ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΑΠΌ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ καλό Πάσχα *

ΑΠΌ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ! καλό Πάσχα ! :


ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :
Με Όραμα την Ελλάδα της ψυχής μου, την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, την χώρα της Αγάπης για τις Ανθρώπινες Αξίες, την πατρίδα της καρδιάς μου, για την οποία υπάρχω και αγωνίζομαι.{Κάρμεν-Λουκία Γλιγλή.} .-
· Ποια πατρίδα σε διώχνει και ποια σε χρειάζεται, ποια σε νοιάζεται, ποια γη?

· Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ...

· Σταύρωση, Ταφή και Ανάσταση στο έργο του Ρέμπραντ

Ποια πατρίδα σε διώχνει και ποια σε χρειάζεται, ποια σε νοιάζεται, ποια γη?
Καταχωρήθηκε: 01 Apr 2010 01:35 PM PDT

Πριν ένα χρόνο περίπου πέρναγα από το κέντρο της Αθήνας ένα πρωινό μιας αργίας. Ανάμεσα σε μαύρους, Πακιστανούς, σκυλιά, πρεζάκια που ξέρναγαν, μπότες αστυνομικών που πάταγαν, γυναίκες ελαφρών ηθών, Ελληνίδες και ξένες ενωμένες που φώναζαν στους αστυνομικούς για να ελευθερώσουν τον νταβατζή τους.

Είχα πολλά χρόνια να περάσω από εκεί και ομολογώ ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα. Η εικόνα που μου έμεινε στο μυαλό αρχίζει σιγά-σιγά να ξεθωριάζει, αλλά μου έμεινε η μυρωδιά.
Αυτή η άθλια ανάμιξη ιδρώτα, σάπιας αναπνοής, "αμαρτωλών" υγρών, εμετού και πόνου. Όλα εκεί είναι μοιρασμένα στα δυο.
Οι «καταπιεσμένοι» και τα όργανα της τάξης. Ναι, κατάλαβα ότι εκεί δεν υπάρχει ρατσισμός, ότι εκεί όλοι είναι αδέρφια. Συμφιλιωμένοι μπρος σε θάνατο και «ζωή», παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Δεν ασχολήθηκαν με μένα ούτε για να μου ρίξουν μακάρι ένα βλέμμα. Ήμουν ξένο σώμα. Δεν είχα το θάρρος να φαντάζομαι τότε πως όλα μπορεί να τα αλλάξει η νύχτα, με τον γλυκό απατηλό μανδύα της που όλα τα σκεπάζει και τους δίνει άλλο χρώμα, αλλάζοντας τις ισορροπίες. Όταν τα βαποράκια και οι νταβαζτίδες πουλάνε ένα κομμάτι στιγμιαίας «ευτυχίας», μάλλον ανενόχλητοι. Δεν ήθελα να μου μείνει ούτε καν η ανάμνηση.
Μέχρι χθες την νύχτα. Όταν άκουσα ότι ένα παιδί πέθανε, σκεπάζοντας με αίμα και με κομμάτια του κορμιού του την ίδια του την μάνα. Όταν η μικρή του αδελφή κινδυνεύει να χάσει την όραση της, με σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Όταν μια οικογένεια κατατρεγμένων ψάχνοντας στα σκουπίδια για ζωή, βρήκε απλώς τον θάνατο. Ξένο σώμα και αυτοί στις ίδιες περιοχές. Δεν ξέρω ποιοι έβαλαν την βόμβα και γιατί, δεν ξέρω αν λυπούνται η αν το κοιτάζουν ψυχρά, λογαριάζοντας αυτές τις ψυχές σαν «παράπλευρες απώλειες».
Ξέρω όμως ποιοι είναι αυτοί που χαίρονται. Είναι όλοι αυτοί οι «περήφανοι Έλληνες» που μεταφέρουν την κληρονομία των μεγάλων προγόνων από τα πάτρια εδάφη στις ελβετικές τράπεζες. Αυτοί που πήγαν τις επιχειρήσεις τους σε άλλες χώρες για φτηνότερα χέρια εργασίας και μεγαλύτερο προσωπικό κέρδος.
Αυτοί που δεν ήθελαν τους συμπατριώτες τους στις δουλειές, αλλά ξένους εργάτες, για τον ίδιο λόγο. Οι ίδιοι που λένε ότι εμείς δεν θέλουμε δουλειές και ας βλέπουν ότι πτυχιούχοι γλύφουν και ζητιανεύουν για μια δουλειά στην οικοδομή η στα σκουπίδια του κάθε δήμου. Οι ίδιοι που μας τρομάζουν τώρα με συνθήματα τύπου ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, που ήρθαν για μια καλύτερη ζωή σε μια καινούργια πατρίδα.
Εκείνοι που φωνάζουν σε παρελάσεις συνθήματα που κάνουν τους ήρωες του έθνους να στριφογυρίζουν μες στο τάφο τους. Που μαθαίνουν στα παιδιά τους να χειροκροτούν τέτοια φαινόμενα, αντί να τα καταδικάζουν. Αυτοί που τα πήγαν όλα σε offshore εταιρίες για να ξεφύγουν της φορολογίας.
Εκείνοι που δείχνουν την περίφημη ελληνική «φιλοξενία» μόνο όταν μπορούν να ΠΑΙΡΝΟΥΝ και όχι να δίνουν. Όλοι οι «καλοί χριστιανοί» που πάνε οικογενειακώς στην εκκλησία ειδικά στις προεκλογικές περιόδους και ειδικά πριν από τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση. Αυτοί οι «καλοί Σαμαρείτες» που δίνουν ένα κομμάτι σαν δωρεά, για να τους συγχωρεθεί το αμάρτημα του «ου κλέψεις». Που φωτογραφίζονται την ημέρα στα ιδρύματα και το βράδυ αγοράζουν το βίντεο της κάθε Τζούλιας.
Αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι που μας κάνουν «πολιτική εκπαίδευση» από τα παράθυρα των καναλιών, με απώτερο σκοπό το να περάσουν στις συνειδήσεις μας τι είναι «εφικτό» και τι όχι, συμφώνα με τις εντολές των αφεντικών τους.
Αυτοί που σαν «Μεγάλα κεφάλαια» της ΕΕ δεν αναγνωρίζουν τα σύνορα μας έμπρακτα σαν σύνορα της Ευρώπης. Οι ίδιοι που δεν ξέρουν τι σημαίνει η αλληλεγγύη με τον υπόλοιπο κόσμο. Που δεν καταλαβαίνουν ότι έχουμε μια γη για όλους κάτω από τα πόδια μας και ότι φροντίζοντας την δίκαια σημαίνει να προστατεύεις τους αδύναμους της γης πρώτα απ'όλα.
Ναι, τους ακούω και εγώ τόσα χρόνια με το ίδιο τροπάριο. Αυτό που σαν βάση έχει το «διαίρε και βασίλευε».
Σας κοιτάζω σήμερα λοιπόν, τώρα όταν αρχίζω και συνηθίζω την μυρωδιά του αίματος, και σας λέω: Ναι, ρε, το κατάλαβα, για όλα φταίνε οι ξένοι. Μόνο που πρέπει να καταλάβουμε που να τους ψάξουμε. Και σας λέω και εσάς στους άλλους, να μην ψάξετε να τους βρείτε στην λάθος μεριά. Γιατί όλοι μας, εμείς εδώ κάτω, πρέπει να μάθουμε να τους κοιτάζουμε κατάμουτρα και με θάρρος, όλους αυτούς τους αληθινούς «ξένους».
«Δε μ 'ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Ένα Τους αντιμετωπίζω όλους μ' κριτήριο: την αρετή. Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος".
Μέγας Αλέξανδρος

Αναρτήθηκε από KΑΡΜΕΝ ΓΛΙΓΛΗ στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 2:48 μ.μ.
http://www.hamomilaki.gr/

Αυτό περιλαμβάνει μια απόσπαση ήχου / βίντεο / αρχείων πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη Τώρα
Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ...
Καταχωρήθηκε: 01 Apr 2010 10:55 π.μ. PDT

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου,
ο εν ύδασι την γην κρεμάσας.
Στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται,
ο των αγγέλων βασιλεύς.
Ψευδή πορφύραν περιβάλλεται,
ο περιβάλλων τον ουρανόν εν νεφέλαις.
Ράπισμα κατεδέξατο,
ο εν Ιορδάνη ελευθερώσας τον Αδάμ.
Ήλοις προσηλώθη, ο νυμφίος της Εκκλησίας.
Λόγχη εκεντήθη, ο υιός της Παρθένου.
Προσκυνούμεν σου τα Πάθη, Χριστέ.
Δείξον ημίν και την ένδοξόν σου Ανάστασιν.


«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γην κρεμάσας", ψάλλει ο ιερέας την ώρα που περιφέρει τον εσταυρωμένο Ιησού στο ναό για την αναπαράσταση της σταύρωσης.

Είναι η στιγμή, όπου σε όλες τις εκκλησίες της χώρας θα σβήσουν τα φώτα. Η πομπή της σταύρωσης, υπό το αμυδρό φως των κεριών, θα κινηθεί με αργό και σταθερό ρυθμό προς το κέντρο των ναών, διασχίζοντας το πλήθος των πιστών. Το Θείο δράμα σχεδόν κορυφώνεται ... Αυτός που στήριξε τη γη πάνω στο νερό χλευάζεται: "στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται, ο των Αγγέλων Βασιλεύς ψευδή πορφύρα περιβάλλεται, ο περιβάλλων τον ουρανόν εν νεφέλαις ράπισμα κατεδέξατο - ο εν Ιορδάνη ελευθερώσας τον Αδάμ. Λόγχη εκεντήθη ο Υιός της Παρθένου ».

Η ελπίδα, ωστόσο, για το χαρμόσυνο γεγονός προκαλεί ανακούφιση στο πλήθος: Προσκυνούμεν Σου τα Πάθη, Χριστέ, δείξον ημίν και την ένδοξόν Σου Ανάσταση ".

Σήμερα το βράδυ επίσης στην ακολουθία του Νυμφίου διαβάζονται τα 12 ευαγγέλια που περιγράφουν το γενεαλογικό δένδρο του Ιησού, προβλέπουν τον ερχομό του, καταγράφουν τα άγια Πάθη και τη λαμπρή Ανάσταση.

Τα έθιμα της Μεγάλης Πέμπτης
Παραδόσεις αιώνων αναβιώνουν από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Από τη Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και από τη Ζάκυνθο ως τα νησιά του Αιγαίου, η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί μια περίοδο κατάνυξης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ανά περιοχή.
Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί, παραδοσιακά βάφουμε τα αυγά μας και ουσιαστικά ξεκινάνε τα περισσότερα πασχαλινά έθιμα της χώρας μας.
Από το πρωί οι γυναίκες καταγίνονται με το ζύμωμα. Ζυμώνουν τις κουλούρες της Λαμπρής με διάφορα μυρωδικά και τις στολίζουν με ξηρούς καρπούς και με στολίδια από ζυμάρι. Τα ονόματά τους ποικίλουν ανάλογα με το σχήμα που τους δίνουν. Λέγονται κουτσούνες, κουζουνάκια, κοφίνια, καλαθάκια, δοξάρια, αυγούλες, λαζαράκια.
Βασική ασχολία της ημέρας είναι και το βάψιμο των Αυγών, που συμβολίζει το θείο πάθος και την ανανέωση της ζωής. Για αυτό και η Μεγάλη Πέμπτη λέγεται επίσης και Κόκκινη Πέμπτη ή "ΚοκκινοΠέμπτη"
Το βάψιμο των αυγών γίνεται με ορισμένη εθιμοτυπία. Σε πολλά μέρη, είναι συγκεκριμένος ο αριθμός αυγών που θα βάψουν και οι τρόποι και τα μέσα βαφής που θα χρησιμοποιήσουν.

Η παράδοση αναφέρει ότι η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή πήγε στη Ρώμη και διαμαρτυρήθηκε στον Αύγουστο για το έγκλημα του Πιλάτου, αναφέροντας παράλληλα τα σχετικά με την Ανάσταση του Χριστού. Επειδή όμως ο Αύγουστος δυσπιστούσε, εκείνη του είπε για να πιστέψει στην Ανάσταση, ότι θα κοκκίνιζε μόνο του το αυγό που κρατούσε στα χέρια της. Όπως και έγινε.
Για μερικούς βάφονται κόκκινα σε ανάμνηση του χυμένου αίματος του Χριστού. Για άλλους το κόκκινο χρώμα είναι έκφραση χαράς για το ευτυχισμένο γεγονός της Ανάστασης του Κυρίου και συνάμα μέσο αποτρεπτικό κάθε κακού.
Την ίδια σημασία έχει και η ανάρτηση κόκκινων υφασμάτων από τα παράθυρα την Μεγάλη Πέμπτη.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, Αμήν
http://www.hamomilaki.gr/

Σταύρωση, Ταφή και Ανάσταση στο έργο του Ρέμπραντ
Καταχωρήθηκε: 31 Μάρτη 2010 10:08 PM PDT
Του Ξενοφώντα Παπαευθυμίου
μουσειολόγου - συντηρητή έργων τέχνης

Η θρησκευτική μας εικονογραφία είναι γεμάτη από σπουδαίες απεικονίσεις σκηνών από τα πάθη και την Ανάσταση του Χριστού, απεικονίσεις ιδιαίτερου "ύψους" και "μεγέθους", οι οποίες καταφέρνουν με μοναδικό ίσως τρόπο να αποδώσουν όχι μόνο την τραγικότητα αλλά και την εσωτερική διάσταση και αλήθεια αυτών των στιγμών.
Συνηθίζουμε να λέμε ότι μόνον η ανατολική ζωγραφική παράδοση καταφέρνει να αποδώσει την εσωτερικότητα και τον συμβολισμό αυτών των σκηνών χωρίς να καταφεύγει σε τεχνάσματα το οποία μας οδηγούν σε φυσιοκρατικές καταστάσεις, κάτι που συνήθως συμβαίνει στην δυτική τέχνη, η οποία προβάλλει κυρίως την ανθρώπινη και όχι την υπερβατική διάσταση.
Ένας από τους μεγάλους δασκάλους της δυτικοευρωπαϊκής παράδοσης που κατάφερε να προσδώσει μία ξεχωριστή διάσταση στις ιερές αυτές σκηνές, ξεφεύγοντας από την απλή εικονογραφική και διακοσμητική απόδοση πολλών άλλων ομότεχνών του, είναι ο Ολλανδός Ρέμπραντ φάν Ράϊν (16.061.669).
Ο Ρέμπραντ σηματοδότησε την τέχνη της εποχής του επηρεάζοντας σαφώς την εξέλιξη της ευρωπαϊκής τέχνης με τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το χρώμα και το φως μέσα στο έργο του, κάτι που του έδινε την δυνατότητα να διεισδύει στην ίδια την ουσία του θέματος και να ανακαλύπτει την βαθύτερη δομή και νόημά του, δημιουργώντας και εφαρμόζοντας τους δικούς του κανόνες και ευρήματα που προσέδιδαν σε αυτό μια ξεχωριστή ευαισθησία.

Ρεμπράντ Φαν ΡάινΤο στήσιμο του σταυρού (1633) Πινακοθήκη Μονάχου
Με κύριο εργαλείο του το χρώμα, που κυμαινόταν από το αστραφτερό λευκό μέχρι τα βελούδινα καφέ και το μαύρο, κατάφερνε να δώσει έναν ξεχωριστό φωτισμό στο έργο του που λειτουργούσε σκηνογραφικά, αποδίδοντας έτσι τις έντονες συναισθηματικές καταστάσεις των θεμάτων του, καταφέρνοντας να δημιουργήσει άχρονες σκηνές, όπως θα τις χαρακτηρίζαμε και στην ανατολική παράδοση.
Τέτοια χαρακτηριστικά διακρίνουμε και στα έργα του Ρέμπραντ που βρίσκονται στην Πινακοθήκη του Μονάχου, μια σειρά ελαιογραφιών σε μουσαμά με στρογγυλεμένο το πάνω μέρος, από τις οποίες ξεχωρίζουμε το "Στήσιμο του Σταυρού", την "Ταφή" και την "Ανάσταση", τρία από το πιο σημαντικά θρησκευτικά έργο της δυτικής παράδοσης.
Στο "Στήσιμο του Σταυρού» κυριαρχεί το διαγώνιο μοτίβο του σταυρού που υψώνεται απότομα μέσα στον πλημμυρισμένο από το σκοτάδι καταθλιπτικό χώρο. Η τραγικότητα της σκηνής τονίζεται από το δυνατό φως που λούζει τον Σταυρωμένο, ενώ το πλήθος των θεατών σαν χορός αρχαίας τραγωδίας χάνεται στην σκιά.

Ρεμπράντ Φαν ΡάινΗ ταφή (1636-39) Πινακοθήκη Μονάχου
Το φως που λούζει την μορφή του σταυρωμένου Χριστού, γλιστράει προς τα κάτω δημιουργώντας ανταύγειες στην πανοπλία του στρατιώτη και συγκεντρώνεται πάνω στην φιγούρα με τον γαλάζιο σκούφο, που ισορροπεί την σύνθεση παίζοντας τον ρόλο του κέντρου βάρους.
Η μορφή αυτή είναι η αυτοπροσωπογραφία του ίδιου του καλλιτέχνη, που έρχεται να αντιπροσωπεύσει την ίδια την ζωή ερχόμενος σε αντίθεση με τις υπόλοιπες απρόσωπες, βουβές και παγωμένες παρουσίες.
Σαν τραγωδία που εξελίσσεται σε μία θεατρική σκηνή παρουσιάζεται η "Ταφή" που αντιπροσωπεύει η τελευταία πράξη του Θείου Δράματος.
Η θεατρικότητα και αυτής της σκηνής είναι εμφανής αφού και εδώ το στήσιμο αλλά και o φωτισμός, αντισυμβατικός σχεδόν μεταφυσικός, κυριαρχούν όπως και στον προηγούμενο πίνακα.


Η ατμόσφαιρα είναι απόκοσμη και μέσα από έναν βαρύ ίσκιο τα γεγονότα και τα πρόσωπα ξεχωρίζουν από το φως που έρχεται από τρεις πηγές σε τριγωνική λοξή διάταξη.
Το φόντο λειτουργεί υπαινικτικά καθώς ξεμακραίνει το τοπίο προς το βάθος, αφήνοντας να εννοηθεί μια μελλοντική ελπίδα μέσα από το φωτεινό ξάνοιγμα του ουρανού.

Ρεμπράντ Φαν ΡάινΑνάσταση (1636-39) Πινακοθήκη Μονάχου
Το φως ξεσκεπάζει αμείλικτα το σώμα του Χριστού, τον τάφο και τα πρόσωπα που θρηνούν αναδεικνύοντάς τα σε κύρια στοιχεία της σύνθεσης, ενώ δευτερεύοντες φωτισμοί τονίζουν την μικρή πυραμίδα στα δεξιά, που σχηματίζεται από τις τρεις Μαρίες.
Μέσα από λεπτές συνθετικές και χρωματικές ισορροπίες ο Ρέμπραντ δημιουργεί και εδώ ένα πολυσύνθετο και μεγαλόπνοο έργο που δίνει την αίσθηση του απεριόριστου χώρου, έξω από τον χρόνο.

Εξίσου σημαντική είναι η σκηνή της «Ανάστασης» που εξελίσσεται μέσα από μία έκρηξη φωτός γύρω από τον άγγελο που αποτελεί το κέντρο της σύνθεσης.
Η φωτεινή αυτή έκρηξη ξεχύνεται προς τα κάτω φωτίζοντας απαλά την μορφή του αναστημένου Χριστού στα δεξιά, ενώ χτυπά με κομματιαστές, και βίαιες λάμψεις το σύμπλεγμα των στρατιωτών, αφήνοντας στο ημίφως δεξιά κάτω τις έκπληκτες τρεις Μαρίες.

Τα τρία αυτά έργα του Ρέμπραντ ξεφεύγουν από την επιφανειακή αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων, στην οποία μας έχουν συνηθίσει πολλοί καλλιτέχνες της δύσης, αφού ο καλλιτέχνης δεν αρκείται απλά σε μια αισθητική εικαστική αναζήτηση, αλλά παίρνει την αφορμή μέσω αυτής να εμβαθύνει και να αποδώσει εσώτερες καταστάσεις και προβληματισμούς με την χρήση συμβολικών και υπαινικτικών στοιχείων.
i-m-προστάτη
http://www.hamomilaki.gr/


** Ο / Η Milan Παπάς έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog του Κομμουνισμού.
Milan Παπάς1 Απρ, 2010 στις 6:02 μ.μ.
Θέμα: Το ΚΚΕ και το σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότωφ (Ακολουθεί
Το ΚΚΕ καμία αντίσταση δεν είχε κάνει μέχρι της 22 Ιουνίου 1941 που η Γερμανία επιτέθηκε κατά της Ρωσίας. Τότε το ΚΚΕ κάλεσε τον Ελληνικό λαό να υπερασπίσει την ... Σοβιετική Ένωση! Το τελευταίο δημοσίευμα για σήμερα και γενικά αυτές τις μέρες. Συνεχίζουμε μετά τις γιορτές του Πάσχα. Ήδη σήμερα δημοσιεύσαμε πολλά στοιχεία και υλικό για κάθε ανήσυχο πνεύμα.
http://www.facebook.com/l/a35e8;blackblogofcommunism.com/2010/04/02/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ba%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf-%cf%81%ce%af%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c%cf%84/

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1253647425587&mid=21f3fafG3dd6e022G12c3d3dG0&n_m=snstam@gmail.com

** Ενημερώσεις από ναύτης Βασίλης, sgtcrystaljohnson
Από: Σταμάτιος skoulikas (updates-12201497@shtyle.fm)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010 3:09:24 πμ
Προς: snstam@gmail.com
Shtyle.fm
Γεια skoulikas Σταμάτιος, Από την τελευταία φορά που ήταν στο Shtyle.fm, τα ακόλουθα πράγματα έχουν συμβεί.
0 εκκρεμούν αιτήσεις φίλων.
Δεν φίλος προσκαλεί.
Πρόσφατη δραστηριότητα φίλο
δείτε όλες τις δραστηριότητες φίλο
Δεν ενημερώσεις.
Πρόσφατες Προφίλ Επισκεπτών
see όλους τους επισκέπτες
ναύτης vassilis0 friends1 φωτογραφίες
sgtcrystaljohnson16 friends1 φωτογραφίες
Νέο σχόλιο
δείτε όλα τα σχόλια
Δεν υπάρχουν νέες σχόλια.
Ανεβάστε και μοιραστείτε τα αρχεία
Μοιραστείτε ringtones, τα τραγούδια, τα έγγραφα με τους φίλους Shtyle.fm σας. Ανεβάστε 100MB των αρχείων για να μοιραστείτε με τους φίλους σας!
Shtyle.fm σύνδεσης σας είναι snstam@gmail.com Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;
Επισκεφτείτε το προφίλ σας

** http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , .-

** Hi! Καλώς ήλθατε στο Shtyle.fm! : - Προσαρμόστε το προφίλ σαςhttp://www.shtyle.fm/customize.do- Ανεβάστε τα τραγούδια και να ακούσετε αυτό που άλλοι έχουν ανεβάσει και να καταγράφεταιhttp://www.shtyle.fm/playlist.do- Ανεβάστε όσες φωτογραφίες θέλετε και να ζητήσει από τους φίλους σας να τις αξιολογούνhttp://www.shtyle.fm/photos.do- Παίξτε χιλιάδες των παιχνιδιώνhttp://www.shtyle.fm/games.do- Να δημιουργήσουμε & κουίζhttp://www.shtyle.fm/quizHome.do- Διαβάστε και γράψτε ανέκδοτα / shayari και τι όχιhttp://www.shtyle.fm/wbrowse.do- Μην ξεχάσετε να να καλέσει όλους τους φίλους σας.http://www.shtyle.fm/findFriends.doΑκούστε τα τραγούδιαhttp://www.shtyle.fm/rhome.do .-
**

** Ο / Η Γιώργος Dervenis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΆΔΑ).
Γιώργος Dervenis31 Δεκεμβρίου 1969 στις 4:00 μ.μ.
(Χωρίς θέμα)
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1260072298364&mid=21f2a8fG56358b7cG1b19588G0&n_m=stamoskal@windowslive.com

** Ο / Η Κωνσταντίνος Ιάσονος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown.
Κωνσταντίνος Ιάσονος1 Απρ, 2010 στις 3:55 μ.μ.
Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το ωράριο μας τις επόμενες μέρες:Μεγάλη Παρασκευή 02 / 4 - 12 τα μεσάνυχταΜεγάλο Σάββατο 03 / 4 - 00:30 Κυριακή του Πάσχα 04 / 4 - 12 τα μεσάνυχταΔευτέρα του Πάσχα 05 / 4 - 22:30 κρατήσεις: 77 77 22 31 "Uptown Boutique" Καλή Ανάσταση σε όλους. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξη σας!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1307512846514&mid=21f28c2G3dd6e022G12c3488G0&n_m=snstam@gmail.com


** Ο Γιάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Το ξάπλωμα παιχνίδι». Γιάννης λέει," Το ξάπλωμα Game - Η νέα μανία στο Facebook. ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=5989617014&mid=21f20c8G3dd6e022G12c3179G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook

** Ο / Η Γιάννης Trapalis Zan έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ HIT !!!!!!!!! / GIVE HIT!
Γιάννης Trapalis Zan1 Απρ, 2010 στις 3:01 μ.μ.
Θέμα: Το State Of Trance 2010 (Μικτή Με Buuren van Armin) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ
Το State Of Trance 2010 (μικτή Με Buuren van Armin) Μέγεθος: 230 MBCD1: On The Beach01. Omnia & The Feat Blizzard. Susana - Closer (Original Mix Edit) 02. Luigi Lusini - Ποιοι Είμαστε (Original Mix Edit) 03. M6 - Days Of Wonder (Original Mix Edit) 04. Mat Zo - Κοντά σε The End (Original Mix Edit) 05. Monogato - Ειλικρινείς (Original Mix Edit) 06. Ron Hagen & Αλ Exander - Last Minute (Original Mix Edit) 07. Η Thrillseekers - Savanna (Original Mix Edit) 08. Örjan Nilsen - Lovers Lane (Original Mix Edit) 09. Beat Feat Υπηρεσία. Emma Lock - Cut And Run (Original Mix Edit) 10. Tenishia Feat. Aneym - Ξένος στον εαυτό μου (Mix Burnout Tenishia του Edit) 11. Andy Moor Feat. Carrie Skipper - Κινείται (Original Mix Edit) 12. DJ Κυβερνήτης - Shades Of Grey (Original Mix Edit) 13. Myon & Shane 54 Feat. Labworks - Sunrise Ίμπιζα (Classic Dub Edit) 14. Andrew Bennett Feat. Sir Adrian - Run Till Shine U (Cosmic Gate Remix) CD2: In The Club01. Velvetine - Safe [όπου και αν βρίσκεστε] (Rank 1 Remix Edit) 02. Faithless - Δεν Going Home (Armin Van Buuren Remix Edit) 03. Γαία - Aisha (Original Mix Edit) 04. Arnej - Οι χορδές που μας δένουν (Original Mix Edit) 05. DJ Feat Eco. Λίρα Yin - Love (Mix Dub Edit) 06. Roger Shah & Signum - Αρχαίου Κόσμου (Shah Roger Long Flight Ρίψη Edit) 07. Jer Martin - Δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα (Original Mix Club Edit) 08. Dreastic - Πνεύμα (Original Mix Edit) 09. Ferry Tayle - Trapeze (Daniel Kandi συναισθηματική Radio Edit) 10. Max Feat Graham. Neev Kennedy - Sun In The Winter (Alex Remix Morph Edit) 11. Sebastian Brandt - 450 (Original Mix Edit) 12. Thomas Bronzwaer - Colider (Jorn Remix Deynhoven Van Edit) 13. Ehren Stowers - Ανάβαση (Original Mix Edit) 14. Robert Nickson - Εμείς δεν θα ξεχάσουμε (Original Mix Edit) 15. Simon Patterson - Ταξί (Original Mix Edit) letitbit:
http://www.facebook.com/l/41eb4;letitbit.net/download/9125.92f64149…10_TGX.rar.htmlTurboBit
:
http://www.facebook.com/l/41eb4;turbobit.net/p8t55u9n2yzf.htmlhttp://www.facebook.com/l/41eb4;www.megaupload.com/?d=7EFBWCLM

http://www.facebook.com/l/41eb4;www.megaupload.com/?d=GND01YI7
http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/370834366/TATE_-_By_Ivanchito79.part1.rar
http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/370839339/TATE_-_By_Ivanchito79.part2.rar

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=383890667166&mid=21f1d36G3dd6e022G12c2fc9G0&n_m=snstam@gmail.com

** Ο / Η Γιάννης Trapalis Zan έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ !!!!! GR ΗΙΤ
Γιάννης Trapalis Zan1 Απρ, 2010 στις 2:26 μ.μ.
Θέμα: Roubas Σάκης - Δισκογραφία !!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
1991 -Σάκης Ρουβάς1992-Μην αντιστέκεσαι1993-Για σένα1994-Αίμα δάκρυα κι ιδρώτας1996-Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα1998-Κάτι απο μένα1998-Με κομμένη την ανάσα2000-21oς Ακατάλληλος2002-Όλα καλά2003-Remixes2004-Πές της2004-Shake it2004-Το χρόνο σταματάω2005-Θα μου πάρει καιτό2005-Σ έχω ερωτευτεί2005-The Ultimate collection2006-Live-Ballades2006-Υπάρχει αγάπη εδώ2007-Alter ego2007-Αυτή είναι η ζωή μου (CD + DVD) 2007-Ζήσε τη ζωή2008-Ήρθες2008-Οι Μεγάλύτερες επιτυχίες & Έτσι θέλω2008-Χρυσή δισκοθήκη2009-Η Ballads2009-Αυτή είναι μας night2009-Σάκης Ρουβάς (4 Cd) 2009 -Σπάσε το χρόνο
http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/319572523/Roubas_Sakhs_-_1991_-_Sakhs_Roubas.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12062424/Roubas_-_1992_-_Mhn_antistekesai.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare..com/files/12063953/Roubas_-_1993_-_Gia_sena.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12065941/Roubas_-_1994_-_Aima_dakrya_ki_idrwtas.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12067779/Roubas_-_1996_-_Twra_arxizoun_ta_dyskola.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12070339/Roubas_-_1998_-_Kati_apo_mena.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/131024017/Rouvas_Sakis-1998-Me_kommenh_thn_anasa.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/131024652/Rouvas_Sakis-1998-Me_kommenh_thn_anasa_bonus_cd_single.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12072217/Roubas_-_1999_-_Selftitled.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12074237/Roubas_-_2000_-_21os_Akatallhlos.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12077362/Roubas_-_2002_-_Ola_kala.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/319592642/Roubas_Sakhs_-_2003_-_Remixes.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12078440/Roubas_-_2004_-_Pes_ths.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12080125/Roubas_-_2004_-_Shake_it.rar


http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12083792/Roubas_-_2004_-_To_xrono_stamataw.rar

http://www.facebook..com/l/41eb4;rapidshare.com/files/319572614/Roubas_Sakhs_-_2005_-_8a_mou_parei_kairo.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/12087655/Roubas_-_2005_-_S__exw_erwteytei.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/319572707/Roubas_Sakhs_-_2005_-_The_Ultimate_collection.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/301507667/Roubas_Sakhs_-_2006_-_Live-Ballades.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/301507712/Roubas_Sakhs_-_2006_-_Yparxei_agaph_edw.

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/301508055/Roubas_Sakhs_-_2007_-_Alter_ego.part1.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/301534118/Roubas_Sakhs_-_2007_-_Alter_ego..part2.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332499903/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Cd.part1.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332501600/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Cd.part2.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332359521/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part01.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332359494/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part02.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332359415/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part03.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332359636/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part04.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332359669/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part05.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332394486/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part06.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332396993/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part07.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332398019/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part08.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332400395/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part09.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332414482/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part10.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332438357/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part11.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332439974/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part12.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332445683/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part13.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332456249/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part14.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332477808/Roubas_Sakhs_-_2007_-_This_is_my_life_Dvd.part15.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332507687/Roubas_Sakhs_-_2007_-_Zhse_th_zwh.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/301497062/Roubas_Sakhs_-_2008_-_Hr8es.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/319572702/Roubas_Sakhs_-_2008_-_Oi_Megales_epituxies.part1.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/319572672/Roubas_Sakhs_-_2008_-_Oi_Megales_epituxies.part2.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332494777/Roubas_Sakhs_-_2008_-_Xrush_disco8hkh.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/319584429/Roubas_Sakhs_-_2009_-_The_ballads.rar

http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332510228/Roubas_Sakhs_-_2009_-_This_is_our_night.part1.rar http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332510797/Roubas_Sakhs_-_2009_-_This_is_our_night.part2.rar http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332479597/Roubas_Sakhs_-_2008_-_Sakhs_Roubas_-_4_Cd.part1.rar http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332483951/Roubas_Sakhs_-_2008_-_Sakhs_Roubas_-_4_Cd.part2.rar http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332491691/Roubas_Sakhs_-_2008_-_Sakhs_Roubas_-_4_Cd.part3.rar http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/319584382/Roubas_Sakhs_-_2009_-_Spase_to_xrono.rar http://www.facebook.com/l/41eb4;rapidshare.com/files/332511274/Roubas_Sakhs_-_2010_-_Discography_covers.rar

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1113148805828&mid=21f2041G3dd6e022G12c312cG0&n_m=snstam@gmail.com


** http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-
Ο Λαγωνικος Ιωαννης του Μιχαηλ σας προτείνει να γίνετε θαυμαστής της σελίδας ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ Ο ΠΡ ...
Από:
Facebook (mailto:notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010 1:58:59 πμ
Προς:
Σταμάτιος Ν. Skoulikas (snstam@gmail.com) Ο Λαγωνικος έγινε θαυμαστής της σελίδας ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ. στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?pages%2FTZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER%2F113659028650654&mid=21f21d8G3dd6e022G12c31f3G4c&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook


** Facebook
Γεια σου Σταμάτιος,
Η Xara σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook στο.
Xara Doylgeraki Β
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Xara που ίσως γνωρίζετε και εσείς:
Νίκος ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Έλενα PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

Τάκης ΤσαντήλαςΠροσθέστε ως Φίλο

ΒΑΣΩ ΠΑΠΠΑΠροσθέστε ως Φίλο

Fay ΦοράδαΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Xara:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Xara ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=656825010&mid=21f5911G3dd6e022G12c4761G1b&n_m=snstam@gmail.com


**http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
http://www.netvibes.com/SNSTAM , Στάμος .-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,

http://niannap.slide.com/ ,

http://asnstamrfara.slide.com/ , .- Slide

http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 .-
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/, .-


** [Crystalclearforum] RELIGULOUS ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Από:
crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010 6:14:08 μμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Αυτή η εβδομάδα είναι μολυσμένο με religulous mumbojumbo. Οι ιστορικοί δηλώνουν ότι το 90% της Αγίας Γραφής είναι ψέματα. Τόμας Τζέφερσον συνήθιζε να λέει ότι η Ανάσταση είναι το μεγαλύτερο ψέμα από όλα! Ο Αδόλφος Χίτλερ συνήθιζε να λέει ότι λαουτζίκος πιστεύουν μεγάλα ψέματα, δεν είναι μικρό ψέματα! Βασίλειος Venitis ισχυρίζεται ότι η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχείρηση της θρησκείας. Θρησκευτικό μονοπώλιο μετατρέπεται επισκόπους να αγιατολάχ, και τις εκκλησίες στα Σόδομα και Gomor. Πνευματικότητα και η μεταφυσική πρέπει να αντικαταστήσει τη θρησκεία. Πίστη είναι η καθυστερημένη σκέφτεται ότι σας κρατά μακριά από το Θεό. Θα πρέπει να γίνουν άπιστες, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το Θεό το δικό σας τρόπο χωρίς μεσάζοντες. την αλήθεια του Θεού πρέπει να αντικαταστήσει faith.Let «πρόσωπο αυτό είναι, είμαστε όλοι θύματα της Abrahamic θρησκειών! Basil Venitis έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν υπήρξε ο Αβραάμ! Παρ 'όλα αυτά, η religulous δόγματα των τριών Abrahamic θρησκειών, Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ, είναι επικίνδυνα παραμύθια και μύθους που παρότρυναν βάρβαρες εκκαθαρίσεις και ιερούς πολέμους που εξακολουθούν να καταπολεμηθεί. Ένα φίδι μιλάμε; Ένας άνθρωπος που έζησε μέσα σε ένα ψάρι; Ο γιος του βιαστή Ρωμαϊκής παρουσιάζεται ως ο μόνος γιος του Θεού; Ανάσταση; Θεία Αποκάλυψη; Ημέρα της Κρίσεως; Κόλαση; Jihad; Αυτοί είναι οι αγαπημένοι θρησκευτικές εικόνες που παρουσιάζουν τον Θεό ως συλλέκτης μνησικακία, άξιους γελοιοποίηση. Αλλά εκείνοι που πιστεύουν στο τέλος του κύκλου ημερών μπορεί να κάνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία του αποκαλυπτική εικόνες stampeding στρατών και μανιτάρι σύννεφα στα ερείπια του Μεγκίντο, η ισραηλινή χώρο από τον οποίο το βιβλίο της Αποκάλυψης λέει Αρμαγεδώνα originate.Dodecatheos θα του αρχαία Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερη από την Tritheos της σύγχρονης Ελλάδα. Venitis επισημαίνει ότι Tritheos κατέστρεψε Dodecatheos και Πολιτισμού Graecoroman. Αν Tritheos δεν εφευρέθηκε από τον Paul, θα είχαμε στη Σελήνη μία χιλιετία πριν! Ο Ιησούς είναι ένας μύθος, που γεννήθηκε το Nazaret τον Απρίλιο του 6 π.Χ., ενώ ο Χριστός είναι ένας μύθος, που γεννήθηκε στη Βηθλεέμ, τον Δεκέμβριο! Ο Ιησούς ποτέ δεν είπε ότι ήταν ο μόνος γιος του Θεού, αλλά είμαστε όλοι παιδιά του Θεού. Ο Ιησούς ήταν ο ιδρυτής του Nazarene Ιουδαϊσμού όχι, ο Χριστιανισμός. Μισογύνης Paul, ο φίλος του Πέτρου, είναι ο ιδρυτής του χριστιανισμού! Τόμας Τζέφερσον έγραψε ότι ο Παύλος ήταν το πρώτο διαφθορείς των δογμάτων της Jesus.Venitis ισχυρίζεται ότι η Μαγδαληνή, η σύζυγός του Ιησού, είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο του Χριστιανισμού. Ήταν ο πιο έξυπνος και καλύτερος απόστολος. Ήταν ο μόνος απόστολος που θα μπορούσε να καταλάβει τον Ιησού εντελώς, γι 'αυτό και όλα τα άλλα δώδεκα απόστολοι ήταν ζηλεύει. Μαγδαληνή είναι ο πρώτος επίσκοπος του Χριστιανισμού, ο πρώτος Πάπας, και ο πρώτος πατριάρχης. Παρ 'όλα αυτά, μισογύνης gay επισκόπους της Καθολικής Εκκλησίας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας συκοφαντήσεως Μαγδαληνής, προκειμένου να περιοριστεί ιεράρχες με τους άνδρες, μετατρέποντας ηγεσία εκκλησιών σε ένα gay club. Τον Ιούνιο του 326, Μεγάλου Κωνσταντίνου ήταν πρωτότοκος γιος του Κρίσπου, από Minervina, να θέσει σε θάνατο από το κρύο δηλητήριο. Τον Ιούλιο, ο Κωνσταντίνος είχε τη γυναίκα του, την αυτοκράτειρα Φαύστα, σκοτώθηκαν κατά προτροπή της μητέρας του, Ελένη. Φαύστα αφέθηκε να πεθάνει σε μια υπερθερμασμένη μπάνιο. Παρ 'όλα αυτά, Κωνσταντίνου και Ελένης, το πιο σκοτεινό πίθηκοι του πλανήτη Γη, είναι οι πιο δημοφιλείς αγίους της Εκκλησίας της Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη Εκκλησία στη Γη! Αυτό το απαίσιο Εκκλησία έχει οριστεί από την ηλίθια Σύνταγμα ως επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη! Οι μισθοί Οι κληρικοί που πληρώνονται από τον ηλίθιο κυβέρνηση. Όλοι οι μαθητές στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, απαιτείται να υποστεί πλύση εγκεφάλου με religulous προπαγάνδα. Οι διασυνδέσεις μεταξύ της εκκλησίας και σκοτεινό ηλίθιο κυβέρνηση χειρίζεται την ηλίθια Υπουργείο Παιδείας. Υπάρχει ακόμη και μια religulous κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για το ηλίθιο πολιτών, η οποία παίρνει το 6% της λαϊκής ψήφου! Άγιον Όρος στην ελληνική Μακεδονία είναι γνωστή ως η Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία του Αγίου Όρους. Αυτό religulous Παγκόσμιας Κληρονομιάς είναι το σπίτι σε είκοσι Ορθοδόξων πλούσια μοναστήρια και αποτελεί αυτοδιοίκητο μοναστική μέλους, κατά την κυριαρχία του στην Ελλάδα. Venitis επισημαίνει το Άγιο Όρος, που θεωρείται ο κυριότερος Ακαδημία ομοφυλοφιλία, άρχισε να ασχολείται με μυριάδες οικονομικά σκάνδαλα αντιθέτως, συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση της Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στη Γη. Η Μονή Βατοπεδίου, που χτίστηκε κατά το δεύτερο ήμισυ του 10ου αιώνα, θεωρείται η πλουσιότερη και η πιο διεφθαρμένη μοναστήρι της Γης, ξακουστός για την αρπαγή εδαφών! Φήμη Arianna Huffington Αποστέλλεται μια φορά σύζυγος δισεκατομμυριούχου της για να επισκεφτούν το Άγιο Όρος, και γύρισε ένα elightened γκέι! Κοράνι ζητεί το μίσος, μισογυνία, polygyny, τη βία, την υποβολή, δολοφονίες και τρομοκρατία. Κοράνι κλήσεις για τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν άπιστους, να τρομοκρατήσουν απίστους, και να εκπληρώσουν το καθήκον τους να κηρύξουν πόλεμο, τον βίαιο τζιχάντ. Τζιχάντ είναι καθήκον κάθε motherfucker μουσουλμανική πίθηκο, το Ισλάμ είναι να κατακτήσει τον κόσμο με το σπαθί. Κοράνι είναι σαφώς αντισημιτικές, που περιγράφει τους Εβραίους ως πιθήκων και των χοίρων. Μωάμεθ ήταν ένας τσαρλατάνος, μια διπολική μανιακός, ένα πολέμαρχος, κατά συρροήν δολοφόνοι, ένας παιδεραστής, και μισογύνης. Ισλαμική παράδοση μας λέει πως ο Μωάμεθ είχε εχθρούς του δολοφονήθηκε και μάλιστα είχε αιχμάλωτοι πολέμου εκτελούνται. Mohammed ίδιος σφάζονται την εβραϊκή φυλή των Banu Qurayza. Το Ισλάμ δεν έχει καμία άλλη ηθική από την πρόοδο του Ισλάμ. Αν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Αν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό. Δεν υπάρχει καμία γκρίζα ζώνη ή άλλη πλευρά. Εδώ είναι μια φατσούλα του Μωάμεθ με ένα αναμμένο βόμβα στο τουρμπάνι του *- O )):-{> Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά ένα σατανικό τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει μια μνησικακία συλλογής θεός, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που καθορίζει τις λεπτομέρειες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Το Ισλάμ θέλει να υπαγορεύει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ σημαίνει υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, γιατί αυτό που επιδιώκει η καταχώριση είναι το αγένεια των τρομοκρατικών sharia.We Η ζήτηση της ΕΕ να κατανοήσουν και να κλειδώσετε τα κέρατα με μια ιδεολογία, που έχει μεταμφιεστεί σε μια θρησκεία, και τη συγκράτηση των μουσουλμάνων που προσπαθούν να μετατρέψει την Ευρώπη σε Ευραραβίας, ένα θεοκρατικό κράτος διευθύνεται από μουλάδες και εκείνους που χειρίζονται το σπαθί του Ισλάμ. Η Ευρώπη απειλείται επειδή η ευρωπαϊκή ανεκτικότητα και ευρωπαϊκή γενναιοδωρία προς εκείνες των άλλων χωρών και πολιτισμών, χρησιμοποιούνται από άτομα με δυσανεξία, προκειμένου να προωθηθεί η μισαλλοδοξία. Αυτή είναι μια αδυναμία που μπορεί να αξιοποιηθεί από αυτούς για μόνο έτσι long.Violence και την άρνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επικρατούν στο Ισλάμ. Πρακτικές όπως ο λιθοβολισμός των μοιχαλίδες, αποκεφαλισμούς, η εκτέλεση των αποστατών ", τα εγκλήματα τιμής, κρέμασμα των ομοφυλοφίλων, των καταναγκαστικών γάμων παιδιών, κλειτοριδεκτομή και άλλες απεχθείς πρακτικές που επικρατούν σε αυτήν την ημέρα. Υπάρχει ένα αηδιαστικό υποκριτική πολιτική ορθότητα σχετικά με το Ισλάμ που αναδύεται στην Ευρώπη. Το Ισλάμ είναι ο δούρειος ίππος της Ευρώπης, και εάν δεν σταματήσουμε Islamification τώρα, Ευραραβίας θα είναι απλώς θέμα χρόνου. Κοράνι είναι η ισλαμική Mein Kampf που παρακινεί τους μουσουλμάνους να καταφεύγουν σε violence.Venitis σημειώνει ότι diapered Rubenesques, η Ισλαμική ζόμπι, δείχνουν την μισογυνία του Ισλάμ. Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να ανεχθούν την μπούρκα, ένα εξωτερικό ένδυμα που καλύπτει μια γυναίκα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, και ο niqab, η οποία πέπλα όλο το πρόσωπο εκτός από τα μάτια, ως καταπιεστική με τις γυναίκες. Η μπούρκα δημεύει ύπαρξη μιας γυναίκας, και είναι ένα σημάδι της δουλείας και εξευτελισμό. Αυτοί που φορούν αυτό είναι θύματα, zombified από Islamofascists. ΕΕ υποστηρίζει την απαγόρευση αυτή φέρετρο για τις βασικές ελευθερίες των γυναικών. Η μπούρκα είναι η απόδειξη της παρουσίας των μουσουλμάνων φονταμενταλιστών στο έδαφος της ΕΕ και της πολιτικοποίησης των Islam.Ninja, μια γυναίκα φοράει μπούρκα ή niqab, είναι σε μια κατάσταση αφόρητη απομόνωση, τον αποκλεισμό, και την ταπείνωση. ίδια η ύπαρξή της είναι άρνηση. Η θέα αυτών των ζόμπι είναι απαράδεκτο, όταν έρχεται σε μας από το Ιράν, το Αφγανιστάν, την Τουρκία, ή τις αραβικές χώρες. Είναι εντελώς απαράδεκτο για το έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπούρκα είναι ζήτημα ελευθερίας και της αξιοπρέπειας των γυναικών. Ο αριθμός των νίντζα αυξάνεται εκθετικά. Ακόμη και αν δεν είναι νίντζα τζιχαντιστών, που μισούν τη Δύση, φτύνουν τη kuffars, τους άπιστους, αλλά να επωφεληθείτε από όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες της ΕΕ, αντί να εγκαθίστανται σε εκτάσεις μουσουλμανική, όπως υπαγορεύεται από το δόγμα τους. μπερδεύει διπροσωπία τους Europeans.Venitis ισχυρίζεται ότι πέπλο και η μαντίλα δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), επειδή είναι σύμβολα της υποτέλειας, καταπίεσης των γυναικών, αγένεια, και μια όλο και διαιρείται Τέταρτο Ράιχ. Πέπλο και μαντίλα κάνουν τις γυναίκες αόρατο, transfoms γυναίκες να zombies, την ακύρωση συμμετοχής των δικαιωμάτων των γυναικών, των γυναικών σημαία ως κακό temptresses, καταπιέζουν τις γυναίκες με βαρβαρότητα, είναι τα σήματα της μισογύνης Ισλάμ, και είναι μια εγγύηση threat.Female βομβιστές αυτοκτονίας συνήθως είναι μαύρα χήρες, η ισλαμιστική θηλυκά των οποίων οι σύζυγοι ή οι γιοι έχουν σκοτωθεί από τις δυνάμεις άπιστος. Κοινωνία των πολιτών φοβάται τώρα ένα κύμα μαύρου χήρες. Οι γυναίκες μαχητές έχουν συμμετάσχει σε πολλές επιθέσεις κατά τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένης της πολιορκίας του 2002 ένα θέατρο της Μόσχας, ο Φεβρουάριος του 2004 βομβιστική επίθεση στο μετρό της Μόσχας το οποίο σκοτώθηκαν 39 άτομα, καθώς και Μάρτιος 2010 βομβιστική επίθεση στο μετρό της Μόσχας που σκότωσε 40 άτομα. Πολλές από τις γυναίκες προσλαμβάνονται παρά τη θέλησή τους. Μόνο ένας στους 10 μαύρο χήρες πράξεις από πεποίθηση. Οι άλλοι έτσι σε έναν ρόλο. Ισλαμιστές οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να δική τους γνώμη και δεν μπορούν να αρνηθούν να υπακούσουν εντολές. Η πατριαρχική κοινωνία τους αντιμετωπίζει ως απλή ανανεώσιμη resource.Mutaween οι θρησκευτικές οργανώσεις-αστυνόμευσης με την αναγνώριση από την κυβέρνηση και την υποστήριξη που επιβάλει το νόμο της Σαρία. Mutaween αποτελείται από μυριάδες αξιωματικών εκτός από μυριάδες εθελοντές. Έχουν την εξουσία να συλλάβει ξένους άνδρες και γυναίκες που αλιεύονται κοινωνικοποίηση, όποιος ασχολείται με την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά ή την πορνεία, για την επιβολή ισλαμικού φόρεμα-κώδικες, και να αποθηκεύουν το κλείσιμο κατά τη διάρκεια προσευχής. Θα επιβάλουν μουσουλμανικές διατροφικές νόμοι, να απαγορεύουν την κατανάλωση ή την πώληση οινοπνευματωδών ποτών και χοιρινό, καθώς και κατάσχεση απαγορευμένων προϊόντων, των καταναλωτών και των μέσων ενημέρωσης ως un-ισλαμική, όπως CDs / DVDs από διάφορες δυτικές μουσικά συγκροτήματα, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Επιπλέον, εμποδίζουν ενεργά την πρακτική ή προσηλυτισμό των άλλων religions.Mutaween χρήσης μαστίγωμα για να τιμωρήσει τους παραβάτες, απαγόρευση του Αγίου Βαλεντίνου δώρα ημέρας, ιερείς σύλληψη λέγοντας μάζας, και στελεχώνονται από πρώην φυλακισμένους των οποίων το μόνο προσόν δουλειά ήταν ότι είχαν απομνημονεύσει Κοράνι προκειμένου να μειώσουν την ποινή τους. Που εμποδίζουν τις γυναίκες από τη διαφυγή καύση κτίρια, αν οι γυναίκες δεν φορούν burqas, και δεν συνοδεύονται από άρρενα κηδεμόνα? Πολλές γυναίκες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα. Οι γυναίκες που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό κάηκαν μέχρι θανάτου μετά από τη γλώσσα τους κοπεί out.Blasphemy δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου. Στη σπηλιά για να τον εκφοβισμό και να μην δημοσιεύει οτιδήποτε religuous freaks αίσθηση είναι δυσάρεστο είναι να παραδώσει την κρίσιμη αρχή της ελευθερίας του λόγου. Αυτή η διαφωνία είναι περίπου σέβεται το δικαίωμα του ανθρώπου να εκφράσει τις απόψεις του, ωστόσο είναι δημοφιλή, ενόψει των θρησκευτικών προσπαθεί να υποτάξει το δικαίωμα να μυστικιστικό δόγμα. Αντί του κατευνασμού της όχλους που απαιτούν για την εκτέλεση οποιονδήποτε προσβάλλουν την πίστη τους, η Δύση πρέπει να στηρίξει αυτούς που μοιράζονται πολιτικό ιδανικό της ελεύθερης νόμων speech.Blasphemy είναι τόσο ανόητη και επικίνδυνη. Είναι ανόητο, διότι μεσαιωνική θρησκευτική νόμοι δεν έχουν θέση σε μια σύγχρονη κοσμική δημοκρατία, όπου το ποινικό δίκαιο πρέπει να προστατεύει τους ανθρώπους και όχι ιδέες. Και είναι επικίνδυνη γιατί incentivises θρησκευτική οργή, και επειδή Ισλαμικής μέλη χρησιμοποιούν ήδη τη διατύπωση των νόμων περί βλασφημίας για την προώθηση νέων νόμων περί βλασφημίας σε επίπεδο Ηνωμένων Εθνών. Νόμων περί βλασφημίας είναι άδικο, γιατί οι άνθρωποι σιωπή για την προστασία των ιδεών. Σε μια πολιτισμένη κοινωνία, οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν και να ακούσουμε τις ιδέες σχετικά με τη θρησκεία, ακόμη και αν άλλοι άνθρωποι βρίσκουν αυτές οι ιδέες να επισημαίνει outrageous.Venitis έξω κοσμική κοινωνία έχει απορριφθεί από religulous freaks. Απαιτούν μία ιδιαίτερη θέση, επιμένοντας στην ιδιαίτερη προσοχή των religulous τα συναισθήματά τους. Αλλά αυτό είναι ασυμβίβαστο με την ελευθερία του λόγου, όπου πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανεχτούμε προσβολές, ειρωνεία, και γελοιοποίηση. Δημοσιογράφοι θα πρέπει να αντιμετωπίζει religulous freaks με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν τους άθεους, cultists, πνευματιστές, spirituals, οι πολιτικοί, φιλόσοφοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, και επιχειρηματίες, την ενσωμάτωσή τους στο Graecoroman παράδοση της κριτικής και της σάτιρας, γιατί αποτελούν μέρος της κοινωνίας, δεν αγνώστους. Βλασφημία είναι συμπεριλαμβανομένων, και όχι εξαίρεση, religulous freaks.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
Νέα Μέλη 74
Επισκεφτείτε την ομάδα σας
ΑΓΟΡΑ
Να Περισσότερα για τα σκυλιά Ομίλου. Συνδεθείτε με άλλους ιδιοκτήτες σκύλων που κάνουν περισσότερα.
Καλώς ήλθατε στο Connection μαμά! Μοιραστείτε ιστορίες, ειδήσεις και περισσότερο με moms όπως σας.
Χόμπυ & Δραστηριότητες Ζώνη: Βρείτε άλλους που μοιράζονται το πάθος σας! Εξερευνήστε νέα ενδιαφέροντα.
Αλλαγή σε: Text-μόνο, Daily DigestUnsubscribeΌροι Χρήσης .
__,_._,___

** Ο / Η Παναγιώτης Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ 902 tv.

Παναγιώτης Γεωργιάδης2 Απρ, 2010 στις 8:06 π.μ.
Θέμα: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να περάσετεΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑκαιΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.Η Ανάσταση του Κυρίου να Αναστήσει κάτι καλό σε όλους τους ανθρώπους.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1274439699599&mid=2200697G56358b7cG1b1f720G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

** Πάρη Μήτσου-ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, "Στις 78 στροφές" στον 902 TV, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ''ΚΟΛΟΣΣΟΣ'', ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΩΝ PLAYLIST ..., Αργύρης Skoullis / Αργύρης Σκουλλής, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΝΕΟ CD, Για Να Θυμούνται Οι Παλιοί Και Να Μαθαίνουν Οι Νέοι (Μουσική), ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ 902 tv, Στέλιος Καζαντζίδης Fans. -

** Ο / Η Παναγιώτης Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ 902 tv.
panagiotis Γεωργιάδης2 Απρ, 2010 στις 8:18 π.μ.
Θέμα: ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 03/04/2009 ΣΤΟΝ 902TV http://www.facebook.com/l/78e4f? 23.00-02.00 «ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ» ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ «ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΑ" "ΚΟΡΑΚΑΚΗΔΕΣ Β και Β"-ΓΑΙΝΝΗΣ ΝΤΟΥΝΙΑΣ-ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ -ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ-ΧΑΡΑ ΠΟΜΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ......... ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ http://www.facebook.com/l/78e4f;15.30-18.30.-ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ - ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.-
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1328034773086&mid=2200930G56358b7cG1b1f8eaG0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

** Ο / Η «Κόκκινος Γιάννης έστειλε μήνυμα στα μέλη του Club FACES.
«Κόκκινος Γιάννης2 Απρ, 2010 στις 5:44 π.μ.
Θέμα: Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ @ FACES CLUB ΤΑΣΣΟΣ DEKKO ΑΘΗΝΑ-KΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΤ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ...!!! Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤ0 ΚΟΝΤΑ Σ
ΑΣ Ο ΤΑΣΣΟΣ DJ (DEKKO ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ Ο KΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΤΗΣ (SUPER FM 104,7) ΣΕ ΕΝΑ BACK 2 BACK SESSION ME TIΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΕ ...!!!. 7000 5787
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1251974788123&mid=21fe477G3dd6e022G12c75eeG0&n_m=snstam@gmail.com .-

** Ο / Η Κώστας Όλες έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΡΩΑΔΕΣ.
Κώστας Όλες
2 Απρ, 2010 στις 5:14 π.μ.
Θέμα: Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα :11:00-16: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 00.AUDITION: ΗΘΟΠΟΙΟΣ-SINGER WA
Οντισιόν ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ-SINGER που καταζητούνται για TOUR ΤΩΝ ΗΠΑ "ΟΡΕΣΤΕΙΑ
«Δραματική Σχολή« δήλος »Δήμητρα Χατούπη Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα :11:00-16: 00.The θεατρικό πρόγραμμα Λεωνίδα Λοϊζίδη είναι οντισιόν για μια θέση στην επερχόμενη περιοδεία της "Ορέστειας" από τον Σεπτέμβριο του 2010-2011 στη USA.About την παραγωγή: Είναι μια πολύ φιλόδοξη παραγωγή με πολύ αγαπητό και αναγνώρισε τους συμμετέχοντες. Στην εκδοχή του thedean και καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρίκας Θωμαδάκη και η μουσική του διεθνούς φήμης συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο. Ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Λοϊζίδης βραβεύτηκε από την πολιτεία της Νέας Υόρκης και το αμερικανικό Κογκρέσο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της παραγωγής του προηγούμενου έτους. «Το" Βάκχες, «Τρωάδες» και τώρα είναι έτοιμη να παρουσιάσει σχέδιο thirt του Ορέστεια. Η περιοδεία ΗΠΑ αναμένεται να αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2010 και τους τελευταίους 2 μήνες με πολλές στάσεις στα πανεπιστήμια και τα θέατρα. Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας ΗΠΑ, η Ευρώπη θα follow.About την οντισιόν: · Ο σκηνοθέτης ψάχνει για μια γυναίκα ηθοποιός ή τραγουδίστρια ηλικίας μεταξύ 23 και 33 να είναι μέρος του cast κατά τη διάρκεια της περιοδείας στις ΗΠΑ. · Μερικές εμπειρία και εξοικείωση με το κλασικό δράμα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. · Διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και την ικανότητα του να ταξιδεύουν σε διαφορετικά κράτη παρακάτω χρονοδιάγραμμα του Συστήματος είναι μια must.For περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Email, info@leoloi.gr , oresteia@hotmail.gr , ll300@hotmail.gr , http://www.facebook.com/l/78e4f;www.loizidis.com Άφιξη 22 Σεπτεμβρίου 2010Sept. 24 - Σαν Φρανσίσκο / Σαν Χοσέ, CASept. 25 - Humboldt CA 26 Σεπτέμβρη - Portland OR 29 Σεπτεμβρίου - Σιάτλ WA 1 Οκτωβρίου - Βανκούβερ, Oct Καναδάς 2 - 3 Οκτωβρίου ΜΟΝΤΡΕΑΛ - Sacramento, CAOct 6 - Φρέσνο CAOct. 8 - Los Angeles CAOct 9 - Σολτ Λέικ Σίτι, UT 10 Οκτώβρη - Ντένβερ, COOct. 13 - Χιούστον, TXOct. 15 - Σαιντ Λούις, MOOct. 16 - Σικάγο, ILOct. 17 - Minneapolis, MNOct. 20 - MNOct Ρότσεστερ. 22 - Ντιτρόιτ, MIOct. 23 - Τορόντο, CanadaOct. 24 - Columbus, OH 27 Οκτωβρίου - Ατλάντα, GAOct. 29 - Springs Tarpon, FLOct. 30 - Boca Raton, FL 31 Οκτωβρίου - Charlotte, NC 3 του Νοέμβρη - Richmond, VirginiaNov. 5 - Ουάσιγκτον 6 Νοεμβρίου - Baltimore, MD 7 Νοεμβρίου - Philadelphia, PA 10 Νοεμβρίου - Νέα JerseyNov. 12 - Storrs, ConnecticutNov. 13 - Δυτικά ConnecticutNov.14 - RINov. 17 - Βοστώνη, MANov. 19 - Γάδος Cap, MA Nov.20-- Νέα HamNov.24-- Νοε Maine - 26, 27 - NYCity, NYΗ ακρόαση του σκηνοθέτη Λεωνίδα Λοϊζίδη για την νέα του θεατρική παραγωγή «Ορέστεια» θα πραγματοποιηθεί στη Δραματική Σχολή «δήλος» Δήμητρα Χατούπη που βρίσκεται στην διεύθυνση Ελευσινίων 4 Μεταξουργείο (Σταθμός Μετρό «Μεταξουργείο», έξοδος «Δεληγιάννη»), την Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα :11:00-16: 00.AN EXETE XRONO ΕΙΝΑΙ βίντεο από το YouTube ΣΤΟ AN OXI SVISTE TO1 http://www.facebook.com/l/78e4f;www.youtube.com/watch?v=PZaCuZKlMgQ&feature=related2 http://www.facebook.com/l/78e4f;www.youtube.com/watch?v=QdxPK6S8Y54&feature=related3 http://www.facebook.com/l/78e4f;www.youtube.com/watch?v=DZDzijIvpNg&feature=related4 http://www.facebook.com/l/78e4f;www.youtube.com/watch; SOLD OUT ΓΙΑ ΤΟ LOS ANGELES SHOW.Trojan Γυναικών Ερμηνεία από THEATER ΛΕΩΝΙΔΑΣ LOIZIDESv = 4fM3OnMvttU & χαρακτηριστικό = συναφείς http://www.facebook.com/l/78e4f;www.americanhellenic.org/photo_gallery/2009-11-08_trojan_women_san_franscisco.php SCHEMA ΛΕΩΝΙΔΑΣ LOIZIDISGreek Κλασική Θέατρο Worldwideinfo@leoloi.gr «Τρωάδες» και Λοϊζίδης θέατρο αποτελούν μέρος της OfficialCelebration 200 Chiles «Χρόνια εορτασμός IndependenceThe των 200 ετών από την ανεξαρτησία της Χιλής, τον Μάιο του 2010, θα περιλαμβάνει το ανέβασμα του αρχαίου ελληνικού θεατρικό έργο, Τρωάδες του Ευριπίδη (Τρωάδες), που υποβλήθηκε από την αθηναϊκή θεατρική troope "Λεωνίδας Λοϊζίδης Schema." παραγωγός και διευθυντής Λοϊζίδης έλαβε πρόσκληση από την κυβέρνηση της Χιλής κάνοντας θεατρικό μέρος της ομάδας του Λοϊζίδης στον τομέα των επισήμων πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του " Bicentenario "ως επισκέπτες αυτής της Λατινικής Αμερικής country.Before τη συμμετοχή σε χιλιανά γιορτές, η θεατρική ομάδα θα ασκεί επίσης τα Τρωάδες παίξει στην Πόλη του Μεξικού ως προσκεκλημένοι της ελληνικής κοινότητας του Μεξικού στην πρωτεύουσα του Μεξικού." Είχαμε την τιμή να είμαι κάλεσε στο Μεξικό από τον κ. Γαλάνη, ο ηγέτης της κοινότητας Ομογένειας, και το Πανεπιστήμιο του Μεξικού Θεάτρου, και στη Χιλή από την κυβέρνησή τους, με την υποστήριξη του ευγενικό Έλληνα Πρέσβη Χρ. Karykopoulou και την έκτακτη Συντονιστής του ΣΑΕ και της Λατινικής Αμερικής, Νικηφόρος Νικολαΐδης, "ο κ. Λοϊζίδης είπε. "Άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν επίσης δείξει μια αρχική ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν Τρωάδες ή Ορέστεια". Θεατρική ομάδα Λοϊζίδης »το φθινόπωρο του 2009 ολοκλήρωσε μια δίμηνη περιοδεία της Βόρειας Αμερικής παρουσιάζει Τρωάδες, σε 25 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτείες και στο Βανκούβερ του Καναδά. Μια παρόμοια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική έχει προγραμματιστεί για το 2010 με το μοναδικό αρχαίο ελληνικό τριλογίας, παίζει Αισχύλου «Ορέστεια. e-mail: mailto:info@leoloi.groresteia@hotmail.gr
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1366841324167&mid=21fddbaG56358b7cG1b1ddd1G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-





** Facebook
Ο / Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.
Portal Λαυριου2 Απριλίου 2010 στις 2:44 μ.μ.
Θέμα: Καλησπέρα sas
ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟΥ FORUM ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ http://www.facebook.com/l/a35e8;lavrio.blogsite.org/forum ΠΡΟΣ KAΙΝΟΥΡΓΙΟ CHAT ΛΑΥΡΙΟΥ http://www.facebook.com/l/a35e8;lavrio.blogsite.org/chat/flashchat ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ YOUTUBE ΕΛΛΗΝΙΚΟ http://www.facebook.com/l/a35e8;lavrio.blogsite.org/toube ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1304761292637&mid=21fd5ceG3dd6e022G12c6eb9G0&n_m=snstam@gmail.com .--

**Ο Savvidis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE Live " την Παρασκευή, 9 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. . Savvidis says, " ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΖΕΡΒΑΚΗ ,ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE Live,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ !!!!". Εκδήλωση: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE Live Τύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 9 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 10 Απριλίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ (3ο χιλιομ. ΒΕΡΟΙΑΣ -ΝΑΟΥΣΑΣ) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=111415002209959&mid=21fc991G56358b7cG1b1d452G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook ,.-

**Ο/Η Savvidis Stavros έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE LIVE ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ.
Savvidis StavrosApril 2, 2010 at 3:03am
Θέμα: ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE LIVE
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΣ 01,00-ΚΑΙ-ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 11,00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΣ PALACELive ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ,ΣΤΑΥΡΟΣΑΒΒΙΔΗ , ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗ,ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΝΑΣΙΔΗ,ΠΕΛΑΓΙΑΤΣΟΠΟΥΖΙΔΟΥ,ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ, ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΙΓΚΑ,ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΟΥΚΛΕΡ...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1213407384641&mid=21fc088G56358b7cG1b1d0d6G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

** Ο 'Yiannis σας έχει προσκαλέσει στη σημερινή εκδήλωση "Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ KAI Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ @ FACES CLUB TASSOS DEKKO ATHENS-KΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΤΗΣ ". Εκδήλωση: Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ KAI Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ @ FACES CLUB TASSOS DEKKO ATHENS-KΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΤΗΣ 'Ωρα Έναρξης: Σήμερα, 02 Απριλίου στις 11:30 μ.μ.Ώρα Λήξης: Κυριακή, 4 Απριλίου στις 6:30 π.μ. Τοποθεσία: Leoforos Theas Aphrodites - Aliathon Plaza Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=109269662436260&mid=21fbb5eG3dd6e022G12c6399G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-


**Ο/Η Giwta Larisa έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μονο ο παππους μου δεν έχει VIDEO με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ μας.

Giwta LarisaApril 2, 2010 at 2:45am
Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ το
Προσοχή σε ληστεία αν σας πετάξουν αυγά στο παρμπριζ ενω
οδηγείτε. - http://www.facebook.com/l/a35e8;news24gr.blogspot.com/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1259574649086&mid=21fbaddG3dd6e022G12c636aG0&n_m=snstam@gmail.com .-

**Σε παρακαλώ...‏
Από:
Greenpeace Greece , (gpgreece@mailing.greenpeace.org)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010 12:43:07 μμ
Προς:
snstam@gmail.com


>>προώθησε το email στο facebook
>>προώθησε το μήνυμα
Για να μη λαμβάνετε παρόμοια μηνύματα .-

** Ο/Η Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη .
Stasou Mygdala
April 2, 2010 at 2:31am
Θέμα: Αγία Μεγάλη Παρασκευή. Πενθεί η ορθοδοξία
Εώς της συντέλειας των αιώνων σήμερα, την Αγία και Μεγάλη Παρασκευή η Ορθοδοξία θα θρηνεί,θα πενθεί για το Σταυρό τον θάνατο τον ενταφιασμό,προ πάντως όμως σήμερα η Ορθοδοξία θα......... http://www.facebook.com/l/a35e8;news24.gr
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1191090272461&mid=21fb7afG3dd6e022G12c6243G0&n_m=snstam@gmail.com .-

**Ο 'Yiannis σας έχει προσκαλέσει στη σημερινή εκδήλωση "Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ KAI Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ @ FACES CLUB TASSOS DEKKO ATHENS-KΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΤΗΣ ". Εκδήλωση: Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ KAI Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ @ FACES CLUB TASSOS DEKKO ATHENS-KΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΤΗΣ 'Ωρα Έναρξης: Σήμερα, 02 Απριλίου στις 11:30 μ.μ.Ώρα Λήξης: Κυριακή, 4 Απριλίου στις 6:30 π.μ. Τοποθεσία: Leoforos Theas Aphrodites - Aliathon Plaza Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=109269662436260&mid=21fb587G56358b7cG1b1cd0dG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

**Ο/Η Antonios Kalatzakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Αλόη Βέρα .Το φυτό που κάνει θαύματα.
Antonios KalatzakisApril 2, 2010 at 12:23am
Θέμα: Καλή Ανάσταση
Είχε την τιμή αυτό το Θεικό φυτό να αλοίψει το σώμα του Χριστού, κατά Ιωάννη ευαγγέλιο (11 ο κατά σειρά , στα 12 Ευαγγέλια της Μεγάλης Πέμπτης).Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ σ'όλους σας ! http://www.facebook.com/group.php?v=photos&gid=80721291728#!/photo.php?pid=3640868&o=all&op=1&view=all&subj=80721291728&aid=-1&id=535704165
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1280147162034&mid=21f9c43G3dd6e022G12c5a3bG0&n_m=snstam@gmail.com .-

**[blowback] GREAT BRITAIN IS NOW LITTLE BRITAIN‏
Από:
blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010 10:38:43 πμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Basil Venitis notes this is a watershed moment for Uncle Ken(UK). The country's public debt is soaring. The great engine room of British prosperity, the financial sector, now feels like an anchor. This is the record of spin, irresponsibility, and top-down state control. The glory days of London are now grinding to a halt. The main symbol of Britain's global might, London found financing for some of the world's earliest and most prominent multinational companies, and has had greater influence on global finance than Westminster has had on geopolitics. The great test of the next prime minister, venitist David Cameron, will be not only to redefine Britain's place among great nations, but also to adopt a venitist spirit. Venitist Philip Giraldi points out Britain and the USA are together in NATO, but the special relationship goes back to the Second World War, a coming together that was artfully crafted by Winston Churchill and Franklin Roosevelt. It has persisted ever since, with the British generally supporting US policies, no matter how absurd, and Washington reciprocating by quietly advancing British interests. Giraldi notes the most recent manifestations of the special relationship were on display in the invasion of Iraq, in which Britain supported a US led attack which it knew perfectly well was not grounded in reality. The US is currently reciprocating by accepting British claims of an economic exploitation zone around the Falkland Islands, in an area that is also claimed by Argentina. Secretary of State Hillary Clinton has called for talks to resolve the issue, knowing that the British have already rejected that option. That the US should even find itself in the middle of a quarrel in which it has no stake is an unfortunate product of the special relationship. The real issue for both Britain and Argentina is economic as London believes there are 60 billion barrels of oil reserves offshore of the Falklands. Venitis points out Great Britain is now Little Britain, a slave State yoked to Brussels. Its fall was inevitable, but the economic crisis will shrink the last pretenses of empire faster than anyone expected. Suddenly, the sun that once never set on the British Empire is casting long shadows over what's left of Britain's imperial past, and Uncle Ken(UK) rethinks his global role.Brown took the top job in 2007 when former Prime Minister Tony Blair stepped down. Opinion polls indicate a loss for the Labour Party, with voters unhappy about the struggling economy and the number of troops being killed in the unpopular war in Afghanistan.Venitis points out Tony Blair gets ten million euros every year from JPMorgan, just to pullpeddle its Greek-American president Jamie Dimon out of Greek jails for churning the nest eggs of poor Greek workers! His former ministers are not far behind. Steven Byers, a former transport minister, described himself as a cab-for-hire as he asked for 5,000 pounds(5,500 euros, $7,500) each day in exchange for using his influence with the government. Geoff Hoon, formerly defense minister, and Patrician Hewitt, formerly health minister, asked for 3,000 pounds each day. Gordon Brown has never shown he can lead a happy team and a successful team. He screams, throws tantrums, physically intimidates his staff swears at staff, grabs aides by the collar of their shirts, pushes aside secretaries who he felt weren't typing fast enough and taking over the keyboard. Brown's staff are afraid of him because he is always shouting at people, being unpleasant, constantly blaming people for things going wrong.Venitis notes the U.K. defense giant BAE Systems paid four billion euros in kickbacks to Prince Bandar bin Sultan of Saudi Arabia for an eighty billion euros British-Saudi arms deal. The British government abruptly ended its Serious Fraud Office inquiry into BAE. The U.K.'s Serious Fraud Office has reportedly accused BAE of bribery in six countries, which should be enough to prompt an inquiry into whether BAE is in violation of the Foreign Corrupt Practices Act, a law banning companies that pay bribes.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1) .-**

**Hey Stamoskal,Juan R has accepted your friend request. He/She must love you very much. Awwwwww.You can view Juan R's profile and latest ratings here:http://www.flixster.com/user/eliezeretamar?em.id=2004704055&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNzA4MjcwODI1NTc7NmM1ZTg0NjUwYTY4YWQzMjdlMTk2NGFiNzg1YmM4OGI%3D#c=activities&m=email&s=friend_acceptWe'll talk later,Flixster .-

** Hey Stamoskal,Juan R just posted a new talk message to your profile.Click below to view your message:http://www.flixster.com/user/stamoskal?em.id=2004704106&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNzA4MjcwODI4MTY7NjhmMTRmNjQ0ZmRjOTBkODg3MDdmMWYzNDM4NjFmMWQ%3D#c=activities&m=email&s=talk_notifTo view Juan R's profile click here:http://www.flixster.com/user/eliezeretamar?em.id=2004704106&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNzA4MjcwODI4MTY7NjhmMTRmNjQ0ZmRjOTBkODg3MDdmMWYzNDM4NjFmMWQ%3D#c=activities&m=email&s=talk_notifWe'll talk later,Flixster New! Get Flixster for iPhone, MySpace and Facebook. -
**
** Η ελληνική τηλεόραση σήμερα
Αναρτήθηκε από Arc στις 6:37 μ.μ.




Η ελληνική τηλεόραση είναι μία μικρογραφία της ανοησίας που διέπει την σημερινή Ελλάδα ή μήπως μας κάνει να πιστέψουμε ότι η σημερινή Ελλάδα είναι ανόητη; Εδώ και μερικά χρόνια, αυτό που εισπράττω από την ελληνική τηλεόραση είναι...περσινά ξινά σταφύλια. Εδώ και μερικά χρόνια βλέπω εκπομπές που σχολιάζουν τις άλλες μισές εκπομπές, οι οποίες σχολιάζουν τις προηγούμενες κ.ο.κ. και η ζωή συνεχίζεται, με χαμηλό budget εκπομπής και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πρωτεργάτης στο συγκεκριμένο σπορ ο Θέμος Αναστασιάδης πριν 10 χρόνια, που χάριν στο copy paste των χαριτωμένων ανοησιών, των υπολοίπων τηλεοπτικών εκπομπών, έφτασε να κάνει νούμερα από τα "νούμερα". Τι εκπομπή ήταν αυτή; Κάνεις ανοησία, την μοντάρω, λέω και κάτι χαριτωμένο, γελάει ο αποβλακωμένος τηλεθεατής, το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα. Η συνταγή πέτυχε...Έτσι και άλλες εκπομπές ποντάρισαν πάνω εκεί όπως είναι το Ράδιο Αρβύλα, που κάνει όλα τα παραπάνω με λεξιλόγιο που προσπαθεί να πιάσει τον παλμό της νεολαίας για να κάνει νούμερα. Τα ίδια και ο Λαζόπουλος: Κάνεις ανοησία, την μοντάρω, λέω και κάτι χαριτωμένο, βρίζω το κράτος, το σύμπαν όλο γιατί ξέρω πως ο Έλληνας έχει οργή μέσα του και άρα αν βρίζω τους πάντες θα τον πάρω με το μέρος μου, γελάει ο αποβλακωμένος τηλεθεατής, το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα. Βέβαια αυτό που κάνει ο κ. Λαζόπουλος πολλές φορές, είναι να ξεφεύγει και να κάνει πολλά φάουλ. Έχει την μοναδική ικανότητα να κάνει την σάτιρα, διαπόμπευση. Ίσως γιατί έτσι πουλάει καλύτερα, προωθεί τις "ιδέες" του καλύτερα, ποιός ξέρει! Απλά, η συμπάθεια του κόσμου προς αυτόν είναι αυτό που τον έχει σώσει. Γιατί ο οποιοσδήποτε άλλος να ήταν σε αυτή τη θέση, θα τον είχαν στείλει. Και πόσες μα πόσες άλλες εκπομπές τύπου: Σε σχολιάζω, με σχολιάζεις, σχολιαζόμαστε και γεμίζουμε τον τηλεοπτικό χρόνο με τηλεοπτικές ανοησίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της απόλυτης ελληνίδας σταρ με την τσόντα που γύρισε... Ασχολούνται τα κανάλια με το τι έκανε μια κακομαθημένη και ατάλαντη, από το πρωί μέχρι το βράδυ...Η Τζούλια γύρισε τσόντα, η Τζούλια παντρεύεται, η Τζούλια στο τμήμα, η Τζούλια στην εκκλησία, η Τζούλια έφαγε, κοιμήθηκε, έκλασε, έχεσε...Και το ραδιοτηλεοπτικό το μόνο που κάνει είναι να λέει: θα τιμωρήσω το Ράδιο Αρβύλα για την θολή τσόντα μετά τα μεσάνυχτα λόγω της υποβάθμισης της ποιότητας. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω: Όλα τα άλλα κανάλια και εκπομπές που παρουσιάζουν την "απόλυτη ελληνίδα σταρ" και την πλασάρουν ως πρότυπο, προάγουν την ποιότητα; Αν όχι, αυτά γιατί δεν τιμωρούνται; Επειδή δεν την δείχνουν γυμνή; Αυτό είναι το θέμα το γυμνό; Το να βγαίνει δηλαδή σε μεσημεριανή εκπομπή και να λέει χαριτωμένα... "Το έκανα για τα λεφτά, ήταν πολλά τα λεφτά και όλα cool" και να την βλέπουν παιδιά αυτό είναι στα όρια της ευπρέπειας; Σας πληροφορώ, προσωπική μου άποψη, αυτό είναι πολύ πιο καταστροφικό από το να δείχνεις τσόντα μετά τις 12 το βράδυ και μάλιστα θολή με κρυμμένα τα επίμαχα σημεία. Τέλος, έχουμε τα talent shows, όπως το Ελλάδα έχει ταλέντο, το X-Factor, το Fame Story κλπ, την εύκολη δηλαδή λύση του "να γεμίζουμε τηλεοπτικό χρόνο και να αξιοποιούμε άτομα με ταλέντο ή χωρίς με σκοπό το κέρδος. Χαμηλό κόστος από την μία, τρελά κέρδη από την άλλη. Κάνουμε τους συμμετέχοντες πρωταγωνιστές για 1-2 έτη και εν συνεχεία έρχεται η νέα φουρνιά που θα την κάνουμε κιμά...Το μεροκάματο το βγάλαμε..." Η ουσία είναι πως η σημερινή τηλεόραση μας κάνει ανόητους, μας θέλει ανόητους και μη απαιτητικούς για να μπορεί να μας έχει υποχείρια καταναλωτικών προτύπων αλλά και ενίοτε πολιτικών θέσεων που θέλει να πλασάρει. Δυστυχώς τέτοιοι είμαστε, τέτοιους έχουμε...Να τους χαιρόμαστε! .-


** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adesmeutoslogos σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα. Ρίξτε μια ματιά στα άρθρα http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/04/blog-post_02.html και http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/04/blog-post.html- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adesmeutoslogos/ .-

**
** H αξιολόγηση του καπιταλιστικού συστήματος
Αναρτήθηκε από Arc στις 5:40 μ.μ.



Τα οικονομικά συστήματα που διαμορφώθηκαν στην πάροδο του χρόνου, κρίθηκαν και κρίνονται πάνω σε τρία κριτήρια: την αποτελεσματικότητα, την δικαιοσύνη και την δημοκρατία. Με βάση το κριτήριο της αποτελεσματικότητας...ένα οικονομικό σύστημα που χρησιμοποιεί τους πόρους του, πιο αποτελεσματικά από ένα άλλο, είναι και το καλύτερο οικονομικό σύστημα. Από την άλλη πλευρά, με βάση το κριτήριο της δικαιοσύνης, ένα οικονομικό σύστημα που κατανέμει δίκαια τα βάρη και το οφέλη μεταξύ των ανθρώπων, αναγνωρίζοντας την ίση ηθική αξία των ανθρώπων, είναι το καλύτερο οικονομικό σύστημα. Τέλος με βάση το κριτήριο της δημοκρατίας, θεωρούμε ότι ένα οικονομικό σύστημα που προάγει τη δημοκρατία είναι καλύτερο από ένα σύστημα που δεν την προάγει διότι δίνει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στην ίδια της ζωή μας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να έχουμε λόγο στις μεγάλες αποφάσεις που παίρνουν οι κυβερνήσεις ή οι εταιρείες, και οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή μας. Τα οικονομικά συστήματα λοιπόν πρέπει να κρίνονται σύμφωνα με το πόσο καλά εκπληρώνουν τα τρία αυτά κριτήρια - την αποτελεσματικότητα, την δικαιοσύνη και την δημοκρατία. Προφανώς άλλα συστήματα εκπληρώνουν κάποια από αυτά τα κριτήρια, ενώ άλλα συστήματα καλύτερα κάποια άλλα καθήκοντα. Π.χ. η δουλεία, ήταν αποτελεσματική αλλά της έλλειπαν τα κριτήρια της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας. Και βεβαίως διαχρονικά τα συστήματα αυτά μπορεί να αλλάζουν σε ότι αφορά την επίδοση τους σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι το εξής; Μπορεί ο σύγχρονος καπιταλισμός, με βάση τα κριτήρια που αναφέραμε να θεωρεί αποτελεσματικός, δίκαιος και δημοκρατικός; Η απάντηση είναι σαφώς, όχι! Και όλα αυτά γιατί δυστυχώς το καπιταλιστικό σύστημα χωλαίνει! Τη θέση του τείνει να λάβει ένα οικονομικό ολιγαρχικό σύστημα στηριζόμενο σε αποφάσεις μεγάλων τραπεζών στα πλαίσιο των παγκοσμιοποιημένων αγορών. Ο ρόλος του κράτους στο καπιταλιστικό σύστημα είναι να προστατεύει την ιδιοκτησια, να εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή των συναλλαγών και γενικά να εποπτεύει ή να επιτηρεί την οικονομία και όχι να ρυθμίζει την οικονομία. Αυτός ο ρόλος, είναι πια ανύπαρκτος. Ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης είναι εμμέσως κατευθυνόμενος και αυτό δημιουργεί ένα τερατούργημα που σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα οικονομικό σύστημα, τουλάχιστον έτσι όπως τα έχουμε γνωρίσει μέσα από τις θεωρίες του Smith, του Keynes. Δεν είναι αυτό φιλελευθερισμός, είναι ολιγαρχια των χρηματοπιστωτικών οίκων που εσκεμμένα τα προηγούμενα χρόνια προωθήσαν την παγκοσμιοποίηση για να κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τους, να κερδίζουν πιο εύκολα. Ένα έργο που τα ολέθρια αποτελέσματα του έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται. Και όλα αυτά γιατί τα όπλα που έχει ο καπιταλισμός δεν είναι επαρκή να επαναφέρουν το σύστημα σε ισορροπία, αποβάλλοντας το καρκίνωμα της οικονομικής ολογαρχίας. Δυστυχώς ζούμε σε μία κατάσταση ασυντόνιστη, όπου η επιδίωξη του ατομικού συμφέροντος έχει οδηγήσει σε ανεπιθύματα αποτελέσματα. Μιλάμε σαφώς για αποτυχία των αγορών. Θα κλείσω με τα λόγια του οικονομολόγου John Maynard Keynes όπου το 1933 έγραφε: «Ο παρακμάζων διεθνής αλλά ατομικιστικός καπιταλισμός, στα χέρια του οποίου βρεθήκαμε μετά τον πόλεμο, δεν είναι επιτυχημένος. Δεν είναι ευφυής, δεν είναι όμορφος, δεν είναι δίκαιος, δεν είναι ηθικός - και δεν προμηθεύει τα αγαθά που θα έπρεπε να προμηθεύει. Με λίγα λόγια, αντιπαθούμε τον καπιταλισμό, και έχουμε αρχίσει να τον καταφρονούμε. Αλλά όταν σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να βάλουμε στη θέση του, τότε βρισκόμαστε σε αμηχανία». Σίγουρα λοιπόν το καπιταλιστικό σύστημα λόγω των μεταλλάξεων που έχει υποστεί δεν είναι αποτελεσματικό, δίκαιο και δημοκρατικό. Πρέπει λοιπόν να βρεθούν οι μηχανισμοί εκείνοι, τα όπλα εκείνα, που θα μας κάνουν να βγούμε από την αμηχανία, αποβάλλοντας τη σημερινή λανθάνουσα κατάσταση.Το θέμα είναι κατά πόσο υπάρχει αυτή η θέληση και η πολιτική βούληση αλλά και κατα πόσο η οικονομική ολογαρχία, που αυτή τη στιγμή ελέγχει τις παγκόσμιες αγορές, θα αποδυναμωθεί .-



~* ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ :


** http://www.atdhe.net , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

~* http://hellassite.blogspot.com/ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/x.html , Κυριακή, 04 Απριλίου 2010 Xριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά * .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/x.html , Κυριακή, 04 Απριλίου 2010 Xριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά .-

~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.... ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~* http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/mas-grafoyn.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 MAS GRAFOYN .-

~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_31.html , Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλακι κ.λ.π με αγάπη χρόνια πολλα .-

~* http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/kati-to-diaforetiko-mas-grafoyn.html , Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 KATI TO DIAFORETIKO ...MAS GRAFOYN .-

~* http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Παρασκευή, 02 Απριλίου 2010 ΑΠΌ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ καλό Πάσχα .-

~* http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ….ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ .-

~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Σάββατο, 03 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ .-

~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα .-

~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Σάββατο, 03 Απριλίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι με Αγάπη πάντα . ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ .-

~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 Μας γράφουν - ενημέρωση .-

~* http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/aytoi.html , Σάββατο, 03 Απριλίου 2010 AYTOI ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~* http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της καθημερνότητας .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_31.html , Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html , Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/eidhseis-ta-nea-mas_3681.html , Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 EIDHSEIS TA NEA MAS σήμερα .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_28.html , Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 Από το Χαμομηλάκι πάντα με Αγάπη .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_27.html , Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 Αθλητικά σήμερα .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/01-04-2010.html , Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 01 -04 -2010 .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/ta-nea-mas-shmera.html , Παρασκευή, 02 Απριλίου 2010 TA NEA MAS SHMERA .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_04.html , Κυριακή, 04 Απριλίου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~*

1 σχόλιο: