ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ *

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ! ΑΠ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ !!!
**Το νερό στα νεογέννητα Water: Dangerous for newborns?
Με κοροϊδέψατε...
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στα τσιγγανόπουλα, στις φυλακές Διαβατών και στην "Ιθάκη"
Το νερό στα νεογέννητα Water: Dangerous for newborns?
Posted: 28 Aug 2009 01:23 PM PDT
Αν και το νερό είναι το πιο υγιεινό ρόφημα για τα παιδιά και τους ενηλίκους, δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα νεογέννητα, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».
Το νερό που περιέχεται στο μητρικό γάλα ή προστίθεται στο τεχνητό, συνήθως τους παρέχει όλη την ποσότητα που χρειάζονται για να αντικαταστήσουν όσο χάνουν μέσω της ούρησης και άλλων λειτουργιών, σύμφωνα με τον παιδίατρο Άλαν Γκριν.Η συμπληρωματική χορήγηση μπορεί να αποβεί επιζήμια εάν πρόκειται για μεγάλες ποσότητες, είναι δυνατόν να οδηγήσει σε αυξημένη αποβολή νατρίου (άλατος), το οποίο τα μωρά δεν αναπληρώνουν αφού δεν τρώνε φαγητό, ενώ υπάρχει και πιθανότητα λοίμωξης περίπου 1% εάν το νερό δεν είναι καλά βρασμένο και αποστειρωμένο.Πρόσθετο νερό συνιστάται σε μικρές ποσότητες αν κάνει πολλή ζέστη (αλλά χωρίς να πιέζονται τα μωρά να το πίνουν) και μετά την έναρξη στερεάς τροφής. -


Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα
Water: Dangerous for newborns?
Question: I am breastfeeding my newborn baby. My mother recommended that I offer her water each day but I thought I remember reading that water could be dangerous to newborns. Should I offer water to my nursing baby?
Answer: Feeding of water to newborns is not recommended. Water fills a baby up with absolutely no nutrition. Rapid brain growth is taking place at this time in a baby's life, so it really isn't wise to be feeding a baby empty calories. It also takes away from important time spent at the breast, and frequent supplementation in a newborn may permanently decrease a mother's milk supply. Exclusive breastfeeding -- where all of a baby's sucking and nutritional needs are met at the breast -- is recommended for babies until the age of four to six months.
A recent study involving 1677 mothers and babies found that although 25 percent of the mothers surveyed offered their babies water, this type of supplementation is unnecessary, and may be dangerous to an infant, especially one under four weeks of age. Water supplementation in an infant can lead to oral water intoxication.When this happens, the sodium in his bloodstream becomes so diluted that the baby's body is unable to function properly. This can result in an altered mental state, abnormally low body temperature, bloating, and even seizures (Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine. 1997;151:830-32).
Isn't it wonderful to know that you can fulfill all of your baby's nutritional needs at your breast? My best wishes in mothering! Read more: http://parenting.ivillage.com/newborn/nbreastfeed/0,,441n,00.html#ixzz0PVhqQhPc

Με κοροϊδέψατε...
Posted: 28 Aug 2009 12:48 PM PDT
Από όταν άρχισα να καταλαβαίνω τον κόσμο, άκουγα από γονείς δασκάλους, κατηχητές, την φράση «είσαι τυχερός που δεν γνώρισες τον πόλεμο». Όσο μεγάλωνα, εκεί στα εφηβικά μου χρόνια, η φράση συνδυαζόταν σαν σύσταση για τις εφηβικές μου αταξίες «είσαι τυχερός που δεν γνώρισες τον πόλεμο, εμείς οι παλιοί, που τον γνωρίσαμε, δεν τα κάναμε αυτά».
Το πρώτο μεγάλο βιβλίο της βιβλιοθήκης μου, που μου χάρισε ο παππούς μου, θύμα και αυτός του πολέμου, ήταν η ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ξεφυλλίζοντας το με τα παιδικά μου χέρια, έβλεπα στις φωτογραφίες του βιβλίου, νεκρούς σκελετωμένα κορμιά, κατεστραμμένα κτήρια, καμένη γη. Οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώθηκαν στο μυαλό μου και αισθανόμουν τυχερός, που δεν ζούσα εκείνη την εποχή. Μεγάλωσα, λίγο η ανεμελιά των φοιτητικών χρόνων, λίγο ο κοινός εχθρός η δικτατορία, λίγο το επάγγελμα, τα βάσανα της οικογένειας και ο αγώνας της επιβίωσης, μ’ έκαναν και δεν συνειδητοποιούσα τους πολέμους, που γινόταν μακριά από την χώρα μας, που δυστυχώς ήταν τόσο κοντά μου και αισθανόμουν τυχερός που δεν γνώρισα τον πόλεμο.Έπρεπε να μεγαλώσω αρκετά, για να συνειδητοποιήσω, ότι ζούσα μέσα στον πόλεμο. Εμφύλιος στην Ελλάδα αμέσως μετά το 1944, πόλεμος για την ανεξαρτησία της Κύπρου, πόλεμος το 1974 στην Κύπρο, πόλεμος στα Ίμια και όλα αυτά μέσα στην πατρίδα μου. Τώρα αν πάμε παραπέρα θα γράψω σελίδες για τους πολέμους, που έγιναν στον κόσμο μετά το 1944. Ψυχρός πόλεμος και παρ’ ολίγο πυρηνικός, πόλεμος στην Κορέα, Ταιβάν, Βιετνάμ Καμπότζη Ταυλάνδη, Λάος, Παλαιστίνη, Λίβανος, Ιράν, Ιράκ, Κουβέιτ, Ινδία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σουέζ, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Κογκό, Ουγκάντα, Λιβερία, Νιγηρία, σε ολόκληρη την Αφρική, Παναμά, Χιλή, Αργεντινή, Κολομβία, Κούβα, σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική., Ουγγαρία Πολωνία Ρουμανία, Τσετσενία, τέως Γιουγκοσλαβία, Αλβανία, Κόσοβο. Τι να πρωτοθυμηθώ, πόλεμοι παντού και όλοι στο όνομα της Ειρήνης.Με κοροιδέψατε γονείς, δάσκαλοι και κατηχητές μου, ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος άρχισε την ημέρα που τέλειωσε ο Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος.Μπορεί, όλοι εμείς οι τυχεροί, να μη νοιώσαμε το κάψιμο της σφαίρας, αλλά είμαστε τόσα χρόνια αιχμάλωτοι των συμφερόντων των υπερδυνάμεων και σήμερα της υπερδύναμης, δηλαδή είμαστε θύματα πολέμου.( σημείωση : το κείμενο εστάλη απο φίλο αναγνώστη με mail , η πηγή του μου είναι άγνωστη)πηγή: alliapopsislade

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στα τσιγγανόπουλα, στις φυλακές Διαβατών και στην "Ιθάκη"
Posted: 28 Aug 2009 12:49 PM PDT
Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός, το πρωί, από ενορίτες του συνοικισμού των Ρομ, στο Δενδροποτάμο Θεσσαλονίκης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.
Ο αρχιεπίσκοπος έφτασε, στις 9.30 π.μ., στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου, συνοδευόμενος από το μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, τους δημάρχους Νεάπολης και Μενεμένης και το γενικό επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., Στέργιο Αποστολίδη. Εκεί, τον ανέμεναν πολίτες, που τον κέρασαν ρακή και τού πρόσφεραν λουλούδια, ενώ εκείνος έδωσε στα παιδιά μικρά σταυρουδάκια και εικονίσματα.Στον ιερό ναό εψάλη σύντομη δέηση και, στη συνέχεια, ο αρχιεπίσκοπος κατευθύνθηκε στην αίθουσα του κατηχητικού, όπου τον υποδέχτηκαν τα παιδιά και οι γονείς των Ρομ και τού προσέφεραν δώρα. Ο κ. Ιερώνυμος δήλωσε συγκινημένος από την προσφορά τους, λέγοντας ότι θα τα τοποθετήσει σε περίοπτη θέση "για να τα βλέπει καθημερινά, γιατί έχουν μεγάλη αξία". Όπως επισήμανε ο μητροπολίτης Βαρνάβας, η εκκλησία προσφέρει καθημερινά, στο χώρο του ναού, πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε 80 παιδιά Ρομ, ενώ παράλληλα τα βοηθά, με φροντιστηριακά μαθήματα και παράλληλες δραστηριότητες, να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους."Η θεωρία είναι καλή, αλλά καλύτερη είναι η πράξη. Και η πράξη είναι αυτό που βλέπουμε, σήμερα, εδώ", τόνισε ο αρχιεπίσκοπος, εξηγώντας στα παιδιά τη σημασία της έννοιας της αλληλεγγύης και παροτρύνοντάς τα, να μελετούν για να γίνουν καλύτεροι μαθητές και καλύτεροι άνθρωποι.Ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εξήρε τόσο το εκκλησιαστικό έργο όσο και το έργο των εθελοντών στην περιοχή, χαρακτηρίζοντάς το "εθνικό"."Σε αυτά τα εθνικά έργα πρέπει να πρωτοστατούμε, να συναγωνιζόμαστε, να τα ενισχύουμε και να συνεργαζόμαστε με οποιοδήποτε φορέα, σ' αυτή την κατεύθυνση", τόνισε. Απευθυνόμενος δε στους γονείς, τούς κάλεσε να εμπιστευτούν την Εκκλησία και την ενορία τους.
πηγή
Ύστερα από την επίσκεψη στα Τσιγγανόπουλα του Δενδροποτάμου , ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, επισκέφθηκε του κρατούμενους των φυλακών Διαβατών, συνομίλησε μαζί τους , τους χάρισε δώρα ενώ δέχτηκε με χαρά και τις χειροποίητες δημιουργίες των κρατουμένων.
Το Salonica Press ήταν παρόν στην επίσκεψη, παρόλο που ο, πάνω από όλα σεμνός και αρκετά χαμηλών τόνων, κ. Ιερώνυμος αποφεύγει την υπερβολική έκθεση στα ΜΜΕ και δεν θέλει οι επισκέψεις του να συνοδεύονται από κουστωδία δημοσιογράφων που σε μερικές περιπτώσεις αλλοιώνουν και την ουσία των επισκέψεών του. Στις φυλακές Διαβατών γύρω στις 10:20 κατέφθασε ολόκληρη η συνοδεία της Αρχιεπισκοπής με «ξεναγό» τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, αποστολή που την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Εχεδώρου Γιώργος Αρβανιτίδης και ο διευθυντής του ιδρύματος, Κωνσταντίνος Κουβράκης.Οι κρατούμενοι περίμεναν τον Αρχιεπίσκοπο στο Εκκλησάκι του Αγ. Ελευθερίου. Τον λόγο πήρε πρώτα ο Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας ο οποίος καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο στην ιδιαίτερή του πατρίδα, χαιρέτησε τους κρατούμενους και το προσωπικό της φυλακής και επεσήμανε ότι μεταξύ αυτών υπάρχει μια «Συνεργασία αγάπης , συνεργασία σχέσης, συνεργασία που μας βοηθάει όλους να γίνουμε καλύτεροι». Κλείνοντας τόνισε για τους κρατούμενους ότι είναι « τα παιδιά της Εκκλησίας, που δοκιμάζονται όπως όλοι μας, που προσπαθούν, που ελπίζουν».Ο Αρχιεπίσκοπος με τον λόγο του, δεν μπορεί να μην σε κερδίζει στην ψυχή. Ένας ήρεμος άνθρωπος, που όταν σε κοιτάει και σου μιλάει απευθύνεται αυτόματα στο μυαλό και στην καρδιά σου. Ένας Ιερέας πράος, σεβόμενος το περιβάλλον και τους παρευρισκομένους, με τον λόγο του σίγουρα ενέπνευσε τους κρατουμένους, να ξανασκεφτούν- να ξαναορίσουν τους στόχους τους.Ο κ. Ιερώνυμος μίλησε για την ελευθερία προσδιορίζοντάς την «Υπάρχουν 2 είδη ελευθερίας, η εξωτερική ελευθερία και η πνευματική ελευθερία. Η δεύτερη όταν εκλείπει φθείρει την καρδιά μας, την φαντασία μας, τον αγώνα μας να κάνουμε όνειρα.»Η ταπεινότητα που βγάζει ως ο πρώτος της Εκκλησίας φάνηκε από την τοποθέτησή του σχετικά με την αμαρτία «Αμαρτία σημαίνει αστοχία. Αστοχίες έχουμε κάνουμε όλοι μας.Το ζητούμενο είναι η μετάνοια, που είναι ένα είδος ελευθερίας , που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να κάνουμε όνειρα, να έχουμε νέα οράματα για την ζωή μας , γνωρίζοντας ότι δεν θα ξαναπράξουμε τα λάθη του παρελθόντος , αναγνωρίζοντας τις αστοχίες και τα σφάλματά μας.... Δεν ήρθαμε εδώ να σας πούμε ότι έχουμε κάνει λιγότερα λάθη από εσάς. Μερικοί από εμάς έχουμε κάνει περισσότερα, αλλά ήμασταν τυχεροί γιατί δεν μας πιάσανε...»Η συμβολικότητα των λόγων του συνεχίστηκε τονίζοντας την δύναμη από την Θεία Αγάπη «Τα μονοπάτια του Θεού, ο άνθρωπος δεν τα ξέρει… Ο Θεός θα βρει τον τρόπο και θα μας δώσει την εσωτερική ελευθερία, η οποία θα μπορέσει να μας φέρει και την εξωτερική ελευθερία…. Εύχομαι σε όλους ελπίδα, φωτισμό και καρτερία…»Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος δέχτηκε τα δώρα των κρατουμένων, χειροποίητες εκκλησιαστικές εικόνες που έφτιαξαν οι ίδιοι τους στο εργαστήρι της φυλακής, ενώ και εκείνος μοίρασε στους κρατουμένους και στο προσωπικό της φυλακής μια εικόνα της Παναγίας, ένα βραχιολάκι με εικόνες Αγίων και ένα κρεμαστό με μια εικονίτσα της Παναγίας. Στο τέλος συνομίλησε με έναν κρατούμενο ο οποίος ήταν από την Θήβα, τον τόπο που ήταν μητροπολίτης ο Ιερώνυμος πριν την Αρχιεπισκοπή.Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε την κουζίνα των φυλακών όπου συνομίλησε με τους μάγειρες και το προσωπικό, γεύτηκε το γλυκό της ημέρας, έναν χαλβά σιμιγδαλένιο, μοίρασε δώρα ενώ άκουσε και μια κριτική μαντινάδα από τον σεφ. Συνομίλησε με μερικούς βαρυποινίτες που για λόγους ασφαλείας δεν ήταν στην Εκκλησία ενώ μετά την συνάντηση με το διοικητικό προσωπικό της φυλακής επισκέφθηκε τις γυναίκες κρατούμενες όπου είχε μια ευχάριστη συνομιλία μαζί τους.Ο Αρχιεπίσκοπός συνέχισε την περιήγησή του σε μέρη του Δήμου Εχεδώρου, στην Θεραπευτική Κοινότητα Ιθάκη (όπου και η σχετική φωτογραφία με τον Δήμαρχο Εχεδώρου κ. Γιώργο Αρβανιτίδη) , ενώ από το απόγευμα θα επισκεφθεί την Νεάπολη και θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό του Ι.Κ.Ν. Τιμίου Προδρόμου.
Αναρτήθηκε από salonica press στις 8:29:00 μμ
Αργότερα, ο αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε τη Θεραπευτική Κοινότητα "Ιθάκη", στη Σίνδο, όπου μίλησε με πρώην χρήστες ναρκωτικών, που βρίσκονται στο στάδιο της επανένταξης και εξέφρασε την επιθυμία, η Εκκλησία να ασχοληθεί ενεργότερα με το "σοβαρό πρόβλημα" των ναρκωτικών."Μας αποτρέπουν πολλοί, επισημαίνοντάς μας ότι είναι ένα σύνθετο, δύσκολο πρόβλημα. Αλλά μπορεί να μην ασχοληθεί η Εκκλησία, που είναι η πηγή της αγάπης; Λένε ότι είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Αλλά όπου υπάρχει ελπίδα και αγάπη, υπάρχει και επιστροφή", υπογράμμισε.
Ανέφερε, μάλιστα, ότι η Εκκλησία της Ελλάδος προσανατολίζεται να δημιουργήσει μια αντίστοιχη θεραπευτική κοινότητα στην Αττική, επισημαίνοντας πως έχει ήδη βρεθεί ο χώρος, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα στείλει τους συνεργάτες του προκειμένου να αντλήσουν εμπειρία από την "Ιθάκη".
πηγή
πηγή της πηγής: ΑΠΕ - ΜΠΕ .-

~* ~* http://my.live.com/ ,
~* http://www.hi5.com/ ,
~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ /
~* http://snsarfara.blogspot.com/ ,
~ http://snsstamkal.blogspot.com/ ,
~* http://sdentist.spaces.live.com/guestbook/ ,
~* www.netvibes.com/snstam ,
~* http://www.sync.gr/stamos1 ,
~* http://www.sync.gr/stamos ,
~* http://www.facebook.com/home.php?=home ,
http://stamosskoulikas.hi5.com/ ,
~* http://www.myheritage.com/FP/simple-photo-selection.php?s=273229812 ,
~* http://www.tagged.com/snstam,
~* http://www.facebook.com/gettingstarted.php#/profile.php?id=100000182113012&ref=profile


~* Ο χρήστης Stamatios δημοσίευσε μια σημείωση στο προφίλ σας

Δημοσίευση σημείωσης
“ Πέρασα να αφήσω μια ολόθερμη καλησπέρα σε όλους και να ευχηθώ Καλή εβδομάδα για όλους μας ! Φιλικότατα Σταμάτης .- http://snsarfara.blogspot.com/ , Είχα πρόβλημα με την καταστροφή του σκληρού δίσκου , με καταστροφή όλων των κατεγραμμένων αρχείων μου ! Σύντομα όλα θα επανέλθουν , μετά από προσπάθεια μου !. Ευχαριστώ , για κατανόηση των φίλων μου ! Stamos1 .-Τέλη Αυγούστου , 2009 .-

**Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ!!!

http://anemos5.blogspot.com/--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "EPANASTATO" ομάδα.Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.comΓια να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.comΓια περισσότερες επιλογές, επισκευθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el .-

~* Η ΣΟΦΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ EUROVISION, ΜΕ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!

ΤΟ «Άλλα» ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ 11 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

Η ΣΟΦΙΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΞΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ EUROVISION, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ!!!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΑΠΟ ΤΗ …ΣΟΥΗΔΙΑ, ΕΔΩ!!! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!

http://www.noiazomai.net/
επιστροφή στον Πολιτισμό μας
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ .-

~* Για απενεργοποίηση μελλοντικών ενημερωτικών δελτίων και email ειδοποιήσεων από το PerfSpot παρακαλώ πατήστε εδώ:http://www.perfspot.com/o.asp?e=snstam@gmail.com&f=op
Λαμβάνετε αυτό το email επειδή έχετε προφίλ στο PerfSpot.com.
Εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων μέσω email ή να τις καταργήσετε, παρακαλώ πατήστε εδώ: http://www.perfspot.c%20om/u.asp?e=snstam%40gmail%2Ecom
Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας: Χωρίς Χρέωση (USA): 1-888-311-PERF (311-7373) Απευθείας Κλήση (Διεθνώς): (1)602-273-3758 Email: support@PerfSpot.comPerfSpot.com 4800 N. Scottsdale Rd Suite 4500 Scottsdale, AZ 85251 USAAdd http://m.perfspot.com/ to your mobile browser and access your profile from anywhere and ..
~*Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "STAMOS -ARFARA -GREECE: ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ-(κατά Ματθα...": ** Η ΠΟΡΕΙΑ Της ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ …Ζωή !!!!!! αλλαγή , εναλλαγή …αλλά πολλές φορές συναλλαγή …και τέλος Ο Θάνατος .- Ότι γεννιέται , στα σίγουρα πεθαίνει ..Μόνοι μας γεννιώμαστε και μόνοι μας πεθαίνουμε .!Στη Ζωή μας πάντα πρέπει να χαράζουμε πορεία .. αλλιώς δεν πάμε ούτε στο σπίτι μας , ούτε στην πόλη μας , …πουθενά …χανόμαστε !!! Η ζωή μας πάντα θέλει στόχους , πάντα θέλει να χαράζουμε πορεία .._ _ .- Πρέπει να ασχολιόυμαστε με τα σημαντικά και να αφήνουμε τα΄ασήμαντα .- Πάντοτε ας μαθαίνουμε από τα λάθη μας και τις πράξεις μας , τόσο τις δικές μας , όσο και των άλλων .- Αν δεν πάθεις , ποτέ σου δεν πρόκειται να μάθεις .- Το σακούλι της Ζωής μας έχει και τα καλά και τα κακά , έχει και τα άσπρα και τα μαύρα , έχει και τη χαρά και τη λύπη ….και τι δεν έχει , όλα τα έχει …και Αγώνα , κι΄αγωμία !!!!! .- Πάντα το κατά φύση επεδίωκε και το παρά φύση να αποφεύγεις .- Stamos .-
~*Γειά σου stamos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο stamos1 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - to na erwteyteis einai kati monadiko! isws apo ta pio mageytika pragmata poy mporei na sou prosferei ayth h zwh! einai para poly wraio na mporeis na dwseis olo sou to einai se enan an8rwpo kai as plhgw8eis . den peirazei 8a exeis kerdisei mia poly megalh empeiria sth zwh soy." .-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/stamos1/ .-
~*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου