ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ :


ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ !!!!!!!!!!

· Τα Χριστούγεννα στην ποίηση του Κωστή Παλαμά

· το δέντρο που έδινε

· ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ: ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ


Τα Χριστούγεννα στην ποίηση του Κωστή Παλαμά

Posted: 23 Dec 2009 11:55 AM PST
Μαρτύριο Ταντάλου μοιάζει η πνευματική ζωή του ποιητή Κωστή Παλαμά. Η ψυχή του κλυδωνίζεται χωρίς αναπαμό ανάμεσα σε δύο αντίθετους πόθους, που ο καθένας τον τραβάει γοητευτικά προς τη μεριά του. Απ’ τη μια τον ταράζει η εωσφορική επανάσταση για τις χαρές της ζωής και της ύλης κι απ’ την άλλη η συγκινητική νοσταλγία προς το θείο, «το ωραίο και καθάριο τ’ ουρανού».
Ανάλογο είναι και το ποιητικό και κριτικό του έργο. Παράλληλα με την αρχαία τραγωδία και τον διθύραμβο αντικαθρεφτίζεται και η αναστροφή του με τα ιερά κείμενα από το Ευαγγέλιο ως την υμνογραφία της Εκκλησίας.
Κάποτε δοκιμάζει «εκ της απιστίας την κάμπη και της αμφιβολίας τα καρφιά» (Π.Μ.Πολιτεία).
«Έχει τη συνείδηση του σκεπτικισμού του, μα συχνά τον ενοχλεί τούτη η αρρώστια» (Άπαντα τ. 12, σελ. 445). Συχνότερα όμως μεταστρέφεται και νιώθει την ανάγκη να υψώσει δέηση εξιλέωσης και θερμές ικεσίες. Με δέος προσβλέπει τότε στην αληθινή αλήθεια και ζητάει σωτηρία από τη μεγαθυμία του Θεού. Ζητάει μια ελπίδα φωτός, ένα καταφύγιο από το δαρμό της απιστίας. Αφήνει τότε να τον συγκινήσουν θέματα υπαρξιακά που τον μεταρσιώνουν πνευματικά και μας δίνει αναβλύσματα συναισθηματικά της ψυχής του, που κυλάνε σ’ ένα κανάλι τεχνουργημένο με σμιλεμένους στίχους ομορφοπλεγμένους σε αρμονικές στροφές. Τότε βρίσκει τον πραγματικό εαυτό του, η φωνή του γίνεται γλυκειά, μελωδική και οι στίχοι του παίρνουν το ρυθμό του παρακλητικού κασσιανισμού.

Προσεγγίζει και ζει, υμνολογεί και δοξολογεί τις γιορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ιδιαίτερα στέκεται μπροστά στο «Μέγα μυστήριον» της ενανθρώπησης του Θεού, της αγάπης και της θείας συγκατάβασης, τα Χριστούγεννα. Τον θαμπώνει με τη λάμψη του το ανέσπερο φως του Άστρου της Βηθλεέμ:

Αστέρι Θεϊκό
Τι φως και χρώμα κι ομορφιά να σκόρπιζε το αστέρι όπου στην κούνια του Χριστού τους Μάγους έχει φέρει; Ποιος άγγελος το διάλεξε για τέτοιο ταχυδρόμο; Τα άλλα τα αστέρια θάβλεπαν το φωτεινό του δρόμο κι από τη ζήλια θάτρεμαν... Αστέρι, σε ποια χώρα του απέραντου σου ουρανού να λαμπυρίζεις τώρα; Η παντοδύναμη φθορά μην έσβησε το φως σου ή μήπως είσ' αθάνατο κι εσύ, σαν το Χριστό σου; Δεν κατεβαίνει η λάμψη σου εδώ στα χώματα μας; Για όλα τα άστρα αλίμονο! δεν είναι η ματιά μας... Τι φως και χρώμα κι ομορφιά να σκορπίζει το αστέρι, όπου την κούνια του Θεού τους Μάγους έχει φέρει;

Στο δεύτερο μέρος του ιδίου ποιήματος με τίτλο «Χριστούγεννα» καταφέρνει ο ποιητής και συνδυάζει τη μεγάλη αυτή γιορτή με τις παραδόσεις του λαού μας και τα έθιμα της χριστιανικής οικογένειας. Πόση οικογενειακή θαλπωρή δε σκορπίζουν σε μικρούς και μεγάλους οι στίχοι:

«Αχ! αχ!, Χριστουγεννιάτικο της φαμελιάς τραπέζι
που ταίρι ταίρ’ η όρεξη με την αγάπη παίζει!
Τα ποτηράκια ηχούν γλυκά, λαμποκοπούν τα πιάτα,
Γύρω φαιδρά γεράματα και προκομμένα νιάτα!»

Επανέρχεται στο ίδιο ποίημα με στίχους πνευματικότερους. Θέλει με ταπείνωση να πλησιάσει το θείο Βρέφος και να νιώσει το λυτρωτικό μήνυμα που εκπορεύεται από την ταπεινή φάτνη. Πλησιάζει νοερά και αντικρίζει τον νεογέννητο Χριστό και με ταπείνωση και συντριβή δέεται με την αγνότητα μικρού παιδιού:

«Νάμουν του στάβλου έν’ άχυρο, ένα φτωχό κομμάτι,
την ώρα π’ άνοιξ’ ο Χριστός στον ήλιο του το μάτι!
Να δω την πρώτη του ματιά και το χαμόγελό του,
το στέμμα των ακτίνων του γύρω στο μέτωπό του
να λάμψω από τη λάμψη του κι εγώ σα διαμαντάκι,
κι από τη θεία του πνοή να γίνω λουλουδάκι,
να μοσχοβοληθώ κι εγώ από την ευωδία
που άναψε στα πόδια του των Μάγων η λατρεία.
Να ιδώ την Αειπάρθενο, να ιδώ το πρόσωπό της,
πως εκοκκίνισε, καθώς πρωτόειδε το μικρό της,
όταν λευκό, πανεύοσμο το προσωπάκι εκείνο
της θύμισ’ έτσι άθελα του Γαβριήλ τον κρίνο...».

Τέτοια λόγια σάλπισε η φωνή του ποιητή 'κείνη την καλή του ώρα που συνταίριαζε μες την αγνή ψυχή του ένα από τα μελωδικότερα τραγούδια του. Απλό και πολύ ποτισμένο με στοχαστική χαρά και υπεράνθρωπη γαλήνη.
Τα πνευματικά ερεθίσματα από τη θεία μορφή του νεογέννητου Βρέφους είναι έντονα και χαράζονται βαθιά μέσα του. Τόσο που τον επηρεάζουν και στον ύπνο του. Βλέπει όνειρο που το διηγείται στη συλλογή του: «Τα χρόνια μου και τα χαρτιά μου». Αποσπούμε το σχετικό κομμάτι:

«Στο πατρικό το εικονοστάσι το σκοτεινό βρέθηκ’ αγνάντια. Ανάμεσα στις εικόνες μια Παναγιά σαν αλυσοδεμένη μέσα στο γαλάζιο της μανδύα, μα πάντα στην όψη της κρατώντας μιαν αυστηρή προσήλωση σε κάτι υπερκόσμιο. Στην αγκαλιά της το Θεάνθρωπο Βρέφος.
Έξαφνα το Θεάνθρωπο Βρέφος σάλεψε σα να ήθελε να λυτρωθή από την αγκαλιά της Μητέρας του και νάβγη από τη φυλακή της εικόνας. Άπλωσε προς εμένα τα χεράκια του, μου χαμογέλασε και τα χεράκια του τα κράτησε αποπάνω μου, σα να ήθελε να μ’ ευλογήση, σα νάθελε να παίξη μαζί μου, με σάλεμα, μαζί περίχαρο και μυστικό και υπέρτατο, σαν παιδιού και σα Θεού.
Κ’ ένα μυστικό ψιθύρισμα χάϊδεψε τ’ αυτιά μου:
-Πιστεύεις;
Κ’ εγώ αισθάνθηκα πρωτάκουστη συγκίνηση και λύγισα τα γόνατά μου για να προσπέσω στα πόδια του. Αλλά κρατήθηκ’ αμέσως από κάποιο άλλο αίσθημα αμφιβολίας και περηφάνειας και του αποκρίθηκα:
-Πιστεύω πως ονειρεύομαι. Μακάρι να είταν αλήθεια. Όνειρο ωραιότερο δεν ξανάειδα, ούτε θα ξαναϊδώ. Ξέρω πως κοιμάμαι και πως θα φύγη τόνειρο.
Ακούστηκαν βροντόλαλες οι Χριστουγεννιάτικες καμπάνες (Άπαντα, τομ. 4, σελ. 291).

Τον κατέχει η αιώνια δίψα του καθαρού αγναντέματος των θείων οραμάτων φυλαγμένη από τη σκληρή κρυάδα των φιλοσοφικών θεωριών και της φυλακής του λογικού και σε τέτοιες στιγμές που είναι οι ουσιαστικότερες κινήσεις της ψυχής του, βυθίζει τον εαυτό του στα ενδότερα και αδιόρατα κρησφύγετα της ύπαρξής του και βλέπει με τα άϋλα μάτια του, μάτια μεταφυσικά, κόσμους υπερούσιους, «πράγματα κρυμμένα και αθώρητα». Διαβάζουμε στο ποίημα του «Τα μάτια της ψυχής μου»:

Στα βάθη της ψυχής μου, χαρίσματα θεϊκά
ολανοιγμένα νιώθω δυό μάτια μυστικά.
Δεν τα φωτίζει ο ήλιος που λάμπει για τη γη
και παίρνουν φως απ’ άλλη πιο καθαρή πηγή.
Στα βάθη της ψυχής μου, που πάθη ταπεινά
δεν έχουν τόπο, νιώθω δυό μάτια φωτεινά.
Και βλέπω τα κρυμμένα, τ’ αθώρητα θωρώ,
τον άνθρωπο, την πλάση, τ’ αστέρια, τον καιρό.
Στα βάθη της ψυχής μου κι εκεί που δεν μπορείς
ποτέ σου νάμπης-νιώθω δυό μάτια ολημερίς...
Χειροπιαστά ξανοίγω τα πλάσματα του νου
κι απάνου μου σκυμμένους αγγέλους τ’ ουρανού.
Εκεί που η σκύλα η Έγνοια δεν πάει, δεν αλυχτά,
μέσ’ στην ψυχή μου κρύβω δυό μάτια ολανοιχτά.
Μια μέρα τ’ άλλα μάτια, που είναι από γη πλαστά
θα λυώσουν μες το μνήμα με το κορμί κλειστά.
Στα βάθη της ψυχής μου που πάθη κοσμικά
δεν έχουν τόπο, νιώθω δυό μάτια μυστικά.
Αυτά δε θα κλειστούνε ποτέ, δε θα χαθούν,
ελεύθερα μια μέρα γοργά θα φτερωθούν.
Τα μάτια της ψυχής μου, τα μάτια τα θεϊκά
που μέσα μου ανοιγμένα τα νιώθω μυστικά,
ψηλότερ’ απ’ τ’ αστέρια, στον έβδομο ουρανό
θα τ’ ανταμώσουν πάλι το Φως το αληθινό.

Στην ίδια ποιητική ενότητα και κάτω από τον τίτλο «Μεσσίας» στηρίζονται πέντε ποιήματά του από τα οποία τα τέσσερα είναι αφιερωμένα στα Χριστούγεννα. Εκφράζει και σ’ αυτά τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν την ψυχή του μπροστά στο θαύμα της ενανθρώπησης του Θεού.
Το πρώτο έχει επικεφαλίδα «Ένας Θεός». Σε τόνο εσωτερικό, προσωπικό, με συντριβή καρδιάς και ταπείνωση μπροστά στη θεία Γέννηση, διαπιστώνει μιαν αλήθεια που συνέλαβε ενοραματικά η ψυχή του:

Ω, μέσα μου γεννιέται ένας Θεός
και το κορμί μου γίνεται ναός,
δεν είναι ως πρώτα φάτνη ταπεινή
μέσα μου λάμπουν ξάστεροι ουρανοί,
το μέτωπό μου λάμπει σαν αστέρι...
Στο Θεό φανήτε τώρα, ήρθεν η ώρα,
από τάγνωστα μυστικά σας μέρη,
Μάγοι, φέρτε στο Θεό τα πλούσια δώρα.
Φέρτε μου, Μάγοι -θεία βουλή το γράφει-
τα σμύρνα της ελπίδας, το λιβάνι
της πίστης, της αγάπης το χρυσάφι!
Μυστήρια τέτοια ανθρώπου νους δε βάνει!
Και σεις θρόνοι πανάχραντοι, αγγελούδια
στην καρδιά στην κούνια του σκυμμένα
με της αθανασίας τα τραγούδια,
υμνολογείτε σεις τη θεία τη γέννα.
Μέσα μου λάμπουν ξάστεροι ουρανοί
και το κορμί μου φάτνη ταπεινή,
βλέπω κι αλλάζει, γίνεται ναός
ω, μέσα μου γεννιέται ένας Θεός!

Κώστας Παπαδημητρίου, σ. Σχολικός Σύμβουλος

το δέντρο που έδινε
Posted: 23 Dec 2009 08:26 AM PST

Η υπέροχη αυτή ιστορία μέσα στην παιδική της απλότητα, όλο και κάτι μας θυμίζει.Μήπως τη σχέση μας με το περιβάλλον;Μήπως τις δύο ακραίες πλευρές της ανθρώπινης φύσης;Από τη μια δίνεις τα πάντα και νιώθεις απόλυτη ευτυχία μέχρι να αισθανθείς το απόλυτο κενό...Και από την άλλη παίρνεις τα πάντα μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις τίποτε...Απολαύστε την.. ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣΤο Δέντρο που έδινε (The giving Tree), του Σελ ΣίλβερσταίνΜια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μηλιά....και αγαπούσε ένα αγοράκι.Και κάθε μέρα το αγοράκι πήγαινε και μάζευε τα φύλλα της και τα έπλεκε στεφάνι κι έπαιζε το βασιλιά του δάσους.Σκαρφάλωνε στον κορμό της κι έκανε κούνια στα κλαδιά της κι έτρωγε μήλα.Παίζανε και κρυφτόΚι όταν το αγόρι κουραζόταν, αποκοιμιόταν στον ίσκιο της.Και το αγόρι αγαπούσε τη μηλιά...πάρα πολύ.Κι η μηλιά ήταν ευτυχισμένη.Μα πέρασαν τα χρόνια.Και το αγόρι μεγάλωσε.Και πολλές φορές η μηλιά έμενε μοναχή.Τότε μια μέρα το αγόρι πήγε στη μηλιά κι η μηλιά είπε:«Έλα αγόρι, έλα να σκαρφαλώσεις στον κορμό μου και να κάνεις κούνια στα κλαδιά μου, να φας μήλα και να παίξεις στον ίσκιο μου από κάτω και να ‘σαι ευτυχισμένο».«Είμαι μεγάλος πια για να σκαρφαλώνω και να παίζω», είπε το αγόρι. «Θέλω ν’ αγοράσω πράγματα και να καλοπεράσω. Θέλω λεφτά. Μπορείς να μου δώσεις λεφτά;» «Λυπάμαι», είπε η μηλιά, «μα έχω εγώ δεν έχω λεφτά. Έχω μονάχα φύλλα και μήλα. Πάρε τα μήλα μου, Αγόρι, και πούλησε τα στην πόλη. Έτσι θα ‘χεις λεφτά και θα ‘σαι ευτυχισμένο».Και τότε το αγόρι σκαρφάλωσε στη μηλιά, μάζεψε τα μήλα της και τα πήρε μαζί του.Κι η μηλιά ήταν ευτυχισμένη.Μα το αγόρι έκανε πολύ καιρό να ξαναφανεί... και η μηλιά ήταν λυπημένη.Ώσπου μια μέρα το αγόρι ξαναγύρισε κι η μηλιά τρεμούλιασε απ’ τη χαρά της κι είπε:«Έλα αγόρι, έλα να σκαρφαλώσεις στον κορμό μου και να κάνεις κούνια στα κλαδιά μου και να ‘σαι ευτυχισμένο».«Δεν έχω πια χρόνο να σκαρφαλώνω», είπε το αγόρι. «Θέλω ένα σπίτι που να δίνει ζεστασιά», είπε. «Θέλω γυναίκα και παιδιά, και γι’αυτό χρειάζομαι ένα σπίτι. «Μπορείς να μου δώσεις ένα σπίτι;»«Εγώ δεν έχω σπίτι», είπε η μηλιά. «Σπίτι μου είναι το δάσος, μα μπορείς να κόψεις τα κλαδιά μου και να χτίσεις ένα σπίτι. Τότε θα ‘σαι ευτυχισμένο».Κι έτσι το αγόρι έκοψε τα κλαδιά της και τα πήρε μαζί του για να χτίσει το σπίτι του.Κι η μηλιά ήταν ευτυχισμένη.Μα το αγόρι έκανε πολύ καιρό να ξαναφανεί. Κι όταν γύρισε η μηλιά ήταν τόσο ευτυχισμένη που ούτε να μιλήσει καλά-καλά δεν μπορούσε.«Έλα, Αγόρι», ψιθύρισε, «έλα να παίξεις»«Είμαι πια πολύ γέρος και πολύ λυπημένος για να παίζω είπε το αγόρι. «Θέλω μια βάρκα να με πάρει μακριά. Μπορείς να μου δώσεις μια βάρκα;»«Κόψε τον κορμό μου και φτιάξε μια βάρκα», είπε η μηλιά. «Έτσι θα μπορέσεις να φύγεις μακριά...και να ‘σαι ευτυχισμένο».Και τότε το αγόρι έκοψε τον κορμό της έφτιαξε μια βάρκα κι έφυγε μακριά.Κι η μηλιά ήταν ευτυχισμένη...μα όχι πραγματικά. Κι ύστερα από πολύ καιρό το αγόρι ξαναγύρισε.«Λυπάμαι, Αγόρι», είπε η μηλιά, «μα δε μου απόμεινε τίποτα πια για να σου δώσω... Δεν έχω μήλα».«Τα δόντια μου δεν είναι πια για μήλα», είπε το αγόρι.«Δεν έχω κλαδιά», είπε η μηλιά. «Δεν μπορείς να κάνεις κούνια...»«Είμαι πολύ γέρος πια για να κάνω κούνια», είπε το αγόρι.«Δεν έχω κορμό», είπε η μηλιά. «Δεν μπορείς να σκαρφαλώσεις...»«Είμαι πολύ κουρασμένος πια για να σκαρφαλώνω», είπε το αγόρι.«Λυπάμαι», αναστέναξε η μηλιά. «Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω κάτι... μα δε μου απόμεινε τίποτα πια. Δεν είμαι παρά ένα γέρικο κούτσουρο. Λυπάμαι...»«Δε θέλω και πολλά τώρα πια», είπε το αγόρι, «μονάχα ένα ήσυχο μέρος να κάτσω και να ξαποστάσω. Είμαι πολύ κουρασμένος».«Τότε», είπε η μηλιά, κι ίσιωσε τον κορμό της, «τότε, ένα γέρικο κούτσουρο είναι ό,τι πρέπει να κάτσεις και να ξαποστάσεις. Έλα, Αγόρι, κάτσε. Κάτσε και ξεκουράσου».Και το αγόρι έκατσε και ξεκουράστηκε.Kι η μηλιά ήταν ευτυχισμένη.Θέλω μια αγκαλιά!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ: ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ
Posted: 22 Dec 2009 10:25 PM PST

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

ΤΟ 1994 ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΗΘΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΕΙΧΑΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Σ' ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ 1994 ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΣΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΠΑΝΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΒΛΟ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΑΡΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ.ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΑΧΥΡΟ, ΛΙΓΗ ΤΣΟΧΑ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΡΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΑΤΝΕΣ.
ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΦΑΤΝΗ.ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΑΤΝΗ,ΕΙΔΑΝ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ. ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΣΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΑΤΝΗ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΦΑΤΝΗ.ΕΚΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΣΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΦΑΤΝΗ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ. ΤΟΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ: ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΑΤΝΗ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ, ΑΦΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜΠΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥΣΚΕΥΑΝ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΡΦΑΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ!! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΟΙ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ, ΤΑ ΔΩΡΑ, ΤΑ ΓΕΛΙΑ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ, ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ.
ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ.
Αναρτήθηκε από JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

** Voula Shone commented on her φωτογραφία: «Merry Christmas Kathy...lot's of love to you too..Ho ho ho...» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19ca3aeG3dd6e022Gd7641cG10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Χριστουγεννιατικα τραγουδια! ποτ πουρί! Ακουστε τα : Χριστουγεννιατικα τραγουδια , http://www.youtube.com/watch?v=xFxGDLxg1g0 ,
AgiaGalini2124 Δεκεμβρίου 2008
(more info)
(λιγότερο info)
Θέλετε να εγγραφείτε;Είσοδος ή Εγγραφή τώρα!
Απο 1.Άντζυ Σαμίου-Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα / / 2.Δέσποινα Βανδή-Χριστούγεννα / / 3.Αποστολία Ζώη & 4Play-Το καλύτερο δώρο / / 4.Θάνος Καλλίρης-Τα Χριστούγεννα / / 5.Σάκης Ρουβάς-Χρόνια πολλά / / 6.Ειρήνη Μ ...Χριστούγεννα παρέα με τη disney , http://www.youtube.com/watch?v=aoo5N1Xr7Kw ,
kapamaroyGR21 Δεκεμβρίου 2007
(more info)
(λιγότερο info)
Θέλετε να εγγραφείτε;Είσοδος ή Εγγραφή τώρα!
καλες γιορτες σε όλους** http://www.youtube.com/watch?v=Ho3uUC0De68 , Πέτρος Μπουσουλόπουλος – Χριστουγεννα :


http://www.youtube.com/watch?v=SofZVmoy22Q ,
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑhttp://www.youtube.com/watch?v=xFxGDLxg1g0 , Χριστουγεννιατικα τραγουδια :


http://www.youtube.com/watch?v=VfvnPeDGHnI , Καλη χρονια :**Έφτιαξαν σημαία για τη Θράκη μας! http://www.youtube.com/watch?v=XV-wyx3WhwE ,
maiandros1December 21, 2009
(more info)
(less info)
Want to Subscribe?Sign In or Sign Up now!
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
**Ο Ortentzio Christos έστειλε μήνυμα στα μέλη του view productions. --------------------Θέμα: kalhspera sas xronia polla kai kala, me ygeia, kai polles epitixies se olus kai oles, to 2010 na sas ferei oti den efere to 2009........ xronia polla kai kalh xronia!!!-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=217523745837&mid=19c6448G56358b7cG145dd83G0 .-

Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 01 , http://www.youtube.com/watch?v=967_AZT-EFg .-

Ο μ. Μητροφάνης που είδε πως βγαίνει το Αγιο Φώς !:: http://www.youtube.com/watch?v=Ka2bVdHllZ4 , Ο καλόγερος Μητροφάνης που είδε το Αγιο Φώς μπαίνοντας στο κοβούκλιο του Παναγίου Τάφου !

** euroliberty] TERM LIMITS‏
Από:
euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009 4:02:43 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Basil Venitis asserts that all regulations, limits, and licenses should be abolished. Constitutional clauses that dictate term limits are ridiculous. Venitis points out the only purpose of a constitution is to protect citizens from government abuse. The only purpose of government is to protect citizens from criminals. Parliaments should be abolished, because they continuously create laws that enslave citizens, constraint economic activity, loot producers, reward drones, and encourage political corruption.Venitist Adam de Angeli points out Liberty's compass says term limits are bad; after all, they are basically taking away your right to hold office, but they can be seductive when you have a long-seated politician you can't pry out of the seat.De Angeli should know; his Congressman, John Dingell, is the longest-serving Representative in the House. Since 1955, decades longer than De Angeli has even been alive, Dingell has been destroying liberty and taking people's money. Dingell is the sponsor of the government takeover of medicine, and he sponsored the omnibus food regulation bill, too. That's just what he's done in one year.Dingell is so entrenched that the GOP hasn't run a serious campaign against him in decades. Every subsequent election, his grip on the seat hardens. When Dingell retires, De Angeli won't be surprised if Dingell's son runs, and uses his father's yard signs.Against this, what can you do but change the rules and prohibit politicians from serving more than a few terms? Not so fast. Who else has served in Congress for decades? Venitist Ron Paul, the best Congressman on Earth! That at least proves there is one downside. But to really see the problem, look to the state of Michigan.De Angeli points out Michigan has very short term limits, two four-year terms for the Senate and three two-year terms for the House. Guess what that means? Except those seeking higher office, half of the Senate and a third of the House is completely unaccountable to the voters! True, it's slightly less because some lose or retire before they make it to their last possible term, but not very. Presently, 35 of 110 House representatives are in their 3rd and final term, and 29 of 38 Senators are serving their 2nd and final term!For any bill to become law requires the support of Senators who actually believe in our cause to vote for it. Then consider that half oppose our cause, most of the others can be bought off, and you see how difficult this becomes.Herman Van Rompuy, Fuehrer of Fourth Reich(EU), points out lame duck is a misleading term. Not being allowed to run in the next season just leaves the politician free to do whatever he wishes. Many wish to buy themselves a great future job by giving the taxpayers' money to a lucky corporation. That might make them unpopular with the public, but they don't need to care. And being politicians interested in power, few do. Understand this clearly: term limits take away a politician's accountability to the voters.It's at least arguable that if term limits were much higher, things would be much better. If you allowed six terms instead of two or three, a much lower percentage of the legislature would be in the term-limited class, and yeah, you would prevent guys like John Dingell from staying in power for decades. Maybe that's why six is the upper bound of term limits in the U.S., with most states that have them being 2-4 terms. None have 1-term limits, interestingly. If one did, it might suddenly become obvious why term limits are dangerous.But even limited to six terms, well first of all, Ron Paul would have been limited out of Congress in 2000. The Ron Paul 2008 campaign still wouldn't have existed. Dingell would have been out before I was born, but you know what? De Angeli doesn't think it would be in any better hands anyway.And John Dingell isn't in the seat because he's gotten more popular and powerful every year. He's in the seat because there hasn't been any serious opposition to him in decades. That's the political balance of the district. If he'd been term-limited to six, we could have had five other Democrats in the seat. Big deal. Term limits are an attack on Liberty, and they make our efforts more difficult. The compass was right.Venitis points out that every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.._,_.___
Reply to sender Reply to group
Messages in this topic (1)

**Ο Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του Mikis Theodorakis (The Father of Composers). Θέμα: KATI POU GINETE STILTETO SE FILOUS SAS "http://www.facebook.com/l/55975;www.youtube.com/watch?v=QdxPK6S8Y54&feature=related" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1306537032089&mid=19c922fG56358b7cG1461425G0 .-

**Γεια σου Stamatios
Ο Elias Leivadaras σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον Elias για να γίνετε φίλοι στο Facebook
Elias Leivadaras
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε τον Elias ως φίλο σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=19c7ea2G3dd6e022Gd743ceG2

** Kathy Braman commented on Voula Shone's φωτογραφία: «Merry Christmas, Voula. I am sending tons of love your way. » Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19c9453G3dd6e022Gd75789G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Cat W wished you merry Xmas Αυτό το email εστάλη από την εφαρμογή PhotoBuzz. `Click here to reach Cat W :) or Also Try CoolPics --- Μπορείτε να διαγράψετε τη συνδρομή σας από αυτό το email στο http://www.hi5.com/friend/apps/myapps.do?settings=2461&smid=13000 .-
** ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ !!!! Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας γεμίσει τις καρδίες μας με Αγάπη, Ανθρωπιά και Ευτυχία.Αγάπη για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε την καρδία και την σκέψη μας από τα βάρη και τις πικρίες της καθημερινότητας.Ανθρωπιά για να μπορέσει η ψυχή μας να χωρέσει τον πόνο και την αγωνία του συνάνθρωπου μας.Ευτυχία από την επίτευξη των προσωπικών μας στόχων και την οικογενειακή μας αρμονία.Ας δώσουμε προτεραιότητα σε σκέψεις και πράξεις που απαλύνουν τον πόνο, που μειώνουν τις ανισότητες και τις αδικίες.Ας επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε εκείνα που είναι σημαντικά και απαραίτητα για την κρίσιμη χρόνια που έρχεται. Οι ευχές μας ας γίνουν ορμή και ελπίδα για το 2010.-

**ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! Πέρασα για να σου αφήσω τις ολόθερμες Ευχές μου , για όμορφες γιορτές ! Ευχάριστα Χριστούγεννα ! Και ένα νέο έτος , με διαρκείς δικές μου ολόθερμες ευχές για όλες τις επιθυμίες και προσδοκίες σου ! Πάντα φίλος Σταμάτης .-

**Η Xenia έστειλε ένα μήνυμα ως απάντηση σε μια συνομιλία. (χωρίς θέμα) "Eπισεις." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1232178536220&mid=19daca8G3dd6e022Gd84986G0 .-

** Ο Antreas Αποελ άλλαξε το όνομα της ομάδας AΠΟΕΛ ★★ Μπορούμε να μαζευτούμε όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες σε ένα γκρούπ ; σε AΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΩΝ ★★ Oλοι οι ΑΠΟΕΛίστες σε ένα γκρούπ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=55492067738&mid=19ca099G56358b7cG14623d2G40 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Γεια σου Stamatios
Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Alex PapasΠροσθέστε ως Φίλο

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗΠροσθέστε ως Φίλο

Kabarnos PanosΠροσθέστε ως Φίλο

Pitsa PapadopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Manolis TsitourasΠροσθέστε ως Φίλο

Vasilis KazoulisΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1727300673&mid=19d9f8aG3dd6e022Gd83b15G1b

** Ο Panagiotis Georgiadis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ 902 tv. Θέμα: Kαλά Χριστούγεννα !!! "Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία χαρά και ευτυχία....." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1070284293660&mid=19d93f2G56358b7cG14720e0G0 .-

** Η Alexandra σας έστειλε ένα μήνυμα. (χωρίς θέμα) "Χαρούμενα Χριστούγενναμε υγεία, χαρά κι ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1232178536220&mid=19d9228G3dd6e022Gd82c2bG0 .-

** Ο Georgios Beneas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Pigada Meligala Πηγάδα Μελιγαλά Εθνική Μνήμη ! Θέμα: Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα ! "«Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία»" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1204293826015&mid=19db864G56358b7cG14752efG0

** "Pigada Meligala Πηγάδα Μελιγαλά Εθνική Μνήμη !" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com )
Εστάλη:
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009 9:04:23 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com Ο Georgios Beneas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Pigada Meligala Πηγάδα Μελιγαλά Εθνική Μνήμη !
Θέμα: Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα !
"«Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία»"
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1204293826015&mid=19db864G56358b7cG14752efG0 ** Ο Georgios Beneas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ (HAIDARI ATTICA) Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον !
Θέμα: Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα !
"«Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία»"
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1105343854318&mid=19db9a1G56358b7cG14754d4G0 .- ** Ο DjGiannis Karamanos έστειλε μήνυμα στα μέλη του DJ Giannis.
--------------------
Θέμα: KAΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΛΟΙΠΟΝ... ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ...
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ PRESTIGE CLUB -ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΗΣ & ΑΧΑ'Ι'AΣ 6 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ)..
ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ
DJ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1070162611329&mid=19d7d02G3dd6e022Gd815eeG0 .- ** Η Thalia Ch. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Kostas Doxas !!!
--------------------
Θέμα: Xronia Polla!!!!!
http://www.facebook.com/l/8db36;♥´´*•.¸¸.✰* http://www.facebook.com/l/8db36;♥´´*•.¸¸.✰*♥´´*•.¸¸.✰* http://www.facebook.com/l/8db36;♥´´*•.¸¸.✰*♥´´*•.¸¸.✰*
Kala Xristougenna k Kali Xronia se ola ta meli tou group mas!
Euxomai oles sas oi epithymies na prgmatopoiithoun me to kainourio etos..! <3 href="http://www.facebook.com/l/8db36;" target="_blank">http://www.facebook.com/l/8db36; ♥´´*•.¸¸.✰* http://www.facebook.com/l/8db36;♥´´*•.¸¸.✰*♥´´*•.¸¸.✰* http://www.facebook.com/l/8db36;♥´´*•.¸¸.✰*♥´´*•.¸¸.✰*
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1098822730938&mid=19d74dcG56358b7cG146f099G0


** Ο Alexi Baker έστειλε μήνυμα στα μέλη του إلى لهداية نحو تشيع. (χωρίς θέμα) "نحن قوم لا نركع إلآ في الصلاة ولا نبكي إلآ في عاشوراء" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1154675878253&mid=19d730bG3dd6e022Gd80ba4G0 .-

** Ο Nakis Karipidis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Θέμα: !!! "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1216085756145&mid=19d70b3G56358b7cG146eb5fG0 .-

** Russell Purser commented on Voula Shone's φωτογραφία: «Hodie hodie ho...» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19d5e23G3dd6e022Gd7f742G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο 'Nikos Orfanoudakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Όλα για το "ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ" μετά απο 18 χρόνια πείρας. (χωρίς θέμα) "ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1162392867952&mid=19d5d3cG3dd6e022Gd7f686G0 .-

** Vasilis Mitropoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του VASILIS MITROPOULOS FANS. (χωρίς θέμα) "XRONIA POLLA SE OLOYS SAS RERIMENO XRISTOUGENA KAI PROTOXRONIA... ΣΤΟ-ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ- ΑΧΑΡΝΩΝ 125 ΜΕ-ΒΑΣΩ ΧΑΤΖΗ-Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΟΥ-.-BALENTINA-4ΜΕΛΕΣ ΟΡΙΕΝΤΑΛ...TA TRAGOYDIA MOU TO KORITSI MOU TASPAEI-ALO ALO-TIS 8ELO KAI TIS DYO..MOY EKANE KALO AYTOS O XORISMOS-8A SE TIMORISO MONH 8A S AFHSO-AGAPI MOU KLAIS;....K.A" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1097992109421&mid=19d578eG3dd6e022Gd7f139G0 .-

** Ο Vasilis Mitropoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ALEXANDER -ΑΧΑΡΝΩΝ 125-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Θέμα: KALA XRISOUGENA "XRONIA POLLA SE OLOYS SAS RERIMENO XRISTOUGENA KAI PROTOXRONIA... ΣΤΟ-ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ- ΑΧΑΡΝΩΝ 125 ΜΕ-ΒΑΣΩ ΧΑΤΖΗ-Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΟΥ-.-BALENTINA-4ΜΕΛΕΣ ΟΡΙΕΝΤΑΛ...TA TRAGOYDIA MOU TO KORITSI MOU TASPAEI-ALO ALO-TIS 8ELO KAI TIS DYO..MOY EKANE KALO AYTOS O XORISMOS-8A SE TIMORISO MONH 8A S AFHSO-AGAPI MOU KLAIS;....K.A" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1133391653332&mid=19d5758G3dd6e022Gd7f0fdG0 .-

** Ο Haris σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Club FACES". Haris says, "An interesting place...for interesting people...". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=220674510802&mid=19d531aG56358b7cG146c0b5G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Antreas Favvas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ARISTODΙΜΙΟ ,VOURNAZI MESSINIAS , ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕΙΟ ,ΒΟΥΡΝΑΖΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Θέμα: ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ "ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2010,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ.Υ.Γ Οι τζογαδόροι να κάνουν λίγο "κρατει" περνάμε οικονομική κρίση!!!!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1128952718837&mid=19dc00eG56358b7cG1475dd3G0

** Ο/Η Kristia Panteli έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ. Θέμα: ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΕΣ !! "ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΈΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1067302418545&mid=19dc02eG56358b7cG1475dfbG0 .-

** Ο Christos Karagkiozis έστειλε μήνυμα στα μέλη του i zwi thelei trela... ki emeis tin exoume!!! --------------------Θέμα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά!!!Υγεια ευτυχια και χαρα σε εσας κ στις οικογένειές σας!!!Η χρονιά που πέρασε... τελείωσε.... αν ήταν καλή.... τότε το 2010 να ειναι καλύτερο!!! αν πάλι δεν ήταν... εμείς είμαστε τρελοί και τα αντέχουμε όλα!!!! Καλά να περάσετε!!! Υ.Γ. Προσοχή στο Αλκοόλ.... επειδή οι περισσότεροι πίνουμε... καλό ειναι αυτές τις μερες (μαλλον νυχτες) να μην οδηγήσουμε... Και λόγω της ημέρας.... να και μερικα Κάλαντα... http://www.facebook.com/l/2c275;www.youtube.com/watch?v=rG2g45KP9r4 και μερικα τραγουδια... http://www.facebook.com/l/2c275;www.youtube.com/watch?v=xFxGDLxg1g0 ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!! οι admin & officers του γκρουπ-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1225921740658&mid=19d303fG3dd6e022Gd7c7ffG0 .-

** Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! Θέμα: ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙ� "http://www.facebook.com/photo.php?pid=953953&op=1&o=user&view=user&subj=71605671345&aid=-1&oid=71605671345&id=1279860909" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1305441319923&mid=19d22eeG56358b7cG1468fdcG0 .-

** Ο/Η Evangelia Kekeleki έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ στα προϊόντα ΦΑΓΕ. ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. Θέμα: Ευχές "Χρόνια πολλά, δημιουργικά, ειρηνικά και ευτυχισμένα, σε όλους.http://www.facebook.com/l/8db36;ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1307535409197&mid=19d131eG56358b7cG1468626G0 .-

** Ο Antreas Αποελ άλλαξε το όνομα της ομάδας AΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΩΝ ★★ Oλοι οι ΑΠΟΕΛίστες σε ένα γκρούπ σε AΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ★★ official facebook fan club ★★. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=55492067738&mid=19d1095G56358b7cG14683f0G40 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Christos σας έστειλε ένα μήνυμα. (χωρίς θέμα) "euxaristw.... alla mou exeis steilei 7 fores to idio minima!!! parakalw!!!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1100519371596&mid=19dc1ffG3dd6e022Gd85f24G0 .-

** Η Georgos Merhs σχολίασε τον σύνδεσμο του/της Angelina Rain. «νεραιδα μου χρονια πολλα » Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=215707399359&id=1402754518&mid=19dbf55G3dd6e022Gd85cbfG13 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** όλοι ρυπαίνουν και πετούν τα απόβλητα,σε μια περιοχή που θα έπρεπε ναχαρακτηριστεί natura,δηλαδη προστατευόμενη,και αντιαυτου,σκουπιδια,αποβλητα εργοστασιων ,και η αποπνικτική μυρωδιά,απο ταεργοστάσια πυρηνέλαιου, συντελούν σε μια μεγαλη,οικολογικη καταστροφήhttp://mykines.blogspot.com/2009/12/blog-post_20.html -- Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα EPANASTATO των Ομάδων Google. Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com.Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτήν την ομάδα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com.Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el.-

** ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ?ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝhttp://mykines.blogspot.com/2009/12/blog-post_2038.html -- Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα EPANASTATO των Ομάδων Google. Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com.Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτήν την ομάδα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com.Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el.-

** Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! Θέμα: Θεός το τεχθέν, η δε μήτηρ Παρθένος! Τι γάρ μείζον άλλο � "http://www.facebook.com/topic.php?topic=11969&uid=71605671345" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=259336892728&mid=19d0997G56358b7cG1468004G0.-

** You have 3 new gifts‏
Από:
Birthday Cards (apps+ys==02sy@facebookappmail.com )
Εστάλη:
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009 7:26:21 πμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com
Your updates1. You have 3 new gifts .2. Ieronimos Evaggelou, Thalia Ioannou, and Jenny Had started a zoo. Accept your gifts

** Kathy Braman commented on Voula Shone's φωτογραφία: «Merry Christmas, Voula. I am sending tons of love your way. » Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19c9453G3dd6e022Gd75789G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

**(1).- Life in Arfara , http://www.youtube.com/watch?v=ZnSY5E_kni8 ,


(2).- luigi , http://www.youtube.com/watch?v=0tr0gSC6lk0 ,(3).- Luigi the rocket LIVE!!!! 1 , http://www.youtube.com/watch?v=HdtzeicIbVI ,(4).- kalamata xtipima tou kefaliou....ti malakas thee mou!, http://www.youtube.com/watch?v=HYAjdcFq9Ss ,


(5).- Likeio Paralias Kalamatas Katalipsi 2007 , http://www.youtube.com/watch?v=NuqQnWqTp44 ,(6).- http://www.youtube.com/watch?v=jC1gWXOtoA0 , 4o likio kalamatas .(7).- seismos kalamatas , http://www.youtube.com/watch?v=OyjC8_tdx9k ,


(8).- http://www.youtube.com/watch?v=ucaLSlUrR68 , Earthquake in Greece ,


(9).- Change Player Size
http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/3/N4h_I6dg9bo ,
Watch this video in a new window
Seismos stin ilia 8/6/2008 http://www.youtube.com/watch?v=RM5ZM9TNOTU ,(10).- popi visit with damiano lafazanos may 3 09 narator is Elias Lafazanos part 2 , http://www.youtube.com/watch?v=LTE7EQi4pEw ,(11).- James Lafazanos in Toronto Stories , http://www.youtube.com/watch?v=8_YiGKWQv9k ,(12).- visit to ottawa with Damianos Lafazanos and Elias and Mary , http://www.youtube.com/watch?v=nO88zfE9eg0 ,
http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/2/IBK4lXE4l6E ,(13).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/0/C1Nu7S7i4sA ,
14 . http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/1/vOAN_bkdXjY ,
15.- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/2/IBK4lXE4l6E ,
16…. http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/3/N4h_I6dg9bo ,
( 17).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/4/YLTRVsnE5KQ ,
(18).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/5/itTD5iAgenA ,
(19).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/6/bn53R6IqE-Y ,
(20).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/7/Md5k2fp0k1g ,
(21).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/8/nO88zfE9eg0 ,
(22).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/9/0UMJa4y2sMo ,
(23).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/10/sw0C6Zno-HI ,
(24).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/11/gJuCzNg0Keo ,
(25).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/12/s9CN7IL7ihk ,
(26).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/13/NyLoFI4Dn-I ,
(27).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/14/LTE7EQi4pEw ,
(28).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/15/SpHQWN63YRc ,
(29).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/16/_4g0tWtI0Z4 ,
(30).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/0/C1Nu7S7i4sA ,
(31).- http://www.youtube.com/user/elafazanos1943#p/u/1/vOAN_bkdXjY .-

http://www.youtube.com/watch?v=LTE7EQi4pEw, popi visit with damiano lafazanos may 3 09 narator is Elias Lafazanos part 2 ,


Atlantide 2008 -- Incontro: Alexis Damianos (2) , http://www.youtube.com/watch?v=Un1XxLg1jA0 ,


http://www.youtube.com/watch?v=8_YiGKWQv9k , James Lafazanos in Toronto Stories , http://www.youtube.com/watch?v=8_YiGKWQv9k .


http://www.youtube.com/watch?v=pC2BZ6oBq7c , Atlantide 2008 -- Incontro: Alexis Damianos (3) ,
** Konstantinos Xristoforou - Santa Claus is coming to Town.wmv , http://www.youtube.com/watch?v=W6_w7yS3-3w , :


http://www.youtube.com/watch?v=D1eVVPc4efs , GINE ESY HARA!!!.wmv :


Kwnstantinos Xristoforou - Little drummer boy , http://www.youtube.com/watch?v=2R8fMk0aYCE ,,, :


DJ Nos - Fantasia Team Vol.3 (2009) - [ 6 of 8 ] » NON STOP GREEK MUSIC : http://www.youtube.com/watch?v=69Q1S0VXOuE ,


**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου