ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πέμπτη , 20 Οκτωβρίου 2011 Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση

 Πέμπτη , 20 Οκτωβρίου 2011 Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση   :

ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .... ΜΕ ΥΓΕΙΑ  , ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!
** "Οποιος βλέπει μέσα στην καρδιά του ίχνος μόνο μίσους προς τον οποιοδήποτε συνάνθρωπό του κ για οποιοδήποτε σφάλμα του, αυτός δεν αγαπάει το Θεό. Γιατί η αγάπη προς το Θεό δεν ανέχεται καθόλου το μίσος κατά του πλησίον....."


** "Ο Χριστός δεν θέλει να έχεις εναντίον κανενός ανθρώπου μίσος ή λύπη ή οργή η μνησικακία οποιασδήποτε μορφής και για οποιοδήποτε πρόσκαιρο πράγμα. Κι αυτό το διακηρύσσουν παντού τα τέσσερα Ευαγγέλια...."

Στο αγιάζι της ΕημέρωσηςΠέμπτη  20  Οκτωβρίου 2011 :

~**  Κρίσιμη ημέρα για το πολυνομοσχέδιο

* Στην πλέον κρίσιμη φάση φαίνεται ότι βρίσκεται η χώρα μας με το περίφημο πολυνομοσχέδιο να τίθεται σήμερα σε ψηφοφορία, εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και εν αναμονή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Κυριακής . -

~** Νέο μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων

* Σε νέο μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων βρίσκεται σήμερα η χώρα, καθώς οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία, το ενιαίο μισθολόγιο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
~**  "Ναι, με συνειδησιακό πρόβλημα"

* Η Βάσω Παπανδρέου στην ομιλία της στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, είπε ότι θα το ψηφίσει, επισημαίνοντας ωστόσο ότι έχει συνειδησιακό πρόβλημα για την πορεία της χώρας. Πριν είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
~**Εκκρεμεί ακόμη ο προϋπολογισμός, τι θα περιλαμβάνει

* Στον "αέρα" βρίσκεται η κυβερνητική δέσμευση έναντι της τρόικας για ανακοίνωση του προϋπολογισμού εντός της εβδομάδος, με το υπουργείο Οικονομικών να τελεί υπό κατάληψη.
 Η κυβέρνηση επικεντρώνει την προσοχή της στην κρίσιμη σημερινή ψήφιση κατ’ άρθρο του πολυνομοσχεδίου. Ωστόσο, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης που θα κρίνουν την Παρασκευή την 6η δόση, περιμένουν μία ακόμη απόδειξη των ελληνικών προθέσεων η οποία δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα έρθει.
 Το τελικό κείμενο του προϋπολογισμού που έπρεπε να ανακοινωθεί τελεί ακόμη υπό διαμόρφωση καθώς οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες εδώ και ημέρες δεν λειτουργούν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πολιτική ηγεσία αναζητά λύση ακόμη και την τελευταία στιγμή, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο παρουσίασης στο Eurogroup έστω των βασικών στόχων για φέτος και τα επόμενα χρόνια.
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι στόχοι αλλάζουν ξανά. Όσο περνούν οι ημέρες οι νέες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγαλύτερη ύφεση, της τάξης του 3% το 2012 από 2,5% που προέβλεπε το Προσχέδιο του προϋπολογισμού που ανακοινώθηκε στην αρχή του μήνα.
 Οι εκτιμήσεις γίνονται μαζί με τα στελέχη της τρόικας που βρίσκονται μόνιμα στην Αθήνα και φέρονται να αλλάζουν και τους στόχους για την αποτελεσματικότητα των μέτρων. Το πακέτο μέτρων 7,11 δισ. ευρώ του προσχεδίου για το 2011- 2012 επανεκτιμάται σε 6 δισ. ευρώ από την τρόικα, η οποία ζητά επιπλέον μέτρα.
 Επίσης υπολογίζεται ότι από το 2013 και μετά, λόγω ύφεσης, αστοχιών και μεταφοράς παρεμβάσεων πιο νωρίς (π.χ. πετρέλαιο θέρμανσης) θα χρειαστεί η ενίσχυση του μεσοπρόθεσμου με επιπλέον μέτρα αξίας 5 δισ. ευρώ περίπου. Η κυβέρνηση έχει ζητήσει από τους δανειστές τα μέτρα να μείνουν προς το παρόν ως μη προσδιοριζόμενα και να διευκρινιστούν τους επόμενους μήνες.
 Αρμόδια στελέχη εξηγούν ότι το καθεστώς συγγραφής του προϋπολογισμού είναι εξαιρετικά αβέβαιο και ρευστό:
 - Μετά τις δραματικές περιγραφές που κάνει η ίδια η κυβέρνηση για το κόστος των αντιδράσεων, οι επιτηρητές φέρονται να φέρνουν πιο κοντά το κακό σενάριο για την απόδοση των έκτακτων μέτρων, ακόμη και του τέλους στα ακίνητα. Ήδη από το προσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος έκανε λόγο για ενδεχόμενο επιπλέον αύξησης του ελλείμματος από το 8,5% του ΑΕΠ (που είναι ο νέος στόχος του 2011) στο 9% του ΑΕΠ. Αυτό σημαίνει επιπλέον μέτρα πάνω από 1,2 δισ. ευρώ που θα πρέπει να έρθουν το 2012.
 - Μία άλλη πηγή ασάφειας είναι η ύφεση. Πολλοί αναλυτές συντάσσουν σενάρια για μεγαλύτερη πτώση του ΑΕΠ φέτος και το 2012 η οποία θα μειώσει και άλλο την απόδοση των μέτρων.
 - Υπάρχει και μία πιθανότητα για θετική εξέλιξη. Αν η Ε.Ε. αποφασίσει ένα νέο πακέτο στήριξης με ευνοϊκότερο επιτόκιο δανεισμού, τότε οι δαπάνες αποπληρωμής του χρέους περιορίζονται, μαζί και τα μέτρα για φέτος και τα επόμενα χρόνια. Αν μάλιστα υπάρξει και αναπτυξιακό «πακέτο» τότε το ίδιο το ΑΕΠ θα βοηθήσει στην αποκλιμάκωση του ελλείμματος.

~** Εκτός της νέας πραγματικότητας των εισοδημάτων τα τεκμήρια

*  Στα δίχτυα των τεκμηρίων κινδυνεύουν να πιαστούν χιλιάδες μισθωτοί. Πρόκειται για το αποτέλεσμα των πολύ υψηλών τεκμηρίων τα οποία, με δεδομένες τις μεγάλες μειώσεις μισθών που έχουν γίνει και θα γίνουν στον ιδιωτικό (λόγω της κατάργησης των κλαδικών συμβάσεων) και το δημόσιο τομέα (λόγω του ενιαίου μισθολογίου), κινούνται πλέον στα όρια της φορολογικής πραγματικότητας.
 ~ Μισθωτοί με ένα μεσαίο σπίτι που έκαναν το «σφάλμα» να διαθέτουν ένα μεσαίου ή υψηλού κυβισμού αυτοκίνητο και ένα σπίτι στο χωριό κινδυνεύουν να φορολογηθούν για υψηλότερο εισόδημα από αυτό που πραγματικά αποκτούν διότι το τεκμαρτό εισόδημα είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό τους. Να σημειωθεί ότι με τον πρώτο εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου τα τεκμήρια διαβίωσης αυξήθηκαν σημαντικά και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις διπλασιάστηκαν. Τα εισοδήματα, ωστόσο, συνεχώς συρρικνώνονται με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις πλέον τα τεκμήρια να οδηγούν σε φορολογικές επιβαρύνσεις φορολογούμενων που δεν κρύβουν εισόδημα από την εφορία.
 ~ Για παράδειγμα, ένας μισθωτός που μένει με ενοίκιο σε ένα σπίτι 90 τετραγωνικών μέτρων το οποίο βρίσκεται σε περιοχή με αντικειμενική τιμή ζώνης 1.500 ευρώ, διαθέτει ένα ΙΧ ηλικίας 5 ετών 1.800 κυβικών εκατοστών και έκανε το «λάθος» να διαθέτει και ένα σπίτι στο χωριό επιφάνειας 80 τετραγωνικών μέτρων θα πρέπει να δηλώσει στην εφορία εισόδημα τουλάχιστον 16.050 ευρώ, δηλαδή 1.146 ευρώ (μεικτά) μηνιαίως αν εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα (και λαμβάνει 14 μισθούς) ή 1.337 ευρώ (μεικτά) μηνιαίως αν εργάζεται στο δημόσιο τομέα. Μπορεί οι παραπάνω μισθοί να δείχνουν λογικοί, ωστόσο, στους περισσότερους κλάδους της οικονομίας αποτελούν πλέον πολυτέλεια λόγω της ύφεσης.
 ~ Να σημειωθεί ότι ο παραπάνω μισθωτός έκανε το έγκλημα να έχει αποκτήσει ένα αυτοκίνητο κυβισμού 2.000 εκατοστών (με τραπεζικό δανεισμό την εποχή της φούσκας στην οικονομία) τότε το ετήσιο τεκμαρτό εισόδημα αυξάνεται στα 17.250 ευρώ, ενώ αν έκανε το λάθος να έχει κληρονομήσει την ίδια κατοικία σε περιοχή με τιμή ζώνης 2.850 ευρώ τότε το τεκμαρτό του εισόδημα αυξάνεται στα 18.790 ευρώ.
 ~ Σε δύσκολη θέση αναμένεται να έρθουν και οι υψηλόμισθοι του δημόσιου τομέα (π.χ. εργαζόμενοι στα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών) μετά τις μειώσεις που θα γίνουν στις αποδοχές τους λόγω της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου. Εφόσον έχουν στην κατοχή τους κατοικία μεγάλης επιφάνειας και υψηλού κυβισμού οχήματα, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθούν αντιμέτωποι με τα τεκμήρια.
 ~ Οι φορολογούμενοι που έχουν εισόδημα χαμηλότερο από αυτό που προκύπτει βάσει των τεκμηρίων μπορούν να υποβάλουν σχετική ένσταση στην εφορία καθώς τα τεκμήρια είναι «μαχητά». Ωστόσο, θα πρέπει να πείσουν τον έφορο με παραστατικά και στοιχεία για το πραγματικό τους εισόδημα.

~** Ανέλεγκτες οι στοίβες των αποδείξεων στις εφορίες

~  Χωρίς ουσιαστικό έλεγχο έχουν παραμείνει οι αποδείξεις που υπέβαλαν ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως στην εφορία οι φορολογούμενοι και οι οποίες οδήγησαν σε μεγάλες επιστροφές φόρου. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος των αποδείξεων έχει ξεκινήσει σε ελάχιστες εφορίες λόγω της έλλειψης προσωπικού αλλά και του φόρτου εργασίας από άλλες υποθέσεις, όπως η διόρθωση των λαθών στα πολύ-εκκαθαριστικά της εισφοράς αλληλεγγύης.
~ Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr η σύσταση ειδικών επιτροπών για τον δειγματοληπτικό έλεγχο των αποδείξεων έχει πραγματοποιηθεί σε εφορίες που μετρώνται στα δάχτυλα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να έχουν βεβαιωθεί ελάχιστα ποσά επιπλέον φόρου εισοδήματος από έλεγχο αποδείξεων και εντοπισμό «φουσκωμένης» αξίας. Μάλιστα με δεδομένο ότι η κατάσταση στις εφορίες από άποψη προσωπικού όχι μόνο δεν πρόκειται να βελτιωθεί αλλά θα επιδεινωθεί της εφαρμογής του θεσμού της εφεδρείας και σε αυτές τις υπηρεσίες, θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους αν τελικά γίνουν ουσιαστικοί έλεγχοι στις αποδείξεις και βεβαιωθούν πρόσθετοι φόροι.

~** Συμφωνία και άφιξη πρίγκιπα!

* Η πλευρά του πρίγκιπα μελετά τους νέους όρους που έθεσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης - όπως διαρρέει η ίδια - και στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία ενός της ημέρας, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα έρθει ως το Σάββατο στην Ελλάδα! * Σε διαφορετική περίπτωση, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, καθώς θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί η συμφωνία για να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο τριφύλλι και μετά να παρουσιαστεί.
* Το νέο θέμα με τις επαφές των δύο πλευρών εστιάζεται στον τρόπο που θα μπουν τα πρώτα 20 εκατομμύρια στην ομάδα, καθώς ο Βαρδινογιάννης ζήτησε χθες αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με 15 εκατομμύρια ευρώ και τα υπόλοιπα πέντε να έρθουν αργότερα. Τον όρο αυτό μελετά η πλευρά του πρίγκιπα, δηλαδή ο Βλάσης Τσάκας και ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος και διαρρέουν ότι σε περίπτωση που τον κάνουν αποδεκτό, ο 26χρονος Σαουδάραβας θα έρθει μέσα σε 48 ώρες στην Ελλάδα.
 * Διαφορετικά η άφιξη του θα μετατεθεί για άλλη ημερομηνία στο μέλλον, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά, πότε θα γίνει αυτό!

~** Ένταση στο Σύνταγμα

* Οδομαχίες στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της νέας συγκέντρωσης, που πραγματοποιείται σήμερα από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, κατά τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας και ύστερα από τη μεγαλύτερη κινητοποίηση του ελληνικού λαού τα τελευταία χρόνια.
~** Νεκρός   είναι ο Καντάφι

* Υπέκυψε στα τραύματά του ο Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με το Reuters. Ο πρώην ηγέτης της Λιβύης συνελήφθη και τραυματίστηκε κοντά στη γενέτειρά του, τη Σύρτη, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει με μια αυτοκινητοπομπή.
~**  Διαφωνούν ΔΝΤ και Ε.Ε. για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

* Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διαφωνεί με τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Ευρωπαίους αξιωματούχους.

 * Σύμφωνα με το πρακτορείο, το ΔΝΤ θέλει να περιμένει μέχρι να ξεκαθαρίσει το outlook πριν δώσει το πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
 * Το Ταμείο πιστεύει ότι οι προβλέψεις της Ε.Ε. για το ελληνικό χρέος είναι υπερβολικά αισιόδοξες και θέλει να περιμένει για μετά τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. της Κυριακής για να δει αν οι συζητήσει θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο για τη βιωσιμότητα των επιπέδων του χρέους.
 * "Το ΔΝΤ θεωρεί ότι οι εκτιμήσεις άλλων μελών της τρόικα είναι υπερβολικά αισιόδοξες", αναφέρει πηγή στο πρακτορείο, ενώ άλλη πηγή σημειώνει: "Το ΔΝΤ σίγουρα θα θέλει να δει που θα καταλήξουν το Eurogroup και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο" αναφερόμενος στη σύνοδο κορυφής της Κυριακής.
 * Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι αν στη σύνοδο συμφωνηθεί η μεγαλύτερη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην κατεύθυνση της μείωσης του ελληνικού χρέους, αυτό θα μπορούσε να βελτιώσει τη βιωσιμότητα του χρέους επιτρέποντας στο ΔΝΤ να δώσει το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης, πιθανώς το Νοέμβριο.

~**  Γερμανία: Πιθανή η χρονική μετάθεση της Συνόδου Κορυφής - DJ

~ Η γερμανική κυβέρνηση δεν αποκλείει την πιθανότητα αναβολής της Συνόδου Κορυφής που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου μεταδίδει το Dow Jones Newswires.
 ~ Το πρακτορείο αναφέρει ότι η αιτία της πιθανής καθυστέρησης είναι η διαφωνία για το θέμα της μόχλευσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).

~** Χρυσοχοϊδης: Πατριωτική η στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας

* ~  OI  Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει δείξει μια απαράμιλλη στάση, την οποία θα την χαρακτήριζα εθνική, πατριωτική. Σε διαφορετική περίπτωση, ίσως η Ελλάδα να ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση σήμερα", δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, αναφερόμενος στην στάση που θα τηρήσουν στην κρίσιμη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

 * "Στην πραγματικότητα είμαστε μόνοι μας. Δηλαδή, δεν υπάρχει κάποιος από τον πολιτικό κόσμο, ο οποίος να συμπαραστέκεται ή να συνοδοιπορεί σε αυτή τη διαδικασία", τόνισε ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και συμπλήρωσε "Επισημαίνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από τους Ευρωπαίους ηγέτες, από την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ότι στην Ελλάδα, σε αντίθεση με την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και μια σειρά άλλες χώρες, δεν συμβαίνει ένα στοιχειώδες φαινόμενο συναίνεσης".
 * Ακόμη, αναφερόμενος στο θέμα των εκλογών παρατήρησε: "Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ειλικρινής και βαθιά η θέληση της Νέας Δημοκρατίας να πάμε σε εκλογές. Η άποψή μου είναι πως δεν θέλει εκλογές".

~** Saxo Bank: Στη λογική του "παρατείνω και υποκρίνομαι" η Σύνοδος Κορυφής

* Ο Steen Jakobsen, chief economist της Saxo Bank, σχολιάζει τα σημερινά δεδομένα στην ευρωπαϊκή κρίση χρέους και εκτιμά ότι η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. στις 23 Οκτωβρίου θα κινηθεί στην υπάρχουσα λογική του «παρατείνω και υποκρίνομαι» και το μόνο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι θα δούμε να εισέρχεται στη συζήτηση κάποιο στοιχείο μιας ενδεχόμενης λύσης.

 * Για να περιγράψει την κατάσταση και την επόμενη ημέρα, αναφέρει ότι ένα παλιό δάσος καταστρέφεται μερικώς, αλλά αυτή η καταστροφή αποτελεί και ανανέωση που επιτρέπει την εμφάνιση ενός πιο γόνιμου και καλύτερης ποιότητας οικοσυστήματος.
 * Εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, η αγορά στοιχηματίζει ακόμη ότι η Γερμανία θα επιλέξει την αλληλεγγύη από την δημοσιονομική πειθαρχία, παρά το γεγονός ότι κυβερνητικές πηγές από τη Γερμανία χαμήλωσαν τις προσδοκίες για το αποτέλεσμα. Η αγορά μοιάζει με παίκτη του πόκερ που έχει στοιχηματίσει όλα του τα χρήματα, ελπίζοντας να έχει δίκιο.

~** AΘΛΗΤΙΚΗ ΠΕΜΠΤΗ :
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου για το Europa League , Γιουρόπα κάπ στο ποδόσφαιρο :
1ος Όμιλος :
* Τόττεναμ  - Ρουμπίν Καζάν  1-0  , (1-0).- ^
* ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης - Σάμροκ Ρόβερς  2-1 , (1-0).- Τα γκόλ : 12΄' Κοστίν Λάζαρ , 63΄ Βιερίνια , 48΄ Καρί Σχέππαρντ ,
2ος Όμιλος :
* Σταντάρ Λιέγης  - Βόρσκλα Πολτάβα  0-0 , (0-0).-
* Ανόβερο -Κοπεγχάγη  2-1  ,(1-0).-
3ος Όμιλος :
* Ραπίντ Βουκουρεστίου - Λέγκια Βαρσοβίας   0-1 ,(0-0).-
* Χαποέλ  Τέλ Αβίβ - Αϊτχόφεν    0-1 , (0-0).-
4ος Όμιλος :
* Σπόρτιγκ Λισσαβώνας - Βισλούϊ   2-0 , (1-0) .-
* Ζυρίχη  - Λάτσιο    1-1 ,(1-1).-
5ος Όμιλος :
* Στόουκ  - Μακαμπί Τέλ Αβίβ  3-0 , (3-0).-
* Ντιναμό Κιέβου - Μπεσίκτας  0-0  , (0-0).-
6ος Όμιλος :
 Αθλέτικο Μπιλμπάο - Σάλτσμπουργκ   2-2 , (0-2).-
Σλόβαν Μπρατισλάβας -Παρί Ζέν Ζερμέν   0-0 , (0-0).-
 7ος Όμιλος :
* Αλκμάρ - Αούστρια Βιέννης  2-2 , (0-2) .- ^
* Μάλμε - Μέταλιστ  1-4 , (1-2).- ^
8ος Όμιλος :
* Μάρμπορ - Μπράγκα 1-1 , (1-1).-  ^
* Κλάμπ Μπρίζ - Μπέρμιχαμ 1-2 , (1-1 ).- ^
9ος Όμιλος :
* Ρέν - Σέλτικ  1-!  , (1-0).- ^
* Ουντινέζε  - Ατλέτικο Μανδρίτης  2-0  , (0-0).- ^
10ος Όμιλος :
* ΑΕΚ  Λάρνακος  - Σάλκε  0-5 , (0-3).- ^
* Μακαμπί Χάϊφα - Στεάουα  Βουκουρεστίου  5-0 , (3-0).-
11ος Όμιλος :
 * Οντένσε Β.Κ. - Τβέντε 1-4 , ( 0-2 ).- ^
 * Βίσλα Κρακοβίας - Φούλαμ 1-0 , (0-0).- ^
12ος Όμιλος :
* Λοκομοτίβ Μόσχας - ΑΕΚ Αθηνών 3-1 (1-0).- ^ Tα γκόλ : 47΄και 71΄πεν . Ντιμίτρι Σίτσεφ , 90+2΄Φίλιπ Καισέντο , 88΄ Δημήτρης Σιαλμάς .- ^
 * Στούρμ Γκράτς - Άντερλεχτ 0-2 , (0-0).- ^

 Για την Ευρωλίγκα στο Μπάσκετ Πέμπτη , 20-10-2011 :
1ος Όμιλος :
* Ούλκερ  Φενέρ Μπαχτσε  - Κάχα Λαμποράλ  66-69 .- ^ Χθές .-
* Καντού - Νάνσι  80-69 .-  ^ Χθές .-
2ος Όμιλος :
* ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ουνικάχα Μάλαγα  98-77 ,( 52-49 ).- ^
* Μπρόσε Μπάσκετς - Ζάγκρεπ   96-65  , (52 -30) .-
3ος Όμιλος :
 * Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο - Μακαμπί Ηλέκτρα Τ.Α. 89-82 ,  (41-38) .-
* Σαρλεουά - Ρεάλ Μανδρίτης  76-100  , (37-45)  .- ^
* Παρτιζάν Βελιγραδίου - Εφές Ανατολού 73-84 .- ^
  4ος Όμιλος :
* Ολίμπια Λουμπλιάνας - Μπαρτσελόνα  64-86  , (30-41)  .- ^
* Ούνικ Καζάν -Σιένα  71-79 .- ^ Χθές
* Ασέκο Π[ρόκουμ - Γαλατάσαράϊ 72-76 .-^ Χθές
5ος Όμιλος :
 * Μπιλμπάο - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς

~** ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 37 ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ Η κ. Λούκα  Κατσέλη βουλευτής ΠΑΣΟΚ  .. : Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε το άρθρο 37  του πολυνομοσχεδίου και διεγράφει με απόφαση Γ. Παπανδρέου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ .-
Το πολυνομοσχέδιο πέρασε στην ψηφοφορία με 153 ψήφους του κυβερνώντος κόμματος .-

~**

 
***** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 :

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Αυτό το Σαββατο-Κύριακο στην ενημέρωση : Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 και Κυριακή 2 - 10 - 2011 στο αγιάζι της καθημεριμότητας και της ενημέρωσης :.-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/10/blog-post.html , ΣΤΟ Αγιάζι της ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ ΤΟΥ Σαββατο-Κύριακου : 1 Οκτωβρίου και Κυριακή 2 -10-2011 .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/10/h.html  , H Ζωή είναι μπροστά μας : , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 201 ,.-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας Ενημέρωσης : Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 ,.-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/10/2011.html  , Διάλογοι 2011 : Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2011 , .-

 ~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Aυτή η Τρίτη στην ενημέρωση : ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ,.-

 ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Aυτή η Τετάρτη στην ενημέρωση : 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ..-

 ~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Aυτή η Πέμπτη στην ενημέρωση : 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - Πτωχεύσεις στην Ελλάδα,.-

 ~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/10/6-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011.-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/10/7-10-2011.html  , Αυτή την Παρασκευή στην ενημέρωση 7-10-2011 .-

~*** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/10/2011.html  , Οδοιπορικό στη μυθική Κίνα 2011 : 7/10/2011 .-

 ~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/10/blog-post_08.html  , Ανέκδοτα για όλους και για όλα :, Σάββατο , 8 Οκτωβρίου 2011 .-

 ~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , , Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011 , Αυτό το Σαββατο-Κύριακο στην ενημέρωση .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Αυτή τη Δευτέρα στην Ενημέρωση , 10 Οκτωβρίου 2011.- .

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/10/2011.html  , Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 , ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2011 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/10/11-o-2011.html  , Aυτή η Τρίτη στην ενημέρωση 11 Oκτωβρίου 2011 .-

~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/2011.html#!/2011/10/2011.html  , Αρφαρά - Καλαμάτας -Μεσσηνίας 2011 .-

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/10/12-2011.html  , Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/blog-post.html  , Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 , Φωτογραφίες και Βίντεο από το Αρφαρά Μεσσηνίας .-

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/10/13-2011.html  , Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 , Aυτή η Πέμπτη στην ενημέρωση 13 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/10/14-2011.html  , Παρασκευή και ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2011

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/10/14-2011.html  , Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 , Παρασκευή στην ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/10/2011.html  , Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 , Περιηγητική Λέσχη Μεσσήνης 2011 .-

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/10/15-10-2011.html  , Βλέπουμε και Μένουμε Ελλάδα Σάββατο 15-10-2011 Παραδείσια .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/10/15-16-2011.html  , Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 , Σαββατο-Κύριακο στο αγιάζι της Ενημέρωσης 15 και 16 Οκτωβρίου 2011 .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/10/17-10-2011.html  , Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 , Δεύτερα 17-10-2011 στην καθημερινότητα της ενημέρωσης .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/10/18-0-2011.html  , Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011 , Τρίτη 18 0κτωβρίου 2011 στην ενημέρωσή .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/10/t-19-2011.html  , Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 , Tετάρτη , 19 Οκτωβρίου 2011 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/10/20-2011.html , Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 , Πέμπτη , 20 Οκτωβρίου 2011 Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου