ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Αυτοί που μας γράφουν και τα γράφουμε *

Αυτοί που μας γράφουν και τα γράφουμε:
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ :


· ** Υιοθεσία: Τα παιδιά της καρδιάς Τι πρέπει να ξέρει όποιος σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί· SOS για την Υεμένη εκπέμπει ο Ερυθρός Σταυρός Η βόρεια Υεμένη θα «βυθιστεί σε διαρκή ανθρωπιστική κρίση»· Ένα μωράκι από τα χαλάσματα ...
Υιοθεσία: Τα παιδιά της καρδιάς Τι πρέπει να ξέρει όποιος σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδίΚαταχωρήθηκε: 25 Ιανουαρίου, 2010 11:43 π.μ. PST
Στον τόπο μας η υιοθεσία παραμένει ένα τεράστιο πρόβλημα. Οι διαδικασίες μέσω δημόσιου ιδρύματος είναι χρονοβόρες και ψυχοφθόρες. όταν δε, επιλέξει κάποιος την «ελεύθερη αγορά», τα πράγματα περιπλέκονται και η αδιαφάνεια κυριαρχεί. Το αποδεικνύουν οι συγκλονιστικές μαρτυρίες που ακολουθούν. Επιβεβαιώνουν όμως και το σημαντικό πιο: ότι η φωνή της αγάπης είναι δυνατότερη από τη φωνή του αίματοςΑπό την Τατιάνα Καποδίστρια
Στην Ελλάδα γίνονται γύρω στις 600 υιοθεσίες τον χρόνο. Από αυτές, εξαιτίας κυρίως των ασύλληπτων καθυστερήσεων-, ελάχιστες πραγματοποιούνται μέσω των επιφορτισμένων δημόσιων ιδρυμάτων, τα οποία είναι το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», το Αναρρωτήριο Πεντέλης (το παλιό ΠΙΚΠΑ), ο «Αγιος Στυλιανός» της Θεσσαλονίκης και ο «Αγιος Ανδρέας» στο Καλαμάκι. Αυτά τα δημόσια ιδρύματα ζήτημα είναι αν ολοκληρώνουν 50 υιοθεσίες τον χρόνο. Όλη η υπόλοιπη «διακίνηση» γίνεται μέσω των λεγόμενων ελεύθερων ή ιδιωτικών υιοθεσιών, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του νόμου από το 1996.
Στη θεωρία, ο εν λόγω νόμος επιτρέπει την άμεση συμφωνία μεταξύ βιολογικών και υποψήφιων θετών γονέων, αλλά απογορεύει ρητά το «αθέμιτο όφελος», δηλαδή την αγοραπωλησία. Στην πράξη, έχω απέναντί μου τη 43χρονη Εύα, που δεν μασάει τα λόγια της. Υστερα από εφτά εξωσωματικές στη διάρκεια ενός γάμου που τελικώς ατύχησε, αποφάσισε πριν από δυόμισι χρόνια να αποταθεί ως γυναίκα μόνη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».
Εκτοτε περιμένει. «Εχω βάλει ένα όριο · αν δεν έχω κάποια απάντηση από το« Μητέρα »μέσα στο επόμενο δίμηνο, θα πάω στη λύση της ιδιωτικής υιοθεσίας. Όπως κάνουν όλοι. Μου έτυχε δύο φορές σε αυτά τα χρόνια δυόμισι: μπορούσα να πάρω το παιδί μέσα σε τρεις μέρες ... »Πώς γίνεται, δηλαδή?« Σε παίρνει κάποια μέρα τηλέφωνο ένας γιατρός ή ένας δικηγόρος, που ξέρει ότι «ψάχνεσαι» και σου λέει, «έχουμε ένα μωράκι. Ρθεις να το πάρεις από την παραλία της Μηχανιώνας, ας πούμε Θες να '? Φέρε 20 χιλιάρικα, πες τι εξετάσεις θες και το πήρες. Τα Φέρ 'την Πέμπτη, και την Κυριακή στο σπίτι σου ». Εγώ δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί τη θεωρώ απαράδεκτη. Υπάρχει και η νόμιμη διαδικασία της ιδιωτικής υιοθεσίας, με δικηγόρους που εκπροσωπούν γονείς που για κάποιους λόγους αδυνατούν να μεγαλώσουν το παιδί ... Και πας κανονικά στο δικαστήριο ». Όχι πως και εκεί δεν υπάρχει ταλαιπωρία. Η 50χρονη Μαργαρίτα, που έχασε το βιολογικό παιδί της στα 17 του από ανίατη ασθένεια, βρήκε με τα πολλά ένα κοριτσάκι πολύτεκτων τσιγγάνων από την Καβάλα. Πέρασε όμως του λιναριού τα πάθη μέχρι να γίνει το δικαστήριο, που της χάρισε το καινούργιο της παιδί.
ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Πριν από τρεις μήνες το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατέθεσε το διαβόητο νομοσχέδιο, που ξεσήκωσε κάμποσο τηλεοπτικό ντόρο με τη θέσπιση του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης για τα ετερόφυλα (μόνο) ζευγάρια και τις προτεινόμενες αλλαγές στο καθεστώς γονικής μέριμνας, οι οποίες, πάντως, δεν υπογράφηκαν ποτέ και συνεπώς δεν θα ισχύσουν. Στο περιθώριο αυτών των πιο πιασάρικων ζητημάτων, το νομοσχέδιο κόμιζε και κάποιες ρυθμίσεις που αφορούσαν την υιοθεσία, οι οποίες χαιρετίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τα Μέσα ως σημαντικές. Ηταν όντως? Ο Παναγιώτης Καγκελάρης, επί χρόνια νομικός σύμβουλος του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα», είναι κατηγορηματικός: «Αυτοί που συνέταξαν το νομοσχέδιο δεν ξέρουν ποια είναι τα προβλήματα της υιοθεσίας. Πιστεύω ότι είναι ένα κατά παραγγελία νομοσχέδιο για να εξυπηρετήσει ουσιαστικά τις υιοθεσίες εκτός ιδρυμάτων. Διότι προβλέπει μόνο τροποποιήσεις δύο: η μία αφορά τη δικαστική αναπλήρωση της συναίνεσης των φυσικών γονέων, όταν το παιδί έχει ήδη δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια και εκ των υστέρων οι βιολογικοί γονείς αρνούνται να συναινέσουν στην ολοκλήρωση της υιοθεσίας. Αυτό, όμως, εν πολλοίς ίσχυε. Απλώς, αυτό που έλεγε η νομολογία ήρθαν και το καθιέρωσαν με νόμο. Η δεύτερη τροποποίηση αφορά το δικαίωμα των θετών γονέων να αλλάζουν το όνομα του παιδιού. Αλλο τίποτα δεν περιέχει ».
Αντιθέτως, θα έλεγε κανείς, το νέο νομοσχέδιο περιέχει κάποιες ρυθμίσεις που επιτείνουν τον χρονοβόρο τραγέλαφο που επισύρει η υιοθεσία μέσω ιδρυμάτων. Μέχρι σήμερα, για παράδειγμα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο, που αποφασίζει ούτως ή άλλως για τις υποθέσεις υιοθεσίας, μπορούσε να αφαιρεί τη γονική επιμέλεια από τους φυσικούς γονείς, εφόσον συνέτρεχαν ικανοί λόγοι. Τώρα, «με την απαίτηση του νέου νόμου να αποφανθεί πρώτα το Μονομελές Πρωτοδικείο για την αφαίρεση της επιμέλειας και μετά την τελεσιδικία αυτής της απόφασης να πηγαίνει η υπόθεση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα περαιτέρω, καθυστερεί ακόμη περισσότερο η τέλεση της υιοθεσίας, με αποτέλεσμα να παραμένουν τα παιδιά στα ιδρύματα », εξηγεί ο κ. Καγκελάρης. Κι έχει και άλλες πολλές ενστάσεις ο νομικός σύμβουλος για το γενικότερο καθεστώς που διέπει υιοθεσίες τις: παιδιά που έχουν εγκαταληφθεί σε ιδρύματα και ουδείς ενδιαφέρεται γι 'αυτά μένουν στα αζήτητα, διότι ο νόμος επιβάλλει την πάση θυσία αναζήτηση των βιολογικών γονέων. Η διαφορά ηλικίας μεταξύ υιοθετούντος και υιοθετούμενου, που έχει ανέβει στα 50 χρόνια, από 45 που ίσχυε ως το 1999. Η καταστρατήγηση της αρχής της μυστικότητας που πρέπει να διέπει την υιοθεσία, με τις υποχρεωτικές δημοσιεύσεις στις εφημερίδες ... «Μας αγνόησαν κατά την κατάρτιση του νομοσχεδίου», καταλήγει ο κ. Καγκελάρης. Επισήμανση που μάλλον δεν πολυξαφνιάζει, σε μια χώρα όπου ο θεσμός του οικογενειακού δικαστηρίου απλώς αγνοείται επίσης.

Υστερα, υπάρχει κι ένα άλλο ζήτημα: αν τα παιδιά που διακινούνται, λιγότερο ή περισσότερο νομότυπα, σε παραλίες ή λιγότερο ... εξωτικά μέρη είναι βρέφη και υγιή, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα παιδιά που περιμένουν να υιοθετηθούν μέσα σε ένα ίδρυμα. «Οπως έχει καταντήσει, τα παιδιά που καταλήγουν στα ιδρύματα είναι λίγα και τα περισσότερα από αυτά έχουν προβλήματα υγείας. Οσα έρχονται με εντολή εισαγγελέως, τουλάχιστον κατά το 70% έχουν κάποιο πρόβλημα-υγείας ή ψυχολογικό. Σε αυτά που έρχονται με τη συναίνεση των φυσικών γονέων, το ποσοστό είναι λίγο μεγαλύτερο », επισημαίνει ο κ. Καγκελάρης. Η Μαρία, η μαμά της Αθηνάς που γνωρίσαμε παραπάνω, μου εξομολογείται πως συμπληρώνοντας την αίτηση «ενδιαφέροντος» κατά την παρθενική συνάντηση μεταξύ υποψήφιων γονιών και υπεύθυνων του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα», «το μόνο που αποκλείσαμε ήταν σύνδρομο Ντάουν και κάποιο βαρύ πρόβλημα υγείας, ένα καρδιολογικό, ας πούμε. Εκεί φοβηθήκαμε ». Η νοοτροπία μολαταύτα αλλάζει σιγά σιγά. Ενας γιατρός από μεγάλο νησί του Αιγαίου, με δύο δικά του βιολογικά παιδιά, υιοθέτησε προ καιρού ένα παιδάκι από το «Μητέρα» με εκ γενετής αναπηρία.
Υπάρχει βέβαια πάντα και η εγγενής αναπηρία του όλου συστήματος, που διόλου δεν βοηθάει αυτά τα παιδιά ενός κατώτερου θεού να ορθοποδήσουν. Με δύο μόλις εισαγγελείς ανηλίκων για όλο το Λεκανοπέδιο, οι οποίοι συχνά γράφουν μόνοι τους τη δικογραφία, μπας και προχωρήσουν οι διαδικασίες ... Με 200 άτομα προσωπικό στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», όταν οι ανάγκες απαιτούν τουλάχιστον 280, και την κρατική επιδότηση του ιδρύματος να έχει πέσει από το 1,7 εκατ. ευρώ το 2004, στο 1,2 εκατ. Ευτυχώς που το πατροπαράδοτο φιλότιμο, η ευσυνειδησία και η αυτοθυσία βρεφοπαιδοκόμων και κοινωνικών λειτουργών ζει και βασιλεύει.
Η Μαρία θυμάται την καθοριστική συμβολή μιας τέτοιας υπαλλήλου στη διάρκεια της «νοητικής εγκυμοσύνης» της, όπως λέει αναφερόμενη στο εννιάμηνο που κράτησαν οι δικές της συναντήσεις με τους υπεύθυνους του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα», προτού πάρουν το οκέι για να προχωρήσουν στην επιλογή παιδιού. «Πετύχαμε μια εξαιρετική κοινωνική λειτουργό. Αν δεν ήταν η συγκεκριμένη μάλιστα μπορεί και να μην είχαμε προχωρήσει. Διότι είναι τραυματική εμπειρία όλο αυτό το ξεσκόνισμα, όλη αυτή η ψυχανάλυση του εαυτού σου και του περίγυρού σου. Πρέπει να πεις και αλήθειες τις οποίες δεν έχεις ομολογήσει ούτε στον εαυτό σου ούτε στον σύντροφό σου ... Κι αν δεν είσαι έτοιμος να το κάνεις, μπορεί και να σταματήσεις σε αυτή τη φάση. Μας πήγε, όμως, τόσο γλυκά η κοινωνική λειτουργός και μου ενέπνευσε τόση εμπιστοσύνη και ανθρωπιά, που ακόμη και τώρα, όταν ζορίζομαι κι αναρωτιέμαι αν έχω κάνει το σωστό σε σχέση με το παιδί, η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό να πάρω είναι η Μίνα ».ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ
Πέρα, βέβαια, από όλα αυτά τα γραφειοκρατικά, πίσω από το πολυφωτογραφημένο τρεντ των διασημοτήτων που όλο και υιοθετούν παιδιά από τον Κόσμο Τρίτο-ένας υπάλληλος από το ορφανοτροφείο του Μαλάουι είπε πως «η Μαντόνα χρειάστηκε τόση ώρα να διαλέξει τον Ντέιβιντ όση κάνει για να διαλέξει μια τσάντα »-, η υιοθεσία είναι κυρίως μια υπόθεση με βαθιά και αντιφατικά συναισθήματα. Εξάλλου, όπως είπε και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος σε μια συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την «Καλοσύνη των ξένων», το αυτοβιογραφικό δοκίμιο που εξέδωσε αναλύοντας το ιστορικό και τη ... μυθολογία της προσωπικής του υιοθεσίας, «το αίμα δεν είναι μια μπούρδα ακριβώς, αλλά υπάρχουν κι άλλες, πολύ καθοριστικές επιδράσεις».
Υπάρχει, ας πούμε, το εκ των υστέρων παράπονο της Μαρίας, που ενθυμούμενη την κρησάρα από την οποία πέρασε προτού «βρει» την Αθηνά της, λέει: «Υπάρχουν φυσικοί γονείς που κάνουν παιδιά και είναι τρελοί, ανάξιοι και ανάποδοι. Κι έχεις δυο ανθρώπους που βλέπεις τι λαχτάρα και τι επιθυμία έχουν να αποκτήσουν ένα παιδί, και τους βασανίζεις τόσο πολύ. Μου φαίνεται παρανοϊκό ». Υπάρχει και το άχτι της Εύας, γιατί ... «Οι γυναίκες που είναι μόνες τους δεν μπορούν να πάρουν μη προβληματικό παιδί, σύμφωνα με τη φασιστική πρακτική του« Μητέρα », πράγμα που δεν προβλέπεται από κανένα νόμο. Και είναι τρελό, διότι εμπιστεύεσαι, δηλαδή, έναν άνθρωπο που είναι μόνος του, τον θεωρείς μάγκα και ικανό να αναλάβει ένα παιδί, αλλά τον θεωρείς τόσο μάγκα που θα αναλάβει κι ένα παιδί προβληματικό? »Μα κι όταν έπαψε να είναι μόνη και, ύστερα από μαραθώνιες συζητήσεις, ο νέος της σύντροφος πείστηκε να την ακολουθήσει στον δρόμο της υιοθεσίας, η Εύα βρέθηκε αντιμέτωπη με νέα συναισθήματα ... γνήσιας νεοελληνικής παράνοιας. «Κάποια στιγμή, ρώτησα το« Μητέρα »:« Παιδιά, αν κάνω πολιτικό γάμο με τον σύντροφό μου, θα είναι πιο εύκολο να πάρουμε το παιδί μαζί? »Και μου είπαν:« Είσαι τρελή? Την Θα ξαναξεκινήσεις τη διαδικασία απ 'αρχή » . Το κράτος αυτό είναι παρανοϊκό! Δηλαδή, συγνώμη, σε έναν άνθρωπο που είναι 40 χρόνων και περιμένει τρία και τέσσερα χρόνια για υιοθεσία, δεν προβλέπεται από τη διαδικασία να μεταβληθούν οι συνισταμένες της ζωής του? »
Αλλά οι συνισταμένες της ζωής μιας γυναίκας που επιλέγει την υιοθεσία αλλάζουν ούτως ή άλλως δια παντός. Και τα συναισθήματα πάνε κι έρχονται, αδυσώπητα και συχνά απόλυτα. «Ακριβώς επειδή δεν θα έβγαινε από την κοιλιά μου», θυμάται η Μαρία, «σκεφτόμουν στη διάρκεια προπαρασκευής της: Πες ότι είναι όπως οι άλλες σχέσεις. Ενας έρωτας, που κάποια στιγμή είναι κεραυνοβόλος και μετά σου περνάει ... Πες ότι μέσα σε ένα εξάμηνο μπαίνω σπίτι και δεν νιώθω την αγάπη που νόμιζα ότι θα ένιωθα. Δηλαδή, τι κάνεις τότε? Το επιστρέφεις? ». Η σκέψη αυτή βασάνισε αρκετά και τη Μιράντα, μια φίλη από την Ελβετία, που έχοντας χάσει το δεύτερο παιδί της σε ηλικία τριών μηνών αποφάσισε, μαζί με τον άντρα της και τον 7χρονο γιο τους, να φέρουν ένα 5χρονο κοριτσάκι από την Ουκρανία στο σπιτικό τους . Κι αν η ίδια γρήγορα κατανίκησε τις αμφιβολίες και τους μύχιους φόβους της, ο μικρός Πάτρικ, μετά την αρχική περίοδο χάριτος προς τη νεοαφιχθείσα, πήρε μια μέρα την «αδελφούλα» του, την έβγαλε στον κήπο και με νοήματα και κουτσοαγγλικά τής είπε: «Τα βλέπεις τα αεροπλάνα? Οποτε θέλεις, αυτά και να πας πίσω στην Ουκρανία μπορείς να μπεις σε ένα απ ' ».
Ετσι είναι τα παιδιά-αφτιασίδωτα και πολιτικώς μη ορθά. Εξάλλου, η υιοθεσία εκείνα αφορά πρωτίστως. Και εκεί τα συναισθήματα, ακριβώς επειδή είναι τόσο αφτιασίδωτα και χύμα, καθορίζουν υπάρξεις και σμιλεύουν πορείες ζωής. Μπορεί ο Τατσόπουλος να δήλωσε ψιλοσκωπτικά στη συνέντευξή του ότι «ο θεσμός της υιοθεσίας είναι σαν τη ρουλέτα. Εγώ καλόπεσα », αλλά η ουσία και η αλήθεια της υιοθεσίας πηγαίνει πολύ βαθύτερα από τα σκάρτα δύο εκατοστά των αυλακιών της ρουλέτας ... Το βλέπεις στην αδιαμφισβήτητη ιδρυματοποίηση των παιδιών του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα». Το ψυλλιάζεσαι, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον «εκμαυλισμό τους», όπως λέει η Εύα, αναφερόμενη στα κόλπα και στα τερτίπια που έχουν ενσωματώσει αυτά τα παιδιά στη συμπεριφορά τους, σε μια τραγικά επαναλαμβανόμενη προσπάθεια να προσελκύσουν το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός ακόμη υποψήφιου γονέα που επισκέπτεται τον θάλαμό τους. Το διαβάζεις στην έκθεση της κοινωνικής λειτουργού, που κάνει λόγο για «ένα κοριτσάκι με φυσιολογικό νοητικό δυναμικό, που φοιτά στο Νηπιαγωγείο, αλλά στερείται ερεθισμάτων και εμπειριών εξαιτίας της πολύχρονης ιδρυματικής προστασίας. Εχει εσωτερικευμένο θυμό που του εγείρει μεγάλες εντάσεις, τις οποίες εξωτερικεύει ψυχοκινητικά και λεκτικά. Συστήνεται ατομική ψυχοθεραπεία και εξασφάλιση ενός ασφαλούς και σταθερού πλαισίου φροντίδας ». Ενός αληθινού σπιτικού, δηλαδή.Τι πρέπει να ξέρει όποιος σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί
• Το προς υιοθεσία παιδί πρέπει να είναι τουλάχιστον τριών μηνών. Νωρίτερα απαγορεύεται να δοθεί η συναίνεση των φυσικών γονέων. • Στις περιπτώσεις ιδιωτικών υιοθεσιών, ακόμη κι αν οι βιολογικοί γονείς δώσουν το παιδί αμέσως μετά τη γέννησή του στους θετούς, η νομική διαδικασία δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από τη συμπλήρωση του τριμήνου. • Δικαίωμα υιοθεσίας έχουν ενήλικες ηλικίας μεταξύ 30 και 60 ετών. • Η διαφορά ηλικίας μεταξύ θετού γονιού και παιδιού δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 18 και μεγαλύτερη από 50 χρόνια. • Σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. υιοθεσία παιδιού του συζύγου), η διαφορά ηλικίας μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια. • Απαιτούνται διάφορα δικαιολογητικά εκ μέρους των υποψήφιων γονιών, όπως λευκό ποινικό μητρώο, ιατρικές εξετάσεις που αποκλείουν σημαντικές χρόνιες νόσους, στοιχεία εισοδήματος κτλ. • Μαζί με τα παραπάνω, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο που τελεί την υιοθεσία κατατίθεται και έκθεση κοινωνικού λειτουργού, η οποία, ύστερα από επισταμένη έρευνα και επαφή με τους υποψήφιους γονείς, βεβαιώνει πως η δρομολογούμενη υιοθεσία είναι επ 'ωφελεία του παιδιού. • Οι πλούσιες οικογένειες δεν έχουν ουσιαστικό προβάδισμα, αλλά οι άπορες έχουν μειωμένες πιθανότητες υιοθεσίας. • Δικαστική αναπλήρωση της συναίνεσης των φυσικών γονέων γίνεται όταν το παιδί είναι έκθετο ή άγνωστων γονιών, αν μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο αναδοχής από ενδιαφερόμενη οικογένεια οι φυσικοί γονείς αρνούνται ξαφνικά να συναινέσουν στην ολοκλήρωση της υιοθεσίας ή στις περιπτώσεις που και οι δύο φυσικοί γονείς έχουν χάσει τη γονική μέριμνα. • Αν το προς υιοθέτηση παιδί είναι 12 ετών και πάνω, και σε καλή ψυχονοητική κατάσταση, το δικαστήριο λαμβάνει υπόψη και τη δική του γνώμη. • Επίσης λαμβάνεται υπόψη και η άποψη των παιδιών που ενδεχομένως ήδη υπάρχουν στην οικογένεια. • Τα ιδρύματα που διαθέτουν παιδιά προς υιοθεσία είναι: το Κέντρο Βρεφών Μητέρα (τηλ. 210 2619,700, ηλικία παιδιών 0-4 ετών), η Παιδόπολη Αγιος Ανδρέας (τηλ. 210 9811,067, ηλικία παιδιών 6-12 ετών), το Αναρρωτήριο Πεντέλης (τηλ. 210 8043,230, ηλικία παιδιών 0-6 ετών) και το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αγιος Στυλιανός (τηλ. 2310 939860, ηλικία παιδιών 0-4 ετών). • Τα ιδρύματα πραγματοποιούν μια συνάντηση τον μήνα με ενδιαφερόμενους γονείς, όπου γίνεται γενική ενημέρωση περί του θεσμού της υιοθεσίας και ακολουθεί συμπλήρωση αίτησης και ενδελεχούς ερωτηματολόγιου από τους γονείς. Υστερα από λίγους μήνες θα ειδοποιηθούν για την έναρξη εβδομαδιαίων συναντήσεων με κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο. Σε διάστημα που ποικίλλει κατά περίπτωση, κατατίθεται η έκθεση των ειδικών στο επιστημονικό και διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος και εν συνεχεία, οι γονείς, ακολουθώντας χρονολογική σειρά προτεραιότητας, έρχονται σε επαφή με τα υποψήφια παιδιά που έχει υποδείξει η κοινωνική λειτουργός. Μετά την οριστικοποίηση της επιλογής, ακολουθεί η δεκαπενθήμερη περίοδος προσαρμογής μεταξύ γονιών και παιδιού, πάντα στον χώρο του ιδρύματος. • Στις ιδιωτικές υιοθεσίες συνδετικός κρίκος μεταξύ φυσικών και θετών γονιών είναι συνήθως δικηγόροι και γυναικολόγοι. Συνιστάται επίσης η επαφή με τις κοινωνικές υπηρεσίες δήμων και νομαρχιών ή ακόμη και με ορφανοτροφεία. Μετά την αξιολόγηση της κοινωνικής έρευνας και την κατάθεση των δικαιολογητικών, ακολουθεί το δικαστήριο, όπου παρουσιάζονται βιολογικοί και θετοί γονείς, αλλά σε διαφορετικές ημέρες. • Διακρατικές υιοθεσίες πραγματοποιούνται μεν αλλά μόνον από Βουλγαρία, δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμη επικυρώσει τη σύμβαση της Χάγης για την Προστασία των Παιδιών και τη Συνεργασία στη Υιοθεσία Διακρατική (1993).
SOS για την Υεμένη εκπέμπει ο Ερυθρός Σταυρός Η βόρεια Υεμένη θα «βυθιστεί σε διαρκή ανθρωπιστική κρίση»
Posted: 25 Jan 2010 11:20 AM PST
«Πιο σοβαρή από ποτέ» χαρακτήρισε την ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, τονίζοντας πως αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα η βόρεια Υεμένη θα «βυθιστεί σε διαρκή ανθρωπιστική κρίση».

"Η σύγκρουση στη βόρεια Υεμένη αντιμετωπίζεται με αδιαφορία εδώ και πολύ καιρό. Η φτώχεια και η έλλειψη νερού και τροφίμων επιδεινώνουν την κατάσταση. Στη διάσκεψη του Λονδίνου είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό ότι η κατάσταση (στη βόρεια Υεμένη) είναι πιο σοβαρή από ποτέ." , δήλωσε ο διευθυντής επιχειρήσεων της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, Ντομινίκ Στίλχαρτ, επιστρέφοντας από την Υεμένη.
πηγή ...

Ένα μωράκι από τα χαλάσματα ...
Posted: 25 Jan 2010 10:17 AM PST

Μόλις 18 ημερών είναι η Ελίζαμπεθ, και οκτώ από αυτές τις πέρασε κάτω από τα χαλάσματα του καταστροφικού σεισμού της Αϊτής. Η μικρή διασώθηκε και κοιμάται ασφαλής πια, σε ένα από τα πρόχειρα νοσοκομεία που έχουν στηθεί στο νησί από τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.
(AP Photo / US Navy, Petty Officer 2η Κατηγορία Daniel Barker)
πηγή ...


"Όλα στη φόρα (BEST TV - Καλαμάτα, Ελλάδα)" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Από:
Facebook (κοινοποίηση + anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 4:28:36 πμ
Προς:
Σταμάτιος Ν. Skoulikas (snstam@gmail.com) Ο Σωτήρης Γεωργούντζο έστειλε μήνυμα στα μέλη του Όλα στη φόρα (BEST TV - Καλαμάτα, Ελλάδα).

--------------------
Θέμα: Ο Βίκτωρας ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Μαύρη Θύελλα

Με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο να σπάει, επί 60 περίπου λεπτά (!), Την σιωπή του και μετά από 19 χρόνια (!) Να μιλά για πρώτη φορά στη ζωή του για το αλήστου μνήμης παιχνίδι της Μαύρης Θύελλας στο Αιγάλεω, να δηλώνει μετανιωμένος και να ζητά δημόσια συγνώμη από όλους τους Μεσσήνιους και τους φιλάθλους της Καλαμάτας για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα τότε εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας και των χιλιάδων φίλων της, που είχαν την ατυχία να βρεθούν εκείνη την αποφράδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο μέρα στο «σίτυ», κορυφώθηκε σήμερα (χθες) το ενδιαφέρον στο τετράωρο «Όλα στη φόρα»!
Σας ευχαριστούμε και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας και χίλια συγνώμη - ξανά - που ακόμη δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με την on line σύνδεσή μας μέσω ίντερνετ!
Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι όλοι! Κάθε φορά, όσο υπάρχει αυτή η εκπομπή, θα προσπαθούμε συνέχεια να είμαστε συνέχεια όλο και καλύτεροι!
Καλή σας μέρα φίλες και φίλοι ...
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1310743577837 & mid = 1c8507fG3dd6e022Gf726c6G0


Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ! -------------------- Θέμα: Κάντε με ADD Συναγωνιστές σβήσανε τη σελίδα μου γιατί αυτά που λέω πονάνε. Όσοι θέλετε και μπορείτε κάντε με προσθήκη, για να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ όλους .------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1336726783957 & mid = 1c83fc8G3dd6e022Gf71b45G0
~ **
[υποστροφή] PLEASE DO NOT HELP!
Από:
blowback@yahoogroups.com εκ μέρους blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 7:59:11 πμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

"Είμαι από την κυβέρνηση και είμαι εδώ για να βοηθήσουμε." Ρόναλντ Ρήγκαν είπε εννέα αυτές λέξεις, ήταν οι πιο τρομακτικές στην αγγλική γλώσσα. Η στάση του έχει τα έγκλειστα καιρό ευδιάκριτη αμερικανική άποψη της κυβέρνησης: Πάντως καλά-έννοια, ήταν ένα θεσμικό όργανο δεν είναι αρκετά πλήρως αξιόπιστες. Ως αποτέλεσμα, παρά την ανάπτυξή της, τον ρόλο της κυβέρνησης στην Αμερική ήταν πάντα πολύ πιο περιορισμένη από ό, τι στην Ευρώπη και elsewhere.But Θείος Σαμ eventally θα μπορούσε να επιδεινωθεί με το άθλιο επίπεδο του σοσιαλιστικού τέταρτου Ράιχ (ΕΕ). Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Venitist James Γκατούζο επισημαίνει ότι με τα εγκαίνια του Μπάρακ Ομπάμα, φάνηκε σε πολλούς σαν ότι θα αλλάξει. Όμως, μετά τα γεγονότα του περασμένου έτους, Γκατούζο πιστεύει ότι, παρά τις επιθυμίες του προέδρου και των υποστηρικτών του, οι Αμερικανοί δεν είναι πιο έτοιμοι για να αγκαλιάσει μεγάλη κυβέρνηση σε σχέση με το time.The νέος πρόεδρος Ρίγκαν δήλωσε στην εναρκτήρια ομιλία του ότι "το ζήτημα ζητάμε σήμερα δεν είναι αν η κυβέρνησή μας είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό, αλλά αν λειτουργεί. " Με άλλα λόγια, δεν υπήρχε τίποτε το μοναδικό σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες της κυβέρνησης. Η δήλωση χρησίμευσε ως πράσινο φως για μια τεράστια επέκταση της κρατικής παρέμβασης στην οικονομία των ΗΠΑ και επισημαίνει ότι η επέκταση society.Gattuso, βέβαια, ήταν ήδη σε εξέλιξη και αρκετό καιρό πριν Ομπάμα εξελέγη. Ομοσπονδιακές δαπάνες και ρύθμιση αυξήθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια του George W. Bush 's χρόνια στην εξουσία. Και, κατά τους τελευταίους μήνες του 2008, που αντιμετωπίζουν με τους διαδεδομένους φόβους μιας οικονομικής κατάρρευσης, ο κ. Μπους απάντησε με πρωτοφανή εγχύσεις κυβέρνηση των μετρητών για την Wall Street και Detroit.Thus, όπως Planetarch Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο ίδιος βρέθηκε επικεφαλής ενός ήδη την επέκταση της κυβέρνησης, με την κρίση στο χέρι. Είναι σπατάλη χρόνου δεν κερδίσει την έγκριση των ρεκόρ 787 δισεκατομμύρια δολάρια λογαριασμό δαπανών, τη διεύρυνση των οικονομικών bailouts, και ακόμη και αν ληφθούν μερική ιδιοκτησία της General Motors και Chrysler, κατά το μεγαλύτερο εθνικοποίηση της βιομηχανίας από day.But Χάρρυ Τρούμαν για τη διοίκηση Ομπάμα δεν σταμάτησε εκεί. Γκατούζο επισημαίνει ότι στη σύντομη διαταγή, ο Λευκός Οίκος δρομολόγησε κέρας της Αμάλθειας των πρωτοβουλιών σε όλους τους τομείς πολιτικής. Υγεία-μεταρρύθμιση της ιατρικής, ρύθμιση κλιματικών αλλαγών και οικονομική μεταρρύθμιση της βιομηχανίας ήταν όλα στην ημερήσια διάταξη, όπως και οι νέοι κανόνες για το Διαδίκτυο, πιο επιθετικό της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, καθώς και των τροφίμων και την αυστηρότερη επιβολή των ναρκωτικών (με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, ακόμη και απειλητικές για τη ρύθμιση Cheerios ως φάρμακο, με βάση τις υγιεινές ιδιότητες που διατυπώνονται από την General Mills). Το εκκρεμές σίγουρα έχει κατηύθυναν προς ακτιβισμό. Αλλά κάνει όλα αυτό το μήνυμα σε μόνιμη μεταβολή του ρόλου της κυβέρνησης, ένα άλλο «New Deal; Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες benefactors.Gattuso Μούσες της κριτικής επιτροπής εξακολουθεί να είναι κατά την εν λόγω ζήτημα. Είναι ενδιαφέρον ότι η centerpieces της κυβερνητικής παρέμβασης κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, το οικονομικό και αυτόματη bailouts, είναι λιγότερο πιθανό να επεκταθεί μόνιμα κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα, από πολλές απόψεις, η bailouts αποδείχθηκε booby παγίδες για Obama. Forking έξω μετρητά για τις επιχειρήσεις δεν ήταν πολύ δημοφιλής, και αποκαλύψεις outsized μπόνους και άλλες υπερβολές στις δικαιούχες επιχειρήσεις προκάλεσε δημόσια κατακραυγή. Αλλά οι επόμενες προσπάθειες της διοίκησης να επιβάλει όρια αμοιβών για στελέχη θεωρούνται ως βαριές. Μπορούν απλώς επιδείνωσε τη γνώμη του κοινού για το πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ, η αναγκαστική εξαγορά της GM και (σε μικρότερο βαθμό) Chrysler ενίσχυσαν τις αρνητικές εντυπώσεις, αφήνοντας τη διοίκηση Ομπάμα με ένα μαύρο μάτι. Το αποτέλεσμα: bailouts μέλλον θα είναι πιο δύσκολο, δεν easier.Gattuso σημειώνει ότι άλλες πρωτοβουλίες ακόμη υπόσχεση, ή να απειλήσει, μετασχηματιστική επίπτωση. Αλλά και αυτά, έχουν ταραγμένη. Η τύχη της υγειονομικής περίθαλψης μεταρρύθμιση είναι ακόμα ασαφής, αλλά ακόμη και αν ένα νομοσχέδιο έχει φθάσει γραφείο Planetarch, είναι πιθανό να είναι λιγότερο επεκτατική από τους περισσότερους μεγάλους-ενισχυτών κυβέρνηση ήλπιζαν. Και ότι η μάχη, σε συνδυασμό με την fiascoes διάσωσης και μια αργή οικονομική ανάκαμψη, έχει διέλθει πολιτικό κεφάλαιο του προέδρου της χώρας, καθιστώντας άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης πολύ λιγότερο πιθανό να είναι achieved.Still, το μεγαλύτερο εμπόδιο για την Planetarch του Ομπάμα, λαμβάνοντας τη θέση του δίπλα στο Ρούζβελτ είναι η αντιδημοτικότητα μεγάλων ίδια την κυβέρνηση. Παρά τη συζήτηση της αλλαγής, οι Αμερικανοί εξακολουθούν να είναι δροσερά με αποφασιστικότητα προς την κυβέρνηση. Σύμφωνα με την Gallup, το 57% των Αμερικανών υποστηρίζει ότι το κράτος έχει κάνει ήδη πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να αφεθεί στις επιχειρήσεις και τους individuals.It είναι αλήθεια ότι οι δημοσκοπήσεις έδειξαν πάντοτε υψηλότερη στήριξη για ειδικά προγράμματα από την κυβέρνηση για την κυβέρνηση σε γενικές γραμμές. Αλλά ο αριθμός των Αμερικανών λέγοντας ότι η κυβέρνηση κάνει πάρα πολύ είναι το υψηλότερο σε μια δεκαετία. Και δημοσκοπήσεις σχετικά με συγκεκριμένα ζητήματα αντανακλούν την ίδια τάση, που δείχνει μείωση της υποστήριξης για την παρέμβαση για τα πάντα, από την υγειονομική περίθαλψη για την υποστήριξη του κλίματος change.Might για μεγάλο ριμπάουντ κυβέρνηση και αν έγινε πιο αποτελεσματικό; Μάλλον. Αλλά επειδή κάθε πρόεδρος Herbert Hoover έχει υποσχεθεί πιο αποτελεσματική διακυβέρνηση. Οι προσπάθειες αυτές δεν ποσό για πολύ. Αμερικανοί δούμε ότι κάθε φορά που επισκέπτονται το ταχυδρομείο ή ασχολούνται με την IRS. Και για το λόγο αυτό, εννέα λίγο τα λόγια του Ρήγκαν, και μια διευρυμένη κυβέρνηση, θα χτυπήσει ακόμα κώδωνα του κινδύνου για τους περισσότερους ανθρώπους.


[fireflyflash] WE GUNS ανάγκη προστασίας τους εαυτούς μας
Από:
eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 11:57:44 πμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

Venitist Σαρόν σημεία Harris έξω χρειαζόμαστε όπλα για να μας προστατεύσει από τους εγκληματίες. Εφιάλτης Justin Dey είναι έτοιμη να αρχίσει. Ο 19-χρονος νεαρός άνδρας είναι ο μόνος στην Ατλάντα σπίτι του. Ξαφνικά υπάρχει μια δυνατή χτυπάει την πόρτα. Ο peeks έξω από το παράθυρο. Βλέπει δύο αγνώστους στην μπροστινή αυλή του, έναν πρωταγωνιστή στο σπίτι, το άλλο χτυπάει την πόρτα. Το σπίτι είχε διακοπεί σε τρεις φορές κατά τους τελευταίους μήνες. Έτσι, τρομοκρατημένη, Justin αρπάζει το τηλέφωνο και να καλέσει 911. Αλλά ακόμη και αυτός μιλάει για την αστυνομία, το παράξενο άνδρες εισέρχονται στην περιφραγμένη αυλή πίσω. Αρχίζουν κλοτσιές από την πίσω πόρτα. Το ξύλο αρχίζει να σκλήθρα. "Έρχονται σε!" Justin φωνάζει στο τηλέφωνο. Ο αρπάζει ένα πιστόλι του πατέρα του, του έδωσε μετά την τελευταία διακοπή in. Η χτυπήσει πόρτα ανοιχτή. Καθώς εισάγετε τους άνδρες, Justin θέτει το όπλο και τις πυρκαγιές. Σκοτωσε την πρώτη εισβολή, οι άλλες δύο διαφύγει. Συνεχίζουμε να ακούσω για τα κακά της κυριότητας όπλο. Ειδικά με τραγικό πυροβολισμοί σχολείο, υπήρξε πολύ δαιμονοποίηση των όπλων και των ιδιοκτητών όπλο. Πυροβόλα απεικονίζονται ως εργαλεία του εγκλήματος και της δολοφονίας, και ιδιοκτησία όπλο παρουσιάζεται ως ένα βάρος για την κοινωνία, ένα κακό πράγμα. Harris διαφωνεί. Υποστηρίζει να σας ότι δεν είναι μόνο τα όπλα δεν είναι κακό, αλλά ότι τα όπλα είναι ένα μεγάλο όφελος για την κοινωνία μας. Αυτή είναι μια άποψη που δεν είναι ακούγεται πολύ συχνά, αλλά είναι κάτι που όλοι οι πολίτες πρέπει να ακούσουν. Leading εγκληματολόγος Gary Kleck, ο οποίος παρεμπιπτόντως φιλελεύθερος δημοκράτης και ένα μέλος της ACLU, διαπιστώθηκε ότι οι αμερικανοί ιδιοκτήτες όπλο χρησιμοποιούν τα όπλα τους σχεδόν 2-1/2 χρόνο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να αποκρούσει εγκληματικές επιθέσεις. Αυτό είναι μία φορά κάθε 13 δευτερόλεπτα! Αυτό σημαίνει ότι από τότε που ξεκίνησε αυτή τη θέση, 8 Αμερικανοί φορές έχουν χρησιμοποιήσει όπλα για την προστασία τους. Τις περισσότερες φορές, τα όπλα δεν λειτουργούν ακόμα. Απλά δείχνει ένα όπλο είναι αρκετό για να στείλει εγκληματίες φυγή. Δεν όπλα, ιδιοκτήτες ακινήτων και οι οικογένειές τους θα είναι στο έλεος των φονιάδες, βιαστές, διαρρήκτες, και άλλους κακοποιούς. Πυροβόλα προβλέπουν ακόμη και τους αδύναμους και τους ηλικιωμένους η δυνατότητα να αμυνθούν κατά της εγκληματικότητας. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να πούμε πιστόλια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού. Όταν σκεφτόμαστε τη βία και τις απειλές της βίας που είναι εκεί έξω, διαμάντια ακριβώς δεν το κόβει. Δεν θέτουν όπλα "ισοσταθμιστές" δεν είναι τίποτα. Απαράβατο Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να τα όπλα, επειδή θα πυροβολήσει όλα Graecokleptocrats! Τι ευλογία! Αυτό θα ήταν manfestation της γενναιοδωρία του Θεού! Βασίλειος Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grèce! Venitis επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από Siemens, η JPMorgan, MAN, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Έλληνες θέλουν τα όπλα για να ανατινάξουν τα μυαλά των Graecokleptocrats στο λεπτό αέρα! Όλο και περισσότερο, οι γυναίκες έχουν υποπέσει στην αντίληψή του και αυτό είναι περισσότερο από ποτέ στρέφονται προς πιστόλια για προστασία. Anti-δυνάμεις όπλο δεν αρέσει αυτό. Λένε ότι αυτό είναι μια κακή ιδέα. Peter Shields, ιδρυτής της Handgun Ελέγχου Inc, η μεγαλύτερη ομάδα ελέγχου των όπλων στην Αμερική, έχει μερικές συμβουλές για τις γυναίκες που απειλούνται από εισβολείς. Λέει, "να δώσουμε αυτό που θέλουν." Ως γυναίκα, μητέρα και γιαγιά, Χάρης βρίσκει αυτό το εξαιρετικά προσβλητική. Η αντι-όπλο τις δυνάμεις της και να ενημερώσετε τις γυναίκες είναι επικίνδυνο για να μεταφέρει ένα όπλο ή να προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον ενός εισβολέα, επειδή, λένε, ο εισβολέας είναι πιθανό να κατάσχει το όπλο και να μετατρέψει το εις βάρος της γυναίκας. Έχετε όλοι ακούσει το επιχείρημα αυτό, έτσι; Καλά, είναι απλά δεν είναι αλήθεια. Σύμφωνα με τη φιλελεύθερη εγκληματολόγος Δον Cates, δεν καταγράφεται πουθενά παράδειγμα της ένοπλης γυναίκα έχοντας όπλο της κατασχέθηκαν από ένα βιαστή και χρησιμοποιούνται εναντίον της. Ακόμη πιο εκπληκτικό, το Προεδρείο της κυβέρνησης του Δικαστηρίου Στατιστικής διαπιστώθηκε ότι οι εγκληματίες ήταν σε θέση να μετατρέψουν τα όπλα εναντίον των ιδιοκτητών τους, άνδρες ή γυναίκες, σε λιγότερο από 1% των περιπτώσεων. Και η αντι-επιχείρημα ότι το όπλο είναι επικίνδυνο να αντισταθεί σε εγκληματική επίθεση είναι απλά λάθος. Εγκληματολόγος Kleck ΗΠΑ μελέτησε στοιχεία Υπουργείο Δικαιοσύνης και διαπιστώθηκε ότι τόσο για ληστεία και επίθεση, θύματα που χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια για την προστασία ήταν λιγότερο πιθανό είτε να επιτεθεί ή να τραυματίζονται από τα θύματα που απάντησαν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν αντιστέκονται καθόλου. Επιπλέον, η καλύτερη έρευνα δείχνει ότι οι απόπειρες βιασμού σε βάρος των γυναικών που είναι σχεδόν πάντα ένοπλες αποτύχει. Το ποσοστό αποτυχίας είναι around98%! Ίσως τα όπλα είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα όπλα είναι ένας σημαντικός τρόπος για τις γυναίκες, για τους αδύναμους, για μικρότερα άτομα, τους ηλικιωμένους - όποιος μπορεί να είναι ευάλωτοι, να μην είναι αδύναμη και ευάλωτη. Bottom Line: όπλα την προστασία των ανθρώπων. Ένας άλλος τρόπος που τα όπλα είναι μια ευλογία είναι ένα απλό και φαινομενικά προφανές γεγονός: οι εγκληματίες φοβούνται όπλα. Αυτό δεν είναι μόνο μια εικασία, είτε. Έρευνα το επισημαίνει, και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο. Μια μελέτη διάρκειας τριών ετών από το Εθνικό Ίδρυμα Δικαιοσύνης ρωτήθηκαν 1.800 καταδικασθέντες εγκληματίες και επιβεβαίωσε ότι οι εγκληματίες έντονα φόβος συνεδρίαση ένοπλη αντίσταση κατά των πιθανών θυμάτων. Πλήρως 74% είπαν ότι πιστεύουν διαρρήκτες αποφεύγουν τα σπίτια όπου οι άνθρωποι έχουν στο σπίτι τους, διότι φοβούνται ότι θα πάρει τον πυροβολισμό. 39% δήλωσε ότι είχε καλέσει προσωπικά να σταματήσει σε μια συγκεκριμένη προγραμματισμένη έγκλημα επειδή φοβούνταν το θύμα μπορεί να είναι ένοπλες. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι εγκληματίες από τα κράτη με υψηλή κυριότητα όπλο ανησυχούν πλέον για να πυροβολισμό. Αυτό φαίνεται σαν κοινή λογική, ότι οι εγκληματίες φοβούνται όπλα. Αλλά όταν πρόκειται για συζήτηση του θέματος αυτού, πολλοί άνθρωποι ρίχνουν την κοινή λογική έξω από το παράθυρο. Venitis ισχυρίζεται ότι εσείς το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπικές επιλογές.
__._,_.___

Γειά σου stamos1-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο smarosotiraki σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΚαλησπέραΑν σε ενδιαφέρει η αστρολογία, θα χαρώ να σε καλωσορίσω στο μπλογκ μουhttp://smarosotiraki.blog.../- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/smarosotiraki/

Καλώς ορίσατε στο Office Live Workspace!
Από:
Microsoft Office Live Workspace (welcome@officeliveemail.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 3:11:40 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com

Σύνδεση Όνομα: stamoskal@windowslive.com

Γεια σου Σταμάτιος,
Ευχαριστούμε που έκανες εγγραφή για το Microsoft Office Live Workspace beta! Η έναρξη είναι εύκολη.
Κάντε κλικ εδώ για ενεργοποίηση του χώρου εργασίας σας και συνδεθείτε με το δικό σας Αναγνωριστικό το Windows Live ID, stamoskal@windowslive.com.
Με το δικό σας χώρο εργασίας, μπορείτε να αποθηκεύσετε, περισσότερα από 10.000 έγγραφα στο Διαδίκτυο, να κάνετε κοινή χρήση τους με άλλους και, στη συνέχεια, να τα προσπελάσετε απευθείας από τα προγράμματα του Microsoft Office Word, Excel ή PowerPoint. Δείτε μερικά παραδείγματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το χώρο εργασίας τους.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε για το Office Live Workspace.
Με τιμή,
Η ομάδα του Microsoft Office Live WorkspaceΤΑΞΙΔΙΑ:
· Νέα Υόρκη
· Βαρκελώνη
· Ζαγοροχώρια
· Βιέννη
· Δάσος Δαδιάς

"ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ LIVE ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Από:
Facebook (κοινοποίηση + ys == 02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 2:16:40 μμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com) Ο Σαββίδης Σταύρος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ LIVE ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ.
Θέμα: ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ-ΑΘΗΝΑ 30 / 1 / 2010 ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ Α
"ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 68 (ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΤΜΑΝΤΖΙΔΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2104823992 ΚΑΙ 2104811941. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1371232600193 & mid = 1c8d701G56358b7cG16f6871G0
Ο Σαββίδης Σταύρος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Σαββίδης Σταύρος-FAN CLUB NO 2 - ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. Θέμα: ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ-ΑΘΗΝΑ 30 / 1 / 2010 ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ Α "ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 68 (ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΤΜΑΝΤΖΙΔΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2104823992 ΚΑΙ 2104811941. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1309200821238 & mid = 1c8d8edG56358b7cG16f6770G0 & bcode = K9sOl

~ *Saw VI
Τόμπιν Μπελ, Betsy Russell, Shawnee Smith
67% των χρηστών Flixster άρεσε το 43% των επικριτών άρεσε
Ειδικός Πράκτορας Strahm είναι νεκρός, και ντετέκτιβ Χόφμαν έχει αναδειχθεί ως ο αδιαμφισβήτητος διάδοχος της κληρονομιά του Jigsaw. Ωστόσο, όταν το FBI πλησιάζει προς Hoffman, αναγκάζεται να ορίσετε ένα παιχνίδι σε κίνηση, και μεγάλο σχέδιο Jigsaw είναι επιτέλους κατανοητό.
View Trailer
Υποκατάστατα
Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike
46% των χρηστών Flixster άρεσε το 39% των επικριτών άρεσε
Κατά την πρώτη δολοφονία του χρόνου ουτοπία δονήσεις, πράκτορας του FBI Γκριρ (Willis) ανακαλύπτει μια τεράστια συνωμοσία πίσω από το υποκατάστατο φαινόμενο και πρέπει να εγκαταλείψουν το υποκατάστατο του, διακινδυνεύει τη ζωή του για να διαλευκάνουν το μυστήριο.
View Trailer
Μάικλ Τζάκσον Αυτό It Is
Michael Jackson
84% των χρηστών Flixster άρεσε το 80% των επικριτών άρεσε
Michael Jackson στην τελική ημέρα του πρόβες για μια σειρά συναυλιών επιστροφή στο Λονδίνο, λίγο πριν από τον πρόωρο θάνατό του. Η ταινία προέρχεται από εκατοντάδες ώρες πρόβα και πίσω-το-σκηνές σκηνές.
View Trailer
Η Hurt Locker
Συννεφιά την ευκαιρία της Κεφτεδάκια
H2: Halloween II
Fame
Μπορώ να κάνω Bad All By Myself
Paranormal Δραστηριότητα
District 9
Οι Hangover
Τελικός προορισμός
Inglourious Basterds
Οι Hangover
District 9
Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας
G-Force
Inglourious Basterds
Πάνω
Star Trek
Δημόσια Εχθροί
Julie & Julia
Νύχτα στο Μουσείο 2: Battle of the SmithsonianAMANPOUR.

Η Δύναμη της συνέντευξης. Γνωριμία με την καρδιά του ιστορίες που πηγαίνουν πέρα από τα σύνορα.Αρχηγός του CNN International Ανταποκριτή Christiane Amanpour νέα ζωντανά παγκόσμιο πρόγραμμα συνέντευξη, "Amanpour," συνδυάζει την εμπειρία της, η απότομη και πληροφοριών έκτακτης βάθος των γνώσεων, και βοηθά στον καθορισμό της ατζέντας για μια νέα παγκόσμια συζήτηση.
Συντονιστείτε weeknights στις 21:00 CET.


Έχετε ένα νέο μήνυμα .


Ειδησεογραφικό δίκτυο σας


Σταμάτης Skoulikas έχει συνδεθεί με Παναγιώτης Τζαβάρας --

Περισσότερα νέα

Συμβουλές και συμβουλές

Θέλετε να κάνετε νέες επαφές; Χρησιμοποιήστε την ισχυρή μηχανή αναζήτησης Viadeo να βρούμε τη σωστή επαφές. Στη συνέχεια, συνδέστε με τους άμεσα ή να εισαχθούν μέσω της αμοιβαίας επικοινωνίας σας μετοχή.
> Εφαρμογή αυτής άκρη

Συμμετέχουν σε κόμβους και την αύξηση visibilityBy Hubs ένταξή σας μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις και πληροφορίες με ομοϊδεάτες μέλη αυτά μοιράζονται ένα κοινό ιστορικό παρελθόν, όπως είναι απόφοιτοι από το σχολείο της επιχείρησής σας. Το προφίλ σας θα αποκτήσει ορατότητα και μπορείτε να απεικονίζουν την εμπειρία σας στον επαγγελματικό φόρουμ!
> Εφαρμογή αυτής άκρη

Τα μαρτυρίες

Laurent FarciCRM σύμβουλος, CapgeminiA μεγάλο εργαλείο για την ανάπτυξη του δικτύου σας!
Niruban SubramaniamWeb Site Developer - City University, Cass Business SchoolViadeo, την επικοινωνία των ανθρώπων όπως η Nokia, αλλά "συνδέει Buisiness", καθώς

Γίνε Premium Μέλος!

Καθιστάμενη Premium Μέλος μπορείτε να επωφεληθούν από πρόσθετες προηγμένες λειτουργίες δικτύωσης μεταξύ των οποίων:
>
Δείτε το αποφοίτων καταλόγους
>
Δείτε τα προφίλ των μελών που έχουν εξεταστεί στο προφίλ σας
>
Χρησιμοποιήστε όλες τις κατηγορίες αναζήτηση σε ισχυρό μας πολλαπλών κριτηρίων μηχανή αναζήτησης
Επιπλέον, το προφίλ σας θα δοθεί προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Γίνε Premium Μέλος

Χαρακτήρισε Hubs αυτής της εβδομάδας

Γνωρίστε ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές επαφές σε Hubs
>
Marketing Resource Management
>
Επιχειρήσεις στο Μαρόκο
>
Γαλλική ομογενείς στο Λονδίνο
Δείτε όλα τα Hubs Δημιουργήστε το δικό σας Hub

Στατιστικά στοιχεία από το δίκτυό σας

Επίπεδο
Επαφές
Αύξηση
1
3
--


Χρειάζεστε μόνο μέντορα επιπλέον άτομα για να κερδίσουν Premium άλλο μήνα δωρεάν υπηρεσίες!~ ** [Capitalistsforever] HOODWINKS ΤΗΣ UNIVERSAL NUDNIK
Από:
toparb (toparb@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 7:08:05 πμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com

Ayn Rand (1905-1982), πρόδρομος του venitism, επεσήμανε ότι ψυχολογικά, ο ΟΗΕ έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό με το γκρι βάλτο του απογοήτευση, του κυνισμού, πικρία, απελπισία, φόβο και χωρίς όνομα ενοχή, η οποία αποτελεί την κατάποση του δυτικού κόσμου. Αλλά η σοσιαλιστική κόσμος έχει αποκτήσει μια ηθική κύρωση, μια σφραγίδα του πολιτισμένου αξιοπρέπειας από τον δυτικό κόσμο, έχει αποκτήσει τη Δύση για βοήθεια στην εξαπάτηση των θυμάτων της, έχει αποκτήσει την ιδιότητα και το κύρος της ισότιμος εταίρος, καθιερώνοντας έτσι την έννοια ότι η διαφορά μεταξύ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της μαζικής σφαγής είναι απλώς μια διαφορά της πολιτικής σημεία opinion.Venitist Brett Schaefer ότι κατά τα τελευταία έτη, τα δεδομένα που προωθούνται από την Universal Nudnik (ΟΗΕ), γνωστός και ως Ηνωμένων Εθνών, για να δικαιολογήσουν διάφορες πρωτοβουλίες ή προτάσεις για την επέκταση των τρεχουσών δράσεων Έχει αποδειχθεί ότι είναι ανακριβή ή σκόπιμες υπερβολές. Εξετάστε τα ακόλουθα παραδείγματα: υπερθέρμανση του πλανήτη. Το περασμένο φθινόπωρο, διέρρευσε e-mail έδειξε ότι βασικά οι επιστήμονες που εργάζονται για την καθολική Nudnik Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC), η οποία προβλέπει την έγκυρη συναίνεση σχετικά με τα επιστημονικά στοιχεία και την έρευνα σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη και έχει χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει μια διεθνή συνθήκη για να περιορίσουν αερίων του θερμοκηπίου εκπομπές - είχε ζητήσει να χειραγωγήσουν, απόκρυψη, και να καταστρέφουν τα επιστημονικά δεδομένα που υπονόμευσε τη θέση τους για την παγκόσμια warming.Earlier αυτό το μήνα, η πρόβλεψη της IPCC ότι οι παγετώνες των Ιμαλαΐων είχε μεγάλη πιθανότητα της τήξης το 2035 αποκαλύφθηκε να δεν επιστημονική αξία, και το βραβείο Νόμπελ-κερδίζοντας Universal Nudnik Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος είναι κάτω από την πυρκαγιά για παραλείποντας να λάβουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις από τους επιστήμονες της IPCC ότι η πρόβλεψη ήταν absurd.Death Εκτιμήσεις στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ). Μια 20ης Ιανουαρίου είδηση θέτει υπό αμφισβήτηση τη χρήση της Οικουμενικής Nudnik της εκτίμησης των θανάτων στη ΛΔΚ. Η Universal Nudnik χρησιμοποίησε μια έκθεση της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης (IRC), ως βάση για τους ισχυρισμούς της ότι το εκπληκτικό ποσό των 5,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη ΛΔΚ, ως αποτέλεσμα του πολέμου του 1998 και μετά την αστάθεια. Αυτό ισχυρισμός της σύγκρουσης στη ΛΔΚ η πιο θανατηφόρα πόλεμο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο II.A νέα μελέτη από την Έκθεση Ανθρώπινης Ασφάλειας του έργου στο Πανεπιστήμιο Simon Fraser στο British Columbia υπολογίζει ότι οι θάνατοι είναι λιγότερο από το μισό της εκτίμησης του IRC ύψους 5,4 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με μια ιστορία του BBC για το θέμα, ο ΟΗΕ μπορεί να ήταν διατεθειμένη να δεχθεί το θάνατο του Κονγκό εκτίμηση των διοδίων δεν έλεγχο, προκειμένου να δικαιολογήσει ramping μέχρι την παρουσία των Ηνωμένων Εθνών στο country.AIDS επιδημία. Από την ίδρυσή του στα μέσα της δεκαετίας του 1990, το Κοινό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το HIV / AIDS (UNAIDS), έχει ως αποτέλεσμα την καθολική Nudnik συνήγορος για την ανάληψη δράσης για την αντιμετώπιση του AIDS και τα μεγάλα διεθνή φωνή για την αύξηση των δαπανών για την καταπολέμηση της νόσου. Αυτός ο διττός ρόλος οδήγησε ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες να αμφισβητηθεί η αντικειμενικότητα των προβλέψεων του προγράμματος για την έκταση της επιδημίας του AIDS και κατηγορούν την υπερβολή των απαιτήσεων για την αύξηση των πόρων που διατίθενται για την καταπολέμηση και την θεραπεία του AIDS. Το 2007, η Universal Nudnik αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε υπερεκτιμηθεί τόσο πολύ το μέγεθος και τη διάρκεια της επιδημίας του AIDS, τα οποία τώρα πιστεύετε ότι έχει επιβραδυνθεί για σχεδόν μια decade.The 0,7 Ποσοστό ενίσχυσης Target. Universal Nudnik σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τους πόρους της Χιλιετίας για την Ανάπτυξη της Στόχων της Χιλιετίας (ΑΣΧ), εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι οι αναπτυγμένες χώρες πρέπει να παράσχουν 0,7 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος τους σε αναπτυξιακή βοήθεια, αν οι ΑΣΧ πρέπει να πραγματοποιηθούν. Ωστόσο, το 0,7 τοις εκατό στόχος ενίσχυσης δεν έχει καμία οικονομική grounding.As άστοχες ως το κίνητρο να υπερβάλουν κρίσεις μπορεί να είναι, είναι εύκολο να δούμε πώς αφιερωμένη ΜΚΟ θα μπορούσαν να μπουν στον πειρασμό να προωθήσει προκαλεί αγαπητό στις καρδιές τους. Πράγματι, το κίνητρο να υπερβάλουν προβλήματα είναι σαφής. Dire προβλέψεις συγκεντρώσει την προσοχή στην προτίμησε αιτίες και, παρεμπιπτόντως, δεν είναι, ενίσχυση donations.But Universal Nudnik, ως διεθνής φορέας που είναι επιφορτισμένος με το χειρισμό πολλαπλές κρίσεις, θα πρέπει να είναι πιο αντικειμενική. Δυστυχώς, αν η προσπάθεια αυτή καθοδηγείται από την κορυφή της γραφειοκρατίας Universal Nudnik, με λίγα επιρροή των κρατών μελών, είτε μέσω των προσπαθειών των δικηγόρων και των ΜΚΟ θέμα, Universal Nudnik έχει αποδειχθεί ευπαθή στη χρήση πλαστών ή παραποιημένες δεδομένα για να δώσει μεγαλύτερη προσοχή και πόροι σε διάφορες οργανωτικές προτεραιότητες. Τα παραπάνω παραδείγματα είναι μόνο αυτές που έχουν εκτεθεί. Είναι ανοικτό το ερώτημα αν έχουν άλλα στοιχεία Universal Nudnik χειραγωγείται για περαιτέρω ευγενή aims.Who, αλλά ένα συγκεκριμένο-δεσμεύεται επιστημολογικές άγριος, θα μπορούσε να αναμένεται ότι κάθε άλλο αποτέλεσμα από μια τέτοια συνεργασία στο πείραμα; Τι θα περιμένατε από ένα καταπολέμησης του εγκλήματος επιτροπή οποίας το διοικητικό συμβούλιο περιλαμβάνει τους κορυφαίους γκάνγκστερ της κοινότητας; Βασίλη Venitis επισημαίνει ότι τώρα Universal Nudnik θέλει να θεσπίσει παγκόσμια φόρων, αρχής γενομένης από τη χρήση των ωκεανών και όλων των οικονομικών συναλλαγών. Venitis ισχυρίζεται παγκόσμια φόροι θα μετατρέψουν Universal Nudnik σε ένα μονολιθικό παγκόσμια σοσιαλιστική κυβέρνηση, υποδούλωση όλων Earthians να Turtle Bay. Είναι καιρός να σταματήσει η εξάπλωση των φόρων και της παγκόσμιας κυβέρνηση τώρα. Καταργήσει Universal Nudnik τώρα. Εμείς defiitely δεν χρειάζεται Universal Nudnik.Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Είναι venitist καθήκον σας για να αποφευχθούν και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, και όλοι οι άνθρωποι εμπειρία περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες να αποθαρρύνονται από το να επενδύουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και δεν τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, taxhavens γνωστός, επιβολή δημοσιονομικής προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχε καμία θέση για την προστασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές και κακοποιοί. Διαφεύγουν φόρους τώρα όσο μπορείτε! Allons enfants de la Patrie! Το πιο αποδοτικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες. Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism πρέπει να αντικαταστήσει τη δημοκρατία.
~ ** I απέστειλε Hot Video για να σας Check it out!
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη από นพพรศิริพร χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή: Hot Video Κορέα. Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα εδώ.~ **
~** Delivery Status Notification (Failure)‏
Από:
postmaster@mail.hotmail.com
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 6:04:18 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com

2 συνημμένα Λήψη όλων των συνημμένων (30,8 ΚΒ)

ATT00001 (0,3 ΚΒ), RE Epikoi...mht (30,5 ΚΒ)
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

gskoulikas@aol.com
--Συνημμένο προωθημένου μηνύματος--
From: snstam@gmail.com
To: gskoulikas@aol.com
Subject: RE: Epikoinonia
Date: Tue, 26 Jan 2010 18:04:17 +0200
.ExternalClass .ecxhmmessage P
{padding:0px;}
.ExternalClass body.ecxhmmessage
{font-size:10pt;font-family:Verdana;}
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455 , arfara.- http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA-GREECE .- http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .- http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.- http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com , Arfra-Messinias .- http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra - Messinias 2 .- http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara - Messinias 1 - FOTOS .- http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .- http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248248208 ,

http://upload.youtube.com/my_videos_upload , http://www.youtube.com/my_videos_edit , YOUTUBE STAMOS 01 .-

http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .- ~ http://my.live.com ,

~* http://twitter.com/stamos01 , http://twitter.com/login

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOS http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0# , Picasa Web Albuums. Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .- http://www.tagged.com/home.html ,

http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-

WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-

http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,

http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-

http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,

http://www.slide.com/arrange#blk , http://niannap.slide.com/ , http://asnstamrfara.slide.com , slide .- http://www.slide.com/homeview#-pictures ,

http://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=SNstam&aid=5326755712753731377&continue=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2FSNstam%2FDropBox%3Fauthkey%3DGv1sRgCLOMgNGw2eS-JQ%23 ,

http://freefotos.gr/gallery.php .-

http://www.panoramio.com/user/3721624 ,

http://www.panoramio.com/upload/,

http://www.glitter-graphics.com/ , http://www.publicdff.gr/ , http://dimmerop.blogspot.com , ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛ. ΜΕΡΟΠΗΣ .-

http://stelioskazantzidis.blogspot.com Στέλιος Καζαντζίδης , http://www.anevlavis.gr/ , Ε . Ανεβλαβής ,-

From: GSkoulikas@aol.com Date: Tue, 26 Jan 2010 09:24:59 -0500Subject: EpikoinoniaTo: snstam@gmail.com
Stamati Yeia sou,

Elava afto to minima meta apo poly kairo. Ti kaneis? ego eixa arketes dyskolies kai akomi exo me tis douleies pou exoun pleon megalosei poly kai einai poly poio apaititikes kai dyskoles dioti kai emeis megalonoyme me ton kairo pou pairnaei poly grigora pleon.

Tha perimeno nea sou. Pos einai ta paidia kai i kyria? Elpizo ola na einai kala.

Georgios Skoulikas

~**Η Giwta Kreta έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη . --------------------Θέμα: Το ROZ VIDEO της..Τζουλιας Αλεξανδράτου... Και η ΤΖΟΥΛΙΑ ειναι εδω.... ΤΕΛΟΣ http://www.facebook.com/l/d9ec7;news24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1265266246216&mid=1c8f951G3dd6e022Gf78d38G0 .-

~** Epikoinonia‏
Από:
GSkoulikas@aol.com
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 4:25:22 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Stamati Yeia sou,

Elava afto to minima meta apo poly kairo. Ti kaneis? ego eixa arketes dyskolies kai akomi exo me tis douleies pou exoun pleon megalosei poly kai einai poly poio apaititikes kai dyskoles dioti kai emeis megalonoyme me ton kairo pou pairnaei poly grigora pleon.

Tha perimeno nea sou. Pos einai ta paidia kai i kyria? Elpizo ola na einai kala.

Georgios Skoulikas

~**
Από:
The Facebook Team (appeals+y6l7olb@support.facebook.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 4:12:04 μμ
Προς:
snstam@gmail.comHi,
The Facebook Team has received your inquiry. We should get back to you soon. In the meantime, we encourage you to review our Statement of Rights and Responsibilities (http://www.facebook.com/terms.php) for more information.

Thanks for contacting Facebook,

The Facebook Team
Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης: 28 Αυγούστου 2009
Δήλωση Δικαιώματα και Υποχρεώσεις
Αυτή η δήλωση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων ( "Δήλωση") προέρχεται από την Facebook Αρχές, Και διέπει τη σχέση μας με τους χρήστες και τους άλλους που αλληλεπιδρούν με το Facebook. Με τη χρήση ή την πρόσβαση σε Facebook, συμφωνείτε με την παρούσα δήλωση.
Απορρήτου
Ιδιωτικής ζωής σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σχεδιάσαμε μας Πολιτική Απορρήτου να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για να μοιραστεί με τους άλλους και με τον τρόπο που έχουμε συλλέξει και να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο και τις πληροφορίες σας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου, και να τα χρησιμοποιήσει για να προβαίνουν σε ενημερωμένες αποφάσεις.
Κοινή χρήση περιεχομένου σας και Πληροφοριών
Δική σας όλο το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που δημοσιεύετε στο Facebook, και μπορείτε να ελέγξετε πώς θα μοιράζεται μέσω σας privacy και Ρυθμίσεις εφαρμογής. Επιπλέον:
Για το περιεχόμενο που καλύπτεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως φωτογραφίες και βίντεο ( "περιεχόμενο ΠΕ"), ειδικά εσείς να μας δώσετε τα ακόλουθα άδεια, με την επιφύλαξη να σας privacy και Ρυθμίσεις εφαρμογής: Μπορείτε να μας χορηγήσει μη αποκλειστική, μεταβιβάσιμη, ημι-εξουσιοδοτημένο, ατελώς, σε όλο τον κόσμο άδεια χρήσης οποιουδήποτε περιεχομένου IP που στέλνετε σε ή σε σχέση με το Facebook ( "ΠΕ Άδεια"). Αυτή η ΠΕ Άδεια τελειώνει όταν διαγράφετε IP περιεχόμενο σας ή το λογαριασμό σας Αν δεν το περιεχόμενό σας έχει από κοινού με άλλους, και δεν έχουν διαγραφεί.
Όταν διαγράφετε ΠΕ περιεχόμενο, θα διαγραφεί κατά τρόπο παρόμοιο με το άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης σε έναν υπολογιστή. Ωστόσο, καταλαβαίνετε ότι απομακρύνεται το περιεχόμενο μπορεί να παραμείνει στην αντίγραφα ασφαλείας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα (αλλά δεν θα είναι διαθέσιμες σε άλλους).
Όταν προσθέτετε μια εφαρμογή και την πλατφόρμα χρήση, το περιεχόμενο και τις πληροφορίες σας από κοινού με την αίτηση. Ζητούμε οι αιτήσεις για τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, αλλά συμφωνία σας με την εν λόγω εφαρμογή θα ελέγχει πώς η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που μοιράζονται. (Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πλατφόρμα, διαβάστε μας Σχετικά με την Πλατφόρμα σελίδα.)
Όταν δημοσιεύουν περιεχόμενο ή τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας το "όλοι" ρύθμιση, αυτό σημαίνει ότι ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων στα ανοικτά του Facebook, θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές και δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο τι κάνουν με αυτό.
Πάντα να ακούσουμε τη γνώμη σας ή άλλες προτάσεις για το Facebook, αλλά καταλαβαίνετε ότι μπορούμε να τους δε χρησιμοποίηση, χωρίς καμία υποχρέωση να σας αποζημιώσει για αυτούς (όπως ακριβώς δεν έχουν καμία υποχρέωση να τους προσφέρουμε).
Ασφάλεια
Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει ασφαλή Facebook, αλλά δεν μπορούμε να την εγγυηθεί. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να το κάνουμε αυτό, το οποίο περιλαμβάνει τις ακόλουθες δεσμεύσεις:
Δεν θα στείλει ή άλλως μετά την παράνομη εμπορική επικοινωνία (όπως το spam) στο Facebook.
Δεν θα συλλέγει το περιεχόμενο ή πληροφορίες των χρηστών, ή με άλλο τρόπο την πρόσβαση Facebook, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες (όπως bots συγκομιδή, ρομπότ, αράχνες, ή ξύστες) δεν την άδειά μας.
Δεν θα συμμετάσχουν σε παράνομες multi-εμπορία επίπεδο, όπως μια πυραμίδα, στο Facebook.
Δεν θα φορτώσει ιούς ή άλλο κακόβουλο κώδικα.
Δεν θα ζητήσει στοιχεία σύνδεσης ή πρόσβαση σε λογαριασμό που ανήκει σε κάποιον άλλο.
Δεν θα νταής, εκφοβίζουν ή παρενοχλούν κάθε χρήστη.
Δεν θα δημοσιεύσει περιεχόμενο που είναι απεχθές, απειλητικό, πορνογραφικό, ή που περιέχει γυμνό ή το γραφικό ή σκηνές άσκοπης βίας.
Δεν θα αναπτύξει ή διαχειρίζονται ένα εφαρμογή τρίτου μέρους που περιέχουν, ή τη διαφήμιση αλκοόλ ή άλλως συνδέονται με την αγορά ή άλλες ώριμες περιεχόμενο δεν κατάλληλα με βάση την ηλικία τους περιορισμούς.
Δεν θα προσφέρει κάθε διαγωνισμό, giveaway, ή παιχνίδια ( "προώθηση") για την Facebook δεν προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας. Αν συναίνεση, θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την προώθηση, και θα ακολουθήσουν μας Προσφορές Οδηγίες και όλους τους ισχύοντες νόμους.
Δεν θα χρησιμοποιήσετε στο Facebook για να κάνει κάτι παράνομο, παραπλανητικό, κακόβουλο ή διακρίσεις.
Δεν θα κάνουμε τίποτα που θα μπορούσε να απενεργοποιήσει, να επιβαρύνει ή να βλάψει την καλή λειτουργία του Facebook, όπως η άρνηση εξυπηρέτησης.
Δεν θα διευκολύνει ή να ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση αυτής της δήλωσης.
Εγγραφή και λογαριασμός Ασφαλείας
Facebook οι χρήστες παρέχουν πραγματικά ονόματα και τις πληροφορίες τους, και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση. Εδώ είναι κάποιες δεσμεύσεις που κάνετε για να μας σχετικά με την καταγραφή και τη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας:
Δεν θα παρέχει καμία ψευδή προσωπικά στοιχεία στο Facebook, ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σας δεν άδεια.
Δεν θα χρησιμοποιήσετε το προσωπικό σας προφίλ για το δικό σας εμπορικό κέρδος (όπως η πώληση της κατάστασής σας ενημέρωση σε διαφημιζόμενο).
Δεν θα χρησιμοποιήσετε Facebook αν είστε κάτω των 13.
Δεν θα χρησιμοποιήσετε Facebook αν είστε καταδικαστεί δράστη φύλου.
Θα διατηρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας ακριβή και ενημερωμένα.
Δεν θα μοιράζονται τον κωδικό σας, αφήστε την πρόσβαση οποιοσδήποτε άλλος λογαριασμός σας, ή να κάνω οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας.
Δεν θα μεταφέρει το λογαριασμό σας σε κανέναν δεν έχετε λάβει προηγουμένως την έγγραφη άδειά μας.
Εάν επιλέξετε ένα όνομα χρήστη για το λογαριασμό σας, διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να διεκδικήσει το αν πιστεύουμε ότι ενδείκνυται (π.χ. όταν ένας ιδιοκτήτης εμπορικού σήματος διαμαρτύρεται για ένα όνομα χρήστη που δεν σχετίζονται στενά με πραγματικό όνομα του χρήστη).
Προστασία των δικαιωμάτων των άλλων ανθρώπων
Σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων, και περιμένουμε να πράξει το ίδιο.
Δεν θα post περιεχόμενο ή προβαίνει σε οποιαδήποτε ενέργεια για την Facebook που παραβιάζει ή παραβιάζει κάποιον άλλο για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή με άλλο τρόπο παραβιάζει το νόμο.
Μπορούμε να αφαιρέσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που δημοσιεύετε στο Facebook, αν πιστεύουμε ότι παραβιάζει την παρούσα δήλωση.
Εμείς θα σας παρέχει τα εργαλεία για να σας βοηθήσει να προστατεύσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε μας Πώς να έκθεση διατυπώνεται ο ισχυρισμός της πνευματικής ιδιοκτησίας επί παραβάσει σελίδα.
Αν αφαιρέσετε το περιεχόμενό σας για την προσβολή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας κάποιου άλλου, και πιστεύετε ότι θα απομακρυνθεί από λάθος, θα σας δώσει μια δυνατότητα να προσφύγει.
Αν επανειλημμένα παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων ανθρώπων, εμείς θα απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας όταν χρειάζεται.
Δεν θα χρησιμοποιήσει τα πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα μας (συμπεριλαμβανομένου Facebook, το Facebook και ΣΤ λογότυπα, FB, Face, Poke, Wall και 32665), ή οποιαδήποτε σύγχυση παρόμοια σήματα, δεν έγγραφη άδειά μας.
Αν συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες, μπορείτε: να λάβει τη συγκατάθεσή τους, καθιστούν σαφές μπορείτε (και δεν Facebook) είναι η μία συλλογή πληροφοριών τους, και μετά από μια πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής που εξηγεί ποιες πληροφορίες που συλλέγουμε και πώς θα το χρησιμοποιήσετε.
Δεν θα δημοσιεύσει τα έγγραφα ταυτότητας κανενός και ευαίσθητες οικονομικές πληροφορίες σχετικά με Facebook.
Κινητό
Παρέχουμε τη στιγμή κινητές υπηρεσίες μας δωρεάν, αλλά σας παρακαλώ να γνωρίζουν ότι οι κανονικές τιμές και τα τέλη του φορέα σας, όπως είναι τα γραπτά μηνύματα τέλη, θα εξακολουθούν να ισχύουν.
Σε περίπτωση που αλλάξετε ή να απενεργοποιήσετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Facebook εντός 48 ωρών για να εξασφαλιστεί ότι τα μηνύματα σας να μην αποστέλλονται προς το πρόσωπο που αποκτά τον παλιό αριθμό σας.
Πληρωμές
Αν κάνετε μια πληρωμή σε Facebook ή χρήση Facebook Credits, συμφωνείτε να μας Πληρωμές Όροι.
Ειδικές διατάξεις που ισχύουν για Μοιραστείτε Links
Εάν συμπεριλάβετε κουμπί Share Link μας στην ιστοσελίδα σας, τα ακόλουθα πρόσθετα όροι ισχύουν για σας:
Σας δίνουμε την άδεια να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Share Link του Facebook, έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν συνδέσμους ή περιεχόμενο από την ιστοσελίδα σας στο Facebook.
Μπορείτε να μας δώσετε την άδεια να χρησιμοποιήσει αυτούς τους συνδέσμους και το περιεχόμενο στο Facebook.
Δεν θα τοποθετήσει ένα κουμπί Share Link σε οποιαδήποτε σελίδα που περιέχει περιεχόμενο που θα παραβίαζε την παρούσα δήλωση, εφόσον δημοσιεύτηκε στο Facebook.
Ειδικές διατάξεις που ισχύουν για προγραμματιστές / χειριστές των Εφαρμογών και ιστοσελίδες
Εάν είστε προγραμματιστής ή διαχειριστής ενός εφαρμογή πλατφόρμας ή ιστοσελίδα, οι ακόλουθες συμπληρωματικές όροι ισχύουν για σας:
Είστε υπεύθυνοι για την εφαρμογή σας και το περιεχόμενό του και όλες τις χρήσεις που κάνετε της πλατφόρμας. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση της εφαρμογής σας ή τη χρήση της πλατφόρμας μας ικανοποιεί Πολιτικές Πλατφόρμα και μας Διαφήμιση Οδηγίες.
Η πρόσβαση και η χρήση των δεδομένων που λαμβάνετε από το Facebook, θα πρέπει να περιορίζεται ως εξής:
Θα ζητήσει μόνο τα στοιχεία που χρειάζεστε για να λειτουργήσει την αίτησή σας.
Θα έχετε μια πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής ή να καταστήσουμε σαφές στους χρήστες τα δεδομένα χρήστη που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε και το πώς θα χρησιμοποιήσετε, απεικόνιση, ή να μοιράζονται τα δεδομένα ..
Θα καταστήσει σαφές στους χρήστες τα δεδομένα χρήστη που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε και πώς θα χρησιμοποιήσετε, απεικόνιση, ή να μοιράζονται τα δεδομένα.
Δεν θα χρησιμοποιήσετε, απεικόνιση, ή να μοιράζονται τα δεδομένα ενός χρήστη, κατά τρόπο ασυμβίβαστο με το χρήστη privacy ρυθμίσεις.
Θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που λάβατε από μας που αφορούν κάθε χρήστη που deauthorizes, αποσυνδέει, ή αλλιώς disassociates από την εφαρμογή σας Εφόσον δεν προβλέπεται διαφορετικά σε μας Πολιτικές Πλατφόρμα.
Θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που λάβατε από Facebook, εάν απενεργοποιήσετε την αίτησή σας ή να σας ζητήσει να το πράξει.
Μπορούμε να σας ζητήσουν να ενημερώσετε τα δεδομένα που έχετε λάβει από εμάς.
Μπορούμε να περιορίσει την πρόσβαση στα δεδομένα σας.
Δεν θα μεταφέρει τα δεδομένα που λαμβάνετε από εμάς (ή να επιτρέψει ότι τα δεδομένα που πρέπει να μεταφερθούν) χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή μας.
Δεν θα μας δώσει πληροφορίες που συλλέγουν ανεξάρτητα από το χρήστη ή το περιεχόμενο ενός χρήστη που δεν συγκατάθεση του χρήστη.
Θα διευκολύνουν τους χρήστες να αφαιρέσουν ή να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή σας.
Θα κάνει εύκολη για τους χρήστες να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορούμε επίσης να μοιραστείτε τη διεύθυνση email σας με τους χρήστες.
Θα παρέχουν στήριξη για την εφαρμογή των πελατών σας.
Δεν θα δείτε τις διαφημίσεις τρίτο μέρος ή πλαίσια αναζήτησης ιστού στο Facebook προφίλ των χρηστών ή σελίδες.
Σας δίνουμε όλα τα δικαιώματα που πρέπει να χρησιμοποιείται ο κωδικός, ΑΡΙ (μαζί με όλα τα δεδομένα που έχουν ληφθεί), ή τα εργαλεία που παρέχουμε σε εσάς, αλλά μόνο σε σχέση με την αίτησή σας.
Δεν θα πουλήσουν, μεταφορά, ή να παραχωρήσει άδεια εκμετάλλευσης κωδικός μας, APIs, ή μέσα σε κανέναν.
Δεν θα ψευδή δήλωση της σχέσης σας με το Facebook σε άλλους.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λογότυπα που θέτουν στη διάθεση των developers ή να εκδώσει ένα δελτίο τύπου ή άλλη δημόσια δήλωση εφόσον ακολουθείτε μας Πολιτικές Πλατφόρμα.
Μπορούμε να εκδώσει δελτίο τύπου που περιγράφει τη σχέση μας μαζί σας.
Θα συμμορφωθεί με όλους τους ισχύοντες νόμους. Ειδικότερα, θα σας (εάν υπάρχει):
έχουν μια πολιτική για την αφαίρεση του παράνομου περιεχομένου και για την περάτωση των παραβατών να επαναλάβω ότι είναι σύμφωνη με την Digital Millennium Copyright Act.
συμμορφώνονται με το Video Privacy Protection Act ( "VPPA"), και θα λάβουν ρητές, opt-in »από τη συγκατάθεση των χρηστών πριν να μοιραστούν με το Facebook δεδομένα του χρήστη με την επιφύλαξη των VPPA. Αντιλαμβάνεστε Facebook δεν έχει υποχρεώσεις στο πλαίσιο της VPPA.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η πλατφόρμα θα είναι πάντα δωρεάν.
Μπορείτε να μας δώσει όλα τα δικαιώματα που είναι αναγκαία για να καταστεί δυνατή η αίτησή σας για την εργασία με το Facebook, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να ενσωματώσει το περιεχόμενο που μας παρέχετε σε ρέματα, τα προφίλ, και ιστορίες δράσης του χρήστη.
Μπορείτε να μας δώσετε το δικαίωμα να συνδεθεί με την εφαρμογή ή το πλαίσιο και το περιεχόμενο σας τόπο, όπως διαφημίσεις, γύρω από την αίτησή σας.
Μπορούμε να αναλύσουμε την αίτησή σας, το περιεχόμενο, καθώς και στοιχεία για οποιοδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών (όπως για στόχευση την παράδοση των διαφημίσεων και περιεχομένου ευρετηρίαση για αναζήτηση).
Να εξασφαλίζεται η εφαρμογή σας είναι ασφαλές για τους χρήστες, μπορούμε να το λογιστικό έλεγχο.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε εφαρμογές που προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, ή αλλιώς ανταγωνίζονται, την αίτησή σας.
Σχετικά με διαφημίσεις για την Facebook
Στόχος μας είναι να παραδώσει τις διαφημίσεις που δεν είναι μόνο πολύτιμο για τους διαφημιστές, αλλά και πολύτιμη για εσάς. Για να γίνει αυτό, συμφωνείτε με τα παρακάτω:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σας privacy Ρυθμίσεις για τον περιορισμό πως το όνομά σας και η εικόνα προφίλ μπορεί να σχετίζεται με την εμπορική ή χορηγία του περιεχομένου που εξυπηρετούνται από εμάς. Μπορείτε να μας δώσετε την άδεια να χρησιμοποιήσει το όνομά σας και την εικόνα προφίλ σε σχέση με το περιεχόμενο, με την επιφύλαξη των ορίων που σας τόπο.
Δεν δίνουμε περιεχόμενο σας ή πληροφορίες για τους διαφημιστές δεν συγκατάθεσή σας.
Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί πάντα να προσδιορίσει καταβληθεί υπηρεσιών και επικοινωνιών ως τέτοια.
Ειδικές διατάξεις που ισχύουν για Διαφημιστές
Μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένο κοινό σας, αγοράζοντας τις διαφημίσεις στο Facebook ή στο δίκτυο εκδοτών μας. Οι ακόλουθοι πρόσθετοι όροι ισχύουν για σας, αν τοποθετήσετε την παραγγελία σας μέσα από τη διαφήμιση σε απευθείας σύνδεση πύλη μας ( "Order"):
Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα μας πει το είδος της διαφήμισης που θέλετε να αγοράσετε, το ποσό που θέλετε να περάσετε, και την προσφορά σας. Εάν δεχθούμε την παραγγελία σας, εμείς θα παραδίδει τις διαφημίσεις σας ως απογραφή καταστούν διαθέσιμες.
Θα πληρώσετε για τις παραγγελίες σας, σύμφωνα με μας Πληρωμές Όροι. Το ποσό που χρωστάτε θα υπολογίζεται με βάση τους μηχανισμούς παρακολούθησης μας.
Οι διαφημίσεις σας θα συμμορφωθεί με τους γείτονές μας Διαφήμιση Οδηγίες.
Εμείς θα καθορίσει το μέγεθος, την τοποθέτηση, και την τοποθέτηση των διαφημίσεών σας.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη δραστηριότητα ότι οι διαφημίσεις σας θα λάβετε, όπως ο αριθμός των κλικ που θα πάρετε.
Δεν μπορούμε να ελέγξουμε πώς οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τις διαφημίσεις σας, και δεν είναι υπεύθυνος για το κλικ απάτη ή άλλες παράτυπες ενέργειες που επηρεάζουν το κόστος λειτουργίας των διαφημίσεων.
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω online πύλη μας, αλλά μπορεί να μας πάρει επτά ημέρες πριν από τη διαφήμιση σταματάει.
Άδεια μας για να τρέξει η διαφήμισή σας θα τελειώσει όταν θα έχουμε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Καταλαβαίνετε, όμως, ότι αν οι χρήστες έχουν αντιδράσει με τις διαφημίσεις σας, οι διαφημίσεις σας μπορεί να παραμείνει μέχρι οι χρήστες να διαγράψετε.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις διαφημίσεις σας και σχετικό περιεχόμενο και πληροφορίες για την εμπορία ή διαφημιστικούς σκοπούς.
Δεν θα εκδίδει δελτίο τύπου ή να κάνει δημόσιες δηλώσεις σχετικά με τη σχέση σας με το Facebook δεν γραπτή άδεια.
Έχουμε δικαίωμα να απορρίψει ή να αφαιρέσουν οποιαδήποτε διαφήμιση για οποιονδήποτε λόγο.
Εάν την τοποθέτηση διαφημίσεων σε λογαριασμό τρίτου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να τα τοποθετούν διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξής:
Δηλώνετε ότι έχετε τη νόμιμη εξουσία να δεσμεύει τον διαφημιστή σε αυτή τη δήλωση.
Συμφωνείτε ότι, αν ο διαφημιζόμενος που εκπροσωπείτε παραβιάζει την παρούσα δήλωση, θα μπορούν να πραγματοποιούν σας υπεύθυνο για την παράβαση.
Ειδικές διατάξεις που ισχύουν για την Σελίδες
Σελίδες είναι ειδικά προφίλ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την προώθηση μιας επιχείρησης ή άλλων εμπορικών, πολιτικά, ή φιλανθρωπική οργάνωση ή προσπάθεια (συμπεριλαμβανομένων των μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, πολιτικές εκστρατείες, ζώνες, και διασημότητες).
Μπορείτε να διαχειρίζεται μόνο ένας Facebook Page εάν είστε εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του το θέμα της σελίδας.
Σελίδες να δημοσιεύσετε μόνο το περιεχόμενο και τις πληροφορίες στο πλαίσιο του "όλοι" ρύθμιση.
Όταν δημοσιεύουν περιεχόμενο ή πληροφορίες για την σελίδα σας, δεν έχουμε καμία υποχρέωση να διανείμει το περιεχόμενο σας ή πληροφορίες για τους χρήστες.
Εάν χρησιμοποιείτε έναν ανεμιστήρα ασφαλείας widget εκτός του site μας για την προώθηση της σελίδα σας, άλλοι θα είναι σε θέση να αντιγράψουν και να τοποθετήσετε το widget αλλού.
Δεν μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ανεμιστήρα ασφαλείας widget σε διαφήμιση.
Εάν συλλέγει πληροφορίες χρήστη στη σελίδα σας, το τμήμα 9 της παρούσας δήλωσης ισχύει και για εσάς.
Εάν εμφανίσετε διαφημίσεις στη σελίδα σας, το άρθρο 11 του εν λόγω δήλωση ισχύει και για εσάς.
Τροπολογίες
Μπορούμε να αλλάξουμε την παρούσα δήλωση, αν σας παρέχουμε ειδοποίηση (με την ταχυδρόμηση για την αλλαγή του Facebook Site Διακυβέρνηση Σελίδα) Και μια ευκαιρία να σχολιάσουν να λάβετε ειδοποίηση από οποιεσδήποτε μελλοντικές αλλαγές σε αυτή τη δήλωση, επισκεφθείτε μας Facebook Site Διακυβέρνηση Σελίδα και να γίνει ένας ανεμιστήρας.
Για τις αλλαγές στα τμήματα 7, 8, 9, και 11 (τμήματα που αφορούν τις πληρωμές, ανάπτυξης εφαρμογών, δικτυακός τόπος φορείς, και διαφημιστές), θα σας δώσουμε τουλάχιστον τριών ημερών. Για όλες τις άλλες αλλαγές που θα σας δώσουμε τουλάχιστον επτά ημερών. Όλες αυτές οι παρατηρήσεις που πρέπει να γίνουν σχετικά με την Facebook Site Διακυβέρνηση Σελίδα.
Εάν υπάρχουν περισσότεροι από 7.000 χρήστες σχόλιο σχετικά με την προτεινόμενη αλλαγή, εμείς θα σας δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ψηφοφορία στην οποία θα μπορείτε να παρέχονται εναλλακτικές λύσεις. Η ψηφοφορία είναι δεσμευτική για εμάς, εάν πάνω από το 30% όλων των δραστικών εγγεγραμμένους χρήστες, από την ημερομηνία της ανακοίνωσης από την ψηφοφορία.
Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές για νομικούς ή διοικητικούς λόγους, κατόπιν έγγραφης προειδοποίησης δεν ευκαιρία να σχολιάσουν.
Καταγγελία
Εάν παραβιάζουν το γράμμα ή το πνεύμα αυτής της δήλωσης, ή με άλλο τρόπο δημιουργία δυνατό από νομική άποψη άνοιγμα για μας, μπορούμε να διακόψουμε την παροχή του συνόλου ή μέρους του Facebook για να σας. Θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κατά την επόμενη φορά που θα επιχειρήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε το λογαριασμό σας ή να απενεργοποιήσετε την αίτησή σας ανά πάσα στιγμή. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η δήλωση αυτή πρέπει να καταγγείλει, αλλά οι ακόλουθες διατάξεις θα εξακολουθούν να ισχύουν: 2.2, 2.4, 3-5, 8,2, 9,1-9,3, 9.9, 9.10, 9.13, 9.15.1, 9,18, 10,3, 11,2, 11,5, 11,6, 11,9, 11,9, 11,12, 11,13, και 14-18.
Διαφορές
Θα επιλύσει οποιαδήποτε αξίωση, αιτία της αγωγής ή την επίλυση διαφορών ( «ισχυρισμός»), έχετε μαζί μας οι οποίες προκύπτουν από ή σε σχέση με την παρούσα δήλωση ή Facebook αποκλειστικά σε κατάσταση ή ομοσπονδιακό δικαστήριο που βρίσκεται στην επαρχία της Σάντα Κλάρα. Η νομοθεσία της Πολιτείας της Καλιφόρνια θα διέπουν αυτή τη δήλωση, καθώς και κάθε ισχυρισμός που ενδέχεται να προκύψει μεταξύ εσάς και εμάς, δεν αφορά την σύγκρουση των διατάξεων του νόμου. Συμφωνείτε να υποβάλει στην προσωπική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην επαρχία της Σάντα Κλάρα, Καλιφόρνια για την προσφυγή στη δικαιοσύνη όλων των ισχυρισμών αυτών.
Αν κάποιος ασκεί αγωγή εναντίον μας που αφορούν τις δράσεις, το περιεχόμενο και οι πληροφορίες σας στο Facebook, θα σας αποζημιώσει και να μας αθώους έναντι όλες τις ζημιές, απώλειες, καθώς και τα έξοδα του κάθε είδους (συμπεριλαμβανομένων και των λογικών νομικών αμοιβών και εξόδων) που σχετίζονται με τέτοια αξίωση .
Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε FACEBOOK UP, BUG-FREE, και την ασφαλή, αλλά χρησιμοποιείτε ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Παρέχουμε FACEBOOK "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ. Δεν εγγυόμαστε ότι Facebook θα είναι ασφαλής ή ασφαλή. FACEBOOK ΔΕΝ υπεύθυνη για τις ενέργειες, περιεχόμενο, οι πληροφορίες ή δεδομένα των τρίτων, ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ τα στελέχη, τους υπαλλήλους και υπαλλήλων, από τυχόν αξιώσεις και τις ζημίες, γνωστά και άγνωστα, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ με κάθε αξίωση ΣΑΣ έχει έναντι αυτών των τρίτων. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ CALIFORNIA, παραιτείστε CALIFORNIA αστικού κώδικα § 1542, που λέει: "Ένα ανακοινωθέν δεν επεκτείνει τα τυχόν δικαιώματα του πιστωτής δεν γνωρίζουν ή υποπτεύονται ότι υπάρχουν υπέρ το οποίο έχει στη ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, οι οποίες, εάν ΓΝΩΣΤΟ ο έγγραφος τύπος πρέπει να επηρεάζονται σημαντικά ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ του με τον οφειλέτη. " ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ Ή ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή Facebook, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ αυτής της δήλωσης ή FACEBOOK δεν θα υπερβαίνει τη μέγιστη τιμή του ενός εκατό δολάρια ($ 100) ή το ποσό που έχει καταβάλει ΗΠΑ τα τελευταία δώδεκα μήνες. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ή ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Στην περίπτωση αυτή, ΕΥΘΥΝΗ του Facebook θα περιοριστεί ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
Ειδικές διατάξεις που ισχύουν σε χρήστες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών
Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κοινότητα με συνεπή πρότυπα για όλους, αλλά πρέπει επίσης να προσπαθούν να σέβονται τους τοπικούς νόμους. Οι ακόλουθες διατάξεις ισχύουν για τους χρήστες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών:
Τη συγκατάθεσή σας για έχοντας τα προσωπικά σας δεδομένα να μεταφερθούν και να χρησιμοποιηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αν βρίσκεστε σε μια χώρα έχει αρθεί ο αποκλεισμός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ή βρίσκονται στην λίστα των ΗΠΑ Υπουργείου Οικονομικών της Ειδικά Designated υπήκοοι δεν θα ασκούν εμπορική δραστηριότητα στο Facebook (όπως η διαφήμιση ή πληρωμές) ή τη λειτουργία μιας εφαρμογής πλατφόρμας ή ιστοσελίδα.
Ορισμοί
Με «Facebook» εννοούμε τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες που διαθέτει, μεταξύ άλλων μέσω (α) στην ιστοσελίδα μας www.facebook.com και κάθε άλλη Facebook επώνυμα ή co-branded ιστοσελίδες (συμπεριλαμβανομένων των υπο-τομείς, διεθνείς εκδόσεις, μικροσυσκευές, κινητή και εκδόσεις)? (β) πλατφόρμα μας? και (γ) άλλα μέσα ενημέρωσης, το λογισμικό (όπως μια γραμμή εργαλείων), συσκευές, ή υπάρχοντα δίκτυα τώρα ή αργότερα αναπτύχθηκε.
Με "εμάς", "εμείς" και "μας" εννοούμε Facebook, Inc, ή αν είστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, Facebook Ireland Limited.
Με την «Πλατφόρμα» εννοούμε ένα σύνολο API και υπηρεσιών που θα επιτρέπουν εφαρμογές, κατασκευαστές, φορείς ή υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Connect και RSS feeds, για την ανάκτηση δεδομένων από Facebook ή να παρέχουν στοιχεία για εμάς.
Με τον όρο "ενημέρωση" εννοούμε πραγματικά περιστατικά και άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένων των δράσεων που παίρνετε.
Με το "περιεχόμενο" εννοούμε οτιδήποτε θέση στο Facebook ότι δεν θα πρέπει να συμπεριληφθεί στον ορισμό των "πληροφοριών".
Με τον όρο "δεδομένα" εννοούμε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες ότι τα τρίτα μέρη να ανακτήσει από Facebook ή παρέχουν στο Facebook μέσω της πλατφόρμας.
Με το "μετά" εννοούμε θέση στο Facebook ή με άλλο τρόπο στη διάθεση μας (όπως με τη χρήση της αίτησης).
Με "χρήση" εννοούμε τη χρήση, αντιγραφή, δημόσια εκτέλεση ή οθόνη, διανείμετε, τροποποιήσετε, μεταφράσετε, και να δημιουργήσετε παράγωγα έργα του.
Με την "ενεργό εγγεγραμμένος χρήστης" εννοούμε ένα χρήστη που έχει συνδεθεί στο Facebook τουλάχιστον μία φορά κατά τις προηγούμενες 30 ημέρες.
Με την "εφαρμογή" εννοούμε κάθε αίτηση ή ιστοσελίδα (συμπεριλαμβανομένων Connect τοποθεσίες) που χρησιμοποιεί ή έχει πρόσβαση σε πλατφόρμα, καθώς και οτιδήποτε άλλο που λαμβάνει δεδομένα.
Άλλος
Αυτή η δήλωση αποτελεί το σύνολο της συμφωνίας μεταξύ των μερών σχετικά με Facebook, και αντικαθιστά οποιεσδήποτε προηγούμενες συμφωνίες.
Εάν οποιοδήποτε τμήμα αυτής της δήλωσης είναι να βρεθεί ανεφάρμοστα, το υπόλοιπο μέρος θα παραμείνει σε πλήρη ισχύ.
Εάν αποτύχουμε να επιβάλουν οποιαδήποτε αυτής της δήλωσης, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως παραίτηση.
Οποιαδήποτε τροποποίηση ή την άρση αυτής της δήλωσης πρέπει να γίνεται γραπτώς και να υπογράφεται από εμάς.
Δεν θα παραχωρήσει κανένα από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με την παρούσα δήλωση σε κανέναν άλλον δεν συγκατάθεσή μας.
Όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από την παρούσα δήλωση είναι ελεύθερα εκχωρητέα από εμάς σε σχέση με μια συγχώνευση, εξαγορά, ή την πώληση των περιουσιακών στοιχείων, ή από το νόμο ή με άλλο τρόπο.
Τίποτα δεν σε αυτή δήλωση θα πρέπει να μας εμποδίσει να συμμορφώνονται με το νόμο.
Η δήλωση αυτή δεν παρέχει κανένα τρίτο μέρος δικαιούχους δικαιωμάτων.
Μπορεί επίσης να θέλετε να επανεξετάσει τα ακόλουθα έγγραφα:
· Πολιτική Απορρήτου: Η Πολιτική Απορρήτου έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς συλλέγουμε και χρήση πληροφοριών.
· Όροι Πληρωμής: Οι πρόσθετοι όροι ισχύουν για όλες τις πληρωμές που πραγματοποιούνται σε ή μέσω Facebook.
· Σχετικά με την Πλατφόρμα: Αυτή η σελίδα σας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τι συμβαίνει όταν προσθέτετε μια εφαρμογή τρίτου ή τη χρήση Facebook Connect, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων που μπορεί να έχει πρόσβαση και χρήση των δεδομένων σας.
· Πολιτικές Πλατφόρμα: Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές περιγράφουν τις πολιτικές που εφαρμόζονται σε αιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων Connect τοποθεσίες.
· Διαφήμιση Οδηγίες: Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές περιγράφουν τις πολιτικές που ισχύει για τις διαφημίσεις που διατίθενται στο Facebook.
· Προσφορές Οδηγίες: Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές περιγράφουν τις πολιτικές που εφαρμόζονται σε περίπτωση που έχετε λάβει γραπτή έγκριση πριν από εμάς για να προσφέρουν διαγωνισμούς, παιχνίδια, και άλλα είδη προώθησης στο Facebook.
· Πώς να έκθεση διατυπώνεται ο ισχυρισμός της πνευματικής ιδιοκτησίας επί παραβάσει
· Πώς να Απαιτήσεις προσφυγών του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας επί παραβάσει
Για πρόσβαση στη δήλωση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων σε πολλές διαφορετικές γλώσσες, παρακαλείσθε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους:
· Γαλλική μετάφραση (Français)
· Ιταλική μετάφραση (Italiano)
· Γερμανική μετάφραση (Deutsch)
· Ισπανική μετάφραση (Español)

~** Dr. Irinakis is away Re: Personal invitation from Stamatis Skoulikas‏
Από:
Tassos Irinakis (irinakis@gmail.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 4:11:51 μμ
Προς:
snstam@gmail.comI am out of the country lecturing. I'll be checking my e-mails
infrequently and will most likely respond to your e-mail upon my
return on February 1st.

--
--
Dr. Anastasios (Tassos) Irinakis DDS, MSc, Dip.Perio, FRCD(C)
Director of Graduate Periodontics & Implant Surgery, UBC
Certified Specialist in Periodontics
Clinical Associate Professor, UBC
www.implantsurgery.ca

Faculty of Dentistry, University of British Columbia
2199 Wesbrook Mall,Vancouver, B.C., V6T 1Z3
Tel: 604-827-5575, Cell: 778-882-2242
Fax: 604-288-5052, Web: www.dentalideas.ca

Private Practice:
Vancouver Implant Perio Centre
Suite 205- 777 W.Broadway, Vancouver, BC, V5Z 4J7
Tel: 604-876-9777, Fax: 604-876-9747
www.implantsurgery.ca

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου