ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 01 και 02 Σεπτέμβριος 2012

ΑΥΤΟ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  01 και   02 Σεπτέμβριος 2012  :Το  Ποντικάκι  μας  τα λέει  : !

***

~***

ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.....


Για τους φίλους που θέλουν να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους στον τόπο του Μαρτυρίου:
Την Κυριακή το πρωί 16 Σεπτεμβρίου μετά τη Θ. Λειτουργία που θα τελεσθεί στο Ναό της Αναστάσεως, θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο της "Πηγάδας".
Το Μνημόσυνο στην «Πηγάδα» του Μελιγαλά γίνεται πάντα Σεπτέμβριο, την πρώτη Κυριακή μετά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού !
Να υπενθυμίσω ότι τώρα με τον νέο αυτοκινητόδρομο Αθήνας - Καλαμάτας, το ταξίδι είναι σύντομο, ασφαλές και άνετο.

 ~**ΑΝΙΚΗΤΟ.... ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ!!!!!!!!!!

Aξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, οι εκλογές πέρασαν!!!!
Δεν συντρέχει κανένας λόγος να μιλάτε για ένα λόμπι που δεν υπάρχει. Και ούτε πρέπει να θριαμβολογείται ως πρόεδρος κάποιου ποδοσφαιρικού σωματείου.
Δεν ξέρω αν είστε οπαδός του Θερβάντες και μην προσπαθείτε να πείσετε έναν λαό ότι οι ανεμόμυλοι του "Δον Κιχώτη" αποτελούν αυτό το λόμπι που στην δική σας περίπτωση δεν είναι οι στρατιώτες φαντάσματα που έβλεπε ο ήρωας του Ισπανού συγγραφέα. Στην δική σας περίπτωση μιλάτε για ένα λόμπι το οποίο δυστυχώς δεν κατονομάζεται.....
Και επειδή δεν θέλετε να πείτε ποιό είναι αυτό το λόμπι, η Ελλήνων Πολιτεία που δεν έχει δεσμεύσεις σε συμφέροντα, media και τσιτάτα θα σας πεί ποιό είναι αυτό το λόμπι της δραχμής!!!
Στο λόμπι της δραχμής ηγείται ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, κάθε ευρώ που ξενητεύτηκε στις τράπεζες του εξωτερικού. Στο ίδιο λόμπι ανήκουν και οι 300-400 τραπεζίτες που για μία πενταετία δεν δήλωναν τα εισοδήματα τους στην εφορία. Σε αυτό το λόμπι είναι και όλοι εκείνοι οι επιχειρηματίες που με φορολογικές - φωτογραφικές διατάξεις έχουν μπόνους εισοδημάτων και απαλλαγές....
Στο ίδιο λόμπι είναι όλα τα επίλεκτα στελέχη της Δημόσιας εξουσίας δηλαδή οι πράσινοι και μπλέ καρεκλοκένταυροι που το έργο τους είναι η ανάθεση εργολαβιών σε ημετέρους!!!!
Στο ίδιο λόμπι είναι και οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου, ξαδέρφια, κόρες, ανιψιές και προσφάτως και ερωτευμένα παιδιά που το 2010 κόστισαν στην χώρα 110 εκατ. ευρώ για μισθούς και υπερωρίες!!!!
Στο ίδιο λόμπι να μην ξεχάσουμε τους 5-6 εργολάβους δημοσίων έργων που μοιράζονται τα δημόσια έργα πριν καν γίνει η προκήρυξη διαγωνισμού. Να μην ξεχάσουμε και τους καναλάρχες του ΜΕGA και του ΣΚΑΪ. Ειδικά για το κάναλι του Φαλήρου έχουμε και πιστοποιητικό έγκρισης έργου με τίτλο "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ" που είναι ο προθάλαμος ανάληψης έργων μέσω ΣΔΙΤ του καθαρισμού των δήμων όλης της χώρας!!!!
Σε αυτό το λόμπι προστέθηκε και ένας υπουργός σας!!!! Πρόκειται για τον φιλόδοξο πολιτικά κ. Στουρνάρα ο οποίος μετά την χειραγώγηση με το ΤΤ θα θυσιαστεί(λόγω των μέτρων) ως η Ιφιγένεια της τρικομματικής κυβέρνησης για να διασωθεί η ΔΗΜ.ΑΡ.!!!!
Συνεπώς κύριε Πρωθυπουργέ, λόμπι της δραχμής υπάρχει και μην τους αναζητήσετε στα κόμματα της αντιπολίτευσης και την Ελλήνων Πολιτεία. Και να είστε βέβαιος ότι αυτό το λόμπι είναι αυτό που έχετε δεσμεύσεις μαζί του και αυτό το λόμπι είναι που σας έκανε πρωθυπουργό και πιθανόν αυτό το λόμπι θα σας ρίξει από την Κυβέρνηση. Άρα για την ώρα μπορούμε να μιλάμε για το λόμπι της δραχμής ότι είναι ανίκητο!!!!!!!!!!!
Χατζηαναστασιου Χρήστος
Ιδρυτής Ελλήνων Πολιτεία~ Είναι 2 Σεπτεμβρίου του 1849 και ο άνεμος ελευθερίας στις απέναντι ακτές τις ηπειρωτικής Ελλάδος έχει συνεπάρει τους Έλληνες των Ιονίων. Οι Εγγλέζοι κατακτητές όμως έχουν διαφορετική άποψη και ο απαγχονισμός στην Κεφαλλονιά 40 κατοίκων του ενωτικού κινήματος, αυτήν ακριβώς την ημερομηνία είναι ένα γεγονός που δυστυχώς στις μέρες μας σχεδόν κανείς δεν αναγνωρίζει...
 To 1809 η Βρετανία κατέλαβε τη Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά. Μετά το συνέδριο της Βιέννης (1815), με την ειδική συνθήκη των Παρισίων (24 Νοεμβρίου 1815), η Βρετανία ανέλαβε τη προστασία των Επτανήσων. Η συνθήκη προέβλεπε τη προστασία ενός Ελεύθερου και Ανεξάρτητου κράτους, του κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών των Ιονίων Νήσων. Αυτό ουδόλως ετηρήθη από τη Μ. Βρετανία. Η προστασία εξετράπη αμέσως και επισήμως, δια του αντιδραστικού συντάγματος του Μαίτλαντ του 1817, σε ανοικτή και όλως βίαιης επικυριαρχία.
πηγη

~** ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε!

~*** Σκληρό πακέτο: Ολη η λίστα με τα 72 μέτρα των 11,9 δισ. €
~ Λογαριασμό 5,5 δισ. (που μεικτά φτάνουν τα 7,2 δισ. ) θα κληθούν να πληρώσουν τα 2.800.000 των συνταξιούχων, 330.000 και πλέον εν ενεργεία ασφαλισμένοι - που είτε θα χρειαστεί να συμπληρώσουν ή να εξαγοράσουν έως 5 χρόνια ασφάλισης για να συνταξιοδοτηθούν στα 65 είτε θα λάβουν μειωμένες συντάξεις και εφάπαξ - καθώς και 1.013.000 επιδοματούχοι. Στο ύψος αυτό φτάνουν οι περικοπές του «πακέτου» εξοικονόμησης δαπανών από συντάξεις, επιδόματα και εφάπαξ. Τα μέτρα έχουν ως εξής:
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ 2,2 ΔΙΣ. ΓΙΑ 2.800.000 ΣΥΝΤΑ­ΞΙΟΥΧΟΥΣ

~*  Η ολοσχερής κατάργηση των «κουρεμένων» δώρων από όλους τους συνταξιούχους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (2.800.000 άτομα) θα τους αφαιρέσει συνολικά 2,2 δισ. Το μέτρο θα θίξει όσους έχουν συντάξεις έως 2.500 ευρώ που σήμερα εισπράττουν δώρα 800 εκατ. και περισσότερο τους χαμηλοσυνταξιούχους (π.χ. ο συνταξιούχος του ΟΓΑ θα χάσει 800 ευρώ, ενώ με την περικοπή των 30 ευρώ στην προνοιακή σύνταξη των 360 ευρώ θα έχανε τον χρόνο 360 ευρώ, 30Χ12 μήνες). Για τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. η κατάργηση των δώρων στους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα δεν συνάδει με το γεγονός ότι οι εν ενεργεία θα εξακολουθήσουν να καταβάλουν εισφορές για τον 13ο και 14ο μισθό που διατηρούνται, σε αντίθεση με το Δημόσιο όπου καταργούνται.
ΜΕΙΩΣΕΙΣ 640 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 1.000.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Τη νέα μείωση των συντάξεων που μετά τις περικοπές οι οποίες ήδη γίνονται σε εφαρμογή των προηγούμενων νόμων είναι 1.000 ευρώ και πάνω (αθροιστικά κύρια και επικουρική) και από το πρώτο ευρώ, περιλαμβάνει το πακέτο των περικοπών στις συντάξεις. Η κλίμακα που βρίσκεται στο τραπέζι προβλέπει παρακρατήσεις εισφορών από 1.000.000 συνταξιούχους ως εξής:
Από τα 1.000 ευρώ - 1.500 ευρώ εισφορά 2%, δηλ. αν η κύρια και η επικουρική σύνταξη είναι 1.400 ευρώ, θα παρακρατούνται 28 ευρώ τον μήνα.
Από 1.500,01 - 2.000 ευρώ εισφορά 5% (π.χ σε κύρια + επικουρική 1.800 ευρώ η παρακράτηση θα είναι 90 ευρώ).
Από τα 2.000,01 ευρώ και πάνω, εισφορά 10% (π.χ. με 2.200 ευρώ κύρια + επικουρική η μηνιαία εισφορά θα είναι 220 ευρώ).
Τα στελέχη των 3 κομμάτων που διαπραγματεύονται το «πακέτο» των μειώσεων εξηγούσαν χθες ότι δεν έχουν «κλειδώσει» τα τελικά ποσοστά των εισφορών καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τις περικοπές που θα γίνουν ή δεν θα γίνουν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των εξοικονομήσεων. Κύκλοι του υπουργείου Εργασίας, παίρνοντας αποστάσεις, υπογράμμιζαν πως θα ήταν πιο εύκολα διαχειρίσιμη η χωριστή περικοπή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων. Πρόσθετο «πρόβλημα» αποτελεί το γεγονός ότι πολλά ταμεία καταβάλλουν τις επικουρικές κάθε δίμηνο ή και τρίμηνο.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ 700 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ
Πρόσθετες μειώσεις 700 εκατ. ευρώ θα έχουν στα ποσά των συντάξεων που θα λάβουν όσοι αμείβονται με ειδικά μισθολόγια (τα οποία αναπροσαρμόζονται) συμπεριλαμβανομένων και 30.000 στρατιωτικών - αστυνομικών λόγω της κατάργησης της αυτόματης μισθολογικής προαγωγής. Μείωση στα 720 ευρώ θα δουν στις συντάξεις τους και όσες ανύπαντρες θυγατέρες πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια (περίπου 10.000 θα χάσουν 39 εκατ. ευρώ).
ΜΕΙΩΣΕΙΣ 22% - 35% ΣΤΑ ΕΦΑΠΑΞ
Συνολικά 613 εκατ. ευρώ θα χάσουν από το «ψαλίδι» στα εφάπαξ όσοι πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν (περίπου 150.000 στην τετραετία) και όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί μετά το 1995 (εφόσον τους επιβληθεί εισφορά στη σύνταξη). Οι μειώσεις στα εφάπαξ θα είναι από 22% - 35%, ανάλογα με το Ταμείο και με τελικό στόχο να αντιστοιχούν οι εισφορές με τις παροχές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ 150.000 ΑΤΟΜΑ
Τουλάχιστον 20 έτη (6.000 ημέρες ασφάλισης) αντί των 15 (4.500 ημέρες) θα χρειαστούν περίπου 150.000 ασφαλισμένοι για να λάβουν την κατώτατη σύνταξη στα 65. Οι πρόσθετες ημέρες ασφάλισης θα μπορούν, ωστόσο, να εξαγοραστούν με πλασματικά χρόνια και εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν 30 εκατ. ευρώ μέσα σε 1 χρόνο, αν η αύξηση επιβληθεί αυτόματα (το ΠΑΣΟΚ ζητά να εφαρμοστεί σταδιακά σε βάθος τριετίας).
«ΨΑΛΙΔΙ» 940 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 1.013.000 ΑΤΟΜΩΝ
Σε 1.013.000 υπολογίζονται οι επιδοματούχοι που θα υποστούν απώλειες. Σε αυτούς περιλαμβάνονται:
400.000 που εισπράττουν τα πολυτεκνικά επιδόματα του ΟΓΑ. Τα επιδόματα θα καταβάλλονται ολόκληρα σε όσους έχουν εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ, έως 20.000 ευρώ θα καταβάλλονται τα 2/3 και από 20.000 ευρώ - 30.000 ευρώ το 1/3 του επιδόματος.
300.000 ανάπηροι θα δουν μειώσεις 14% - 33% στα καταβαλλόμενα ποσά.
70.000 ανασφάλιστοι ηλικιωμένοι θα λαμβάνουν μειωμένη κατά 10% - 20% σύνταξη.
Πάνω από 80.000 συνταξιούχοι κάτω των 65 ετών θα χάσουν το ΕΚΑΣ.
160.000 εποχικά επιδοτούμενοι άνεργοι (οικοδόμοι, ξενοδοχοϋπάλληλοι, μουσικοί, τραγουδιστές κ.ά.) θα χάσουν το εφάπαξ επίδομα των 458 - 916 ευρώ που λαμβάνουν κάθε χρόνο παράλληλα με το επίδομα ανεργίας.
3.000 άνεργοι που έχουν απολυθεί από επιχειρήσεις οι οποίες έχουν κλείσει πριν από 5 ή και 10 χρόνια θα πάψουν να λαμβάνουν επιδότηση.
ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Τέλος στις «μαϊμού» συντάξεις και επιδόματα προβλέπει το πακέτο, με στόχο την εξοικονόμηση 336 εκατ. από συντάξεις και 94 εκατ. ευρώ από την επανεξέταση αναπηρικών.
Σε αντιδιαστολή με τις περικοπές, προβλέπεται, για πρώτη φορά, η καταβολή στους μακροχρόνια άνεργους επιδόματος 200 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο και εφόσον δεν έχουν άλλες πηγές εισοδήματος.
Που γίνονται οι περικοπές
Φοροαπαλλαγές
Τι χάνουν πολύτεκνοι, ανάπηροι και άνεργοι
«Μαχαίρι» στις φοροαπαλλαγές για τρίτεκνους, πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία και ανέργους με στόχο την εξοικονόμηση 229 εκατ. ευρώ προωθεί η κυβέρνηση. Παράλληλα μειώνεται η επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες από 11% σε 7% και αυξάνονται τα παράβολα για την υποβολή μηνύσεων. Συνολικά από τις φορολογικές παρεμβάσεις αναμένεται όφελος 450 εκατ.
Υγεία
«Ψαλίδι» στη φαρμακευτική δαπάνη
Εξοικονομήσεις 1,387 δισ. ευρώ από την Υγεία προβλέπει το «πακέτο». Από αυτά, 800 εκατ. ευρώ θα «κοπούν» από τη φαρμακευτική δαπάνη των ασφαλιστικών ταμείων που σημαίνει πρακτικά ότι στο τέλος του 2014 η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη δεν θα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ, από 2,8 δισ. που έχει «κλειδώσει» για φέτος. Αλλά και ο ΕΟΠΥΥ που παρουσιάζει ήδη «μαύρη τρύπα» η οποία εκτιμάται στα 2,5 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους, προβλέπεται να περιορίσει περαιτέρω το λειτουργικό του κόστος κατά 195 εκατ. ευρώ. Με 111 εκατ. ευρώ θα συνεισφέρουν τα δημόσια νοσοκομεία από την αύξηση της χρήσης των γενόσημων φαρμάκων ενώ 131 εκατ. ευρώ προβλέπονται από την αύξηση των εισφορών στον ΟΓΑ. Στα 150 εκατ. υπολογίζεται η απόδοση των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, με ενοικίαση και παραχώρηση κλινικών των ΕΣΥ σε ιδιώτες, για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού.
Παιδεία
Περικοπές 389 εκατ. ευρώ
Περικοπές 389 εκατ. ευρώ θα υποστεί η εκπαίδευση. Το ποσό των 148 εκατ. θα προέλθουν από την αύξηση έως 20% του ωραρίου των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων και τη μείωση των συμβασιούχων, ενώ θα δοθούν κίνητρα για «εθελοντικές» μεταθέσεις εκπαιδευτικών ώστε να μειωθούν σε 2.000, από 15.000 σήμερα, οι αναπληρωτές. Επίσης, θα εξοικονομηθούν 161 εκατ. από την τριτοβάθμια εκπαίδευση εκ των οποίων τα 65 εκατ. θα προέλθουν από τα δίδακτρα που επιβάλλονται στα μεταπτυχιακά προγράμματα των ΑΕΙ αλλά κατευθύνονται στα ταμεία των ιδρυμάτων, 40 εκατ. από τις συγχωνεύσεις ΑΕΙ, 34 εκατ. από τις προμήθειες συγγραμμάτων και 22 εκατ. από τη μείωση προσωπικού στα ΑΕΙ.
Δημόσιο
«Μαχαίρι» ύψους 3,3 δισ.
Στο ποσό των 3,3 δισ. ανέρχεται η συνδρομή στο «πακέτο» από την αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης, τις περικοπές στους ΟΤΑ, τις μειώσεις μισθών και «δώρων» στο Δημόσιο, την εφεδρεία, τα ειδικά μισθολόγια, τις περικοπές αποδοχών στις ΔΕΚΟ έως και κατά 30%, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν βουλευτικά προνόμια, κομματικές επιχορηγήσεις, μισθωμένα ακίνητα του Δημοσίου, περιττές επιτροπές και επιδόματα για θέσεις ευθύνης.
Μισθολογική δαπάνη - εξοικονόμηση 1,3 δισ.
Από τη μείωση της μισθολογικής δαπάνης του Δημοσίου αναμένεται να εξοικονομηθούν 1,3 δισ., εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος προέρχεται από τα ειδικά μισθολόγια, τις νέες μειώσεις στα δώρα δημοσίων υπαλλήλων (εξοικονόμηση 339 εκατ. ευρώ), την εργασιακή εφεδρεία, τιε μειώσεις μισθών στις ΔΕΚΟ, την κατάργηση των αυτόματων μισθολογικών προαγωγών στα Σώματα Ασφαλείας. Συνολικά από την αναδιάρθρωση των ΔΕΚΟ προβλέπεται εξοικονόμηση 274 εκατ. ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 40 εκατ. ευρώ από την αύξηση των εισιτηρίων κατά 25%.
Αναδιάρθρωση Δημόσιας Διοίκησης - ΟΤΑ
Με περίπου δύο δισεκατομμύρια ευρώ καλούνται να «συμβάλουν» τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών, με αιχμή του δόρατος τους ΟΤΑ, αλλά και τον εξορθολογισμό των δαπανών των υπουργείων. Στο στόχαστρο μπαίνουν βουλευτικά προνόμια, κομματικές επιχορηγήσεις, μισθωμένα ακίνητα του Δημοσίου, περιττές επιτροπές και επιδόματα για θέσεις ευθύνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 750 εκατομμύρια αναμένεται να προέλθουν μέσω της μείωσης κατά 25% των μη μισθολογικών δαπανών υπουργείων, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, ενώ 300 εκατομμύρια από τον εξορθολογισμό επικαλυπτόμενων έργων από το ΠΔΕ. Από την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας το κράτος προσδοκά 115 εκατομμύρια, ενώ περί τα 360 εκατομμύρια ευρώ θα προέλθουν μέσω της μείωσης των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Αυτοδιοίκησης, των επενδυτικών δαπανών των δήμων (ΣΑΤΑ), αλλά και του ισοσκελισμού εσόδων από ανταποδοτικές υπηρεσίες. Τέλος, άλλα 18 εκατομμύρια αναμένονται από τη συγχώνευση και κατάργηση ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των ΟΤΑ.
Λογαριασμός 5,5 δισ. σε συνταξιούχους και δικαιούχους επιδομάτων
H κυβέρνηση επιδιώκει να λάβει την επόμενη δόση και να ξεκινήσει επισήμως τη διαπραγμάτευση για τη χρονική παράταση
Κατάργηση των «δώρων» όλων των συνταξιούχων, νέες μειώσεις στις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, «ψαλίδι» στο εφάπαξ, δραστικές περικοπές των προνοιακών επιδομάτων, μεγάλες μειώσεις των αποδοχών στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, νέο «ψαλίδι» στις δαπάνες για Υγεία και Παιδεία περιέχει το επώδυνο «πακέτο» μέτρων, στο οποίο καλούνται να συμφωνήσουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί την ερχόμενη εβδομάδα.
Με 72 παρεμβάσεις η κυβέρνηση επιδιώκει να επιτύχει καθαρό δημοσιονομικό αποτέλεσμα περίπου 11,9 δισ. ευρώ, και με «διαβατήριο» αυτό το «πακέτο» να λάβει την επόμενη δόση και να ξεκινήσει επισήμως τη διαπραγμάτευση για τη χρονική παράταση του προγράμματος προσαρμογής. Από την πλευρά της Αθήνας όλα πρέπει να έχουν «κλειδώσει» την ερχόμενη εβδομάδα, να σημειωθεί πως την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών μεταβαίνει στο Βερολίνο για να συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του, ενώ την Παρασκευή φθάνουν στην Αθήνα οι Π. Τόμσεν, Κ. Μαζούχ και Μ. Μορς για την τελική αξιολόγηση.
Το μεγαλύτερο βάρος των περικοπών «σηκώνει¬ το υπουργείο Εργασίας, που καλείται να συνδράμει με περίπου 5,5 δισ. ευρώ στο «πακέτο», ενώ στα 3,3 δισ. ευρώ ανέρχονται οι καθαρές εξοικονομήσεις από την αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης, περικοπές στους ΟΤΑ και τη μείωση της μισθολογικής δαπάνης στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Στην Υγεία οι καθαρές εξοικονομήσεις υπολογίζονται στο 1,38 δισ. ευρώ, από την Άμυνα περικόπτονται 517 εκατ. ευρώ και 389 εκατ. ευρώ από την Παιδεία. Τέλος 450 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από νέες φορολογικές παρεμβάσεις, με περικοπές και στις φοροαπαλλαγές σε τρίτεκνους, πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία αλλά και ανέργους.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=112915871

Tags: Οικονομία - Πολιτική

 ~** "Mετα απο πολλες ωρες ταλαιπωριας απο το λιμανι της τηνου για ραφηνα με πολλα μποφορ και υπεραριθμους επιβατες φτασαμε στην ραφηνα,εδω τωρα αρχιζει το μαρτυριο του μποτιλιαρισματος για να φτασουμε στον πειραια...τελικα ειναι δυσκολη η ζωη μας στισ πολεις!!!!λεω μηπως ειναι καλυτερα τα χωρια τελικα???"

~** [Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ] :

~Ο ΕΟΕ σε μια κίνηση διαφορετική για τα Ελληνικά δεδομένα σας παρουσιάζει το σχεδόν καθημερινό του πρόγραμμα στο web radio του. 6 εκπομπές, πάνω από 15 παρουσιαστές και παρουσιάστριες, 5 ημέρες την εβδομάδα, ιδιώκτητα studio με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ένας εκπληκτικός χώρος στην σελίδα μας για ακρόαση και chat συνθέτουν το σκηνικό ίσως του μεγαλύτερου web radio στην Ελλάδα στο χώρο του. Οι 6 εκπομπές του web radio μας : iTunes, μουσική και κους κους με την Αθηνά Σαρίδου και τον Στέλιο Χειμωνίδη, ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ, με την Κατερίνα Μπακαλίδου και τον Πρόδρομο Κοφσανίδη σε μια άκρως δημοσιογραφική εκπομπή με επικαιρότητα, συνεντεύξεις και σχολιασμό, ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ, με την Ντανιέλα Δαμιανίδου και τον Δημήτρη Μακούση με θέματα φιλοσοφίας και γενικότερα στοχασμών, ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ η εκπομπή του ΕΟΕ με τον Σάββα Γιαλόπουλο και μέλη του ΕΟΕ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, η Αθηνά Γιαννακάκη, ο Σωκράτης Μανουσαρίδης και η Έλλη Λαζαρίδου σας βάζουν στο ραδιοφωνικό κόσμο των αναζητήσεων σε ιστορικά και μη θέματα, ΛΕ ΚΕΚΕΤΤ ΛΕ ΧΑΒΑ μια χιουμοριστική εκπομπή σχολιασμού και μουσικής με τον Γιάννη Παρζιάλη και τον Δημήτρη Αντωνιάδη. To web radio του ΕΟΕ ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα.Ακούμε και σχολιάζουμε από εδώ http://eoellas.org/eoechat.html Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του web radio EOE από εδώ http://eoellas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=8593%3A-web-radio&catid=42%3A2010-06-18-11-12-21&Itemid=104

~** «Aποστρέφομαι το να προμηθεύω εις τον εαυτόν μου τας αναπαύσεις του βίου, αι οποίαι προϋποθέτουν την ευπορίαν, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων περικυκλωμένοι από πλήθος ολόκληρον ανθρώπων βυθισμένων εις την εσχάτην αμηχανίαν...» (προς την Δ΄ Eθνικήν Συνέλευση, 4/8/1829, αρνούμενος να δεχθεί μισθό που ψήφισαν δις υπέρ του το Πανελλήνιο και η Γερουσία)

~**“Έξωση” στα “βατράχια” από τις Φλέβες για να πουλήσουν το νησάκι! :
~ Η κυβέρνηση έχει στο πρόγραμμα να πουλήσει νησάκια και νησίδες για να εισπράξει χρήμα,σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Η επιλογή σηκώνει μεγάλη κουβέντα και σίγουρα δεν είναι ευχάριστη. Ούτε η επιλογή,ούτε η κουβέντα….
Ανάμεσα στη λίστα που κυκλοφόρησε είναι και οι Φλέβες. Το νησάκι απέναντι από τη Βουλιαγμένη ,όπου υπήρξε ναυτικό οχυρό και στη συνέχεια ήταν χώρος στον οποίο ασκούνταν οι βατραχάνθρωποι του ΠΝ. Επί δεκαετίες διάφοροι μεγαλοσχήμονες είχαν βάλει στο μάτι τις Φλέβες για να τις “αξιοποιήσουν” και ζήταγαν από δημάρχους και κυβερνήσεις να βάλουν πωλητήριο. Πάντα εισέπρατταν αρνητική απάντηση. Τώρα φαίνεται ότι η επιδίωξή τους θα γίνει πραγματικότητα. Οι Φλέβες είναι “το φιλέτο των φιλέτων”,λόγω της θέσης της.
Τουλάχιστον οι πωλητές κυβερνητικοί ας φροντίσουν να εξασφαλίσουν ένα άλλο νησάκι στο οποίο οι βατραχάνθρωποι θα μπορούν να κάνουν το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα. Τη Μακρόνησο την έχασαν,έγινε “μουσείο”. Οι Φλέβες πάνε για ξενοδοχείο κι όπως πάει το πράγμα οι βατραχάνθρωποι δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα,ούτε στη βάση τους στον Σκαρμαγκά.
Κάτι θα πιάνει κι αυτός!

~**Μπαράζ πυρκαγιών χθες στον Πύργο και την Αμαλιάδα :
~ Μπαράζ πυρκαγιών, οι οποίες σύμφωνα με πηγές, οφείλονται σε εμπρηστικές ενέργειες, ξέσπασαν χθες νωρίς το απόγευμα σε διάφορες περιοχές του Πύργου και της Αμαλιάδας και κινητοποίησαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις, που προσπάθησαν να θέσουν υπό έλεγχο όλες τις εστίες.
Το πιο σοβαρό ήταν πως οι πυρκαγιές ξεσπούσαν ταυτόχρονα, στον Πύργο, με τις δύο πρώτες να εκδηλώνονται η μία στο ύψος των Χανακίων επί της Εθνικής Οδού και η άλλη στην περιοχή της Κεραίας καίγοντας καλάμια και ξερά χόρτα. Πιο σοβαρή ήταν η πυρκαγιά στο ύψος των Χανακίων, καθώς απείλησε προς στιγμήν και τις κοντινές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο σημείο.
Η παρουσία καπνού σε διάφορα σημεία προκάλεσε τον πανικό στις πυροσβεστικές δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν άμεσα και έθεσαν υπό έλεγχο όλες τις πυρκαγιές. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια των χθεσινών περιστατικών ζητήθηκε και η συνδρομή της αστυνομίας, η οποία κατέφθασε με ένα περιπολικό και διενήργησε έρευνες για εντοπισμό πιθανόν κάποιου εμπρηστή.
Στο σημείο των Χανακίων επιχείρησαν 5 οχήματα της Π.Υ. με δέκα άνδρες, ένα όχημα του Δ. Πύργου ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου που συνέδραμε στην κατάσβεση. Την επιχείρηση συντόνισε ο διοικητής της Π.Υ., Νίκος Νικολακόπουλος ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο υποδιοικητής, Ηλίας Μανιάτης.

~*** Όλα έγιναν στο χωριό Γιάννιαρη των Αγίων Σαράντα. Το ζευγάρι των Ελλήνων κτηνοτρόφων από το χωριό Παλαμπάς της ευρύτερης περιοχής της Ηγουμενίτσας, ειδοποιήθηκε από την αλβανική αστυνομία να μεταβεί στο γειτονικό αλβανικό χωριό Γιάνιαρη (κατοικείται από «τσάμηδες») ώστε να παραλάβει τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει Αλβανοί την Πέμπτη 23 Αυγούστου. Όμως, εκεί τους περίμεναν κάτοικοι του χωριού που απήγαγαν τους Έλληνες κτηνοτρόφους, οργισμένοι δήθεν για τη σύλληψη του ενός εκ των συντοπιτών τους που προχώρησαν στη ζωοκλοπή, του Rushit Ismail και τον χαρακτηρισμό ως καταζητούμενου του γιου του, Astrit Ismaili. Οι δύο Έλληνες πέρασαν έξι εφιαλτικές ώρες μέσα σε καλύβα στα χέρια των απαγωγέων τους και ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα. Τους Έλληνες κτηνοτρόφους βρήκε αργότερα κακοποιημένους η αλβανική αστυνομία, η οποία υποπτεύεται ότι στον βασανισμό συμμετείχε και ο Astrit Ismaili. Θα περιμένουμε ακόμα πολύ για μια ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ και ένα διάβημα στα Τίρανα;

~**

~*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  :

Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ! ¨:
Παιχνίδι για γερά νευρά έγινε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει την ατυχία του και την διαιτησία που τον πολεμά σε κάθε αγώνα...
Η ομάδα του Φερειρα έχασε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, η αποβολή όμως του Κατσουρανη στο 52' λεπτό από τον διαιτητή των στημένων αγόνων, Σιδηρόπουλο, μετέφερε την πίεση και το άγχος στους πράσινους που με 10 παίχτες πάλευαν να ανατρέψουν το σκορ υπέρ τους, αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Παναθηναϊκός με 2 βαθμούς χάνει έδαφος από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και ας μην κρίθηκε ακόμα τίποτα.
Τι έγινε στον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...
Στα πρώτα λεπτά οι πράσινοι ξεκίνησαν πολύ νωχελικά το παιχνίδι, στο 10' λεπτό μπαλιά λόμπα του Κατσουράνη βγάζει τετ α τετ τον Τοτσε αλλά ο Ισπανός βγάζει απελπιστικά άουτ την μπάλα. Στο 18' λεπτό δεύτερη καλή μπαλιά του Κατσουράνη στον Φορναρόλι με τον Ουρουγουανό να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή μέσα στην περιοχή.
Μετά το 20' λεπτό οι πράσινοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές, μοχλός πιέσεις ο Σισοκο από αριστερά να κάνει ότι θέλει τους αντίπαλους, στο 27' λεπτό, ο ίδιος με σέντρα στην περιοχή, βρίσκει τον Βελασκες και ο δεύτερος με εξαιρετικό πλάσε κάνει το 1-0. Η πίεση για τους πράσινους συνεχίζετε και στο 36' ωραία προσπάθεια του Φορναρολι, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να μπλοκάρει.
Μετά το 40' λεπτό η ομάδα έκατσε στο 1-0 περιμένοντας να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, αυτή η χαλάρωση όμως έφερε και το γκολ στο λεπτό των καθυστερήσεων, σκορ ημιχρόνου 1-1!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπαίνουν δυνατά για το δεύτερο γκολ, στο 51' ο Φορναρολι με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ, στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής Σιδηρόπουλο αποβάλει χωρίς λόγο με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κατσουράνη.
Στο 62' λεπτό ο Φορναρόλι χάνει εξαιρετική ευκαιρία με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 75' λεπτό μεγάλη ευκαιρία του Πετρόπουλου, κλέβει από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, αλλά το σουτ δεν κατέληξε στα δίχτυα. Και ενώ ο Παναθηναϊκός πίεζε, ο Πετρόπουλος χάνει πάλι απίστευτη ευκαιρία 85' λεπτό μέσα στην μικρή περιοχή, με πλασέ στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι. Ακόμα και με 10 παίχτες πίεζε η ομάδα αλλά το ταμπούρι της ομάδας του Ιωαννίνων και η προκλητική διαιτησία έκανε το έργο των πράσινων πολύ πιο δύσκολο με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι μέχρι στο αποτέλεσμα, τελικό σκορ 1-1!
Editorial: (greenarea team).-
~** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Αθηνών  - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης  1-0 .- (Δευτέρα 03/09/2012).-

***

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2012 :
~**  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/08/4-5-2012.html  , Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου 2012 πάλι μαζί στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/08/05-2012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Κυριακή 05 Αυγούστου 2012.-
~**  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/08/06-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Δευτέρα 06 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης.-
~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/08/07-2012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Τρίτη 07 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/08/07-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 07 Αυγούστου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/08/08-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Τετάρτη 08 Αυγούστου 2012.
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/08/09-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Πέμπτη 09 Αυγούστου 2012 .
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/08/10-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Παρασκευή  10 Aυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης.-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/08/11-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/08/11-12-2012.html , ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11 ΚΑΙ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ,  Στο αγιάζι της ενημέρωσης !!!! .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/08/12-2012.html , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 12 Αυγούστου 2012 ,-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html  , Σοφά Λόγια από Σοφούς Ανθρώπους …και Άγιο Όρος  ,Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/08/13-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα ..... Ζήσε την Ελλάδα ...... Αγοράζω Ελληνικά προϊόντα ...Στηρίζω την Ελληνική Οικονομία ..
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/13-2012.html , Διαλέγουμε και σας τα γράφουμε Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/08/14-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/08/14-2012.html  ., Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/08/14-2012.html  , Παραμονή της Παναγίας Πάσχα του καλοκαιριού Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/08/15-2012.html , Το Πάσχα του καλοκαιριού 15 Αυγούστου 2012 Κοίμηση Θεοτλοκου.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/08/16-2012.html , Διαλέγουμε και σας τα γράφουμε Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012.-
 ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/16-2012.html , Διαλέγουμε και σας Γράφουμε Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/08/16-2012.html , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/08/17-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/18-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Σάββατο 18 Αυγούστου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/18-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Σάββατο 18 Αυγούστου 2012
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/08/19-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 19 Αυγούστου 2012 : ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !! .-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/20-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 .-
~**  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/08/21-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 21 Αυγούστου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/08/22-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 .-
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/08/23-2012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
 ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/08/24-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Παρασκευή 24 Αυγούστου Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/08/25-2012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Σαββατο 25 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης.-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/08/26-2012.html , Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 σας ενημερώνουμε .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/08/26-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης.-
~*** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/08/26-2012.html , ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 26 Αυγούστου 2012 .-
~**    http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/08/27-2012.html ,      ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/08/27-2012.html , ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 .-
~**
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/08/28-2012.html ., Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 .-
~**
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/08/28-2012.html , Φωτογραφίες από τα παλιά για μιά θύμιση Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 .- ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/08/28-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 .-   
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/08/29-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012.-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/08/29-2012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
 ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/30-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012 .-
~*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/08/31-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 31 Αυγούστο 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/08/31-2012.html , Διαλέγουμε και σας τα γράφουμε Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.-

~**
~*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 :

~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/08/1-2012.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/09/02-2012.html , Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωση Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/09/01-02-2012.html , ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 01 και 02 Σεπτέμβριος 2012.-
~**

MENOYME  EΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  : !!!
Διαδρομές - Εκδρομές  από  3 /09 /2012  έως και 7/09/2012 :
~**  Μετά  το  φαφητό στο Περτούλι  Τρικάλων 6/9/2012 :
http://youtu.be/UoAJZ2C3vE8

~** Ανεβαίνοντας στα Μετέωρα 6/9/2012 :
http://youtu.be/-5wiziEuVu4

~** KALAMBAKA TRIKALON 2012  Διαδρομή  αφήγηση :
http://youtu.be/5e3Nd66ipps

~** TRIKALA 2012 Διαδρομή από Καλαμπάκα αφήγηση : http://youtu.be/2pNzThlmBtc

~** Διαδρομές 2012 στα Τρίκαλα αφηγήσεις : http://youtu.be/vSNVWGA6gOY


~** Διαδρομές Λυγαριά Τρίκαλα 2012 :
http://youtu.be/mh-weOj7Go0

~** Διαδρομή Καλαμπάκα Τρίκαλα 2012 / 640 αφηγηση :
http://youtu.be/4wphTwX0F10

~** Διαδρομή προς Trikala Πύλη Ρωποτό Περτούλι 2012 αφήγηση :
http://youtu.be/bWFSVbOY-7Q

~** έργα στα ΜΕΤΕΩΡΑ 2012 :
http://youtu.be/wLhCjiyVQeQ

~**ΤΡΙΚΑΛΑ 2012 ΛΙΘΑΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ : ~**Τ ΡΙΚΑΛΑ 2012 ΛΙΘΑΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 632 : : http://youtu.be/umeTpGDS2BY~** ~*** Καλαμπάκα Τρίκαλα 2012 afigisi.MP4 1010655 :


http://youtu.be/2N_pNaKlQPQ~** Περτούλι 2012 P1010650.MP4 :
http://youtu.be/soV0D7DwKQw~** Πύλη Ρωποτο Ελάτη Περτούλι P1010651 2012.MP4 :

http://youtu.be/8j0ezuemoGU~**Περτούλι Τρικάλων 2012 P1010666.MP4 :

http://youtu.be/4c7huL9SmHc~** ΠΕΡΤΟΥΛΙ 2012 P1010665. :

http://youtu.be/6AwJ-7cm5eY
~** PERTOYLH ELATH 2012 655.MP4 :

http://youtu.be/tVAZSxuyFks~** P1010653 PERTOYLI 2012.MP4 :

http://youtu.be/OzVlm0mABoc~** P1010654 PYLH ROPOTO ELATH PERTOYLH 2012.MP4 :
http://youtu.be/BhPJkZLMDnk
~***** 660 ELATH PERTOYLH 2012.MP4 :

http://youtu.be/8ynirT1I5Y4~**** 669 Περτούλι φαγητό 2012.MP4 :

http://youtu.be/-Avo2oGaS-I  ,~*** P1010649 ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2012.MP4 :

http://youtu.be/26ZKEGQD9bo~*** P1010656 ΡΩΠΟΤΟ 2012.MP4 :

http://youtu.be/KM2Er7Qttfo ~*** P1010657 Ελάτη Περτούλι αφήγηση 2012.MP4 :

http://youtu.be/WmVS-eLq9w0~*** ~*** P1010658 Αναβρυσούλα Τρικάλων 2012.MP4 :


http://youtu.be/hi334nCKaX0 ~** P1010668 διαδρομή στο Περτούλι 2012.MP4 :

http://youtu.be/trYpxAFhFFk ~** ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ …ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!! :


1~**** P1010474.MP4 Στενα Ρούπελ 2012 :

http://youtu.be/mNdEsftbGDo2~*** P1010475.MP4 Στενά Ρούπελ ανεβαίνοντας 2012 :

http://youtu.be/pFueUwsvhFs3~*** P1010476.MP4 ανεβαίνοντας στα οχηρά του Ρούπελ 2012 :

http://youtu.be/z-fZJP77vVU4~*** 586 P1010486.MP4 TRIKALA KALAMPAKA 2012 :

http://youtu.be/yfk77EJ6lrw ,5~*** P1010487.MP4 Άγιος Τρύφωνας Κιλκίς 2012 :

http://youtu.be/tm_idFVDTHk6~** P1010489.MP4 ΚΙΛΚΙΣ πλατεία 2012 :

http://youtu.be/jMd94TPrCH87~*** P1010492.MP4 ΚΙΛΚΙΣ 2012 :

http://youtu.be/W-PtIuU_mug8~***P1010493.MP4 Κιλκίς αφήγηση 2012 :

http://youtu.be/6bWCd_rhC94 ,9~** 525 LARISSA 2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=058Ti0s0CW8&feature=share&list=UUW42ix16LmFdIRIhbP-OHEw  ,10~** P1010493.MP4 Κιλκίς αφήγηση 2012 l :

http://www.youtube.com/watch?v=6bWCd_rhC94&feature=share&list=UUW42ix16LmFdIRIhbP-OHEw11~*** P1010527.MP4 ΤΕΜΠΗ 2012 αφήγηση :

http://youtu.be/44x5oWaqqKE  ,

  P

12~** 1010526.MP4 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012 τραγούδι :

http://youtu.be/YWWeA2GNXbw13~*** P1010581.MP4 ΛΑΡΙΣΑ πλατεία 2012 :

http://youtu.be/Z_My7gUQjS814~** P1010486.MP4 Φαγητό Άνω Πορόϊα Σερρών 2012 :

http://youtu.be/LFlVhdYsd2s~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου