστές πολιτική μοίρα του: Τα βασικά της οικονομίας είναι ακόμη ισχυρή. Μέχρι το Σεπτέμβριο η συναίνεση στράφηκε αποφασιστικά εναντίον αυτό το ανόητο παρατήρηση. Anthony σημεία Γρηγόριος ότι στον απόηχο της οικονομικής κατάρρευσης, τόσο με Μακέιν και Ομπάμα για την ενίσχυση τους για την βιασύνη στην Ουάσιγκτον και να εγκρίνει την Bush-Paulson bailouts, το κορυφαίο πολιτικό ζήτημα ήταν ένα πορτοφόλι που έπληξε ψηφοφόρων σκληρά, και Ομπάμα σάρωσε στο Λευκό Οίκο. Μια αλλαγή στην εξωτερική πολιτική και την οικονομική πολιτική ήταν πιο ελκυστικές για να ταλαντεύεται αρκετές ψήφους για να δώσει μια σαφή Ομπάμα εκλογική νίκη, έστω και αν κανείς δεν μπορούσε να δείξει ακριβώς τι Ομπάμα γνώριζε για την ύφεση που είχε μόλις κατέληξε σε μια τεράστια σύγκρουση και πώς έπρεπε να καθορίσουν αυτό. Obama απέτυχε παταγωδώς, διότι αντί της μείωσης των φόρων αύξησε δραστικά τις δαπάνες. Βασίλης Venitis έχει αποδείξει ότι για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες.

** [globaltaxrevolt] GRAY λύκοι και TURCOTERRORISTS *- O )):-{>
Από:
godofallonline (godofallonline@yahoo.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 7:27:59 πμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Gray Wolves (Τουρκικά: Bozkurtlar) είναι ένας υπερεθνικιστής neofascist τρομοκρατική οργάνωση της τουρκικής κυβέρνησης. Είναι το όνομά του από Asena, ένα θηλυκό λύκος στην μυθολογία συνδέεται με τουρκικής εθνοτικής καταγωγής. Επίσημη ονομασία τους στα τουρκικά είναι ulkuculer (ιδεαλιστές) και Ulkucu Hareket (Ο Ιδεαλιστής Κίνημα), εμπνευσμένο από το 19ο αιώνα Τούρκος συγγραφέας Ziya Gokalp αργότερα αναπτύχθηκε από 20ου αιώνα συγγραφέας Nihal Atsýz Ulku Ocaklarý (Forges της Ideal). The Gray Λύκοι ήταν η πιο ορατή ισχύουν κατά την εντολή της για την καταπολέμηση της Guerrilla? την τουρκική υποκατάστημα της Gladio Λειτουργίας. Ήταν ουσιαστικά πιόνια στον Ψυχρό Πόλεμο, παρενοχλεί αριστεροί εξ ονόματος των δεξιών εγκατάστασης. Με τη χρήση αυτών των παραστρατιωτικών δομών, οι ηγέτες είχαν τη δυνατότητα να διατηρήσει πρόσοψη των εύλογη δυνατότητα άρνησης. Η διοργάνωση πραγματοποιείται 10.000 δολοφονίες από εστάλησαν 1974.The Γκρίζοι Λύκοι στη Δυτική Ευρώπη σήμερα υπάρχουν αρχικά από την τρομοκρατική τουρκική κυβέρνηση στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και τις αρχές του 1980 να διεισδύσει τουρκική εργαζόμενους μετανάστες. Καθήκον τους ήταν για την καταπολέμηση της τουρκικής αριστεροί που είχαν εγκαταλείψει την Τουρκία λόγω της σκληρή κρατική καταστολή, αλλά, αργότερα, επίσης επικεντρώθηκε Κούρδους. Ως αποτέλεσμα, οι Γκρίζοι Λύκοι ενταθούν οι δραστηριότητές τους στις Κάτω Χώρες από την ίδρυση του TFN, τουρκική Ομοσπονδία της Ολλανδίας, το 1995. Το τελευταίο έχει τώρα περίπου εξήντα τοπικές μονάδες και περίπου 100.000 μέλη. Σύμφωνα με έρευνες ρεπόρτερ Lucy Komisar, το 1981 απόπειρα δολοφονίας του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β 'από Γκρίζοι Λύκοι μέλος του Μεχμέτ Αλί Αγκτσά μπορεί να έχουν σχέση με Gladio. Αλί Αγκτσά θα ήταν σε αυτή την περίπτωση έχουν παραποιηθεί από λαθραίους δομή του ΝΑΤΟ, σε μια προσπάθεια να τροφοδοτήσει εκ νέου τη στρατηγική της Ιταλίας για την ένταση, η οποία το τελευταίο μεγάλο γεγονός ήταν το 1980 σφαγή της Μπολόνια. Komissar υπογραμμίζει το γεγονός ότι Αλί Αγκτσά είχε εργαστεί με Αμπντουλάχ Catli στις 1 Ιανουαρίου του 1979 δολοφονία του Abdi Ipekci, ο εκδότης της αριστεράς εφημερίδας Milliyet. Catli συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες βοήθησε για την οργάνωση Αγκτσά ξεφύγει από ένα Κωνσταντινούπολη στρατιωτική φυλακή, και ορισμένοι πρότειναν Catlý συμμετείχε ακόμη και στην απόπειρα δολοφονίας του Πάπα εκθέσεις Lucy Komisar, προσθέτοντας ότι στον τόπο της συντριβής Mercedes-Benz, όπου Catli πέθανε, βρέθηκε με μια διαβατήριο με το όνομα του Μεχμέτ Ozbay - ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιείται επίσης από Μεχμέτ Αλί Agca.The Gray Wolves πρώτα πήγε να Κύπρος να υποστηρίξει Turcocypriot τρομοκράτες το 1996. Οι Γκρίζοι Λύκοι συμμετείχαν στις επιθέσεις κατά της Κύπρου ιδιότητες και κυπριακή εθνικιστές. Μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρος το 1974, Gray λύκοι δολοφονήθηκαν χιλιάδες των Κυπρίων εν ψυχρώ. Βίασαν επίσης χιλιάδες των Κυπρίων γυναικών, καταστράφηκαν εκατοντάδες ορθόδοξες εκκλησίες, έκλεψε χιλιάδες εικόνες, κίνησε πολλές δασικές πυρκαγιές, και λήστεψαν χιλιάδες πολίτες σε gunpoint.The ΗΠΑ ορίζει επίσημα τις τέσσερις χώρες ως χορηγοί κατάσταση της τρομοκρατίας - Ιράν, τη Συρία, την Κούβα , και το Σουδάν. Είναι καιρός η Τουρκία να προστεθεί στον κατάλογο. Πρόεδρος Ομπάμα δεν βλέπει την Τουρκία ως απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Αυτή η άποψη δεν είναι αισιόδοξη - είναι επικίνδυνο. Υπάρχει μεγάλη - και ανησυχητικό - αποδεικτικά στοιχεία για την αύξηση της τρομοκρατικής απειλής που θέτει η Τουρκία προς ΗΠΑ Turcoterrorists security.Motherfucker σπέρνουν τον όλεθρο στο Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος. Επιπλέον, η Τουρκία έχει δηλώσει casus belli κατά Τέταρτη Ράιχ. Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη τέταρτο Ράιχ! Αν αυτό δεν είναι αστείο, τι είναι; Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι Τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) θα πρέπει να εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ! Venitist Ray Walser επισημαίνει ότι από το 1979, οι ΗΠΑ έχει διατηρήσει έναν κατάλογο των εθνών που κρίνει την κατάσταση να είναι χορηγοί της τρομοκρατίας. Ο κατάλογος είναι μια τακτική υπενθύμιση της διαρκή απειλή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια που τίθενται από τη μυστικοπαθή συμμαχιών μεταξύ των μη κρατικών τρομοκρατικών οργανώσεων και των κρατών διαχειρίζονται επικίνδυνες ηγέτες έτοιμη να χρησιμοποιήσει βία εναντίον των εχθρών τους. Λειτουργικά πέρα από τους κανόνες των διεθνών νόμων και στην αδιαφορία για τις κοινές υποχρεώσεις να εργαστούν για την κοινή ασφάλεια, οι τρόμο-έθνη λίστα υποστήριξη ανηλεώς τους τρομοκράτες ως πληρεξούσιους να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. Τον 21ο αιώνα, η τρομοκρατία έχει γίνει τραγικό τακτικό μέσο για διεξάγουν ασύμμετρο πόλεμο εναντίον στρατιωτικά ανώτερη εχθρούς ή περιφερειακό αντιπάλων. Παγκοσμιοποίηση επιτρέπει διακρατικών δικτύων που θα συνδέουν συστηματικά τα μέρη που έχουν δεσμευτεί για την τρομοκρατία, τη βία, και την εγκληματικότητα, και αποτελούν σημαντική απειλή για την ασφάλεια των ΗΠΑ. Η Quran ζητεί μίσος, μισογυνία, polygyny, της βίας, την υποβολή, δολοφονία, και η τρομοκρατία. Η Quran κλήσεις για τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν άπιστους, να τρομοκρατήσουν άπιστους, και να εκπληρώσουν το καθήκον τους για πόλεμο, τη βίαιη τζιχάντ. Τζιχάντ είναι καθήκον για κάθε motherfucker μουσουλμανικές πίθηκο, το Ισλάμ είναι να κυβερνήσει τον κόσμο με το σπαθί. Το Κοράνιο είναι σαφώς αντισημιτικές, περιγράφοντας τους Εβραίους ως πιθήκους και χοίρους. Το 2009, οι ΗΠΑ περιλαμβάνονται τέσσερα έθνη - Συρία, η Κούβα, το Σουδάν και το Ιράν - ως χορηγοί κατάσταση της τρομοκρατίας. Η πέμπτη χώρα, την Τουρκία, αξίζει μια θέση στον κατάλογο αυτό, λόγω της υποστήριξή του προς τις τρομοκρατικές ενέργειες και την ανατροπή που διαπράχθηκαν από το Gray Wolves, τρομοκρατική οργάνωση από την τουρκική κυβέρνηση, και εξαιτίας της στρατηγικής της ευθυγράμμισης με τις άλλες τέσσερις χορηγούς κατάσταση της τρομοκρατίας, ιδιαίτερα Iran.Mohammed ήταν ένας τσαρλατάνος, μια διπολική μανιακός, ο πολέμαρχος, μια μάζα δολοφόνο, έναν παιδεραστή, και μισογύνης. Ισλαμική παράδοση μας λέει πώς Μωάμεθ είχε εχθρούς του, ακόμη και δολοφονούνται είχε αιχμαλώτων πολέμου εκτελέστηκαν. Μωάμεθ ο ίδιος σφάζονται την εβραϊκή φυλή των Banu Qurayza. Ποτέ δεν συνιστάται να ελευθερώσει σκλάβους. Το Ισλάμ δεν έχει καμία άλλη ηθική από την πρόοδο του Ισλάμ. Αν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Αν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό. Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη ή άλλη πλευρά. Εδώ είναι μια φατσούλα του Μωάμεθ με ένα αναμμένο βόμβα στο τουρμπάνι του *- O )):-{> Η συνεχιζόμενη φθορά της δημοκρατικής διακυβέρνησης στην Τουρκία, την απώλεια της πολιτικής ελέγχων και ισορροπιών, καθώς και η μείωση της διαφάνειας σε συνδυασμό με την στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας και απαράμιλλη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια της τρομοκρατικής στρατού, είναι η μετατροπή της Τουρκίας σε περισσότερα από ένα δεύτερο Ιράν. Η Τουρκία αναδύεται ως η Μέκκα για αντι-ΗΠΑ. εχθρότητα και η πύλη για την αντι-αμερικανική εξτρεμισμού στη Μέση Ανατολή. Η Τουρκία κάνει επικεφαλής της διεθνούς αποστολής της, η αμφισβήτηση των δυτικών συμφερόντων γύρω από την globe.The ΗΠΑ χρησιμοποιεί δύο κύρια νομικά μέσα για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας. Η πρώτη είναι να ορίσει βίαιη μη κρατικούς φορείς, όπως ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις (FTO). Η δεύτερη είναι να επιβάλει μια σειρά περιορισμών και κατασταλτικά μέτρα εναντίον τους χορηγούς κατάσταση της τρομοκρατίας. Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά μια σατανική τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει μια μνησικακία συλλογής θεού, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που θεσπίζει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Ισλάμ θέλει να υπαγορεύσει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ μέσα υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, διότι αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατικών sharia.Walser σημειώνει την εμφάνιση της διεθνούς τρομοκρατίας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και την εντατικοποίηση του στην μετά τον Ψυχρό Πόλεμο εποχή προωθείται συστηματικά ΗΠΑ νομικές προσπάθειες για την παροχή δίκαιο επιβολής του νόμου και του δικαστικού σώματος με τα εργαλεία που χρειάζεται για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας. Η antiterrorism και αποτελεσματική για τη Θανατική Ποινή Πράξη του 1996, επιτρέπεται ο Secretary of State, με τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα και του Υπουργού Οικονομικών, να ορίσει FTOs. Ο νόμος αυτός που είναι ποινικό αδίκημα για την παροχή κεφαλαίων ή υλική βοήθεια, όπως τα όπλα ή ασφαλή σπίτια, να FTOs. Στο πλαίσιο αυτού του νόμου, οι ΗΠΑ, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα υποχρεούνται να αναφέρουν και να μπλοκάρει όλες τις κινήσεις των ΗΠΑ και των δύο. και η διεθνής οικονομική στήριξη για FTOs.Since τη δεκαετία του 1970, USlegislation έχει όνομα τέσσερις χώρες ως χορηγοί κατάσταση της τρομοκρατίας. Οι διατάξεις που διέπουν την κατάσταση των χορηγών λίστα τρομοκρατία που βρέθηκαν στην Διοικητική Πράξη περί Εξαγωγών, του ελέγχου των εξαγωγών όπλων νόμου, και η βοήθεια από το εξωτερικό νόμου. Κάτω από αυτές τις τρεις νόμοι, οι χορηγοί της τρομοκρατίας κατάσταση υπόκεινται σε μια σειρά νομικών περιορισμών και κυρώσεων που περιλαμβάνει (1) απαγορεύσεις για τις εξαγωγές όπλων και των πωλήσεων, (2) τους ελέγχους για τα είδη διπλής χρήσης τεχνολογίας, (3) απαγορεύσεις της οικονομικής βοήθειας, (4) επιβολή οικονομικών και άλλων περιορισμών που επιβάλλουν οι ΗΠΑ να αντιταχθούν δανείων που έχουν προταθεί από την Παγκόσμια Τράπεζα, και (5) την άρση της δικαστικής ασυλίας για να καταστεί δυνατή ταιριάζει κατά των χωρών ανάδοχος κατάσταση. Τα μέτρα που επίσης αρνείται την εντολή ιδιώτες και εταιρείες εκπτώσεις φόρου για εισόδημα που αποκτήθηκε σε τρομοκρατική χώρα χορηγίες, που απαγορεύει τις εμπορικές συναλλαγές με μια χώρα χορηγό κατάσταση δεν άδεια Υπουργείο Οικονομικών, και οι απαγορεύσεις κατά των συμβάσεων μισθώσεως Άμυνας στις εταιρίες στις οποίες οι χορηγοί του κράτους έχουν σημαντικές ownership.The ΗΠΑ έχει σημαντικές ακόμη περιορισμένες εξουσίες για να επηρεάσει δραπέτη τρομοκρατία-την υποστήριξη καθεστώτων σε ένα διεθνές περιβάλλον όπου πάρα πολλά έθνη έχουν αυξηθεί πάρα πολύ αδιάφορος για την τρομοκρατία και να φοβούνται να μιλήσουν έξω από ένα από τα μεγάλα ηθικά δεινά της ημέρας. Και τα δύο νομικά μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά την αντιμετώπιση τρομοκρατικών Τουρκία. Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), εντός δύο αιώνες! Παράνομη μετανάστευση και οι στατιστικές δείχνουν ποσοστό γεννήσεων αυτό είναι δυνατό. Μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο των δύο και ένα ελληνικό μέσο όρο του ενός .. Υπάρχουν πέντε εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη Γαλλία, τέσσερα εκατομμύρια στη Γερμανία, τρία εκατομμύρια στη Βρετανία, ένα εκατομμύριο στο Βέλγιο, ένα εκατομμύριο στην Ολλανδία, ένα εκατομμύριο, στην Ιταλία, μισό εκατομμύριο στην Ισπανία, το μισό εκατομμύριο στην Αυστρία, και το μισό εκατομμύριο σε Greece.Before η Προεδρία ξεκίνησε Ομπάμα, οι ΗΠΑ είχαν ήδη αποφασίσει ότι η Τουρκία δεν συνεργάζεται για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ουτε στην ανάσχεση της διακίνησης ναρκωτικών. Είναι ευρεία εμπορικούς δεσμούς που αξίζει μια πιο προσεκτική εξέταση και εξέταση, αν είναι πραγματική πίεση πρέπει να εφαρμόζεται σε τρομοκρατικές Τουρκία, προκειμένου να τροποποιηθεί το διεθνές behavior.Terrorist της, η Τουρκία υποστηρίζει όλες fatwas. Venitis σημειώνει ότι fatwa είναι pseudolegal γνώμη που εκδίδεται από έναν διαταραγμένο Αγιατολάχ ή επισκόπου. Θα αποφανθεί αν μια συγκεκριμένη πράξη είναι υποχρεωτική, επιτρέπεται ή απαγορεύεται. Μπιν Λάντεν πιστωθεί fatwas να ξεκινήσει την επίθεσή του εναντίον της Δύσης. Μετά τη μορφή της fatwa, Μπιν Λάντεν χτενισμένα θρησκευτικά κείμενα συμπεριλαμβανομένου του Κορανίου και του Hadith τίποτα για να δικαιολογήσει την μαζική δολοφονία: Καταπολέμηση και να σκοτώσει τους ειδωλολάτρες όπου κι αν τα βρείτε, να αξιοποιήσουν, και τους πολιορκώ, και βρίσκονται σε αναμονή για τους σε κάθε στρατήγημα. Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα υποσχέθηκε να αγώνα όσο χρειάστηκε, ποτέ δεν σταματήσουν, και να βρει κανένα τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να σκοτώσει, εξευτελίζουν, και η ατιμία infidels.In 1988, μυθιστόρημα του Σαλμάν Ρούσντι Οι Σατανικοί Στίχοι δημοσιεύθηκε στην αγγλική γλώσσα του πρωτοτύπου έκδοση. Η δημοσίευσή της οδήγησε την σατανική ιρανικό κράτος και σατανική ηγέτης του, Αγιατολάχ Χομεϊνί, να εκδώσει fatwa κατά Ρούσντι και προσφέρουν μια βαριά γενναιοδωρία για τη δολοφονία του. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλές επιθέσεις σε μεταφραστές και εκδότες του βιβλίου, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας των ιαπωνικών μεταφραστή Hitoshi Igarashi. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο που ποτέ δεν είχε διαβάσει μια ενιαία γραμμή του βιβλίου, και που ποτέ δεν είχε ακούσει πριν Rushdie, ήθελε να δει τη θανατική ποινή κατά του συγγραφέα που out.Washington είναι όλοι πάρα πολύ εξοικειωμένοι με την ετοιμότητα της τρομοκρατίας της Τουρκίας να ευθυγραμμισθεί το ίδιο με όλους τους χορηγούς τρέχουσα κατάσταση της τρομοκρατίας και να ρίχνουν λάδι στη φωτιά της αναταραχής στη Μέση Ανατολή και την τέταρτη Ράιχ (ΕΕ). Η Τουρκία έχει αυξηθεί σε υψηλό κύρος ως διεθνής δάδα και αφιερωμένη ηγέτη της αντι-αμερικανισμό του 21ου αιώνα. Διάθεση τρομοκρατικές την Τουρκία, όπου ανήκει, στον κατάλογο των χορηγών της κρατικής τρομοκρατίας, δεν θα λύσει κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ όσον αφορά τις τρομοκρατικές Τουρκία, αλλά θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι κατανοούν τον αμερικανικό λαό ότι το πετρέλαιο, τον εξτρεμισμό, την τρομοκρατία, και αντιαμερικανισμό κάνει ένα επικίνδυνο μείγμα είτε στη Μέση Ανατολή, τέταρτο Reich, ή του ΝΑΤΟ.

** Ο Ιωαννης Μιχαηλ Λαγωνικος άλλαξε το όνομα της ομάδας ΛΑΓΩΝΙΚΟΣ.ΠΟΗΣΗ, ΣΤΟΙΧΟΥΣ, ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ. σε ΛΑΓΩΝΙΚΟΣ. ΣΤΙΧΟΥΣ.ΠΟΙΗΣΗ. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=60442069760&mid=1c1a1d6G56358b7cG1688fbdG40 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** ενταξει παιδια απλα για να γραψει εδω ειναι συγραφεας προς θεου δενειπα να στειλει κανεις λεφτα απλα ανθρωπιστικα ρωτησαOn 21 Ιαν, 00:39, "Βασίλης Ράλλης" < vassilis.ral ... @ gmail.com > Wrote:> Άλκη η συμβουλή μου ξέχασέ το. Έχει ξανασυμβεί και δε μπορείς να αν ξέρεις> είναι απάτη ή όχι. Έτσι κι'αλλοιώς, βλέπεις πως τα Ελληνικά του δεν είναι> και τόσο Ελληνικά ...>> Βασίλης Ράλλης

** RE: ΓΕΙΑ
Από:
Robert Kristian Alm (paladinheart83@hotmail.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 1:05:57 πμ
Προς:
epanastato@googlegroups.com



ATT00001 (0,5 ΚΒ)
μην μασάτε ... bot ειναι ... Χα χα χα χα χα ... οσο πάνε και βελτιώνονται ... σε λιγο καιρό θα μας ρωτάνε και θα μας απαντάνε και θα ξεκινάνε το ψηστήρι. ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις οτι ειναι bot ... είναι η γλώσσα που μιλάει. Οι αυτοματοι μεταφραστές εχουν εξελιχθεί, αλλά όχι και τόσο και έτσι ακόμα τα φαινονται Botακια: PΕ ρε τεχνολογία με τα έργα σου.Τα σέβη μου.> Ημερομηνία: Τετ, 20 Ιανουαρίου 2010 13:24:49 -0800> Subject: Re: ΓΕΙΑ > From: anemos521@gmail.com > To: epanastato@googlegroups.com >> Δημητρη εισαι μελος μας εδω;;;> δε καταλαβα εχεις προβλημα;;> γραψε περισσοτερα>> Στις 18 Ιαν, 14:32, Δημήτρης ljim7 ... @ yahoo.gr wrote:>> Γειά>>>>>>>> Ελπίδα έχετε σχετικά με αυτό το χρόνο? Συγγνώμη>> που δεν σας ενημερώσει για το ταξίδι μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, είμαι>> σήμερα στη Σκωτία και είμαι έχοντας κάποια προβλήματα εδώ. Η άστοχη τσάντα μου στο δρόμο μου για τη νέα County Hotel, εδώ στη Σκωτία όπου θ κατέθεσε. άλλα πολύτιμα πράγματα χάθηκαν συμπεριλαμβανομένων διαβατήριό μου. Θα>> ήθελα να με βοηθήσει με ένα δάνειο 2,500 δολαρίων ή οποιοδήποτε ποσό>> που μπορείτε να την πολυτέλεια να μου δανείσει σε είδος-τις αποδείξεις>> ξενοδοχείου μου και τον εαυτό μου για να πάρει πίσω στο σπίτι. Θα>> εκτιμούσα οποιοδήποτε ποσό που μπορείτε να την πολυτέλεια να μου>> δανείσει και εγώ θα επιστρέψει τα χρήματα σε δύο εβδομάδες, όταν θα>> επιστρέψει από τη Σκωτία.>>>> Ευγενικά>> να στείλετε τα χρήματα για να μου μέσω δυτικών μεταφορά χρημάτων ένωση,>> εγώ θα σας επιστρέψει το συντομότερο επιστροφή μου. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες μου, η οποία θα στείλει τα χρήματα μέσω των δυτικών για τη μεταφορά χρημάτων ένωση:>>>> Name? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ>>>>> ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :22-30 County Τόπος>>>> ΠΟΛΗ: Περθ>>>> ΜΕΛΟΣ: Perthshire>>>>> Χώρα: Ηνωμένο Βασίλειο, Σκωτία>>>>> Τ.Κ.: PH2 8EE>> >> Γράψτε μου αμέσως, έτσι ξέρω πότε τα χρήματα έχει ενσύρματα, γράψτε τις λεπτομέρειες σχετικά με την παραλαβή, όπως:>>>> Όνομα αποστολέα:>>>> MTCN αριθμό:>>>> Ποσότητα που έχει σταλεί: και να τις στείλετε σε μένα.>>>>> Σε ευχαριστώ.>>>>> Hello>>>>> Hope έχετε σχετικά με αυτό το διάστημα; Συγγνώμη που δεν σας ενημερώσει για το ταξίδι μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, είμαι σήμερα στη Σκωτία και είμαι έχοντας κάποια προβλήματα εδώ. Η άστοχη τσάντα μου στο δρόμο μου για τη νέα County Hotel, εδώ στη Σκωτία όπου i κατέθεσε. άλλα πολύτιμα πράγματα χάθηκαν συμπεριλαμβανομένων διαβατήριό μου. Θα ήθελα να με βοηθήσει με ένα δάνειο 2.500 δολαρίων ή οποιοδήποτε ποσό που μπορείτε να την πολυτέλεια να μου δανείσει σε είδος-τις αποδείξεις ξενοδοχείου μου και τον εαυτό μου για να πάρει πίσω στο σπίτι. Θα εκτιμούσα οποιοδήποτε ποσό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να μου δανείσει και εγώ θα επιστρέψει τα χρήματα σε δύο εβδομάδες, όταν θα επιστρέψει από τη Σκωτία.>>>> Στείλετε Kindly τα χρήματα που μου μέσω δυτικών μεταφορά χρημάτων ένωση, εγώ θα σας επιστρέψει το συντομότερο η επιστροφή μου. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες μου, η οποία θα στείλετε τα χρήματα μέσω των δυτικών να μεταφέρει χρήματα ένωση:>>>> Όνομα? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ>> ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :22-30 County Τόπος>> ΠΟΛΗ: Περθ>> ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: Perthshire>> ΧΩΡΑ: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ , Σκωτία>> Τ.Κ.: PH2 8EE>>>> Γράψε μου αμέσως, ώστε να ξέρω πότε τα χρήματα που έχει ενσύρματα, γράψτε τις λεπτομέρειες σχετικά με την παραλαβή, όπως:>>>> Όνομα αποστολέα:>> MTCN αριθμό:> > Ποσό αποστέλλονται: και να τις στείλετε σε μένα.>>>> Thank you.>>>> ___________________________________________________________>> Χρησιμοποιείτε Yahoo!?>> Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύματα (spam)? Το Yahoo! Mail>> διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών>> μηνυμάτωνhttp: / / login.yahoo.com / config / mail?. Intl = gr

** Ο Max Χαραλαμπόπουλος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ ΗΙΤ GR !!!!! Θέμα: EUROVISION 2010/EUROVISION FANCLUB GO! "Να ελληνική Eurovision Fanclub σας προσκαλεί στο πάρτυ που διοργανώνει για να ευχηθεί σε όλους τους διαγωνιζόμενους του Ελληνικού Τελικού 2010. Μια βραδιά με αρκετές δόσεις από την Eurovision από το 1956 μέχρι σήμερα, αλλά και όλους τους υποψήφιους του φετινού Ελληνικού Τελικού.6 Μαρτίου 2010 στην πλατεία Ψυρρή στο BAR AKRI.Be There.ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΌ: 10 ΕΥΡΩ "Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1341514065752 & mid = 1c1890cG3dd6e022Gf201a2G0

**
~* http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_17.html , Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010 , Μιά σελίδα μου .-
http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_8101.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010 Γράφουν μυνήματα .-~* http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_8101.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010 Γράφουν μυνήματα .-
~* http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_1596.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Μας θυμούντε Μας γράφουν Τους αγαπάμε .-
~*
~* http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post.htm l , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ .-http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_14.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, Από όσα μας λένε γράφοντας .-
~* http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/dhmos-arfaron-messinia-hellas.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Dhmos Arfaron Messinia Hellas .-
~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_5284.html , Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 Πληροφορίες Μυνήματα Ενημερώσεις
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html , Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html , Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ * ~** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ
~* http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html , αρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη Απ΄ όσα μας γράφουν*
ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/mas-grafoun-kai-emeis-ta-grafoume.html , , 19 Ιανουαρίου 2010 GRAFOUN ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ... ΤΑ grafoume *
~ ~ ~ GRAGOUN ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_18.html , Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010 ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη Απ΄ όσα μας γράφουν*

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html , Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 Μας θυμούντε Μας γράφουν Τους αγαπάμε Μας θυμούντε
~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html , Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010 Ενδιαφέροντα * Ενδιαφέροντα :
** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html , Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 Ταξιδεύοντας στον Υπολογιστή μου * Ταξιδεύοντας στον Υπολογιστή μου *

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html , Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ *
** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/e.html , Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 Eνημέρωση , ΕΙΔΗΣΕΙΣ , ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *
~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html , Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη Απ΄ όσα μας γράφουν* ΑΠ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ
** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_13.html , Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 Μας θυμούντε Μας γράφουν Τους αγαπάμε
http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_10.html , Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010 ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

**

9 σχόλια:

  1. Γεια σε όλους,

    Το όνομά μου είναι η κα Μόνικα Roland. Ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο και είμαι μια ευτυχισμένη γυναίκα του σήμερα; και i είπε τον εαυτό μου ότι κάθε δανειστή που διασώζουν μου οικογένεια από την κακή κατάσταση μας, θα ήθελα να αναφερθώ κάθε πρόσωπο που ψάχνει για το δάνειο με τον ίδιο, μου έδωσε την ευτυχία για μένα και την οικογένειά μου, είχε ανάγκη από ένα δάνειο των $ 250,000.00 σε
    αρχίσετε τη ζωή μου όλη, όπως εγώ είμαι ένα ενιαίο
    Η μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτό ειλικρινής και Ο ΘΕΟΣ
    φοβούμενοι δανειστής δανείου άνθρωπο που να με βοηθήσει με ένα δάνειο των $ 250,000.00 δολάρια ΗΠΑ, είναι ένας θεός
    φοβούνται τον άνθρωπο, αν είστε στην ανάγκη του δανείου και
    θα εξοφλήσει το δάνειο παρακαλούμε επικοινωνήστε
    αυτόν να του πω ότι είναι η κα Μόνικα Roland ότι
    σας παραπέμψει σε αυτόν. επικοινωνήστε Mr.James Bone
    μέσω e-mail: (easyloans03@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jeste li u bilo kakve financijske teškoće? Trebate li kredit kako bi očistili svoje dugove? Hoćete li povećati svoje financije? Jeste li poslovni čovjek koji želi proširiti njegov / njezin tvrtku. Ovime se savjetuje da obratite pravi junak, povjerenje i učinkovitu zajam pozajmljivanje tvrtka za svoj ​​kredit. Ja sam priznaje pojedince i vlade za naše velike učinkovitosti.


    Usluge uključuju:
    * Osobni Krediti (Secure i unsecured)
    * Poslovni Krediti (Secure i unsecured)
    * Home poboljšanje
    * Izumitelj Krediti
    * Auto krediti
    itd. ..

    Molimo vratite se u nas, ako je zainteresiran, preko fastloanfirm9@gmail.com

    Mi smo certificirani,
    pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan.

    Pozdrav,
    Clement johnson
    fastloanfirm9@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό απόγευμα,

    Μπορείτε σε κάθε είδους οικονομικές δυσκολίες; Η βοήθειά σας έρχεται τώρα.
    Μπορείτε να χάσουν τον ύπνο τη νύχτα ανησυχούν για το πώς να πάρει ένα δάνειο; Μην αφήνετε τα όνειρά σας να πεθαίνουν, επικοινωνήστε με τον κ Louis Διαφήμιση υπηρεσίες δανεισμού σήμερα
    για μια απλή και αξιόπιστη πίστωσης.

    Προσφέρουμε αυτά τα είδη των δανείων παρακάτω.
    Προσωπικό Δάνειο ...
    Επιχειρηματικό Δάνειο ...
    Εταιρεία δάνειο ...
    Δάνειο Αυτοκινήτου ...

    Με πολύ ελάχιστο ετήσια επιτόκια τόσο χαμηλά όσο επιτόκιο 3% ..

    Περιμένω επείγουσα απάντηση σας, έτσι ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε με τη συμφωνία.
    Η εταιρεία αλληλογραφίας κουτί επαφή μας μέσω:
    E-mail: louisbannerloancompany@gmail.com


    Με εκτίμηση,
    Ο κ Louis Διαφήμιση
    louisbannerloancompany@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό απόγευμα,

    Μπορείτε σε κάθε είδους οικονομικές δυσκολίες; Η βοήθειά σας έρχεται τώρα.
    Μπορείτε να χάσουν τον ύπνο τη νύχτα ανησυχούν για το πώς να πάρει ένα δάνειο; Μην αφήνετε τα όνειρά σας να πεθαίνουν, επικοινωνήστε με τον κ Louis Διαφήμιση υπηρεσίες δανεισμού σήμερα
    για μια απλή και αξιόπιστη πίστωσης.

    Προσφέρουμε αυτά τα είδη των δανείων παρακάτω.
    Προσωπικό Δάνειο ...
    Επιχειρηματικό Δάνειο ...
    Εταιρεία δάνειο ...
    Δάνειο Αυτοκινήτου ...

    Με πολύ ελάχιστο ετήσια επιτόκια τόσο χαμηλά όσο επιτόκιο 3% ..

    Περιμένω επείγουσα απάντηση σας, έτσι ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε με τη συμφωνία.
    Η εταιρεία αλληλογραφίας κουτί επαφή μας μέσω:
    E-mail: louisbannerloancompany@gmail.com


    Με εκτίμηση,
    Ο κ Louis Διαφήμιση
    louisbannerloancompany@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έκπληξη Πήρα ακριβώς ένα δάνειο από μια εταιρεία που ονομάζεται Carpa Holdings Limited, ένας φίλος μου είπε να ισχύει για την εταιρεία, όπου λαμβάνονται επίσης δάνειο του, λόγω του συμβουλή που μου δόθηκε από τον φίλο του ο οποίος ζήτησε το δάνειο σε Carpa Holdings Limited, και μου προσφέρθηκε το δάνειο ζήτησα, οπότε η συμβουλή μου σε όλους σας είναι ότι μια Carpa Holdings Limited είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο που δίνει δάνειο, οπότε αν είστε στην ανάγκη του δανείου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους από την εταιρεία carpaholdings@gmail.com

    ευχαριστίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα κ και κα

    Θα ήταν άδικο εκ μέρους μου να μην τον έπαινο που μου
    είναι δυνατόν να λάβουν ένα δάνειο μετρητών περασμένο μήνα είχα ανάγκη
    για να σώσει μια απειλητική για τη ζωή στο πρώτο δεν πίστεψα μια ενιαία
    Τίποτα δεν αλλά η περιέργεια μου με ώθησε να προσπαθήσω και τελικά ήμουν σε θέση
    να πάρει αυτό το δάνειο που πήρα από το αδιέξοδο στο οποίο
    έζησε, έχω γεμίσει τις συνθήκες και χωρίς γραφειοκρατία, ο λογαριασμός μου
    πιστώθηκε με 1.400.000 ρώτησα. Μπορείτε χρειάζονται δάνεια
    χρημάτων μεταξύ ιδιωτών να
    αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες για να σπάσει επιτέλους το αδιέξοδο
    που προκαλούν τις τράπεζες από την απόρριψη της αίτησής σας τα αρχεία
    πιστώσεις; Θα ήθελα να συστήσω ένα συγκεκριμένο εμπειρογνώμονα στη χρηματοδότηση
    δάνειο, σας ικετεύω να επικοινωνήσετε με τον κ Mario Lucenti
    που συγκλόνισε τον σε θέση να κάνουν ένα δάνειο για οποιοδήποτε πρόσωπο
    σε θέση να εξοφλήσει και τις προϋποθέσεις που θα κάνουν σας
    ΖΩΗ. Εδώ είναι οι τομείς στους οποίους μπορούν να σας βοηθήσουν: * Χρηματοδότης
    * Στεγαστικό Δάνειο * Δάνειο Επενδύσεων * Δάνειο Αυτοκινήτου * Χρέος
    Ενοποίηση * Γραμμή της Credit * Δεύτερη υποθήκη * Εξαγορά της
    * Credit Προσωπικό Δάνειο Μπορείτε
    είναι κολλημένοι, απαγορεύεται η τράπεζα και δεν έχετε την εύνοια της
    τράπεζες ή έχετε καλύτερα ένα έργο και χρειάζεται χρηματοδότηση,
    κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς,
    κεφάλαια για να επενδύσουν στις επιχειρήσεις. Έτσι, εάν θέλετε να
    δανείζουν χρήματα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του, αυτός θα είναι ευτυχισμένος
    τεράστια βοήθεια σας παρακαλώ μαζί μου και να στείλετε σας
    ισχύουν για το δάνειό σας σε 48 ώρες plus.Voici ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους:

    mickaelducobet@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για τελικά περάσει το μήνυμα για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη

    Καλή Τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απίστευτο, αλλά αληθινό Θεό είναι πάντα μεγάλη. Μετά από αρκετές εκδόσεις της αίτησής μου από την τράπεζα, έλαβα ένα δάνειο από μια πολύ ευγενική κυρία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί της μέσω e-mail στη διεύθυνση: mickaelducobet@gmail.com που προσφέρει δάνεια ύψους € 3.000 έως € 3.000.000 σε όποιον είναι σε θέση να επιστρέψει με τόκο με χαμηλό επιτόκιο 2%, μην διστάσετε το μήνυμα. Αυτό είναι ένα τέλειο πραγματικότητα. Εξαπλωθεί η λέξη για την οικογένεια και τους φίλους που βρίσκονται σε ανάγκη.
    πληρωμή αρχίζει πέντε μήνες μετά την παραλαβή της πιστωτικής σας
    Ο Θεός να σας ευλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρετε,

    Η MARTIN LAURA FINANCE FIRM προσφέρει σήμερα δάνεια οποιουδήποτε είδους για να ικανοποιήσουν τους οικονομικούς περιορισμούς σας, ανεξάρτητα από την κατάστασή σας που κυμαίνεται από $ 5.000. Σε 100.000.000 δολάρια σε προσιτό επιτόκιο 3%, Ασφάλειες δωρεάν, κακή πίστωση αποδεκτή. Το ποσό δανείου είναι διαπραγματεύσιμο, υπηρεσίες αξιοπιστίας που προσφέρουμε. Αρμονική εφαρμογή μόνο μέσω (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Επιτυχία όλων.

    Τις καλύτερες ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρετε,

    Η MARTIN LAURA FINANCE FIRM προσφέρει σήμερα δάνεια οποιουδήποτε είδους για να ικανοποιήσουν τους οικονομικούς περιορισμούς σας, ανεξάρτητα από την κατάστασή σας που κυμαίνεται από $ 5.000. Σε 100.000.000 δολάρια σε προσιτό επιτόκιο 3%, Ασφάλειες δωρεάν, κακή πίστωση αποδεκτή. Το ποσό δανείου είναι διαπραγματεύσιμο, υπηρεσίες αξιοπιστίας που προσφέρουμε. Αρμονική εφαρμογή μόνο μέσω (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Επιτυχία όλων.

    Τις καλύτερες ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή